Snickarpartyt

Fullt upp!

Kategori: Allmänt

Hej hopp, ont i kroppen överallt känns det som :D men man är väl inte van med det hårda festivallivet kanske ;)
har haft fullt upp de senaste dagarna nu, var in igår morse och jobbade mitt första pass i vattenbaren, men pga lite försening med den så hjälpte vi mest till att städa och sådära..blev inte mycket till det jobb som var tänkt..Efteråt var vi och käkade, ner på stan sen för Elisa, Linnea och Carro skulle införskaffa sig lite gott :P Efter det var det dags att gå till stationen för att möta upp Jonas..jag som var försenad skyndade mig dit och så visade det sig att de inte hade någon ström in till Borlänge så fick vänta nånstans mellan 50 minuter och en timme på att tåget skulle dras in med diesellok heh:) men lätt värt :D Var lite medhjälpare och bar packning och satte upp tält.."Jag lovar det här kommer vara det roligaste du gjort i ditt liv!" Att sätta upp ett tält alltså, tja ;) det var roligt att skratta hur dåligt det gick ibland :D men nu är iallafall tältet uppe och har bra gångavstånd till vattenbaren ;)^^
Vi gick sedan hem till mig för att lämna av lite grejer, stannade dock till på Max för ett matstopp..Hade trevligt hemma resten av kvällen/natten med drinkar och vin..

Vaknade faktiskt rätt tidigt imorse, men drog oss ett tag innan vi tog oss upp ur sängen för att dra ut på stan :) Eller ja, vi var till kupolen..Handlade lite mat..en vända på systemet och tillslut hade vi så tunga kassar att vi gav upp och tog bussen hem :D haha.. utan energi i kroppen och sjukt varmt ute så blev Nina lite grinig ett tag (A) men fixade iordning mat så fort vi kom hem och hann väl inte så mycket mer egentligen innan vi var tvungna att gå ner till stan igen, Jonas skulle möta upp sin kompis vid tågstationen och jag jobba..Var helt okej med folk runt baren idag :) Mycket roligt folk faktiskt :D och en och annan dryg ^^ Finns risk för att det kommer bli drygt imorgon när den efterlängtade isen kommer på plats! men det återstår att se :)

Nu sitter jag faktiskt ensam hemma, sjukt tyst när man är van att ha andra människor runt sig :O men nu ska jag vårda alla mina skavsår på fötterna och leta upp någon som kan massera mina axlar, haha nej! men det vore skönt :P
Imorgon blir det att ta massa bilder! eller om det blir först på torsdag, det får bli som det blir :)

Harekanin!

..

Kategori: Allmänt

Oh my! det är VARMT ute! :P smälter bort :D hihi

Wow!

Kategori: Allmänt

Snacka om att ha sovit dåligt inatt! sovit sammanlagt kanske 3 timmar max, vaknat hela tiden ..rädd för att jag inte skulle vakna av klockan.. men de gjorde jag! haha :)
Jag har redan vart uppe ett tag, men fastnat framför tvn så nu är det dags att snart förbereda inför dagen..börjar nästan bli lite nervös :O nää det ska bli kul :D ska bli massa fint väder så det känns bra :) Då vill folk ha vatten och kan besöka oss mycket i vattenbaren ;)
Nu blir det att äta lite frukost, leta kläder och pumpa cykeldäck :D haha.. harekanin!

Festivalredo!

Kategori: Allmänt

Idag är det söndag, jag har dissat det fina vädret idag för att få ordning på insidan av lägenheten, ser inte fläckfritt ut men hyggligt nu iallafall :)
Har även nu ikväll vart ner på stan där vi checkat in oss och fått våra saker inför nästa vecka, så nu är jag redo att jobba :D hihi.. har första passet imorgon vilket innebär att jag börjar jobba kl 10 :) iih kommer inte kunna sova inatt! ser fram emot imorgon så himla mycket! :D På eftermiddagen ska jag även ner till stationen och möta upp mr Jonas, han gick på nitlotten att få nina som "tourguide" hahaha :D bra när jag knappt hittar hem ;) men det ska bli superkul :D

                        

Löördag

Kategori: Allmänt

Goddagens!
Somnade rätt bra inatt :) ja det blev lite senare än vad jag planerat, kom nog inte i säng förrän efter två.. hehe men men.. idag är vädret inte så pålitligt men det gör inte så mycket, lär snart börja packa och duscha för senare åker jag tillbaka till Borlänge, en vecka går så himla fort! Men jag ser fram emot att komma tillbaka upp till dalarna nu, städa och göra det så fint det går ikväll och imorgon, registrera mig som funktionär imorgon och sen är det måndag :D så mycket som ska bli så himla roligt då! Tyvärr hade jag även velat åka med pappa ner nästa vecka till Göteborg men det får bli lite senare i sommar istället :)

wiho!

