Snickarpartyt

Nina kick ass

Kategori: Allmänt

Goddag! Har nyss kommit hem från affären.. trodde att sol är detsamma som kallt ute så tog på mig massor av kläder.. visade sig när jag kom ut att det var riktigt varmt och skönt ^^ så var helt slut när jag kom tillbaka, burit tunga saker haha :) en bra nina reder sig själv! tyvärr försvann solen bakom molnen men funderar på att ta mig ut med kameran, det var ju ändå väldigt skönt ute :)
Somnade på helkasst humör, drömde riktigt bra dröm, att alla fick vad dom tålde! muaha! knasigt värre men det känns som en del av ilskan jag haft inom mig (låter dorky i know) faktiskt släppt.. kan man inte kicka ass i verkligheten gör man det i drömmarnas land istället! ;)

nej fräscha upp mig nu..

Gott nytt år på er!

En helnöjd Nina =)

Kategori: Allmänt

Har efter några superhärliga dagar nere på västkusten kommit tillbaka till Tumba.. saknar dock solen! :) hehe.. och systeryster förstås..
Idag har jag segat på morgonen.. legat o dragit mig framför tvn i mammas nya supersköna superfina soffa :) sedan var vi iväg på lite ärenden.. tog steget och fick med mig en systemkamera hem! wiho vilken lycka :) äntligen! men det sved lite i ekonomin.. men för den är jag gärna fattig en månad ^^
Det blev en Nikon D90.. med sånt kit så jag fick objektiv, väska o minneskort till.. asbra tycker jag! nu ska jag ta tid på mig att verkligen lära mig kameran så att bilderna blir super :) ska bli himla roligt att lära sig fota på riktigt nu när man har alla möjligheter!
Snart blir det att äta mat, som att man inte gör annat nu i juletider ;) sik på menyn..mums :) sen ikväll ska vi upp till mormor och morfar och hälsa på.. det ska bli skoj, har inte sett dom sen de drog till kanarieöarna i november.. förutom mormor som var förbi en sväng nu på eftermiddagen då.. har lite julklappar att lämna över och så..

Harekanin!

Dagen efter

Kategori: Allmänt

Alla räknar väl med att man ska berätta om julafton, eller? :) haha.. jag har ingen kamera så jag har inga bilder :P men var en lugn dag och kväll med mamma och syster..strålande sol och härligt väder ute.. massa god mat, blev mätt innan jag hann in på julskinkan :( :P godis och film.. julklapparna var jättefina! vinglas, parfym, förlängningssladd till lurarna, ljuslykta att hänga på väggen, knäbord för dator, marsipangris osv :D vann dessutom 100 kr på triss! tur i spel, otur i kärlek ni vet.. ^^ Fick även lite pengar så nu när jag kommer hem blire att sno åt mig experthjälp och köpa kamera! :) wiho.. fattiglapp numero uno ett par månader framåt sen men det är det värt!
Idag vaknade jag upp och var massa trött.. ändå var klockan typ 11.. ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi nog åka till farmor och farfar.. vad jag hörde senast iallafall..

harekanin!

på väg

Kategori: Allmänt

Huvudvärken sitter kvar, tog en tablett innan jag åkte så den är väl lite dämpad iallafall.. sitter på tåget nu, pappa räddade min dag genom att komma o hälsa på och sedan skjutsa mig till tågstationen.. endast några minuter försenat tåg skönt nog.. tror dom hinner köra ikapp det på vägen ner till sthlm.. kommer känna mig lite smådepp ända tills jag kommer hem till mamma och får annat o tänka på :/ jag gillar inte julen särskilt mycket alls när jag tänker efter..
Aja, vet inte riktigt vart vi är någonstans.. kan vara så att det är uppsala nästa eller så är det sala.. ja det är nog sala när jag tittar på klockan.. känns som år sen vi stannade i krylbo^^
hoppas på att internet håller sig i skick tills jag är framme, vill ha min musik

