Snickarpartyt

besviken!

Kategori: Allmänt

Jag kände mig så nöjd! att äntligen skulle man få en dag med sol åtminsone imorgon! så skönt det skulle vara.. vad man sett och hört tidigare skulle det bli det.. men nej nu kollar jag på SMHI och då äre bara massa moln :( trist!

(bilden är från västerås i maj)

Tillbaka igen

Kategori: Allmänt

Nu så har vi vart på en liten snabbisresa ner till Kungsbacka..regnet följde ju såklart med mig dit ner så har hört mycke klagomål på vädret ;) haha.. men det har vart bra :) Kul att komma ner dit igen! bra boende för att vara vandrarhem, kan vara för att det är hotell på vintrarna men iaf ;) hehe.. Vi gjorde väl inte överdrivet mycket.. var hemma hos Jennie och Jocke, åt mat, åt lite mer mat (nu är nina inte bara blek, nu är hon rund om magen med ;) ) sen bowlade vi.. jag slog iofs en strike! men gav upp efter halva serien så morfar tog över, han var faktiskt duktig för att spela för första gången.. hm vad gjorde vi mer.. Hälsade på farmor och farfar som vart jätteglada! :)
Idag åkte vi till Äskhultsby och lekte med en ihärdig hund.. han hade lite damp med sin pinne, sen var vi ut till Gottskär och åt glass..Idag visade sig åtminstone solen vissa delar så det var skönt!

Jag har tagit massa bilder! men vill inte/vågar inte/orkar inte lägga in dom på mammas och pers dator så ni får föreställa er hur det såg ut ;) jag som hade värsta roliga bilden på hundfan :O :D

Nu har vi passerat 2 veckors strecket så nu är det inte långt kvar till Göteborg! :D:D

Uppdatering från Tumba

Kategori: Allmänt

Hej på er! det där med datauppehåll höll ju i sig länge ;) haha.. ett par dar eller någe.. Har inte så mycket bättre för mig just nu dock, vädret är kasst som alltid och mamma springer runt och gör hundra saker inför göteborgsresan som bär av imorgon :P
Men ja, tänkte passa på att ge lite uppdatering sen jag åkte..om det nu finns nåt att berätta ^^ hihi.. resan kändes lång, väldigt lång! kände ångest för att köpa ny förköpsremsa till pendeltåget (kom inte ihåg vad det hette) haha men nina! så jag nojar ^^
Kom i alla fall hem till mamma, åt kycklig..mumma! Följde med mamma upp till mormor och morfars nya lägenhet, tror det kommer bli jättebra där :) öppen och trevlig..dock för mig som är höjdrädd så kunde den legat några våningar längre ner ^^ på vägen tillbaka stannade vi och åt massa körsbär från träden..hm den kvällen annars blev nog mest spenderad framför tvn..gick och la mig värsta tidigt! det blir typ alltid så eftersom dom sover ganska tidigt här.. så jag sov 22-10 vilket blir 12 timmar eller nåt va? :P utvilad var jag iaf

Igår var vi till Tullinge och banken..öppnade nytt konto och lite så.. sen åkte vi till Tumba igen och handlade.. På kvällen kom mormor och morfar, vi grillade..ett tips för er som kanske inte har kommit på det men grillad ananas är typ världens godaste grej!
kvällen gick hur snabbt som helst så sen efter de gick hem så var det dags för sängen igen :P

Idag, nu har jag inte gjort nåt vettigt än, duschat och käkat frukost .. sen i eftermiddag och när Per kommit hem ska vi till Heron City, vi ska se Ice Age 3, i 3D! :D Nice lr vadå! :D dom har dock redan sett filmen, de säger att den är grymt bra! och nu vill vi se den i 3D ^^
Efter det stannar vi där en stund, ska käka lite mat.. sen får jag se vad resten av dagen och veckan bär med sig :) Åker som sagt ner till Göteborg imorgon, lr ja Kungsbacka, sen följer jag med tillbaka hit några dar igen..

Hare kanin!

Nu åker jag bort!

Kategori: Allmänt

Klockan går galet snabbt :O ska till tåget om nån timme och jag har inte packat klart och måste typ ha en lyftkran för att ens få med mig väskan ^^ vet inte ens hur länge jag blir borta så det förenklar ju inte packningen heller ..

Sjukt kallt det var inatt! :O sov med två täcken och frös ändå! förstår inte hur det kan vara så i juli hehe.,. nu är det bara 2-3 veckor kvar till göteborg :D och jag vet att när jag kommer hem igen från Stockholm och Göteborg nu så är tiden här ^^ wiii jag längtar skapligt :D:D

Nej om man skulle ut och leta sig en redig man kanske! haha! som kan hjälpa mig med väskorna till tåget ;) yeah right..alla vet nog vem jag vill ha här :) (A)

Ni får väl ha det bra under veckan/veckorna :) nu drar jag ifrån Internet for a loong time ;)
busa inte för mkt och gör inget jag inte skulle ha gjort ;D

Harekanin!

