Snickarpartyt

Slut med blogglust..igen

Kategori: Allmänt

Dåligt med bloggande.. vill inte blogga just nu, inte på humör.. lite för mycket stress just nu =/ för mycket krångel med allt.. har iallafall vart i skolan idag ganska länge, letat bok och kämpat en runda på gymmet.. jag har ingen motivation till plugg just nu så jag ska ut och ta mig frisk luft.. har laddat mp3n med ny musik så ska rensa huvudet och om jag orkar..springa lite :)

Hare bra!

Skumt ^^

Kategori: Allmänt

Igår när jag tvättade ansiktet fick jag lite kärlek.. haha nää men ett hjärta dök upp ur skummet från ingenstans :D hehe.. skojs!

Nu drar jag till skolan! hörs syns eller något senare!

                       

Brev

Kategori: Allmänt

Det får bli ett annat inlägg istället, orkar inte krångla med telefonen just nu där jag har en bild :) Fick just TVÅ brev på posten idag.. fast den här gången är jag lugn ;) jag känner igen handstilen från mormor & morfar, samt mamma :P skulle kunna tänka mig att det är påskkort :)

                          

Flitig morgon

Kategori: Allmänt

Goodmorning! Tisdag idag.. betyder att det är skola idag.. har precis kommit hem från gymmet och tagit mig en välbehövlig dusch!
Har ungefär en timme på mig att göra mig klar för skolan.. stress! (A) men har ett inlägg till som jag vill hinna med innan skolan :D haha.. heeejsvej

Back on track

Kategori: Allmänt

Idag är det måndag..känns redan som att veckan snart är slut :O känns även som att det är galet mycket som ska hinnas med i veckan.. men vad? Jag vet inte riktigt.. massa skola kanske..
Idag var jag tillbaka på gymmet iallafall, skapligt skönt! :) såå nu har jag två månader på mig har jag bestämt som det ska köras hårt, i slutet av maj ska jag vara redo för beachen ;)

Söndag

Kategori: Allmänt

Nu ger jag upp den här dagen! Helgen får vara slut.. likaså min vistelse i Möklinta.. man vänjer sig sjukt snabbt med att vara där man är för stunden.. nu känns det skumt att åka tillbaka upp till dalarna igen ^^
Har inte gjort så mycket ikväll.. tittat på tvn..kassa program och jag kräks näst intill över Johan Falks engelska ;D herregud! :P
Aja somnade i soffan så nu har jag bestämt mig för att eftersom jag ska upp tidigt imorgon, närmare 5-6 så ska jag krama kudden nu :)

Nattinatti

Snigel på ögat

Kategori: Allmänt

Haha nu har flera stycken frågat mig om jag kommer ihåg reklamen för tv-licensen och den klassiska "Snigeln på ögat" jag kom såklart inte ihåg den men sökte upp den nu, hahahaha så bra ju :D Den ska jag aldrig glömma igen!

                    

Huvudmos

Kategori: Allmänt

Oh my! mitt huvud är mooos.. har suttit och gått igenom massa sidor om vetenskaplig teori.. det började bra och jag förstod vad som stod.. tillslut vart det bara massa blaj och nu är jag mer förvirrad än någonsin hehe.. har ett antal sidor kvar att gå igenom av kompendiet men det tar jag senare efter att jag hämtat frisk luft! :P

Gårdagen (många bilder)

Kategori: Allmänt

Goodmorgon! ni har ställt fram klockan en timme hoppas jag.. ^^ hehe..
Känner mig mosigt trött idag, har iofs ganska nyligen vaknat så det kan vara en anledning..
Gårdagen då? Hade en riktigt kul kväll hemma hos Sazzo i Västerås :) Vi lagade mat (Kyckling med fetaost och bacon) spelade galenpanna och twister.. Hade det allmänt trevligt :) Istället för att pladdra på med ord så bjuder jag på lite bilder istället..












Stressat

Kategori: Allmänt

Jag har egentligen inte tid att blogga, men jag skriver ändå ett litet farväl! haha nej inte riktigt men nu ska jag plocka ihop tårtan snart, och hämta Johanna! Det kommer bli skoj i Västerås.. känner det på mig redan nu! :D Och en annan sak som gör mig lite extra glad är att jag kan ha kjolen som tidigare vart way to small! såå gymmet har uppenbarligen gjort nåt slags resultat! :D yaay..

Ha det bra!

                         

En ska bort!

Kategori: Allmänt

Hitta utbölingen.. haha.. hittade ett antal par glasögon i min väska ^^ men ett par skiljer sig lite från mängden .. vilka och varför? ;)

                    

Huvudvärk

Kategori: Allmänt

Usch nej vilken huvudvärk jag fick helt plötsligt! :( den har nån timme på sig att försvinna! :O sen ska vi ju åka in till västerås och fira Sazzo! Plattången ville inte alls samarbeta med mig idag :( det är inge bra tecken haha..
Kollade även så att tårtan såg bra ut, det gjorde den! :) då kan jag känna mig lite lugnare.. nu blir det till att fixa iordning mig så att jag kan visa mig ute bland folk ^^

Ett bevis..

Kategori: Allmänt

..på hur fucked up mitt hår är just nu! haha..typ 700 olika färger och en lugg som är helt åt mongoliet.. Såå snart lär jag bestämma mig..vill jag ha mörkt eller ljust hår?

                        

Tårtbak!

Kategori: Allmänt

Nu har fröken Melin vart på besök och vi hann till och med att återställa köket efter vårat tårtbak innan hon åkte hem ;) haha.. Oj vilket knas det blev :D haha floursocker istället för marsanpulvergrejs så det blev på nåt konstigt sätt inte tjockt ;) haha bra Johanna!
Nina vispade grädden sjukt tjock! fast som visade sig med tiden vara faktiskt väldigt bra!
Garneringen såg väl ut att bli sådär i början men i slutändan blev den riktigt kanon! :D Ni får helt enkelt se imorgon kväll eller på söndag för jag får inte visa hur den blir innan Saz ser den imorgon :)
Mycket roliga historier bakom må jag säga iallafall!

Nu ska jag slå mig ner i soffan med pappa och katten och titta tv, det blir en bra och lugn avslutning av fredagen.. börjar bli trött..^^ risken att jag somnar i soffan är ganska stor faktiskt haha..poppa popcorn maybe :)

Ha en bra kväll! :)

Matblogg..

Kategori: Allmänt

Haha ja nu kommer Ninas onödiga inlägg fram igen ;) Har precis fått mat i magen och det smakade superbt! kom överrens med pappa om att göra spagetti och köttfärssås, det är alltid mums :)
Lilla Honey vaknade till när det började lukta köttfärs som vanligt, hon är galen hon! Men klart hon fick smaka ^^
Nu ska jag förbereda köket så att det ser någolunda halvåterställt ut .. muahaha höörs!

An ordinary day

Kategori: Allmänt

Ännu en dag börjar gå mot sitt slut känns det som haha .. nä kanske inte riktigt, men dagen har gått sjukt snabbt :O vart ute lite, tvättat, försökt städat lite och sååådäraa.. gick dock inge vidare (A)
Nu ska jag börja med maten, sen är det tänkt att Johanna kommer förbi och bakar med moi :P Får se hur det går, hahaha! meen en sak i taget, så nu blir det maat :)


Hipp hipp hurra!