Midsommar

Kategori: Allmänt

Kände att det var lite negativt imorse ^^ haft en ganska lugn dag iofs, ätit gott med pappi, hamnade i världens matkoma eller nåt så blev hiskeligt trött ett tag så slappade lite framför tvn.. käka glass & jordgubbar sååklart :) Faktiskt rätt trevligt..så som det ska vara en midsommar ute på landet ;)
Under kvällen kom sen Jonas förbi med Tommy och Nathalie, vi satt ute på altanen och snackade, de hade lite fördrinkning innan en fest framme på andra sidan byn :P
Vi spelade även kubb, woho! det gick inte alls bra :P meen med lite nyskapande regler så vann tjejerna mot killarna en vända och killarna fick köra en egen vända efter vilket tog lite längre tid.. så nu har jag samlat på mig några hundra till myggbett och laddar för att komma i säng snart.. tråkig kanske jag vet men jag känner att det ska bli skönt :) jag är nöjd med dagen ändå..



..

Kategori: Allmänt

Nina gillar inte midsommar just nu och hon gillar inte att vara utan bil, end of story!

På äventyr i dalarna

Kategori: Allmänt

Helt sjukt vad dagarna går fort.. blir helt virrig hehe :) Har vart ute på nya äventyr ikväll med Johanna.. Vi skulle in till Avesta på lite ärenden som ballonger, chokladsås geléhallon och dragéer!? haha vi hade ingen aning om vad det var :D men pappa ville ha det och fick det att låta som världens mest självklara sak.. nougataktiga kulor doppade i choklad i påse.. ehm.. Vi sprang iallafall runt inne på coop skapligt länge, tittade oroväckande mycket på leksakerna och hittade en minst sagt underlig form på förpackningen till en av dockorna, Johanna visar mig och jag svarar "Åh vad roligt med en liten hund ovanför huvudet".. jaa det var ju inte direkt det hon syftade på :D haha.. Precis när vi kom till kassan och vi letat efter dragéer ganska länge så fick jag en osäker snilleblixt, är det pollykulor han menar? Köpte en påse tillsammans med massa annat iallafall och efter det åkte vi vidare till Hedemora, käka glass och sådära på McDonalds, mumsigt! Vi la även märke till att 99.9% av alla killar som befann sig där hade på sig randiga tröjor, sammanträffande?
När vi kom hem visade jag upp mina fynd för pappa i form av pollykulorna, se där det var helt rätt! precis det han tänkte på och det visade sig sen att det till och med står ordet dragé på baksidan, haha smarta barn! då var det ju typ väldigt självklara saker han pratade om ändå minsann :D

Nu blir det nog att titta på en film, ska se vad jag hittar i mina gömmor här hemma :)


Haha bästa med fotboll ;) ja det är ju bra att man springer med bollen framför sig , haha! :D

Mirakelkur på flaska!

Kategori: Allmänt

Åh nu är jag mätt efter maten, sitter uppe i mitt rum och småpysslar lite medan jag inväntar fröken Melin som kommer förbi senare.. Såklart blir jag direkt attackerad av myggor och det kliar så jag blir heeelt tokii! Tur då att vi köpte ett nytt exemplar av vår mirakelmedicin som används väldigt flitigt på sommaren, tea tree-oil.. tydligen har dom slutat sälja den andra versionen som vi normalt använder men tydligen ska "Föllinge" som dessutom tydligen funnits på marknaden lika länge fungera lika bra.. och vad jag märkt so far så fungerar även den som räddaren i nöden när myggbetten kliar som värst! :D

                         Hälsokost 82.50 kr

Torsdag

Kategori: Allmänt

Goddagens!
Idag blev det ingen solning, fick chock när jag tittade mig i spegeln igår innan jag skulle sova, herregud snacka om snebränna :D men men.. nu är det ändå mulet ute så kunde nog inte göra så mycket åt den ändå..
Har nyss kommit hem från en tur till Avesta med pappi..handlade lite inför midsommar och första hjälpen-kit till p&l i form av plåster, skor och myggolja nu när jag ser ut som en enda stor böldpest på mina ben och fötter.. ^^ Hatar att ha myggbett precis där skorna sitter så att det kliar så förbannat precis hela tiden!
Inatt har jag sovit ganska dåligt, vart på myggjakt en ganska stor del och efter det kunde jag inte somna, var in en sväng på facebook och såg att de lagt ut schemat så var tvungen att kolla på hur jag jobbade :) Ser bra ut :D väldigt bra faktiskt.. Torsdag kommer att bli helig för moi ;)

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra resten av dagen, pappa håller på att städa där nere och jag är sån att jag blir jätteirriterad när någon städar runt mig..blir så uppstressad ^^ konstiga saker jag har för mig ibland..
Även ett stort grattis till Erika som fyller 21 år idag! :)

Matkoma

Kategori: Allmänt

Sitter här och småfryser, blir väl så när man sitter ute i värmen mycket :) Blev även skapligt trött efter maten.. så nu ska jag roa mig med nya avsnitt av The Hills och The City en stund..Måste hänga med i deras dramalama ;) hahah :D

Glassigt

Kategori: Allmänt

Idag har varken solen eller värmen svikit mig hehe :) Har kunnat sitta ute länge idag och bara stekt i solen.. :D superskönt men alldeles för varmt egentligen enligt mig.. har svårt med värme ^^
Har redan börjat skymta en inte så vacker solstolsbränna såå vill inte tänka på hur jag ser ut imorgon =/ haha!
Nu har jag nyss ätit glass, pappa var ner till glassbilen för en liten stund sen, det var inte igår man handlade av den :D muuums.. så nu är jag nöjd :) längtar till nästa vecka!

