Snickarpartyt

Helgen närmar sig!

Kategori: Allmänt

Gooday! Klockan är redan ett och över det.. helt galet..
Tänkte ha sovmorgon idag nån timme men så fort klockan passerar 7 verkar det andra folket därute vakna för då surrar det som attan i telefonen :D haha.. men det gör inget! Vaknade dessutom vid 6-tiden av att jag legat på nåt knasigt sätt så jag hade sjukt ont i mina armar.. den ena kunde jag knappt ens böja på och den andra hade totalsomnat.. skrattade lite åt hur man kunde slänga med den då (A) jag är nog lite knaseliknas ändå!
Har nyss avklarat dagens seminarie, hon sa inte så mycket om det jag skrivit och mitt material så jag antar att det bara är att jobba på :P
Ska nog sitta en stund nu och skriva lite :) medan jag har tid.. praktiken får ske på distans idag som sagt..
I eftermiddag åker jag tåget till Sala! Valborg i sala, det var längesen känns det som, men jag är laddad och det ska bli kul! :) Även om man nyss var ledig ser jag fram emot några lediga dagar igen :D hehe..


Vi gillar att göra hand-poser...i think

Punching in a dream

Kategori: Allmänt

Godkväll..! det känns som en sten lyfts från mina axlar.. jag har fått dansa av mig och den fruktansvärda stressen av en stökig lägenhet har nu lagt sig en hel del efter att ha fått plocka undan alla saker, vet inte när jag såg att mitt bord var svart senast ^^
Och dansen som sagt.. kände mig rätt stel och trött i kroppen så var kanske inte helpepp som jag borde varit så här sista gången på terminen.. men det var sååå skönt när man väl kom igång :) låtsas klubbmästerskap också..det var läskigt mahah.. tog mig upp på en låtsas andraplats dock.. skulle flörtat mer med domarna ;)
Kom hem som vanligt på torsdagar, lite över halv 9 men med den lilla energi jag hade kvar tog jag som sagt tag i lägenheten, plockade undan massa saker som legat verkligen överallt.. så mycket skräp! blir så stressad inombords när det är så :( inge bra.. så nu äre himla härligt :D ska ta och dammsuga imorgon hade jag tänkt så får jag bort smutsen från golven också (A) Så ikväll blir det inge plugg.. nej det fick bli städning istället ..Nu börjar energin rinna ur mig och jag känner att sängen lockar sjukt mycket just nu! lite House och krypa ner under täcket.. JA TACK! :D

Imorgon är det fredag, har tyvärr skola under dagen.. seminarium igen.. blää..ska dessutom försöka jobba på distans med praktiken om det funkar.. men sedan på eftermiddagen drar jag mot Sala för att invadera Johanna och hennes lägenhet över helgen tillsammans med Sazzo! :) Vet inte om Lovisa kunde komma med?  hoppas på det! :) jag behöver verkligen el västmanlando just nu känner jag..så det ska bli härligt. På söndag åker jag upp till Falun igen.. då ska jag och Elisa peppa sönder och göra bäst ifrån oss på märkestagningen :D spännande!

Vill tillägga att jag redan stoppat in 90% av alla kläder som llåg på golvet och tagit upp alla papper som skräpade på golvet när jag tog första bilden.. det såg värre ut ;D

Får jag låna?

Kategori: Allmänt

Du den tuffa killen med vitt linne och keps, skulle jag kunna få låna dina byxor till dansuppvisningen och gärna märkestagningen på söndag? Och som en bonus gärna låna dina raka och spända armar?, tack! :)

            

Tror du vi kan vara lika synkade på uppvisningen i vår grupp Elisa? ;D hehe

jag glömmer aldrig bort vad du gjort, nej nej

Kategori: Allmänt

Ni säger att kent är skärasigdjuptöverallt-musik.. tss.. Veronica Maggios nya album Satan i gatan gör mig mer deprimerad än nånsin.. kommer för nära inpå mina känslor kanske, troligtvis. typiskt att det ska vara så bra musik :)

Skulle den kunna funka?

Kategori: Allmänt

Till examenssittningen står det som klädkod kavaj.. jag vill hellre ha klänning (A) Känner för att ha på mig något enkelt och stilrent.. Funderar på att använda den här, vad tror ni? mitt konto är ju inte direkt överfullt så det är lite lagom pris så där med 290 kr :)
Skulle kunna pimpa upp den rätt bra tror jag..

                                              

Till avslutningsceremonin vill jag däremot ha något lite gladare, ljusare och livfullare :) Im keep on lookin ;D

Where to run, are you there? are you there?

Kategori: Allmänt

                         

Hunden, katten glassen!