Jobbigt läge

Kategori: Allmänt

Åh nej klockan är snart ett ser jag! jag har ett tåg att passa vid 6-tiden.. känns som att idag kanske inte är bästa dagen att försöka passa ett sj-tåg.. men alla klagomål kanske inte drabbar stockholmssträckan..
Vaknade vid 11 efter att ha sovit sjukt skönt inatt.. tog igen lite sömn från natten till igår.. mindre skönt att vakna upp dock.. känns som någon kört över mig med en traktor! bara mosat ner hela skallen på mig som dunkar och jag är helt igentäppt i näsa och halsen.. jag trodde dans gjorde en friskare hehe :)
känner mig inte riktigt i form för att lämna Borlänge eller dalarna idag men det brukar ändras om när man väl kommer iväg.. nu måste jag tvinga mig upp ur sängen och hoppa in i duschen, fräscha till mig lite och försöka banta ner min packning.. jag är kööörd med att få med mig alla mina saker.. :/ dryga julklappar!

                             

Jullov!

Kategori: Allmänt

Hej!
Huvudvärken smyger sig på.. jag har seriöst vart vaken sen typ halv 3 inatt..kan vara därför.. ^^
Åkte in så att jag var i falun vid 11 tiden så att Elisa och jag kunde skriva på uppsatsen, det gick väldigt smidigt.. eller nej det krånglade faktiskt rätt rejält ett tag men vi är så allmänt bra så att vi blev klara så att vi kunde lämna in uppsatsen till vår handledare, en dag för tidigt :O Nina har härmed jullov!
Vi åkte sedan ner på stan för att äta, kinamat buffé.. det var massa gott! mums! :) skulle möta Patricia och Mathias tjugo över 3 så hade lite tid att döda tills dess så vi gick runt o kollade i affärer under tiden.. Lite efter halv fyra var vi alla samlade så vi kunde gå mot arenan och dansa :D Patricia lärde oss ny koreografi..den var svår (A) men då kanske vi avancerar uppåt snart ^^ det var ändå riktigt roligt, blev glad av att dansa :) var kul att se Mathias dansa med :D hihi.. får hålla uppe sina skills nu så att de blir medelgrupp direkt nu när terminen börjar igen ;) Åkte sedan tillbaka till Borlänge, sviiiinkallt ute så jag och Elisa gick in på konsum o väntade de tjugo minutrarna innan bussen hem kom .. Nu ska jag packa eftersom jag lämnar staden imorgon..

Harekanin!

The best one yet

Kategori: Allmänt

Godkväll!
väldigt oproduktiv dag men heeelmysig :) sitter nu och samlar på mig dansmusik till imorgon då vi har bokat danslokal hos arenan i Falun.. det ska bli helt otroligt kul att dansa! :D Men hur kommer det sig att Black Eyed Peas alltid gör den ultimata dansmusiken? :D haha.. deras album  The Beginning osar ju dans som bara den! kanske lite väl snabb takt i vissa låtar.. men ändå.. lycklig jag blir :) dom blir bara bättre o bättre dom..
Imorgon ska och Elisa även fixa lite av det sista på uppsatsen, ska in på onsdag och den börjar faktiskt bli klar ser det ut som :) vi är bra grymma vi!
Sen måste jag hem och packa och sådära till onsdag.. shit vi är inne på julveckan hörrni.! det är galet, GAAALET!

