Snickarpartyt

Helgen, so far!

Kategori: Allmänt

Hej hopp :) Har nästan nyss kommit hem från Västerås, men tänkte berätta lite snabbt om gårdagen först.. ^^ lagade taco-gryta med Johanna som kom över hit :) blev faktiskt riktigt gott och enkelt vare med! eller var det för att Johanna skötte det mesta av jobbet? ^^ haha..
Vi ville sen spela Wii som hon hade med sig, mario! det ville inte fungera som vi ville så vi fick åka hem till henne och hämta en adapter först innan det funkade som det skulle :D jag var lika kass som alltid och det krävdes att Johanna skulle somna i soffan för att jag skulle få bättre poäng av henne, ändå fick hon mer poäng ett par gånger med.. när hon SOV! hur är det möjligt? jaa det vet jag inte riktgit ^^
Hon sov här inatt så fick sällskap :) Vaknade i natt av snarkningar, trodde det var hon men det visade sig vara katten som låg nedanför sängen som lät.. hahaha flum!



Idag då så gick vi upp, käka frukost, spelade mer mario..var inte direkt bättre idag ^^ sen åkte vi och matade Hilmer.. pluggade lite och sådära.. Sen åkte vi in till Västerås, Hälla först där vi hittade en varsin parfym.. nu luktar jag gott igen ;) köpte även ett par baslinnen eftersom ett av mina har blivit så missfärgat :P
Mat på donken och urflippade skämt om alla möjliga fritzels.. HAHAH så roligt.. vi har världens mest galna humor!
Bio blev det sen! Prince of Persia såklart! :D längtat efter att få se den filmen! och den var väldigt bra tycker jag :D fastnade i den rakt igenom.. hihi.. najsnajs!
Fick även se lite annorlunda vägar hem, via Skultuna (tonfiskskalle) Haha humor åter igen! ;)
Nu är jag iallafall hemma och tittar på tvn.. börjar bli trött så får se hur länge man orkar hålla sig vaken, imorgon blir det städ, tvätt och plugg! ciiiao!

Lyckodag!

Kategori: Allmänt

Ja som sagt blev det lite småstress imorse men vad gör det.. dagen har bara blivit bättre och bättre efter det och Elisa uttryckte det till och med som våran lyckodag,  nu är jag beredd att hålla med :)
Idremötet gick som vanligt bra och det går till och med framåt..Efteråt fick vi asbra jobberbjudande under Peace and Love av en gruppmedlem som är lätt värt att ta :D bra schema plus att jag får jobba med Elisa och en eller två till som vi väljer ut :) Eller ja, mer Elisa då :D kanoners så det känns jättekul att han litar på oss tillräckligt för att erbjuda oss :)

Vi gick även igenom schemat till oppositionen av uppsatserna nästa vecka, vi fick bra schema, dvs tidig tid och bra opponenter, dvs hälften av killarna som jobbar med Idre-prpojektet.. känner mig trygg med det faktiskt haha :) då blir kritiken konstruktiv (eller vad det heter)
Klarade förra tentan vilket känns asbra så inget som behöver kompletteras innan sommaren :)

När vi kom tillbaka till Borlänge hann vi precis med bussen hem, där jag packade ihop och åkte hem mot Möklinta, stannade till i Avesta och köpte ett par sandaler, känner att det är dags för det nu när värmen kommer och mina andra e trasiga.. billigast bästa möjliga fick det bli men jag är rätt nöjd :)

När jag kommer hem står vår granne och klipper våran gräsmatta :O :D assnällt! det skulle jag gjort i helgen annars men han har hört att det ska bli regn så passade på nu.. ooh :D grannar är bäst!

Nu ska jag landa lite här hemma sen ska jag iväg och hämta fröken Melin som håller mig sällskap ikväll :) vi ska laga mat och kanske spela lite mario? :) supernajs!
 
 hahaha galen kisse
skoooor

Superfint halsband som jag fått av familjen Johansson i födelsedagspresent :) låg och väntade på mig hemma.. påminn mig om att ringa och tacka annars glömmer jag bort det :O Håll ögonen på halsbandet är ni snälla! ^^

Stress!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Innan jag la mig igår så ramlade telefonen ner på golvet så att även batteriet föll ur, tänkte inte mer på det.. fick dock ångest att bilen inte stod kvar så var tvungen att springa ut och kolla, den stod kvar :D haha..
Men så vaknade jag panikslagen imorse av att jag försovit mig, klockan var typ 8 :P katastrof ^^ haha så har stressat runt som en liten hamster eller liknande men så blir man klar tidigt ändå.. Märks även att man ska ha bilen hem, sjukt mycket packning kan jag säga, herregud.. nej nu måste jag fixa det sista, ska snart till skolan.. lång dag som sagt och får även tillbaka tentan från förra kursen.. nervöst :(

..