Kategori: Allmänt

..För det är Sazzos egna födelsedag! :D wiiie.. Stort grattis till henne YO! :)

                        

No more plugg!

Kategori: Allmänt

Åh så härligt, vid 1 inatt lämnades tentan in och jag kunde sova ut ordentligt! Har drömt konstigt men det är väl samtidigt inget ovanligt.. såå nu kan jag sluta skriva om massa plugg ett tag framöver förhoppningsvis :)
Så idag är jag hur som helst ledig på riktigt.. skönt! jag har tänkt att småpyssla med praktiska saker här hemma innan huset invaderas av Fröken Melin..muahha..Jag saknar även en riktig dusch som inte orsakar smärta! ooh..

Jag återkommer! :)

Morrn

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Har vaknat upp i Möklinta, känns som hemma fortfarande iallafall :)
Har hunnit med att slänga in en maskin tvätt och fått i mig frukost än så länge.. satsar på en effektiv dag så att jag kan slippa tentaskiten sen! vill bara lämna in det och ha det gjort!

Lil Wayne

Kategori: Allmänt

Jag har letat efter bra pluggmusik nu så här på kvällen, det är svårare än vad man tror ;) det ska inte var för hårt mjukt eller segt :D haha.. Tillslut kom jag fram till att Lil Wayne får bli mitt sällskap för idag :) genious!



Onsdag

Kategori: Allmänt

Tjolahu! Vet inte om det blev särskilt mycket plugg idag faktiskt.. men vi satt på biblioteket en stund iallafall.. sen drog hero hem och tvättade, Elisa och jag drog strax efter fast till kupolen och käkade mat.. vi unnade oss onyttigt idag eftersom det ändå är tentavecka.. man måste få skylla på nåt (A) eller hur.. hehe.. Känner mig lite bättre i kroppen nu.. vaknade sur och hade ont överallt!
Nu väntar jag på att pappi ska komma ifrån jobbet, åka hem till Möklinta.. har några dagar att döda fram till lördag, får se vad man kan hitta på!

Äntligen lite sömn

Kategori: Allmänt

Inatt har jag minsann sovit! är det därför jag dragit på mig världens huvudvärk också kanske.. ^^ ska snart iväg till biblioteket och dra en sista pluggvända med Elisa och Hero innan jag i eftermiddag åker hem till byn.. Nu måste jag nog ta mig upp ur sängen om jag ska hinna greja .. ska till bussen om 20 min, ciaaao!

Drygt

Kategori: Allmänt

Försöker plugga..sevärda tv-program..tankar på annat håll...stor klump i magen.. 

                       

Produktiv mitt i natta

Kategori: Allmänt

Mitt i natten är klockan och jag är nog snart den enda som är vaken känns det som.. Har skön musik i lurarna och plöjer genom böckerna till tentan så gott det går.. skulle ljuga om jag sa att det inte gick segt men det börjar äntligen ta sig :) Kan ha med att göra att alla på msn gick och la sig för att sova så att jag inte har något som distraherar mig hihi..

Har haft en lång konversation med Saz ikväll, vi har planerat världens dag på arosfortet med två st dreamteams som ska tävla mot varandra ;) bara så ni vet! :D vill dit nu! Det skulle vara så himla roligt minsann! Måste även tillägga att hon är en av de mest kloka människorna som finns :)

Nu ska jag ta mig igenom sista frågan innan jag äntligen ska få sova..Imorgon är det antagligen en ny bok som gäller, måste säga att dela tre stycken på ett set böcker gör en sjukt flitig ;D lite tidspress fixar grejen, och än är det bara måndag! eller ja, egentligen tisdag då eftersom klockan är över midnatt.. Nämen sms! :O galet..hm..

Hörs imorgon, pigga o glada! :) natti

Samla energi

Kategori: Allmänt

Är lite nyvaken.. efter att ha suttit några timmar i biblioteket och inte gjort nånting på tentan så åkte vi hemåt.. eller ja, Elisa fick väl en del gjort ändå tror jag :) Vi stannade till på konsum och köpte lite energi för att klara av ev. nattplugg först..
När jag kom hem slöade jag lite, tittade på tvn en stund.. sen bestämde jag mig för att sova en stund istället, har blivit lite dåligt med sömn de senaste nätterna, men man är ung! man överlever ;)
Så nu ska jag bara vakna till lite, hitta koncentrationen igen och plugga järnet resten av kvällen!

Tentaplugg

Kategori: Allmänt

Oh my! trött som ett äppleskrutt! haha eller nåt.. ^^ sitter i biblioteket och ska tentaplugga, kommer direkt från falun, och direkt från sängen :P
Nu ska jag börja ta mig igenom nästa bok och hoppas på att hitta nåt bra svar ^^ wish me luck :P

Inget flyt

Kategori: Allmänt

Jag har så tråkigt! hungrig och jag som såg fram emot mitt äpple jag hade i kylskåpet, men nää det var oätligt :( suck.. Jag vill åka till falun..!

:(

Kategori: Allmänt

:( :( vart är all barmark..

                    

Blää

Kategori: Allmänt

Usch så sorgligt att typ all snö som försvunnit kommit tillbaka :( snöstorm är inte direkt nåt man vill se utanför fönstret just nu.. men men! vad ska jag göra, är inte direkt nån vädergud ^^
Nu ska jag titta lite på tv, vakna till... innan jag börjar göra iordning mig.. höörs

Natti

Kategori: Allmänt

Tröttelitrött och segeliseg.. har suttit och skrivit tenta ett tag nu.. och till och med hunnit slumra en stund ^^ haha det låter som typiskt mig..
Ska nog snart krypa ner under täcket och sussa igen :) så att jag är pigg och redo för nya äventyr imorgon!

Godnatt

Inget liv?

Kategori: Allmänt

Okej? är det knas med facebook eller har jag inget liv? Jag vet att det visserligen är lördag, men ändå!


Värsta långa listan

Kategori: Allmänt

Hittade en sån klassisk lista på bdb så jag var tvungen att göra den nu igen bara för det :D haha blev dock inge roliga svar direkt :( Gör samma sak ni, jag vill se vad ni får för svar ;)

Sätt musiken på "blanda" och byt låt efter varje fråga

1. Hur mår du idag?
Stolen

2. Kommer du komma långt i livet?
whatcha say

3. Hur ser dina vänner dig?
What can I say

4. Kommer du gifta dig?
Monster

5. Vad är ditt livs themesong?
Sideways

6. Vad e ditt livshistoria?
Hero of war

7. Hur är skolan för dig?
Touch the sky

8. Hur kan du komma framåt i livet?
When love takes over

9. Hur kommer imorgon vara?
Your love is a lie

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Try sleeping with a broken heart

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Wish you well

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Say it right

13. Hur är det med ditt liv?
nice guys finish last

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
paid in full

15. Hur ser världen på dig?
I hate everything about you

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Are you ready

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Forever

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
break out!

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Last to know

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
Cover my eyes

21. Kommer jag nånsin ha barn?
Invisible

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Dirty little secret

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Bulletproof

24. Vad är några tips till mig?
Mammas gata

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
Blinded no more

Nästa vecka!