                        

Runaway

Kategori: Allmänt

Hej hopp!
fjärde advent idag, kan det stämma? Jag la in en önskning i torsdags att jag ville ha mer snö.. det har snöat konstant sen i fredags.. be careful what you wish for..eller hur uttrycket nu lyder ^^ Nu har jag lagt in andra önskningar istället haha :)
Har haft en bra helg so far.. idag är det tänkt att Elisa ska komma hit så vi kan fortsätta på uppsatsen..Jag hoppas på att det flyter på bra.. satt uppe till tre i lördags natt och kämpade med innehållsförteckning och sidnummer och hela den tjosan :D bara för det så har jag väl lagt in det fel eller nåt ;)

Imorse var jag uppe i tid, har hunnit med att ta mig ut i snökaoset för att handla..inge roligt usch! Jag har även tittat på Runaway.. nyfiken i en strut..så seg man är, flera månader efter haha. men men.. Den var precis som jag väntat mig, totalt mystisk och lite smågalen..men så är ju Kanye konstnärlig av sig så.. wonderful :) music genious..
Nej ta på mig lite andra kläder nu kanske och städa upp lite på golvet innan Elisa dyker upp..

Harekanin!

Freeedag

Kategori: Allmänt

goddag!
Inatt har jag sovit jätteskönt :) vaknade vid 3 av att jag hörde kanye west på tvn som jag glömt stänga av.. fick för mig att dom skulle spela hans nya album på mtv på söndag men det är hans filmdebut runaway som dom ska visa :D det måste nina se! ja det måste hon :)

Stängde iallafall av tvn och somnade om.. vaknade igen imorse av ett ryck när telefonen ringde haha :) men det var en bra väckning.. har även med pappas hjälp ordnat upp lite problems med banken.. jag kommer tjäna pengar på det ser det ut som så det var kanske bra ändå ;D
just nu kliar det lite extra i fingrarna eftersom man vet att jag har lite för mycket pengar på kontot för mitt eget bästa.. och jag vill ju så gärna ha en kamera nu (A)
Annars idag har vi pluggfri dag! va? :O det är inte möjligt.. eller jo det är det faktiskt.. så det ser ut som att jag ska in till Falun idag.. men man vet aldrig så noga ^^

Nu är min vågtång varm så ska fixa håret, jag har kommit in i sån period igen då jag avskyr att gå i rakt hår (A) så jag gör det lockigt varje dag :P haha..

harekanin!

Tvättid

Kategori: Allmänt

Oh my! lyckades nog somna lite för sent ändå.. men upp kom jag och jag har precis varit till tvättstugan och laddat maskinerna med tvätt.. Har till och med hunnit med att duscha.. oh ja! här är man flitig haha :) nä men jag försöker komma på nåt positivt med tidiga tvättider.. har hittills kommit på typ två saker.. att det är bra när man är upptagen resten av dagen och att man har möjlighet att ta på sig nytvättade, varma kläder när man ska iväg :) det får räcka.. nu ska jag fortsätta att dona här för jag har bara ett par timmar på mig att göra mig iordning och greja i tvättstugan ^^

Harekanin!

Medgångar i överflöd

Kategori: Allmänt

Vilken bra dag jag har haft om jag tänker efter :) vilket man sällan vågar göra nuförtiden.. men det känns som att det är massa knutar o hinder som bara löses upp och försvinner.. tänk vad härligt om det får hålla sig såhär ett tag nu :)
Har varit ute i Romme idag hos Elisa och skrivit på uppsatsen.. jag måste säga att det har flytit på ovanligt bra eller vad man ska säga, det är nästan så att jag vågar säga snart att jag ser ljuset i tunneln :O :) vi har dessutom plus på det bokat danslokal till nästa vecka i Falun så vi får dansa :D askalas! och så har vi kirrat biljetter till Daniel Adams-Ray i februari.. jag taggar redan! muaha :) Aja .. Hann inte så mycket mer än hem sen innan jag blev utlurad i kylan igen.. burr! men de vare värt :) Annars ikväll har jag väl inte roat mig med så mycket mer än att plocka ihop lite kläder, pluggat lite o sådära.. ska satsa stenhårt på att sova tidigt idag.. ska stänga av datorn efter jag skrivit klart här, tvinga mig!

Imorgon ska jag upp tidigt för att tvätta, det gillar jag inte! efter det blir det att åka in till Falun för att ta tag i uppsatsen återigen ..till att börja med

harekanin!