mums

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse och kände direkt hur solen lös i ögonen, så härligt! och gårdagen var bättre än normalt så svårt att hitta saker att klaga på :) Förutom att jag var så jäkla hungrig! och inget ätbart i lägenheten.. Upp och iväg till affären direkt :P men då kunde jag lyxa till det lite med :)

Lite juice, melon, körsbär och banan :) så himla gott! :D

Idag måste jag få ordning på all packning som ligger utspridd över typ hela golvet i hundra olika väskor ^^ Har beställt biljett till sthlm så ska ner på stan sen och hämta ut den, ska även ta ut lite kontanter till buss/tåg imorgon..

vi hörs, harra harra!

svulloNina :P

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Guuuud så trött jag är! kom upp ordentligt och jag kände inte att jag var särskilt trött förrän jag kom upp till Borlänge, slocknade direkt när jag la mig i sängen.. skulle lätt kunna sova några timmar till, men nä nu får det vara nog! sover tidigare ikväll istället :P

Städare Nina

Kategori: Allmänt

Jag fick för mig ikväll att jag skulle rensa ur mitt rum, att jag inte rensat under sängen tidigare :O det blev ju nästan som shopping :D haha..jättemycket fynd som dolde sig därunder...tröja, en kjol..mina skor jag har letat efter! ett läppglans, datasladden till telefonen som jag också letat efter länge, mitt glasögonfodral och sånt där smått och gott..^^
Resultatet blev bra iaf så  nu ser det ut som ett rum igen :) wiii
lagom till jag åker till Borlänge hehe ;)
Bytte även lakan i våra sängar och dammsög trappan..pappi blev glad när han kom hem efter en lång arbetsdag :D det känns så bra när andra blir glada för så lite.. :)

fynd! hahaha
Tog även fram lampan till min "lysgrej" jag fått av jennie förut, testade att lysa upp Honey med den..vart stiligt :D pappa blev fascinerad.. så Jennie en julklapp till honom hittad kanske? ;)

och förresten! när jag dammsuger under mattan, vad ligger inte där om Midtown madness spelet!? :O det är som nån läste mina tankar från tidigare idag, haha! inte för att jag spelade men jag fick mig ett gott skratt  :)

En liten vändning?

Kategori: Allmänt

Jag tror att jag drömmer! hehe nä men Johanna hade nåt stort att meddela på msn ^^  det finns tydligen en vänlig själ som vill satsa här ute i Möklinta :O det trodde jag aldrig!
ett litet utdrag från msn:


Melin! säger:

Jag glömde berätta en sak!


•๋● Nina säger:

vadå?


Melin! säger:

Det ska öppna en "restaurang" i bygdegården


•๋● Nina säger:

va omg hur hade dom tänkt att de skulle gå runt?


Melin! säger:

Mylens Take Away heter det, mesta dels Thai mat!


•๋● Nina säger:

thai också.. herregud


•๋● Nina säger:

det blir intressant


Melin! säger:

Tycker att det låter roligt jag!


Melin! säger:

49 kronor för varje rätt, inklusive mat


Melin! säger:

Nej men, dricka menade jag


•๋● Nina säger:

haha inkl mat :O  fan va bra

De öppnar tydligen på torsdag och jag citerar Johanna som tycker till om hur menyn verkar,  "skitgott rent ut sagt!"
Kom hit och testa vet jag :D   2 för 1 första dagen ;)
 hoppas det går bra för dem :)

Latmåndag

Kategori: Allmänt

Jag blir chockad! är klockan redan snart halv två?? jag har ju inte klätt på mig eller gjort någonting vettigt alls idag än! =/ katastrof.. eller får man ha såna dagar på sitt sommarlov? (A) vädret är ju ändock ganska trist..
Jag tänkte faktiskt fortsätta på mitt lata spår när jag ändå är på G..hehe jag tänkte ta en långdusch eller kanske till och med ett bad nu.. När jag ändå är i Möklinta så kanske man ska passa på att mysa ner sig lite i ett badkar :)
Jag har också väldigt stor lust att spela tv-spel! :O var det kvällen hos Sazzo som satte igång det begäret kanske ;) haha vem vet, blir i alla fall väldigt svårt då det är i Borlänge.. så happ! får leta om jag kanske har nåt gammalt dataspel eller nåt hemma :D midtown madness med ratt kanske ;) muaha... Nina har uppenbarligen inte växt upp än :D

Datanörd

Kategori: Allmänt

Shit har inte suttit så här mycket vid datorn på länge :O så värdelöst det känns..Har inte haft så mycket bättre saker för mig idag sen jag kom hem iofs..
Har suttit och lyssnat igenom gammal musik idag, hittade faktiskt en del låtar jag nästan glömt bort :D det är roligt.. så imorgon ska jag plugga i mp3n och byta ut lite musik på den :P
Nu orkar jag inte, hade tänkt att krypa ner i sängen istället..känner mig ganska matt

Blir hemma i Möklinta imorgon med, Borlänge får vänta till på tisdag ^^
Godnatt :)

Hittade en läcker bild, haha..inte! Det står att den är tagen i januari 2005, tvekar dock starkt :P

