Snickarpartyt

Hej hopp!

Kategori: Allmänt

Nyss kommit hem från stan, har träffat Hero, tagit en fika och snackat massa med henne :) var ett bra tag sen nu så det var trevligt.
Har annars inte gjort så mycket mer idag och vet inte hur mycket mer det blir ikväll heller.. det återstår att se, känner för att ta det ganska lugnt :)

Hörs!

Stilpoliser

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Ja jag sov lite för länge idag kanske.. hade ställt klockan på 9 men vaknade 11.. ändå somnade jag rätt tidigt ändå..Tittar på Tyra show, hur de stannar folk på gatan, klagar och vill göra om deras personliga stil..jag tänkte på det, jag tror faktiskt att jag skulle bli stannad om någon sån gick runt här på stan :P folk verkar så rädda för färger och blanda stilar, haha hörs ju redan nu att jag inte borde våga gå ut eller nåt :D

Apropå det så när jag klev upp ur sängen nu idag så fick jag syn på något helt awesome i spegeln! eller nej nu drev jag bara, jag tycker bara det var rätt tufft, att håret kunde lägga sig så under natten ^^ det blev som en rolig liten överraskning haha :) Jag är bra knäpp



Tro mig, de svarta rutorna behövdes idag ;)

History repeats itself

Kategori: Allmänt

Godkväll, jag har precis landat efter någon slags knepig blandning av övertrötthet och sockerkick..
Idag har det varit ganska fullt upp hela dagen, Elisa var här runt 10, vi började med att transkribera intervjun från gårdagen, alla som hållt på med det vet ju att det tar skapligt med tid ^^ Men vi blev klara med det runt halv 2 kanske. Skrev då en sammanfattning av det och skickade in till gruppen.. Haha misslyckat deluxe! Först skrev vi fel mailadress till en av tjejerna och glömde dessutom bifoga filen sen visade det sig att vi ändå inte kunde skicka till en av de andra i gruppen så sammanlagt fick dom väl 4 mail av oss eller så ;) härligt för dem ! :D

Vi var såklart hungriga efter hela dagen framför datorerna så vi gick och köpte oss pizza :) sjöng massa disney singstar innan vi tog oss ner på stan till bussen mot Falun. Den hann vi med precis! vi fick till och med springa en liten bit haha :) 
Inne i Falun var det som vanligt på onsdagkvällar dags för streetdance :D Nu när jag var lite high on life eller vad det nu var så blev det ganska fnittrigt efter ett tag, svårt att hålla koll på det där med höger och vänster ^^
Men nu blir det att ta tag i att träna massor! För märkestagning nästa! :) vi ska försöka få tag på lite privatlektioner för att finslipa det som inte riktigt sitter.

Hemma nu, home alone.. efter alla andra "planer" gick i kras.. vet inte vad jag ska tycka eller känna längre.. Men men.. har nyss pratat med mamma iallafall, får så dåligt samvete när dagarna flyger fram och jag hela tiden glömmer bort att höra av mig i tid :( Blir nog att ta tag i lite restplugg och lägga mig i sängen nästa, det blir nog bra.. Harekanin! 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hej hopp!
Sitter här vid datorn, surprise! nej men varvar ner lite :) Intervjun gick till och med bättre än vad jag väntat mig idag! woho :) satt inne på McDonalds och gottade oss under tiden.. Efteråt var jag och Elisa runt på kupolen på lite shopping, Örhängen, ett par tröjor, mössa och en ipod blidde det.. ;D Ipoden var alltså ett halsband, tyckte de var supergulligt :) hehe..
På vägen hem tyckte jag det var så fint väder så tog en omväg hem för att fota lite ute i solen.. Kände snabbt dock att det sköna vädret snabbt blev väldigt kallt, det känns ju nästan vinterkallt om kvällarna ^^
Så jag gick hem igen och ikväll annars har jag dansat lite, tittat på dumburken och försökt städa lite, har väl gått sådär .. blir snart att ladda för sängen, ska upp i tid imorgon då Elisa kommer hit så vi kan sammanställa intervjun. :)
Ha det bra och godnatt allihopa!

