Snickarpartyt

Sjukligt trött

Kategori: Allmänt

Ibland blir planerna inte som man tänkt sig.. verkar inte bli nåt med att träffa Mathias idag, synd.. har inte träffat honom sen i maj.. =/
Istället så har jag typ vart död hela dagen, har varit så sjukt trött att jag nästan mått dåligt men ändå har jag inte kunnat somna hur mkt jag än försökt.. Har även packat klart väskan till Tunisien, well.. lite för mycket saker har man nog när man inte ens får igen väskan? Eller..! så kan det vara att väskan är för liten ;)
Knappast..
Nej nu blir det snart att ta sig ut och hämta frisk luft, behöver det känner jag..


Haha Ninas gröt smakar ungefär lika bra som den ser ut ^^

Från dans till tvättstuga

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jag skulle nog ha velat sova några timmar till, kändes verkligen som att jag drog mig själv ur världens tyngsta sömn ^^ Haha..
Igår var en bra dag :) Var ner en stund på stan, hämtade ut busspengarna, fick sällskap av Billie som hade lite ärenden himself.. Sen tog jag mig hem och strax efter det så kom pappa förbi, bytte ut en påse ren tvätt som jag glömt hemma mot en påse tomma matlådor som jag fått med mig upp.. haha man kanske borde börja fylla upp dom igen, för att vara snäll liksom :D
Lite läskigt eller vad man ska säga, tråkigt..att det antagligen var sista gången jag träffade honom innan vi åker till Tunisien =/ meen är bara en vecka och jag hade inte planerat att något skulle hända planet!

Snart var det iallafall dags att dra och möta upp Elisa på bussen :D in till Falun och dansa! Sjukt nervös var jag.. min takt, rytm, koordination är inte som den borde vara :D såå aa.. men det la sig lite i bakgrunden när jag satte mig på bussen, har inte träffat Elisa sen innan Göteborg så det var väldigt kul att träffas igen :) inne i Falun mötte vi upp Linnea :) sedan gick vi till dansstudion, då blev jag lite nervös igen :D Men i helhet så var det riktigt roligt att dansa så det pinsamma la sig lite i skymundan :) yay! Jag ska nog nästan helt säkert fortsätta på det under terminen nu..glaaaad! :)
När vi efteråt tagit bussen tillbaka till Borlänge så gick jag hem från centrum, var faktiskt väldigt skönt ute så en promenad förtjänades ^^ Duschade och så när jag kom hem sen fick jag sällskap av Billie igen :) Vi tittade på tv typ hela natten, haha helt galet vad tiden kan gå snabbt ibland..!

Nu har jag iallafall dragit mig upp ur den djupa sömnen ^^ varit ner till tvättstugan och laddat ett par maskiner.. så antingen vila en stund eller göra mig iordning är det som gäller nu.. Ska försöka styra ihop träffen med Mathias idag, inte lätt när båda är fattiga och bor i olika städer :P meen I will make it work ;D haha :)

Harekanin!

Glad som choklad!

Kategori: Allmänt

Wei wei wei! Blir någon förvånad om jag säger att det blev sent inatt med? haha, troligtvis inte.. ^^ men jag hade det sjukt trevligt igår :) till och med så trevligt att jag vaknade glad idag, jag menar vad är oddsen för att faktiskt vakna glad :D
Idag är det iallafall onsdag, herregud! sista veckan på sommarlovet och redan halva veckan har gått.. känns iofs ganska kasst eftersom jag har skaplig ångest för det här skolåret. Men det tänker jag inte på nu! vad händer idag? hm Jaa jag ska iallafall till Falun och dansa senare :) ska bli superkul! men faktiskt känner jag mig stel som en pinne idag :O så det kommer nog inte gå så bra :D nervöst! Nina har ju inte riktigt det där med rytm heller.. haha..Men först så ska jag ner på stan, jag har inga cash till bussen..Men en promenad är alltid härligt :)

Annars ska jag nog försöka fortsätta packa lite, om jag ska få plats att frakta hem Johannas strandhunkar så bör jag ju tänka efter lite vad jag packar ner ;)

Harekanin!