Vet ni ?

Kategori: Allmänt

att i natt/igåe natt är/var det årets ljusaste natt.. :) (osäker på datum) Snart vänder det tyvärr och går mot mörkare tider.. tur att man inte märker av det på en gång..

Fotboll och filmning

Kategori: Allmänt

har nu kommit hem från fotbollsmatchen mellan Möklinta och Ransta..värsta derbyt juue ;) Möklinta vann såklart som alltid! 2-0 blev slutsiffran :) wiho! Riktigt action ^^
Efteråt var jag och Johanna upp till gammelgården och spelade in raggningsrepliker från olika delar av världen..hahaha blev så himla roligt! ska bli kul att se när hon klippt ihop det sen :D tyvärr fick jag inget fokus på de bästa delarna =/ :( dum Nina..
Nu är jag lite trött men får se vad som händer resten av kvällen :) blir nog ganska lugnt..

Solen är kidnappad!

Kategori: Allmänt

Jaa det blev inte så mycket stek idag =/ molnen kidnappade solen efter bara en liten stund =/ så Nina gav upp och tog sig in istället för att starta sin gamla dator, herregudminskaparesförsvunnadiamant vad seg den är! helt galet :D Har även fått ett halvskumt mail, att min order är levererad och på väg hem till mig från Junkyard.. hmm..kollade upp det där eftersom jag inte har beställt nåt, ordern gällde tydligen mina skor..som jag fick hem för bra längesen..mina rosa ni vet.. ehm! aja men då äre lugnt då :P

Nu blir det att hoppa in i duschen tror jag, sen blir det nog dags för lite grillning och sådära, mumma! Ikväll blir det även match på hemmaplan med fröken Melin! det blir nog awesome..
Harekanin!

Woho!

Kategori: Allmänt

Gooodmorgon! jag har drömt om att det spöregna och var mulet.. haha var lite besviken när jag vaknade men se där se där.. det är ju strålande väder :D wihoooo! så nu blire playan (trädgården) o steka hela dagen lång, har aldrig hänt att jag har blivit brun i Möklinta men man kan ju alltid hoppas att det ger liiiite :) hihi.. jämna ut min rand kanske ;) Harekanin!

Förresten..

Kategori: Allmänt

De senaste gångerna jag har vart ute i solen har jag blivit röd på ENA axeln.. ingen annanstans heller.. utan bara där.. så nu ser man en tydlig vit rand på min vänstra sida.. haha inte så vackert neeej :D så nu kanske ni förstår varför jag lär sola imorgon ;)

                           

Hemma i byn

Kategori: Allmänt

Goderafton.. hahah.. :) gjorde misstaget att välja att skippa cykeln idag när jag skulle ut, eller det blir ju varmare men satan i gatan vad jag har ont under fötterna nu efter mina dåliga skor ^^
Men det var iallafall skönt att komma ut i solen en sväng :) Sen gick jag hem och packade för några dagar i Möklinta.. så här sitter jag nu, hemma i byn med kisse o pappa :) pappa mår dock dåligt så nu håller vi tummarna för att ingen här blir sjuk, okej! :D hihi..
Hoppas på sol och värme imorgon så jag kan steka hela dagen! måste även ta tag i skolan =/ booring (A) Men men ni får ha en fortsatt bra kväll :)
Harekanin!

Festligheter

Kategori: Allmänt

Goodmorning! Ojoj ännu en trevlig och kul kväll i lördags :) Lite festligheter då med..Efter två sena nätter så blev söndagen ganska seg..var med Johan till Falun en sväng..Åkte sen hemåt för att städa lite, gick la sådär, fastnade nog i sängen resten av dagen hehe.. Därför tänkte jag vara kvar i Borlänge nu en dag till och städa lägenheten, såklart är det himlans fint väder ute! Såå det får bli i eftermiddag.. Står i valet och kvalet om jag ska ta cykeln eller om jag helt enkelt ska nöja mig med benen idag.. hm jag får fundera på det över lite frukost..
Harekanin!

Hej hopp!

Kategori: Allmänt

Goodmorning! :) Nina är ganska pigg idag trots rätt sen kväll igår :) var hemma på lite inflyttningsfest hos Elin & Tommy..eller ja, i en lokal typ bredvid :) Väldigt aktiv kväll med massa fotboll där tjejerna + Tommy lätt vann över killarna ! :D biljard där det faktiskt gick bra och pingis där det gick totalt åt skogen :D hahah.. Lite skön musik från förr och goa o glada människor.. Allt som krävs för en bra kväll :)
Nån gång mellan 1 och 2 åkte vi hemåt, förbi McDonalds för att inhandla lite nattmat..La mig direkt i sängen när jag kom hem ..Telefonen ringer såklart direkt ^^ En full men väldigt kärvänlig Johan i luren först hehe :) och En mysig Simon efter det ..
Idag vaknade jag helt okej tidigt, har lagt in bilderna på facebook sen igår .. Får se om jag lägger in fler på bloggen senare, men nu ska jag ner på stan för att möta Elisa.. vi ska ladda om lagret för ikväll hihi :)

Hare kanin!