Härliga höstdagar =)

Kategori: Allmänt

Goddagens! Idag är det tisdag, solen skiner även idag :) igår var det helt sjukt härlig höstdag med sol och kyla :) var in till skolan på eftermiddagen och pratade ihop oss angående gruppuppgiften som ska göras den här veckan.. Åkte sen hemåt, fixade lite med datorn som krånglar för mig just nu.. den är inte riktigt på min sida ^^
Sen cyklade jag till maxi för att handla lite frukostmat och så.. kom dock på efter halva vägen, hur det nu är möjligt att ena däcket hade sjukt lite luft i sig så det var skapligt drygt att cykla :P Hann inte så mycket mer än hem o vända innan jag cyklade ut på min supercykel igen, mötte upp Richard.. vi sjöng singstar och tittade lite på tv, min röst måste vänja sig med all sång nu ;) snart blir jag hes :D haha..
i brist på annat gick jag o la mig rätt tidigt, hade iofs varit uppe sen 5tiden så var ganska trött ändå.
Vaknade dock inte pigg idag, haha! men snart ska jag ner på stan med Elisa för att möta upp Elin och Tommy som är snälla och ställer upp på intervjuer för vårat skolarbete :) Får se hur det går och vad som händer sen, nu ska jag göra iordning mig lite, men harekanin! ciaao

Latsöndag

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Hur har ni det? det blev inge avesta för mig idag, fixar över internet istället :) hehe..smidigt!
Har inte gjort mycket vettigt idag, försökt plugga och letat teorier, har väl gått sådär måste jag erkänna.. sitter i soffan just nu, pappa har somnat med kontrollen i handen så jag tittar på NFL, inte riktigt Ninas game om man säger så..men kanske blir efter de här ;)
Ska försöka komma i säng i tid idag har jag tänkt, upp tidigt imorgon för att åka tillbaka upp till Borlänge. Tänkte ta mig till gymmet när de öppnar imorgon bitti innan jag behöver åka in till Falun på eftermiddagen för att jobba med gruppuppgiften.
Får se om de blir fint väder imorgon med, det såg ut så :) Då vill jag ta mig ut när jag kommer hem! och så får vi se om kanske Richard har lust att bli ägd i singstar? ;) muahah :D
Nu ser det ut att bli nåt spännande istället på tvn, får se vad de är.. harekanin!

                                

Simning och Hollywood

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Inatt har jag sovit länge.. kan bero på att jag somnade tidigt pga min fruktansvärda huvudvärk jag drog med mig hem efter västerås ^^ haha :) nej men det var roligt att träffas igen! Jag och Sazzo simmade på rätt länge ändå..det var faktiskt skönt att röra på sig igen, dags att ta tag i träningen nu igen Nina! No excuses!
Efteråt mötte Johanna och Lovisa upp oss hemma hos Saz för de var ute på andra äventyr medan vi simmade.. Vi spelade Buzz där Nina uppenbarligen är sämst på film i Hollywood :D haha och lekte me lille William :)
Hemma när jag kom hem hade pappa gjort supergod tacopaj, riktigt mums! som sagt fick jag på mig äcklig huvudvärk så efter det låg jag i soffan bara..la mig tidigt :)

Men idag är jag på topp igen! Ska plugga en stund nu och leta teorier som passar in i vårat grupparbete.. inte det roligaste direkt.. ^^ Sen ska jag nog låna pappis bil och ta mig till Avesta för att leta upp ett par nya skor.

Harekanin!

Min fredag

Kategori: Allmänt

Hallåhallå!
Idag är det deprimerande mörkt ute :P igenmulet maximalt och allt ser så spökligt ut ^^
Blev ingen uppdatering igår, det var väl lite av fullt upp hela dagen ..Kom i säng inte alltför tidigt eftersom jag fick besök :) Men det räddade hela min uttråkad dag ;) Så jag låg och slöade ganska länge i sängen igår innan jag kom upp, fick avin för att hämta ut mitt paket, wiho :D fast nu spelade det ju ingen större roll eftersom det inte var så lång tid kvar innan pappa skulle hämta mig..
Så jag packade ihop mina väskor och åkte hem mot Möklinta.. vi stannade på McDonald's på vägen hem..ååååh hamburgare :D mumma! har längtat efter skräpmat hela veckan .. :)
Skönt ute var det iallafall hemma med så jag var runt lite med kameran, satt ute och pratade lite med pappi och sådära innan Johanna kom och hälsade på ^^ hon hade också med sig sin kamera (fuskigt att alla har systemkameror utom Nina) så vi var bort och letade bra foto-objekt.. Alla mina bilder var suddiga när jag kom hem sen, haha lyckat!
Vi gick istället in, lyssnade på roliga inspelningar vi gjort längs vägen.. och så spelade vi spel..Alibaba och "min pojkvän" Jag förlorade ^^