Kategori: Allmänt

Nu är det dags att krypa ner i sängen.. har dock redan sovit ett tag nu på kvällen men är man som Nina kan man sova hur mycket som helst :D hah.. imorgon blir det att gå upp tidigt igen, ska ha Idre-möte kl 10 redan =/ har skrivit massor med lappar men jag lovar att jag kommer glömma min lunch hemma ändå .. lång skoldag så det behövs fyllas på lite energi skulle jag tro under dagen :D hehe.. Kommer inte direkt ligga sömnlös för att Sverige inte gick vidare till finalen..bara så ni vet :D (helt random) haha.. aja.. godnatt :)

Sightseeing och årets nyhet!

Kategori: Allmänt

Har kommit hem nu efter en, inte kämpig dag ska jag säga att den har varit direkt :D men var in till skolan och skrivaren ville ju självklart inte samarbeta med oss när vi skulle skriva ut alla uppsats-exemplar..slutade med att vi fick skriva ut 200 "onödiga" sidor och kopiera de som behövdes för att de skulle bli rätt haha :D men men nu har jag ansvaret för att dem ska tas med och delas ut imorgon, NINA GLÖM INTE UPPSATSERNA! (tack för att ni påminner mig ;) ) Efteråt åkte Elisa och jag tillbaka till Borlänge men bestämde oss för att vi ville åka tillbaka till Falun igen, handla lite mat inför imorgon och sightseeing runt i stan blev det.. har sett mycket vad som döljer sig under ytan nu minsann haha! Det fanns mycket roligt på City Gross med.. En rolig delad toalettspegel och en tacoavdelning med städsaker.. och vit vaniljglass! :D haha.. oh my.. men men taco-pizza fick vi även i oss, mums! Och vi har även studerat ut vilken väg vi kan cykla i sommar mellan Borlänge och Falun ;D

Nu blir det att packa och städa inför imorgon då jag åker hem till byn för att vara kattvakt åt Honey och Hilmer



(Står lokal mat, men hur går det ihop med "med äkta vanilj från Madagaskar?") Hahaha :D


Elisa nyslingad och fin :) sugen på pizza ;D

Det ni inte visste!

Kategori: Allmänt

Jag dricker kaffe ibland.. jaop! det är sant.. Och är jag rädd för att jag ska bli beroende haha :D så jag håller mig ifrån större mängder ^^ Och sen jag införskaffade en söt rosa sån där kaffegrej så smakar det ännu lite bättre hihi :D

                                          

Torsdag

Kategori: Allmänt

Ny dag, nya krafter.. Är ganska trött som vanligt men det får man leva med! Idag ser faktiskt mitt hår inte lika grönt ut, haha! det känns skönt :D Slänger in en dålig liten bild.. orkar inte dryga med min digitalkamera ^^ Ingen jätteskillnad men det var heller inte tanken utan målet var att ha enbart en färg på huvudet.. haha

Nu ska jag äta frukost, ciiiaao :)
      

Nattinatt

Kategori: Allmänt

Godkvällens! Sitter här och känner hur ögonen drar ihop sig.. börjar bli jättetrött.. ^^ färgade håret ikväll, det ser ju klart bättre ut än innan :) vilket var tanken, är dock rädd för att det skiftar lite väl mycket åt det gröna hållet =/ Lösningen på det tror jag kan vara att färga om det med nån lite rödare nyans eftersom jag är typ rödhårig från början.. stoppa mig innan jag gör nåt dumt eller har fel annars! haha :D bildbevis kanske kommer imorgon om ni har tur.. nu ska jag krypa ner och sova :) upp tidigt till skolan imorgon och skriva ut uppsatsen.. omg, redan nervös för hur mycket den kommer att krångla.. men men godnatt på er! :)