..

Kategori: Allmänt

Lite ändrade planer, Hero lär jobba..så nu ska jag försöka orka mig till affären ^^ Solen var nyss framme :O inte för att låta negativ men det var nog det sista jag väntade mig idag haha :) om det slutar blåsa lite så skulle jag kunna ta min nyservade cykel istället för bussen till och med.. Som pappa fixade iordning så bra igår :D heh..
Lite drygt att cykla i motvind, det fick jag lära mig om inte annat igår kväll :O shoo trodde jag aldrig skulle komma hem haha!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Vaknade halv 5 imorse av att det regnade som satan! hörde även att åskan var på g så då kunde jag inte riktigt somna om, åskan försvann men hade svårt att sova ändå.. segt..
Men nu har jag kommit upp ur sängen iaf, någolunda pigg :) Har just lagt in massa räkningar..oh my, då känner man sig alltid fattig hehe :D
Nu ska jag ta och fixa iordning mig litegrann, sen blir det att ta mig ner på stan..köpa lite saker till ikväll då jag är bjuden på inflyttningsfest/grillning..hoppas att det blir av trots regnet .. Ska även träffa Hero en sväng innan jag lär ta mig hem igen..najs :)

Nej nu lär jag sätta igång! skriva csn-papper blir grej nummer ett ^^

Harekanin!

Natti

Kategori: Allmänt

Nina försöker vända tillbaka dygnet till normalt ^^ plus att jag har lite ärenden imorgon inför kvällen och så.. :) så nu är det dags att krypa ner i sängen.. Har haft ännu en bra kväll, suttit hemma hos Hero ett tag på hennes balkong och snackat ikapp hehe,.. sen har jag småpysslat här hemma..helt okej :) Imorgon är det redan fredag! helt galet, skulle dock bli regn vilket är lite trist :( men men .. efter veckan i Idre vet man nog att man överlever det med :D hahha..
Godnatt allihopa! :)

Dagens fynd!

Kategori: Allmänt

iiih ni kan inte ana vad jag just hittade i mina gömmor? ett par till solglasögon! (A) har tydligen samlat på mig ett antal under åren..inget nytt.. men de här var lite extra glammiga och stilrena at the same time.. plus att de liknar ett par som jag tänkte köpa nu i sommar till och med.. :) happpiiii!

Cykeltur

Kategori: Allmänt

Tjuderutt!

Har vart ute på typ världens längsta cykeltur känns det som.. så ser jag nu att klockan bara är 2? whaaat.. snacka om att det går fort att ta sig fram över stan med cykel hehe :D kan behöva lite träning av cykelmusklerna nu när Elisa och jag ska cykla till Falun sen i sommar :D
Jag cyklade lite vilse också, hade seriöst ingen aning om vilken stadsdel jag befann mig i! Borlänge har för många hus så man ser inte skillnad på alla kvarter :D haha ^^ så kan det gå.. När jag kom fram till forsen/älven vad det nu kallas så satt jag där en stund och samlade på mig lite krafter igen efter världens typ längsta uppförsbacke med motvind ^^ Skönt att mysa lite i solen :) Bestämde mig sen för att vara lite effektiv så efter att ha cirklat runt ett tag på några fler vägar så åkte jag förbi stationen och fyllde på mitt busskort.. nu måste jag åka mycket till Falun hehe :P Eller runt i Borlänge..hihi..
Nu Ska jag äta lite melon och andas ut, sen blir det kanske att ta mig ut igen.. sjukt kvavt ute ..hoppas på lite åska senare!
                        

Redan torsdag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Imorse vaknade jag före 8 av att det var nån som trimmade gräset med nån slags djävulsmaskin utanför mitt fönster, tack för den :( :D men men.. inte särskilt långsint så jag gick upp ur sängen istället.. blev glad av ännu en dag med sol.. dock har jag ingen balkong att låna in mig på idag så jag får ut och cykla massor eller nåt..leta upp nåt bra ställe att va på .. ^^ tänk vilken motion jag kommer få .. och så många varv runt stan man hinner på några timmar, haha!
men men .. blev lite chockad av att det redan är torsdsag, lär göra nåt nyttigt med den här dagen känns det som ..

Harekanin!

                            
                                

Glassat i solen

Kategori: Allmänt

Hallu!
Har nyss kommit in..De senaste timmarna har jag spenderat hemma hos Andreas ute på hans balkong..glassa i solen och lyssna på musik..superhärligt :)
Efter ett tag kändes det dock som att det var dags att vara lite effektiv, så cyklade iväg och handlade lite.. Nu ska jag göra lite mat innan jag tar mig ut på nya äventyr hehe :)

Alla mot Nina!