Idag om nån timme eller så när pappa har kommit tillbaka hem med bilen så ska jag hämta upp fröken Melin igen och åka in till Västerås för att möta upp Lovisa och Sazzo :) Det stod bada på schemat men det verkar som att alla backar ur :O :P Får se hur det blir :) ska iallafall bli roligt att träffas! Sen efter det ska jag försöka hinna hem o göra tacopaj med pappi, jääää! 

Uttråkad deluxe!

Kategori: Allmänt

hej på er! haha sitter och töntar mig med att skriva med hjälp av skärmtangentbordet.. satan vilken tid det tar! ^^ men är man så uttråkad som jag är har man tillåtelse att roa sig med det mesta ;)
Idag har det inte hänt så mycket, har varit i skolan större delen av dagen faktiskt.. haft lång föreläsning med gruppindelningar och grejer inför en uppgift som ska göras nästa vecka.. så efteråt satt vi och planerade lite.. efter 5 nån gång var jag hemma iallafall, fixade mat och städade lite.. har varit sjukt himla uttråkad hela dagen! och pga det har jag också blivit grinig nu på kvällskvisten för att jag inte lyckas roa mig själv nu när alla andra typ lämnat stan med över helgen..
Men det gör ju även jag.. imorgon åker jag hem till Möklinta, det blir att träffa tjejerna på lördag, bada och sådära vad det låter som.. på med bikinin igen då! oh gaaaad! ;) ser ut som ett äpple eller nåt :D

Nej nu ska jag forsätta gå runt och sucka högt för mig själv om hur synd det är om mig som inte ens klarar av att roa mig några timmar innan läggdags :D haha..

harekanin!


Elisa och jag laddade upp med godis och dricka för att samla energi inför dagen haha :D Fanta wildberries för gamla tiders skull!

Nina kör även skapligt med old-school till skillnad mot Tommys flashiga dator ;) muaha

..

Kategori: Allmänt

Lika roligt att dansa idag som vanligt :) lades på ännu några steg, lite halvkluriga men det ska nog sätta sig de med :)
Timmen gick ju fort, efteråt åkte vi tillbaka till Borlänge, fick vänta lite innan bussen kom så Elisa och jag övade på lite steg i centrum :D hehe.. vi sa att nästa gång borde man ställa ut en hatt och tjäna lite pengar ;)
Jag hade dock cykeln så när bussen kom så gick jag istället och hämtade min cykel och cyklade hemåt..Tittat på tv mest sen jag kom hem, känner mig sjukt trött och skulle absolut inte ha några problem med att sova nu! Vet dock inte hur tidigt jag kommer vakna imorgon då.. men det kanske är bra att vara utvilad när vi har lång skoldag imorgon, eller den blir en timme längre än vad den brukar..Det känns lite segt måste jag erkänna :) hehe..
Fick sms från posten för en stund sen att mitt paket är på väg till mig, jaaa..bättre sent än aldrig kanske man säger ^^

Nej nu ska jag lägga mig i sängen, harekanin! :)

Hallu!

Kategori: Allmänt

Klockan är redan halv 3, fick inget paket idag heller :( nedrans.. så jag lägger sången på hyllan ännu en dag och har istället plockat fram dansen.. har försökt sätta ihop en bra playlist så man slipper springa fram och tillbaka till datorn och byta hela tiden ^^ har tränat litegrann nu, vissa steg sätter sig bara inte! blir gaalen :D jag vill vara bäst juu (A)
Vad trött man blir av att dansa.. får ta och laga mat innan jag åker till Falun senare för att dansa på riktigt med resten av gruppen, få i mig lite ny energi haha :) men de ska bli massa kul som alltid :D

