Snickarpartyt

Sista oktober

Kategori: Allmänt

Redan hemma i Möklinta igen, en helg går galet fort! Haft fullt upp med flytt hela helgen men det har gått bra och jag tror att det kommer bli helt awesome för Jennie och lilla sixten att bo där :) supermysigt!
Förövrigt har väl inte helgen varit den bästa kanske, fler motgångar att stoppa i bakfickan.. men ibland tjänar man uppenbarligen på att ställa in sig på det tidigt.. tummen upp för det! Nu går vi vidare ännu en gång.. 
Nu blir det sängen, vet inte riktigt när jag ska upp imorgon, nånstans mellan 6-7 skulle jag tro att de blir.. tillbaka upp till Borlänge..känns lite konstigt och tomt att inte ha nåt speciellt att se fram emot, misstolka mig rätt..

Godnatt! 

To tha westside ^^

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Sitter hemma i Möklinta för omväxlingens skull ;D hehe.. åkte hem hit igår då det blev bestämt att pappa ska åka med ner till gbg.. Så idag ska jag roa mig med att åka bil, kanske läsa lite teorier om jag har tur! haha ;) roligt det låter eller hur ^^
Men det ska samtidigt bli skönt med lite miljöombyte, plus att jag får ju träffa Jennie och farmor och farfar med :) Förlåt alla halloweenfirare som suktar så desperat efter alkohol men för mig räcker det gott och väl med att bara ha gott sällskap :) Blir nog skapligt trött med efter att ha skurat och flyttat ur hela Jennies lägenhet på lördag med :P Hade varit rätt kul att klä ut sig till lisebergskanin dock ;D
Nej nu ska jag fixa iordning mig lite, smörja in mig .. haha det kliar så jag blir tokig på kroppen!
Harekanin!

                            

Plugg & dans

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Var inte alls bloggen jag skulle logga in på egentligen men eftersom minnet sviker så fick det bli så ändå ^^ Har nyss kommit hem efter en heldag i Falun typ varav den mesta av tiden spenderats i skolan.. Vi åt först lite frukost för att orka med att sedan leta upp böcker och leta metoder och teorier till uppsatsen ^^ Det gick väl helt okej ändå tror jag, även om allt fortfarande känns väldigt utspretat .. men det är ju bara början än så det ska nog lösa sig! Fick iallafall med oss några förhoppningsvis vettiga böcker hem, bäst för dom det för min axel är typ förstörd efter att ha burit på dom ner på stan sen :P
Åkte smockfull buss ner på stan efter 4 och gick för att äta. Samla på oss energi inför dansen. det blev en kycklingsallad.. det var gott :) Elisa fick även några ärenden gjorda nere på stan innan det var dags för dans..
Dansen gick väl helt okej den med, har dock varit med om bättre gånger :P Jag är fortfarande fastklistrad i spegeln och lite osäker på vissa rörelser.. ^^ men träna träna träna är det som gäller!
Just det! nu kom jag ju på vad jag skulle göra, jag skulle ju leta snygga kläder till märkestagningen, inte blogga haha :)
Men men, dansuppvisningen kommer hur som helst bli grym! believe me :D

27/10

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Har nyss vaknat..för andra gången idag :) haha.. igår var det fullt upp hela tiden.. Var hos Elisa och skrev arbetsplan för C-uppsats några timmar, sen lite efter 4 åkte jag hem för att passa tiden i tvättstugan.. Resten av kvällen hade jag fullt upp med att städa och tvätta..puh! Aldrig vila ;) Richard kom dock förbi en sväng och lånade duschen ^^  Typ vid 9 fick jag så lov att vara klar för då åkte jag hem till Ade, jag tycker det ser lite sorgligt ut med flyttkartonger överallt..ännu en som lämnar staden..Även om det kanske inte är så långt ändå emellan..aja.. somnade där och fick uppleva det berömda billarmet kl 4 på morgonen, förstår att det blir drygt att höra det typ varje dag men jag överlevde.. :P Vaknade tidigt eftersom han skulle till jobbet, fick skjuts hem och somnade sen igen i min egen säng.. ^^ Nu ska jag börja fixa iordning för att åka till Falun och fortsätta med arbetsplanen med Elisa.. vi har letat upp några böcker som kan vara användbara :)

duschen nästa! Harekanin!

26/10

Kategori: Allmänt

Ehm .. godmorgon då! tänkte att det är dags att uppdatera lite igen haha :) har varit fullt upp i helgen med musikal, godis- och matätande, hälsa på mormor och morfar samt leta soffa till mamma.. då går dagarna fort. Idag är det redan tisdag, svårt att fatta.. men jag lär ju utse Richard som någon slags hjälte de senaste dagarna faktiskt! Skjutsade hem mig från tåget i söndags, kom hit och lämnade tillbaka min telefon som jag glömde i hans bil vid samma tillfälle ^^ Och plus att jag fick lifta med honom till affären igår när jag skulle handla massor, så att jag slapp bära så tungt :) thenkju!

Idag blir det fullt upp igen..! Ska hem till Elisa runt 10-tiden och skriva planering för uppsatsarbetet.. metoder och teorier kommer säkerligen snurra ett antal varv i min skalle ^^
Sedan ska jag ta mig hemåt igen, har tvättid på eftermiddagen och tänkte samköra det med städning av lägenheten. Det är bra, då får jag lite nyttigt gjort idag med alltså :) 

harekanin!

