Snickarpartyt

I'm coming home

Kategori: Allmänt

Tre veckor borta, Muskö, Möklinta, Onsala och Tumba.. Idag bär det av mot Borlänge igen.. lite klokare, lite blondare hår (jävla sol) och mycke rundare om magen efter allt gott jag tryckt i mig de senaste veckorna :) haha.. har sällskap med Mathias hem idag, annars skulle det kännas rätt onödigt att åka hem, vill träffa alla goa människor uppe i dalarna och hemma i västmanland såklart, men annars så kan jag medge att jag längtar rätt mycket till om ca 2½ vecka då jag åker ner till västkusten igen :) 

Harekanin!


9 juli

Kategori: Allmänt

Hej alla glada och chokladiga! eller.. haha.. Sitter hemma i Möklinta, i veckan så har jag, efter att umgåtts med Mathias vart med Jennie och pappa ute på Muskö och hälsat på mormor och morfar ons-tors.. mysigt med massa mat, sol och familjen :) Har även vart uppe i lägenheten och packat om för att åka till västkusten efter helgen.. blir några dagar extra mot vad det var tänkt men de blir nog najs :) Idag ska jag med Jennie, Mia och Johanna in till västerås och Powermeet.. inte riktigt min stil det där med cruisingar och raggarbilar men det blir vad man gör det till, och jag gör det alltid toppen! ;)
Ska ta och hoppa in i duschen nu innan vi tar brumbrum bilen in till stada!

Harekanin!

3 juli

Kategori: Allmänt

Idag kan jag knappt hålla ögonen öppna.. trött och slutkörd är bara förnamnet till hur jag känner mig för tillfället.. en vecka med sena kvällar, tidiga mornar stress och massa jobb har tärt på krafterna. dock har jag ju haft väldigt mycket roligt för mig med :) Igår blev det Daniel Adams-Ray en stund ändå, gick dit då jag inte fick tag på Jonas ..Mötte dock sen upp Elisa, Edvin, Elin, Tommy och Eve som jag hängde med.. redan då var jag sjukt trött och ville egentligen hem mer än nåt annat.. var tvungen att vänta på mina hemnycklar så jag följde med dem hem till Elin.. vi beställde pizza från American Take away och träffade på nå sköna lirare utanför, haha..
Hann äta lite och när vi kom tillbaka var även Emma, Carro och Markus där. Stack sedan ut för att möta Jonas för att hämta nycklarna.. missförstånd och dålig kommunikation orsakade alldeles för mycket problem och jag lider lite nu att vi skiljdes åt bråkandes.
Blev iallafall tillslut att jag stannade kvar, följde med Elisa och Edvin in på Graceland för att ösa till Rebecca o Fiona..var inte mkt folk när vi kom faktiskt men tydligen var kön utanför lokalen skapligt lång och det var många som inte fick plats.. synd för dem för det var grymt ös! typ alla var laddade upp till tänderna kändes det som.. :) Så det var roligt.. efter ett tag drog vi oss bort till Prop Dylan istället, skönt att komma ut i friska luften igen ^^ Träffade på Andreas så hängde där under spelningen.. inte ofta vi träffas på neutral mark haha :P även Elisa och Edvin var med såklart:) tills dem åkte bussen hem.. jag kom hem efter två..kom i säng efter tre, närmre 4 och fick mig ett par timmars sömn.. upp och jobba igen! ingen rast och vila här inte.. Mycket som ska göras nu efter festivalen på kontoret.. när jag får sluta sen ska jag hem och sooooooova direkt, och röja upp efter Jonas och mitt partaj häromdagen haha..

Avslutningsvis

Kategori: Allmänt

Fan va kul jag hade igår! :) fullt ös hela dagen med Timbuktu och Movits! åkte sedan hem efter jag fick sluta jobbet och laddade tillsammans med Jonas.. var tänkt att vi skulle tillbaka till Teddybears men vi hade de bra hemma så vi skippade det.. major cider accident på vägen in till stan sen som resulterade i trasig eker (haha eller vad det heter på cykeln dom där pinnarna) men nina böjde till dem och vi var fit for fight igen! Mötte upp Elisa utanför Galaxen som följde med mig på Looptroop.. fan va grymt de var! :D riktigt awesome när alla bara öste på, dansade och sjung med! bra pepp för maskinen dit vi drog efteråt.. fullt område stod det på skyltar som människor höll upp.. folkmassan ignorerade det och mejjade sig förbi :) haha.. gick efter en stund iväg med Tommy och Elin till Soilwork.. var asdåligt drag där dock så dem drog hemåt och vidare en stund till The Strokes.. jag gick förbi där en sväng med sen innan jag cyklade hem..sov jättegott och vaknade av att jag höll på att kvävas av min hosta typ.. har jobbat hela dagen idag med paus från en grymgrymgrym spelning av Kapten Röd, han hade lite problem att få med publiken tyckte jag men jag var bara allmänt pepp för hans musik så jag njöt :) 
Är tänkt att jag ska se Daniel Adams-ray snart men tror jobbet tar över tiden.. damn.. men aja.. hörs imorgon eller så.. festivalen slutar ju ikväll.. rekortd, 50 000 pers.. fan va folk :)

Festival!

Kategori: Allmänt

Det känns som att Oskar Linnros blev lite besviken på mig när jag inte hoppade på honom då vi möttes i dörren imorse när jag skulle in på kontoret.. jag sa hej iallafall vilket jag tyckte var trevligt av mig för att vara så trött som jag var.
Har det så sjukt fullt upp här på Peace & Love, jag jobbar nonstop dagarna långa! galet.. inte mkt fritid men den lilla jag har tar jag vara på tillsammans med grym musik och bäst sällskap :)
Igår var det torsdag, skulle bli bästa dagen enligt mig.. var dock tvungen att missa Maggio vilket jag tyckte var väldigt synd.. men under kvällen tog jag igen det med 30 stm, volbeat och Deadmau5! med inslag av Ziggy marley och All Time Low.. :) grymt kul! Sovit väldigt lite alltså så är inge vidare pigg idag.. kommer knappt ihåg hur vad och när men tydligen har jag haft sovsällskap av Jonas inatt.. haha, kul..
Fredag idag och det är några jag skulle vilja se under dagen.. Timbuktu och Movits! well..forget it.. får ladda för Teddybears och Looptroop tonight istället! tror dock inte att någon vill följa med på looptroop men skippade deras förra spelning så idag vill jag gärna se! :) Avslutar nog kvällen med att springa mellan Strokes, maskinen och maybe som Soilwork. Nää nu äre dags för mig att jobba vidare! harekanin!