Veckans planer

Kategori: Allmänt

Hejhopp!
Vilken kass dag jag hade igår.. sjukt trött och uttråkad hela dagen ^^ var ut och cyklade runt stan, kanske en av de sista gångerna jag kan göra det under sommaren medan solen och värmen finns kvar.. lite sorgligt.. Annars spenderade jag mest dagen med lite städning och en massa tv..
Inatt har jag sovit massa länge! eller nog för att jag kom i säng rätt lagom sent med, men jag vaknade inte förrän 12, well.. tror att det kan vara behövligt ..känner mig fortfarande trött men det ska vi ändra på! en promenad i det regniga vädret kanske :)
Annars tror jag att den här veckan kommer bli super!
tisdag (idag): Film ikväll, med sällskap :)
onsdag: Dans med Elisa :) Och Linnea? :)
torsdag: Leka med Mathias :)
fredag: Åka till mamma
Lördag: Sthlm med spökvandring i gamla stan på kvällen
Söndag: TUNISIEN! :D

Packa packa packa!

Trött-trött-trött

Kategori: Allmänt

Hej hopp!
Sjukt trött är jag! brist på sömn i helgen visar sig idag, det känns :) hehe.. Helgen i Möklinta har gått sjukt snabbt och har hunnit med mycket roliga saker, igår var vi på Williams dop, han är ju bara för söt! :) Fika efteråt i möklintagården, eller heter det bygdegården? hm det spelar nog ingen större roll.. men då fick vi ju chans att kunna sitta ner och prata alla 4 igen, Hela västmanlandgänget samlat :)
Nu är jag uppe i Borlänge igen och tyvärr måste jag nog säga så är det sol idag, jag känner mig för trött för att ta mig ut, haha samtidigt som jag lär städa här hemma, sanera kanske till och med ^^ och nu är det ju faktiskt sista veckan innan Tunisien, har bara några dagar på mig att packa, oh my! :P

Men duschen först och sen ut och skicka in studieförsäkran, finally!

Wiho!

Kategori: Allmänt

Pappi är en ängel! Jag har sörjt mina solglasögon i veckan nu som gått sönder på mitten och envis som jag är vill jag ju ha just dom! försökte limma dom igår, njaaa gick inge vidare..inte alls faktiskt ^^
Sen nu när jag kom hem från västerås så har han lagat dom! :D <3 bränt ihop de.. hoppas dom håller nu, tack pappi! nu är jag glad! :)

Christer Brun <3 Rita-Hanna

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Sitter hemma i soffan och pustar ut, dagen har gått himlans snabbt! men roligt har det varit :) blev hämtad av Melin strax efter 11 då vi åkte in till Västerås, spelade spel på Johannas Ipod på vägen dit, haha lets just say att Nina antagligen inte är en av de smartaste personerna här i världen ^^
Jag och Johanna gick runt på stan en vända medan vi väntade in Sazzo, vi sålde in ett par hörlurar till en glad tant bla. haha :P När vi mött upp saz så letade vi presenter till William..lättare sagt än gjort! Flummade runt ganska mycket..haha men det är typ vad det brukar bli :) haha! aldrig långtråkigt åtminstone..

När vi tillslut efter en vända ända bort till Hälla med, hittat det vi behövde så åkte vi hem till Sazzo..vistelsen kan beskrivas med få ord.. Cribs, Christer Brun samt Ri-Hanna! :) muahah.. mycket skoj

Lilla kisen

Kategori: Allmänt

Har landat hemma i Möklinta nu, eller ja det var ju ett antal timmar sen.. har inte gjort så mycket vettigt av dagen, gjorde ett par stopp på vägen hem sen har jag mest suttit vid datorn.. ovanligt!
Men jag är orolig för lilla kisen, bejbi mår inge bra :( Lilla Honey.. hon verkar ha ganska ont så om det inte blir bättre imorgon så blir det veterinär..
Nu börjar jag bli trött, funderar på att slå på nån film eller lägga mig o sova så att jag kommer upp skapligt imorgon..

nattinatti

                      

Äntligen fredag!

Kategori: Allmänt

Goddagens!
Idag är det fredag som sagt.. jag ser fram emot helgen, så länge som planerna håller i sig.. :)
Nu ska jag snart ringa pappa iallafall, höra när han slutar så jag vet tills när jag lär vara färdig för att åka hem..
Min väska är så full redan nu bara för jag kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig på dopet, då måste man ju ha olika alternativ med sig.. hihi..

