Snickarpartyt

Bästkusten

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Sitter i soffan hemma hos Jennie och har det mys med godis och cola framför ice age :) heh.. helt sjukt galet vilket regnstormsväder det har vart hela dagen! Men aa dagen har gått snabbt, vi tog bussen till Kungsbacka först för att försöka få ordning på Jennies bil som vi lämnade i stan igår för att den började bete sig konstigt.. så ut i regnet och massa bussäventyr till vi kom fram dit bilen stod..tyvärr blev den inte helt återställd men vi körde den tillbaka till Onsala iallafall..
Lagade tacogratäng när vi kom hem, det var mumma! annars har vi mest gömt oss från regnet under kvällen tills nu då vi var ner och köpte oss godiset :) de hade massa favoriter sen längesedan :D iih glad man kan bli av småsaker ;) hih..

Karlstad

Kategori: Allmänt

Hallu hallu
Karlstad har vi nått nu, har fått ett par bensträckarpauser på vägen, thank god.. bussar är trånga har jag lärt mig idag :D
Speciellt när man har fet dator och fet väska i knät ^^
Bara några få timmar kvar till Göteborg :) Beräknas vara där runt 5.. Måste säga att Swebus antagligen har det sämsta internet man kan tänka sig! Men aa.. man ska väl inte klaga antar jag för det finns ju trotsallt :)

Nu när bussen snart åker igen så ska jag fortsätta titta på film och kanske sova en stund.. har inte blivit nån sömn än sen vi lämnade kära Borlänge..Nej va roligt, ny busschaufför! woho från tjurig gubbe till käck fräsch göteborgare :D hihi..  

Harekanin!

Today is the day!

Kategori: Allmänt

Först och främst, stort grattis till Lovisa som fyller år idag! :) hipp hipp hurra ha en alldeles underbar födelseda!

Idag ska Nina äntligen alltså få komma ner till västkusten!
Jag är megasupertrött! Känns seriöst som jag har tagit mig upp mitt i natten haha :)
Det regnar som attan ute precis som när jag skulle till sthlm senast typ ^^ inte så najs då kanske bussen halkar av vägen och så blir jag indragen i nån sån megabussolycka :/
Helt plötsligt känns det som jag ska vara borta i typ tre år haha... brukar alltid vara så precis innan man åker iväg, har även upptäckt att jag kunde sovit ett bra tag till..segt..Nej positiva tankar! men jaa.. 8 timmar buss, jag kan nog hinna sova en bit på vägen ^^


Innan jag slösar mina sista cash på bussbiljett till stan så ska jag plocka ihop det sista, om ni har tur hörs vi av under bussresan, ciiiiaaao! :)

                          

För mycket packning!

Kategori: Allmänt

Jag försöker banta ner packningen ständigt ! går inge vidare.. men nu får jag ihop väskan åtminstone.. Imorgon blir det att gå upp tidigt för att ta mig till bussen för att sen åka till gbg :D iiiih träffa Jennie finally! västkusten here I come! :)

                             

Tröttis

Kategori: Allmänt

Fyy tusan vad jag blev trött.. mina krafter liksom dog litegrann.. Kan vara för mycket frisk luft kanske, haha.. nej men jag har cyklat över en mil idag med och sen fick jag ju för mig att gå ut och gå med.. kom bara till kyrkan, sen fick fick jag akuta besvär i form av skavsår, hunger och extrem trötthet ^^ Tacka vet jag cykeln, promenad har inte alls samma positiva effekt på mig! Såå jaa, jag knatade hemåt..åt mat, skönt nog hade jag en matlåda kvar ifrån helgen .. grillad kyckling med ris á la pappi, Mums! :) Tvärslocknade efter maten så fort ja la mig ner.. sov någon halvtimme eller så vilket var riiiiktigt skönt! nu har krafterna samlat på sig lite igen och det kan behövas för nu ska jag banta ner min packning sisådär 10 kg! :P och trots alla vändor idag har jag ändå glömt att köpa lite till resan imorgon..Seriöst jag lär hoppa upp på cykeln igen..aaah inte så roligt