Hipp hipp hurra!

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Befinner mig just nu i Tumba hos mamma, har varit skapligt med kaos nu på förmiddagen :) haha.. men så mycket som vi hunnit lösa med!
Nåt med Jennies bil som de fixade, Pillat ur en trasig usb-mojäng ur mitt usb-uttag, klädproblem till dop, inslagning av doppresent + kort, stryka skjorta, lösa ninas glömda-smink-hemma-problem, lösnaglar osv.. Hahaha :) det ni!
Nu om ett litet tag ska jag åka in till Stockholm och möta upp Johanna och Sazzo :) Det är ju Johannas födelsedag idag, grattis mannen! ;D
Vi ska röja lite på stan några timmar innan vi ska mot Cirkus och We will rock you-musikal :) Ska bli mycket roligt! Den här dagen kommer att gå himla fort :)

Nu ska vi se om jag kan göra nåt av håret med, men spelar nog ingen roll när det ändå regnar ute ^^ haha.. Ha det bra allihopa! Harekanin!

                          

Cigarettes

Kategori: Allmänt

                      

Godmorgon folket!

Kategori: Allmänt

Jag vet att det är många som har vitt utanför fönstret just nu.. snöar massor i sthlm, kanske finns det kvar när jag kommer ikväll.. tveksamt dock för jag tror det skulle bli plusgrader under dagen.. vi får se :) Här  i Borlänge är det iallafall snöfritt, den 22 oktober känns det faktiskt mer än okej! Jag vill nog inte ha för mycket riktigt än..vänta helst till november.. :)
Idag var jag upp lite alltför tidigt, trodde det skulle ta massa tid att fixa kläder, packa och göra iordning inför en helg utanför stada.. Ska gå ner på stan idag, kallt! ta ut busspengar och möta upp Elisa för att ta rund nr två bland alla företag, har dock fått ett par mail nu att ansökan är mottagna.. det känns ju bra att det kanske går framåt så att man får svar snart ^^
Sen ska jag tillbaka hem, hämta packningen och dra till tåget mot Stockholm, till slutdestination Tumba. Ladda inför imorgon då en heldag i Stockholm är det som gäller. Fröken Melins födelsedag! woho :)

Vet ni förresten att cappuccino med tobleronesmak är typ bland det godaste jag druckit på länge! ska unna mig en kopp nu för att ladda inför dagen.. mums!

harekanin!

Sökande efter praktikplats

Kategori: Allmänt

Jag kan inte ens förklara hur trött jag var imorse när klockan ringde. Vaknade nog inte riktigt till på hela morgonen.. Tillslut var det iallafall dags att ta mig till bussen och möta upp Elisa. Vi åkte först till skolan i Borlänge för att skriva ut några ansökningspapper till företag angående praktikplats..Gick till första stopp trafikverket som gav oss ett nummer. vi gick tillbaka till skolan för att ringa. Träffade då på Richard så snackade lite med honom.. Sen tog vi modet till oss och ringde men fick inte direkt ur nåt vettigt svar.. ^^ Vi gick istället vidare. hälsade på några änder på vägen och tänkte repa Ades sneparkerade bil vid hans jobb.. muahaha ;) nejdå :) Nina är för snäll för att göra nåt så dumt mot nån så oskyldig :D

Efter att ha samlat på oss mer namn och kontaktuppgifter så gick vi till kupolen för att äta mat på donken, vi tycker att vi förtjänade det idag när vi var så duktiga att ta tag i praktikplatssökandet! Träffade på Elin och Tommy utanför, som vi ofta gör runt kupolen :) hehe.. mätta blev vi iallafall tillslut så vi drog oss vidare på jakt efter plats hos något snällt företag! fortsatte att samla på oss kontakter..
Vi tänkte att ja, varför inte söka på SSAB, typ det största företaget i Borlänge, och säkert i många delar av Dalarna :P Bara det att vi insåg aldrig riktigt hur stort det egentligen är :D haha när vi finally hittat oss fram till rätt ställe (tror vi) kom vi aldrig in.. haha fail! så tillbaka till centrum blev det, Varför inte testa på lite journalistik tänkte vi.. men redaktionen var stängd.. sen 20 minuter tillbaka!

Ett snabbt beslut togs att vi skulle ta oss in till Falun istället. Så kallt som det var ute var det skönt att sitta på bussen ett tag.. även om den nu inte var jätteuppvärmd ^^ gick runt till några fler ställen där. som en gemensam nämnare så var även de som hade hand om praktik och sånt inte på plats där heller.. så vi får helt enkelt återkomma imorgon.. ^^
Åkte hem till Borlänge igen, nu med målet att komma hem, in i värmen och vila benen :P vet inte riktigt om jag kan kalla det att skämma ut mig direkt men på bussen så uppstod lite awkward situation eller vad man ska säga.. haha ni vet då ni ser en människa men man kan inte riktigt urskilja om det är den personen man tror eller inte.. Känns dumt att inte heja när man inte får direkt respons tillbaka samtidigt som det skulle vara lite pinsamt att säga hej till nån man inte känner om det nu inte skulle vara rätt person :D hahah.. det är nog den grå trista svenska personligheten som kommer fram ;) men men.. Kom tillslut hem iallafall och fick sen veta via sms att det faktiskt var den jag misstänkte :) haha.. sorry!