Kategori: Allmänt

Alltså det här börjar kännas lite smått oroande, på senare tid har jag drömt en hel del att mina kompisar har vart emot mig :O haha.. först härom natten då jag drömde att Saz snodde mannen i mitt liv! (vem han nu var, det fick jag aldrig se) och inatt drömde jag att jag blev jagad av ett helt gäng..bland annat Mathias, Jonas, Lovisa och Elisa som försökte skjuta ner mig :S tillslut blev jag ordentligt träffad i ryggen av förstnämnda men det visade sig vara paintball-kulor :D haha.. Flum

Idag var det iallafall sol när man vaknade, sjukt egentligen att så fort den är framme så vill man suga i sig varenda minut :D dock är jag i Borlänge och har lite svårare för att hitta ställen att sola på :P  Men inomhus ska jag iallafall inte vara!
Hare kanin!

En bra dag =)

Kategori: Allmänt

Just nu känns livet ganska trivsamt :D sitter och äter körsbär som var extra billigt idag och nyss tittat på Ugly Betty :)
Har inte gjort så jättemycket vettigt på förmiddagen, laddat hem ett par föreläsningar till ena kursen.. Sen gjorde jag mig iordning för möte med Projektgruppen, iaf 90% av den eller nåt sånt heh.. Det lilla Jonas redan gjort med en av filmerna såg jättebra ut så undra hur det ser ut sen när vi är färdiga.. :D iih de kommer bli såå bra!
Efter vi var klara gick jag och Elisa till gymmet :O var sjukt längesen jag var där så var lite trögt att komma igång, men det gick bra :) vi satt på cyklarna och diskuterade bröllop hehe sen vips hade massa tid gått^^
Var iallafall skönt att röra på sig :)
Var dock väldigt hungrig när jag kom hem så cyklade ut o handlade lite, superskönt ute var det till och med :) Fick mina billiga körsbär och roligt på tv när jag kom hem.. perfa!
Ikväll blir det nog inte många knop.. tar det lite lugnt och ser vad som händer..

Hööörs

Chicago Spire

Kategori: Allmänt

Jag kan fastna vid helt knasiga saker ibland när jag surfar runt.. idag lyckades jag komma in på Chicago och "The Chicago Spire".. kom att tänka på att det vore sjukt högt om de nu byggs klart någon gång i framtiden.. bara för att det vore så najs kanske man skulle bidra med lite finansiering själv ;D haha nej men tänk er, över 600 meter högt, 150 våningar! Om man jämför med Turning Torso som är 190 meter..Empire State Building på 380 m.. vore helt galet.. jag vill ha ett sånt torn i Borlänge minsann, det skulle sätta status på staden :D

                          

Godnatt

Kategori: Allmänt

Ännu en sen kväll.. tur nog har jag sovmorgon imorgon med.. ska inte ha möte förrän 16.00 nere på stan.. träffa Idre-gruppen för att strukturera redigeringen och så :D
Har tittat på första föreläsningen idag om forensics = kriminalteknik.. faktiskt intressant :) ska försöka hinna med föreläsning nr 2 imorgon innan mötet.. ska nog inte vara alltför svårt om man bara hittar sin självdisciplin hehe..

Nej nu ska jag samla ihop mig och krypa ner i sängen tror jag :) så att jag kommer upp i tid.. Godnatt allihopa!

Gamla Ullevi

Kategori: Allmänt

Iiii den lilla töntiga sidan i mig hoppar lite extra nu när jag fick tips om Kents nya låtar :D och att sen höra att de nästan låter snäppet bättre än vad de gjort på ett tag nu :) kalas! Jag vet att ni hatar mig nu där bakom era skärmar ;) Men nu ser jag fram emot deras nya album "En plats i solen".., oh yes pliiis ^^

Vad är det med Nina och klockor egentligen?

Kategori: Allmänt

Det som skulle bli att samla lite luft slutade i storshopping på kupolen istället :O oh no! En väska såklart så jag får plats med all packning nu när min andra gick sönder när jag skulle till Idre.. kommer sakna den väskan, den som jag för några år sen bara skulle låna.. sen blev den kvar i mitt våld ^^
Sen passade jag på att kirra byxor, de som jag har svarta som jag älskar så mycket :D fast nu i beige (läs beeeeeeige) och mörkblå :)
Hittade även en tröja som jag blev förälskad i ..Oops
Inne på H&M träffade jag på Elisa :) woho! så hade sällskap med henne efter det, vi shoppade klart därinne (tights för min del och smink för Elisa) och sen gick vi för att hon skulle kolla kontot, träffade då på Elin och Tommy så vi pratade med dem ett tag :) Sen gick vi upp och köpte skor till Elisas stackars fötter och jag gjorde misstaget att gå in och kolla på ett par klockor som jag sett tidigare, förälskade mig i två stycken och eftersom det var halva priset så fick det bli båda, HAHA vad är det med Nina och klockor egentligen? ingen aning :D jag bara måste ha! En lila och en rosa today blev det :) sen har jag min älskade gula och min älskade bruna som i nuläget ligger hos mamma.. kanske abstinensen efter den som tvingade mig till att köpa båda :O Måste vara så.. ^^ haha
Efter det gick vi ner på stan, Elisa är duktig och gick till gymmet :O jag har inte vart där på en månad eller så, men vi bestämde oss för att ta en tur dit imorgon iallafall :) måste komma igång igen!

