Snickarpartyt

Snart!

Kategori: Allmänt

Ett par timmar kvar här, sen möter jag upp Elisa och åker in till Falun för streetdance! :D najs najs najs! superpepp! :) speciellt nu när hela dansen är klar och man kan börja träna järnet på att få allt kanon till märkestagning, KM och uppvisning! :D


Ciiiiiaaaao

Little swans

Kategori: Allmänt

Haha gullig version av dansen.. :P

                    

Wiho!

Kategori: Allmänt

Fick ännu ett mail nu.. om att säsong numero dos av House idag skickades hem till moi.. Inom ett par dar har jag den på brevlådan, perfekt nu när jag är inne på sista skivan av den första säsongen o allt (A) :) naaaajs

Vad kul att jag först skrev fredag här, sen kom jag på att det är bara onsdag! haha

Kategori: Allmänt

Alltså hur kan jag varje morgon vakna exakt 07.36? det är ju knasigt att man vaknar samma tid varje morgon, och dessutom åtminstone en halvtimme för sent ^^
Fick iallafall ordning på mig själv och gick ut till bussen.. bussen kom aldrig^^ typ kvart över 9 kom nästa buss, vet inte om det var den som faktiskt går runt den tiden eller om det var den sena bussen som äntligen kom.. På busshållplatsen fanns en äcklig gubbe som stank alkohol och pratade med mig om att han ville jag skulle städa hans hem.. nej tack! Jag skulle få pengar och en semesterresa.. ehm.. fortfarande NEJ tack! Låter mest creepy.. skulle iofs behöva pengarna just nu men nope, jag vill ogärna bli kidnappad eller något annat hemskt.. vilken typiskt svensk, orolig människa jag känner mig som just nu .. haha.. iallafall.. han fortsatte att prata med mig på bussen och sa att han ska hålla utkik efter mig.. blä jag tror jag ska byta busshållplats from now on! tur att de börjar bli bra väder så man kan gå till och från stan (A) :P

Kändes som en lättnad att äntligen, en haltvimme försenad komma fram till praktiken.. thank god ^^ men jag har samtidigt inte haft nå jobb på heela dagen och fick ett mail nu om att min handledare kommer först på måndag.. blir nog att skicka mail till honom alternativt fråga runt på kontoret efter jobb att göra..så här kan vi juu inte ha de!
Var nyss ute på promenad i solen iallafall, det var skönt, fast lite kallt :) fick lite ny energi för att klara av eftermiddagen :D

Harekanin!

Vardagsaction á la kontoret

Kategori: Allmänt

Hör maskinljud utanför och byggnaden dunsar o skakar..Hör sen från rummet bredvid:

-River dom huset?
-Ja
-Bra!

tystnad...

- Vad fan håller dom på med?
-Det ramlar snart saker här

tystnad ...

-Det står en grävmaskin utanför, känner hur det skakar
-Ja

En går ut medan en annan istället ställer sig på balkongen o skriker ner

-Vad gör dom?
-Dom river en trappa!
-Jaha! Det ligger en död fågel här, mysigt..

Alla återgår till det normala.. ^^

Mariefred Sessions

Kategori: Allmänt

Vet vad jag ska fördriva dagen med iallafall..lyssna sönder Erik Hassles album "Mariefred Sessions" Heeeelt olikt mig.. Hassle liksom, vem hade trott det.. men känner att det passar just idag och samarbetet med Jocke berg gör ju att det där härliga Kent-soundet skiner igenom så väl! Den mixen blir bara så klockish.. Åh vad töntig jag känner mig :D men det får ni ta people! Det lär iallafall inte ta lång tid innan det är sönderlyssnat.. menar, 6 låtar, cirkus 27 minuter långt album.. hinns med repeat några gånger under dagen skulle jag tro ;)

Vaknade förresten över halv 8 idag, 1½ timme senare än vad jag hade tänkt.. duktigt! Men på plats med endast en buss försening (som ingen btw märkte av) är jag nu.. En till dags praktik .. Håller sedan tummarna för att få träffa Mathias ikväll.. hoppas! :)
Nu ska jag göra massa nytta, harekanin!

Ciiiiaaao


Helgen som den var

Kategori: Allmänt

Känner att jag vill uppdatera om helgens händelser, men jag känner också att jag inte orkar! har fått ungefär 8 timmars sömn, på TVÅ nätter.. inte bra inte bra.. men det blir så när man har roligt som vi hade i lördags och alkoholen snedvrider huvudet så att man får massa ångest.. för egentligen ingenting.. ^^ (men ta det inte så seriöst och allvarligt när ni läser det här nu..)