Kategori: Allmänt

Jag ser fram emot nästa vecka riktigt mycket redan nu! Okej förutom den biten med att det är tentavecka och det antagligen kommer att bli hiskeligt (haha vilket ord) mycket plugg! meen det ska gå bra :) Får ju tid med Hero och Elisa :) 
Jag siktar på att vara klar så att jag får åka hem på onsdag eller torsdag till byn redan :) ladda upp krafter där..mysa med kisen och vara hemma hos pappi.. och sen röja i västerås i helgen me tha ol' gang! ;) Fröken Björkholm fyller ju år! och jag ser fram emot tårta, godis allt vad dem lovat .. behöver skvallra av mig lite med! Även om jag nog inte har särskilt mycket att skvallra om haha! 
Det borde ge mig motivation till att plugga just nu.. tror fan jag ska göra det så kanske jag får lite fritid imorgon istället.. som att man aldrig har det på söndagar ändå lr ;) 

Vill inte!

Kategori: Allmänt

Så galet trött på tentan redan! har inte skrivit en fråga ens och ändå känns det helt värdelöst ^^ aaah jag vill inte!

The Owl

Kategori: Allmänt

Haha jag visste inte att man fick visa såna här program på barnkanalen ^^ hela den serien är ju grotesk haha!

                                

Galen tjej

Kategori: Allmänt

Haha Per har hjälpt mig in på ett spår att hitta min nya idol :D neej men seriöst.. sån galen tjej var längesen jag såg :P många sjuka videos har hon gjort så om ni inte redan bekantat er med henne än så gör det ;)

                        

Misslyckat

Kategori: Allmänt

Nu är Nina lite ledsen.. jag somnade efter halva filmen igår :( fick inte se hela.. därför blev det heller ingen pluggning efteråt ^^ Såå därför är jag uppe tidigt idag och ska skriva lite.. är jäättetrött fortfarande!
Livet e hårt - köp en hjälm ^^

Äppelkäck!

Kategori: Allmänt

Smörig kille.. men idag känner jag mig lite äppelkäck! Låten passar mitt humör just nu haha :) Tänkte dela med mig lite av mitt bra humör.. kanske energin smittar genom låten? :O Om inte kan ni ju ha lite karaoke eller singalong! :D hahahaha oh my jag är knäpp!

                              

Dejt med Heide

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag haft dejt med Heide m.fl. Vilken underbar bok! Jag hoppas att ni förstår att jag skämtar.. jag blir inte mycket klokare på den.. har suttit och samlat på mig information nu i flera sidor.. Oops.. utan att säkert få till nåt korrekt svar ens. Det finns alltid så himlans mycket att skriva.. tycker inte om tentor! :P

Men nu om en stund är det dags för film! jiho jag som har väntat hela kvällen ;D haha.. lättroad mjaa! nej så illa är det inte, men ska bädda ner mig i sängen och beroende på hur trött jag är efter filmen så får vi se om jag orkar plugga lite mer innan läggdags eller inte :)

Ha de bra!

                        
Haha gillar att jag ser ut som en dinosaurie på bilden.. och att jag på nåt sätt fick blåa ögon :D

"pluggning"

Kategori: Allmänt

Har suttit hela dagen på biblioteket med Elisa och Hero.. vi delade istortsett bara upp böckerna och sen blev det mer snack och youtube-klipp :D haha.. har inte gjort ett jota på tentan än! ^^ Oops..
Har även fått svar från Idre att resa är nu bokad den 13e april vilket betyder att det inte stör andra planer och det ska bli jättekul att åka upp dit :D även om det är jobb men det gör det hela mer spännande :) wiiie!

Nu ska jag försöka plugga på riktigt tills ikväll då jag ska se national treasure del 2 på tvn! yaay vilken bra dag! :)

Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon då! Aaah jag mår illa.. jag vet inte varför men det är jobbigt.. :(
Jag tog mig en sovmorgon idag.. (eller ja, typ bara en timme istället för typ 3 innan bussen går) muahaha..men så var jag uppe ett tag inatt också ju ^^ Har iallafall duschat så nu lyssnar jag på musik och känner mig fräsch.. Försöker ladda för en dag med tentaplugg..tror datorn får följa med mig till biblioteket idag, vet inte om jag orkar skriva för hand igen som sist...

Ge mig lite sol är ni snälla!

En vibb på msn..

Kategori: Allmänt

Skumt, jag måste ha sovit väldigt tungt.. har flera samtal missade och flera sms.. datorn glömde jag på och folk har skrivit på msn,. haha hört nada! tills typ för en stund sen då jag vaknade av att mathias skickade en vibb på msn..
Ser att allt jag missat istortsett är från Hero, får nog ta och kontakta henne lite senare.. klockan är visst mitt i natten nu ser jag, är nog läge för att sova rond två :P

Heeejs

With the crunchy, crunchy carrots!

Kategori: Allmänt

Nu börjar kroppen strejka på riktigt.. ögonen flimrar och hela biten så nu ska jag lägga mig i sängen, sköönt!
Jag kan i samband med ett godnatt ge tips på typ dagens skönaste låt, gorillaz e sköna dem :D

Vi hörs imorgon jaao! godnatt och sov gott :)

                                  

Minnen på danska

Kategori: Allmänt

Haha det här är sjukt roligt! Någon mer som tittade på djungeldjuret Hugo när ni var små? :D kommer ihåg att Jennie och jag sjöng och dansade till låtarna.. iallafall skateboardlåten såå jag sökte lite på youtube och hittade danska versionen.. HAHA förlåt men danska är ju ett helt galet språk alltså.. låter så himla töntigt ^^
Så ursäkta kvaliteten på filmen jag laddar upp men det viktiga är ju ändå sången ;) skratta!

En tanke slog mig nyss .. är det norska eller är det danska? hahaha ingen aning!

Slutkörd

Kategori: Allmänt

Att vara en blandning mellan psykiskt borta och frustrerad måste nog vara det bästa humöret att vara på när man ska gymma! ^^
Man får mer kraft att kämpa och kroppen är för trött för att känna mjölksyran hehe.. Nu är jag helt slut och jag som redan har träningsvärk i benen idag kommer få det ett helvete imorgon känns det som just nu .. ajsing!
Nu ska jag lägga mig ner i sängen eller sitta här framför datorn och bara dö resten av kvällen ^^

Imorgon börjar tentapluggningen, hoppas att Bodil inte har gjort den alltför obegriplig..Men med Elisas och ev. Heros hjälp om hon dyker upp så kommer det nog att gå vägen! :)

Back in Borlänge

Kategori: Allmänt

Hemma igen.. tråkigt och ensamt.. ^^ Haft det väldigt mys inatt :) blev dock dåligt med sömn men det tas nog igen ikväll..
Var upp till skolan iallafall, skönt att redan vara i samma stad så det inte blev så långt med bussen ;D hehe.. var där och fick lite information om tentan bara sen fick vi gå.. Elisa och jag gick ner på stan, tittade i affärer..hittade massa saker vi ville ha! Elisa fick även med sig ett par fynd hem :)
Vi var även och fikade på Wayne's :) mumma!
Vet dock inte vad jag ska göra nu..hm.. ta det lugnt bara kanske får väl se..om inte annat händer drar jag iväg en sväng till gymmet!