21/9

Kategori: Allmänt

Oh wow, dags att uppdatera kanske? Jag har faktiskt haft tanken men har inte gjort något direkt vettigt de senaste dagarna så tänkte att det kanske inte är så kul att läsa om hur lat jag är ;)
Idag har jag åtminstone vart i skolan, kanske inte lika roligt då vi var indelade i halvklass och mitt normala "crew" är i den andra hehe :) Men jag överlevde, se där! hade sökstuga och fick lära oss om hur man söker rätt på vetenskapliga grejer, artiklar osv. nyttigt till uppsatsen mjess!
Efter skolan åkte jag hem, hamnade i sängen och höll typ på att somna när pappa ringde ^^ Han svängde förbi med mina kläder och lite diverse saker som legat hos Jennie, för att sen ligga hos mamma några dar och sedan åkt tillbaka till göteborg.. ;) krångligt det dära men nu är iallafall mina kära lurar hemma igen :D
Tänkte sitta ner och göra lite nyttigt men tittade ut genom fönstret och såg att solen var framme! den låg så där superfint över träden så att jag bara var tvungen att ta kameran med mig ut och fota massor :) Fick sällskap av Richard så vi cyklade tillsammans bort till älven där ett par timmar knatade på, vi hittade till och med tillbaka till cyklarna genom bostadsområdet sen haha!

Det känns så tydligt i luften att det är höst nu :) man känner hur solen värmer när den är framme men luften är så där hög, frisk och härlig! helt underbart..
Tappade dock lite koncentration på att göra nyttiga saker så hemma sen har jag nu inte gjort så mycket mer, fastnade framför facebook och msn.. men det får man ibland :)

Imorgon ska jag ägna dagen åt dans, men det gör inte så mycket när det är himla kul :D jag väntar även på att ett speciellt paket ska leveras till mig med singstar :D wiie jag är dum, har fått för mig att jag vill sjunga massor.. rea är bra!

:)

Kategori: Allmänt

Oj det känns som jag har hunnit med massor idag iallafall! hur är det möjligt jag som kom upp så sent :) haha, var till kupolen..mötte Richard som var mitt sällskap.. fick mina båda klockor lagade smärtfritt och gratis :D wiiie! nu är jag superglad och kan börja använda min gula klocka igen, har saknat den massor!
Var runt en stund på lite andra ärenden där på kupolen sen gick vi ner till marknaden och tog ett varv där, vi hittade väl inga direkta fynd..lite godis :P
När vi kände oss klara där gick vi hem till Richard och spelade tv-spel..lite skateboard och sång, haha så sjukt pinsamt dålig jag är på singstar :D förutom Amy Diamond där jag kind of ägde ;)
Vi kände för lite frisk luft efteråt och tog med oss hans skateboard ut å han försökte lära mig lite basic-grejer.. som att stå på brädan och svänga, haha :D gick la sådär men jag är nog för gammal ändå för en skateboard karriär ändå ^^
Var ute ganska länge tror jag, eller det var iallafall mörkt när vi kom tillbaka in..tittade på Notting Hill och pratade ..Sen fick jag skjuts hem, snäll som han är :)

Blir att sova nu faktiskt, är massa trött.. :) Längtar efter min perfekta kudde

               

Lördag

Kategori: Allmänt

Goddagens! Jag har lite panik över att klockan snart är halv 3 och att jag inte har gjort något av dagen än! Jag tänkte lägga mig i tid igår, satt och spelade tv-spel med mig själv haha :D men så fick jag besök av Billie istället, det var bättre :) Så klockan blev inte mindre än runt 4 innan jag kom i säng ..men vet ni hur skönt jag har sovit sen då :O helt galet :) Men jaha, igår gjorde jag ett litet fynd, jag hittade nämligen mina försvunna länkar till mina trasiga klockor så jag hade tänkt att dra till kupolen nu innan dom stänger och smöra så jag får dom lagade :) Hoppas på att det är kallt eftersom jag typ är tvungen att gå i mössa pga mitt hår ;)

I did something stupid today...