Nu ska det skickas in ansökning och kolla upp saker inför imorgon då vi gör försöksrunda nr2.
Ska även packa väskan inför en helg i Sthlm! jag tror helgen kommer bli super :D We will rock you-musikal med Saz och födelsedagsbarn Johanna! samt att träffa Jennie + boifriend och mamma som jag inte träffat sen jag åkte till tunisien i somras :O Men mer om helgen i nåt annat inlägg! För att slippa låta Richard vänta alltför länge på att jag ska bli klar så ska jag sätta igång med det nyttiga jag skulle göra igen så vi kan hinna umgås lite :)

Harekanin!

                          

"Anmälan är bindande"

Kategori: Allmänt

Onsdag.. ja men okej.. den försvann ju väldigt snabbt måste jag säga ^^ Vi fick klart uppgiften iallafall, den gick rätt bra tror jag :) får se hur det blir på redovisningen nästa vecka.. man ska inte ropa hej förrän man kommit över bäcken eller vad är det man säger ;)
Efter att vi var klara med den gick vi till dollarstore i kylan o blåsten men hittade inte det vi var ute efter, eller vad Elisa var ute efter så vi gick tillbaka med vägen förbi rätt pris och köpte oss mat.
Det smakade gott, mätta blev vi :) Och sen var det dags att träna massa dans, pluggade i mitt halvbra ljud för att komma åt lite mer bas :) åh den har jag saknat, även om det nu bara är en högtalare som fungerar.. blir ju inget surround direkt ^^
Hittade även lite ny musik jag ska lyssna igenom nu de närmsta dagarna, se om det är något att ha :) hehe..
Vi åkte in lite tidigare än vanligt till Falun med, var in till dansstudion för att lämna in anmälan till märkestagningen..så nu finns det faktiskt ingen återvändo.. anmälan är bindande! oh crap!
Eftersom det fortfarande var nån timme kvar innan vi började danslektionen så gick vi en sväng på stan, Elisa fick med sig mysiga strumpor hem :)
Danslektionen gick väl helt okej tycker jag :) Övade inför märkestagning och uppvisning.. fick placeringar tilldelade och thank god så slipper jag stå längst fram, även om alla syns så känns det tryggt att ha några framför som man kan synka sig med :) det känns bra. Jag tror det kommer bli awesome! Vi fick faktiskt feedback jag och Elisa (och en annan tjej som dansade med oss i en grupp om tre under en övning) att vi var långt ner, dvs tunga i kroppen :D askalas!
Nu har jag kommit hem igen .. imorgon väntar det praktikplatsansökningar.. sjuk ångest för det! så härnäst blir att skriva ansökningar, det är så svårt :( vill inte men måste! Sen blire nog att sova och vila min kropp efter all dans :D om jag kan somna.. ^^

Harekanin!

power(kid)nap(pning)

Kategori: Allmänt

Haha erkänn bra morgonhumor som rubrik va ;)

Det känns ju väldigt bra att så många skriver om strömavbrott runtom stan (ironi) och min dator i stort sett är urladdad med ström.. får nog skynda att sätta i sladden så att den hinner laddas upp lite inför plugg om nu strömmen skulle vilja försvinna härifrån med ^^

Fullt upp

Kategori: Allmänt

Dag ett av den här veckan avklarad, överlevde föreläsningen om observationsmetoder .. Elisa och jag gjorde en liten observationsövning ute i kylan innan jag tog mig hem, skrev rent anteckningarna, städade & handlade. tänkte börja läsa i boken då pappa ringde och ville att jag skulle möta upp honom vid värdshuset. Så det gjorde jag. Satt och pratade och åt lite :) sen var typ hela kvällen borta. Kom hem och tittade på lite tv där dom tävlade i bakverk typ, ni kanske vet vad jag pratar om? haha tyckte iallafall synd om dom när det kraschade.. Läste lite i boken innan jag la mig i sängen och somnade som en klubbad säl.

Vaknade tidigt imorse eftersom pappa skulle upp till jobbet, Elisa kommer hit vid 10 så det är dags för mig att försöka o vakna till lite ^^ det är inte mycket till väder ute heller, mörkt grått och trist..Inte alls snö som jag faktiskt hade hoppats lite på :)
Nu ska jag in och simma i duschen ^^ Harekanin!

..

Kategori: Allmänt

Jag vill inte till skolan idag.. ^^ Har inget mer att säga

Måndag

Kategori: Allmänt

Hej i hå!
usch vad jag fryser, inge kul att stå ute i det kalla och blåsiga vädret.. plus att jag har tänkt.. är det inte sjukt oekonomiskt egentligen att ha element under fönster? eller?

Aja, Idag hade vi seminarium med redovisningar av djupintervjuer som sagt, svårt och säga men jag tror att det gick bra iallafall, tyckte jag och Elisa sa bra saker :) finns ju inget direkt rätt och fel i såna situationer.. Skolan slutade runt 3, tog mig ner på stan och Mathias mötte upp mig. följde med honom till hans jobb på ungdomsgården, han sa redan igår att han skulle spöa mig i biljard, som han gjorde när vi var typ 16-17 år :D old times! Okej jag erkänner att han vann men det var bara för att jag tabbade mig :O Jag lovar ^^ Satt annars därinne och snackade och så följde jag med honom och ett par till när de skulle ut o äta pizza.. Det var skönt att träffa honom igen, trygg vänskap ni vet :)
Tog mig sen hem, 601an nere på stan hade dörrproblem så den var sen, så fick stå ute och vänta lite längre och så fick vi vänta en stund innan ny buss kom sen.. haha skön busschaufför som ringde efter ny buss.. så mycket svordomar på så kort tid :D