Åker till Falun

Kategori: Allmänt

Nu fick jag genast massor att göra känns det som :P måste fixa inför resa till falun... Ska bosätta mig hos Mathias över natten :) Har även skola imorgon så får så lov att tänka på att packa ner mina skolsaker.. ujuj.. livet e hårt hörrni! ^^
Det betyder att mitt bloggande slutar här för kvällen! så ni får helt enkelt drömma om mig inatt om ni vill ha mer av Nina ;) haha..

Harekanin!

Dagens investering

Kategori: Allmänt

Jag investerade även min efterlängtade plattång idag! :) billigast möjliga ^^ men jag ser det som nödvändigt, speciellt nu med det korta håret! Yes box.. så där sjönk nivån lite på kontot..

Johanna btw vi har business att göra upp! biljettkostnader och sådära :P (Ett litet sidospår)
Aja den här ska förhoppningsvis hålla ett tag, för nu finns det ingen, nämner inga namn..men en viss Belin som slänger grejerna i golvet! ^^

                               

Lite för tidig helg

Kategori: Allmänt

jag har gjort mitt helgsnacks redan idag! :) haha lite förvirrad som jag blev tänkte jag att det var torsdag idag.. fråga inte varför..jag är nog bara allmänt dum haha! Hur som helst har jag gjort mig en cheesecake! oh my det är så himla gott!
Så jag blandade i jordgubbar med för att få det extra gott så nu några timmar senare var jag dock bara tvungen att provsmaka en bit.. skäms Nina! men det smakade mycket braao! :) Frågan är nu bara hur den ska hålla över helgen ;)

                       

Lika starka som killarna ^^

Kategori: Allmänt

Haha vill ni veta en rolig sak som Elisa såg på gymmet.. Vi satt och värmde upp på roddern och nedanför så är det några killar i ett av rummen, dom använde sig av samma vikter som vi på magmaskinen ;) muahaha!  så då fick vi känna oss starka! yay!
Nu ska jag slänga mig in i duschen, orkar inte hoppa idag hehe.. göra mig lite fräsch och sen kanske orka mig ut igen :)

Träning

Kategori: Allmänt

Nu har Elisa och jag bestämt oss för att dra till gymmet nu på förmiddagen :) ta andra muskler som vi inte tog igår.. jag måste springa bort min hamburgare som jag tryckte i mig igår.. haha.. Nä men det ska bli skönt

Onsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jag känner mig lite snurrig.. gick nog upp från sängen alldeles för snabbt hehe..
Det roliga är att jag faktiskt har drömt om pannkakor inatt.. haha! och massa annat roligt faktiskt..
Idag får vi se lite vad som händer, jag hoppas på gymmet iallafall, sen får jag även se om det blir att ta mig ner på stan en sväng..

Höörs!

Godernatter

Kategori: Allmänt

Nu börjar ögonen dra ihop sig så passar på att säga godnatt!
Nu ska jag krypa ner extra mysigt och drömma om chokladpannkakor med jordgubbar! muuuuuuuuuuums!

Nattinatti

                              

Helkväll med kanal5

Kategori: Allmänt

Nu är klockan snart 8 så jag ska bosätta mig i sängen framför tvn :) det är tisdag vilket innebär helkväll med 5an.,
* Dating in the dark
* Desperate Housewives
* Cougar town
* Christine

Sen får vi se om jag går över till tv8 och tittar på dubbelt med Seinfeld och ännu mer kanske att sen gå över till tv6 och titta på how i met your mother.. Komedi för nästan hela slanten alltså! dvs även tv fram till närmare 1 inatt :O Iofs ledig imorgon men vi får se, borde ta igen lite sömn :)

HAHA Shit när jag läser igenom det här.. Nina skaffa dig ett liv! Tur att det bara är en dag i veckan som det gäller :P

                                           

En kul reklam!

Kategori: Allmänt

Hahaha min humor är så jäkla kass! :D jag skrattar  så jag viker mig dubbelt typ varje gång jag ser den här reklamen på tvn.. så onödig.. så rolig! :D

            

Evakuering

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag hemma igen.. ser inte ut att bli nåt falun.. =/
När vi kom till kupolen hade brandlarmet gått så alla stod ute och hade evakuerats.. ville komma liiite tidigare så att man skulle kunna få lite action i vardagen :O:D haha.. fick gå in precis när vi kom så pappa hämtade ut sina nya glasögon :) och sen var vi och åt på donken.. förlåt världen det tillhör inte min diet just nu.. men det var gott (A) :D får träna hårt imorgon ^^
Nu får vi väl se hur kvällen artar sig.. förhoppningsvis till nåt bra.. :)

Träffa pappi

Kategori: Allmänt

Ganska drygt när man går emellan planer hela tiden.. vet inte riktigt vad som händer.. ^^ Väntar på svar om jag ska åka till Falun, men nu ska jag iallafall ut och möta pappa på stan, kupolen tror jag det ser ut som.. yay :O kanske jag kan investera en plattång om jag ändå är där :D Sen blir det nog en bit mat.. om det blir Falun efter det återstår att se :) Annars så är det tisdag och tv-kvällen uppbokad!

Trött

Kategori: Allmänt

Oh my! efter gymmet nu blev jag så sjukt trött så jag slocknade i sängen..skulle lätt kunna sova igenom hela natten nu om jag la mig igen känns det som :O ska försöka att låta bli det ^^

Skola och gym

Kategori: Allmänt

Äntligen är skolan slut! haha.. och så låter det efter två timmar ;) ångesten höll sig igenom seminariet .. och bodil verkade ovanligt sur idag! hon var inte så förtjust i att ingen direkt fattade vad uppgifterna gick ut på :P men vi tog oss igenom det och slipper iallafall restuppgift :)
Efter skolan var jag och Elisa en sväng på gymmet.. tränade bara överkroppen idag.. och lite kondition, får se..blir väl antagligen andra delen av kroppen tomorrow..

Nu ska jag ta mig in i duschen..igen.. känns som att jag inte gör annat om dagarna haha!

I-landsproblem är ibland de värsta

Kategori: Allmänt

Nu börjar det närma sig börja skolan tid.. viiill inte!
Har åååångest och Hero funderar på att komma till skolan fast hon spytt igår, får hoppas att det inte är smittsamt då:P
Kan iallafall bocka av en sak från listan över livsnödvändiga grejer jag måste ha! och det är min hårspray :D jag överkonsumerar det så hårt alltså! och nu när jag inte har en fungerande plattång blir det helt plötsligt väldigt mycket viktigare :P

Står även i valet och kvalet om jag ska våga mig på vårjackan idag.. hm.. eftersom jag kommer hem mitt på dan.. men igår var det kallt.. aaah i-landsproblem!

                                    

Tillbaka under täcket ^^

Kategori: Allmänt

Usch  jag hatar att duscha här.. så himla kallt! nu fryyyser jag snart ihjäl så ska krypa ner en stund under täcket innan jag börjar göra iordning mig :)

                             
   Bjuder på lite musik .. Collie Buddz med en touch av Queen för den kommande dagens skull ;)

Morrnmorrn!

Kategori: Allmänt

Godmorgon folket! Jag är så trött så att det nästan gör ont i kroppen just nu ^^
Fruuuktansvärt törstig :P haha.. idag vaknade jag iallfall av väckningen, så det är skönt.. nu e jag back on track ;)
Idag börjar skolan iallafall tidigt, då blir man av med den snabbt...har lite ångest för seminariet faktiskt och jag hade fått sms av Hero.. hon har blivit magsjuk igen stackarn =/ shoo hoppas man inte blir smittad bara :O

Utmanad!