Kategori: Allmänt

It happened again!
Dagen bara vände swoop.. Nej men fick lite extra energi på lunchen då jag faktiskt tog mig hem och käkade, låg i sängen en stund.. det var skönt :) sen på vägen tillbaka kände jag mig lite piggare. Har hunnit med lite plugg på eftermiddagen nu här på praktiken dessutom..och ett samtal med Jonas :) Jag valde även att acceptera erbjudande att jobba för min handledare under festivalveckan.. så det blir p&l för mig! :D det innebär ungefär samma uppgifter som jag har nu några timmar om dagen och annars eftersom jag inte är avlönad så får jag desto mer fritid istället :) torsdagen är smockad med bra band så har lite panik nästan nu hur man ska hinna med alla ;) men så det känns bra faktiskt :) känns bättre än ett vanligt funktionärsjobb även om vattenbaren var riktigt roligt :)

Ett par timmar kvar här nu då sen ska jag hem och plugga, surprise!
Imorgon är det dans, wiihoo :)

                          

Det funkar inte längre..

Kategori: Allmänt

Igår vände verkligen dagen och jag kände mig top of the world tillslut! superhärligt :) idag däremot känner jag mig som den Nina jag egentligen är.. inte lika great feeling^^
Musiken hjälper inte idag.. har tagit ur lurarna till och med..
Praktik hela dagen och tiden går så segt! drar verkligen ur de sista krafterna och koncentrationen nu.. ser fram emot då man snart bara har skolan att fokusera på igen.. sorry men det funkar verkligen inte med kombination praktik + skola.. allt blir halvdant gjort..inge bra intryck här och inge bra för skolans betyg..
Så ännu en dag fast i rutiner.. lever på helgen som var och planerar för helgen som kommer då jag får träffa ligan el västmanlando! :D toppen..
Harekanin!

Laws annoy you and the good stuff destroys you

Kategori: Allmänt

Godmorgon, ingen bra morgon men det betyder att resten av dagen antagligen blir bättre :)
Grattis till mig, Lovisa och alla andra som också heter Therese/Teresia (oavsett stavning) på namnsdagen idag! och alla födelsedagsbarn med då :) hihi.. känner bara en som fyller år idag..
Mulet väder ute, inväntar liksom regnet.. men man kan inte alltid få som man vill, det har vi ju lärt oss.. Känner att jag behöver lite extra kraft från musiken idag..ryser föresten lite av välbehag varje gång jag hör det ringer i telefonen som tillhör en tjej som jobbar här, hon har nämligen Miike Snow-Animal som ringsignal :) älskar den!
Men för att vakna till och komma på fötter idag krävs lite kraftigare musik ^^ hehe..

Nu ska jag jobba..

Harekanin!

                   

Påskhelgen

Kategori: Allmänt

Hej hopp!
Hemma och mellanlandar i Möklinta igen efter att ha spenderat ett par dar i Eskilstuna hos Jonas :)
laddar upp lite bilder för att få fram hur påskhelgen varit..

Kom fram till Eskilstuna vid tolvtiden i lördags, vi var runt på stan ett tag..fixade solglajjer till Jonas och lite dricka o kex.. Sedan letade vi oss fram till en park som vi hört skulle vara poppis :) jora den var väldigt öppen mitt i men de var najs :) Där satt vi och stekte till kvällen då vi vinade hemma hos Jonas
I söndags, igår vaknade vi rätt tidigt ändå måste jag säga och vi drog på oss shortsen, fy fan va härligt de var :D att kunna gå ute i shorts och linne bara.. aaah.. vi tog oss tillbaka till parken där vi låg och stekte flera timmar och hade det bra med musik o grejs :) mys.. vi gick sedan hem, fixade mat och fixade iordning oss för att gå ut och möta upp ett gäng i Rothoffsparken. Cruising i stan med och det fina vädret så det var ju massa folk ute :) gött!
Kvällen var livad men rolig trots att jag inte kände någon när jag kom dit, aa förutom Jonas då.. ^^ Men trevligt folk, aaabsolut! :) Där hade vi roligt och flummade runt, gjorde en misslyckad bakåtkullerbytta så jag tappade luften och som idag orsakat mig ryggont ;) plus att jag bet mig i tungan så att jag har tappat känseln en liten bit.. HAHA.. Mina vita skor är tyvärr färgade röda av vin.. meen det var kul som sagt..Nina cyklade hem till Jonas och hämtade högtalarna, sen var alla igång så jag utser mig själv till kvällens hjälte, haha ;)
polisen var även förbi o hälsade på och inspekterade men var snälla mot oss :) vet inte riktigt vad klockan var när vi kom hem..slocknade som en klubbad säl

En grym bild på Emil och Jonas får avsluta inlägget, hehe :)
Idag var vi uppe i tid igen.. lite sega efter gårkvällen men tog oss ut till en annan park och stekte i solen ett tag innan jag åkte hemåt med tåget till Sala.. Lagat mat och sovit i soffan är typ det jag hunnit med sen dess.. ^^
nu ska jag titta klart på körslaget och sedan blir det sängen tror jag.. riktigt trött :) vardag imorgon ..lite ångest över det.. lite ångest över att komma tillbaka till dalarna, jag vill bara softa och ha parkhäng hela dagarna! ^^
Harekanin!