                        

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu ska jag krypa ihop under täcket framför tvn med lite te, älskar de söta kopparna jag fick av mamma i present :) 

                                 

Förbereder för skolstart

Kategori: Allmänt

Var nyss fram till affären och hämtade ut några böcker, wiho bara några som fattas innan skolstart, det är inte helt fel.
Har glömt vilket hål i hjärtat de lämnar när man tänker på hur mycket pengar man lägger ut på skolböcker..Jösses..
Men nu har jag iallafall tre stycken och 16 kapitel att läsa innan tunisien för att slippa släpa en 800-sidor tjock bok.. där försvann mitt handbagage annars ^^ haha..
Men det betyder också att tråkiga stunder om det uppstår lätt kan fyllas ut den kommande veckan ;) Det kunde varit så mycket värre! Nu är det ämnen jag klarar av känns det som att läsa på engelska..Det kunde ha varit typ..Habermas, läbbiga tanke!

                           

Torsdag

Kategori: Allmänt

Goddagens!
imorse vaknade jag tidigt av städerskorna som tjattrade ute i trapphuset.. kändes seriöst som minusgrader inne i lägenheten så nu har jag isolerat brevinkastet med typ handdukar :D haha.. måste nog fixa det snart på riktigt..
Jag var en sväng till gymmet imorse faktiskt, det gick la sådär.. jag satsar nog på att ta tag i det efter att skolan har börjat igen istället.. blä har ingen ork till det just nu, jag får vara fatman på beachen i tunisien, som att jag kommer träffa de människorna igen :)

Idag ska jag packa lite, plus fixa iordning och sortera lite saker här hemma, det ser ganska risigt ut.. men det är faktiskt helt okej väder ute med så nu när jag hittat mina cykelnycklar (som jag trodde låg kvar hemma hos Jennie) så ska jag garanterat ta mig ut på cykeltur senare, det blir nog härligt..

Imorgon åker jag hem till byn, har inte träffat pappi på värsting länge! sen förhoppningsvis ska det upplevas traumatiska flashbacks i rulltrappa á la västerås på Lördag.. Och på söndag äre dop :) jag måste leta kläder, presenter.. jaaa allt som kan tänkas behövas ^^ Synd att jag missar dansen på söndag dock :( .. hade väldigt gärna velat testa på att skaka lite rumpa.. men det får bli streetdance nästa vecka istället, förhoppningsvis om Elisa iallafall vill hänga med och prova på :)

Nej nu är det slutsnackat, disken väntar! ciiiaao

Dröminredning

Kategori: Allmänt

Vet inte hur vi kom in på det riktigt, men hur som helst så började jag titta på lägenheter i London ^^ Alla är ju så fina! så underbara i precis sån där härlig Nina-stil :) hehe, nu vill jag verkligen flytta dit, får göra det efter skolan kanske.. kanske det som är mitt kall här i livet, att finna mitt liv i London :D

Men aa, jag kom in på en lägenhet, i helhet var det kanske ingen favorit så.. men inredningen blev jag helt förälskad i! helt galet..Det ska jag använda som inspiration till mitt nästa boende! :D så stilrent men ändå personligt..



Är jag knäpp, eller tycker ni om det? :)

All inclusive

Kategori: Allmänt

Godmorgon..blev inte mycket till uppdaterande igår..Det blir så ibland, dagen förgylldes inte av något speciellt direkt, förutom att jag tog mig ner till polisen och hämtade ut mitt pass :) kan vara bra att ha det när man ska åka iväg..
Under kvällen sen hade jag lite filmkväll med mig själv och tjejfilmer..
Inatt har jag drömt jättemycket om tunisien! underbart, tänk att vi snart är där! :) Jag drömde iofs att vi fick världens risigaste rum och att det var fullt med råttor i poolen, haha tror inte jag behöver oroa mig för det :) om det är så ska jag se till att enbart bo 5-stjärnigt framöver! vid 4-stjärnigt så borde standarden vara lite högre hihi.. men all inclusive, det kanske inkluderar råttor med ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. tycker inte om Borlänge längre ^^ jag ville gå ut men det regnar, fast vad gör det om man blir blöt egentligen..Jag borde ta mig till kupolen på ärenden igen, inför dopet på söndag :) tänk att lille William ska döpas!
Vad annars ska jag göra, börja packa? men väskan behöver jag till helgen.. hm..städa kanske, åh vilket roligt liv man lever! *ironi*

Ska fortsätta drömma mig bort till Djerba

Gammal reklam

Kategori: Allmänt

Haha nej vilken rolig reklam :) små saker som kan muntra upp vardagen, hihi.. tänk vad annorlunda det var för typ 15 år sen..