Har alltså lekt med Jonas som kom upp i fredags och Johanna som kom upp i lördags :) Fest hemma hos moi på lördagskvällen och var lite orolig ett tag när det redan 17.21 ringer på dörren medan Jonas och jag sitter och laddar lite för kvällen..Det dunkade tydligen lite för mkt inne hos grannen..damn.. så ljudet flyttade vi på och med tårar i ögonen(skojar) fick vi stänga av mestadelen av basen..
Vid 7tiden kom de andra.. Elisa, Patricia, Markus, Caroline, Evelina, Emelie, Filip, Emilia, Tommy, Elin, Jonas, Johanna och Nina var alltså vi som spenderade kvällen hemma i lägenheten med massa singstar, kökshäng och musik .. roliga videor, bilder, färgade håret rosa, Johanna i garderob, Elisas tequiladrinkar deluxe och allt vad det nu var :D hehe.. det var iallafall väldigt roligt! :) Tack ska ni ha allihopa för en grym kväll.. Vi tre sistnämnda följde dock aldrig med ut på stan senare, av anledningar vi inte behöver nämna ;D :D men vi hade det bra ändå, la oss i sängen och spelade in videor om politik och dinosaurier bland annat.. ^^ Under natten senare kom dock som sagt sjuk ångest och jag kunde inte sova.. låg och tittade på House istället innan jag vid 6-tiden bytte plats med Jonas och kröp upp bredvid Johanna i sängen och sov ett par timmar..

Söndagen bestod av att ta de lugnt en sväng innan vi tres personas gick ner mot stan för tågen.. hann med att äta på Burger King innan Jonas åkte tåget hem kl 12 och Johanna o jag hann med en sväng på kupolen och ännu mer mat på McDonald's innan hon åkte hem kl 2. Ensamt blev det sen för mig, städade upp lite hemma o laddade upp bilder på fb.. tvn fick ta över resten av min kväll sen och trots att jag var trött som en gnu kom jag tyvärr sent i säng..

Så min helg har i helhet varit mycket bra :)

Idag har jag praktik som vanligt, har jobbat på flitigt under förmiddagen faktiskt så nu börjar arbetsuppgifterna ta slut.. ^^ Skulle vara skönt att få komma hem o sova..plugga lite kanske..

Oh my

Kategori: Allmänt

Online-seminarier måste nog vara bland det mest obekväma som finns i skolsammanhang..^^

Freeeeeedag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Vet inte varför jag vaknade så lätt och så positiv idag :) livet är bara härligt antar jag! fyllt med underbara människor! wiho wiho wiho.. Fredag alltså, vad står på tapeten idag? Jaa eftersom två små troll hela tiden använder sig av ordet kanske och beroende på de andra så vet jag faktiskt inte riktigt :)
Dagen börjar med seminarium nu kl 9, deltagande observation..fan.. Efter det tar jag med mig datorn och en hög med böcker för att lämna tillbaka dem till biblioteket.. jag har för mycket skulder nu så tänkte lämna tillbaka i tid för en gångs skull :D haha..
Därefter är det praktik som gäller.. leta lite bloggar I guess.. antar att några fler har uppmärksammat bandsläppet nu :)
När jag kommer hem ska jag städa lägenheten iallafall, inför imorgon! diska och grejer.. :) Frågan som kvarstår är då, när kommer jag hem? Ska jag på ipad2 jakt innan och har jag sällskap? isåfall vems sällskap blir det? mystiskt .. ;) :D imorgon kommer iallafall Johanna upp!! :D :D

Frukost nu!

Harekanin!

                         
                 Bjuder på en bild från projektresan till Idre då jag lånade lite accessoarer av Ted! ;D

..

Kategori: Allmänt

Heeluu..trött som tusan fast ändå inte.. ni vet som när man somnar och blir plötsligt väckt o kommer in i en sån andra anda.. nu har ja inte blivit de men känns typ så:P skulle bara kolla lite på tv innan ja skulle sova och sen höll ja mig dumt nog vaken :P
Dansen gick sådär idag, näst intill inte bra alls ^^ dessutom hann inte Elisa dit vilket var tråkigt :(

Nu har gränsen gått över till fredag, jippie! :D

Natti

Hissa som en flaggstång och dissa som en tönt

Kategori: Allmänt

Med en sådan praktik jag har, när jag för det mesta sitter vid datorn inne på kontoret så kanske ni förstår att man hinner lyssna igenom rätt mycket musik.. ^^
Vill passa på så här på min lunchrast att hissa och berätta att jag faktiskt tycker att Panic! At The Discos nya album är rätt bra.. skönt flow genom låtarna även om jag kanske tycker att mycket ändå låter lika :) men det funkar att lyssna igenom utan att vilja byta låt hela tiden om ni förstår känslan :D



Däremot vill jag meddela att personligen så tycker jag att Chris Browns nya album floppar en aning.. jag blir nästan lite depp att jag förut tyckte så mycket om människan.. men gnälligt och smörigt har jag fått nog av..
kom med nåt nytt är lite min känsla.. ^^



that's all for now! nu ska jag leta bloggar.. ciaaao! :)

Härligt och besvärligt!