Nyinhandlat

Kategori: Allmänt

Härligt väder det är ute nu! inte för varmt och inte för kallt :) lovely.. vi blev klara med uppsatsen som det ser ut som nu :) Så länge som vi håller oss ifrån att hitta massor av fel haha.. ska till skolan imorgon och bråka med skrivaren och skriva ut allt, känns bra :) vi har ju tid på oss iallafall.
Efter vi var klara var jag och Elisa ner på stan en sväng i Falun, inhandlade bland annat hårfärg och nya solbrillor :D blev nästan som vi ville tillslut iallafall.. Så ikväll blir det kanske att färga håret, städa (A) och får se om man åker ut en sväng och handlar lite food..Eller nåt annat roligt ^^

Hello sunshine!

Kategori: Allmänt

Ja om vi gör någon slags nystart då.. onsdag idag igen och jag sitter som vanligt och lyssnar massor på musik, humöret är sisådär, känns lite som att bli dumpad på nytt, fråga inte för jag förklarar inte ^^
Men solen skiner och jag ska snart in till Falun för att skriva det sista på uppsatsen..ta fram ens sista krafter och bara skriva klart! Men eftersom jag är klar lite före jag måste till bussen så ska jag nog ta och göra lite frukost att ta med mig till Helen :)

Ha en bra dag!

                                          

Dagar att ta igen ^^

Kategori: Allmänt

Jag ser att statistiken är lika hög som när jag övergav bloggen för ett antal dagar sen ^^ Tappade blogglusten där en sväng men ska försöka ta tag i det igen :) Har hänt mycket roligt sen sist må jag säga! mitt riktiga Internet fungerar inte för tillfället så att jag laddar inte upp så mycket bilder nu eftersom det drar på mitt mobila :P snålis ;)
Jag åkte som sagt till Göteborg, tror det var där jag lämnade er sist? hade iallafall en trevlig helg där, var bland annat på GB-glassgubbens bröllop på Liseberg, färgade Jennies hår och käka pizza :)


Några dagar senare var det tajm att gå över gränsen och fylla 20! Hade en trevlig dag med födelsedagslunch med Elisa och Helen :) På kvällen var jag även ut och åt god middag med pappa :)

Veckan knatade på och det blev Fredag, firade att utkastet av uppsatsen var klart och festade till hemma hos Elisa först för att sen ta oss ut till S2 för att titta på band som spelade :) Bland annat Neverstore, riktigt kul kväll! ooh jag lever på det fortfarande haha :D



Sov några få timmar för att ta mig upp tidigt på lördag igen, fick hem folk för att fira min födelsedag, 10 personer i mitt lilla krypin och smått matkaos men med hjälp från de andra och sällskap av underbara personer blev även lördagen riktigt rolig :D




Nu är det ny vecka igen, svårt att tro att skolan slutar nästa vecka, helg galet snabbt går det! om ett par dagar ska uppsatsen vara klar och vi har enbart lite småfix på den kvar att göra ..
SÅÅ nu har jag nog snabbuppdaterat er om läget :) nu är jag back on track!

Regn!

Kategori: Allmänt

Usch vilket hällregn! och det ska jag gå ut i sen? :O :(

Götlaborg

Kategori: Allmänt

Hej och hå, slemmig som få! haha.. jag är extra finkänslig så här på morgonen, eller inte.. jag är skapligt trött, men faktiskt inte alls så trött som jag trodde att jag skulle vara den här tiden idag ^^ Gårdagen blev ganska lång, upp tidigt för att ta sig till skolan och projektmöte med Idregruppen.. vi hade tur iallafall att det inte regnade så mycket när vi var tvungna att gå upp halvvägs från stan.
Mötet gick bra och varje gång jag ser en viss påhittad scen i huvudet som innehåller en get och en folkdräkt skrattar jag väldigt mycket :D
Efter mötet gick Elisa och jag ner på stan, spenderade ett antal timmar där och gick runt i affärer och så till typ halv 4 då vi gick hem till Helen för att ha sista intervjun till b-uppsatsen.. :) det gick också bra!
Åkte sen hem till Borlänge igen, plockade undan kläder från golvet, diskade, transkiberade intervjun och packade på ett par timmar, oh my! för att jag sen skulle få besök av Daniel :)

Så kom i säng ganska sent :) och nu är halsen jättejobbig igen, eller jag tror snarare att jag börjar bli förkyld på riktigt eftersom jag nyser hela tiden, slemmig hals och hostar :( vill inte! :P
Men nu lär jag nog börja fixa iordning mig så att jag hinner med bussen.. jag kanske inte har nämnt det, kommer inte ihåg men jag åker ju till Göteborg över helgen! :O :D så jag ska åka bussen till Avesta där pappa hämtar moi :)

Hare bra!