Kategori: Allmänt

Hellu! varför känns det alltid som att under helger så är spriten människors liv? ^^
Har inte gjort särskilt mycket vettigt idag faktiskt, var i skolan på föreläsning, jag lyckades hålla mig vaken iallafall hehe.. Efteråt var jag med Elisa en snabbis på stan, hon skulle leta presenter till ett par kompisar och hon hittade fina sådana :) Åkte hemåt och jaa.. här har jag varit, ut och handlade lite..hm..jaa.. tränat lite dans :) känner att jag har en lång bit att gå innan jag blir hiphop ^^
Och när jag blir ensam och rastlös så har jag förmågan att göra dumma saker ni vet, och oftast är det mitt hår som får lida..Idag fick jag för mig att jag skulle klippa lugg.. wiho! har velat ha det läänge nu! meeen det är ju inte så lätt borde jag ha lärt mig vid det här laget då det inte är första gången heller precis :P Såå ojämt, fult och osymmetriskt..vilken katastrof! Tur nog är det ju ändock möss-säsong och hårnålar finns..eller ja det ska iallafall investeras! ;) nu ska jag bara försöka dölja mitt hår tills det växt ut igen sså att en frisör kan fixa till utan att skälla ut mig totalt.. Haha dum jag är..


                                 

morrn!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Jag är så himla trött! Somnade runt 3 inatt.. såklart, är det nån natt jag inte kan sova så är det ju klart att det är natten då jag ska upp tidigt.. blää.. kom iallafall trots det upp i tid, tack och lov för vakna med the voice på tv så att man har något att lyssna på .. ^^ Jag har fortfarande en timme kvar innan jag ska till bussen, på det ska jag hinna fixa iordning mig och äta frukost :) ska nog inte vara några problem..
Får se om jag somnar eller inte på Bodils föreläsning haha, ha det bra :)

Ett UFO!

Kategori: Allmänt

Har nyss kommit in från en superhärlig promenad :) den blev lite längre än vad jag tänkte mig, har varit ute nästan 1½ timme och bara gått.. lyssnat på musik och njutit av den friska luften.. det var faktiskt lite extra skönt när det regnade ett tag :) Märks att alla börjar bli medvetna om årstidsförändringen nu då jag såg människor med både vinterjackor, vinterskor och vantar o mössor ^^
När jag gick genom stan, lyssnade på Sonic Syndicate - Enclave (som påminner mig väldigt mycket om den tiden då jag precis flyttat hit av olika orsaker) då för ett tag kände jag mig riktigt hemma..
just ja, jag såg ett ufo också, mjoni! där skulle jag haft min kamera för att bevisa det för er! :O
men men, såg tidigare att skolan börjar tidigt imorgon, dvs. ska vara inne i Falun kl 10 så jag hade faktiskt tänkt att sova nu, Normalt har jag sovit bort halva dagarna på senaste tiden så det kanske gäller att sova tidigt för att komma upp i tid, om jag nu kan somna :)

Vi hörs imorgon, harekanin!

Erase me

Kategori: Allmänt

Jag vill gifta mig med Kanye West.. så är det bara! ^^ Jag vet att kid cudi får äran för låten men varje gång jag hör Kanyes härliga stämma, haha! då blir jag så glad :D låten har totalfastnat i mitt lilla huvud och suttit där den senaste tiden..

                         

Man kanske skulle ta och tänka om..

Kategori: Allmänt

Yes you heard me ! Jag funderar på att tänka över den där filosofin om att hitta kärleken i mataffären, ni vet det där klassiska man ser på film.. Jag var och handlade mat för kvällens matlagning och direkt när jag kommer in i affären står det ett par killar och bara glor på mig.. haha såg himla dumt ut, jag hade min  lista i handen och lurar med musik i öronen (jag är nämligen på vara-för-mig-själv-humör idag) Så jag fortsätter mitt varv därinne och hela tiden följer dom efter och typ söker kontakt med mig..förlåt killar, jag orkar inte och jag känner er inte kände jag och skötte mig själv :P sen helt plötsligt kom det ett par till som gav mig blickar och såna där flörtande höjda ögonbryn.. så himla flummit .. Därför tänker jag nu att kan det vara så att det faktiskt finns människor som anstränger sig i mataffärer och kan man verkligen hitta nån där? mja.. vem vet ^^

Mat handlade jag iallafall, blev chilibiffar med egna klyftpotatisar idag :) lite sallad till o grejs..och cola kvar sen igår :D det smakade faktiskt bra..Nyss pratat i telefon med Jennie så nu blir det antagligen lugnt resten av kvällen, tv..fixa iordning köket till ursprungligt skick och sen en härlig promenad tror jag..