                          

Lussebullar

Kategori: Allmänt

Duktigt att jag lyckades helt förvränga tiden imorse.. kom iväg 40 minuter senare än vad jag hade planerat dagen innan.. så det resulterade i att jag blev en halvtimme sen till Falun och Elisa.. knas! Kallt som vanligt vare i skolan men vi kom igenom en hel del punkter ändå som låg på våran "what to do-list!" Åkte direkt från Falun till kupolen för att leta julklappar, mjoda det får väl duga.. nu är det bara ett par stycken kvar.. hatar att leta julklappar, det är frustrerande :P
Bussarna i halka är ju inte som de ska, förseningar naturligtvis så jag gick hem istället för att stå på stan och vänta i en halvtimme, det känns lite onödigt när jag lika gärna kan gå hem på 25 min :) Tittade lite på tv när jag kom hem, värmde upp mig under täcket.. men det slutade med att jag tvärslocknade.. ^^ men det var skönt, jag sov hur bra som helst..tyvärr lite väl länge kanske då det blev över en timme (A) Oops.. gick upp och diskade, tryckte i mig lite mat och naturligtvis lussebullar (A) tyvärr inte egenbakade men.. gott ändå:) Satte mig sen här i sängen igen.. ska stänga av datorn snart innan folket hinner börja skriva till en så man blir fast som vanligt, nej inatt satsar jag på sömn, rejäl sömn! 

harekanin! :)

Måndag igen

Kategori: Allmänt

Trodde jag skulle varautvilad efter helgen men nej! men helgen har varit bra ändå :) tvmys och inflyttningsfest..och lite plugg på det ^^ Ny vecka nu, deadline för uppsatsen närmar sig med stormsteg så det är bara att kämpa på! ska iväg till Falun nu snart och plugga.. jag blir inte förvånad om jag somnar eller nåt av min sömnbrist från natten, tappade mig ordentligt igår :/

harekanin! 

keep it up!

Kategori: Allmänt

Hallu!
Idag har det varit en riktig pluggdag ^^ åkte in till skolan imorse för att möta upp Elisa och ha möte med vår nya handledare till uppsatsen.. kändes verkligen som hon ville ändra allt där ett tag så nu är jag massa stressad att vi inte ska hinna klart eller ens få ihop en tillräckligt bra uppsats :/
Efteråt satt vi och letade lite ny litteratur, hoppas att det står nåt bra i de nu när vi till och med lagt ner pengar på det ^^
Hemma har jag väl inte gjort så mycket annorlunda heller, pluggat ännu mera tills nu typ.. så nu unnar jag mig lite tv innan jag ska försöka orka med att läsa massa sidor text till imorgon ..

harekanin!

Uppsatsskrivande

Kategori: Allmänt

Goddag på er! Dagen började med att jag fick ett samtal där jag tyckte han sa att han sökte Johan Belin, haha det vore ju lite skumt, liksom nej tyvärr hurru vi kom aldrig så långt i vårt förhållande så att vi svarar på varandras nummer ;D hehe..
Strax efter det fick jag ännu ett samtal, av Elisa den här gången.. vår handledare hade tydligen inte fått in nån text av vår uppsats vilket kan vara bra när vi har möte med henne imorgon ^^ så jag skickade in det så snabbt som möjligt och kontrollerade sisådär 20 ggr så att dokumentet var bifogat och att man kunde öppna det haha :D
Fick även höra att Peace and love har hört av sig även till Elisa om praktik vilket vore toppen ju om vi får vara på samma ställe, kan man ha sån tur :) vi håller tummarna!
När jag ändå satt med uppsatsdokumentet uppe så gnuggade jag varenda geniknöl i skallen för att komma på något bra att skriva på våra inledningar.. det har la gått sådär men tror jag har skrivit det jag kan för tillfället iallafall..
Det är asfint väder ute så nu ska jag ta mig ut på lite promenad hade jag tänkt :) samla på mig lite välbehövligt syre innan jag ska ta mig hem, slänga mig i duschen och antagligen iväg o handla lite med pappi senare i eftermiddag..ska även komma ihåg att ta mig igenom den där eländiga träningsvideon igen ;) muahah

Harekanin!