..

Kategori: Allmänt

Hej och hallå! idag känner jag att tröttheten kommer att slå in som en blixt när jag minst anar det.. haha är uppe i varv just nu typ ^^ vi fick första intervjun gjord igår till uppsatsen :) så igår satt jag hela kvällen och transkiberade.. (heter det så?) haha supertråkigt och supersvårt! :P man tänker inte på att när man ska skriva ner varenda ord som sägs hur lätt det är att man missuppfattar och hör fel ^^ hehe.. idag står det 3 till intervjuer på menyn och jag ska snart åka in tidigare för att låna en bok.. som att vi inte har nog med böcker ;) Såå har nyss fått mat i magen :) har varit ganska flitig idag ändå, vaknade tidigt och drog in en sväng på gymmet, sen var jag ner till stationen och bytte ut mitt busskort som inte fungerade, hoppas att det här funkar nu, blir så pinsamt att gå tillbaka igen!
Tycker inte om att ha kombikort.. känner mig gammal :( :P

Nej nu ska jag ta tag i disken och cykla mot bussen, kommer nog hem sent ikväll.. hööörs!

Där man minst anar..

Kategori: Allmänt

Puh jag har sprungit runt som en virrig höna ett tag nu och letat efter mitt cykellås.. ^^ slutade såklart med att jag hittade det i sänglådan som jag valt att hoppa över att leta i.. "nej men där städade jag ju förut och nu ligger det inget sånt där.." haha.. så typiskt mig! hittade även mitt skrivblock nu som är jättebra att renskriva intervjuerna i sen :) har första intervjun nu ikväll, känns la sådär.. men det är ändå skönt att komma igång med dom så att man blir klar och kan börja skriva uppsats på riktigt ^^
Så nu ska jag snart till stan, var ute och cyklade en sväng förut men min hals klarade inte riktigt av det men nu när vi kommer hem sent ikväll (senare än normalt iaf) så tänkte jag att om jag cyklar till och från centrum kommer jag hem mycke snabbare, eller åtminstone lika snabbt och får röra på mig, tjiho!

Nu ska jag packa ihop inför falun, härråå!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! hur lever livet med alla.. blev inte så mycket till uppdaterande igår, dagen gick så fort och jag mådde som sagt inge vidare.. aja idag är det en ny dag, har inte lika ont i halsen :) den irriterar och kittlar fortfarande, mer än nånsin men själva värken har åtminstone lagt sig, det är vi glada för! säkert halstabletternas hjälp muaha..
Idag skulle jag sova länge var det tänkt, det verkar som att så fort jag tänker så vaknar jag tidigt istället..klockan är inte ens 10 och jag har redan hunnit vara uppe ett par timmar ^^
Kom på mig själv sitta och sjunga med världens hesaste röst nyss.. haha det låter så galet :D
Nu ska jag hoppa in i duschen, hare!

Inte på topp

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Sitter och väntar på att åka in till Falun för att skriva om på våran uppsats.. jäkla shit då =/ eller kanske mer skriva på än om förhoppningsvis :)
Har sovit helt kasst inatt för att jag har så galet ont i halsen! den irriterar massor och jag känner mig allmänt hängig.. inte alls på topp idag :(
Igår var iallafall en bra dag :) iofs massa tågåkande men men vad gör det.. Saz hämtade upp mig på stationen i västerås och så åkte vi hem till Lovisa och lille William där Johanna redan anlänt :) hehe.. så söt o go bebis! myys.. vi fick även tid till att sitta o dricka latte och käka paj & bullar.. vuxenpoäng ;D Sen blev det att åka hem för att sova och mysa en stund med kisse i Möklinta med :)

Nu blir det att ta ett par alvedon och packa ihop till bussen
Hare bra!
                                 

bebissjuk!