Eller har jag dålig humor? ^^
Telefonkort med markeringar, information i kvällspress och på text-tv..plus att mobilen kanske inte var den mest flashiga som skulle kunna visas idag :D

Hemma

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen kommit hem.. jag säger äntligen för att resan har känts oändligt lång! på en tid mellan 7-8 timmar så har jag räknat från dörr till dörr suttit på två bussar och 5 olika tåg.. Lite småsegt när man mått som en kratta med..
Men jaha, så inget mer Göteborg på ett tag för mig då :( har varit grymt roliga veckor, Jennie har tagit hand om mig så bra :) som bara en storasyster kan göra! <3 många upplevelser rikare och tyvärr en vän fattigare ska jag nu återhämta mig i dalarna.

..

Kategori: Allmänt

Värsta tågresan hem nånsin! sitter och typ är jätteledsen .. allt känns bara fel.. är på sånt mellanavstånd med så man varken är hemma eller hos Jennie liksom.. trist :(
Nu är jag iallafall framme för första tågbyte.. katrineholm..vilket skämt! Om jag nånsin kommer hem till Borlänge lovar jag att jag ska kyssa marken!

Låt musiken tala för sig själv

Kategori: Allmänt

Jag ville se dig idag, jag ville göra dig glad
För jag tror att du och jag tillsammans skulle vara som en dröm om vi ger det en chans
allt jag känner och gör kanske borde  tänka mig för men lyssna nu för att jag säger
det kommer från mitt hjärta så lyssna på mig
om det var du och jag det skulle göra mig lycklig, du och jag när solen går upp.. kan du komma hit nu innan sommarn tar slut, jag vill ha dig här nu nu nu!
Jag önskar du bara kunde ta mig för den jag är, vill bara ha dig.. varje gång jag blundar är du nära mig
från mitt hjärta, lyssna på mig.. jag vill vara med dig..


Töntigaste och gulligaste låten jag hört på länge :) haha

Hejja blåvitt!

Kategori: Allmänt

Oj, kan inte tro att det är sista kvällen på västkusten! har hunnit med så otroligt mycket under de senaste veckorna..har inte ens gått tre veckor men känns som jag vart här hela sommaren ^^
Idag satt vi och finulrade (haha fint ord) vid varsin dator på förmiddagen, fixade iordning oss och sådära inför fotboll i Göteborg.. Göteborg - Helsingborg..
Det blev en målfri match men en del spännande tillfällen ändå :) var riktigt kul att se match på riktigt på ullevi.. :) Regnade som tusan innan..helt galet, men vi hade turen att det slutade precis lagom till fotbollen började :D underbart!
Efteråt sa vi hejdå till Franks kompisar och tog spårvagnen hem mot honom.. när vi klev av kom vi på att Rix Fm festivalen höll på så vi vände snabbt och tog spårvagnen tillbaka igen till stan! Vi hann se några artister.. Ola, Darin, Apollo Drive och E.M.D.. inget att skryta om I know :D

När det var över gick Jennie jag och Frank och köpte oss en laddning holländska pannkakor :) mums! idag åt jag med choklad.. sist åt jag med nutella..

Nu har vi landat i soffan.. blir nog sängen snart.. Jennie börjar tidigt ochjag ska upp och packa inför hemresa..

Harekanin!