Åker iväg..

Kategori: Allmänt

Imorgon är det tänkt att jag ska till Eskilstuna för att umgås med Jonas ett par dar :) om han inte ändrar planerna ^^ så blir att ta mig upp i tid imorgon och därför säger jag godnatt nu :) somna in till nåt avsnitt House kanske.. om jag orkar så långt.. är massa trött ^^
Men hoppas på att resten av påskhelgen blir kanon :) blir nog inte mycket mer uppdatering tills jag kommer hem igen

(påsk)Harekanin!

Min långfredag i korthet

Kategori: Allmänt

Glad påsk på er! :)

Har varit i Västerfärnebo idag med Saz hemma hos Lovisa.. fira William som fyller hela ett år :) han blir stor :) Det bjöds på mumsig tårta och härligt sällskap :)
Sazzo och jag åkte sedan tillbaka till Möklinta för att äta mat med pappi.. grillat och så glass till efterrätt :) mums.. Vi satt ute på altanen och pratade ett bra tag innan hon åkte hemåt och jag drog mig inåt.. har inte gjort så mkt mer ikväll..skulle ha pluggat men fastnade framför tvn..
En bra dag iallafall och jag hoppas vi ses nästa vecka igen :)

Oh nooes!

Kategori: Allmänt

Hahahaha har tjatat om hur jag avskyr ordet keff.. sagt att det måste bara finnas en person, simon som säger det^^ Så kollar jag på House....
Däremot måste jag försvara mig med att säsongen är några år gammal och därför borde man ändå förbjuda ordet ;)


              

..

Kategori: Allmänt

Vill fixa en ny header.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på för kuligt och spännande.. hm.. :)

Helgplanering, en egen liten reminder

Kategori: Allmänt

Vilka fulla helger jag har framför mig just nu känner jag :) vad roligt! tycker om att skriva ner så att jag känner lite kontroll över situationerna.. haha :) kontrollbehov yes sir ;)

Nu i helgen: Påsk, vara hemma hos pappa till Lördag, åker sedan till Jonas i Eskilstuna och hänger :)


Nästa helg: Valborg, Vad jag vet just nu så pratas det om att träffa Johanna och Sazzo inne i Sala? :) Vore himla skoj. Dessutom är det märkestagning i streetdance på söndagen.. Neeeervöst!

Helgen efter det: Mamma kommer upp till Borlänge och hälsar på :) På söndagen är det Dansuppvisning och jag får då träffa Jennie och även pappi igen :)

Helgen därefter: Elisa och jag är i London och röjer.. daaah ;D

Helgen efter det: Fyller år på torsdagen under veckan så får lite se om det firas lr så :) eller om allt händer under veckan ^^

Sista helgen i maj: Hm, vet inte.. händer det något då? Fira min födelsedag någonstans kanske? :) med lite partaj vad sägs..? KM i streetdance på söndagen, (tack Elisa för påminnelsen ;D )

Helgen efter: Examenssittning och examensceremoni på skolan, Nina slutar skolan :') för att antagligen börja igen till hösten ;) Pappa fyller även år på söndagen

Därefter: Åker till Kreta på fredagen, hääääääärligt :)

Helgen efter det (tar det aldrig slut ;D ) : Lovat att vara Honey och husvakt, så det blir direkt när jag kommit hem från Kreta :)

Helgen sen då: Ladda inför P&L troligtvis som drar igång veckan efter

Såå helgen efter den: Festival och återhämtning efter antagligen grymma upplevelser :D om jag inte jobbar sönder mig ^^ Mamma fyller år på lördagen där också

Helgen efter det..... : Nu börjar det ta slut på planer! Försöka hinna med sommarkurs (A) om jag kommer in på någon.. :) hihi..
Sen verkar det vara fritt från planer fram till Way Out West.. :D men det betyder ju inte att jag inte har roligt för det ;) och lite allvar lär man ju hinna med också.. ^^


London Calling!