Nu ska jag iallafall äta, pappa kom förbi med en matlåda efter jobbet som innehåller grillad mat, mumma! Sen tänkte jag ta mig ut i det sköna vädret igen på min räcerhojj!
         

..

Kategori: Allmänt

Hejsvejs!
Mitt huvud gör ont idag :( det är inge vidare, som tur är ska det inte börja redigeras filmer förrän imorgon så då behöver jag inte göra så jättemycket vettigt idag ändå ^^ Tar med mig musiken och cykeln och hämtar lite luft.. hörs senare :)

Söndag

Kategori: Allmänt

Ujuj trevlig dag :) drog mig iofs länge i sängen så kom inte upp förrän typ 11, men så vart det ju ganska sent i säng med..kan bli så ibland ^^
En lång dusch och massa bra musik för att starta dagen på rätt sida heh :) sen åkte jag in till Falun för att träffa Johan.. var faktiskt riktigt trevligt och avslappnande på nå vis..vi var upp till hans familj o satt ute, tittade på ankor och sådära hehe :P Söta barn hans mammas kille har :)
Efter det var vi upp mot hoppbackarna och vidare ut i skogen, bilen fick för sig att låta som ett stridsflygplan på grusvägarna, hihi det var lite roligt men också scary då jag trodde den skulle gå sönder ^^
Nu har jag hur som helst kommit hem igen, tänkte försöka mig på det där med universiteten inför sommarkurserna, man blir seriöst helt trött i huvudet av att lära sig allt praktiska innan man ens kan få tag på kursmaterial och sånt där man behöver :P Det påminner mig om.. vart har min bok tagit vägen som jag skickade efter:O den skulle ju ha skickats i veckan nu.. ajsing!

Fiskbebis

Kategori: Allmänt

Fick en länk skickad av "övercoola skåningen" som han själv vill kalla sig ;D haha.. en bebis som ser ut som en fisk när den tar sig fram över golvet, någon liten del i mig tycker att det är lite creepy, en annan del tycker att det är bara allmänt kul :D haha, ni kanske har sett den?

              

Där ser man

Kategori: Allmänt

Puh, jag antar att det var meningen att jag skulle sova länge idag, för att sedan få prestationsångest över att se alla grejer som ligger utspridda över golvet.. För nu har jag minsann tagit i och det går till och med att ta sig fram i lägenheten nu :O woooow ;D ganska snabbt gick det men jag har fortfarande en del kvar att göra men nu unnar jag mig själv en paus ^^
Såg föresten något ganska trevligt när jag städade ute i hallen, diskussionen dyker upp ständigt, speciellt med Elisa om de berömda äppelskrutten och bara för det hittade jag en artikel som innehöll ordet i "Bo i Borlänge" Elisas tes är att alla borlängebor säger som henne men enligt mig går det här då mot hennes ord :D eller?

                               

Lööördag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! eller vad man säger.. sorgligt nog vaknade jag nyss, har sovit ganska länge..lite panik över det faktiskt, men men! Är iallafall ganska glad över att vädret är kasst eftersom det ser ut som att jag har mycket inomhus att ta tag i idag..urk!

                      

Veckan i Idre

Kategori: Allmänt

Hemma igen från fjällen ^^ känns lite surt att vardagen kickar in närsomhelst igen med skola och dagar utan några som helst planer :P meen det blir vad man gör det till eller hur :)
Hur som helst så har jag haft det riktigt roligt och trevligt uppe i Idre de senaste dagarna, svårt att förklara allt när projektet egentligen inte får pratas om.. Men allt har iallafall flytit på och gått jättebra med all filmning, skådespelare och allt :) Har vart kul att se ställen och saker som finns som man annars inte sett då man normalt är där för skidor på vintern :P Vädret har väl inte varit det bästa, i tisdags var det bara 6 grader varmt och ösregn hela dagen! regnet har följt oss hela tiden förutom igår då det var väldigt skönt och soligt :) Men regnet har inte stört ändå tycker jag, den glada energin har vart hög runtomkring och killarna o Elisa är sjukt härliga att umgås med så :D Nästa vecka ska det börja redigeras, hoppas att det gå lika bra :)
Visar lite bilder som inte har med projektet att göra, för att vara på den säkra sidan hehe :P