Nej nu blir det tv och sova för att ladda inför morgondagen, har ni tur slänger jag in fler inlägg senare :)

Söndag

Kategori: Allmänt

Ännu en helg har gått.. klockan har passerat tolvslaget så det är faktiskt måndag redan, en ny vecka.. vill inte ens tänka på den.. men men, en dag i taget och jag ska försöka ordna så mycket som jag kan.
Det är nästan pinsamt om jag skulle berätta hur oerhört lite jag har gjort idag ^^ vi har legat i sängen verkligen hela dagen, tv..sova.. jaa.. var iofs en vända till affären med..
Sen nu ikväll har jag även tagit igen de senaste avsnitten av The event som jag har missat..sjukt fängslande serie tycker jag :)
Men imorgon ska jag upp tidigt igen, borde försöka sova nu trots att jag inte direkt gjort av med så mycket energi under dagen ^^ redovisning på seminarie av djupintervju och efteråt hoppas jag på att få träffa Mathias :) vi får väl se..

Harekanin!

                        

Lördag

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Det blev en sen kväll igår ändå, klockan var väl runt 4 när jag äntligen somnade. Eller äntligen och äntligen.. jag fick välbehövlig kontakt. Ja jag vet att jag säger att jag känner mig väldigt osocial och sådära, det gör jag men så finns det vissa personer som man alltid haft, som lyfter än när man som mest behöver det :)
Vaknade faktiskt före 10 ändå, kände mig skapligt pigg så bestämde mig för att gå upp. Jag tror det är helt okej väder ute så det blir att ta med mig kameran och mp3n för att hämta lite färskt härligt syre till att börja med.

Jag gräver min grav för dig

Kategori: Allmänt

Vilken genialisk människa han är egentligen :)

                       

Lär dig svenska

Kategori: Allmänt

Satt som jag nämnde tidigare hemma hos Elisa tidigare då vi checkade roliga youtube grejer. Vi fick för oss att titta om det fanns lär-dig-svenska-klipp, hittade några ganska kul. Speciellt av den här (enligt oss dryga men av andra uppskattade) tjejen.. I det här klippet lär hon ut kärleksfraser..haha låter lite roligt. orkar ni inte titta på hela så spola åtminstone fram till ca 4.10 så får ni en kul överraskning :D haha

                            

Åååh..

Kategori: Allmänt

Titta vad jag nyss hittade.. kylskåpsmagneten som vi fick av mannen på krukmakeri-plejset i Tunisien :) Längtar tillbaka!
Den åker upp på kylskåpet direkt! :) bredvid Fotot från Ullared och Jonas kvarglömda armband.. haha! ^^


                                   

Mysfredag

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Idag är det fredag, kände redan när jag kom ut i friska luften idag att den här dagen skulle bli nåt speciellt.. Var sjukt soligt och härlig sån hög, nästan vinterkyla :) Massa mysigt! Åkte hem till Elisa för att få ihop seminarieuppgift till måndag, det gick bra faktiskt, vi är bra på det där med intervjuer tror jag ;)
Efteråt satt vi och tittade på roliga saker på Youtube, som att lära sig svenska och jämförde disneysånger på olika språk ^^
Åkte hem på eftermiddagen nångång, har känt mig totalt energilös och allmänt psykiskt utmattad hela dagen, eller i några dagar nu kan man nog till och med säga.. Tog mig iallafall ut och handlade mat.. fick alldeles innan sms från flera håll att det snöar! Ja det är sant, idag är det årets mest magiska dag.. Den första snön har landat i Borlänge :) helt underbart! Sa ju att jag kände på mig att det skulle bli en speciell dag..

Hamnade återigen i koma under kvällen, tittade lite på tv och tvärslocknade som sist.. förstår inte att jag kan vara så trött och allmänt känna mig osocial hela tiden =/ men nu tittar jag iallafall på Idol, blir nog en tidig kväll för mig..kalla mig tråkig men jag tar emot det med huvudet högt!

                        

Massa plugg

Kategori: Allmänt

Vilken sjuk komaliknande sak jag hamnade i nu ikväll.. Har nog varit en lång dag.. Vaknade lite innan 5, tänkte att det skulle vara dumt att somna om för att slippa bli så seg och så innan skolan..haha yeah right såklart att Nina somnar om! vaknar runt 7tiden och får typ stressa istället.. ^^
Haft tre timmar föreläsning oom filmtolkande och djupintervjuer, allt kopplade till seminarieuppgift som ska redovisas på måndag. Elisa och jag tog tag i uppgiften direkt och satte oss efter skolan och formulerade frågor. Fick det klart och åkte till Campus i Borlänge för att möta Upp Caroline som snällt ställde upp som intervjuoffer.. Sen åkte jag hem, transkriberade. skönt med en kort intervju :) Sen helt plötsligt..har inget som helst minne av att jag ens hamnade i sängen men där vaknade jag iallafall upp ungefär två timmar senare..har verkligen sovit stenhårt! det känns som en enda stor blackout ^^

fick tvinga mig upp ur sängen igen, så nu ska jag ta tag i disken och sen tror jag att de blir lite öva dans om jag hinner.. kl 9 börjar simpsons-filmen som jag velat sett ganska länge igen nu :) har letat efter min dvd-film ett antal gånger i mina sänglådor här (A) hihi..

