Snickarpartyt

Trött

Kategori: Allmänt

Himlans trött jag är! som vanligt somnar man under de programmen man vill se ;D skyller på att jag har fått för mycket frisk luft i mig och var uppe tidigt ^^
Så därför ska jag lägga mig tidigt idag..har inget vettigt för mig ändå :) Måndag imorgon, ledig från skolan.. ska dock försöka påbörja seminarieuppgifter som ska redovisas senare i veckan.. lät på Helen idag att det inte var så svårt iaf :) Skönt (A)

Men vi hörs imorgon, nattinatti!

Kvalitetsskillnad

Kategori: Allmänt

Den som kommit på och utformat coops juice borde skämmas.. det är synd att kalla det juice över huvud taget! :O Smakar mer syra än apelsin ;D haha..

Innebandyturnering

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen från innebandyn.. :)
Hade motvind in till stan imorse och motvind upp till lugnet i Falun.. det var lite kallt ;D nästan framme så ringer Elisa och meddelar att hon har glömt innebandyklubban hos Edvin :D haha.. smart ;)
Men det löste sig ändå.. Markus Edvin och Elisa kom strax efter mig och när vi kom in till idrottshallen och såg alla killar till motstånd började vi undra vad vi gett oss in på (A)

Sammanfattat så gick väl matcherna inte så bra kanske ;) vi kom nog överlägset sist känns det som men vi gjorde ett mål i sista matchen och vi fick med oss folket på läktaren som jublade ;D ganska najs ;)
När allt var klart så fick jag skjuts ner på stan :) väntade en stund på bussen och åkte sedan hem mot borlänge igen.. kände att jag inte orkade stå och vänta en kvart på bussen i stan så jag gick hem istället, var inte lika kallt då heller och jag kom till och med hem före jag brukar med bussen :)

Nu blir det att fixa mat, jag är skapligt hungrig :O det blir väl så när man gör av med energi .. vilket är typ det enda jag gjort idag ;D haha







Falsk bakfylla och innebandy

Kategori: Allmänt

Aah gomörra! jag är nog den enda i min ålder och lite till som är uppe den här tiden på en söndag ;) har dock väldigt ont i huvudet så kan låtsas att jag har fått mig en bakfylla ;) haha SKÄMT!
Jag ser inte särskilt mycket fram emot min resa till Falun, det kommer bli kallt och eländigt och jag hittar inte dit jag ska.. yaaay.. men men, allt annat brukar lösa sig så varför inte det här? :)
Håller också fast vid att det kommer bli pinsamt om markus och edvin ska vara där för att titta på, för sen när blev nina bra på innebandy liksom? ;) :D
ska gå (observera gå) ner på stan om en timme så det kanske är lika bra att jag fixar iordning det som behövs nu, men wish me luck med turneringen och håll tummarna för att vårat lag vinner! ;D

Kvällen =)

Kategori: Allmänt

Vet ni hur kallt det är ute eller? :O kände redan tidigare när jag skulle ner på stan att jag höll på att dö eller nåt :P
tog bussen och mötte upp Markus på stationen :) vi gick ett par varv på kupolen men hittade inte riktigt nåt intressant så vi gick mot stan istället.. kom på återigen hur kallt det var ^^ haha.. så vi stod och frös ett tag men bestämde oss för att ta bussen hem till mig istället, värme! <3
Så vi har suttit här resten av kvällen, framför tvn och pratat .. :) även langat lite dumförklarande kommentarer från båda hållen ;D haha men vad kan man vänta sig av mig, ni som känner mig vet att jag är rätt bra på att omedvetet slänga ur mig dumma kommentarer (A)
Har nyligen följt med Markus till bussen..så nu är jag ensam igen.. trist :O :(
Men kan säga att jag inte märkte av kylan på hemvägen åtminstone (A) :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och packa saker inför imorgon.. innebandyturnering.. :D roligt!
Måste dock vara där väldigt tidigt och bussarna går inte så bra en söndag morgon.. men men, det är nog värt :)

Ner mot stan

Kategori: Allmänt

Mitt huvud har nog bestämt sig för att kännas mosigt idag.. Har segat runt typ hela dagen hittills (A) Men nu ska jag snart ner på stan.. ska ta en vända på kupolen med Markus innan de stänger :)
Mer än så vet jag inte riktigt nu men vi hörs senare.. ha de braaa :)

                                        

Vinterkylan

Kategori: Allmänt

Som sagt, gårkvällen..ingen riktig bra kväll kanske.. men men kom tillslut hem från vinterkylan och jag gillar inte riktigt fjortisfyllor ^^
Gick och la mig direkt i sängen och somnade rätt snabbt..systemet slog av ^^

Nu iallafall är det lördag :) vädret såg jag nyss på tvn och det såg inge vidare ut, kylan ska fortsätta sisådär 2 veckor till :O Oh my! bara att börja vänja sig med den igen då..

Vad händer idag? Jag ska antagligen hänga med Markus :) får helt enkelt se vad dagen bjuder på , har inga speciella aktiviteter inplanerat..

..

Kategori: Allmänt

Inga kommentarer om kvällen.. vill bara sova

Inlägg nr 1000 - målet är nått!

Kategori: Allmänt

Ja som sagt, nu är målet nått med marginal :) haha nu får jag sätta upp nytt mål istället eller så ;) man ska aldrig sluta utmana sig själv hehe :D
Jaha jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva för speciellt så jag gör det till helt normalt inlägg.. spela roll :) Har nyss lagt på luren, suttit i telefon ett tag med Hero, hon har btw hittat en likadan mp3 som mig så nu kan vi lyssna ikapp på musik om dagarna ;)

Känns ovanligt att sitta själv hemma mer än ett par timmar haha.. blir uttråkad och skum .. sitter här med min apelsin jag nyss har skurit upp, vet ni att säsongen för apelsiner är kanon just nu ;D haha tycker iaf jag :) Hur perfekta som helst! Pappa som tipsade mig (A)

Ska snart in till Falun, vet vad ni tycker om det men nu blire så.. :) Hörs när jag kommer hem jaaaao!

                      

999

Kategori: Allmänt

Inlägg 999 :O Ett enda kvar till mitt mål är uppnått.. jag sitter och funderar på vad jag ska skriva i det stora numera tusen haha :D har ingen aning.. får väl helt enkelt vänta och se om det händer nåt intressant som kan få äran att stå för det :) Inte direkt så att bloggen försvinner efter det så det spelar nog kanske ingen roll heller ;)

Shopping

Kategori: Allmänt

Hemma från skolan, eller jag slutade 12 idag :) jobbigt att börja tidigt men ändå skönt.. då har man ju resten av dagen ledigt sen juuuue :) Hade typ världens mest ovärda föreläsning idag om nå statistiska undersökningar.. känns som två timmar slösades bort från mitt liv! Plus att det är svinkallt därinne som vanligt så trodde man skulle bli isbit hehe ..

Efter skolan gick jag med Elisa på stan, hon väntade på att Edvin skulle komma med tåget från Gävle.. vi fixade hennes klocka så nu kan vi matcha varandra med våra jetset klockor hehe :) (kul att du blev glad för våran present :) )
Sen gick vi runt och tittade på kläder och skor :) Elisa hittade ett par snygga skor :D och jag införskaffade mig ett par byxor och ett baslinne.. tänkte att ett par ljusa byxor skulle kunna ge mig större lår men synd.. jag får nöja mig med mina klena ben haha!
Tog även en storlek mindre så att jag kan ha motivation på gymmet att komma i dom ;) (strävar inte annars efter att gå ner i vikt) Men när jag testade dom så synd även där.. jag kom redan i dom och de var nästan så att jag skulle kunna ha en storlek mindre.. aja men då kan jag ju använda dom direkt vilket är bra :)

Tänkte försöka få i mig lite mat nu men vet inte riktigt vad jag vill ha.. men men.. sen får vi se vad dagen bjuder på mer :) 

                                                      

Klubbad säl

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Inatt har jag sovit som om jag låg i koma, eller som att någon har slagit mig med en klubba! Har drömt lite skumt med.. inget direkt sammanhängande så bryr mig inte om att berätta det :P Men kan säga att alldeles innan jag vaknade av väckarklockan så drömde jag att jag var och badade i havet och en tsunami kom :S dock ingen farlig.. hm.. aja.. !

Har hunnit med och duscha nu på morgonen och satt på ansiktet så nu ska jag försöka ta och leta fram kläder och torka håret :)
Blir att åka in för föreläsning med Bodil ^^ haha.. sen vänta med Elisa till Edvin kommer i stan.. Hem till borlänge och senare antagligen in till Falun igen :O Mycket åkandes idag med andra ord :P

Orkar nog inte uppdatera innan skolan men jag kan säga att nu ni är målet väldigt nära! ;) Hoppas att jag hinner hem och uppdatera senare, kanske kan nå målet idag isf! det ni :P haha..

Ha en bra dag allihopa :)

Jake och grannar ^^

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma åter igen.. Mötte upp Elisa och Carro på bussen för att ta oss in mot bion.. filmen var faktiskt riktigt rolig och hade sina stunder hehe :) absolut
Men vad är det för trend nu inom filmvärlden? Alla döper ju sina karaktärer till Jake.. ? Haha :P flum.. aja det är väl lätt och amerikanskt ;) som allt annat :D

Apropå nåt helt annat, jag tror snart att grannen ovanför snart sågar ner sig hit eller nåt :O vette tusan vad hon håller på med..sågar, borrar och jaa.. det låter som hon bygger ut helt och hållet ;) Mötte även en annan granne på hemvägen tidigare..tycker det känns pinsamt ^^ Man vet ju inte om det finns saker dom stör sig på av det man gör.. jag kanske livar alldeles för mycket..eller så hör dom mig sjunga hela tiden (A)

Haha skit samma :) nu ska jag ta en liten stund för mig själv, läsa lite inför föreläsningen imorgon eller titta på tv, vi får se vad som väger över mest :) Imorgon börjar jag tidigt och eftersom det vart dåligt med sömn inatt så tänkte jag försöka ta igen lite ..

Ibland är det inte som man tror ;)

Kategori: Allmänt

Haha nämen.. folk säger så mycket.. nåt är skumt med den här bilden.. ;) Markus, den store kent-hataren har jag kommit på två gånger idag med att lyssna på dom.. :D hahaha.. Jag säger ju det, alla har en liten kentare inom sig ;) busted! :D


Torsdag

Kategori: Allmänt

Funkar bloggen nu? Inläggen vill aldrig komma fram hehe.. Aja, har typ nyss kommmit hem men ska snart iväg igen..
Har suttit i skolan hela dagen, först lyssnade vi på Idre Fjäll som snackade om lite marknadsföring och projekt :) skolan bjöd på mat ;D ashärligt haha.. nä men den var klart bättre än sist vi åt den :)

Sen vare dags för föreläsning, första timmen gick väl helt okej förutom att det var svinkallt inne i salen :O Däremot andra timmen höll jag på att dö av uttråkning, konnotation och bilder känns ganska uttjatat ^^ hehe..