Honeybus

Kategori: Allmänt

Har nyss friserat Honey.. nej inte frivilligt men klippt bort lite tovor så nu är hon säkert ett kilo päls lättare! haha.. man kan ju klippa bort hur mycket som helst men ändå så att det inte syns :O förstår inte..
så nu har jag massa katthår i mun och i näsan.. går runt och nyser nonstop hehe, men mår busis bra äre värt de :)

Tiden i Irsta

Kategori: Allmänt

Då är jag hemma igen.. alltid lika trevligt med tjejerna :)  mycket spel, skvaller och god mat ;D


Vi lyckas alltid hitta nåt "problem" när vi ska åka buss hehe, i det här fallet vart vi ska gå på bussen eftersom det inte stod bussens nr inne i busskuren ;)

Hemma hos Sazzo började vi ganska snart med maten, tjejer och teknik haha! tog ett tag innan vi fick ordning på elgrillen och hur vi skulle montera de olika delarna ^^ men skam den som ger sig :D

Våra välkomstdrinkar..jag vet fortfarande inte vad det var utblandat med.. vatten, sprite och nånting ^^ Luktade speciellt, smakade inte mycket alls faktiskt egentligen :P


Grilla grilla grilla :D mumma

Sazzo och Måns, aaw alla älskar måns :D

Tog en promenix i kvarteret, hittade en lämplig lekplats där vi stannade och gungade ^^ :P

När vi kom tillbaka spelade vi Galenpanna.. oväntat slut, Nina vann! :O ;D
Team Johanna
Team Sandra
Team Lovisa
Nina älskar måns :D

Drog även några rundor Singstar och buzz, riktigt kul :D Sen satt vi ute på deras balkong och snackade fram till 3 eller nåt då vi slutligen la oss

Destination Irsta

Kategori: Allmänt

Idag är det lördag, redan! :O idag är det destination Irsta som gäller :P hem till Sazzo :)
Så om ett par timmar ska vi åka iväg, picka upp Johanna..vidare in till Sala, möta Lovisa och sedan ta oss vidare till stora stada Västerås ^^
Ska se om jag hinner med pappa ut till lilla söta Astrid :) vi är hundvakt idag :O hon e så go.. men då måste jag rappa på lite..
Kommer hem imorgon...see ya!


Haha gillar våra gamla stiliga bilder

Kvällen min

Kategori: Allmänt

Jag är trött! jag vill sova.. har varit ute i timmar ikväll.. jag tror det i alla fall, den var runt 6 när jag gick ut och 20.46 när jag kom hem igen ^^
Vad har jag gjort ute då? Ja jag har väl inte gjort nåt speciellt, strosat runt stan.. såklart börjar det regna och jag har varken paraply eller tröja med mig så jag blir ganska blöt, hittade inget bra regnskydd ^^ Bestämde med Ade att vi skulle träffas, han skulle till maxi så det passade bra längs min väg :P fick sitta och vänta på honom tills det slutat regna, han är rädd för att bli blöt stackarn :) men tillslut kom solen fram igen och vi tog oss till maxi, satt där och pratade ett tag innan vi gick hemåt igen.. Det känns så svårt =/

Jag vet att klockan inte är mycket men nu längtar jag efter att krypa ner i sängen! ska upp och städa imorgon innan jag åker hem men ska sova ut, ingen klocka på ringning imorgon inte! :)

Godnatt godnatt :)

Vilken lättnad!

Kategori: Allmänt

Sommarlov :D wiii! Okej tentan var lite knepig och jag chansade på vissa frågor som jag kanske inte borde ha chansat på, men men.. jag lever på gränsen.. HAHA! skämt å sido.. så allvarligt är det inte.. När jag kom dit blev jag stressad, hade över en halvtimme innan de började men jag fick för mig att jag hade glömt mitt kort hemma, skolan var låst och inte en kotte i sikte vilket betydde att jag inte förstod hur jag skulle komma in ^^
Hittade iaf kortet men tänkte att jag inte har behörighet eftersom jag normalt använt det till högskolan i Falun.. ojoj kaos när jag alltid stressar upp mig haha.
Hur som helst satt jag på bänken utanför och tänkte, tills de kom ett par fler personer dit som hade samma problem som mig, vi kom fram till att ofc testa, och självklart har jag ju behörighet till Borlänge också, idiot! tillhör ju samma skola vafan :P
Jag tackar för sociala människor!

Tog typ 50 minuter att göra tentan, gick hemåt och riktigt kände alla regnmoln hur de förföljde mig på vägen ^^ dom fanns knappast där imorse när jag gick dit.. Hann precis hem då det kom en skur, vilken tur man har :) Så nu e jag happy! :)

Vet inte vad jag ska göra resten av dagen, roa mig själv med nåt vad vet jag.. mjao.., imorgon åker jag hemåt till Möklinta igen, blir smidigast så eftersom jag ska bort på lördag :)

Nervös!

Kategori: Allmänt

Åh herregud, jag är nervös! jag klarar det inte..! tänk om jag inte hittar :S tänk om jag får helt blackout.. vill inte vill inte!