Natti

Kategori: Allmänt

Godafton mina sköna!
Även idag har vi varit lite flitiga, Elisa och jag fick ihop det mesta av uppgifterna tillslut, statistik är väl inte riktigt min grej kan jag väl erkänna :D haha.. Vi hann även sjunga lite singstar innan vi stack till bussen mot Falun och dansen.. nu är den komplett och låtar har valts ut, kan ju säga att det är skönt att den lättare av dom är till märkestagningen :) haha grymt! nu blir det att träna järnet till slutet av november!
Har tränat lite hemma med på det hela när jag kom hem från Falun, nu gör mina knän ont :( ryggen likaså :D haha men det är de lätt värt! Trött börjar jag bli med, det är bra för imorgon börjar skolan himlans tidigt! Så det får bli ett godnatt här.. godnatt! 

Vaken!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Ställde klockan jättetidigt imorse, hoppades på att det skulle vara sol imorse men näää så jag somnade om istället, var skönt det med iofs..
Sitter annars och har nyss kommit ut från duschen, Elisa kommer vid 12-tiden så vi kan börja med uppgiften, ser inte fram emot den men kanske blir bra om vi bara lär oss hur vi ska göra :D hehe.. Senare blir det dans :) Ser inte lika mycket fram emot den som jag brukar, antagligen för att jag vet att jag inte kan stegen och alla moves som vi fick lära oss sist ^^ Men vi får ju öva på det idag med så det ska nog bli bra! :)

Harekanin!

..

Kategori: Allmänt

Jag som skulle krypa ner i sängen och sova.. men så fastnade jag framför tvn istället.. svenska hemligheter av alla program haha :D men tänk vad mycket man inte vet om, jag ska lära mig allt!
Nej nu ska jag känna mig lite klokare och ge sängen ett nytt försök :)

Natti!

Musiken förföljer mig!

Kategori: Allmänt

Något jag tycker är sjukt drygt, för att fortsätta på mitt positiva spår, haha I know you like it ;) så är det när tv och antagligen radio med (lyssnar aldrig på radio) pumpar sönder en med samma musik.. så fort det kommer ut en ny populär singel så ska den spelas jämt! ^^ och det jag stör mig på är att det alltid är trallvänliga melodier och refränger så att där sitter man sen tre veckor senare fortfarande med samma låt i skallen :D haha..  Just nu är det speciellt två låtar som verkligen förföljer mig ÖVERALLT! och det är Tinie Tempah - Written in the stars, yes that's right, ni har säkert alla hört den miljoner gånger! Den andra är Olly Murs - Please don't let me go..den hör man också ett antal gånger om dagen haha :) Måste dock mitt i allt erkänna att jag kinda like them ändå (A) men jag vill bara inte höra dom hela tiden!

Tycker inte ni att det finns vissa saker som ständigt förföljer er om dagarna?

Tabeller och Body wave

Kategori: Allmänt

Oj hörrni vilken stress jag fick imorse ändå! jag trodde att skolan började vid 2, det visade sig att vi började redan kl 1.. hann precis läsa det på Elisas blogg och skicka sms till Helen för att bekräfta..sen var det bara att hoppa upp på cykeln och speeda till stan, usch jag tycker verkligen inte om att cykla med väska som tynger ner och uppförsbacke i motvind! Tårarna sprutar och mjölksyran i benen bara ökar o ökar hela tiden! ^^
Fram kom jag tillslut, hann till och med varva ner och stå och snacka med Bettan och Elisa en stund innan bussen kom :)
Köpte med oss dricka och macka till salen där vi först hade informationsgrejs om den kommande uppsatsen, mycket jobb kommer det bli!
Hade efter det föreläsning om enkäter, diagram och tabeller.. aa.. massa sånt tråkigt och som jag tycker är sjukt svårt :( Men dagen överlevde jag iallafall, åkte hem efter skolan, tog en omväg hem med cykeln men frös snabbt till isglass så det var skönt att komma hem.. har gått igenom uppgiften lite som ska göras härnäst och tränat på den där body waven som ska läras in till dansen :D haha.. helt galet, det är inte många gånger kvar nu på dansen och imorgon får vi lära oss de sista stegen som gör koreografin komplett :) spännande!

Nu blir det snart att sova, ska träffa Elisa imorgon och åtminstone börja med uppgiften om tabellskiten.. ^^ hej positiva Nina! får se hur det löser sig, vi får slå våra kloka huvuden ihop hehe :)

Harekanin! nattinatti

Tisdag

Kategori: Allmänt

Oh my! Här har jag suttit värsta länge och inte vågat öppna inkorgen med mina 5 olästa mail ifall det är nå dåliga nyheter.. men så var det bara från fb.. haha nej va jobbigt!
Har iallafall kommit upp ur sängen nu, har sovit lite halvoroligt sen jag var upp tidigare imorse vid 7tiden då pappa skulle iväg till jobbet..
Kommer bli sjukt segt med skola idag känner jag.. men det är bara att bita ihop i guess! :P

Nu ska jag göra iordning mig och leta kläder innan det blir stress ^^
Ha en bra dag allihopa, ciaaao

Pizza & häng

Kategori: Allmänt

Nämen nu är jag här igen! ;D haha.. Är så himla mätt!
Jag pysslade lite mera, städade upp lite mer och skrev på utvärderingen, blev dock inte så bra som jag önskat så fortsätter med den imorgon.. Blev sen hämtad av Ade, åkte hem till honom o hängde lite haha.. va fult att säga att man hänger hos nån :P hade värsta bilderna med på hans fina blandning av köttbullar potatisbullar och ketchup bredvid hans bebis ipaden.. ^^ men nu vill inte datorn acceptera mitt minneskort så blaha blaha!
Blev iallafall hämtad av pappa sen som jobbat över, vi var o käkade borlänges godaste pizza :) mumma! så har nyss kommit hem, han ska sova hos mig så han slipper åka så långt hem till byn..