Ja som sagt ska snart iväg igen, ska på bio :) It's complicated står på programmet.. mysmys

Nitlott för er =D

Kategori: Allmänt

Jag tog ett beslut igår om att panta alla mina tomflaskor, jag har länge länge erbjudit andra att dom får pengarna bara jag slipper panta ;D men nej ingen nappade på det så igår tog jag och gjorde det själv.. dam dam dam, 72 kr fick jag för det! :D wee.. det ni, det var rätt mycket enligt mig.. se det som att ni gick på en nitlott ;)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Hej hopp.. jag är vaken och väldigt trött.. har blivit väldigt lite med sömn inatt av någon orsak :O borde vara helt tvärtom.. men men, det kan bli en lång dag men det överlever man nog :) Min hårbotten kliar fan sönder snart, måste fixa annat schampoo innan jag avlider! ^^
Nu ska jag hoppa in i duschen och klia (A)

Fullspäckad dag

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma for good.. haha.. nej inte riktigt men har vart en ganska fullspäckad dag :) som de senaste veckorna typ ;) haha..
I skolan på seminariet pratades det mest om film, avatar (A), blogg och sånt.. det är lättdiskuterat så asbra! ;) hehe :D Åkte sedan hem mot borlänge, usch vad det hade börjat snöa då :O var typ ingenting alls när jag lämnade borlänge.. hm..
Elisa och jag var in till Lindex och köpte oss en varsin mascara :) Sen väntade jag på att pappa slutade jobbet så han kunde följa med mig och handla :) najs så nu är kylskåpet fullt igen, det gillas!

Sen vare bara att dra till Romme och gymma, körde mest kondition idag..sprang en massa och körde även mage och armar.. känner mig lite stolt haha ;)

Nu är jag hemma och kvällsnöje äre som gäller haha.. hörs imorgon, godnatt! :)

Målet är nära

Kategori: Allmänt

10 kvar! nu kan man räkna inläggen på händerna ;) :D haha.. ingenting är omöjligt som gunde säger vet ni ;) snart når jag målet.. hehe..

Skola

Kategori: Allmänt

Håret ville inte bli som det skulle idag heller så det får bli mössa haha.. passar iofs bra när det snöar ute ;D nu ska jag iaf till skolan och ha seminarie :O tråkigt eller kul.. inget av det kanske :) haha..
Vet inte vad som händer resten av dagen men det får vi väl se.. herrrrååå

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Nuuu känner jag hur humöret stiger igen när det luktar rent och fräsht härinne, så länge man inte tittar i hörnen ;) haha.. nejdå.. dock började dammsugaren lukta bränt :O hm.. shit the same.. det döljde jag med lite citrondoft sen ;)
Nu blir det att fixa håret och leta kläder inför dagen! så fort som golven torkat :)
Oh my det var längesen om det nånsin hänt att jag varit flitig en förmiddag innan skolan.. haha..


Ni ser, inga kläder och möblerna är svarta igen! :O :P fint med sladd hängandes rakt över golvet men det är för att jag lyssnar på musik :)

mumsfilibaba

Kategori: Allmänt

Nu kan jag väl få se det som att jag får dammsuga? (A) Klockan är ändå över 11 och då är det dags att vakna ;) Har satt på ansiktet och fått i mig frukost.. Hade kvar från min melon :D aaah va gott, det måste ha förgyllt min dag haha :)
Så nu blire att släpa fram monstermaskinen innan jag ska till skolan..! ^^

                        

Ny dag, nya krafter

Kategori: Allmänt

Godmorgon! blir ni förvånade om jag säger att jag är trött? ^^ Det är jag men inte på samma sätt som igår.. idag känns det lite mer positivt faktiskt vilket är skönt.. Höll på att bli galen igår kväll, var så sjukt irriterad på ALLT! :P
Nu väntar jag på att klockan ska bli lite mer så att jag kan dammsuga, men tills dess så ska jag fixa iordning mig istället hade jag tänkt.. ^^
Ska försöka hinna läsa på lite till seminariet med, men annars vad har man inte bussresan till :) hehe..

Hööörs

Dumt med lägenhet

Kategori: Allmänt

Klockan är redan 12.. borde ha sovit för längesen, men jag har hållt på att städa och så fastnade jag framför paradise hotel.. där försvann en timme :O ^^
Ska bara byta lakan i sängen nu istortsett sen så ser jag mig själv som klar för dagen .. tror inte det blir så populärt att dra igång dammsugaren mitt i natten, det får jag vänta med till imorgon innan skolan ..
Men nu när jag ställer tillbaka sängen och plockar upp sänggrejerna från golvet så borde det synas skillnad, om inte så ska jag seriöst skrika!

Städryck

Kategori: Allmänt

Nu har jag fått upp energin igen, är på lite bättre humör.. tänk vad mat kan göra mycket :) Så nu har jag laddat inför att städa.. ska göra världens ryck ikväll, bara plugga i mp3n och sätta igång! Wish me luck hehe :)

Svullo!

Kategori: Allmänt

Efter ett tag utan mat idag så blev vi alla superhungriga! Så på hemvägen så bestämde jag mig tillslut för att trotsa kylan och ta vägen förbi affären hem.. ska antagligen handla stort imorgon men ville ha nåt att kombinera med min köttfärs^^
Blev att jag kom ut med wookgrönsaker och champinjoner som vi pratat så mycket om idag.. (A) Tänkte göra tacos med men jag hade inte ork till det nu när det blev sent men fixade till lite tortilla chips bara..fick dvs lite udda mat idag haha.. och jag har lärt mig att man inte ska bli superhungrig för då blir portionerna alldeles för stora :O svullo-nina :D haha

En dag på biblioteket

Kategori: Allmänt

Oh my vilken tråkig dag! Eller ja, jag har iofs skrattat och flummat mycket men vi har kämpat med dryga uppgifter till skolan sen 8 timmar typ.. heeela dagen har Elisa jag och Hero suttit i biblioteket och kämpat.. Ingen mat så tillslut tappade vi koncentrationen totalt.. och jag som redan var trött och på dåligt humör innan.. ^^ hehe.. Fick ihop det någolunda tillslut iallafall även om det kanske inte räknas som svar på allt..
Vi fick till några flumbilder också.. för eran skull så ni kan ha nåt att skratta åt ;) haha.. vi hade roligt med musik :)






Vart finns motivationen?

Kategori: Allmänt

Tänk så mycket man kan hinna med bara när man borstar tänderna..
Jag har ändrat mitt väckningsalarm så att jag får lite bra musik på morgonen, kanske ökar motivationen att komma upp.. det har ju funkat förut iaf ^^

Jag har även hunnit komma på vilken värdelös dag det känns som att det här kommer att bli.. nej men jag kan inte läsa det jag borde läsa och lägenheten ser förjävlig ut.. jag hatar verkligen när det blir så här ostädat och igendammat.. mår seriöst dåligt då..
Så idag ska jag inte göra upp några större planer faktiskt, jag ska bara se till att fixa uppgifterna till imorgon sen ska jag tvinga mig hem för att städa, det måste bli av idag.. ! Är ju typ aldrig hemma längre nå större stunder, bara på morgonen och på kvällen ett par timmar innan man ska sova.. jag får skylla på det..

Nu är det iaf stan som gäller.. biblioteket och seminarieplugg.. mina ögon drar ihop sig och jag kommer att somna vilken sekund som helst

                                       

Ser mörkt ut..

Kategori: Allmänt

20 inlägg kvar till målet! 5 dagar på mig

Dagens onödigaste

Kategori: Allmänt

Haha det här är och kommer nog förbli dagens onödigaste grej..Ett program som jag fick av Mathias..Det är en räknare som mäter antal klick och ord man skriver osv.. haha.. så är det en rolig mätare som går uppåt ju snabbare man skriver och så.. :D haha nu kommer jag sitta och titta på den när jag skriver ;) försöka komma upp till max hela tiden (som jag btw gör sometimes) ;) lättroad?

 
Haha mitt fina skrivbord på datorn ;) men mätaren nere till höger.. haha tuff eh? ;)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Morrn!
Jag har legat och stört mig över en timme nu på väckarklockan,. aaah förstår inte hur det kan vara så svårt att ta sig upp på morgonen :O jag la mig ju i tid..
Aja, nu har jag kommit upp iaf.. hungrig hungrig! hööörs

Fattig som en student ^^

Kategori: Allmänt

Fick lite panik.. jag kom på att jag antagligen har massa räkningar som ligger och väntar på att betalas, för att inte bara prata om terminsavgiften till skolan (A) har totalt förträngt.. så kollade upp det och ingen skada skedd :) men det kommer dras en del pengar de närmsta dagarna från kontot, den där rika känslan höll inte länge.. ^^
Nej nu ska jag sova och sura! ;) haha!

Dagen måndag

Kategori: Allmänt

Oopa oopa! Goddagens ^^
Idag har jag känt mig negativ minsann (A) men på vägen in så fick jag iallafall se solen en liten stund, det kändes bra :) Hade typ världens tråkigaste föreläsning idag, Oh my! Men på rasten fick vi se affisch om innebandyturnering på söndag så om vi får ihop lag och klubbor då ni! :) Skulle vara riktigt roligt..

Det blev ingen fika efter skolan med Hero..hon skulle på andra ärenden, men jag och Elisa åkte till kupolen (kupelen som jag råkade säga till pappa i telefon, haha! humor..) och åt på donken.. Oops vi som tränar och allt ;) nej men det är som vi alltid sagt.. vi vill kunna äta det vi vill bara att det är skönt att röra på sig ibland med :) Och efteråt åkte vi faktiskt till gymmet, var där ett par timmar ..tränade både styrka och kondition så det känns att jag kommer somna gott ikväll! (A) det kan behövas då jag lär upp i tid imorgon..
Faktiskt så var det första gången idag då vi kom dit och det var massa folk därinne på gymmet :O så det blev lite cykla och springa i trappen innan vi gick in till maskinerna ^^ heh..

Mycket mer än så blir det nog inte för idag, imorgon är det seminarieplugg som gäller, ska till biblioteket med Elisa och antagligen Hero med.. Kom ihåg datorn Elisa! ;) haha :D
Blir nog att krypa ner i sängen nu och titta på film.. nattinatti! :)

                            

Ingen stress tack

Kategori: Allmänt

holy makaroner! stress är inte bra på morgonen :P då blir allt fel.. så nu måste jag gå ut med fula kläder och helt fel hår :O eller fel och fel det är ju mitt egna;) haha ... :D men ser ganska risig ut.. Hero ville fika efter föreläsningen så kanske blir det före planerad träning..
Nu ska jag iallafall snart till bussen så ni får ha en bra dag allesammans! :)

härrååå

Ny vecka igen

Kategori: Allmänt

Godmorgon, nu äre ny vecka, igen! helt galet.. jag har sovit lite för länge känns det som och jag får antagligen stressa en del.. hm.. aja.. bloggen går före right ;)
Har irriterat mig på väckarklockan som har ringt sen typ 7 imorse (A) men nu har jag äntligen orkat pallra mig upp ur sängen :)
Är inte direkt laddad för skola idag men vad ska man göra.. det är ju en fördel om man kan hänga med på seminariet senare i veckan.. ^^

Ska hoppa in i duschen till att börja med.. usch elementet är kallt därinne så kommer antagligen frysa ihjäl ;D

Slut på helgen

Kategori: Allmänt

Nu börjar klockan bli mycket igen.. skola imorgon som gäller.. fast börjar ganska sent :) Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på.. hade tänkt att lägga mig snart faktiskt.. känner mig ganska trött :O

Lyckad kväll =)

Kategori: Allmänt

Åh va trött jag är hörrni! Ligger fortfarande efter i mitt bloggande.. kan inte förstå att jag typ inte gjort nåt vettigt alls idag (A) förutom att umgåtts med markus halva dan då..
Var ju som sagt hos Elisa igår :) Spelades massa spel, vi vann faktiskt en runda drinking bingo ;) sen var vi ner på s2 också och röjde dansgolvet ^^ nä men hade riktigt roligt hela kvällen måste jag säga :) mycke skratt och klumpig Nina :D


Uppesittarkväll ;)




Haha

Kategori: Allmänt

30 inlägg kvar!

parteey! ^^

Kategori: Allmänt

En timme kvar tills jag ska till bussen, jag är ute i god tid faktiskt så känner ingen direkt stress.. ska mest kolla igenom det jag ska ha med mig och så.. fixa håret förstås (A) Jag är äckligt smart och tappar lösögonfransarna i toaletten..häromdan var det foundation-svampen.. AAAAH blir man inte less på sig själv ibland? :D men men jag får helt enkelt nöja mig med mina egna fransar ikväll.. blir inte lika f(lash)igt dock.. HAHA humor! dålig humor (A)

Tror på att det kommer bli en kul kväll :) vi hörs imorgon om jag lever! haha.. Ha en trevlig kväll everybody!