                               

Efter regn kommer solsken

Kategori: Allmänt

..Har jag hört.. och faktiskt ser jag blå himmel där bakom det mörka regnmolnet som just dragit förbi :) Idag har jag verkligen inga planer för dagen.. helt galet egentligen, vad gör man då? :D
Sitta inne och vänta på att dom ska sätta på värmen i lägenheterna? skulle behövas snart tycker jag nu när hösten är på ingång :)
Men ja jag ska nog ut och hämta lite luft så att huvudet får rensas, ni vet sånt som kan behövas ibland så att man inte blir galen, haha..
Känner för övrigt att jag har matchat mina kläder väldigt udda idag, haha..

harekanin!

                               

Wiho!

Kategori: Allmänt

Är ledig imorgon med.. undra vad man ska hitta på då :) det betyder även att jag kan vara uppe lite sent ikväll med.. Har lust att titta på någon film :) bara mysa ner mig i sängen.. men såg att de är south park nu så det blir det första att titta på :D wii har saknat det! Men vi hörs imorgon allihopa, godnatt :)

                          

Dansadansa

Kategori: Allmänt

Mmm godis! :D man får faktiskt unna sig det ibland :) Har nyss kommit hem från dans i Falun, fick skjuts av Edvin och Elisa :) oerhört snälla själar! dansen gick la sådär, nu börjar de avancerande stegen komma in i koreografin ;) men med lite träning så ska jag nog kunna klara av de med! :) Fick även skjuts tillbaka till Borlänge, vi gjorde ett stopp på Citygross för att inhandla livsnödvändigheter för Elisas pluggnatt dom hon har framför sig.. Jag fick dock som sagt med mig godis och även cola hem ^^ hihi..
Nu sitter jag och tittar på Idol.. får se vad det blir av resten av kvällen..

Harekanin!

Circle of life

Kategori: Allmänt

Godmorgon!, ja läget är faktiskt så för mig idag eftersom jag sovit lite väl länge enligt mig .. Redan onsdag.. gårdagen gick lite extra snabbt då jag fick komma ifrån skolböckerna en del :) främst kvällen som blev uppbokad med att hälsa på Richard och hans supercrib för att titta på Idol och lite film, Grown ups och step up 2 blev det.. :) Efter det cyklade jag hem igen, hann inte så mycket mer innan Billie kom över på snabbvisit :) sovit gott det som återstod av natten och nu sitter jag här igen.. haha circle of life ;) nej men nu får jag smått med ångest när jag tittar runt och ser hur det faktiskt ser ut härinne! tentor gör alltid att lägenheten hamnar i skymundan..

ciaao!

Sluta sola!

Kategori: Allmänt

Här är jag! woho.. Jävla skittenta har tagit upp all min tid i helgen, men äntligen har jag nog skrivit klart den (vilket innebär att jag kommer ändra och läsa igenom ungefär minst 700 ggr till) haha :) Men himla skönt att ha grovjobbet gjort.. Har även hunnit med så roliga saker som att umgåtts med Billie med :) Nu när han också börjar bli frisk från den eländiga förkylningen..

Har även kommit på att jävligt synd att halloween inte är nu! isåfall hade jag haft min dräkt klar! Brännan från Tunisien släpper (jag vet att du varnade mig för att sola mycket Jennie) nu är jag hur som helst fläckig över hela kroppen! så himla pinsamt.. ser ut som nåt slags freak :( bara att fylla i alla konturer så ser jag ut som en leopard ;D Men då kan man vara glad för att det åtminstone är tillräckligt kallt ute för att ha på sig långärmade tröjor..

                             not so pretty

Friskhetstecken

Kategori: Allmänt

Vad hände med gårdagen egentligen? ^^ Den försvann lika snabbt som den kom.. gick till och med och la mig tidigt och sov länge idag, det var nog välbehövligt för jag känner mig inte alls lika sjuk idag som igår! :) synd nog har jag fört smittan vidare men vi får hoppas på att det inte blir allvarligt :) nu är det bara smak och lukt jag vill ha tillbaka, hatar att inte kunna smaka på det jag äter..!
Idag ska jag ha pris som världens tråkigaste person och plugga sönder! jag måste verkligen få min tenta klar snart innan tiden är slut =/

Sommarminnen

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att jag ska till bussen, har sjukt många saker att göra men allt jag kan tänka på är vilken sjukt bra sommar jag haft! Grymt många upplevelser :D helt otroligt :) Den bästa jag kommer ihåg på länge faktiskt.. synd att den är slut =/ men då blir nästa mål att få hösten så bra som möjligt! och det har ju redan börjat bra iaf :D



Ett litet urval av bilder från sommaren, finns oändligt men hinner inte mer, nu måste jag fixa håret och äta frukost :O Härråå :)

Godkväll!