Jäää bäbä

Kategori: Allmänt

Goooodagens gott folk! Strååålande väder idag och jag antar att det gör alla sådär lite extra glada? :D så som jag själv.. Jag ställde klockan på ringning vid 8 idag så att jag skulle orka mig upp tidigt.. weell jag kanske inte kom upp 8 precis men före 10 vilket var mitt mål :) Har småpysslat lite hemma och annars vart ute o cyklat hela dagen hittills.. Skulle vilja sola men jag orkar inte riktigt leta på nåt bra ställe att lägga mig på ^^
Tänkte lämna cykeln hemma nu ett tag och använda mig av endast benen istället.. Vill ha med kameran men den dog så jag väntar på att den ska ladda upp sig lite :)

Ikväll/eftermiddag blir det full rulle med att få ihop packning, laga mat och städa iordning inför nästan 2 veckors uppehåll från dalarna..!

                                    

Bara för att min syster är kändis.. ;)

Kategori: Allmänt

                      

Cykel till Falun

Kategori: Allmänt

Hejtjohej!
Jag har ont i rumpan ^^ men det är det lätt värt! :D Elisa och jag klarade att cykla ända till Falun idag, utan problem! :)
Det tog kanske rätt lång tid, men ändå inte då vi gjorde en del nödvändiga stopp på vägen och fick ta en liten omväg väl inne i Falun ..
Tillslut kom vi fram, åt efterlängtad mat vid City gross, vi båda var då sjukt hungriga och väldigt glada av att få äta :D heh.. Det var hur som helst riktigt roligt och sköna vägar att cykla på! :) bra initiativ!


Väl hemma har jag börjat packa, städa undan lite och så var jag till stationen och hämtade biljetten :) Nära till västkusten nu!



Hemma igen

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemkommen från en trevlig kväll hos Elisa med hennes tjejer :) Grillat och snackat..Elisa bjöd även på mycket god äppelpaj! :D
Imorgon är det tänkt att vi ska cykla till Falun jag och Elisa, 27 km säger kartorna att avståndet är! :O oh my..men det blir inga problem..blir en dagsutflykt :) Klarade ju till Sala förra året med Johanna..bara ett par km kortare

Snart blir det att krypa ner i sängen och ladda krafter, börjar bli skapligt trött :) Natti

Klädproblem

Kategori: Allmänt

Nu har jag rusat fram och tillbaka i lägenheten ett tag, fixat och donat med mig själv och mat.. ^^ Så nu är jag snart redo att åka ut till Romme :) Förutom det lilla faktum att jag inte har nån aning om vad jag ska ha på mig, haha!
Men det brukar ordna sig, så nu ska jag ladda lite ännu mer för en säkerligen kul kväll!

Harekanin!

Helt onödigt..

Kategori: Allmänt

Nu har jag fräschat till mig lite med en dusch :) mycket skönt.. kommer sedan på att jag har ärenden på stan i form av systemet och mat och det är bara att dra iväg på cykeln igen! Lite roligt var det dock för utanför systemet så stod det en farbror som frågade mig om de sänkt åldersgränsen för att han vägrade tro på att jag var över 20 :P är nog sant att jag ser väldigt ung ut, speciellt utan smink..
Nu har jag iallafall kommit hem igen, blöt av regnet återigen, suck! men det torkar snart :) var iallafall redan blöt i håret när jag drog iväg ^^
Så nu tänkte jag att jag skulle sminka mig, men då har jag slut på smink, nej jag vägrar cykla tillbaka! gör det bara inte, då går jag hellre halvt osminkad ikväll!

Här näst blir att fixa iordning lite mat för grillning i Romme ikväll hos Elisa & Co.. :) super!

Smått stolt

Kategori: Allmänt

Godmorgon tänkte jag skriva, men fan klockan är ju faktiskt över 1 :O seriöst vart har alla timmar tagit vägen?
Jag åkte upp tidigt imorse som vanligt med pappi till Borlänge, höll mig inte vaken särskilt länge innan jag tvärslocknade i nästa säng haha :) typiskt Nina
Vaknade igen vid 10 av att dom bankar på balkongen hos grannen, såg att till och med persiennerna var uppe..känns ju lite sådär lagom trevligt att dom kan kolla rakt in på mig när jag sover ^^
Pallrade mig iallafall upp ur sängen och fick ryck om att jag skulle cykla till stan och gymmet..Liiite stolt är jag ändå över mig själv att trots det hemska regnet utanför så cyklade jag fram och tillbaka till stan :)
Sms såklart när man kommer fram "Hej" och "du ser inte mycket du" hahah alltid lika skoj när man missar folk man känner på vägen :P
Men fick mig en rejäl vända på gymmet så det var väl skönt iofs men hoppas ändå på att jag slipper träningsvärk ..