Härrrååå

Konstig dröm

Kategori: Allmänt

Just ja, jag fick frågan igår om jag drömt nåt konstigt/roligt på senare tid.. bara för det så gjorde jag det inatt :O Jag drömde att Elisa bodde i västerås massa våningar upp.. och jag åkte dit med Jennie för att gå på hennes fest.. när jag kommer in så upptäcker jag att jag tydligen har sminkat mig fel till att börja med, jag har glömt ladda kameran och jag har inte ens klänningen med mig! Jag åkte i myskläder.. vem åker till en fest i myskläder? ;) HAHA det gjorde iaf jag då, så jag fick låna Jennies bil för att åka hem till Karlstad (eh?) och hämta allt jag behövde.. bara att växelspaken satt under stolen och stolen var helt fel vinkel så det gick inge bra alls.. alla tutade och drygade så jag vände och skulle åka upp igen men då fastnade hissen inne i huset och helt plötsligt flyger den upp med rasande fart och jag kommer upp till hennes lägenhet rakt genom vardagsrumsgolvet ..

Ehm låter lite konstigt enligt mig :D är det kanske ett dåligt tecken för nåt.. nåt slags dåligt omen? ;) hehe.. :D

Äntligen lördag!

Kategori: Allmänt

Alltså det går ju kasst med bloggningen nu alltså :O galet.. får försöka ta igen så mycket som jag kan hehe :) Igår blev det inge mycke heller, hm.. Jag kommer inte bli så populär bland nära och kära när jag säger att jag träffade Johan men det gjorde jag.. Det var skönt att träffa honom faktiskt och se han från sin riktiga sida igen.. det tar bort ilskan jag hade förut åtminstone.. Och varför vill man gå inne med det? Plus att vi fick prata ut lite, om vad som hände osv.. aja!

Nu är det iallafall ny dag :) Lördag närmare bestämt..Det står alldeles för mycket på schemat just nu känns det som ;) nyvaken just nu .., men ska gå till affären och köpa dricka och sen ska jag fixa en grej, packa ihop lite saker och så ska jag försöka göra mig fin för kvällen, lycka till eller ;) haha :D nejnej..Funderar på att färga fransarna idag med som jag och Elisa köpte häromdan men jag får se om jag vågar när jag ska ut ikväll.. kanske bör vänta till imorgon (A) :)

Lång dag

Kategori: Allmänt

Jag lyckades ta mig igenom seminariet, vi kanske inte hade lika invecklade svar som de andra men det gick faktiskt helt okej tycker jag :)
vi slutade tre och då gick vi ner på stan och fördrev tiden.. lite ärenden jao :) Elisa och jag satt kvar i Falun tills Edvin kom innan vi åkte hem till borlänge, drog direkt till gymmet..kassan hade redan stängt men vi fick komma in ändå.. mycket snällt! :) körde lite styrka idag.. blev dock inge lång tid eftersom dom stängde typ en timme efter.. men vi båda kände att bröstmusklerna har tagit stryk sen tidigare passen i veckan ;) haha :D usch..så nu ska vi ladda upp oss över helgen och kommer antagligen förstöra allt vi kämpat imorgon kväll.. men men, bara att ta nya tag! ;)

Nu har jag nyss kommit hem typ.. kanske en halvtimme sen.. så mat blir nog det första som står på schemat..

Fredag!

Kategori: Allmänt

Aaah jag har ingen lust med skola idag.. men min positiva sida säger att det kan bli kul.. man lär sig säkert nåt.. ehm.. ja det är bra att jag försöker åtminstone.. ^^
Fick värdepapper på lägenheten för en stund sen.. vet inte riktigt vad siffrorna betyder men det såg rätt bra ut ändå :) säger vi;)

Om en halvtimme ska jag till bussen, måste det vara så långt till falun (A) Även där säger min postiva sida att bra, då har jag tid att läsa på till seminariet.. ^^
Får se hur Elisa mår idag, om hon har ont i ryggen och hur det går med våra ärenden efter skolan om det blir gym eller inte..Fredag idag! tjohooo

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Morrn morrn! vaknade lite halvt och slog på tvn.. vaknade och kände mig träffad direkt av veckans rap-attack på vakna med the voice.. snoozar för mycket och tar typ en timme att ta sig upp på morgonen.. ehm.. låter lite som mig (A) ganska mycket till och med! :D haha..

Nu har jag iallafall kommit upp ordentligt och laddar för att hoppa in i duschen.. seminarie i skolan idag, åh nej! men det ska nog gå bra även det :)

Blev förresten lite bloggtorka igår så nu ligger jag efter mitt schema med inlägg :O shoo när ska jag hinna ta igen det då hade ni tänkt.. oh my!

Städning

Kategori: Allmänt

Nej vad säger ni, plugga i mp3n och städa lägenheten? låter det bra? :D jag ser knappt golvet längre (A)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hemma igen, sent som alltid :P hehe nä men det är värt när man gör saker som är najs :)
Först var vi duktiga och löste Habermas uppgifterna.. småklurigt men det gick till sist.. det tog ett par timmar, efter det gick Hero hem och jag och Elisa gick och käka en macka på fiket.. :) satt där ett tag och snackade och så.. Sen drog vi till vårt nya shoppingställe maxi ;) inhandlade en hel del faktiskt :O :P nä men lite smink och träningsskor.. säg vad ni vill men jag kan säga att vi gjorde ett fynd idag!

Sen åkte vi ut till Romme, bytte om och hämtade Carro.. drog till gymmet och höll igång ett bra tag.. så nu har jag blåsor i handen och jävligt ont i rumpan ;) haha :D lätt värt!
Det värsta med träning är att man blir så himlans hungrig! hehe men nu har jag fått i mig mat iallafall, blev lax idag, mums..

Får se vad som händer härnäst :P ska nog kunna få tiden att gå..

Redo för dagen =D

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort mig redo för skola och träningskläder är packade ;D får bli en större väska idag.. drygt att bära allt på handleden (A)
Har pumpat musik hela morgonen för att komma i form med energin, jag tror det börjar visa resultat :D haha nu vågar jag inte varva ner för då somnar jag ;)

Men ja, vi hörs senare efter plugg och träning och allt vad som kan tänkas hända däremellan, I know you'll miss me! ;) haha skoja :) härrråååå :)

                                  

Kan klara det!

Kategori: Allmänt

40 inlägg kvar! ;)

Morrn!

Kategori: Allmänt

Godmöra! haha.. wazzap där ute.. jag har nyss vaknat och försöker hitta min positiva sida.. ;) Jag är ganska laddad för dagen faktiskt och lämpligt nog damp tidningen ner i brevinkastet idag..kanske behöver den till uppgifterna..
Som vanligt är jag uppe sjukt tidigt mot vad jag behöver.. men det är bra för då slipper man stressa :P funderar på att leta upp lite kläder nu, jag fryser :(

Läggdags

Kategori: Allmänt

Oj nu dog all  min energi.. jag som känt mig så pigg hela kvällen.. dock  blev det ingen städning gjord (A) fan vad jag skjuter upp den alldeles för mycket!

Har inte blivit så mycket gjort ikväll.. det gick ju så snabbt när man kom hem så sent =/
Imorgon ska jag iallafall träffa Elisa och Hero för att plugga.. har fått frågor om habermas boken som vi förhoppningsvis ska kunna svara på.. ^^ Sen ska jag och Elisa iväg och titta på träningsskor och gymma :) wee det känns skönt faktiskt! :)

Nu är jag megatrött och ska sooova.. vi hörs imorgon :) nattinatti <3

Fler Idre-bilder

Kategori: Allmänt

Har fått Jennies bilder från Idre :) Tänkte ge er lite bevis på att jag var där också ;) hahaha :D nä men det finns fler än en duktig fotograf i familjen ;) muahaha..




Oh la la vad döljer sig här?

Jaha! :S ;D jocke

Förberedelser för helgen =D

Kategori: Allmänt

Har redan börjat ladda inför lördag :D hehe..blir att fira Elisas födelsedag och jag står för drinking bingot ;)
Och mitt minne är som en senil guldfisk.. så nu har jag packat ihop partykitet.. dvs. spelet med glas + 6 extra shotglas ;)

Spökbollsturnerning

Kategori: Allmänt

Vill ni veta nåt lite oturligt.. Eller jag fick meddelande om att det är dags för ny spökbollsturnering i skolan,. Jag och Elisa har pratat om att vi vill vara med på typ alla aktiviteter som kommer det här året.. dom roliga turneringarna iaf ;) men spökbollsturneringen är redan imorgon :O Jag känner mig ärligt inte riktigt laddad för att samla ihop lag och så och spela redan imorgon =/ så det var ju oturligt.. det som gick så bra förra året ;D hehe..

                              
                                                                Flashdance! :D

Dagens fynd ;D

Kategori: Allmänt

Varför köpa nya kläder när man kan köpa från varandra? haha :D det här är andra gången jag gör upp affärer med fröken Hafidi.. Men jag tycker jackan är så himla fin :) och hon ville inte ha den kvar.. så för ett billigt pris så erbjöd hon mig att få köpa den :) ja tack!


Så snyggt med olika strumpor jag vet ;)

Skoldagen avklarad

Kategori: Allmänt

Ja som rubriken lyder.. jag överlevde skolan och falun och nu är jag hemma igen.. har nyss fått i mig mat.. blev så enkelt som spagetti och "chicken fingers" som jag hittade längst in i frysen, yay! jag som inte orkade laga mat (A)

Skoldagen gick hur som helst helt okej :) När han förklarade så gick det mycket lättare att förstå istället för att läsa i boken.. Han höll med om att den är svår  och han sa till oss "Tycker ni den boken är svår? det är bara förnamnet" hahaha :D
Fick som sagt även träffa både nya och gamla klasskamrater :) roligt tycker jag :) har inte sett dem sen innan sommaren som gick med oss första året..

Hero fick för sig att vara konstnär på föreläsningen.. haha mycket vackert blev resultatet ;) look for yourself..


 
Ett paket löd hennes beskrivning..

Fina porträtt av oss tre.. HAHA :D najs!

Om ni är intresserade av att köpa konstverk av henne så ställer hon säkert upp ;)

Skola

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart till skolan.. vi chansar på att hinna med 14.00 bussen.. i "värsta" fall blire 14.20.. aaaah ångest.. skolaa.. nej igår kändes allt woho idag känns det inte lika bra:P Men jag har börjat på mitt positiva program idag så jag säger istället att det ska bli kul att träffa klassen :D
haha.. hare bra allihopa.. hörs ikväll för min skola slutar! klockan 6.. sen ska jag förhoppningsvis ta mig hem också .. ^^

Moorning

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen kommit upp ur sängen.. eller synd att säga så.. men jag har legat i timmar och dragit mig.. =/ ska till skolan om några timmar.. vill inte.. vet inte vad som ger mig mest ångest.. staden eller skolan, en salig blandning antar jag..
Hade världens bästa dröm! men så vaknar jag och blää.. träningsvärk har jag också, mina bröst- och vadmuskler är inte vad dom brukar ^^ men det ska kännas att man lever right..