Imorgon är det skola igen, eftermiddagsskola.. det är den segaste sorten! men efter lite god sömn så ska jag nog överleva de med :) harekanin!

Skapligt flitig

Kategori: Allmänt

Hejtjohej!
Idag känner jag mig nästan flitig, började dock inte så .. haha, gick upp runt halv 6 imorse, åkte upp till Borlänge och sen la jag mig och sov några timmar till.. kom inte upp ur sängen förrän efter 12 :/ ganska illa :P
Sen fick jag nog av klumpen i magen så packade upp datorn och började söka praktikplatser..fan de är inte lätt alltså! jag har åtminstone tre veckor fixade om jag vill i slutet av perioden, men de andra veckorna då liksom :O Så nu håller jag alla tummar jag har att det löser sig, känns väl ändå helt okej att skickat ut några ansökningar..
Sen har jag även städat upp i lägenheten, fått bort lite damm och saker från golvet :D det är himla skönt, nu kan man andas härinne igen..
Det flitiga tänkte jag fortsätta med genom att skriva utvärdering av Idreprojektet
Harekanin!

Helgen

Kategori: Allmänt

Halloj!
Hela helgen har gått..varför kan det inte vara typ lördag idag istället, det känns ju som att det skulle kunna vara det :P var som sagt i Uppsala igår :) hem till Marika först, satt och snackade om allt möjligt med henne och Sandra innan vi tog oss till tåget mot Uppsala.. lyckades ta oss med taxi dit vi skulle :P Följde musiken och livet upp dit festen var .. var en del folk där, skönt folk :) var kul! Lite senare så drog vi oss ut till krogen istället.. vi behöver väl inte gå in på detaljer där kanske :D haha.. Tiden sprang iallafall iväg och vi hann inte riktigt med bussen som vi tänkte ta tillbaka hem till Sala så vi fick sova hemma hos Marikas kompis, där vi var först :) Så snäll han är! Vi mysade ner oss 4 stycken i hans säng, småont i kroppen av att legat raklång hela tiden :D hehe.. vi vaknade rätt tidigt, vet inte ens när vi kom i säng, runt 4 kanske? men iallafall.. killarnas telefoner ringde hela tiden och ljust var det så tillslut kunde ingen sova mer, gick upp och de röjde upp lite, sen fick vi skjuts till stationen och tåget som tog oss tillbaka hem igen.. Pappa hämtade mig i Sala och resten av dagen har jag typ bara segat i soffan och ätit massa god mat som pappa fixade, grillat är alltid lika gott! :) Klippt kisse på kvällen och snart ska jag ta mig upp till sängen för att sova, behöver nog ta igen lite sömn, pappa som jobbat massa sover redan sen ett par timmar tillbaka ^^ men ikväll får jag mysa ner mig med mig själv.. det som var så skönt med värme bredvid sig :D hehe..

Imorgon måste jag verkligen städa uppe i Borlänge! Ser helt galet ut efter förberedelser för helgen som vart ..ska även få mig till att söka praktikplatser, faaaaan..

Seriöst..

Kategori: Allmänt

Jag vaknar halv 5, kan verkligen inte somna om! ser mail nån timme efter att killarna kan träffas kl 1 för möte istället för 10..lägger mig i sängen igen..Kan fortfarande inte somna förrän en halvtimme innan klockan ska ringa igen och sover så där jättesupertungt så man blir som mos när man vaknar.. Kommer tillslut upp ur sängen..gör iordning mig och fixar det som ska göras..När håret ska fixas får jag känna typ världens största knuta som jag bestämde mig för att borsta ut.. står typ och grinar för att jag är så j*vla håröm! tappar båda puderdosorna på golvet så att allt blir pannkaka, bara smulor överallt! Min foundation är slut och jag hinner antagligen inte köpa ny tills imorgon.. Ser några saker på Internet som jag helt klart skulle klarat mig bättre utan vilket sänker mitt humör..molande stress i hela kroppen för miljoner saker och som grädde på moset så har jag tänkt att klockan är en timme framåt, jag ska inte med bussen förrän 11.40 så jag kunde ha sovit minst en timme till!

Vilken jävla morgon!

Nämen!

Kategori: Allmänt

Haha så här snabbt är jag tillbaka och skriver! ;) Visade sig tydligen att lilla Bodil är sjuk..dvs jag är ledig idag! hm, det blev ju lite omställning för huvudet, vad ska man göra idag då helt plötsligt.. skolan skulle ju ändå trots
allt slutat vid 4 eller nåt ^^ men aa.. det blir att sova nu ett par timmar :D sen har jag ju massa tid för välbehövlig städning, packning och träning av dans och annat nyttigt som kan tänkas behövas.. wiho! 