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag har vi hunnit med ganska mycket, åkte in till Göteborg och skulle låta GPSen guida oss till Blåvittshopen, gick la sådär.. fast det var inte direkt svårt att hitta dit :) Blev lite shopping till matchen imorgon :D hihi.. vi ska ju heja mest! ;)
Sen åkte vi ner och gick runt på stan, åkte sightseeingtåg och åt Holländska pannkakor :) det var riktigt gott :D Speciellt med nutella som vi hade på dem istället för sylt..
Åkte sedan tillbaka till Onsala, spelade en vända minigolf.. såg inte direkt bra ut för min del poängmässigt men i slutändan så var det bara 6 poäng som skiljde, woho ^^ Han killen som hade hand om betalning och grejer lät oss betala barn-pris :D haha tack för den! Likaså mannen i ett klockstånd inne i Göteborg tyckte min stora bruna klocka var jättesnygg! Säger ju det! :D

Efter minigolfen så åkte vi till Hemköp och handlade mat, och löste in glasscheckar som vi fått av morfar :) smaskade på dem innan vi åkte hem.. lagade mat och bänkade oss i soffan .. najsprajs.

Himlen är väldigt röd och fin utanför så det blir nog så fint väder imorgon som de lovat! yaaay! :)

                         

Översvämning

Kategori: Allmänt

Här nere i Kungsbacka/Fjärås vet man minsann vad översvämning innebär! :P smidig busschaufför.. småkomiskt att de fick lov att räddas med båt! ^^ :O

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Idag är det lördag, endast ett par dagar kvar på min vistelse här på västkusten..Den knappa veckan som tillslut blev 2½ :) haha men inte mig emot! Dagarna går så snabbt här nere!
Igår var vi och hämtade Jennies nylagade bil :) och så tog jag det lugnt några timmar medan hon jobbade, delade upp min packning och lämnade in mina test för sommarkursen (min tenta) Lyckligtvis så klarade jag alla delprov/test så nu håller jag tummarna för att jag ska få betyg i hela kursen :)

Efter 8 när Jennie slutat jobba så åkte vi in till Göteborg, hämtade Frank för att sen åka till Mölndal och äta på grekisk restaurang.. Jennie som tipsade om stället och skröt om deras goda mat, speciellt potatisarna :D och med all rätt också :) Var riktigt dundergott!
Hade roligt också med många blonde-moments :D
Efteråt åkte vi upp till Ramberget och satt o tittade ut över Göteborg i mörkret, det är så fint :) älskar det! Klockan hann bli ganska mycket innan vi kom hem och i säng..

Idag så har vi väl lite planer med, tillbaka till storstan för att besöka blåvittshopen inför fotbollsmatch på söndag :D hihi.. sen får vi se vad resten av dagen bjuder på :)

Harekanin!

Sämsta köket

Kategori: Allmänt

Var ut och handlade för att kunna göra pannkakor..sjukt skönt ute :)
Så jag har nyss överlevt min sämsta matlagning nånsin tror jag.. hittade ingen visp innan jag tillslut hittade en elvisp..hm..Stekpannan var smutsig så höll på att förstöra  hela pannkakssmeten men tur nog hann jag se det.. Sen försöka vända pannkakorna i stekpannan med en trasig stekspade.. oh my! inga kommentarer..förutom att Jennie verkligen behöver ett eget kök och egna köksredskap ^^
Nu blir det nog att ta det lugnt om jag inte tar mig ut en sväng igen innan Jennie slutar jobbet.. ciiao


                     

Sixten..

Kategori: Allmänt

..är nog världens mest envisa katt ^^ lägger ständigt undan godisburken som han jämt har ner och ska snaska på..Han är söt :)

 

Tunisien here we come! =D

Kategori: Allmänt

Måndag.. brukar inte vara den mest uppskattade dagen på veckan, men idag har den varit bra så bra! :)
Jennie och jag har beställt resa till Tunisien! wohooo det ska bli himlans skönt att komma iväg på sol och bad! :) Missar dock första veckan i skolan men det känns som att det tar jag igen med plugg sen
Så Tunisien om några veckor here we come! :D Måste lära mig franska bara ;)

Så idag har vi varit i Kungsbacka på ärenden, köpt saker inför resan.. Fyndade två bikinis (överdel + underdel), 2 linnen, kortbyxor och ett par skor plus sandaler till Jennie för under 500 kr! :D de ni! Det är smart shopping ;) Sen handlade vi lite andra småsaker inne på Ica som behövs ..