Nu längtar jag in i duschen! Känner mig inte sådär ultrafräsch just nu direkt..Hörs senare ciiiao :)

Hos fröken Melin

Kategori: Allmänt

Efter att ha ätit massa god mat så kilade jag över till Johanna, lyssnade på roliga inspelningar och spelade Super mario galaxy 2, har lite svårt med det där att sköta två händer samtidigt när jag spelar så det gick la sådär :D och det fick jag ju höra med ;) nej men jag tog igen det lite på slutet :D tyckte vi var ett helt okej team ändå hih..
Fick ju skramla ihop lite kläder nu när jag packat så dåligt så jag hittade tillslut en gammal jacka, min eller Jennies jag vet inte.. men den är gammal iallafall och den kommer alltid att heta anti-våldtäktsjackan för den är totalt formlös, ful och absolut inte smickrande för nån :D men jag överlevde vädret så den funkade ju bra ^^

Nu ska jag försöka sova, ska upp tidigt imorgon bitti för att åka tillbaka upp till Borlänge igen.. Godnatt och sov gott :)

Söndag

Kategori: Allmänt

Goddagens!
Lite av huvudvärken sitter tyvärr i även idag =/ knepigt.. men samtidigt så nyser jag massor så det kanske betyder att jag börjar bli förkyld..
Idag har jag inte hunnit med så jättemycket, vaknade ganska sent och sen segade jag mig innan jag kom in i duschen och sådära..var så skönt med en varm dusch i det här vädret ..
Om några timmar ska jag till Johanna, tvärs över byn dvs! Ska försöka pussla ihop kläder som klarar en sådan långpromenad eftersom jag var lite väl optimistisk när jag packade för helgen, shorts linnen och klänningar, njaaaa inget jag vill ha på mig riktigt just nu kanske ;)
Får se vad det hittas på där :) blir nog roligt vilket som!

Nu tror jag att plattången är varm där nere..hööörs!

Huvudvärk

Kategori: Allmänt

Aaah jag vet att jag får skylla mig själv, men utan ork några dagar nu så har jag inte tagit mig ifrån datorn och tvn.. riktig slashög och fet börjar jag bli ^^
Det har även börjat ge mig grym huvudvärk och mosiga ögon.. inte bra Nina, ändring!
Jag har förflyttat mig genom vårat avlånga land igen, men bara till Möklinta, ser det som min lilla fristad i helgen för att vila upp humöret lite :)
Lördag idag men inget vettigt på schemat, har tvättat några maskiner..tittat på tv (surprise) och bara gjort ingenting..Blev lite oroliga här ett tag när vi hörde om skalven i Filippinerna eftersom Jonas är på semester i området just nu.. meen fick tag på han på msn och det visade sig att de befinner sig i Thailand, puh :) 
Ligger nu i soffan och väntar på mat, pappa är så tapper och grillar fastän det blåser som attan ute och solen inte ens är nära på att ta sig fram ur de mörka elaka molnen. KALLT

Jag längtar tills nästa vecka! Då blir det västkusten för hela slanten, och då menar jag faktiskt hela slanten och kanske till och med lite till, sen är det slut på kontot ^^ Det blir iallafall att hälsa på systeryster :) ska bli himla roligt

Trött på mig själv

Kategori: Allmänt

..Vet inte varför jag låter mig själv sakna så mycket..jaa jag vet inte vad jag ska kalla det, glöd?
Har inte riktigt varit mig själv de senaste dagarna men nu får det ta och vända.. Igår lekte jag iallafall med Carl :) Kändes verkligen att jag behövde bra sällskap. Det gör så mycket.. Idag däremot har jag inte gjort något roligt alls, men jag har faktiskt pluggat! är lite stolt över mig själv ändå att jag tog mig för och gjorde det..
Annars har jag suttit med mitt huvud inne i lägenheten, lite halvkasst väder idag med.. men har nyss kommit in från en promenad, lite syre lär man ju ha ändå! märkte nu den sista biten att det började regna igen..surprise!