Kategori: Allmänt

Jag är utmanad! Av tjocksmock Jocke och hans bruuush! förlåt mitt språk haha :) det jag försöker komma fram till är att de vill nu ha med mig att göra 100 armhävningar och 100 crunches varje dag.. i 100 dagar! Oh my!

Är ni med? Klart ni är! :D
Som deras idol captain freedom uttrycker det..no pain, no gain! ;)

Se videon för att bli pepp :D hahaha.. bästa videon nånsin..

Jää bäbä!

Kategori: Allmänt

YO! nu har jag nog gjort det jag sagt att jag skulle göra.. lagt till ett par sommarkurser och skickat ut uppgiften till tjejerna :)

För att fira Johannas upcoming födelsedag (i oktober haha) har vi beslutat oss för att gå på Queen-musikalen i Stockholm! :)  Fröknarna Melin och Björkholm verkar väldigt uppspelta så det ska bli skoj! :D
Biljetter är beställda så nu äre bara en väntan på 7 månader kvar ;) Johannas day is made!

                     

Plugg plugg och plugg!

Kategori: Allmänt

Hallu!
Har kommit hem från en lång dag med plugg och sådära.. gick sjukt segt att plugga idag, vi pratade mest om annat heh :D Men  jaa.. satt med Hero och Elisa på biblioteket till 2 innan jag och Elisa drog oss till Falun och skola för informationsmöte, vi köpte med oss en varsin sallad så att vi slapp vara så himla hungriga :) Satt även en stund efter mötet och skrev klart seminarieuppgiften så att vi åtminstone har något att prata om imorgon bitti ^^
Blev dock rätt mycket skratt, :D haha.. Elisa har lagt till ett nytt ord i svenska ordlistan, istället nu för lammkött för unga killar säger vi nu älgkött ;) eller ägg-shot :D hahahaha..
Höll även på att skämma ut mig totalt genom att ramla ner för trappan i skolan.. kände hur jag tappade balansen och snubblade ner ett par steg innan jag tog ett snabbt beslut att hoppa ner på golvet.. HAHA! fail..Med klackar på fötterna så small det ganska rejält när jag landade! muahaa...men att se Elisas chockade uttryck efteråt var värt det ;)

Nu lämnar vi det roliga..har massor att göra ikväll känns det som, eller ska söka igenom sommarkurserna en gång till sen ska jag skriva över seminarieuppgiften till datorn och sen vare nog nåt mer med.. hm

aja.. Harekanin! :)

schooltime

Kategori: Allmänt

Yes! fick ur lite hårspray ur flaskan :D haha.. inte för att det hjälpte särskilt mycket, men skit samma.. nu ska jag snart till stan och möta Hero och Elisa.. får se hur pluggningen går idag, förhoppningsvis går det ganska smärtfritt :P
Sen blir det informationsmöte, på facebook pratas det om nån föreläsning? vet inte vad det handlar om men men.. :) får se.. Blir nog en vända på gymmet med efteråt så att jag kan sova med gott samvete ikväll ^^

Hare kanin!

                    

Inte konstigt..

Kategori: Allmänt

Nu förstår jag varför jag aldrig vaknar av mitt alarm på telefonen :O Inte gjorde jag det idag heller! Förstår inte hur jag vaknade ändå.. meen synd att klaga ^^
Alarmsignalen var bytt och till lägsta volym utan vibration..UTAN snoozning! helt galet.. då vaknar jag ju aldrig :P
Men men.. nu ska jag ta mig in i duschen och samla på mig energi.. jag är trött trött trött!

Ännu en sömnlös natt..

Kategori: Allmänt

Har kommit hem från bion nu :) Tyckte filmen var helt okej faktiskt, man visste ju om innan att den skulle vara lite småflum.. det tillhör ju historien liksom :D hehe.. :)
Skönt med Elisas vanliga positiva energi :D

alltid ska seminarium ligga på så konstiga tidpunkter så nu blire knapert med pluggningen .. Eller iallafall när det råder olika viljor i gruppen.. får försöka kompromissa på ett så bra sätt som det går helt enkelt.. Ska mötas först i Borlänge och sen till Falun =/ oh my.. såå nu har jag typ hela natten för att läsa den där jäkla boken! Men så är det på helgerna antar jag, eller över huvud taget.. väljer man att göra annat så får man skylla sig själv senare!

Fiffigt Nina!

Kategori: Allmänt

Har man inte möjlighet till surroundljud skapar man sig ett eget ;) Det som stör mig sjukt mycket har jag nyss kommit på är att bara ha en fungerande högtalare och höra ljudet från bara ena sidan..blir helt fel i öronen! :D

                    

Bio tonight!

Kategori: Allmänt

Blev medbjuden att gå och se Alice i Underlandet på bio ikväll med familjen Lindman :) självklart är jag på! vi skulle kollat på den igår i Falun men nedladdningen ville inte funka..
Så det blir bio ikväll istället, men bio är mysigt :) ska bli kul att se filmen, tror att den är bra!

                                              

Fullt upp minsann

Kategori: Allmänt

Nu när städningen är klar är det dags att börja nästa projekt, eller vad sägs? ;) haha :D det blir att hoppa in i duschen, synd nog luktar jag massa Mathias vilket jag gillar :D hehe men jag luktar även som en och annan askkopp.. och mitt hår e flottiflott!
Har lite mindre än en timme på mig innan the hills börjar, så det är fullt upp ;)

Hoppas grannarna uppskattar musik jaaao.. (A) för nu höjs volymen så att det hörs in till badrummet :D haha

Städning, klart!

Kategori: Allmänt

Nu ser jag det som klart.. jag har gett upp ;) nej men det ser faktiskt rätt städat ut nu hemma :) och jag flyttade tillbaka sängen till ursprungsläge.. jag tycker inte om när allt är samlat längs väggarna men det är det mest lämpliga för garderobens och tvns skull :) Så nu blev det värsta stora golvytan ledig, kanske kan man använda den till dansgolv! ;D hahah
Det känns iallafall skönt att ha lite mer ordning på grejerna! :)

Före
Efter

Film i Falun

Kategori: Allmänt

Oh my.. nu är jag tillbaka igen! Mitt i städningen igår så fick jag förfrågan av Mathias att träffas en stund i Falun.. Kunde inte tacka nej nu när han äntligen kan :O sjukt längesen jag träffa han sist =/ såå jag släppte städningen och åkte in.. :) Såklart gick min plattång sönder precis innan jag skulle åka.. den ville inte bli varm :( såå det fick gå ändå :P
Inne i Falun gick vi ett par vändor på stan.. kallt som satan! Vi skulle vänta på Frej som skulle äta med sin mamma, sen tänkte vi gå hem till Mathias och titta på film.. said and done :) Under alla åren jag känt Mathias har jag aldrig vart hemma hos honom :O ^^
Det var vi plus Jesper som även kom förbi..vi gick igenom några filmer och en del avsnitt av family guy..snacka och hade det allmänt mysigt tills typ halv 7 imorse då vi slocknade.. förutom Mathias då tydligen men det var även han som sov mest tungt imorse med.. :) Vid 2 drog de andra hemåt och jag åkte med 3 bussen hem.. fick gå från stan hem.. skönt iofs i det fina vädret men drygt när man är seg :D haha

ååååh vad jag har saknat människan! <3

Nej nu ska jag ta mig något att äta och sen fortsätta med mitt städryck som jag påbörjade igår innan tvprogrammen börjar på tvn som jag vill se!