Kategori: Allmänt

Vilken otroligt skön torsdag so far! :) lagt märke till P&Ls nya bandsläpp? jag blev lite extra glad över Deadmau5 och Jimmy Eat World den här gången.. tror det klickar perfekt på festivalen i sommar! :) tillsammans med den andra gottiga mixen.. vill verkligen dit! till och med så mycket att jag funderar på att köpa biljett nu när pengarna trillar in inom timmars avstånd..
Ikväll är det dags för dans! det hoppas ja blir lika kul som alltid :) det blir en perfekt avrundning på min kväll som annars mest kommer att bestå av plugg..mindre kul ;)
Imorgon är det fredag och ja håller verkligen tummen så hårt ja kan! hur som helst är det iallafall snart lördag vilket jag ser fram emot :D
Men jaha, bandsläppet och en hittad hög av artiklar ger mig alltså massa jobb idag och antagligen imorgon.. fan va gött! :) så blogga på nu så ja har nåt att skriva ner ;)

Hej på er!

Kategori: Allmänt

Sitter och känner hur ögonen drar ihop sig, massa trött redan! Mötte upp Elisa och Edvin på stan efter praktiken.. vi gick o handla lite, sen drog dem vidare mot kupolenhållet och jag tog mig hemåt.. :) Måste säga att Richard har räddat min kväll litegrann.. fick åka med honom och handla, sjukt tungt och jobbigt de skulle ha varit att bära hem de där hela långa vägen från maxi, i regn! :O så tack för det :)
Annars har ja inte gjort så mycket, tittar just nu på Sveriges mästerkock..efter det blir det greys anatomi, kanske off the map.. alternativt House eftersom jag fick hem min första box igår (A) :D wihoppp! :) det blir alltså en onsdagskväll i läkarnas tecken..
Ska dessutom hinna med och laga mat till imorgon, och packa ihop danskläder..

Harekanin!

Apelsinfejs

Kategori: Allmänt

Haha hittade mandarinen som min handledare försökte lura kameran med.. den gick inte på att det var ett riktigt ansikte.. :D
Nu måste ja dra mig härifrån innan ja blir inlåst och inlarmad..!

Harekanin!

                           

Words I never said

Kategori: Allmänt

Jag är hungrig, jag är trött och jag är sugen på att dansa.. tittar in på tjejerna som dansar i byggnaden mittemot.. imorgon är det min tur! :D måste alltså träna dans ikväll! tillsammans med den där pluggningen och handlingen som jag hade tänkt hinna med..^^

Jahapp.. sitter iaf och väntar mest ut tiden.. har nog avklarat dagens sysslor med marginal..Har dessutom vågat mig till att använda kontorets toalett.. :D vilken tröskel att ta sig över! hahah..men nu vet jag att det funkar iallafall ^^ härligt att kunna dricka vatten under dagen (A)
Jag gick vilse inne på Borlänge Tidnings kontor idag.. haha visste inte hur jag skulle gå för att ta mig ut.. det var väldigt knasigt!
Kvar blir jag här i ungefär 40 minuter till plus minus minutrar eftersom jag väntar på Elisa som ska ta sig ner på stan så vi kan sällskapa in på flaskbanken..
Solen kom förresten tillbaka, även om de är lite i omgångar.. men de känns rätt härligt :D det finns hopp om livet ;) så länge som man håller sig på benen och inte blåser bort..

Varg i Åselby plus på det.. dvs i närheten av mig.. det är lite spännande, jag vill också se.. hoppas den kommer förbi mig nån dag..jag ska bjuda den på jordgubbsté

Ciiiaaao

Vad man vill ha..