Stackars magmuskler

Kategori: Allmänt

Godkväll på er!
Idag vaknade jag kvart i 11, åkte redan med 11 bussen in till stan.. tänkte att det är lika bra att ta tag i det där med julklapparna.. sen hur och varför jag bara tog en kvart på mig innan jag kom iväg vet jag inte riktigt hur det gick till ^^
Träffade iallafall på Timmie på vägen som också var på väg till kupolen för att leta julklappar :) gjorde sällskap med honom ett tag. Kom sedan hem med ett par fynd och tog tag i pluggningen..im stuck! vet inte riktigt vad jag ska skriva..jag får ta tag i det igen senare..
Ikväll fick jag även för mig att ta fram den eländiga träningsdvdn som jag fick av mamma för ett ganska bra tag sen.. körde igenom ett heelt tråkigt träningspass, tyckte inte det gav nånting förutom irritation på den sympatiska rösten och äppelkäcka musiken haha :) men nu efteråt känner jag hur det känns att magen har fått jobba.. kanske borde man plåga sig igenom det passet varje dag ändå.. tills jag tränat upp mig lite åtminstone.. (känner jag mig själv rätt håller det i sig max typ två dagar)

Nu blir det att fortsätta titta på lite tv innan jag ska krypa ner i sängen, vill sova lite tidigare idag.. :)

Harekanin!

Opposite of adults

Kategori: Allmänt

Ännu en sen natt, blir så när man fastnar vid datorn.. men men.. dansuppvisningen idag var iallafall asgrym :D och jag och Elisa är asgrymma som hittar av på rätt busshållplats på första försöket ;) muaha :D
Jag fick lust att lära mig att dansa ett par nya stilar med.. typ modern dans och ragga, det skulle vara sjukt roligt! :) vill vill vill!

Hemma annars ikväll har jag inte gjort så mycket, eller jag har pluggat en del och skrämt upp mig med spökprogram på tvn haha, bra jobbat Nina.. Nu hade jag tänkt sova iallafall.. ligger i sängen och lyssnar på skön musik.. svårslaget :) men ska orka med en morgondag med..

hörs imorgon!
nattinatti

                      

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Jag är seg, hungrig.. kanske för att jag de senaste dagarna fyllt min mage litervis med vätska för att bota infektionen i kroppen och därför inte fått plats med så mycket mat ^^ aja iallafall så har jag lite småångest för att jag inte har gjort nånting idag! Bara suttit och väntat ut tiden typ .. Men snart ska jag till bussen iallafall, ska leta mig fram till nåt ställe i kvarnsveden där det är titta på dansuppvisning som gäller! :) ser fram emot det..Det ser lite smådrygt ut ute med massa snöi luften om jag ska vara ärlig.. haha

harekanin!

Sömnig

Kategori: Allmänt

Shit klockan är redan halv tolv, dagarna går så snabbt.. har nyligen tittat på Avatar med trevligt sällskap.. älskar den filmen ^^ Nu blir det att göra iordning mig för sängen.. imorgon ska jag med Elisa och titta på Patricias dansuppvisning :) ska bli kul att se! Ni får ha det så bra och röj på!