I bilen

Kategori: Allmänt

Goddagens!
Var uppe satans tidigt imorse, halv 5 kunde jag inte sova mer så då klev jag upp ur sängen istället :P Jag sa ju att väskan skulle gå sönder och det gjorde den banne mig! :P så nu måste jag bära runt på den :( precis när jag kommit utanför dörren, haha så kan det gå när inte haspen är på! ;)
Nu sitter vi i bilen, är nånstans mellan älvdalen och Idre..typ 10 mil eller nåt kanske.. vägen är sååå tråkig, men kanske börjar man lära sig hur den ser ut med efter alla dessa år man åkt här.. ser dock inte likadant ut utan snö ;D

Häärrååå

Kategori: Allmänt

Phu, nu tror jag att jag har tryckt ner det jag kan i väskan.. den går säkert sönder imorgon till bussen :D haha.. Idre-resa imorgon som sagt.. hoppas det lyckas och blir roligt :) Ska åka redan kl 8 imorgon bitti.. tidigt, det betyder att jag lär sova snart om jag ska orka upp :O
Är uppe i Borlänge nu igen iallafall så slipper den långa resan upp imorgon..Får se hur mkt uppdatering det blir  under veckan men annars får ni ha det så bra tills vi hörs igen! :D harekanin!

Söndag

Kategori: Allmänt

Godmorgon, idag är det söndag..redan! lite sur för uppsatsen meeen meen.. började även med att datorn "dödade" mig litegranna.. skit samma, håller på att packa inför Idre-resan, vi åker imorgon och min väska är redan full av alla sängkläder typ.. aaah vette tusan hur jag ska få plats med allt! Och varför kan det inte vara lika varmt o skönt där som det är här, drygt att packa ner massa varma kläder ^^
Aja, nu ska jag leta reda på min jacka, hööörs

Monstercykel

Kategori: Allmänt

Hua vad mätt jag är! :) nyss ätit massa god grillad mat.. Även haft besök av Jonas som kom förbi på sin monstercykel en sväng, shoo ett lik fick han med sig också i form av en halv mosad fågel ^^
Vädret har mojnat så nu är det massa skönt ute, bara myggen som är skapligt dryga.

Nu väntar vi på att glassen ska hinna smälta till sig lite så där extra gott sen blir det att äta blåbärsglass :) mumma!

Extra mini datormus

Kategori: Allmänt

Jag sitter och fascineras över pappas lilla datamus, den är ju helt galet liten :D haha.. lite längre än min tumme bara ^^ Det tycker jag var kul :P hahaha

                          

Sol & tårta

Kategori: Allmänt

Halva dagen har redan gått :O har inte hunnit med att göra så mycket värt faktiskt.. legat ute i solen en stunSod men tröttnade ganska snabbt ^^ gick in och tittade lite på tv istället..
Sen har vi nyss ätit tårta :) råkade faila skapligt genom att lägga in den i mikron lite för länge eftersom grädden var fryst.. den sjönk ihop totalt haha ^^
Nu ska jag snart  ut och göra fint på altanen, dammsuga och så.. kanske sätta upp pappas presenter ;) hihi :D sen blir det grillning :)

Harekanin
                           

Vart tog vägen vägen? den är ute på åkern och åker ^^

Kategori: Allmänt

Hej och hå! Jag kommer knappt ihåg gårdagen, sjukt snabbt den gick ändå :O Mötet blev liiiite längre än jag tänkt mig.. satt flera timmar på waynes och planerade och sen satt vi även på kåren en stund :P
Sen fick vi skjuts av Jonas hem och då var jag direkt ut på några ärenden.. Under kvällen sen så åkte jag hem till Möklinta, ska packa ihop lite saker här hemma inför Idre-resan och sen fyller ju pappa år idag så han lär ju få sina presenter :)
Var in på coop i avesta, vilket fenomen... haha eller inte.. de hade inte alls vad jag ville ha, dvs körsbär så då ville jag ha godis istället.. hade typ världens sämsta utbud så jaa.. ut kom jag istället med melon och ramlösa :D haha.. gott det med iofs, i kassan stod världens mest creepy kille.. han stirrade sönder mig kändes det som, lite obehagligt.. och när han betalat och packat ihop sina saker stod han kvar tills jag kom dit :S stirrade lite till och sen gick han iväg.. ehm weird. :D
När jag kom ut i bilen och kört iväg en bit hör jag hur bilen piper, som den gör när inte bältet är på eller om man backar, jag har bältet på  mig och jag kör framåt.. hm blev lite fundersam innan jag såg hur passengerlampan blinkade.. HAHA min väska är för tung så den ger utslag att vara människa som inte har bälte på sig.. :D flum..

Väl hemma så tog jag det lugnt, tittade på talang och sen somnade jag om och om igen i soffan, var tydligen ganska trött.. så gick och la mig typ vid 11 ^^ fy skäms nina, på en fredag.. ålderstecken? :D

Idag vaknade jag av att pappa stängde dörren och åkte in för att handla.. låg kvar i sängen tills morfar ringde och skulle gratta, blev förvånad att jag var hemma ^^ Nu ser jag att det är soligt ute så jag tror jag ska lägga mig ute en stund och steka om inte pappas jobb med veden hindrar  mig från det :P wllwe om dom där elaka molnen kommer för långt upp..