Kategori: Allmänt

Torsdag idag, skärtorsdag.. Kommer ihåg att biggis (min hamster när jag var mindre) dog på en skärtorsdag.. hehe
Har varit på praktiken idag trots att så många är lediga :) min beslutsångest ledde till kittelattacker och en lapp på ryggen "jag kan inte välja" hahaha :) mjo det stämmer ju iofs.. Sen gick jag hemåt för att ordna lite ärenden innan pappa hämtade mig.. Vi åkte hem mot Möklinta, stannade på McDonalds, coop och willys på vägen hem så det tog sin lilla tid.. när vi var på Willys i Avesta ringde Elisa och meddelade att hon och hennes pappa höll på att boka resa till London åt oss.. :D wiiie så nu är resan bokad, no way back now ;D men det vill jag inte :D det ska bli hur kul som helst.. London!! Ih vad roligt :) den 12 maj åker vi och bara ett fåtal veckor efter det så åker jag ju med mamma och Jennie till Kreta :D tjoho :) hur bra som helst!
har annars suttit ute på altanen ikväll med pappa och sällskapat.. skönt var det ute :) Nu blir det lite tv innan sängen.. imorgon ska jag iväg med Saz hem till Lovisa och fira lille William.. ett år blir pojken :) aaw vad dom växer snabbt!
Harekanin

Ingen tid över till bloggen

Kategori: Allmänt

Hej o hå!
Man hinner ju aldrig blogga nuförtiden :P Igår var jag inte hemma förrän typ 8 på kvällen och på mornarna kan jag ju säga att jag drar mig i sängen så länge jag kan :) hehe..
Har varit rätt fullt upp på praktiken i veckan faktiskt.. och speciellt i skolan med så jag försöker hinna med att ta tag i artikeln då jag kan.. det kommer ta tid att få den iordning känner jag dock.. Men idag har jag fått tid till att hinna leta på lite forskning och så åtminstone :) super! Nästan så att jag ser mig förtjänt av en ledig kväll.. har kommit på att jag har inte haft socialt umgänge på hela veckan förutom igår på lunchen när jag sällskapade med Elisa :) ja förutom att kontoret annars även kryllar av folk om dagarna.. så ensam är man ju inte, men ändå jo..Jävla skola att behöva låsa in mig sådära!
Funderar på att ta mig hem snart, har gjort massor idag och känner mig så nöjd :) bara ett par veckor kvar här nu.. helt galet! ska ta mig förbi lite ärenden idag och sen ska jag hem och slänga mig på sängen en stund.. sen om jag inte pluggar måste jag få ordning på lägenheten och packa för påsk! Åker hem till Möklinta imorgon för ett par dar, blir det Eskilstuna sen tro? :)
Harekanin allihopa!

Kanye West <3

Kategori: Allmänt

Biljett är köpt! Lycklig tjej minsann! :'D Kan inte bli mycket bättre nu

Är det inte fler som är intresserade? hojjta! :D

                                  

Oh Happi Monday

Kategori: Allmänt

Hej hopp salut goddag!

Jag har haft en toppenhelg ute på Muskö med mamma Jennie mormor och morfar! :)
Blev hämtad i västerhaninge av mamma och Jennie i fredags då vi åkte vidare och shoppade lite ;D hehe.. fick ett linne inhandlat till den uppkommande dansuppvisningen, gröönt och fint :)
Annars har helgen bestått av massa mat, tårta, godis, sällskap och sol :) härligt och det syns faktiskt lite idag att jag fått färg.. även om det är LITE..
Åkte hem igår och pappa hämtade mig i Sala.. så har sovit i Möklinta inatt och myst med Honey :)
Tidigt upp idag för att komma tillbaka upp till Borlänge, fått med mig ett par matlådor också så nu har jag massa mat :) god mat!
Solen lyser idag med och jag tog en prommis till praktiken, sköönt! En långhelg ligger framför oss och får se vad som händer då.. Funderar att boka biljett till Way Out West idag, det får nog bli så :D Kanye West ni vet :D skulle göra Nina så glad!

Något annat glatt är att i början av juni åker jag till Kreta med mamma och Jennie :D det ska bli supermys, ser fram emot det! Vill även att det ska bokas Londonresa med innan dess :) Elisa och jag jobbar på det

Vore inte det bästa sommarn? London, Grekland, Peace & Love, Way Out West och allt annat roligt däremellan :D

Nu ska jag jobba

Harekanin

                           

Torsdag 14 april

Kategori: Allmänt

Idag är det torsdag, onsdagsångesten är borta.. kanske just för att det är ny dag ;) Ryktet om sol idag verkar stämma, helt blå himmel och fåglarna kvittrar!
Det enda jag har ångest för just nu är att jag inte kommer ihåg om jag stängde av locktången imorse eller inte, jag antar att jag gjorde det!
Tog en promenad till praktiken idag, kanske inte bästa dagen eftersom jag hade mycket packning ^^ dessutom så var det faktiskt lite kyligt och snålblåst så att det sprutade tårar ur ögonen ^^ tycker inte om sånt.. men fram kom jag och nu efteråt känns det skönt :)
Har precis pillrat med sökning till högskolan i höst, sökt typ 20 kurser nu ^^ så någon lär man ju komma in på tycker jag :P om jag inte hittar jobb förstås!
I eftermiddag, eller ja snarare ikväll är det dags för dans igen :D känns som år och dar sen jag dansade så det ska bli kul :) riktigt kul :) Så det ser jag fram emot och hoppas att dagen går snabbt! Får bli en långlunch utomhus (A)

Yeah annars har jag typ 300 fler saker som borde hinnas med men jag kommer ungefär hinna med 4.. ^^ praktik, dans och packning plus fixa tågbiljett till imorgon..