                                        

Tisdag

Kategori: Allmänt

Mulet idag, riktigt mulet :( Kan iofs behövas med allt som behövs göras inomhus..Har sovit oroligt inatt men jag kanske är utvilad..
Nu blir det frukost och ihopplockning av alla kläder, lakan o handdukar som hänger överallt sen igår ^^

Ooh

Kategori: Allmänt

Förutom att ha målat naglarna idag så har jag ju faktiskt tvättat första gången under mina två år jag bott här i tvättstugan, hihi de gick ju kanon faktiskt :) rent blev det men allt hann inte torka så nu har jag lägenheten full med blöt tvätt ^^
Nyss kommit hem efter att ha handlat med pappa, kylskåpet och frysen mår alltid bra av lite mer mat :)
Nu får det bli lite tv innan jag orkar ta tag i nåt mer

Harekanin!

Färgglatt

Kategori: Allmänt

Ni som känner mig väl vet antagligen att jag gillar starka färger och har gärna en färgklick i form av kläder, smycken, klockor eller vad som helst på mig om dagarna.
I det ingår även nagellack, underskattat av många :D H&M har många härliga färger och lacket sitter på bra, perfekt då att det inte kostar särskilt mycket heller :) Jag rensade ur lite gamla (hjärnsläpp, vad säger man? flaskor, burkar?) aja.. ni vet vad jag menar hoppas jag ^^ så nu har jag inte så många olika färger kvar men så fort jag får pengar ska jag investera nya :) Just nu kör jag på blått och det tycker jag är riktigt awesome! :D

Presenter

Kategori: Allmänt

Ni kanske vet att det var ett bra tag sen jag var hos mamma och sådära, det betyder att jag inte heller har hunnit med att fira min födelsedag med dem vilket i sig betyder att jag fick med mig presenter hem :)
Superfina tekoppar, teburk, te..och duschcreme, lotion, mascara och ansiktstvätt från mamma och två jättesöta små glasskålar av mormor och morfar.. :)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Jag var  uppe tidigt idag, strax efter 5 ringde klockan, packade ihop mina saker och åkte med pappa upp till Borlänge, hans semester är slut för några veckor nu stackarn..
Elräkningen låg såklart och väntade innanför dörren..livet är hårt ^^ Gick sen och checkade i tvättstugan och såg att det fanns en ledig tid idag nu klockan 10, perfekt :) så jag somnade om ett par timmar och nu har jag fixat ihop all tvätt och ska ta mig ner snart..

Söndag

Kategori: Allmänt

Är hemma i Möklinta efter några dagar i Tumba och Muskö, orkar inte uppdatera nåt stort så nöjer mig med att säga att det har vart bra där och skönt med miljöombyte..
Imorgon åker jag upp till Borlänge igen, iallafall och vänder..får se, har inte riktigt bestämt mig än..har äckligt mycket plugg att ta tag i och ångesten är större än vad den har vart på länge
Men nu börjar klockan bli mycket och jag ska upp runt 5 imorgon så nu säger jag godnatt

                         

Framme i Tumba

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit fram till mamma, eller ja det var ju några timmar sen :) sjukt skönt det var på pendeltåget iallafall då det var alldeles svalt och skönt, tydligen ovanligt :D hihi..
Har fått massa god mat, och glass med bär och mini-marshmallows till efterrätt som dessutom firades med nåt jordgubbsvinaktigt och presenter .. även om min födelsedag var för bra längesen hehe..
Jag märker iallafall nu hur bortskämd jag är med att ha det svalt i lägenheten i Borlänge, shiiit sitter inne i mitt sovrum och kan knappt andas för det är så varmt.. kommer flyta bort inatt!
Nu blir det nog att krypa ner i sängen snart, antar att jag kommer väckas i tid imorgon..bra då kan jag vända tillbaka min dygnsrytm :)

På tåget

Kategori: Allmänt

Kul, direkt när man kommer ifrån Borlänge typ så blir det strålande sol vilket också betyder att tåget blir galet varmt.. aah inte förrän man upplever det själv kan man veta hur det är säger jag nu! ^^ Står stilla i Krylbo, vet inte om det är nåt speciellt eller så.. är inte så förvånad när det gäller SJ att man står stilla hehe.. Sjukt trött blev jag också så det känns som att jag kommer att hinna sova en stund innan vi når Stockholm, det vore inte helt fel :) Somnar nog gott till musiken..