Kategori: Allmänt

Hur är det med er små människor? :D
Jag kan inte bestämma mig om jag mår bra eller dåligt, på vägen till Falun mådde jag verkligen dåligt men var in på apoteket och efter nån ipren mådde jag ganska mycket människa igen..Skulle hämta ut pengar och hör långt bort hur nåt knackar på ett fönster, snart ringer hero och säger att hon såg mig :D hehe.. så var in en sväng på fiket där hon satt och snackade med henne..det var roligt :)
Kom iallafall igenom dansen trots att kroppen inte riktigt var på topp.. så sjukt roligt det är att dansa! :) även om man inte direkt är bäst men jag gillar det ändå! Känns som väl spenderade pengar, oh yes!
Efter jag kom hem tittade jag på idol sen somnade jag ganska snart i sängen.. har sovit ett par timmar fram tills nu då jag kom på att jag borde förbereda lite inför imorgon då vi ska skriva utvärdering av Idre-projektet.. Det innebär att jag får träffa dem imorgon :D åh härliga personer!
Tydligen är våran lärare sjuk så blir ingen föreläsning imorgon, innebär det att jag har lite extra tid att skriva på tentan? Vi får helt enkelt se :)

Förkylning has arrived ^^

Kategori: Allmänt

Idag är det redan onsdag, är inte det helt galet? imorse vaknade jag och kände mig överkörd av minst tre ångvältar! Jag är villig att erkänna att jag har fallit för grupptrycket och lika som alla andra har jag gått och blivit megaförkyld! Jag kallar det kommahem-sjuka! för det var då det började..
Har försökt börja på tentan hela dagen, har skrivit ungefär 4 rader så jag antar att det är bara att fortsätta nu då, innan tiden rinner ut..
Senare ska jag ta mig ner på stan, inhandla lite medicinos för att sedan åka in till Falun och dansa streetdance :D ser fram emot det faktiskt, även om jag mår som en kratta ^^ Man lär ju ha några saker att se fram emot nu när man är hemma i Sverige igen, ser tecken hela tiden på att vi borde åka tillbaka till Djerba! Saknar även att umgås med Jennie, så nära men ändå så långt bort är hon.. :( Men förhoppningsvis kan jag följa med till Göteborg nästa vecka, det vore super :)

Nej tenta var det, herrååå! 

                          

Välkommen hem

Kategori: Allmänt

Oh god!
Välkommen hem till Sverige igen Nina! ^^ Tänkte förklara hela historien om vad som hänt den senaste veckan i tunisien här men det är alldeles för mycket och jag orkar inte, inte nu iallafall.. men shit vilken grym vecka :D Händelserik minsann! ni skulle bara veta.. Har väldigt mycket erfarenheter och fina minnen med mig hem :) vill tillbaka nu nu nu nu nu! Bilder orkar jag inte krångla med just nu, det har ni säkert redan sett på fb ändå..
Idag började jag skolan igen och åkte därför tillbaka upp till Borlänge, sjuk ångest jag hade imorse, har nog inte varit med om liknande på länge =/ meen när jag väl kom till skolan, träffade allt härligt folk igen så släppte det en del :) Har haft tur idag att träffa på massa bra folk! Uthärdade iallafall föreläsningen och efteråt gick jag och Elisa ner på stan mot bussen, svängde in på ett par affärer och hade ännu mera tur att träffa på Mathias :D det var minsann på tiden! :)
När jag kom hem krånglade jag med csn, pengar och sådära..lite drygt sen fick jag sällskap av Billie! massa mycket trevligt! :)
Nu är klockan egentligen alldeles för mycket! Har en hel del sömn att ta igen från de senaste dagarna/nätterna så nu blir det att sova, ladda krafter inför imorgon.. då är det främst tentaplugg och dans som står på schemat! :)

Natti!