Tjoooo

Kategori: Allmänt

50 inlägg kvar ;)

Tillbaka till Falun

Kategori: Allmänt

Nej nu slipper ni mig för ikväll..ser att min blogg börjar se väldigt trist ut också så imorgon får det bli mer bilder :)
Nu ska jag krypa ner under täcket och ladda inför skola imorgon.. tillbaka till Falun och halvt ny klass.. samtidigt som vi får träffa den andra delen av vår klass som inte har läst informatik den senaste terminen.. :) spännande! känns lite som att börja en helt ny skola :D haha..

Godnatt så hörs vi tomorraaaw..

fusk?

Kategori: Allmänt

Ursäkta, jag håller med Jennie .. har dom nån gång ikväll ens räknat upp Winnerbäck vid nomineringarna? eeeeh fusk?

..

Kategori: Allmänt

Woho grattis fever ray till årets mest creepy tv-framträdande.. 8-) mardrömmar :D

Alla älskar Kent

Kategori: Allmänt

woooo.. va säger ni nu då? kent-hatare.. ;) vilka blev valda till årets grupp? :O tyvärr Jennie, Takida får ge bättre konkurrens nästa år :O

Och Mando diao.. ååh vad glad jag blir att det är någolunda fas på musiksverige när hiphop/soul floppa totalt :)

                                                 

Jag tror inte..

Kategori: Allmänt

att min kropp är van med att göra av med så mycket energi, haha! :P har vart så sjukt hungrig hela kvällen, trots att jag käkat mat.. så jag var tvungen att ta mig till affären och köpa lite frukt.. det brukar stoppa det mesta.. :) så nu har jag smaskat i mig kiwi och apelsin.., väntar på p3 guldgalan.. muuuusik... <3 ^^

Annars är kvällen ganska tråkig.. hm, ser alla kläder som ligger överallt.. borde städa men nej det gör jag imorgon innan skolan (A)

Träningspasset avklarat =)

Kategori: Allmänt

Oh my lord.. det känns i armarna nu när jag ska lyfta upp dom för att skriva på datorn ;)
haha.. åkte till Romme, trängdes med folk på bussen och Elisa och Carro mötte upp mig sen vid bussen :) Vi gick till gymmet och körde järnet ett par timmar ;) nej men flitiga tycker jag att vi var :) Vi planerar att nästa gång blir fredag ^^ jag är sjukt på! bara man väl kommer dit så äre ju hur skönt som helst att röra på sig.. (Men grattis nina, välkommen till verkligheten) hahaha :D
Nu ska jag iallafall slänga mig in i duschen och käka lite mat.. har med mig matlåda hemifrån (A) fisk står på menyn.. mums! :)

Ärenden

Kategori: Allmänt

Hola hola! Nu har jag kommit hem igen, har vart på stan och gjort lite ärenden.. är nöjd faktiskt :)
Nu om en timme, lite mindre ska jag ta bussen igen fast ut till romme.. ska möta Elisa och gymma.. aaah jobbigt men jag är laddad faktiskt :D ska bli kul :) känner att det jag lagt på mig behöver komma av snart ;) haha.. så nu ska jag fixa iordning lite och så.. men hörs när jag kommer hem sen igen.. om jag överlever ;) kanske snubblar på nån dum maskin och slår sönder skallen ^^

Heerååå

Snabb resa

Kategori: Allmänt

Hej och hå! Uppe med tuppen..nää vi skulle inte åka förrän 6 imorse så blev lite sovmorgon :) resan upp gick fort kan jag säga, somnade strax innan avesta och sen när jag vaknade var jag i Romme.. haha framme! :P skönt för det måste ju vara en av de tråkigaste vägarna i sverige... ^^

Sitter och svär över mitt tröga Internet.. aah skillnad mot Möklinta? JAA.. :P Men nu ska jag hoppa in i duschen, har vilat upp mig lite framför tvn..

Idrottsgala leder till gym

Kategori: Allmänt

Ja hörrni, seg kväll det blev..nej inte direkt ändå :) har suttit med pappa och tittat på idrottsgalan.. haha dalkurd är ju bäst.. "vi ger inte upp..vi är kurder" :D haha kul..kul är också pappas kommentarer på det mesta ^^
Slutade med att jag somnade i soffan strax efter det..kändes som att nån puttade på mig..läskigt när man drömmer såna "hoppa till" drömmar ^^

Nu ska jag iallafall sova, ska upp typ kl 5 imorgon för att åka tillbaka upp till borlänge.. har lite ärenden på G, kan bli riktigt bra faktiskt.. kanske även passar på att köpa ett par skor så att jag kan träna ordentligt imorgon.. :D hehe.. ja ni läste rätt.. systrarna Lindman ska visa mig gymmet ute i Romme.. nu ska det börja tränas på riktigt tycker jag! :)

Godnatt!

Det går framåt

Kategori: Allmänt

60 inlägg kvar till målet! :)

Urk

Kategori: Allmänt

Jag orkar inte!! har läst typ 30 sidor, fattade ungefär första sidan :P känner stress eftersom det blir uppgifter och Elisa ska få hinna läsa också.. shoo får se hur den här kvällen kommer sluta, funderar på att ge upp (A)

Hejdå livet

Kategori: Allmänt

Okej min kväll "räddades" suck... läsa 100 sidor habermas med början på nu! aaah jag grinar.. den boken som man blivit varnad för att den är helt stöörd rent ut sagt.. yes! 8-)

Härligt!

Kategori: Allmänt

Nu har ni börjat komma fram till att jag är hemma och statistiken ökar igen :)
Jag har tråkigt :O det har blivit mörkt ute och jag har inget att göra =/ hårt liv man lever ;) får väl sitta och lyssna på musik och flumma runt tills pappa kommer hem hehe :P

Promenad

Kategori: Allmänt

Har nyss kommit in efter en långpromenad :) skönt var det ute minsann! inte ens kallt..
Nu ska jag göra en till brasa och titta på tvn innan jag ska packa upp det sista..

höörs :)

Välkommen till Möklintä? ^^ haha :D

ååååh snöhögen vid hockeyrinken är större än någonsin! saknar förra vinterns lek! :(

Tjuvar i huset

Kategori: Allmänt

Hahaha stört.. Internet la av för mig och då skulle jag skriva ett sms.. men så kom jag på att jag inte har sett till telefonen på timmar.. jag har tappat bort den :O så jag sprang runt flera varv och letade.. nu tillslut så hittade jag den i fönstret.. under katten.. :O whaaat.. haha skumt. vet inte hur den hamnade där men det finns säkert en logisk förklaring till det med.. katten måste vara en tjuv ^^

Honey my darling =)

Kategori: Allmänt

Nu känner jag mig någolunda flitig :) har bäddat rent i sängen, fått upp värmen en del.. andra maskinen tvätt ligger i och katten är nöjd ..^^

Honey ska ju alltid vara med överallt, speciellt när man är ensam hemma.. hon får aldrig nog :P haha.. så när jag skulle hänga tvätten fick hon för sig att bosätta sig i handfatet inne i tvättstugan :P hahaha störd men söt :D



Hur dum får man vara? ^^

Kategori: Allmänt

Godmorgon! hade ställt klockan på 7 imorse för jag ville se på vakna med the voice..ehm sen kom jag på mig själv, hur dumt är inte det! att gå upp tidigt när man inte behöver bara för att se några snacka :P så jag sov istället vidare till halv 10 :) mycket skönt jao! ^^
Nu sitter jag här, uppdaterar mig lite och lyssnar på Kent, är verkligen på kent-humör idag..!! vet inte riktigt vad det betyder i klarspråk men men..
Ska ner nu och tända en brasa så att man håller värmen :) hörs senare

Kvällstrött

Kategori: Allmänt

Jag har märkt att jag vänjer mig väldigt snabbt vid att gå och lägga mig tidigt.. nu har klockan passerat 11..vore ingenting för ett tag sen.. nu är jag hur trött som helst :O hehe :) det är upp till mig att ha koll på huset imorgon och jag har lite att stå i.. så det blir att sova snart så att jag orkar upp någolunda i tid imorgon.. :) har dock väldigt kallt härinne :O blir nog att sova med kläder på inatt (A)

Men harekanin! :)

Idreresa - dag 4 / söndag

Kategori: Allmänt

Söndag och dagen för hemresa.. tog städryck på morgonen för att 09.50 skulle det komma en inspektör och checka våran städning.. halv 11 hade den fortfarande inte kommit så vi åkte.. utanför så träffade vi på killarna nedanför som skulle åka dom med.. de väntade också på inspektören :P visade sig att dom var från varberg... haha där ser man.. typ 4 mil från där jennie och jocke bor :)

Bilresan hem blev lugn ^^ Stannade i Borlänge för lite ärenden..mat först, vi åt i forssa.. brukar göra det med pappa :) fläskfiléplanka stod på menyn.. åååh gott! har inte känt mig så där mätt på länge må jag säga :P
Sen åkte vi till pappas jobb.. fick oss en liten rundtur på projekten och bytte bil .. lastade in jennie och Jockes saker i deras bil och så..

Sen åkte vi vidare till Ornäs, till sportbytet där jocke fick sig en skidutrustning för en billig peng :) tog även mina mått så om han får in en snygg bräda ska han höra av sig :O :D hehe spännande :) var btw 145 cm upp till hakan.. det ni.. och ni kallar mig kort ;) 
men  jag älskar mina skidor.. så jäkla bra glid! :D
Sa hejdå till Jennie och Jocke.. saknar dom massa redan :( Jennie pratade om att flytta upp till borlänge.. snälla gör det (A) vill bo närmre dom!

Så pappa och jag åkte hemåt, tog vägen förbi lägenheten och hämtade lite saker.. sen hem mot möklinta.. När vi kom hem var det typ 16-17 grader i huset.. kallt ^^ nej kändes inte så faktiskt :)
Katten var kelsjuk :D mysis!

Såå jaa.. nu sitter jag här... det var det! Men trots att det är skönt att vara hemma så vill jag ändå tillbaka.. så mysigt att vara i Idre och jag älskar att åka skidor :D tack för den här resan :) <3

små ;)
grejer till rolls royce båtar :O lyx!


Liten skruv :D


Idreresa - dag 3 / lördag

Kategori: Allmänt

Först och främst, stort grattis till Elisa som fyller/fyllde 21! :D yaay.. partaj partaj!