Underbar kväll

Kategori: Allmänt

Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men jämt när jag är i Borlänge blir jag hm.. rastlös, inte så att jag har tråkigt men att jag har svårt för att sitta inne, var ute på ännu en promenix ikväll..shit vad lugnt det är ute :O Helt underbar kväll :) lugnt skönt och lagom varmt. Inte en vindpust och solen framme.. så härligt! Man skulle haft någon söt att gå tillsammans med (A) ^^ hihi..

Nu blir det att hoppa in i duschen sen får dagen vara slut för mig, upp tidigt imorgon, jag hittar knappt till högskolan och jag hittar definitivt inte därinne! så jag vill gärna ha god tid på mig imorgon .. Sen litar jag på mitt sunda förnuft och logiska tänkande så ska det nog gå bra med tentan ^^

Godnatt :)

Mat & plugg

Kategori: Allmänt

Jaha kan ju meddela att min måltid eller vad man ska säga kanske inte blev så lyckad! :O Eller maten blev helt okej, broccoli.. mmmm :D men grejen är att jag är så klantig så att jag tappar tallriken på golvet så att det skvätter lingonsylt över hela mattan :'( jag har försökt att rädda den så gott jag kan men fortfarande så fläckar syns.. shit happens!


Kanske kan bli en ny trend eller nåt ;)

Hur som helst, tänkte vila lite innan jag börjar med plugg-ruschen, yeah rignt, slutade med att jag somnade och nu är klockan redan över 6.. bra! jag seriöst skiter i allt de här nu snart, men när jag ändå blev "dumpad" idag så har jag ju inget bättre för mig..
I will give it a try.. mjees

Långpromenad

Kategori: Allmänt

Min promenad till stan blev lite längre än planerat.. det såg verkligen inte bra ut på kontot! :O hell no att jag har råd med alla resor och så under sommaren.. efter nästa räkningar ligger jag redan minus ^^ oh my..
Så efter de så gick jag en sväng bort mot andra sidan stan typ.. (ja jag är dålig på stadsdelarna här i Borlänge) så nu har jag ont i fötterna, stackars Nina ^^ men riktigt skönt ute :) det är vi glada för!

Nu ska jag steka blodpudding, jag är hungrig :O

Fattiglapp

Kategori: Allmänt

Hallu!
Nu har jag hunnit sova ut lite mer :P
Tenta imorgon så det är inte så svårt att lista ut vad jag skulle behöva göra hela dagen, men nej, det blir inte så.. jag tänkte snarare ta mig ut när det för en gångs skull är skönt ute :) måste kolla upp mitt konto, tveksam på att jag har råd med allt som kommer upp de närmsta veckorna =/ Det vore ju skapligt trist hehe..
men men, om man skulle få på sig lite kläder och ta sig ut då

Vi hörs!

Borlänge nästa

Kategori: Allmänt

Skapligt trött just nu!

låt tiden springa iväg!

Kategori: Allmänt

Mmmm Musköjordgubbar! :) Mormor och morfar kom förbi en sväng idag, lämnade lite glas och en tillhörande kanna som jag ska ta med upp till Borlänge.. Jag fick även en elvisp av dem :D jag som har pratat ett tag nu om att skaffa mig en elvisp eftersom det är en av de få saker som jag inte har men som behövs ibland! Det var rätt längesen jag såg mormor och morfar innan idag.. de har fullt upp med flytten och hela den svängen, kommer kännas konstigt när de inte bor i Sala längre, de har alltid funnits där så länge som jag kommer ihåg ^^
Nästa gång jag träffar dem blir väl i slutet av juli då vi åker ner till Västkusten :)
ÅÅÅH jag längtar så mycket efter den 10e augusti just nu! Lovisa och jag snackade lite om de imorse på msn och det stör mig att det fortfarande är flera veckor kvar dit :P men den som väntar på nåt gott ni vet..

Måndag

Kategori: Allmänt

Jahapp så är det ännu en ny dag igen! tiden bara springer iväg, igår var jag helt off =/ mycke stress och skit just nu.. Gick upp ganska tidigt idag, med tanke på att jag var vaken till 3 typ också så var jag väldigt trött när klockan ringde kl 8 ^^ men pallrade mig upp ur sängen, anledningen var att jag skulle ner och säga hejdå till Jennie som åker tillbaka ner till Göteborg idag, tyst hemma igen, men åker ner om ett par veckor :) det påminner mig om att sommaren snart är slut :O usch! och mitt riktiga sommarlov har ju inte ens börjat..
Så idag, jag vet inte vad jag ska hitta på faktiskt, har ingen lust att göra nåt så jag tänker stanna här i sängen så länge jag kan! Jag har min äckelbok, datorn och mp3n..så mycket mer behöver man inte

Jag måste bestämma mig också inför hösten..ska jag läsa digitalt bildskapande ovanpå informatiken? eller foto? Eller inget av dem? hm.. frågan är om jag orkar med att läsa över 100 % med så mycket teori.. Help me !