Harekanin!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Uppe med tuppen som vanligt ^^ haha.. sitter och inväntar lite tid tills jag ska cykla ner till stan och bussen.. Har nyss kommit från Möklinta, var ovant att vara tyst på morgonen nu när pappa är hemma igen :D hehe, men det är skönt :) Ingen skola idag men ska ha Idremöte med grabbarna och Elisa kl 10 i Falun på ett café, det blir nog najs för solen skiner även idag :D på måndag åker vi upp dit några dar :O shoo..
Annars har jag nog inga speciella planer för dagen, beroende på vad som händer i helgen så får vi se om jag stannar i Borlänge eller om jag åker tillbaka till Möklinta igen, pappi fyller år imorgon nämligen :D hipp hipp hurra!

Nej nu lär jag cykla iväg, ska hinna ta ut lite pengar och posta ett brev innan bussen kommer, tyvärr råkade jag ha min mp3-spelare igång heeeela långa dagen igår, så nu är batteriet nästan slut så jag får nog klara mig utan musik idag :( buhu..
Ha de bra! ciiiaao

Beautiful in my eyes

Kategori: Allmänt

Varför fastnar vissa låtar mer än andra på huvudet? har totalfastnat för den här låten, så helt borta från det jag normalt lyssnar på.. men jag kan inte sluta lyssna på den :O helt galet

                               

Sommarlov!

Kategori: Allmänt

Jaa.. åtminstone fram till måndag då sommarkurserna börjar ^^ jäkla shit det påminner mig om att jag måste leta litteratur.. aja.. tar det när jag kommer upp till Borlänge igen..
Idag hade vi opponering på uppsatserna i skolan :) nu kan man snart lägga den åt sidan! måste säga att grabbarna var väldigt snälla mot oss och det vi skrivit.. asbra jue :D
Efter skolan gick vi ner på stan i det supervarma och superhärliga vädret! mötte även upp Johan, lämnade hans tröja som legat hemma hos mig hur många månader som helst.. ^^
Fick även skaplig huvudvärk! så när jag kom hem sen så har jag mest sovit.. och spelat sims (A) haha.. bra tidsfördriv :D Åkte hem till Möklinta med eftersom pappa fortfarande är på resande fot och någon lär ta hand om kissen :)
Sitter nu hemma annars och njuter av tanken på att få ha sovmorgon imorgon :D yaaaay! jag kommer säkert vakna supertidigt men jag ska införa regel inför imorgon att jag inte får lämna sängen före 10 ;) hahha :D sitter även och lyssnar på när Simon sjunger, (du ville att jag skulle nämna dig i bloggen, haha!) spelar om klippet igen igen och igen.. Nej jag är inte besatt, han sjunger bara riktigt bra! :D

Nej hörrni, ha en fortsatt trevlig kväll, blir för mig att göra mig iordning för sängen snart.. ciaaao :)

Solig dag

Kategori: Allmänt

Nina är trött på att köra bil! ^^ satt hemma och kom på att vi ska träffas tidigt i skolan imorgon.. fick då välja på att åka imorgon bitti och gå upp typ mitt i natten eller åka upp nu på kvällen till Borlänge :P jag valde det sistnämnda.. så nu är jag uppe i Borlänge igen.. segt.. men imorgon är det sista skoldagen för sommaren! opponering iofs vilket känns ganska nervöst.. men men det ska väl gå bra som allt annat :)

Annars idag har jag mest suttit ute och stekt :) ser jag inga ränder imorgon ger jag solen stryk! :O ;) haha.. sen har jag väl fixat lite skola och så med.. lugn dag men skönt :)
Nu blir det lite cougar town sen ska jag sova! längtar efter sängen so bad!

                         

Oh la la

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Sitter hemma i möklinta och väntar lite på att värmen ska ta sig, solen lyser iallafall och jag hoppas för allt att den håller sig kvar ett tag till! jag är ledig idag, eller ja jag har lite att ta tag i men sånt jag kan göra från Möklinta.. :) så jag vill ut o steka i solen i min nya bikini som jag köpte igår!
Gårdagen gick sjukt snabbt :O åkte upp tidigt till Borlänge, var o pluggade hos Helen.. sen var jag och Elisa runt stan i Borlänge, eller vi åkte till lager 70 och spanade och kupolen, letade present till pappa och det hittade jag :) Elisa var bra smakråd :D
Fick även present av henne igår, min älskade Nina Ricci parfym som jag letat efter så himla länge! :D den är gammal och har utgått ur sortimentet men genom mirakel så har hon fått tag på den :D e-bay är bra minsann :) hehe.. nu kan jag lukta gott igen ;)
Åkte under kvällen hem igen till Möklinta för att vara katt och husvakt ett par dar till, har drömt asläskigt inatt om att jorden utplånades och grejer.. haha inte bra :D

Nu ska jag iväg till postlådan och skicka iväg min studieförsäkran, har beställt första boken nu till sommarkurserna ^^ Sen ska jag sooola.. ciiiaaao