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Haha tror ni inte att jag var tvungen att färga mitt hår inatt ändå.. eller ja, det blev ju natt tillslut innan jag var klar.. ^^ Kom i säng runt 2 kanske.. hm, så tog lite sovmorgon nu idag istället.. men det spelade ju ingen roll tydligen för jag har fortfarande en halvtimme kvar tills bussen kommer :P Det blev ganska mörkt, nästan lite rödaktigt, men det är så svårt att säga nu dagen efter liksom, det ändras ju alltid efter ett par tvättar :) Tror de kommer bli super! Visar bild nån dag när jag har mer tid att fixa håret.. eller mer ork snarare kanske jag ska säga ;) Idag får det bli mössa..! ^^

Det regnar faktiskt ute idag :( blä, vart tog all den härliga solen vägen? :O men ett paraply och en tjock tröja så blire nog bra :) Kan också meddela att strumporna jag köpte igår, lite av den mer tjocka mjuka sorten är nog det skönaste mina fötter haft på sig på länge! :D hihi..

Hörs senare när jag kommit loss från skolan! :) Harekanin

Musik

Kategori: Allmänt

Bjuder på lite skön musik med :D hihi..

                       

Mittiveckan

Kategori: Allmänt

Det här blir ju nästan ett nattinlägg! hehe .. Nej men tänkte skriva ett sånt oerhört intressant inlägg om min dag så att ni vet vad jag roar mig med om dagarna iallafall när jag annars är så dålig på uppdatering ;)
Redovisningen tror jag gick bra iallafall, det flöt på och tror alla var nöjda :) känns bra! ännu en sak avklarad liksom.. Slutade runt halv 4, då drog jag och Elisa till McDonalds för att få lite mat i våra superhungriga magar! ^^ Satt och snackade och Elisa fick sån snilleblixt :D Ämne till C-uppsatsen är nu räddat och det är ju toppen! :D hoppas det går ihop med avgränsningar och grejer men ser ingen anledning till varför det inte skulle göra det, superskönt :) ska bli spännande!
Tog en vända på stan efter, letade goda parfymer och sniffade parfym så man blev alldeles snurrig haha :) Fick även med mig leggings, strumpor och hårfärg hem, nödvändigt ont :) Nu vet jag iofs inte hur jag ska hinna färga håret innan helgen, hm.. tiden räcker inte riktigt till känner jag :P Känns kanske lite sent att göra det nu ..

Sedan var det dags för dans! La på supersvåra steg så nu är jag lite orolig för hur jag ska lära in mig de, men man får träna massor helt enkelt! Får se hur den där body wave'n artar sig med mina stela leder ^^
Åkte hem, duschade.. tränade lite på de dära och började titta på Greys anatomy..hade sett fram emot säsongsstart värsta mycket men så tröttnade jag efter redan ett par minuter :P var inge bra ^^
En stund efter fick jag iallafall besök av Billie! :) känns som det var många dagar sen vi träffades..Det var det nog med.. men lika uppskattat som alltid :) lite tv och cykeltur till max..som sen blev statoil :P

Nu ska jag krypa ner i sängen är det tänkt, har lång skoldag imorgon med bodil! dvs långa timmar haha :) och apropå ingenting luktar det rök härinne.. eller om det kommer utifrån, jag vet inte..ser inget som ryker iallafall men lite obehagligt.. Men men! godnatt på er!

Onsdag = Dans! =D

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Jag vaknade inte lika död idag som jag trodde trots brist på sömn, men det är väl bara tacka och ta emot! Däremot det första jag ser är ett par papper som dom slängt in i brevinkastet.. dags för höststädning och...HYRESHÖJNING! då blev jag lite sur och grufflade lite över det tills jag kom till insikt att det faktiskt bara är 10 kr och jag får en extra försäkring haha :)
Har väldiga klädproblem idag! kasst.. varför ska jag alltid känna att man behöver vara lite så där extra najs på redovisningar? det tänker jag helt enkelt skita i idag ^^ Jag har iallafall ätit rejäl frukost idag hehe.. hade inge riktigt bra frukostmat så det fick bli pasta ;)
Blir i skolan större delen av dagen skulle jag tro, får se om jag ens hinner hem emellan skola och dansen, det kan bli lite knappt..kanske helt enkelt får roa mig ett tag i Falun :P Men lätt värt för dansen! :) Längtar tills ikväll :D :D

Harekanin!

Airphone 4

Kategori: Allmänt

Hahaha de här ni, det är grejer det!

Najs

Kategori: Allmänt

Alltså Nina, skärp dig.. du skulle ha sovit för längesen! :D haha..gick upp megatidigt och åkte in till skolan som sagt för att fixa inför redovisning imorgon onsdag.. det gick ändå ganska smidigt och vi blev klara på några timmar.. Åkte sedan hem för att fortsätta plugget med att skriva lite om vad ska man säga, ja..hjärnsläpp.. haha nåt skulle jag skriva iallafall :D samt att träna på det jag ska säga imorgon.. höll på en stund men sen åkte jag hem till Richard istället, han har fått hem nytt singstar spel så man lär ju testa :) hehe.. kände att min röst fortfarande inte är som den ska ^^ de höga tonerna blev mest viskningar haha.. men men, man får väl se sig som besegrad ;) men amy diamond rockar jag fortfarande haha! ska nog bli som henne.. not
Efter det tog vi oss till Ica och handlade mat till Richard..han utnyttjar bärhjälp, muahaha! nejdå skämt åsido :) Efter lite tv åkte jag hem igen för att åter igen ta tag i pluggningen.. skrev klart det där jag inte kommer ihåg ^^ och gick igenom ett par ggr det jag ska säga, förvirrad börjar bli ett välkänt ord för min lilla träskalle..
Fick ganska otippat besök av Ade med, hemkommen från Djerba så pass som igår och upp till Borlänge idag.. snacka om att man fick längtan tillbaka när man pratar om det! helt galet :) Men det har även gjort att jag inte kommit i säng som jag lovat mig själv idag! ska upp ganska tidigt även imorgon, blöö.. orkar inte! ska samlas lite tidigare för att gå igenom ännu mer till redovisningen.. nervös! men imorgon är det onsdag = DANS! :D :D :D :D