King Kong

Kategori: Allmänt

Ojoj vad jag är mätt :O smaskat i mig cola, chips, glass och jordgubbar :) Mums!
Sitter och tittar på King Kong på tv, vem gillar inte den filmen? Alltså den nyinspelade versionen.. inte gamla med pappersgubbar typ ;) men den har väl sin charm den med iofs.. den e hur som helst så mystisk och ja.. jag vet inte :D
Hatar dock reklamen! ska jag säga som läser det själv ;) haha..

nu börjar filmen igen! :O Harra! :D

Heja heja

Kategori: Allmänt

Jahapp då sitter man i soffan igen, vad har jag gjort idag? Lite segt att komma upp må jag säga, har sovit ganska dåligt inatt..
Jag var in till Sala med pappa och Jennie, tittade på mobil till henne men Sala hade inget vidare utbud så jag vet inte om vi blev så mycket klokare ^^
Sen jag kom hem igen har inte mycket hänt, flyr undan alla myggor! :O Usch så det kryllar av dom! dom vill gärna bitas!
Tittat på tv och suttit vid datorn mest.. Haha ser ganska kul ut, Jennie och jag sitter i varsin del av soffan, tysta och med varsin dator ;) Och pappa sitter fastklistrad vid tvn just nu framför sina hästar på V75 :P det verkar gå bra för han iaf, peppar peppar.. hoppas han blir rik :O ;)

De sista folket börjar nu lämna gammelgården, idag har det känts som en riktig möklintavecka, barnens dag och massa aktiviteter (antar jag) uppe på åsvallen, man hörde brandbilens tuta med jämna mellanrum då den visas upp och massa dragspelsmusik.. tuffa grejer det här med Möklintaveckan ! ;D

Jennie säger HEJ! hon sjunger jättefint på Dagny just nu.. hihi.. hon e nice!

Kvällen hos Lovisa

Kategori: Allmänt

Ett nytt försök då ;)
Igår var det ja, Kvällen började med att jag åkte med Melin till Västerfärnebo och hem till Lovisa..vi röjde verkligen i bilen :O ;) när vi kom fram så hade redan Sazzo hunnit dit så vi gick och mötte dem :) Vi satt inne hos Lovisa en stund och roade oss tills lite mer folk kommit och det var dags att börja grilla .. Men innan vi började med maten så gick vi ner och tittade på korna och lekte :P hehe..
Kvällen var rolig, dock blev jag på nåt sätt fyllesjuk, (var inte ens stora mängder jag fick i mig) och av alla fester/träffar jag kan vara på så ska det vara när halva byn och fler är där! så pinsamt =/ tänk om värsta ryktena sprider sig :O typ "du vet den där nina, hon som satt bland brännässlorna och spydde...." hm och kände mig som ett vrak och helt ofokuserad så jag kunde inte ens hälsa på Andreas.. =/ men han klarade sig nog bra ändå ^^
Det är tur att man har så fina vänner som tar hand om en :) :P Och de andra killarna med, han Viktor(?) som hela tiden kallade mig Magnus, tack jag tycker att det passar! ehm...

Hur som helst, tycker fortfarande att bilder säger mer än ord, och jag tog många bilder :O













Igår kväll

Kategori: Allmänt

Vi gör så här, tänkte lägga in en uppdatering om gårkvällen nu, men åskan kommer hitåt så jag kan inte göra det, kan säga att det var kul :D men jag borde hålla mig ifrån drickat!

Hörs senare när vädret lugnat ner sig :)

Duntofflor i juli?

Kategori: Allmänt

Ja tack! Väldigt skönt att ha på fossingarna nu när det är lite rått ute & Inne, istället för strumpor! då blir man varm och behöver inte ha på sig massa kläder ^^ :D


Goodmorning!

Kategori: Allmänt

Jag har drömt väldans konstigt, nåt med festen ikväll och om nåns ex hit och dit :S Men det roliga var att samma låtar hela tiden snurrade runt, haha! det är de två låtar jag lyssnat mest på under de senaste veckorna i och för sig.. :P det kan ha ett mönster..
De låtarna är
Keri Hilson, Ne-Yo & Kanye West - Knock you down
Rise Against - Behind closed doors
(Kanonerslåtar, lyssna på dom!! :) )

Jaha nu när jag ändå är uppe så ska jag väl hoppa in i duschen på en gång så att man får lite energi, sen ska jag till affären och köpa potatissallad och leta igenom garderoben efter kläder till ikväll ^^

...

Kategori: Allmänt

Varför vill jag inte sova på nätterna? Varför är jag hellre vaken? Är det ensamheten som kommer för nära inpå?

