Snickarpartyt

Fullt upp

Kategori: Allmänt

Stressad stressad, men känner att jag behöver en paus från alla nyheter ^^ haha.. gårdagen bestod av jobb och sova.. that's it.. och en del telefon..kände mig skapligt sjuk och febrig :/
Den här dagen började med ett sms från mamma där jag fick veta att det vart en stökig festivalnatt på området.. där förstod jag att den här dagen kommer bli fullspäckad! Korrekt.. än så länge iallafall så tar det inte slut med nyheter att rapportera in och presscentret har fullt upp med samtal och incheckningar :P
Jag hoppas dock på att kunna få komma iväg i tid ikväll eftersom jag vill följa med lite folk på spelningar och så.. onsdag betyder den dagen då musiken drar igång på riktigt! vilket är kul iofs :) Så lite fritid hoppas jag på.. imorgon är dock dagen som kommer innehålla mest bra band och härlig festivalstämning för mig :D ser fram emot den och att återigen inte behöva sitta med jobb hela kvällen.. hihi.. får se hur det blir jao!
Nej nu ska jag springa och dricka vatten (varmt ute som ni kanske märkt) och sen ska jag gå igenom massa fler nyheter.. ciaaaaao :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! trött och huvudvärk.. vaknar av att jag hostar hela tiden.. inte det roligaste .. men det gör inte så mycket.. fick awesome avslutning på dagen igår ändå som jag lever på :) 
Inne på kontoret igen, ny lång arbetsdag.. tisdag och den dag då festivalen börjar lite så där extra på riktigt.. spännande! :) Just nu vill jag dock mest av allt vända om och gosa ner mig i sängen igen mihihi
Peace & Love bäjbä!

..

Kategori: Allmänt

Trött och grinig.. klockan är snart 8..börjar vilja gå hem nu faktiskt.. ^^

Working day

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Uppe med tuppen idag, vilket är ett mirakel eftersom jag somnade så sent ^^ hihi.. Solen lyser dock än så länge vilket är superhärligt :) ska snart ta mig ner på stan och börja jobba.. flyttar kontoret idag och jag ska försöka hitta nånstans att ställa cykeln på emellan alla grindar och staket ;D wish me luck.. känner mig dock rätt laddad ändå :)

Ville mest önska er alla en great day :D nu ska jag röja upp det jag har stökat till under morgonen sen ska jag dra iväg.. harekanin!

                                          

Godkväll på er!

Kategori: Allmänt

Idag slöade jag rätt mkt på förmiddagen, var väldigt trött.. sen vid 4 hade jag inplanerat att ta mig till P&l för att jobba lite.. fick värsta eskorten in eftersom jag inte hade något band.. som om jag vore en brottsling eller någon med ett farligt virus som behövde vaktas.. så bil in på området och följe ända fram in på kontoret ;D det ni.. det är säkerhet på festival det! ^^ vet inte om det blev så mycket gjort dock, eller det blev rätt mkt chill hehe.. men det var najs det med :) skönt ute var det dessutom..vid 8-tiden så tog jag mig hemåt.. sa hej till Jimmy en pyttestund som jag träffade på stan och cyklade sedan vidare till maxi för att handla.. som vanligt glömmer jag alltid det viktigaste eller det jag åkte dit för.. grattis.. får klämma in det nån annan dag.. ^^ Har tittat på tv bara sen jag kom hem, rätt skönt :) imorgon ska jag jobba hela dagen .. då börjar allvaret på riktigt.. ska bli kul dock :D sen så kommer mathias hem och jag blir grymt besviken om jag inte får träffa honom imorgon! ser fram emot det juu :) sen äre snart tisdag då alla festivalbesökare kommer upp på riktigt, inklusive Jonas :) wie wie mycket att se fram emot!
harekanin allihopa!

Time bomb

Kategori: Allmänt

Kanske den mest värdelösa dagen på länge.. städade igenom lägenheten lite :P sen fick jag sånt sug efter att titta på Sex and the city filmen så det gjorde jag.. blev sen så uttråkad att jag började titta om på den fast på tvn istället.. då kände jag att nej där gick gränsen hahaa.. ska ta mig ut och hämta lite frisk luft.. ser att det faktiskt regnar lite men osminkad med ofixat hår så gör det inte så mycket.. ^^  kommer ruttna bort om jag sitter inne hela kvällen :P

                                 

Little angels

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en superkväll ute i Romme hemma hos Lindman :) mer uppdatering om det kommer sen.. men vill visa upp ett par fina berlocker som jag fick av Elisa, tack du är ju bara för underbar :D<3 ska leta upp nå smycken att hänga dem på som gör dem rättvisa.. riktigt fina! :) :) små änglar

Detaljer

Kategori: Allmänt

Pimpade ju lägenheten efter jag kom upp till Borlänge igen.. haha eller pimpa och pimpa men la dit ett par detaljer mest och bytte ut taklampan.. tänkte visa ett par bilder på hur ändringarna blev :)

 Ingen större skillnad men detaljer gör feelingen liksom.. ser fram emot till då jag flyttar till något mer långvarigt boende.. då ska det inredas med detaljer maximalt :D

I'm back!

Kategori: Allmänt

Tjaaaa!
I'm back.. iallafall for now.. ^^ Kreta var grymt :) sol, bad och utflykter.. otroligt vacker ö :) Borta bra men hemma bäst sägs det ju.. börjar dock tvivla som det är just nu ;D
Har iallafall kommit tillbaka upp till Borlänge..fixat iordning lite här hemma i lägenheten.. växter, ny duk på bordet, speglar och en ny taklampa.. litet lyft faktiskt, mycket najs :) Sen igår började jag även jobba för Peace & Love igen.. fick uppdrag direkt och det som först var tänkt att bara vara ett möte typ blev en veckas extra jobb ;D men det gör inget :) känns kul att vara tillbaka och göra vettiga saker på dagarna när jag annars bara är hemma ensam ändå ^^ så tidiga mornar för mig nu ;) 
Har även fixat lite praktiskt och haft lite socialt umgänge så det rullar på liksom.. :) laddar inför nästa vecka då det är festival.. lite ledsen över krocken mellan 30 seconds to mars och cunninlinguists men men .. kommer ha fullt upp under veckan, den saken är säker!
Vad händer nu då? haha ingen aning :) vi får se.. tar det som de kommer, kvällen är ung ;D
Harekanin!

Brist på engagemang, YO

Kategori: Allmänt

Dåligt med uppdatering.. har ingen lust att blogga, det händer för mkt i mitt liv just nu för att jag ska orka blogga ^^ haha .. har iaf blivit godkänd i skolan, tagit examen, haft kul med vänner och om nån timme drar jag till mamma.. inatt åker vi mot arlanda, mot grekland imorgon bitti :D det pirrar lite i magen när jag tänker på det.. hörs troligtvis när jag kommer hem igen.. ciaaaao :)

Juni numero dos

Kategori: Allmänt

Hej!

Har tagit en pluggfri dag idag och roat mig på andra sidan stan.. kom hem för inte allt för längesen och är egentligen skapligt trött :P men det går icke för sig! ^^ här ska städas och skrivas klar artikel inför imorgon.. Imorgon är det examenssittning och förberedelser inför den som gäller :) kanske träffa några klassisar innan sittningen med :) såå artikeln kommer att lämnas in ikväll/inatt! mjess sir!


                                     

Fin städaroutfit hahah.. bjuder på den, jag är glad! :)

Harekanin!