Idag har jag på mig mina fina vita skor som jag fortfarande är lycklig över :D och en tröja som jag faktiskt köpte på Ullared ;D den är massa skön :) London står det dessutom på den, och dit längar jag just NUUUUUUU!

                                         

Harekanin!

I'm alive!

Kategori: Allmänt

God eftermiddag! 
Sitter här på praktiken och väntar in min handledare.. 11.15 ca skulle han dyka upp.. jaaa.. tiden tickar ju på ;D inte för att jag inte har nåt att göra, för det har jag.. men ändå.. :) haha.. aja.. bara för det kommer han dyka upp inom 5 minuter bara för att jag nämnt det ;)
Har nyss kommit tillbaka efter en tur till skolan faktiskt, har lämnat tillbaka några böcker som skulle in nu de närmsta dagarna.. får nog ta en ny tur snart och låna nya när artikeln ska börja skrivas på riktigt nu snart!
Med mig tillbaka köpte jag med mig lite gott, ramlösa vattenmelon (Som måste vara den absolut godaste smaken av dem alla som finns!" och en fruktsallad som var så saftig att jag dör lite av lycka varje gång jag stoppar en bit frukt i munnen :D haha..
Unnar mig detta mitt i onsdagsångesten, Jag visste inte att onsdagsångest existerade förrän idag.. allt känns grått och deppigt och jag har ångest för att det bara är onsdag samtidigt som ångesten finns där för att det redan är onsdag! oh la la! måste hem och göra massa nytta sen!!
Nu ska jag fortsätta jobba, ville bara att ni skulle veta att jag lever ;D

Mina nya pjucks :D

Kategori: Allmänt

Det sägs att skorna, speciellt vita är som bäst när dem är slitna... njaaa :) jag föredrar nya :D hihi.. här är dem jag fick av Jennie idag som ersätter mina gamla och trasiga :D

Jag tror ni ser vilka som är nya och vilka som är gamla ;D

Söndag 10 april

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Sitter hemma hos farmor och farfar och tittar på tv med Jennie och pappi.. Dom blev inte imponerade av Uri Geller och har dumförklarat mig ett flertal gånger ;D haha.. ^^
Idag annars har Jennie och jag varit i Ullared ..på Gekås för att vara så där oerhört korrekt ;) mycket folk men inte extremt.. fick hålla ordentligt i plånboken för att inte spendera för mycket pengar på inredning muahah :) Hittade lite smått och gott ändå och bilder på det kanske kommer sen sometime..
Åkte sedan och handlade lite, fick födelsedagspresenter av Jennie :D förutom en asnajs röd klocka från Ullared så fick jag ett par nya vita skor .. mina som är så oerhört slitna.. så nu är jag jääääättenöjd! :D :D spenderat kvällen hos farmor och farfar med god lax, plugg och tv..
Nu blir det alldeles strax att åka hem till Jennie och sova, klia sixten :) mihihi..skönt att vara ledig imorgon! även om det innebär hemresa..
Godnatt och harekanin!

Ett hello från västkusten

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Har landat nere i onsala nu :) känns toppen.. eller ja vi landade ju redan igår kväll.. har tagit det lugnt, haft det bra och idag har pappa och Jennie krånglat massor med hennes bil ;D hehe.. Fick istället uppdraget att laga mat och handla.. brände tacopajen, duktigt! men det smakade bra ändå :D
Nu på kvällen har vi vart och hälsat på farmor och farfar.. så söt farmor är när hon blir så glad :')
Imorgon blir det att gå upp tidigt, Jennie och jag ska ner till Ullared, mjoni! så det blir sova snart :)

Avslutar med en bild på Sixten, världens skrikigaste men charmigaste kisse :)
Harekanin!

Jag blir galen!

Kategori: Allmänt

jag har katthår i näsan och det kliar så jag blir toooookig! hahahah :) åkte med pappa hem till Möklinta som sagt idag..känns skönt att vara hemma, även om det bara är för en natt :) Lilla Honey blev så glad när man kom hem :D söötnöt!
Nu är jag trött efter en tuff vecka, tror jag hoppar plugg idag och satsar på seminariet imorgon bitti istället..
Sen imorgon efter skolan är avklarad drar vi vidare till Onsala :D jag längtar! :) ska bli kul att komma ner och hälsa på syster igen :) miljöombyte är behövligt!

Börjar bli trött så lite ta det lugnt vid tvn och sen sova blir nog braaa :)

Harekanin!

Just ja!