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Yees då har jag kommit hem från Melins hus ^^ de såg förresten ut att ha roligt på dansen inne i Möklintagården ;) man hörde musiken ända ut.. hehe.. inte min typ av musik men iaf, såg ut att va rätt mycket folk så det är ju roligt för dem...
Pannkakorna blev bra idag faktiskt, jag har misslyckats de senaste gångerna med min smet men idag fick de flesta färg i alla fall!
Dom blev gooda :)

Hos Johanna, ja vad gjorde vi .. vi spelade TV-spel.. jag var inte så bra på Donkey Kong (Stavningen?) jag tänkte hitta på en ursäkt men får helt enkelt erkänna att jag inte var till någon större hjälp haha..
Sen efter det så poppade vi popcorn, Johanna introducerade mig för poppning i kastrull :O ;) Har aldrig vågat mig på det tidigare .. Men det gick bra, hon e proffs ;)
Vi spelade Backpacker (Sällskapsspelet) Det var roligt och vi borde ha blivit lite smartare nu med tanke på alla frågor man svarat på .. vi hann bara igenom två städer, London och Barcelona, vi vann en stad var så det blev oavgjort.. ^^
Vi gick även igenom lite inför imorgon, då vi ska på grillträff, fest.. vad man nu ska kalla det :P Hos Lovisa, verkar vara rätt många som kommer dit, men det blir nog kul :) vet dock inte vad jag ska ha på mig, min jacka hinner jag nog inte få imorgon innan jag åker..

Jennie kommer hem imorgon :) blir här över helgen, det blir kul.. lite mer liv i huset hehe :) Pappa jennie och jag, som på gamla goda tiden ^^



Den enögda banditen ;) (A)
 Jag försökte härma ett får jag hittade, jag lyckades bra :D

16.42

Kategori: Allmänt

Glad att jag inte är i Borlänge.. hört en del om översvämningarna idag..
jag kanske har vatten upp till fönstret vid lägenheten :O hm.. nä det vore för knas :P

http://www.dt.se/nyheter/dalarna/article449315.ece (snodde länken från Elisas bdb (A) )

Nu ska jag steka pannkakor innan jag ska hem till Johanna :)  Hon nämnde nåt om mario och film ..får se vad som hitts på!

Hareharrakanin :)

Fram till affären

Kategori: Allmänt

 Gick fram till affären, såg att det faktiskt inte är nån försäljning idag, no need för den skylten va? :P hehe
 De skyltarna i Möklinta betyder bara en sak, översvämning borta vid ån.. IGEN!
 Fontänen var åtminstone på, bra! vi behöver lite extra vatten nu i torkan...^^
 Haha kom hit och ta en svängom! ;)

Aaaw det kom en bil nyss, de gick upp mot gammelgården, vilken besvikelse att se att det inte är någon aktivitet däruppe :O Upp med stånden igen! eehm.. blev meningen lite fel kanske.. (A) haha! :P

Regn och ännu mera regn!

Kategori: Allmänt

Regnandet fortsätter som väntat.. Stackars dem som de skulle bli värst för idag, knappast så att det hinner rinna undan i den här farten :O Och imorgon kommer Jennie upp, stackare haha de som skulle få fint väder vad det såg ut som.. medan regnet stannar här några dar till ^^
Vi har redan haft några små strömavbrott idag och det blåser så mycket att jag är glad att man har ett stabilt hus ;)
Dock tror jag inte en enda kotte kommer till Gammelgården och Möklintaveckan .. hehe.. seriöst vem vill åka på nåt sånt i det här vädret.. så nä frågan är om de ens håller ut alla dagar eller om de faktiskt drar hem.. Kolmilan kan ju inte må så bra den heller..
Men men, vad ska man göra.. inget man kan göra åt vädrets krafter direkt.... Använd lågenergilampor ffs! ;) haha..

00.05

Kategori: Allmänt

Ja så kom jag hem tillslut, ovädret följde efter oss till Avesta ungefär :P Hemma i Möklinta såg det dock inte ut som att det har kommit speciellt mycket regn :) men galet mycket myggor! bläää
Kissen var väldigt kelig också :) sötnöten

Det visade sig att jag har blivit lurad idag med :O Förlåt pappa^^ Jag ska aldrig öppna dörren igen! Jävla försäljare .. inte fattade jag att de var så.. aja.. knäppt blev det iaf..
Nu ska jag snart sova, ska upp i tid imorgon hade jag tänkt (brukar låta så) ska kanske leka med Johanna också imorgon när hon vart på AF.. :)

Godnatt på er ! :)

Jag vill åka hem nu!

Kategori: Allmänt

Klockan är över 5, jag kände att yes! nu när åskan kommer närmre så får jag iaf åka hem.. sitta i en säker bil :P men nej, pappa måste jobba minst en timme till.. fuck, nu kommer åskan och äter upp mig! adjöss med Nina :O
Jehovas kanske hade rätt imorse ändå ;D
Men var riktigt friskt och skönt ute :) ganska behaglig temperatur..
3an funkar fortfarande inte med ljudet, är det fler än jag som har det problemet? ^^ stört som tusan..
Jag är hungrig, massa hungrig.. äntligen har jag fått matlusten tillbaka, vet inte vart den var eller hur den kom tillbaka men det känns bra iaf :)

Hare kanin!

Slut?