Harekanin! :)

Vart ska man börja?

Kategori: Allmänt

Alltså jag vet inte hur jag ska klara det här, vet inte i vilken ända jag ska börja städa! :O helt galet..så mycket saker så jag har ingenstans att lägga allt! funderar även på att möblera om litegrann.. men på sånt här litet utrymme är det dock svårt.. aah om jag ändå kunde placera om skrivbordet ^^

wish me luck helt enkelt! :P

Jippie!

Kategori: Allmänt

Nu vet jag att alla sitter och jublar inombords som jag när helen bekräftar för mig att Kent ska spela på Peace & Love i sommar :D hm.. vill jag jobba då verkligen  (A) :)

Löördag

Kategori: Allmänt

Godmöra! inatt har jag sovit tungt! och väldigt skönt faktiskt :) har drömt en hel del flum med.. ska inte gå in p ådetaljer men kan säga att det bland annat handlade om 3 tjejer, rockband och "snart är det jag som är kung-låten" från Lejonkungen ;)

Vad händer idag då? :) jaa har jag inget bättre för mig så blir det helt klart att städa! mår seriöst dåligt av att se det så hära ..har hunnit stöka till ännu mer sen bilderna togs igår, hur det nu är möjligt såå jag får nog ta mig ett ryck!
Men först blir det duschen och hoppas att man känner sig lite mindre seg :)

Sängen väntar

Kategori: Allmänt

Nu ska jag lägga mig i sängen med vindruvor och brämhults nypressade apelsiner :) älskar att man kan få en liter juice på ica till ett pris under vad en liten flaska kostar på konsum! :D hehe..
Ska titta på national treasure och må bra tills jag somnar.. harekanin! :)

Nyshoppat

Kategori: Allmänt

Ja jackorna ja... de gjorde sig inte så bra på bild.. eller så är det min kroppsform som är helt knas :D who knows..hahaha!


Lite flum

Kategori: Allmänt

Tjohej! vad människor ute är stressade :O det gör mig stressad :P kom nyss hem från kupolen..hittade två jackor faktiskt! för under 400 kr, kap! :)  Kan nog vara generös nog att lägga upp bilder om ett tag..
Nina glömde även köpa på sig ägg, nedrans! men men sånt är livet och det får bli omplanering av middag :P

Hade ett roligt "möte" idag med en kille..ska inte säga att det var ett  möte för vi sa ingenting till varandra :P men men vi sågs först på stationen där jag satt och väntade ut tiden och pratade med pappa..Sen skulle jag gå ner på stan... mötte han igen utanför stationen, han skulle också ner dit.. så skiljdes våra vägar.. jag gick genom parken och han längs den andra vägen..mötte på varandra i centrum :P Det visade sig att han skulle åka med samma buss som mig och han klev även av på samma ställe, mot samma bostadsområde.. han gick in en väg tidigare än mig mellan lägenhetshusen, tänkte att ja..det var det sista jag såg av honom..gick vidare hemåt och vem möter jag inte utanför min port när jag själv svänger in mellan husen.. HAN IGEN! :O  skulle fan ha gått efter honom och kollat vart han bodde ;) haha.. erkänn att det var liiite flum åtminstone.. (A)

nu ska jag plundra mitt egna kylskåp, är superhungrig! hööörs! :)

Vårkänslor

Kategori: Allmänt

Idag får man minsann vårkänslor! :) har nyss varit på gymmet en vända.. skönt men drygt haha :) på vägen tillbaka kände jag att iofs det var faktiskt inte särskilt varmt i skuggan :P Fick mig nästan en liten chock när jag satt på busshållplatsen, det är ju ingen snö kvar där på marken alls :O det som vart så svårt att ta sig fram ;D..vårkänslorna får mig även att undra över om jag inte ska ta mig till kupolen och titta på vårjacka :) skorna får jag ha ett tag till tills ekonomin säger annat ^^ annars skulle jag hellre tittat på det (A)
Men först och främst blir det till att hoppa in i duschen och fräscha till mig! :)

Harekanin!

Städning? ja tack!

Kategori: Allmänt

Jag tror min dag är räddad ändå.. kanske till och med hela helgen ;) Jag har lyckats igen att stöka till så mycket så att det ser ut som att en granat exploderat sisådär 700 gånger.. eller eftersom jag har vart värre kan jag dra ner det till 500 gånger (A)
men men.. ska försöka få ordning på det hära under de närmsta dagarna så slipper vi alla skämmas för Nina :D

Rutiner är dåligt..

Kategori: Allmänt

Oj nu är jag verkligen på G! ehm..fail...big fail.. rutiner är dåliga! har man vant sig att gå vissa tider, dagar i vissa salar i skolan så vänjer man sig snabbt vid det.. därför trodde jag att vi började 13 idag med.. vi går alltid 13-15 annars! men kände på mig att något var lite skumt och det visade sig att vi började 10...hinner alltså inte dit =/ aja får läsa ett par extra kapitel i boken då.. smart Nina, smaaart!

sooligt =)

Kategori: Allmänt

Öppnade persiennerna och fick solen i ögonen.. just ja! mina nya brillz ;) :D är ju nästan så att man får användning av dom snart.. haha :)

Freeedag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon världen! uppe med tuppen, eller inte! den där energin jag kände på mig igår har inte riktigt dykt upp än ;) :P men ska hoppa in i duschen (bokstavligen hoppa) hahaha..nää men sen får vi se hur det blir.. har skola idag som jag hade tänkt gå till, sen så tänkte jag ta ett träningspass efter det :)
Efter det är det fria aktiviteter på schemat ;)

Kryper till kojs

Kategori: Allmänt

Med det säger jag faktiskt godnatt :) jag siktar på att orka med skolan imorgon så ska krypa till kojs tidigt idag..
Imorgon är det fredag och jag känner att dagen kommer vara laddad med energi! :D

Sov gott! :) nattinatt

Gammalt o fult

Kategori: Allmänt

Jocke var rolig och skickade gamla bilder på mig igår.. :D haha.. älskar att bjuda på mig själv.. märks det ;) :D Kan ju vara kul att underhålla läsarna med nåt.. jaa men hur som helst, jag tror att de flesta bilder är tagna kring 2007 och tidigare :P







Dalmasar vet minsann hur man gör fel ;)

Kategori: Allmänt

Jag fick ju som sagt lite rengöring till ansiktet.. Oliva by CCS för att vara mer exakt :) tycker dom funkar bra för mig! :) blir ren och mjuk :D närproducerat och bra i Borlänge med ;)
Men det är roligt, av en slump läste jag på baksidan på flaskan med "cleansing mousse" och upptäcker stavfel.. skönt skumt.. jaa.. så kanske man också kan säga haha! :P

Tillbaka

Kategori: Allmänt

Tjoo..Nu har jag kommit tillbaka hem.. Pappa var och hämtade mig så åkte vi till kupolen, snacka kaos det är där nu med all snösmältning och alla kranar överallt :P ^^
Var med pappa till optikern och kollade på nya glasögon som han köpt :) Efter det var vi och käkade sallad och shoppade på kronans droghandel ;) muaha.. Rengöringsmedel och ansiktsvatten .. :)
Nu ska jag fortsätta läsa ur den där extremt roliga boken! eller inte.. jag fattar inte vad den handlar om typ.. :P men så kan de va!