Back to Idre.. hehe :) gick upp i tid även den här dagen.. såg att vädret har blivit sämre, det skulle ju bli blåsigt men vi klarade oss ganska bra ändå från det tycker jag.. var inte lika kallt heller så vi höll ut att åka hela dagen, körde mycket off pist i askebacken.. haha så jäkla kul! :D man hittar alltid på nya vägar.. både på gott och ont ;)
Var förresten inge folk alls nästan, aldrig köer eller nåt.. det var ju rätt skönt att inte behöva stå och vänta.. bara tuta och köra ;) hehe :D
Vi hann även med en tur ut i längdskidsspåren, haha Oops! :P fel backe valde vi ;) eller blev en liten omväg haha

På kvällen drog vi till sporthallen för bowling, tyvärr ramlade jennie och fick satans ont i svanskotan =/ så hon kunde inte vara med .. och för att spara på allas humör så var inte jag heller med.. jag blir alltid så himla sur när jag bowlar!
Så det blev en match mellan pappa och Jocke.. de kom upp i över 300 poäng på x antal serier ;) hehe.. slutade med att pappa vann iallafall med 19 poäng :) haha släkten är bäst ;D
Jag satt och njöt av musiken :D hehe

På kvällen sen blev det film och ta det lugnt.. :)



 Haha vi märkte att lampskärmarna inte riktigt tålde värmen från lampan om den satt snettt ;) uppenbarligen eftersom de såg ut så här :O :D haha weird




Idreresa - dag 2 / fredag

Kategori: Allmänt

Vi vaknade jättesupertidigt! :O nej okej det gjorde vi inte, men vi såg till att vara redo till halv 9 då vi skulle ner (eller upp blir det nog)  och köpa liftkort och hyra skidor till Jocke.. Jennie och jag hade med oss våra egna :) Trodde inte mina skulle få plats så skapligt glad jag blev när jag såg att de låg där bak i bilen :D

Sen var det bara att ge sig ut i backarna! det satt i lika klockrent som vanligt ;) snorkallt dock, speciellt nere vid alla liftar och så.. uppe på toppen var det helt okej :) men solen sken så det gjorde inte mycket..
Blev vi rätt frusna under senare delen av dagen så gav upp lite tidigare än tänkt..
Gjorde en vurpa och jag skrek tydligen som att jag hade blivit pålad av en pinne eller nåt ;) sorry vad kan jag säga.. Nina skriker för ingenting så att säga.. jäkla hopp! :P

på kvällen så gjorde vi oss iordning för att gå upp och äta pizza :) mums var det! När vi kom tillbaka stod en av grannarna nedanför med en grill.. så jäkla skönt haha! engångsgrill mitt i kylan.. hans förklaring var "man kan inte dricka på tom mage" Och enligt honom var det redan försent iofs ;) tydligen såg jennie dom senare när de tog in köttet så det slutade nog bra :P Hög musik fick vi höra resten av kvällen iallafall!

Korsord fick vi nippran på också.. kanske var det vi höll på med kvällen då vi kom.. haha iallafall fick jag till ett par ord klockrent ;) men jag är ju smart :D hahaha..ex.klosterbroder ;)

obs mycket bilder togs! :O

















Idreresa - dag 1 / torsdag

Kategori: Allmänt

Yo! jaha så alltså..i Torsdags åkte jag till Idre :) Jennie och Jocke kom och hämtade mig så vi åkte upp till pappas jobb för att byta till hans bil.. Vi stannade som traditionen säger på donken i mora och vi kom även upp lite tidigare än vanligt till Idre.. på kvällen, shit jag kommer knappt ihåg vad vi gjorde (A) tror vi satt inne och mös mest :) njöt av friheten av att vara någon annanstans än hemma ;) hehe.. lägenheten vi fick hade kanske inte bästa läget vad vi tyckte just då..nära backen såklart! :) men stora fönstrena låg inte ut mot dalen som de brukar utan nu låg de lite mer upp mot "centrum" och stora backen.. nu i efterhand gillade jag det för det fanns mer att titta på hehe :D

Den kvällen somnade jag ganska snabbt och tidigt :)

Tjolahu!

Kategori: Allmänt

I'm back bitches! ;) hahaha :D har haft det mycket mysigt uppe i Idre och jag tänkte istället för att skriva ett enda drygt inlägg så lägger jag upp ett enskilt för varje dag istället, bättre? sämre? vad vet jag :) Men nu är jag på hemmaplan igen och redo för nya bloggtag.. jag måste ju nå mitt mål right ;)

Ändrade planer!

Kategori: Allmänt

Okej! nu började jag ett inlägg med om att jag har en timme kvar bla bla ;) men nu fick jag plötsligt ändrade planer .. Jennie och Jocke är i Ludvika redan och ska hämta upp mig.. de ligger lite före pappas schema så jag måste typ skynda mig :O har fått ihop det mesta av packningen iaf.. kommer få skäll att jag har för mkt (A)

Men ni får ha det bra nu i några dagar och så hörs vi när jag kommer hem på söndag.. Nu ska det skidas och njutas :D längtar!

Nu är jag vaken!

Kategori: Allmänt

Yes box minsann.. tänkte ju gå upp tidigt, yeah right :D men så blev det inte så tidigt i säng heller.. gick runt och plockade lite innan det blev till att sova..
Jaha nu har jag nyss kommit ut ur duschen :) ska gå igenom packningen en gång till, känns som att väskan är för full (A)

Lägger in nåt mer inlägg innan jag försvinner för några dar så don't worry :D hehe

sova

Kategori: Allmänt

Aaah jaha nu börjar klockan bli mycket.. jag är massa trött :O tror det får bli att sova och ta mig upp tidigt imorgon och städa.. godnatt på er allihopa :)

Najs =D

Kategori: Allmänt

Haha that's my type of shoe.. :D det skulle vara najs att gå runt med musikspelande skor .. soms spelade bra musik förstås ;) skulle livat upp omvärlden bra mycket :D

trög

Kategori: Allmänt

Ehm jaha det där med städning gick ju bra :S har inte städat alls.. hamnade i sängen med datorn och här har jag stannat.. ligger fullt med kläder på golvet men det borde inte vara alltför svårt att plocka undan.. ska även kolla igenom packningen så att det ser bra ut..vore surt att glömma nåt..  :O

Fler konstverk-mer humor! =D

Kategori: Allmänt

Ännu lite närmre..

Kategori: Allmänt

80 inlägg kvar till 1000! :)

Tillbaka till verkligheten

Kategori: Allmänt

Nu har jag kämpat med att försöka korta ner tentan men jag ger upp.. nu får han fanimej! (ursäkta språket) tåla att den blir typ så där 10 rader för lång :O tycker att jag gjorde det bra ändå ^^ från 10 till 6.5 :O mer orkar jag inte =/ kan inte få den bättre utan att börja om..
Två timmar kvar till inlämning så känns inge värt..
Nästa steg nu då i min planering för kvällen? Jo det blir att packa till att börja med :)

Och det är snarare så här min outfit ser ut för kvällen ^^ en aning mer mysklädd haha :D

Fynd nr 2 - För Elisas skull ;)

Kategori: Allmänt

Förutom att prata om solsemester dagen före jag ska upp till fjällen, trycka på varandras bröst och käka mackor så gjorde jag och Hero upp lite business ;) hehe.. :D hon har utförsäljning på hennes skor och jag har sen innan fastnat speciellt för ett par.. som jag fick köpa idag :)
Sen hur vi kom in på ämnet vet jag inte :O men vi började prata om klänningen jag fick låna av Hero innan jul och dammsugning.. hm.. Så Elisa då kom fram till att hon ville se mig dammsuga med skorna och klänningen på... HAHA! yeah right.. men jag tycker om att bjuda på mig själv så här har ni riktiga poser bilder ;) muahaha.. Så här borde ni alltid städa tjejer ;)
Skorna är från Donna Karan och riktigt najs :)

Dagens fynd - studenternas dröm =D

Kategori: Allmänt

puh jag är stressad! men jag tar mig tid för bloggande ;) hehe..har vart i skolan idag och skrivit sammanfattning på slutrapporten.. det gick bra tillslut :) Fast mestadelen av tiden satt vi i kafeterian och snacka .. hah brukar kunna bli så med oss :D

Efter skolan så missade Elisa och jag precis bussen så vi gick ner på stan istället, skapligt kallt ute och alltid massa folk som ska med den så blir den försenad och skit.. Hoppade av tidigare för att träffa Henrik..hjälten för den kommande terminen yo! vi hade en deal och för 500 kr fick jag 10 av 15 böcker för de kommande kurserna.. och det är tänkt att jag och Elisa ska dela på dom.. så en termins böcker för 250 kr, studenters dröm eller vad :D

På hemvägen fick jag vänta ytterligare på bussen och vid den tidpunkten jag kom hem så hade jag ingen som helst känsel kvar i fötterna :O dryyyygt .. men nu är dom varma igen :) så handikappet är över.. haha..

Jaha vad händer nu då? är som sagt stressad men jag ska börja med att skriva klart tentan så jag har den ur världen, sen meddelar jag min nästa punkt på schemat ;)

Riktiga kläder och slutrapport

Kategori: Allmänt

Morrn morrn!
Har suttit hela morgonen med tentan, det visade sig att jag hade glömt att sätta dit radavstånden så när jag äntligen tyckte mig få ihop den bra och ändrade avstånden så kom den upp i 10 sidor :O aaah det är 4 för många! =/ det är ganska mycket att ta bort med :P Så jaa.. nu tror jag att jag har kommit ner till 8 iaf ;) ska gå igenom det när jag kommer hem..

Nu ska jag snart till skolan, dags att skriva slutrapporten till projektet, men tror att det bara var sammanfattningen kvar.. :)
Kände att jag har tröttnat på allt uppklätt, har levt i tighta byxor och strumpbyxor o sånt alldeles för länge nu :O så idag har jag på mig riktiga kläder istället :D förstår ni hur skönt det är eller? :D hahaha

Nu får det räcka!

Kategori: Allmänt

Tror jag nästan fått ihop tentan.. tror även att jag hinner läsa igenom den en gång till imorgon innan den ska lämnas in.. börjar bli trött nu och kan inte tänka klart.. är arg på allt som hör till kategorin elektronik, ingen speciell anledning.. börjar bara bli allmänt jobbigt att vara social överallt ^^
Blir nog sängen nästa iallafall.. men vi hörs imorgon, skulle få väckningstjänst av markus så vi får se om han håller det löftet :O :P haha..
Ska in till skolan och skriva slutrapport med Elisa och Hero.. kanske nämnde det förut? (A)
aja.. godnatt på er! :)

pluggismusik

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen kommit igång med pluggningen! yay.. haha fast tveksamt om jag hinner bli klar ikväll iallafall =/ har nog hittat min officiella pluggningslåt för idag.. Timbaland-Timothy where have you been..lyssnar om och om igen :D lite lagom takt så där för att kunna koncentrera sig och skriva samtidigt :) listen to den jaaao! ;)

Host host!

Kategori: Allmänt

Klockan har passerat halv 8 och jag har fortfarande inte börjat plugga =/ illa... vet inte om jag fick i mig för mycket frisk luft i lungorna eller vad det är men jag har fått på mig väldig hosta :O den vill vi bli av med tack så mycket!

Mentalt borta

Kategori: Allmänt

Okej det var skapligt kallare ute än när jag gick hem från skolan.. men vad hade man väntat sig när solen gått ner :P Det märks också apropå ingenting att skolorna har börjat igen.. omg! vad med folk som skulle åka med bussen när vi kom från skolan.. Elisa och jag hoppade den bussen och tog nästa istället :P mycket folk på den med men långt ifrån som den andra ^^

aja tillbaka till idag, nu har jag fått min hårspray iaf så nu kan jag sova gott inatt;)
koppla i mp3n och plugga är det som gäller nu! blir borta större delen av kvällen skulle jag tro :) mentalt iallafall ;)

Projektredovisning och hunger

Kategori: Allmänt

Hej och hå!
redovisningen i skolan gick helt okej faktiskt :) vi fick redovisa först =/ det var lite tråkigt att sitta och lyssna på de andra grupperna sen som hade samma saker och säga typ.. blir väl så när man har samma projekt :P
Efter jag har kommit hem hamnade jag i sängen.. precis det jag inte! skulle göra.. hm.. aja, är iallafall hungrig och har ont i huvudet, blir till att sno ihop lite mat antar jag.. aaah har bara tråkig mat hemma, det är inge kul =/ ska gå iväg och handla också.. har slut på hårspray (A) Oops..haha :D nej behöver köpa lite bröd med.. kanske lika bra att ta det på en gång så jag kan komma hem och skriva klart tentan nån gång..