Kategori: Allmänt

Fick sms om att min t-shirt har anlänt på posten, finally! fick sms i FREDAGS om att den skickats från lagret.. ^^ ska försöka hinna hämta ut den innan det bär av till Möklinta i eftermiddag..
Det är alltså en t-shirt till dansuppvisningen som jag beställt :) är nyfiken på om/hur jag kan få den att se bra ut tills dess, vill testa tillsammans med byxorna med :D fast det får vänta till efter helgen..wiwiwi

Hääärååå

Nina och språk

Kategori: Allmänt

My head is spinning ^^ hehe.. har suttit och mailat presskontakter för en del band nu.. läskigt med många av mina intervjufrågor och formuleringar.. hihi :) verkar redan ha fått ett par positiva svar, wiho! Har också översatt och skrivit ut 20 artiklar på spanska..thank god for google translate säger jag ;)

Nu tycker jag att Nina är värd lite frisk luft och en matbit..

Harekanin! :)

Cool idé

Kategori: Allmänt

The best day

Kategori: Allmänt

Vilken oerhört bra dag so far! :) glad jag blir och vad mycket jag kan glädjas åt andra just nu, det är skönt..
Sol, bra feedback på mina uppgifter här, och Kanye såklart! jag trodde att jag upplevt den övre gränsen av att vara glad och uppspelt för nåt men nej! Jag ska till Way Out West i sommar! och jag hoppas på att jag får med mig härligt folk med :) Kom igen nu :D KANYE WEST för tusan! jag sitter och lyssnar på skön musik som bara sprider glädjen som tusan i hela kroppen! :D LÄNGTAR!

N får ursäkta om jag skriver konstigt för jag har nog lite feber och grejer, ser suddigt verkligen.. klarar inte av att fokusera blicken :/ Ont i huvudet dessutom.. men jag klagar inte.. för det här är en bra dag! :) Har bestämt mig för att gå hem snart.. hem och plugga om jag orkar.. borde leta reda på den där tidigare forskningen :/
Men ser fram emot att känna den härliga solen i ansiktet när jag kommer ut iallafall :D tyvärr har jag vinterjacka på mig så kommer att se ut som en tönt ;) hahah.. make it work!

Börja packa borde jag också eftersom jag vet inte om jag blir kvar i stan imorgon eller om jag måste åka hem till byn.. Har fått ledigt fre och mån så då ska jag åka till västkusten och hälsa på med pappi :D ser fram emot det sjukt mycket även om skolböckerna hänger med! :) Jennie pratade om eventuellt Ullared på söndag.. det hade varit roligt faktiskt hihi..

Hörs nog senare! :)
Harekanin!

                     

:D :D :D :D

Kategori: Allmänt

har bara en sak att säga och jag kommer säga det ofta de kommande månaderna.. KANYE WEST KANYE WEST!! :D :D :D :D :D :D SKAAAAAAA vara där på hans spelning i sommar på Way Out West! Någon som vill följa med? :) :)

Inne på onsdag

Kategori: Allmänt

Gooodmorgon!
mitt halsont har gått över till hosta..damn, måste ju vara frisk imorgon till dansen! :) fast det löser sig nog.. annars har jag sovit bra, känner mig lite seg men det är väl normalt den här tiden på morgonen ^^
Nu ska jag torka håret och packa ner datorn innan praktik.. wish me luck idag :P

Harekanin!

don't sell my bejbi!

Kategori: Allmänt

Har varit mycket prat om kameror idag med diverse personer och jag förstår inte hur jag ens gick i tankarna att sälja min älskling nu när jag iofs befinner mig i ekonomisk kris.. nej förlåt :( det är ju nu till våren och när allt lugnar ner sig som vårat riktiga äventyr börjar :D sen när jag börjar tjäna pengar blir det ännu mer spännande när jag kan bygga på med objektiv och grejer... ooooooh det ser jag fram emot! :)

                                

In the night air

Kategori: Allmänt

Vilken dålig uppdatering idag, det beror på att jag har gått från inget jobb till sjukt mycket jobb på praktiken! min handledare är mycket för att jag ska komma med egna synpunkter och utmana mig själv och mitt tänkande, kul men svårt :) så idag har jag fotat,lekt detektiv efter tv-klipp och diskuterat lite om mina uppgifter, min plats som praktikant osv.. småuppgifter här o där..Fick även på eftermiddagen min lista på artister som ska kontaktas så för att utmana mig själv ska jag till imorgon ha skrivit en text som passar att skicka ut till presskontakterna, skriva intervjufrågor som passar unikt för de 9 grupperna, alltså lots of research.. komma upp med minst 5 konkreta förslag dessutom till vad de kan skriva om på deras blogg.. halv 11 imorgon bitti är min deadline och uppdraget fick jag halv 5 i eftermiddags.. grattis ^^

Åkte hem och åt mat, tvärslocknade i sängen av stress, tror även att jag kan ha haft febertopp eftersom jag känt mig skapligt hängig hela dagen.. hade nog en del med det att göra.. :) vaknade sen upp i panik av att sovit bort värdefull tid! så jag har tagit mig för att dammsuga, plugga och diskat det enorma diskberget i köket.. lyft! :) lite idéer till blogguppdraget också :) fick lite snilleblixtar då jag läste om bloggar i böckerna :P
Nu ska jag klura och göra lite research på ett par band sen så ska jag unna mig ett avsnitt House och sova..