Äcklig känsla i magen

Kategori: Allmänt

Har äckligaste känslan i magen just nu.. =/ vet inte vart den kommer ifrån..
Aja nu ska jag leta upp boken som ska läsas, vet att Hero har den ena hemma hos sig men förhoppningsvis har jag den andra hemma åtminstone.. sen ska jag ut på ärenden om ett tag.. Måste lyssna på musik nu så att den jobbiga känslan försvinner! Harekanin

Sarkastisk?

Kategori: Allmänt

Har ni råkat ut för "sarcmark"? Det har jag och jag frågade naturligtvis vad det var och blev lite smått
idiotförklarad ^^ haha! Ett tecken för att visa när man är sarkastisk :P för lite mindre än 2 dollar så får man symbolen nedladdad.. Deras reklam är nog det värsta jag sett, haha! oh my..Och om man laddar ner det så hur många är det som kommer att fatta vad man menar? :D jag är inte den som är mest teknisk men nja jag vet inte riktigt hur långt det kommer att gå alltså :D


                     
                                                       

Se där, en kamel!

Kategori: Allmänt

Det blev inte riktigt som planerat det där med sänggåendet haha :) istället så var Andreas här en sväng.. Måste även berätta om Simon som sett på efterlyst och nu efter det trodde att jag var en hemsk gubbe som skulle komma och mörda honom.. haha förlåt! (A) det är ju bara jag.. lilla Nina :D men så han fick ringa och höra så att allt var okej, att jag var den jag är ;) ifall att i framtiden liksom.. komiskt :D

Har även sökt sommarkurser nu innan jag glömmer det, blev ganska många som och en ganska salig blandning.. Brottsteknik, låtskrivande, foto, turism, projekt och lite medier.. får se vad det blir av det hela :) vore skönt att läsa nåt som inte ältar media och design hela tiden även om man kanske borde koncentrera sig till det man läser hehe :)

Nu ska jag göra ett nytt försök med sängen.. den ser goo ut!

Halvvägs in på veckan

Kategori: Allmänt

what a day! lr jag vet inte ..haha, vart ganska händelselös ändå.. nu ska jag ändå bädda ner mig i sängen för kvällen :) titta på lite tv och sådära innan jag somnar.. har fixat sängen nu iallafall så att jag slipper ligga med benen och huvudet typ halvvägs ner i golvet ^^
Imorgon blire ingen skola för mig.. såå jag får läsa massa böcker istället, kul! :P det är planerat att möta pappa på kupolen på eftermiddagen..optikerbesök och sådära :)

Men men vi hörs imorgon..nu när jag e tillbaka i bloggvärlden..funderar till och med på att börja med videoinlägg men jag vet inte..vad sägs? :) haarekanin! nattinatt

Antagen!

Kategori: Allmänt

Så underbart! eller nåt :) spännande kanske man mer kan säga.. fick ett mail nyligen om Idre fjäll projektet som Elisa och jag sökte till för några veckor sen om ni kommer ihåg? aja hur som helst har dem nu valt ut 5 personer och vi två är del av projektgruppen :D så vi 2 och 3 till bjuds nu upp till Idre för att diskutera mera om det hela :) :D yay! nu vet jag inte hur många som sökte men att vi blev utvalda är ju kanon! :) tror det kan bli en riktigt kul utmaning!

                         

Smärtsamt

Kategori: Allmänt

aaaj jag ska sluta fixa håret! jäkla plattång att bränna mig rakt på fingret! får sitta här och hålla i fryst mat tack vare det..livet kunde ha fått vara lite bättre just nu tack! ^^ varför fixar jag ens håret en eftermiddag när jag ändå redan vart ute? hm..fail!

"Ett riktigt brev med frimärken.."

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från gymmet.. vet ni hur skönt det är ute lr? :D ja, klart ni vet :)
Mötte upp han som skulle visa oss maskiner och övningar på gymmet.. satans jobbigt det blev! haha men det är bra..bättre att man tränar på riktigt och inte förstör sig iallafall :)
När jag kom hem trampar jag på ett brev, trodde det var elräkningen men icke sa nicke! ett riktigt brev vare..frågan är nu om jag hellre hade velat ha elräkningen.. hm..

Men vad händer idag då? :) jag har inga planer och inget att vara social med hah.. ska börja med att hoppa in i duschen sen tar jag det som det kommer..

                                 

Bättre humör

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Nu börjar jag äntligen ta igen lite sömn tror jag, eller så är jag bara på allmänt bättre humör :) Har lärt mig att tränga undan vissa jobbiga känslor och även fått lite blogglust tillbaka :) Nu har jag nyss vaknat iallafall och om ett tag ska jag och Elisa till gymmet, få instruktör till hjälp idag! :) det behövs nog garanterat hehe .. så skönt att kunna gå upp direkt ur sängen typ och bara softa runt i träningskläder tills jag ska till bussen.. att göra sig fin kan jag försöka med senare istället ;D haha :)
Men iallafall, så nu ska jag tänka ut det jag vill träna upp i kroppen.. najs najs, ska försöka få i mig lite bra frukost med.. såå vi hörs väl senare när jag kommit tillbaka..

harekanin!

Tröttttt

Kategori: Allmänt

Godmorgon! efter två nätter med dålig sömn så är jag tröttare än nånsin känns det som! ^^ självförvållat.. men men.. hade hoppats på att seminariet skulle vara inställt idag eftersom bodil var sjuk igår.. syyynd.. men men skönt att ha det gjort med :)
Sitter och äter mannagrynsgröt, har massa mjölk som måste förbrukas! :P dock ingår det väl inte riktigt i mitt träningsprogram ^^ men men.. gott äre ju iaf :)
Ska iväg om en timme så det är likabra jag börjar skynda på med allt det andra som ska göras med! Ha en bra dag :)

Söndag

Kategori: Allmänt

Det känns som att inläggen blir ganska likartade om jag ska skriva om vad jag har gjort idag.. haha! inge roligt :) för jag har inte gjort nåt roligt :P
Eller jag sov länge..hur ska världen sluta om jag börjar sova så länge om dagarna? :O :P
Jag har iallafall vart på gymmet idag och kört slut på mig! det är tydligen söndagar som alla befinner sig på gymmet..har nog aldrig vart så fullt som idag.. :) men så fanns det en del fint att vila ögonen på medan kroppen kämpade ;D haha!
Nä men när jag kom hem så har jag suttit och läst lite i boken, borde fortsätta med det nu men det är inge kul =/ har typ två hela böcker att ta mig igenom till imorgon.. hm..
Men sen äre ju söndag så vissa program måste man bara se på tvn! :) haha..Imorgon är det skola igen..skönt.. eller inte men det känns som att det är lika bra :P tror vi får tillbaka tentorna imorgon.. om inte Tomas har ändrat sig ^^ sen blir det massa seminarieplugg så en heldag i skolan minsann.. kämpigt :P

Fånga ögonblicken

Kategori: Allmänt

Det gäller att fånga ögonblicken, right? ;) idag är det fröken Lovisa som går emot strömmen och lyssnar på riktig musik ;D haha :) if you know what I mean

Goddagens!