Kategori: Allmänt

Jaa jag är verkligen bebissjuk just nu haha :D svårt att inte bli det när man ser alla små söta saker och nu märker man hur söta alla barn blev helt plötsligt ^^ hehe.. idag blir det att åka till västerås! :) ska vänta in sazzo sen ska vi åka till Lovisa och hälsa på henne och bebis William :D aaw.. ska bli kul :) spännande..
Känns så vuxet på nåt sätt att Lovisa skulle fixa bullar och Johanna paj.. och sen träffas med ett nytt litet liv i gänget :O :) hihi.. så inatt sover jag hemma i Möklinta hos pappi innan jag åker tillbaka upp till Borlänge imorgon ^^
Nu ska jag äta lite innan jag ska till tåget.. ha en bra dag, ciiiaoo!

En tidig kväll

Kategori: Allmänt

Hm, igår blev en..kort dag ^^ haha..var i Falun som vanligt och pluggade.. vilken surprise va! ;) Hetsiga diskussioner om äppelskrutt..Började känna att jag fick väldigt ont i nacke och huvud =/ ajsing..så resten av dagen/kvällen så blev det inte så mycket mer vettigt gjort..tog mig ut en stund men det var inge skönt när man höll på att blåsa bort! uscha.. tittade lite på tv och somnade sisådär vid 9 :S tror det till och med kan ha vart någon halvtimme senare.. vaknade runt 1 igen och fick lite ångest.. haha.. var vaken ett pr timmar och tittade på nå skitprogram på tvn :D vart pigg ju (A) sen somnade jag åter runt halv 3 och vaknade nu halv 9..huvudvärken är borta men skulle minsann behöva massage för nacken!

Åter till nutiden då.. ska hoppa in i duschen, eller om jag ska vara så flitig att dra till gymmet när de öppnar först.. tror nog det blir så :) sedan ska jag till stan i think..

Plugg!

Kategori: Allmänt

Hallu! :) skriver ett litet snabbt inlägg innan jag ska till stan :)
Har vart i Falun hela dagen idag med.. skrivit på uppsatsen.. tänk att några punkter kan ta så lång tid att skriva :P testade även våra frågor och det gick väl helt okej :)
Nästa vecka blir intervjuer gjorda på riktigt och då kan arbetet flyta på mer!
Ja, annars har jag inte hunnit med mer idag än :) blir socialt ikväll :D

Hare kanin!

Helens söta charmiga hund :D hihi

Pluggpluggplugg

Elisa är jätteglad för allt som ska skrivas! 8-)

Mitt i veckan!

Kategori: Allmänt

Två veckor kvar precis till födelsedag! Sitter hemma efter att ha vart i Falun och pluggat först sen en ganska ordentlig cykeltur :) Hade projektmöte imorse med Idregruppen innan jag och Elisa gick hem till Helen för att fortsätta skriva på uppsatsen..tycker inte man kommer någonstans alls men de andra säger att vi kommer framåt så jag litar på dem ;) haha.. :D När jag kom hem kände jag att jag skulle ta mig ut en sväng innan solen försvinner och det blir mörkt och kallt ikväll..ut, pumpa däcken och trampa iväg med cykeln! 10.74 km säger Eniro.. helt okej, får se om jag orkar mig iväg till gymmet en sväng senare med, men just nu känner jag att jag mest vill ha mat! hungrig hungrig ^^
Ska se vad det ska bli av min köttfärs som jag tagit fram ;D muahaha..

höööörs!
                               

Jordgubbar med glass!

Kategori: Allmänt

Oh my, en riktig cykeldag har det blivit.. haha eller nåt.. :) dagen började som sagt vääääälidgt segt och jag kan inte räkna antalet gånger jag gäspade under tiden vi satt i skolan ^^ Efter alla snackat klart gick vi till biblioteket och lånade med oss sisådär 10 böcker om kvalitativa forskningsmetoder och gick hem till Helen.. satt och skrev lite tills vi kom fram till att ingen av oss hade energi nog.. åkte till Borlänge istället, köpte jordgubbar och glass med oss hem jag och Elisa :D supermums! Fick dock lite dåligt samvete då jag kände mig så lat hemma så jag var en vända på gymmet med, cyklade idag då min lust för att springa är som bortblåst ^^ Var nog längesen jag fick anledning att heja på folk jag känner mer än en gång under samma vända ;) haha
När jag äntligen kom hem igen kom jag på att jag inte har frukost hemma, bara ut igen! snabba mig till affären innan kl 8 då ugly betty var på tvn ..hehe.. hann precis, 19.59 kom jag innanför dörren ;D
Efter det kände jag för att testa om jag kunde få fart på min cykel.. bytte ut lite grejer och var ju såklart tvungen att köra en testrunda..den testrundan blev typ 8 km, en vända fram och tillbaka till centrum (5 km) plus en vända runt min vanliga "springvända" (nåt på 3 km) nu är jag trött och förtjänar att lägga mig i sängen för resten av kvällen.. det är ju tisdag vilket betyder bra tv-program! :D