Kategori: Allmänt

Shit pommes frites! Dörrklockan får alltid mitt hjärta att hoppa upp i halsen! :O
Dum nog öppnar jag dörren och möts av Jehovas, ja vilken bra början! jag fick en inbjudan (tack för det) till föreläsning om hur vi ska överleva slutet för den här världen nu när det är nära tydligen.. hm Vill jag ens göra det? ^^ är det slut så är det väl menat att det ska vara slut, eller?

Så kom ihåg, som det sista hon sa "Slutet är nära! så var vaksam som Jesus"

Nu ska jag äta frukost så jag har lite kött på benen att leva på åtminstone hehe :P

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Åh vad glad jag blev när jag vaknade imorse och solen lös :D jag slumrade om en stund och när jag vaknade igen så riktigt öser regnet ner ute, kul! Då blev jag inte så glad längre ^^
Skulle inte vattnet ha varit gratis i lägenheten så skulle jag ha gått ut och duschat, haha det lovar jag!

Falubil

Kategori: Allmänt

Haha kan man göra annat än att gilla "Det nya landet" Serien ni vet om Ali och Massoud som tar sig genom Sverige.. så sköna dom är alltså :P klockrena kommentarer.. !
Och jag vill också ha en röd bil med vita "knutar" :D För allt i Sverige är ju Falu ;) Även Falubil.. haha :D

Nej nu börjar det bli sängdags, dock inte trött .. men orkar inte sova bort halva dagarna som jag gjort de senaste dagarna .. Imorgon blir det Möklinta igen, var inte planerat att jag skulle stanna så här länge i Borlänge som jag har gjort.. men det ska bli skönt att komma hem igen, till katten, kompisar, sällskap och mina kläder! :)
ta fram knottoljan! haha

Tisdag

Kategori: Allmänt

Man blir snurrig av att blanda mycket engelska och svenska har jag märkt, jag blir det i alla fall.. skriver hela tiden konstiga ord som typ "personalitet" (personlighet) och "varaktivitet" (varaktig/hållbar) haha blandar lite för mycket tror jag.
Idag har jag inte gjort så mycket, lagt upp en plan på hur jag ska ta mig igenom marknadsföringsboken till tentan, har jag läst den kan man ju hoppas på att nåt fastnar åtminstone! :O
Skulle ut och handla, men mitt paraply gick ju sönder igår så räknade med att bli ganska blöt, det visade sig att jag faktiskt inte alls blev särskilt blöt förrän jag kom hem och öppnade min lokaflaska.. då blev jag blöt må jag säga! ^^

Snart slänger jag ut tvn också! blir galen när ljudet försvinner hela tiden och kanalerna funkar inte alltid.. och hur bra funkar internet? inte bra alls.. så jag får väl se hur jag spenderar resten av kvällen..

Herrå Harra!

6/7

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Dålig uppdatering, det beror nog på mitt kassa humör.. jag känner mig bara allmänt ledsen och tom inuti.. jag kan nog inte riktigt svara på varför heller.. eller jag kan det men vem orkar läsa så mycket text? ^^
Igår kväll glömde jag att stänga av datorn så runt 3 så vaknade jag av plinget från msn, Nina är ju alltid Nina så jag var tvungen att gå upp för att kolla vem det var som skrev, kors i taket, det var Daniel.. vem undrar ni då, Ja jag orkar inte dra historien så ni kan ju suga på den karamellen hehe :) Och häromdan fick jag även sms från Mathias! :O
Det är tråkigt hur man kan tappa kontakten bara sådär som jag gjort med vissa :( riktigt ledsamt och tillslut går det så lång tid att det känns pinsamt att ta upp den igen =/
Jag är ingen som ångrar beslut riktigt men vissa saker skulle jag verkligen gjort annorlunda om jag fick en ny chans idag!

Hur som helst, över till idag då för att vara lite trist .. gick upp, fick ångest över boken som låg på bordet så jag tog mig igenom inlämningsuppgiften, känns inte bra men nu är den inlämnad i alla fall.
Mamma ringde, hon meddelade att hon beställt rum i Kungsbacka (var det kungsbacka!? :O) hur som helst nära Jennie och Jocke i slutet av Juli, självklart hänger Nina på ner :) Mormor och morfar ska med också, det blir något nytt.. men trevligt!
Så ännu en Västkustenresa att se fram emot :) Softade mig igenom resten av dagen, ingen glöd till att göra nånting =/ och vädret är lite deppigt bara det..
På eftermiddagen vart det dock bestämt att jag skulle träffa Ade :)  gick hem till honom, bara att jag har varken jacka eller bra tröjor i Borlänge (var inte tänkt att jag skulle bli kvar här så länge) så jag tänkte att det skulle bli en kylig promenad i regnet, direkt när jag kom ut gick mitt paraply sönder, great! alltid lika kul. jag hatar blött hår!!
Så jag skyndade mig lite extra ner till centrum så jag hann med bussen till Forssa.
Hos honom lagade han mat, tittade lite på tv, började titta på en film.. men den la av i mitten så nä det blev inge mer film.. men vi fick tiden att gå ändå ^^

Tog mig hem, bussen var full med fotbollspojkar ifrån Botkyrka, tror inte ens det var svenska de talade.. haha.. kom in, känner mig tom inuti igen och frustrationen bara ökar hela tiden.. Ska snart sova, känner att ögonen börjar dra ihop sig lite lagomt sådär..