Höööörs :)

snart där!

Kategori: Allmänt

90 inlägg kvar ;)

Övning borde ge färdighet

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart till skolan, har spenderat morgonen med att öva på presentationen.. hakar fortfarande upp mig lika mycket som när jag började :O Kanske borde Elisa ha redovisat våran del istället..
Har även skrivit mer på hemtentan så när jag kommer hem har jag typ bara några sidor kvar att skriva från boken och sen sammanfatta allt så att det låter bra :) yay jag tror att jag kan bli klar med den idag.. hoppas!

Så nu får ni önska mig lycka till och att jag inte ställer till alltför mycket för gruppen :) Hörs när jag kommer hem senare.. herrrååååå

Sista dagen..

Kategori: Allmänt

Hejsvej! shoo jag är trött, jag gjorde misstaget att somna om.. Det blev ett hastigt beslut igår kväll att träffa Andreas men efter att ha suttit så länge och pluggat i min ensamhet så var det trevligt med sällskap.. :) Skönt att komma ut och hämta frisk luft också..
Så blev uppsparkad tidigt imorse :P och eftersom jag inte ska vara i skolan än på några timmar så dumpade jag mig i sängen och somnade (A)

Nu ska jag göra iordning mig och träna träna träna på presentationen! har redovisning nr2 idag och hoppas att det blir bättre resultat än från den igår... suck.. har ingen lust.. Men jag slipper sitta på banken och ringa massa telefonsamtal iallafall som en fröken melin hehe ;) :D Sista dagen i skolan och Borlänge för veckan och terminen är det som gäller nu.. 

Ha en bra dag allihopa! Solen skiner

Touch

Kategori: Allmänt

Som en liten paus i mitt pluggande, som btw inte går nå vidare.. (seeegt) Jag kom att tänka på en sak, såg eller ja märkte det nu när jag sitter så här, allt viktigt ligger på rad..mp3n, telefonen och datorn såklart.. Mp3-touch, telefon-touch.. men när blir det aktuellt att ha en touchdator? :O Det är ju ett litet under att det inte har utvecklats än enligt mig, det är ju inte direkt något som slagit till på marknaden.. jag menar allt är ju i touch idag..det jag nämnt plus kameror och en hel del annat i elektronikväg..hm jag säger inte att jag lider men jag sitter iallafall från och med nu och väntar på att det ska bli inne på marknaden, bara för att göra serien komplett ;) och vem kommer att vara först? :O



Dags för plugg

Kategori: Allmänt

Nu har jag bäddat ner mig tänkte jag säga, men har satt mig ordentligt skönt i sängen med datorn i knät..är lite småkall så det är skönt med nåt varmt i knät :) hehe.. mp3n är på och jag hade tänkt skriva på hemtentan nu..hoppas jag kan få ihop den ganska mycket idag så slipper det bli så stressigt imorgon..

Hörs senare!

Kass humor

Kategori: Allmänt

Hahahaha lättroad och okoncentrerad :P men roligt :D




Erkänn..

Kategori: Allmänt

Ni har inte sett nån snyggare bild på länge :O :D hahaha.. vackert mycket vackert.. ! Måste även säga att Markus gjorde min dag lite ännu mer, han bjöd mig på en voddler invite.. wee :D så snällt :)
Happ nu skriker min mage efter föda så varför trotsa den mer än nödvändigt? ^^ Måste ha energi till pluggning..hööörs!


"Jävla Anna Anka"

Kategori: Allmänt

Solen fick jag iallafall idag, fast det var väl ganska längesen det var molnigt? :O eller..
Hann bli nervös för redovisningen men det kändes som att själva den gick rätt bra, när vi pratade och så..ansåg inte heller att vi var sämre än de andra..men det verkade alla andra tycka :O vi var den gruppen som sågades mest by far! tack för det televerket! släng oss framför tåget på en gång :P
Hero gick som alltid runt och härmade Anna Anka, det gör hon jämt och det är roligt att höra andras reaktioner ;) plus att hon gör det så bra :D hahaha.. tur att man har Elisa och Hero, ni höjer alltid stämningen! :)

Gick ner på stan efter skolan som vanligt, skönt att få röra lite på sig, funderar på om jag ska ta mig ut och gå ännu mer nu innan jag sätter igång med pluggningen..klockan är ju inte så mycket än :)

Ny dag, ny vecka

Kategori: Allmänt

Goodmorning! inte är jag pigg och jag tog antagligen en för lång sovmorgon.. ska till skolan om en timme och det känns som jag har glömt bort allt jag ska säga.. yay..
Har precis kommit ur duschen och fryser skapligt :O men jag hoppas på att det går bra i skolan idag, ska bli intressant att se de andras hemsidor med.. se hur långt efter, eller före! man ligger alla andra ;) muahah.. Idag inleds den sista skoldagen i Borlänge.. efter den här veckan är det Falun som gäller igen, på gott och ont..tiden går snabbt :O

Pengar på G

Kategori: Allmänt

Om en halvtimme är det den 11 januari.. vecka två börjar och man kan lämna in sin studieförsäkran.. sen blire money money! :D

Nr 900

Kategori: Allmänt

Bara 100 kvar till målet

Tvättäkta pluggis

Kategori: Allmänt

Hej på er.. nu har jag suttit hela kvällen med att skriva tentor i olika former.. fick iallafall det skriftliga i flash-tentan inlämnat.. får bli som det blir nu..Märks att jag känner mig alldeles för stressad och trött just nu, allt är bara tugnt och jag känner mig jättedepp =/ tror jag behöver en god natts sömn och sol imorgon när jag vaknar..
har iallafall min musik och den tänker jag somna till ikväll. Ska bara göra en liten paus och träna in lite till redovisningen imorgon, jag har inte så mycket att säga så det borde gå ganska snabbt..

usch usch!

Kategori: Allmänt

Vilken jävlig dag! inte mycket till bra känslor över den må jag säga .. ^^ Har nyss kommit hem från skolan.. suttit 1-halv 6 med flash-tentan.. det gick riktigt kaos där ett tag men kanske kanske att jag lyckades få ihop den tillslut.. men det slutar inte där, nu har jag ett pm om mitt tillvägagångssätt att skriva ikväll med..

Ska iallafall ta en paus, sa att jag inte skulle göra det men det är ju säsongsstart av the hills och the city nu.. och jag kom precis hem i tid till det så great! :) Lite underhållning behöver man för att ta igen sig ;)

Wish me luck!

Kategori: Allmänt

Nu är det dags att göra mig iordning för att åka till skolan, Edvin och Elisa kommer och hämtar mig om en stund.. jag är så nervös :O helt sjukt.. men jag ska slåss om en plats idag kan jag lova! ;) Sen åker jag hem och pluggar till nästa tenta och redovisningen imorgon så ska försöka hålla mig borta från Internet.. men lär uppdatera nåt mer idag iaf.. hur som helst.. ha en bra dag, njut av solen ni som kan :D

herråå

Ingen bra start

Kategori: Allmänt

Oh my, jag har vart ganska lugn fram till idag, tills nu..! vi ska allihopa tränga in oss i mac-salen för att servern inte funkar på pc datorerna.. jag kommer inte komma ihåg alla kommandon för mac! :O och hur ska gruppen få plats i den salen när vi normalt nästan inte ens får plats i båda..
Den andra gruppen fick skjuta upp sin tenta en vecka till nästa söndag och om jag måste göra det jag med så är min skidresa åt helvete kan jag säga..

Bra start på dagen..suck..aja nu ska jag inte ta ut allt i förskott, det löser sig säkert :O börja med att få i mig lite energi kanske så att man kan åtminstone kan tänka klart :P

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu blire sängen så jag orkar upp och panikplugga imorgon innan tentan ^^ men ha det så bra och sov gott allihopa! :) Hörs imorgon och så får vi se om jag är på bra eller dåligt humör.. beror på skolan ;)

Sommarlängtan

Kategori: Allmänt

Satt och tittade igenom lite bilder från i somras.. aaah längtar tillbaka till sommaren nu, tänk er riktig solbränna :D (utan solarium) sol och värme.. åååh underbart.. vill ha nu, tack så mycket! ^^



mucho peppros

Kategori: Allmänt

Hej! Vad gör ni alla? jag har inte öppnat tentauppgiften än, tror jag gör det imorgon istället.. känns som att det inte kommer att skrivas särskilt mycket ikväll ändå.. ska se om det är något kul på tvn..är sjukt sugen på popcorn.. är på halvdåligt humör, får man lägga det i kategori tröstätande? :P

Jag kommer på mig hela tiden att jag sitter och sjunger också (A) tur att ingen annan än mig är hemma.. haha.. nej nu ska jag iallafall först diska efter maten, blev lite för mycket pepper i pastan :O Men lite extra med cocosmjölk, eller stavas det kokosmjölk? ^^ så löste det sig rätt bra ändå :)

Svårt att förbereda sig..

Kategori: Allmänt

Ja på en timme så har jag hunnit skriva ner manus och tränat in lite text till de kommande reodvisningarna plus att jag har läst i boken och häftet angående flash.. shit tentan är imorgon och jag vet verkligen inte hur det kommer att gå! Det är en sak att ha salstenta och kunna läsa i en bok och plugga.. då vet man iaf att kan man det som står i boken så kommer man att klara sig.. nu vet jag ju inte alls hur uppgiften kommer se ut och det finns oändligt med funktioner i Flash så det är ju omöjligt att kunna veta vad man ska plugga på.. =/ Shit pommes frites.. det är lite läskigt faktiskt..

Aja nu ska jag sluta klaga, jag behöver en dusch och frisk luft.. yäääh det ska jag samla på mig nu :)

Plugglördag

Kategori: Allmänt

Godmorgon, eller goddagens! Blev ganska sent igår så känns knappt som jag har vaknat än ^^ hehe.. hade ett par apelsiner i kylen så har faktiskt precis pressat mig egen juice :O :) blev ett glas iallafall ;) hehe..försöker hjälpa Hero med Hominoiderlabben med, som ja och Elisa har repeterat hela veckan.. men det är lite svårare på avstånd när man inte ser vad man gör liksom .. ska ta och gå igenom det teoretiska på flashen sen funderar jag faktiskt på att öppna tentauppgiften till psykologitentan och börja skriva på den .. får nog bli en plugglördag.. =/

Fredagsplaner

Kategori: Allmänt

Har kommit upp till 890 inlägg nu..110 kvar ^^ Kommer det gå? Självklart! haha.. :P det är fortfarande över 20 dagar kvar ;) Inläggen kommer dock minska i antal nu när det blir ännu mer plugg och sånt den kommande veckan.. sen äre ju skidtripps tajm! yay :)

Jag borde ta en riktig snabbröjning i lägenheten nu :O får besök ikväll :) ska till stan om en stund och möta upp Markus..men det är ju fredag och ni har säkert massor av saker planerat för ikväll.. så allihopa får ha det så bra så höres vi! :)

Mitt glasöga

Kategori: Allmänt

Åh va kul att det är många som läser min blogg idag :D det kanske lönar sig att blogga mycket ändå ;) Ni andra bloggar ju aldrig så nån måste ju stå för någon slags läsning :O
Jag ska nu iallafall meddela att jag har gjort bästa fyndet! Elisa och jag pratade till och med om det imorse.. jag har hittat mina glasögon! :D yay jag känner att dom är nödvändiga när jag läser mycket och koncentrerar mig vid datorn.. de vanliga orsakerna ni vet.. så nu är det problemet ur vägen och så kanske jag kan koncentrera mig på tentan på söndag :O

                                            

Reafynd

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem, fick sms också om att mitt paket har kommit.. surfade runt för några dar sen och såg ett reafynd som jag föll för (A) 100 kr..lätt värt :) inget större hål i fickorna för det..