                          

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Jag hann knappt i säng igår förrän jag somnade, jag som "inte var trött" haha.. klassiskt!
idag vaknar jag stressat av att jag inte hört väckarklockan och det regnar ute :( känns inge bra det här..ingen bra början på dagen, hoppas att den blir bättre sen, nu måste jag fixa iordning så att jag slipper stressa mer iallafall..ska åka mot mediehuset idag istället för campus.. :O vända på hela rutinen och komma ihåg att ta den andra bussen till Falun.. egentligen om man tänker efter så gynnar det oss  bara eftersom vi bara måste vänta halva tiden i stan på bussen ;D haha människan är vanedjur och det märks såna här gånger ;)

Måndag

Kategori: Allmänt

Ujuj.. nu är jag ännu segare än vad jag var imorse ^^ haha.. åkte in till skolan och vi strukturerade lite inför b-uppsatsen :) lånade lite böcker och sådära.. hoppas vi får nån nytta av dem med.. haha det blir tunga böcker att släpa runt på! ;)
Efter vi var klara så åkte jag till gymmet, tog en vända där.. alltid lika trögt efter tjockishelger då man nästan ser de andra människorna som är där som om de vore godis.. hahaha .. vandrande godisbitar..livet är hårt ^^
Tog mig hemåt och läste igenom lite till imorgon men svårt att få ro i kroppen när man känner hur all smuts ligger och kväver en och dammråttorna stirrar på en i hörnen.. bestämde mig för att ta tag i städningen istället och nu börjar jag bli klar med det :) känns mycket renare och fräschare härinne, älskar nyskurade golv.. man riktigt ser den där dammiga matta hinnan försvinna :D nu låter det som jag bor i världens soptipp.. meen ja.. man gör kanske det ibland.. Oops
Nu har jag tre uppsatser att läsa igenom till imorgon på sisådär 20-40 sidor styck.. roligt yay! 8-)

Ny vecka igen

Kategori: Allmänt

Jaha, ny vecka igen då! bara en månad kvar till sommaren.. shiit.. och typ 17 dagar kvar tills nina blir 20 :) på gott och ont ^^ Är tillbaka uppe i Dalarna igen och ska iväg till bussen nu.. Falun är det som gäller, uppsatskursen som börjar nu och jag känner på mig att det kommer bli skapligt med jobb.. aaah.. aja :) ska börja med att samla lite forskning idag.. Sen får det bli gym efter det och hem för att städa bort all smuts!

Ha en bra dag :)

Helgens avslut

Kategori: Allmänt

Har fortsatt kvällen med mitt tjejiga spår ^^ haha.. ett par avsnitt top model får sätta punkt för den här helgen..lika faschinerad fortfarande över den här säsongen, petite models ska de va! ;D deras hapa-shoot var ju great :) haha nu ska jag sluta vara töntig och slänga mig i säng istället ..imorgon bitti ska jag upp tidigt för att åka tillbaka upp till Borlänge, men lite sovmorgon får jag :) åker typ nån timme senare än normalt..

Hoppas er helg har vart bra, det har min! sov gott allihopa så uppdateras det mer tomorrow! :)

The Hills

Kategori: Allmänt

Suttit nu på kvällen och tittat på de nya avsnitten av the city och the hills :) hittade en rolig video på the hills-bloggen..hahahahaha men barnen är ju söta iallafall :D

                              

Snabbt

Kategori: Allmänt

Igår kväll var mycket rolig :) hittade ett par brasor och blev mycket flum.. hittade även Hans Wiklund.. hahahah!  Lägger upp bilder senare, jag orkar inte nu (A) men de finns på facebook ifall någon är intresserad ;) haha idag vet jag inte riktigt vad som händer, skriva klart tentan kanske :) och se avatar med jennie såklart! hööörs