Harekanin!

Jag vill jag vill jag vill!

Kategori: Allmänt

Elisa och jag pratar om att åka till England, London första veckan i maj (om vi får ledigt) och ni anar inte hur glad jag skulle bli om vi kom iväg :D bo på vandrarhem och träffa folk, ut och uppleva stan dag och natt, turista och dansa och allt vad vi får för oss att göra :D
Någon mer som är intresserad? :)
nu ska jag drömma mig bort dit och sova så jag är piggare imorgon..

Godnatt! :)

                     

Tack för det televerket!

Kategori: Allmänt

Varför säger man alltid så? har det något med reklamerna att göra? :D hahaha

                       

Hicka!

Kategori: Allmänt

Todelu! Ja jag har hicka för typ sjunde gången idag, skojar inte!
skyndar med ett inlägg innan jag ska plugga i rasande fart! svårt att hitta motivation som sagt ^^ Shit vad dagen gick snabbt ändå och lite varierande och roligt med nytt folk på kontoret :) dessutom kom solen fram och det var superskönt ute så vi hade möte utomhus ;D
På eftermiddagen fick jag även leka med deras rockbjörn (dvs ta kort på den till bloggen) resultatet blev inte så bra men jag fick låtsas att den var min för en stund.. hahah!
Imorgon blir nästa projekt att fota caféet och kontakta skivbolag..
Hann innan jag åkte hem till och med in till apoteket innan det stängde för att köpa nässpray.. wow vilken lättnad.. det dämpar verkligen förkylningen :D Fick också med mig nybakat sjukt himla gott morotsbröd hem! det är endast rättviksbagaren som kan göra sånt gott bröd, i promise...! mmmmm
Imorgon ska jag byta kontor, flytta ut till rummet bredvid, dvs nya roomies.. spännande!
Nej nu ska jag skriva klart uppgiften som ska lämnas in imorgon, sen blir det teeeveeee för att det är så mycket kul att titta på på måndagarna :P hihi..

Harekanin! eller hej hopp en gul banan i chock som jag skrev nyss.. vet inte om det var så uppskattat av mottagaren dock ;D är nog hög på nässpray!

adios!

"Studenter riktar hård kritik mot Mediekommunikationsprogrammet..."

Kategori: Allmänt

Haha när jag gick igenom dagens tidningar som alltid så fick jag se en artikel om Högskolan Dalarna, inte bara den heller utan med fokusering på mediekommunikationsprogrammet.. Visar sig att några anonyma studenter har skaplig kritik mot vår utbildning och skolan i allmänhet.. :) ja det lönar ju sig inte för oss att finnas med i en artikel i Dala Demokraten, men kanske att dem ändrar strukturen till nästkommande år osv.. grattis till dem isf ^^ vi får fortsätta att plugga/jobba våra 60-80 h i veckan våren ut..

Läs artikeln här:
http://www.dt.se/nyheter/dalarna/article947167.ece?pageNavType=all

läsa 1500 sidor litteratur + skriva vetenskaplig artikel + heltid praktik.. så är upplägget för kursen vi har nu.. Litteraturen är faktiskt ändå till artikeln och artikeln är kopplad till praktiken.. ja, Nina kommer att vara en av dem som kommer att bryta ihop ett antal gånger innan sommaren är här, den närmsta veckan kanske till och med.. men menar bara att det finns en röd tråd..Har jag fel? Vi gör aktiva val och ändå finns typ alla studenter kvar :)

Nu ska jag återgå till trängseln.. vi är ett antal personer för mycket på en liten yta! :P

Harekanin!

Måndag 4 april

Kategori: Allmänt

Men suck..har inte sovit mycket på hela natten.. jag har vaknat och vaknat och vaknat heela tiden och jag nyser och halsen är som ett rivjärn.. bara problem! haha..
Men jag tog mig ändå upp imorse och har tagit mig till praktiken.. tror min handledare kommer tillbaka nån gång under dagen.. Sitter och tittar på hur dem tränar inne i dansstudion, hehe roligt det ser ut :)
Nu blir det att sluta klaga för min del och bara bita ihop resten av dagen! jobba jobba jobba och sen hem för att plugga plugga plugga..!

Harekanin!