Regnet det öser ner!

Kategori: Allmänt

Hej hopp! sitter och funderar på om jag fått någon slags hjärnblödning eller så.. har jag verkligen vart så dum att jag duschat med kläderna på? nej såklart inte.. det regnar ju så in i bänken utanför! har bara cyklat ett par ynka km hem från centrum men är genomblöt ända in på kroppen!

Trodde jag skulle försova mig idag så har legat halvvaken sen typ 5 för att jag inte ville missa när klockan ringde.. så upp kom jag iallafall, har suttit några timmar på café peace & love med Jonas Ted och Elisa :) Ser ut att kunna bli bra filmer det där till Idre :D dom borde vara stolta över oss ;)
Kom ut och sa farväl till killarna, låter hårt .. vet inte när man får se dom igen, iallafall inte Ted som ska cykla ner till Frankrike och bestiga mont blanc plus på det.. nervöst..Själva planerar jag och Elisa en lite kortare cykeltur nästa vecka, till Falun närmare bestämt ;) hihi :D hoppas det blir fint väder, det skulle vara kul :)

Nej nu har jag inte så mycket tid för bloggning längre, ska packa ihop mina saker och sen bege mig mot stationen..Tåget går lite innan 4 så :) känns som att resan dit kommer att bli olidlig..Det är ju inte direkt kallt ute om man säger så så vad är det inte på tåget :P


Nej nu kommer åskan och äter upp mig :( Men harekanin!

Hejdå dalarna

Kategori: Allmänt

Nu har jag beställt och hämtat ut biljett till Stockholm, lämnar alltså dalarna imorgon för några dagar.. tydligen säger mami att jag inte har träffat henne sen i påskas :O kan det verkligen stämma? helt galet vad tiden flyger! men så är det väl under sommaren antar jag :)
Men först så ska jag ha möte imorgon med Idregruppen på Peace & Love caféet.. :D det ska bli skojs så jag hoppas att alla kan komma :) vill verkligen se hur filmerna tar sig!

Nu ska jag fortsätta med städningen som jag påbörjade här hemma.. plocka undan lite skitsaker och så lär jag ju packa med.. herregud!

                                

Härligt väder

Kategori: Allmänt

Idag kom jag upp lite tidigare än vanligt, ganska skönt att för en gångs skull komma ut redan på dagen och inte sova bort halva dagen för att sen kunna ta sig ut först på eftermiddagen :) iallafall nu när jag är själv igen..
var bort till älven som vanligt när det är fint väder, men det passar så bra på nå vis.. Fast dock så blåste det sjukt mycket och när solen gick i moln hela tiden så blev det nästan lite kyligt.. men men.. efter ett tag när jag gått runt hela alltet så tog jag bussen till stan igen, latmask ^^ var till kupolen en sväng och köpte vatten som jag dumt nog inte tagit med mig hemifrån :P Nu har jag tagit mig hem igen iallafall och jag vet vad jag borde göra..aah tråkigt.. men aa, vi får se vad kvällen bjuder på :)

=)

Kategori: Allmänt

Tänk vad lite musik kan göra ibland :)

              

                   

Syre!

Kategori: Allmänt

På några minuter blev himlen helt mörk, nästan som att det vore natt.. vinden drog in sjukt snabbt och massa härligt regn! :D så fort "stormen" lagt sig en aning ska jag vara den första som tar sig ut och njuter av det nya syret i luften! känner genom mitt öppna fönster redan nu vilken skillnad det är, underbart!

                     

Humor!