Ska gå igenom texten några ggr till nu, sen så blir det så illa tvunget godnatt.. harekanin! :)

4/10

Kategori: Allmänt

tyvärr inga kanelbullar för mig idag! Men nu så är man hemma igen.. kom fram till Romme, jag är lika lost varje gång jag kliver av bussen haha det är galet :) men även den här gången hittade jag till rätt hus ;) Satt och fixade klart plugget inför imorgon, det gick rätt snabbt faktiskt eftersom vi hade förberett en hel del igår redan..
Efter det tränade vi några timmar dans :) Kul när man slipper vara ensam! Nu ska vi fixa privatlektion snart också hoppas jag, så att vi blir awesome på koreografi och attityd! men vi gick igenom alla steg ordentligt till skön musik så det borde ju ha gett nånting tillbaka :) hehe.. När vi kände oss klara med den och slut i kroppen så sjöng vi lips istället, haha det var roligt det med även om min röst nu är lite sliten .. men det tar jag gärna ^^ några låtar är riktigt utmanande.. Elisa visade mig även dansmatta men det gick la sådär för mig :D inte riktigt samma sak som street koreografin ;)

Imorgon ska vi träffas kl 9 i skolan :S dvs falun.. så iväg med bussen redan kl 8! Det blir lite drygt.. men skönt att få powerpointen gjord inför redovisningen på onsdag! Så eftersom jag bara sovit runt 4 timmar inatt så ska jag lägga mig tidigt ikväll!

Godnatt

Im up!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Helgen är över och det vore bra att ha samlat lite krafter för kommande veckan.. känns som att de kan bli ganska mycket fullt upp!
Idag är det riktigt trist höstväder ute, ser inge trevligt ut .. men snart kommer jag få känna på det, ska ta mig ut till Romme och hem till Elisa för att skriva slutlig sammanfattning till grupparbetet :)

Hörs senare, harekanin!

Garderobsrensning

Kategori: Allmänt

Nu har jag ägnat ett tag åt att rensa kläder ur garderoben.. aldrig kul jobb för spelar ingen roll hur mycket kläder man får ut så finns det aldrig tillräckligt med plats i garderoben för de jag vill ha kvar ^^ Idag fick jag utrensat 2½ kassar med kläder, woho! ska dammsuga lite nu sen ska jag ut och springa hade jag tänkt.. sjukt sugen på att trötta ur kroppen och få ur mig lite överflödiga känslor

Harekanin!

2/10

Kategori: Allmänt

Hallå! Här ligger jag i min säng, lite trist att solen inte lyser lika klart idag =/ jag hörde ju rykten om att det skulle vara fint hela helgen :)
Lite trött efter en sen natt.. Började med att jag igår kväll gick ut på promenad med Richard, skönt med sällskap :) Vi gick sen hem till honom och tittade på några filmer..
Richard var snäll att följa med mig hem sen så att jag slapp gå själv. såg en intressant kille som lyckades balanera en pizza i handen samtidigt som han vinglade tvärs över trottoaren och pratade telefon, för att sedan när han lagt på susa förbi oss i ilande fart.. haha :)
När jag kom hem la jag mig i sängen direkt, var skapligt trött.. men så var klockan närmare halv 3 med.. Hann nästan somna innan telefonen ringde..tittade inte ens vem det var och lika förvånad satt sen Jonas på andra sidan luren att jag ens svarat, haha ..så kan de gå! Men tack ändå för fina ord :)

Idag annars har jag mest sovit, legat i sängen hela dagen, eller de få timmar som jag varit vaken :) hehe.. blir nog att träffa folk idag, annars skulle jag inte ha nåt emot att ligga kvar här faktiskt ^^

Ciaao

                    

Jag vill ha..

Kategori: Allmänt

- Resa tillbaka till Djerba!
- Systemkamera
- Fotopapper
- Färgpatroner till skrivaren
- Förlängningskabel till lurarna
- Ny cykel
- Ny säng
- Halloweendräkt
- Kläder till nästa helg
- Hårfärg
- Telefon med knappar

Vad kommer det kosta mig? :/

Favorit i repris

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag, helt galet att det redan är helg igen! blir seriöst sjukt stressad av det :/ meeen en dag i taget va! Idag vet jag inte rikigt vad som händer, som vanligt haha, jag gillar att ha dörrar öppna eller hur man nu ska säga :) Tror pappa skulle svänga förbi efter jobbet iallafall, testa skor som jag skrev förut att jag klickat hem, ett par var ju till honom :)
Jag var och hämtade ut skorna igår och jag körde på favorit i repris, dvs likadana skor som mina vita fast i blå färg.. Eller de är lite blågröna, men även rätt ljusa för det är de jag gillar bäst i skor :)

Annars lyser ju solen mer än nånsin utanför så jag måste bara ut innan den försvinner! :) oh yes