Harekanin

Världens bästa hiphop? (virrigt klagande)

Kategori: Allmänt

Från att hylla till att dissa musik, jag fick veta av Andreas som var på besök hos mig då vi kom in på genren typ världens bästa hiphop ^^ som vi btw verkar ha enade meningar om..och nej dåå är faktiskt inte Kanye West högt upp på listan inte :) det kunde ni inte tro va, kanye frälst som Nina är ^^ men men hur som helst det jag försökte komma fram till så blev jag lite ledsen när han berättade för mig att Fronda, jaa faktiskt Fronda har fått göra en låt med Madchild för några år sedan, han grymma snubben från asgrymma bandet Swollen members.. jag känner att många av er sitter som frågetecken? men lyssna på dem eller de här låtarna och upptäck hans najsa röst :) Men det jag vill säga är att hur i hela världen har Fronda fått göra de?  betyder det att vem som helst, kanske till och med Nina skulle kunna få en duett tillsammans med mr Madchild himself? ;D om nu vilka random nobodys som helst kan få det (A) :)

Fronda feat Madchild- Jag är tillbaks

 Swollen members - Watch this

My beautiful dark twisted fantasy

Kategori: Allmänt

Nina, seg as always.. har inte upptäckt förrän nu att spotify fick tillgång till Kanye Wests nya album för flera dagar sen, illa! jag har väntat på det i några månader nu :) wiho.. lika galen musik som han alltid har och massa featurings men I like it.. hihi :)

några guldkorn från hans album så att ni får mersmak ;D

På jakt efter julklappar

Kategori: Allmänt

Goddagens! har nyss kommit hem från att ha vart i Falun med Richard.. leta julklappar var det tänkt men utbudet sög ganska mycket.. eller så var det helt enkelt jag som inte visste vad jag letade efter ^^
Var sedan med till Max så att Richard skulle få lite mat i sig..Nu är klockan redan halv 3 och jag måste sätta igång med städning :(  inge roligt.. men med lite musik så ska det nog gå framåt eller vad tror ni :)

Harekanin!

Humor

Kategori: Allmänt

Haha skrattar lika mycket varje gång när avsnittet visas på tv.. älskar helikopter-Homer! :D hihi

                              

Skaplig sovmorgon

Kategori: Allmänt

det ligger någon förbannelse i när man säger att det blir en tidig kväll.. somnade inte förrän 4.. så vaknade nyss såklart och känns som jag förlorat hela dagen, lite surt..skulle satt klockan på ringning ändå.. nu har jag massor att göra, diska, plugga, städa..jaa you name it.. fredagsnöjen får nog plockas bort lr nåt ^^

Harekanin

Massa plugg & kvällspromenad

Kategori: Allmänt

Hallu!
Nu är huvudet skapligt trött hehe :) Har suttit och pluggat med Elisa hela dagen fram tills nu.. så blev ganska länge, men det borde ju betyda att vi kommer framåt ändå!
Har lite ont i kroppen efter att ha suttit i sängen typ hela tiden så nu blir det en liten kvällspromenad med Richard, I guess..ska bli skönt med syre och sträcka på kroppen, skulle behövt mina vinterskor nu ;D
Känner på mig att det blir en tidig kväll ikväll så trött som jag är :)

Harekanin!

Askalas!

Kategori: Allmänt

Beställde nya vinterskor igår! wiho :) nu ska fossingarna hålla sig varma

                            

Tillbaka med ny kraft

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
jag ger det här med bloggande ett nytt försök.. känner att jag nu har tagit mig igenom det som låg som stressblockeringar i mitt liv, solen lyser och humöret är uppe :)
Redan december..den senaste perioden då jag inte har bloggat har varit sjuk händelserik, det får vi helt enkelt lägga bakom oss både det roliga och tråkiga..börja om på ny kula så här i sista månaden på året :) aldrig försent!
Sitter iallafall hemma just nu, väntar på Elisa..vi spurtar på med uppsatsen fortfarande, känns lite enformigt vissa dagar men jag tror på att vi kommer att få till det bra tillslut!

Vi får se vad som händer annars idag, har lite planer på G :) Nina återkommer!


                                
bjuder på en flumbild bara för att jag är glad :)

comeback?

Kategori: Allmänt

vad säger ni om jag säger att jag gör en blogg-comeback?