Kategori: Allmänt

Folk underskattar bra barnprogram :D haha..vi har återupptäckt charmen med Katjakaj och Bentebent, så himla sköna.. alla borde minsann titta och få sig ett rejält skratt :) hihi..

        

Can't change the weather

Kategori: Allmänt

Jag sköt upp verkligheten några dagar.. eller nej men den blev en aning bättre åtminstone :) Underbara Jonas tog sig tillbaka upp till Borlänge i onsdags kväll så har fått äran att spendera dagarna med honom tills idag.. Film, matlagning, tv-spel, shopping, Falun.. jaa.. det har inte varit särskilt svårt att få dagarna att gå :) Men nu känns det sjukt ensamt igen :O saknar hans sällskap..
Sjukt galet varmt ute men det vet nog alla om redan nu, dock så börjar det mulna på en hel del nu mot när vi var ner till stationen..kan behövas lite regn nu, tyvärr tror jag att åskan hänger med på köpet isåfall och den vill jag gärna undvika ..Resten av kvällen blir nog lugn, kanske finns nåt värt på dumburken, fotboll om inte annat hehe .. ^^ Hm Får se hur det blir nästa vecka nu med, om det blir Möklinta, Tumba eller kanske både och.. pappas semester är snart slut och mamma åker på semester om någon vecka.. mycket som ska hinnas med hehe :P

Tillbaka till verkligheten..

Kategori: Allmänt

Oh my, intensiv vecka minst sagt :) tänkte uppdatera lite mer om jag orkar om de sista dagarna under festivalen.. lever fortfarande på hur grym Jay-Z var! :D awesome! Nu har även Anders och Jonas åkt hem, lämnade  av dom vid tåget för ett tag sen så nu är det värsta tomt här =/ lite trist.. plus att jag är ganska trött så detaljerad uppdatering får komma lite senare isåfall.. nu ska jag slå mig ner i sängen och slå på tvn eller nåt.. harekanin!


Yatzy på tågstationen

Tors - fre

Kategori: Allmänt

Shit shit shit, det är redan lördag! Okej att klockan "bara" är 3 nånting.. men ändå.. helt galet vad tiden går! :) Torsdagen blev kanske inte lika awesome som jag tänkte att den skulle bli men sjukt mycket folk i vattenbaren och mycket spring fram och tillbaka mellan camping och festivalområde.. drog dock hem lite innan det roliga skulle tagit slut men det var nog bäst.. ^^ Inte ens Kent såg jag, och då kanske ni förstår att livet inte riktigt lekte som det skulle :P
Sov länge även idag..vaknade och var superseg och superhungrig.. Jag och Jonas bestämde oss tillslut iallafall för att köpa pizza, den smakade bra minsann!
Gjorde sen iordning mig för jobb och kvällen och fick skjuts till campingen.. :) Väldigt lite folk som hälsade på i vattenbaren idag.. kanske för att det var många bra band som spelade och så .. ^^ Efter passets slut gick jag, Elisa och Linnea ner på stan, mötte upp Carro och åt sen lite hamburgare, haha nyttig dag för mig! ^^
Gick tillbaka till campingen, mötte upp Jonas.. hämtade kameran och så innan vi gick tillbaka till festivalområdet för att lyssna på Marigold, dom var bra dom med :) Nu har jag sen åkt hem, uppdaterat facebook med bilder och laddar nu närmast för sängen.. blir en lång dag även imorgon..

Harekanin!


..

Kategori: Allmänt

Idag är det torsdag, äntligen! :D kommer bli grymt

Festivaldag 3, - onsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Sitter och har vaknat skapligt tidigt och har sovit näst intill ingenting alls.. menmen...Jobbar tidigt pass idag, skönt då har man det gjort..
Gårdagen gick lika snabbt som alla andra dagar, helt sjukt! Vaknade upp och gjorde mig iordning och lite sådära, mer än så hann jag inte riktigt med förrän det var dags att jobba..mycket folk i vattenbaren och en och annan känning fick man träffa :)
Efter skiftets slut ;) så gick jag och Jonas till kupolen och rusta för att leta stol och handla mat..Åkte sedan hem och stressade i oss den för att sedan bege oss ner på stan igen och titta på Mika.. Rätt bra drag faktiskt :)