Kategori: Allmänt

Idag är det lördag redan..har tagit ett litet städryck på förmiddagen.. eller plockat upp massa saker från golvet (A) Ska till och dammsuga nu sen hoppa in i duschen och göra mig iordning för att ta mig ut i solen! :) sköööönt

Filmkväll =)

Kategori: Allmänt

Nu får det bli en riktig filmkväll, ska krypa ner under täcket och titta på nåt först innan det blir ännu mer film på tvn! :) Ha en bra kväll allihopa!

                    
                       Hahaha jag bjuder på kvällens humor! :D skrattar så jag ramlar av stolen snart (A)

En udda kock

Kategori: Allmänt

Något som är bra med att bo själv är att man kan experimentera med mat haha :D för eftersom ingen annan ska äta det så behöver ingen veta om det smakar dåligt ;)
Men idag lyckades jag bra med min blandning haha.. jag la ärtor, gurka, salsasås och lövbiff i tortilla-bröd :D som nån slags b-taco.. men faktiskt så blev det gott :D jag borde skriva en kokbok!

                                 

Fredag minsann!

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag hörrni! skönt är väl det :) inte för att jag har speciella planer.. sitter nyduschad och funderar på om jag ska ta på mig nåt flashigt eller bara mjukisar.. det lutar starkt åt det sistnämnda :)
Idag sov jag ganska länge.. blev förvånad för de senaste veckorna nästan till och med har jag vaknat jättetidigt oavsett tid jag lagt mig kvällen innan :P aja.. annars har jag nog inte spenderat tiden så mycket mer annorlunda mot vad jag brukar.. var ner till gymmet och körde järnet.. eller lite lagom hårt kanske haha :) sen handlade jag lite mat på vägen hem.. fick också påminnelse om att jag har paket att hämta.. ehm.. kom inte ihåg det men iallafall så var det ju lite saker från junkyard, solglasögon och underkläder :D naajs faktiskt :) Ni ska få se glasögonen sen! :)
Men nu ska jag få på mig kläder och laga mat.. med musik såklart! ;) frågan är bara vad det kan tänkas bli.. det återstår att se :)

harekanin!

En slö torsdag

Kategori: Allmänt

Vilken seg dag det har varit! :O men har iallafall gjort en del vettigt..förutom att tagit igen sömn (A) Har pratat med mormor :) som btw fyller år idag, så grattis! ^^ sen tvingade jag iväg mig till gymmet..det var tröööööööögt! gav upp efter en timme (A) så skäms nina nu får jag nog köra en vända till imorgon :P behöver köra lite mer styrka i think :)
Nu vet jag iallafall inte vad som händer.. klockan är iofs snart 9 så om jag siktar på en tidig kväll så är det snart läggdags :)
Är ledig imorgon från skolan och har noll planer för dagen och helgen..lite segt dock faktiskt.. men men :) allt blir vad man gör det till, jag försöker få upp mitt humör med positiva tankar..tänker att det borde ju vända nån gång.. men när?

Kent i Gävle =) - grymt!

Kategori: Allmänt

Det klassiska är att be om ursäkt för dåligt bloggande.. I dont do that ;D jag hade helt enkelt sjukt fullt upp igår! var och gymmade på morgonen.. :) najs.. sen var det bara att ta sig hem och fixa inför skolan.. kom hem strax efter 4 igen.. stress stress stress! hade typ hundra saker att göra innan kl 5 så var fullt upp :) Pappa kom förbi med bilen så skjutsade honom ner till värdshuset sen åkte jag vidare mot Gävle, hämtade upp Helen i Falun :)
Vi var lite omständiga men tillslut hittade vi ända fram! ;)
Konserten i helhet var grym! :) riktigt bra faktiskt :D tror att alla skulle gilla Kent live :D Låtlistan var mycket lyckad även den! Det var precis vad jag behövde mot mitt dåliga humör..naajs :)
Jag har alltid velat gå på kent-konsert och nu har jag gjort det :D lätt värt väntan!

Morrn

Kategori: Allmänt

Godmorgon.. är inte särskilt trött faktiskt trots tidiga tiden jag är uppe.. däremot har jag fortfarande ont i huvudet =/ usch avskyr verkligen huvudvärk!
Nu har jag nyss fått i mig frukost iallafall och ska göra iordning lite innan jag sticker ner till stan en vända..det tar emot men om man ska vara fit till sommaren så! ;)
Håller alla tummar jag har för att vädret idag ska bli bra så att pappa släpper iväg mig med bilen! vill inte krångla med tåg och bussar till Gävle!

Super!

Kategori: Allmänt

Blev inte så mycket blogg ändå ^^ ser att klockan är supermycket så nu ska jag ta en supersnabb sväng med dammtorkning av möblerna innan jag ska sova bort min huvudvärk!
Imorgon blir en fullspäckad dag! tänkte hinna med en runda på gymmet imorgon bitti innan skolan.. sen efter föreläsningen så är det bara hem en snabbis och vända, hämta Helen i Falun och dra vidare till Gävle :) Kent-konsert yaaay! (ni som tänker skriva negativt, låt gärna bli ^^) För jag tycker det ska bli superskoj!

Godnatt :)

Ångrade mig..

Kategori: Allmänt

Okej jag har typ haft sämsta dagen ända från jag vaknade till nyss men jag känner att jag kan inte riktigt hålla mig från att blogga ändå.. har dock inget spännande att berätta om dagen.. hade seminarie och satt ovanligt tyst tror jag ^^ men skit samma..
Fick lite bilder länkade av Jocke iaf som jag tyckte var roliga :P


"Göran hade ambitioner och ett gott självförtroende
- jag kommer vara den bästa Chicken Mcnugget någonsin!"

"2009-tar den här aldrig slut" HAHA känns så nu

"Problemet med att uppfostra stålmannen"

"Hur pyramiderna egentligen byggdes
-Stenarna till ditt nya palats har kommit..Dom står där borta
-Äsch låt dom stå kvar, jag tänker inte bygga nåt i alla fall. Jag vill hellre resa"

"Om Tv-serien Vänner hade skapats idag" hahah bäst!

Orkar inte..

Kategori: Allmänt

Jag orkar inte blogga idag

Seminarieplugg och träning

Kategori: Allmänt

Hej och hå..idag är det måndag.. kom i säng lite för sent igår men klarade ändå att ta mig upp vid 5-tiden.. åkte vägen förbi smedjebacken eftersom pappa skulle kolla på nå grejer till jobbet.. när jag kom upp till borlänge var det bara att skynda o göra mig iordning och dra in till stan för att göra seminarieuppgifter med Hero och Elisa :) Det gick faktiskt bra så vi blev klara i tid.
Efter det åkte jag och Elisa till kupolen för lite ärenden.. titta vad som fanns på kontot, Elisa skulle köpa skor eftersom hon glömt träningsskorna hemma :P och sen få i oss något att äta.. Vi åt en sallad på kompis :)
Sedan tog vi oss ner på stan igen och gick till gymmet.. jag investerade ett årskort så nu nina finns det ingen anledning att inte hålla igång med träningen! :) vi körde hårt med benen idag :O även en hel del mage för mig.. så nu känner jag mig helt trött i kroppen hehe ^^ men det är så det ska vara eller hur ;)