Smörigt men brao =)

Kategori: Allmänt

Ni kan inte säga emot att han har mysig röst :)

Musikas =)

Kategori: Allmänt

Frihet att ha ljud i skolan på datorn :O tänkte ladda upp nån bra låt då :) för att passa på liksom, men det stod helt stopp i huvudet =/ :P haha..Så jag tar ett par gamla klassiker, fast de är ju bra iofs :D


School fotosession ;)

Kategori: Allmänt

Haha tur att man kan ha det roligt i skolan iaf :D Det började med att jackan stod på ett roligt sätt, av sig själv :D ^^

 






Vad händer nu då?

Kategori: Allmänt

Aloha!
Sitter i skolan, mac-dator för omväxlingens skull..nä var lite svårt att få plats 8 st i pc salen tyvärr.. ^^
Har precis skickat delrapporten till de som ska skriva slutrapporten, så jaha vad händer nu? Är det flash som gäller eller hemgång eller vadå? :P inte lätt att vara förvirrad ;)
Tydligen hade vi någon slags beundrare också nere vid kafeterian, det var vad de andra i soffan sa iallafall..happ men det kan ju vara kul..ska vi ner och slåss om han tjejer? ;) tysk och blond eller vad han var, hahah!

Bit tillbaka!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag dra mig ut i kylan och ta mig till skolan.. har projektmöte idag, får se hur mycket man får ut av det.. får iaf träffa lite klasskompisar man inte sett sen innan jul :)
Hörde att det är sjukt bitande kyla idag :O Men det är väl bara att bita tillbaka, eller hur! ^^
Vet inte vad jag har för planer resten av dagen, har inte ens tänkt så långt i planeringen, i måndags trodde inte ens jag att jag skulle leva till fredag :P så det återstår att se :)

Ha en bra dag everyone! :)

Muse

Kategori: Allmänt

Fredag kl 23.00, dvs ikväll! Är det Muse som spelas på mtv world stage :) det är grejor det!

Katter och tuggummin

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Nu har jag haft skum dröm igen, skummare än någonsin :O ni kommer inte läsa vad jag drömde ändå men lär skriva ner den så jag kan komma ihåg den sen efter en lång tid och kunna skratta åt den ;)

Vi satt hemma hos Jennie och Jocke som iofs nu bodde i gbg och in springer en katt..en gul/vit.. beige kanske det heter (A) Jennie försökte få ut den men den bara sprang in igen .. det visade sig att den tyckte om att sitta i min famn så jag fick uppdrag att lämna den någonstans långt bort från lägenheten.. så jag gick runt typ halva göteborg eller nåt mitt i vägen med en katt i famnen.. och mitt i allt så träffade jag på mormor och morfar, morfar tog över katten och jag fick ett tuggummi av honom..
Så jag gick hem till Jennie och Jocke igen fast nu kändes det som att jag gick igenom borlänge :S skumt.. sen satte jag mig ner och pratade med lite folk hemma hos dom innan jag insåg att tuggummit var så segt att mina framtänder ramlade ut! :O :S
Jag ringde desperat till pappa men han hade åkt till fagersta för jobb så jag kom tydligen inte åt tandläkaren.. dagen efter skrattade alla åt mig såklart..såg ju inge vidare fint ut ;) ...

ja det var nog allt.. sen vaknade jag av min "Markus-väckning" Det var bra :P för jag hade tydligen stängt av alarmet :O skulle lätt kunnat bli försovning där! ^^

Mosig skalle

Kategori: Allmänt

Oj nu har jag vart borta länge ;) Snart dax att sova.. har suttit ikväll och lyssnat på musik och tagit mig igenom psykologiboken, har gjort anteckningar så nu ska jag nog kunna börja med tentan närsom :) men lär veta att jag har tid att skriva eftersom jag bara har 4 dagar på mig efter det att jag öppnat dokumentet :O Har lärt mig att jag passar in i sammanhanget "Dubbelt positivt konflikt" de ni ;) det är inte nåt bra iaf :D har med beslutsångesten att göra kan man säga hehe.. :) men men

Har nog inget mer vettigt att tillägga för ikväll så jag skriver mer imorgon istället, får se om bloggandet blir lika aktivit då.. förhoppningsvis :)
Ska krypa ner under täcket nu.. godnatt på er allihopa!

Bloggoman

Kategori: Allmänt

Jag är på ett sånt sjukt bra blogghumör idag :D vet inte vad jag ska skriva om egentligen men känner för att lägga upp massa inlägg :O i den här takten kommer jag komma upp till målet på nolltid ;) det här är nr 8 idag redan så nu ska jag försöka lugna ner mig, ta det lugnt ;)
 
Fick iallafall i mig mat, som smakade mycket bra faktiskt :) Blev wokade grönsaker blandat me lite kyckling, en macka (var så sjukt sugen på kalkon) och varm choklad med skummad mjölk..

Nej nu hände två dåliga saker på en gång! chokladen brände sönder min tunga och johan skrev till mig (förlåt)..pff.. tur att det finns komedier på tvn!

Blåst mat

Kategori: Allmänt

Aaah äntligen hemma :) eller ja inte för att jag lider av att komma ut från lägenheten heller ^^ det är faktiskt rätt skönt, Elisa skulle iväg och träffa Edvin runt 4, blev erbjuden skjuts hem (tack så mycket) men jag kände att jag kunde lika väl sitta kvar och hjälpa Hero med en labb som hon kämpat med, det var ju trotsallt jag som tvingat henne till skolan (A) plus att jag skulle ta ut pengar och handla med..

Vi kom iväg inte så sent efter ändå, gick till kupolen och tog ut pengar till busskortet och in på Ica, handlade lite frukost och sådära :) så nu äre väl snart tomt på kontot ;D

En nit gick jag på också, hade fått för mig att de skulle höja 2 kr på bussarna..tog för givet att det gällde alla kostnader men det visade sig att dom höjt 30 kr :O blåst! ^^ skulle fyllt på igår ändå.. :P

Ska fixa mat nu och plugga vidare med psykologin, lär börja med den tentan snart.. kom igen nu nina!


Äventyr med automater / ännu ett blonde-moment ^^

Kategori: Allmänt

Hero och jag fick i uppdrag att gå ner och köpa lite förfriskningar och eftersom kafeterian är stängd så fick vi använda oss av automaterna, vi gick först till de som var närmast och köpte en cola till Elisa..vi tänkte att vi skulle gå till andra sidan byggnaden och köpa en macka eller något till Elisa också, fanns inget roligt så det blev en varsin kopp wienermelange (heter det så?) sån där med kaffe, choklad och mjölk ^^
Eftersom det fanns större utbud vid de förra automaterna så bestämdes det att vi skulle tillbaka dit och köpa nåt att äta iallafall..
På vägen genom korridoren kom vi på att ingen av oss tog Elisas växelpengar från colan ur automaten :O det diskuterades hej vilt vem som hade dom men vi hade ju inte pengarna i handen någon av oss så det var ganska tydligt att dom låg kvar nånstans ^^

Efter samtal till Elisa som satt kvar uppe i datasalen så kom vi fram till att köpa wasa sandwich till henne och kexchoklad till dom båda så när vi stoppat i pengar i automaten kom jag fram till att ja! man måste trycka på returknapp för att få växelpengarna tillbaka (smart)
Så vi blev helt till oss att då måste ju pengarna ligga kvar i den andra automaten..vi stod och skrattade en stund och glömde bort Elisas wasa sandwich i automaten bredvid som nu hade låst sig eftersom vi inte var snabba nog att ta ut mackan..

"Nina vart tog hennes sandwich vägen?" åh nej den låg kvar i maskinen! så jaha efter mycket räkning av pengar och köp av kexchokladen så bestämde vi oss för att vi måste ju få ut den på nåt sätt, fanns liksom två alternativ, det ena att vänta på att någon annan skulle komma förbi och använda automaten eller att lägga i mer pengar och köpa en till.. det fick bli det sistnämnda.. jag var hungrig så jag fick den (A)

Nu vart alltid frid och fröjd till slut och vi kunde gå tillbaka upp till Elisa med våra förfriskningar :) skam den som ger sig ;)

Ännu en dag med pluggning

Kategori: Allmänt

Nu har jag landat i skolan tillsammans med Elisa, har suttit här sen efter 10, fick en chock när jag gick ut nästan.. inte av att det var kallt utan att det just var tvärtom :O det var faktiskt rätt skönt :) Har molnen att tacka för det..
Hittills har vi typ inte gjort nånting, hängt på facebook och försökt få ihop redovisningen av hemsidan med de olika kategorierna vi ska prata om :P Men nu har vi tvingat hit Hero iallafall så hon ska vara på väg (A)

Får se om det blir nå flash idag eller om det är hemsidan det fokuseras på .. :)

Grissjukan

Kategori: Allmänt

whaaaaat? :O Visste ni att 25 stycken har dött i svininfluensan i Sverige :S iofs de flesta med andra sjukdomar.. men ändå, man vet ju inte om man har något dolt hjärtfel eller liknande :O och nu är risken att en ny epidimi kommer in under våren.. snart kommer jag börja noja upp mig igen (A)

Skoooola

Kategori: Allmänt

Aaah vad är det här haha, jag tittar aldrig på nyheter men bara för att jag gör det idag är det första jag ser falun och prat om Ovanåker.. suck.. (har projekt i skolan om ovanåker för er som inte går i samma klass och visste det ;) )

Fick sms av Hero nyss att hon inte skulle klara av kylan idag, ehm det är inte ens kallt idag och snön isolerar :O så det blir nog inte att få se henne idag heller tyvärr =/
Jag ska iallafall till bussen om ungefär en halvtimme för att ta mig till skolan, det börjar närma sig tenta och det känns som att allt jag kan sitta framför flash nu är bra :)

i-landsproblem

Kategori: Allmänt

Jag förstår inte hur man kan ha samma problem varje dag :O Jag hittar aldrig nå kläder att ha på mig så att man känner sig nöjd.. och idag måste jag gå ut i kylan för att ta mig till bankomaten och ta ut pengar för busskort..
Telefonen bländar alldeles för mycket här i mörkret och jag är fortfarande deprimerad över att datorn är utan ljud när mtv spelar dålig musik.. det är ett hårt liv jag lever ^^ ;)

Morgon

Kategori: Allmänt

Jäää nina är uppe med tuppen som vanligt.. ^^ har vart halvvaken sen 6 typ.. har till och med hunnit med besök :O :) eller pappa var snäll och kom in med mina anteckningar till tentan, det är bra..nu borde jag klara den sen :O Han kom med de goda nyheterna att det är varmt ute idag, bara 15 grader minus och jag såg att det snöar, behöver vi mer snö egentligen? :P

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, hatar verkligen ett kallt badrum!

Sista rycket för dagen

Kategori: Allmänt

Klockan har passerat 11.. jag har läst lite mer än 30 sidor i psykologiboken nu, läste lite innan jul så har kommit ungefär halva boken :) yay.. har gjort lite anteckningar som jag tror kan vara bra till hemtentan som ska skrivas sen.. men nu känner jag att mina ögon drar ihop sig och jag är inte alls koncentrerad längre.. vet ni vad det betyder? :O Läggdags! haha :) ska upp ganska tidigt imorgon så det skulle vara skönt med lite riktig sömn, ni vet att det är sömnen på kvällen som har mest betydelse va, kanske du borde ta åt dig av Elisa ;) :D

Men ja, om jag nu ska klara mitt mål så kan ni vara beredda på att få höra mycket av mig imorgon ;) så godnatt på er! :)

Jag har satt upp ett mål..