Haha

Kategori: Allmänt

Så här är det förresten att dansa street..! Kolla in mitt högra knä/ben ;D då har jag ändå rätt svårt för att få blåmärken.. ^^


                             

Sunday bloody sunday

Kategori: Allmänt

God eftermiddag! jag har en negativ dag idag.. ingenting känns som det går min väg idag.. ^^
Började med att jag i natt vaknade av att det värkte som tusan i halsen .. utan att jag ens svalde eller nåt.. det höll såklart i sig tills jag vaknade imorse.. uscha! kände mig även lite febrig..Trots det tog jag mig ut i ösregnet ..eftersom alla skor jag har är trasiga så var det ingen höjdare, men till Falun kom jag, passade på att göra lite ärenden.. fixade pengar till busskort som snart ska fyllas på och fyllde på mitt apotek med halstabletter och även järntillskott eftersom det är fler och fler som tror att min ständiga trötthet och plötsligt låga humör beror på järnbrist, well varför inte testa då..
Tog sedan bussen till dansstudion, ensam eftersom de andra kom från annat håll.. dock var Markus och Carro redan där när jag kom dit så då fick jag sällskap ändå innan lektionen då även Elisa och Linnea ramlade in :) Danslektionen gick väl helt okej, dock besviken över låtvalet, blääääääääää har alltid hatat låten ^^ Så nu blir det att dansa hiphop till rocklåt och ragga till jaa.. vart man nu lägger den låten i för fack. jag som ville ha nån riktigt grym reggae låt :D
Placeringar fick vi idag också, egentligen spelar det ju ingen roll vart man står då alla kommer synas men slapp iallafall första raden, skönt! rad nummer två hamnade jag dock på, av fem.. make it work! ^^

Hojta till nu om ni vill ha biljetter till uppvisningen, det är dags nu! 8 maj folkets hus i Falun..! :) kommer bli awesome.. endast 90 pesetas! (svenska kronor menar jag då)

Vi fick efter dansen skjuts hem till Borlänge, mycket snällt :) slapp då all väntan..
Så nu väntar plugg tills ikväll då det antagligen blir tv..

Ehm nu när jag läser igenom mitt inlägg.. vad äre som är negativt med den här dagen egentligen.. äsch.. fix idéer :D haha..

Harekanin!

Nothing at all

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Hade rätt att det blev en ganska lång dag på praktiken igår, men det hörde lite ihop med att jag var med och ölade lite innan jag åkte hem.. Resten av kvällen sov jag bort typ, haha! vaknade dock vid typ 10-tiden och satt en stund vid datorn och tittade på House..värt ^^
Idag blev jag sur att jag vaknade 9 av mig själv.. ville ju sova riktigt länge! även om jag faktiskt hade planer på att ta mig upp tidigt och plugga ändå.. så plugg blir det idag..!men jag tänker inte ta mig upp från sängen ;D
Är lite besviken på ett par människor just nu.. samtidigt som jag är förvånad över den där cirkeln som tillhör livet.. när en försvinner kommer någon annan tillbaka.. knasigt det dära..

Annars tycker jag att Bruno mars kan få representera vissa delar av vad jag känner idag.. hahaha!
Harekanin!

                       

Fredag 1 april

Kategori: Allmänt

Goddagens!
Dansen igår var mycket roligt! fick dessutom reda på platser, ingång och kläder till uppvisningen.. kläderna blir lite kluriga att få ihop men sånt brukar alltid lösa sig! :) tyvärr fick jag väl inte den bästa platsen på uppvisningen men aa.. Nina and the little kids in front! hahaha kommer se lagom kul ut ^^
Skulle egentligen ha pluggat när jag kom hem sen, eller det gjorde jag iofs också :) men kanske inte så mycket som jag borde.. svårt att hitta motivering när man inte har nytta av det eller betyget grundas på de här uppgifterna.. dessutom fattade jag typ inget av det vi skulle läsa :P
Såå jag lyckades klämma in sällskap på schemat istället och åkte ut mot amsbergs-hållet ..Så imorse fick jag gå upp tidigt och drömde väldigt sorgligt, haha kan ju säga att hade jag inte vaknat upp där så hade jag garanterat varit sur på han idag ^^ hahah..
Somnade om hemma i typ en halvtimme och gick sedan upp för att göra iordning mig.. orkade dock inte anstränga mig så resultatet av mig själv idag är katastrof! :P
Hade sedan seminarie på det jag pluggade på igår.. visade sig dock att just idag skulle hon byta ordningen på seminariet så att hon valde ut 3 st som skulle vara ledare för gruppen och ta hand om ett par frågor var typ.. ni tror inte att Nina var en av dem såklart! jag som inte fattade nåt av det jag läst :( lyckades komma igenom det iallafall somehow ^^
Kom nyss till praktiken..efter att ha varit till skolan en väldigt snabb vända för att lämna tillbaka en bok ^^, fredag av alla dagar ska det såklart vara fullt upp! så det blir nog en lång dag här...

Harekanin!