Snickarpartyt

Follow me down

Kategori: Allmänt

Hej hörrni!


Är tillbaka efter en helg i Tumba Hos mamma.. Nu efteråt känner jag att det var precis vad jag behövde :) Kände mig nedstämd och arg på allt och alla förra veckan.. det var fler än en och två som påpekade att jag var sur haha ;) Nej Nina ska vara glad, det är så jag vill vara :) Så lite paus från Borlänge var riktigt skönt, ladda upp med nya krafter.. i Lördags var mamma och jag på Tiestos spelning i globen.. det var grymt :D hade tryck i öronen halva dagen efteråt ;) haha.. så nu kan jag bocka av att vara inuti globen och åka nattbuss i sthlm från min innan jag dör lista ;) 


Var upp en stund i söndags och träffade mormor och morfar också :) trevligt det!
Idag hade jag sista föreläsningen innan jul och nyår, skönt det men mindre skönt att jag just nu håller på att drunkna i skolarbete :/ vette tusan hur allt ska gå ihop, men har inte så mycket annat val än att det måste göra det ^^ Ska skriva marknadsplan nu ikväll hade jag tänkt..får se hur det går haha


Jag vet..

Kategori: Allmänt

Nu blev det en lång bloggpaus igen.. Har knappt startat datorn sen min nya telefon anlände hehe.. allt är så smidigt att ordna från den.. förutom bloggningen ^^ 
Ska försöka få till inlägg ändå :)
Men hur som helst.. Måndag igen, i helgen har jag tagit det rätt lugnt..Var på dansworkshop i lördags och skämde ut mig haha.. men det var roligt :) Fick lära oss ny koreografi och lite breakdance steg :P Träningsvärk ultra deluxe hade jag dock igår.. var riktigt plågsamt att ta sig fram haha :D Men spenderade dagen i Falun hemma hos Elisa med henne och Linnea då vi bakade pepparkakor och lussebullar.. trots att en del bitar gick sönder så fick vi även ihop ett litet pepparkakshus :D supergulligt hah.. Så det var en trevlig dag :)

Idag har jag inga föreläsningar men hundratals skolsaker och annat som måste fixas.. blir så stressad att kroppen mest lägger av .. ska till skolan snart och skriva ut lite papper.. 

Får  väl se om jag gör nå inlägg igen senare kanske :) 

Harekanin

Sleepyhead

Kategori: Allmänt

Godkväll!

Idag hade jag önskan om att hinna med massa nyttiga saker..
Tvätt, plugg och handla mat blev det nyttiga..inte särskilt mycket ^^ Men att bära hem massa kassar fulla med mat samtidigt som man skulle få med sig en stor kartong hem.. det var minsann inte det lättaste :P Kunde knappt röra armarna på en halvtimme efter jag väl kom hem haha..
Men snö på backen och imorgon har jag hört rykten om sol :) Så det ser jag fram emot..
ska upp supertidigt imorgon för att vi ska presentera vår näthandelssajt i skolan på morgonen.. Hm det blir spännande att visa upp det vi gjort :P vågar inte se hur bra alla andra grupper gjort de hehe :D
Så nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova så att man åtminstone är vid medvetande då det behövs ^^

Har inte fått min telefon än som jag väntar på.. är sjukt sur på posten, håller tummarna för att den dyker upp imorgon! Gör ju inte bättre av att den är med i sisådär varannan tvreklam :)

Nej godnatt hörrni, roligare uppdatering imorgon va!


Dålig dag

Kategori: Allmänt

Fler än jag som var på dåligt humör idag märktes det ^^ Men vi fick ändå till lite på skolarbetet så nu gäller det att förbereda inför redovisning av vår egen näthandelssajt.. Blir spännande.. 
Åkte sedan ner på stan för mötet på arbetsförmedlingen, de är alltid taskiga och inget man gör är bra nog.. hoppas jag hittar ett jobb snart! :P Fick med mig ännu mer papper hem med jobb att söka såå det är väl det jag spenderat massa tid åt ikväll.. suck, men nödvändigt!
Ska skriva lite nu till skolan imorgon och har en hel lista bredvid mig med andra saker som måste göras i veckan.. så bisi bisi.. Ingen bra måndag, men då borde tisdag bli bättre :)

Harekanin!

What will you be when it all comes crashing down on you little girl?

Kategori: Allmänt

Godmorgon, hade en riktigt kass dröm inatt.. den slog ner mig till grunden igen, ruta ett... Eftersom det var en dröm kanske känslan inte håller i sig lika länge, men kanske borde man våga andas igen.. ta sig för att sjunka tillbaka till botten för att sedan klättra upp igen.. Det var längesen jag vågade slappna av och känna efter

Inväntar iallafall nu att det ska bli dags att gå till bussen, känns som att jag bor på bussarna ^^ Jag hoppas att dagen är snäll mot mig :) Efter mötet och skolan tänkte jag faktiskt vara duktig nog att ta mig hem och hämta träningskläderna, behöver röra på mig känner jag

Ha en bra dag!

Under construction

Kategori: Allmänt

Jag vet att det ser helknas ut men känner att min header behövs tas bort och medan jag jobbar på den riktiga så lägger jag upp en tillfällig med bilder på det som har stor plats i Ninas röda pumpmaskin utan att bli för personlig mot er andra människor, haha :) som faktiskt betyder mest

Kisemisarna hemma, London, Kanye West och hans musik samt Möklinta..  

Därför ser det lite ut som det gör på min blogg just nu, den är inte i rätt skala eller nåt.. godnatt ^^

Dance like everybody's watching

Kategori: Allmänt

Wow, Nina är tillbaka haha ^^ Har lovat nu att ta tag i bloggen så gott jag kan igen, har funderat på det ett tag nu så okej why not :) måste stödja läsare på andra sidan jorden ;) 
Ny header och hela den biten kan nog kanske till och med komma upp inom de närmsta dagarna ;D

Kan börja denna återupptagning med att berätta om dagen om man får vara så orginell.. Dansuppvisning stod på schemat.. kände mig faktiskt ovanligt pepp för att vara såpass osäker på koreografin som jag ändå var då jag satte mig på bussen in mot Falun.. Var tänkt att jag enbart skulle dansa på första uppvisningen men Elisa lyckades övertala mig till att vara med även på den andra.. Det gick helt okej bra ändå :) så länge som det är kul så får det väl gå lite hur det vill :D Gjorde mitt bästa för pappa som var snäll att ta sig upp för att titta på mig hihi :)

Sen jag kom hem ikväll har jag inte gjort mycket annars, tittat på tv.. har fått för mig att jag bara måste titta på Amazing Race på söndagarna, varför vill man det när pulsen ligger på hundratals slag över det normala efter programtidens slut? 

Nu ska jag sträcka ut min rygg som gör ont, plocka ihop alla papper och böcker som behövs inför imorgon och sen försöka sova.. ladda inför grupparbete i skolan imorgon, vilket iofs är kul :) men har dessutom möte hos arbetsförmedlingen och jag måste erkänna att min handläggare skrämmer mig lite..tvättid kl 7 på morgonen är bara grädde på moset, eller nåt annat ironiskt

Harekanin!