Kategori: Allmänt

hörrni! :O :D jag ska komma upp i 1000 inlägg innan januari är slut ;) Jag har 130 stycken kvar tills dess och lite mer än 20 dagar...dvs skriver jag ungefär 7 inlägg om dagen är jag i mål innan januaris slut.. låter det bra? :D haha

Ljus i mitt hus

Kategori: Allmänt

Kände för lite ljusstämning här hemma och vad passade inte bättre än julklappen från pappa (jag vet att jag säger emot julklappsfria julen väldigt mycket på senare tid men jag fick det på julafton så jag vet inte annars vad jag ska kalla det :O ) hur som helst så är den mycket fin :)

dålig dag blev inte så dålig =)

Kategori: Allmänt

Hola hola! ^^ språkbyte idag ;) vem vet vad det blir nästa gång haha.. kände mig fruktansvärt nere imorse när jag vaknade, vet inte varför faktiskt.. känner mig lite ensam nu efter jul när jag är van att ha folk runt mig hela tiden.. :O
Men dagen har vart bra ändå, trots huvudvärken som hänger kvar.. Det var tänkt att Elisa och jag skulle ta 10.40 bussen imorse till skolan men fick ett samtal från henne, nyvaken och en aning förvirrad precis innan bussen skulle gå typ att hon försovit sig haha :) stackarn.. men det skulle lika lätt kunna hända mig så det är lugnt, absolut ingen skada skedd ;)
Eftersom bussarna går som en söndag idag åkte vi istället in en timme senare, jobbade med flash idag igen, trodde inte det skulle vara några i skolan alls men faktiskt var de två datasalarna mer fulla än tomma :) där ser man, fler som har det kämpigt i skolan kanske.. ^^

Klockan tre hade Elisa bestämt möte för fika med några kompisar på kupolen och de var snälla och lät mig följa med :) så vi spenderade ett par timmar där tills en arg röst i högtalaren meddelade att kupolen stängde.. just ja, där kom man att tänka på att bussarna går som en söndag igen vilket innebar att Elisa och jag nu var tvungna att spendera en timme på stan innan nästa buss :O i den här kylan! omg.. vi bestämde oss för att gå till stationen där det iallafall var varmt, planerade lite fest och sådär ;) paaartaj ska de bli minsann! :) hehe..

Nu är jag iallafall hemma igen, internet la av ett tag men nu ser det ut som att det funkar ^^ hehe.. ska ta mig för att läsa i boken, får se om det blir flash eller psykologi..

Söndag på en onsdag

Kategori: Allmänt

Morgon redan.. vad trött jag blir på det här.. ska till skolan idag igen och förhoppningsvis kommer vi in trots att det är "söndag".. ^^
vattnet står på för fullt inne i badrummet så att värmen tar sig.. så ja, det är väl bäst att man hoppar in i duschen då.. svinkallt!
Vad deprimerad jag blir..

Risk för naturkatastrofer..

Kategori: Allmänt

Är det illa när man tittar på kunskapskanalen? ^^
Men jag har alltid undrat varför folk bor frivilligt i kalifornien, finns så sjukt mycket risk för naturkatastrofer :O kolla bara på historien vad som hänt :P Jag vet att det kan hända lite varstans men där är ju risken extra stor liksom, man måste vara duktig på att förtränga det, jag skulle då vart orolig (A) skulle väntat på nästa stora smäll varje dag.. hej negativa sida eller vadå! :P hehe ..

Tar hellre 40 graders kyla än jordbävning

Segis

Kategori: Allmänt

Huvudvärken släpper inte så jag håller mig till att ta det lugnt, har iaf tagit hand om kläderna på golvet och diskat ..alltid nåt :) Läst lite..
Så nu ska jag mysa ner mig under täcket framför tvn innan jag somnar... Hörs tomorrow! :)

 räddningen en kall kväll :)
 Invigde min julklapp från Jennie och Jocke, diskborsten ;D

Jag orkar inte

Kategori: Allmänt

aaah jag har hemsk huvudvärk.. ! vill bara sova.. =/ men nej, idag ska jag försöka hålla mig vaken och lägga mig i tid istället..
Elisa och jag har suttit i skolan större delen av den ljusa dagen och jobbat med flash.. det gick faktiskt framåt :) och så la vi in en till bild till hemsidan..
Det har nu visat sig att våran projektledare i det största projektet är sjuk och inte kan skriva slutrapport som det var tänkt, först sägs det ingenting om det förrän idag och vi ska ha möte på fredag.. redovisning är på tisdag =/
och nu ska några andra skriva den istället.. det sätts individuella betyg så där ryker säkert ett bra sådant för mig men just nu med allt annat skolarbete så spelar det ingen roll.. jag hinner inte skriva slutrapport ändå, har annat att fokusera på..

Nu ska jag iallafall trotsa huvudvärken och ta mig igenom flashboken.. jippie, kul kväll ;) not

Nej =(

Kategori: Allmänt

Ska till bussen om 5 minuter och så ringer Hero, hon är sjuk..naturligtvis.. alltså har jag gått upp värsta tidigt för att sen få åka till skolan antagligen själv :O aaah tråkigt.. men men :) har packat ner min frukost så nu blire att borsta tänderna och ut o möta kylan.. harekanin!

Morrn!

Kategori: Allmänt

Känner mig inte alls på topphumör idag och är uppe way to early för att funka normalt..
Ska vara i skolan klockan 9 där jag ska möta upp Hero och flasha.. (haha låter kul)
Förhoppningsvis vaknar Elisa också i tid och tar sig dit :)

Jag tänkte vara duktig och gå till skolan idag.. har inget fungerande busskort heller.. tänkte att jag skulle kunna hålla ut till då vi börjar i Falun.. men ja, det är tänkt att vara -20 grader idag så vi får se hur det blir med det faktiskt =/

En början?

Kategori: Allmänt

Timmarna har bara sprungit iväg idag, fast ändå inte.. hur det gick ihop ska vi inte gå in på :P
Var ute i det fina vädret rätt länge idag :) Skönt var det att få röra på sig men det var skapligt kallt när man gick åt "fel" håll då vinden kom åt på ett bitande vis..
Tänkte att det skulle ge mig tillräckligt med syre till att orka börja plugga flash.. fail! efter kombinationen av mina få timmars sömn inatt och frisk luft så vad gjorde jag om inte somnade? =/ suck ! blir så arg.. kan inte rå för det helt seriöst, jag bara däckar..

Extremt kaffesug fick jag också :O Som att inte det är galet.. jag dricker inte kaffe? men eftersom jag var lite frusen också så har jag nu gjort mig te.. och har faktiskt kommit typ 30 sidor i flashboken.. det kan man väl åtminstone kalla en början :)

 nyvaken ^^

Västerås

Kategori: Allmänt

Söndagen spenderades i Västerås hemma hos sazzo :) Det började lite flummigt då jag skulle åka och hämta Johanna men kom snart på att jag inte hade bilnyckeln med mig :O Men eftersom bilen redan var igång eftersom pappa haft den innan så kunde jag tydligen köra ändå.. men efter jag plockat upp Johanna fick vi åka tillbaka hem och hämta den :P

Lovisa hämtade upp oss i Sala och vi stannade på stan först för att leta inflyttningspresent till Sazzo och gå in i massa andra affärer som Lovisa och Johanna ville in i ^^
Under dagen och kvällen sen så spelade vi Buzz, "Tjejmiddag" och käka thaimat :) Mycket trevligt!

Jag somnade runt 2 inatt och upp igen så tog sovmorgon till strax efter 5 (A) vilket kostade mig att jag glömde mina skolanteckningar till tentan hemma.. yaaaaaaaay.. suck.. =/
Har iallafall landat uppe i Borlänge.. har det segt redan nu och jag vet hur mycket skolarbete som väntar :O







Ladda inför morgondagen..

Kategori: Allmänt

Nu ska jag krypa ner i sängen..min egna säng :) ska bli skönt..imorgon blir det att ta sig upp i tid, iväg och hämta Johanna..sen dra med Lovisa in till Västerås hem till Sazzooo som nyligen blivit ägare till egen lägenhet! :D ska bli skoj minst sagt! :)

Timbaland

Kategori: Allmänt

Kan säga att jag typ avgudar Timbalands nya album! :) Mer Hiphop än hans första skiva i "shock value-serien" och alla låtar är himla bra :) Mamma köpte skivan så jag fick konvertera och lägga in den i mp3n nu när jag var där.. så nu har jag lite bra musik på mp3n igen :D yay!


Livad kväll

Kategori: Allmänt

Nu så är man hemma i byn igen, lugnt och skönt tänkte jag säga men det har faktiskt inte alls vart en lugn kväll ^^ haha.. Lovisa och Johanna kom förbi på kvällen och vi har spelat massa spel..backpacker, hitta ryss (kryss) och pictonary med egna valda ord.. jag vann såklart den delen iallafall ;) haha gissade rätt på chips på en av johannas verkligen fina teckningar.. hahaha :D

Nu ska jag slänga ihop lite musik om jag orkar, till mp3n och sådära.. får passa på medan jag är hemma för på måndag åker jag upp till Borlänge igen.. =/

skapligt glad man blir av att höra ljud på datorn här hemma :D haha..

Avatar

Kategori: Allmänt

Var ju på bio igår med mamma och Per.. Avatar, har hört så mycket gott om den filmen så var ju bara tvungen att se den!
och jag måste säga att wow, underbar film! :) hör att det är en del som tycker den är lite seg i början och mycket transformers action.. men det tycker inte jag faktiskt, tycker den var riktigt grymt bra, twilight kan slänga sig i väggen hahahaha :D Jag vill inte ha varulvsjake längre.. jag tar hellre avatarjake ;)
Gillar storyn, animeringen och ja budskapet med.. nu efteråt då Elisa har berättat vad det var för budskap då (A) :P
Den ligger i topp tillsammans med baksmällan över de bästa filmer jag sett på mycket länge! :)



Hem till byn ^^

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Eller goddag kanske.. :) Sitter på tåget hem till Sala.. pappa hämtar upp mig där.. Har vart borta 1½ vecka redan! känns verkligen inte som det kan jag säga.. tiden har verkligen flugit fram.. men jag har haft mycket roligt för mig också så det är väl sånt man får räkna med :)
Solen skiner iallafall och ju närmre hem jag kommer fylls snön bara på utanför fönstret! yay.. snö får man aldrig nog av.. :) Är snart i Uppsala så det är inte så lång tid kvar tills jag är hemma.. skönt och småtråkigt på samma gång..

Bio

Kategori: Allmänt

Hur var gårdagen för er alla? :) Min var faktiskt riktigt lyckad ändå måste jag säga :)
Nu ska jag snart äta lax.. sen ska vi åka mot heron city och titta på avatar, yaay! Har hört så mycket gott om den filmen så måste bara se den! och det är så grymt att jag får se den i bästa salongen med! :D :D :D

Imorgon åker jag dock hem till Möklinta igen..shiit vad tiden går snabbt.. i den här farten är jag snart pensionär!

God fortsättning!

Kategori: Allmänt

Här är mitt nyår i några samlade bilder.. :) ta dom med en nypa salt.. det behöver inte alltid vara som det ser ut ^^ haha