Vi hörs imorgon, Godnatt!

Lördag

Kategori: Allmänt

Ännu en jobbig natt :O Ingen magsjuka denna gången som tur är.. men ett sjujädra åskoväder! =/ jag erkänner, jag är väldigt åskrädd när jag är ensam på kvällarna..
somnade framför tvn också tidigare under kvällen så jag var inte särskilt trött heller, vilket betydde att fanns ingen chans att jag skulle somna medan det åskade.! man höll ju på att få epiliepsi av alla blixtrar hehe.. men ja efter det gått över och jag vridit på mig sisådär 400 ggr så somnade jag  tillslut. men vaknade tidigt istället. Kunde inte somna om heller.
Men trots det har jag inte gjort nåt vettigt idag.. eller det beror väl på hur man ser det.. jag har suttit med marknadsföringen, känner redan nu att tentan kommer jag aldrig att klara! men de skiter jag i just nu.. den dagen den sorgen..
får se om det börjar regna snart lr inte (väldigt svart ute) om inte så ska jag ut och gå, har blivit väldigt mycket promenad de senaste dagarna.. har till och med blåsor på fötterna :O det har blivit många km, om inte till och med nån mil.. igår iaf ^^

Jobbig natt!

Kategori: Allmänt

Usch vilken jobbig natt jag har haft! Hela kvällen går och jag mår inge konstigt på nå vis.. så när jag ska lägga mig och sova börjar jag frysa nåt så fruktansvärt =/ så jag kryper snabbt under täcket! Börjar må illa, det blir bara mer och mer men det kändes ändå bättre när jag satt upp.  Tillslut gick det dock inte att hejda illamåendet längre, kändes som att hela magen vränger sig ut och in så jag fick springa till toaletten (tur att man har en liten lägenhet haha) ändå fick jag stanna i hallen för ett "hulk-stopp" HAHA lucky me så kom det inget så jag hann precis ta mig till toaletten, hulk hulk hulk *magen töms med rasande fart* Efter en stund vågade jag mig tillbaka upp i sängen, laddade med en hink nedanför precis som när man är liten utifall att :D aaw.. ^^ man vet ju aldrig.. men hur som helst, krafterna tog slut så jag somnade tillslut och nu mår jag bättre, förutom att jag är dödshungrig! :O antar att magen är tom just nu :P hehe..

Så jag vaknade lite senare imorse, massa trött.. väntar på att den där ventilationsgubben ska komma nån gång så jag slipper vänta på det!
men nu ska jag väl hoppa in i duschen och fixa iordning mig, sen ska jag fortsätta plugga och gå ut på en presentjakt igen I guess.. =/
Vi höres :)
Hare kanin

Ännu mer onsdag

Kategori: Allmänt

Nu är jag här igen ^^
Fick ge upp pluggandet tidigare, det började åska så grannen stängde av Internet lr nåt :O Kom i alla fall inte åt det .. och jag kom inte ihåg uppgiften hehe :P
Så då passade jag på att ta mig ner på stan, gick till kupolen, hittade inga presenter så nu är jag jättearg på mig själv! Men för en gångs skull var det skönt att vara därinne ^^ där kunde man åtminstone andas..
Fick för mig att gå till maxi för att handla mat, dock på vägen ner fick jag hemska skoskav! som tur var hade jag nära till apoteket så jag rusade in där så mina stackars fötter kunde räddas :D
Kände på vägen att jag fick ont i höften igen, brukar få det ibland :S det gör så galet ont att gå då! jag vet inte vad som är fel heller..
Bestämde mig för att köpa lite kött att steka med god sallad :) mums blev det faktiskt!
så jaa.. nu ska jag väl försöka ta fram uppgiften igen innan Internet försvinner ännu en gång ;) Gud så skönt det kommer bli i höst att ha råd med eget internet (A)

Onsdag morgon

Kategori: Allmänt

Klockan är lite över 10 och det känns som att jag har vart vaken ungefär 20 timmar redan :O trött som bara den! men så är ju inte fallet, har bara vart vaken sen halv 7 typ :P Men har redan hunnit till trafikskolan och kört en sväng, ojoj idag var jag kung på parkering! :O där ser man..
Sen tog jag mig hem igen, inte varmt direkt ute, eller jo det är varmt men det är snarare mer kvavt, det saknas nåt som kallas syre här i staden!
Har vart duktig ännu mer också, börjat med inlämningsuppgift nr 2 till marknadsföringen..tänkte lägga ner hela skiten men jag är ingen quitter, jag ska klara det här nu ist ^^ (har inte råd att betala tillbaka nåt) haha.. ;)
Ska väl skriva lite mer, sen måste jag ner till stan igen =/ har två födelsedagspresenter att inhandla.. va tusan köper man till sin mamma som har allt? :O

aja wish me luck! harekanin :)