Fixat pass idag med, fy satan så man ser ut jämt på kortet och för att inte tala om namnteckningen.. KATASTROF! kanske tur att man inte reser så ofta ändå ;)

Hann inte så mycket mer än hem förrän vi skulle ut igen, på med nya skorna och möta Frank för att åka in till Göteborg. Vi bestämde oss för att titta på Lotta på Liseberg och jaa.. fastän det knappast är min musiksmak eller typ av aktivitet jag väljer annars så var det riktigt roligt ändå :) Sällskap gör grejen och musik blir man glad av.. 
Kommer sova gott ikväll :)





Kaninöronen och den tandlösa minen är för simon bara för att jag inte skulle :D


En huslig Nina

Kategori: Allmänt

Idag har jag tränat inför mitt liv som hemmafru! haha, jag har varit ganska flitig en regnig söndag som det trotsallt har varit.. Jag har dammsugit, tvättat flera maskiner och borstat katten ^^
När Jennie slutade jobbet vid 4 så var vi och handlade..lagat mat och nu sitter vi och jäser lite innan vi ska ut på bio :) söndagsmys! Det blir att se Karate Kid och jag ser fram emot att se den väldigt mycket, har hört mycket bra om den filmen och allt är bättre på bio :)
Vågar inte hoppas på att få nån snygg biohunk i stolen bredvid, för varje gång man säger det så blir det alltid nån dryg ;D hahaha :) just kidding..

Hare kanin!

Lördag

Kategori: Allmänt

Hejsvej! Sitter hemma hos Jennie med Sixten och lyssnar på radio.. gamla intervjun med Kent :) har nog hört den ett par ggr men att få höra ett antal låtar i rad på radion med dem är inte helt vanligt hehe.. Önskar jag hade biljetter till ikväll! Eller iallafall till way out west så man kunde få se Miike Snow åtminstone på tal om ingenting ^^
Idag åkte mamma mormor och morfar hem och Jennie jobbar kväll så jag är själv nu i några timmar, men då hinner jag ta igen lite egentid och bygga upp lite energi med musik..
Har inte gjort så mycket idag än, vi var och åt lunch innan de andra åkte hem, sen var jag hem o bytte om och gick ner till stranden och havet en stund innan jag gick tillbaka och satte mig en liten stund på balkongen istället..men då skrek Sixten så mycket så jag fick dåligt samvete och gick in o lekte me honom :)

Igår var vi alla iallafall i Göteborg och gick runt i den botaniska trädgården.. regnade lite men solen kom fram på eftermiddagen sen.. skönt var det.. så Jennie och jag var ut och spelade kubb ett par vändor på kvällen.. jag fick stryk ^^

                         

Sooola

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Sitter ganska nyvaken hemma hos Jennie med lilla sixten :) Gårdagen bestod mestadels av att sola :D mitt mål var att bli brun .. mjoda färgen börjar sätta sig nu.. haha så dags när det är augusti ;D
Så aa satt i stugan för det mesta på altanen, var och lämnade och hämtade Jennie på jobbet så fick lite träning i att köra manuell bil igen, det behövs må jag säga :O haha.. Var även en promenadvända ner till havet och badplatsen med mamma och mormor :) mys hittade vildhallon på vägen



Idag nu ska jag snart hämtas..får se vad det blir fram till Jennie slutar kl 3, sen ska vi iallafall hälsa på farmor och farfar :) för att sedan åka tillbaka till Onsala för att äta thaibuffé med trubadur :D heh..

Söndag

Kategori: Allmänt

AAAH ingenting funkar för mig, Internet lägger ständigt av! så tredje gången gillt nu då, VÄLDIGT komprimerat..
Sitter hos jennie som jobbar - någon ska hämta mig snart av mamma mormor och morfar
Igår var jag och Jennie ute i Gottskär - fika på Jönssons - glass från lejonet & björnen i nybakt våffla/rån
- njöt av solen maximalt på bryggan och tittade sedan när mamma mormor och morfar kom ner på en högst vinglig sjösättning av stor båt..Köpte sedan pizza och kebab som vi åt i stugan där det är tänkt att vi ska bo under veckan - mysig och stor altan!

Vet inte vad som händer idag men vädret är fint åtminstone! :)