Kategori: Allmänt

Det är mycket man vill ha vetnivad! En festivalbiljett, en resa till London och en HÖGRE stol på kontoret.. mina axlar och min nacke dör! ett lägre bord är också ett alternativ ;) Den som fixar det åt mig får en glass :O

Fick stressa upp imorse, vaknade 20 i 6 och tänkte att gud så skönt att kunna somna om 1½ timme :D det var underbart kan jag meddela! helt plötsligt var klockan dock närmare 8 och då var det ju hög tid att kliva upp o slänga in mig i duschen ^^ hihi.. solen är iallafall framme..nej nu skojade jag bara, den VAR framme.. tittar ut genom fönstret och ser att de är ganska mulet och grått.. fan va tråkigt :( under morgonen har dock Jonas fått mig på grymt festivalhumör och att ha praktik där jag har och läsa igenom hur glada folket är inför festivalsommaren det första jag gör minskar ju inte det där suget :) fan va kul de skulle vara!

Nej om jag skulle ta mig på tidningsjakt kanske, och försöka få tag på den där löpsedeln jag blev lovad igår..
Göra lite nytta så att säga..

Harekanin!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dröm jag hade, haha.. eller vad man nu ska kalla den.. var på skolresa med en blandad kompott av folk och vem var mitt resesällskap? Kanye West såklart! :D hahaha.. toppen!
Gårkvällen försvann väldigt snabbt måste jag säga :P Mötte upp Elisa på stan och åkte hem till mig båda två, hon skulle hämta en bok till skolan.. vi passade även på att sjunga singstar så att rösten nästan blev hes ;D :)
Satte igång och städade lite sen när hon åkt hem, plockade undan lite saker som ligger och tar plats överallt ^^ finns mer att göra om man säger så..
Läste sedan lite i en bok till skolan för att se om den var användbar till min kommande artikel.. mjo kanske det..
Lagade mat och hoppade i säng för att sova! det var den dagen det ^^

Idag sov jag länge, ända till över halv 8.. superskönt :) så nu ska jag till att plocka ihop mina saker till praktiken och fixa håret lite kanske.. praktik hela dagen sen får vi se vad jag prioriterar!

Harekanin!

I don't wanna care right now..

Kategori: Allmänt

Måndag idag, har inte direkt sån måndagsångest som brukar ligga där i bakhuvudet och ila som en ilsken kaktus.. ^^ jag är bara allmänt supertrött och sov verkligen så länge jag kunde imorse! slösade inte en minut på vaken dötid :P med undantag på tv-tittande då Daniel Adams-Ray gästade Vakna. ;) blir lite starstruck varje gång jag ser eller hör människan.. ^^ hihi..
Åkte sedan till praktiken och här sitter jag nu.. stressad över att jag egentligen inte har nåt att göra den här veckan på praktiken men galet mycket skola som måste fixas! ska försöka kombinera de två på ett lämpligt sätt.. det är nog ett måste..
Ett måste är också att hinna med städning av lägenheten inför helgen.. har räknat ut att förfrågningarna inför vad som var tänkt som lite festligheter i helgen är nu uppe i en siffra högre än 20 :O det kan bli trångt i min lägenhet i helgen ;) men det kommer nog garanterat bli himla roligt! :) de är ju ändå härliga människor man känner till. därför måste ja ju ha det fint så att det åtminstone ser hyfsat ut de första minutrarna ;D
Det innebär också att jag behöver göra lite inköp i veckan med.. hade både behövt nåt att ha på mig, lite standardgrejer inför kvällen och något att dricka..
Plus på det har jag dans att träna på och danslektion på torsdag kväll som tar upp större delen av den kvällen.. Dessutom vill jag hinna med att träffa lite härligt folk redan nu de närmsta dagarna :) det skulle vara toppen!
För att orka allt de här borde man ju också vara rätt utvilad = hinna med mycket sömn..

HUR SKA MAN HINNA? :O :D det gäller att vara sjukt effektiv alltså under dygnets vakna timmar.. nej då kan ja inte sitta här o blogga! ;)

Harekanin!

I have no tolerance for nonsense, get away from me

Kategori: Allmänt

Söndag redan, usch vad helgerna går alldeles för snabbt! Segade rätt länge imorse så hann inte med så mycket innan jag åkte in till Falun för att dansa.. det gick väl bra I guess  :) åkte sedan hem till Borlänge för att läsa igenom lite skolböcker..finns oändligt av dem ^^ Lite senare, runt 8-tiden tog jag mig ner på stan o  mötte upp Richard för att följa med honom på bio, hur många lingon finns det i världen..riktigt mysig film ändå :) tur hade jag att de gick en buss hem sen, trött i benen och orkar inte gå :D haha nina latmask.. så nu ska ja nog titta lite på tv eller film innan ja somnar och börjar om på en ny vecka..

Harekanin!

Lasers ♪

Kategori: Allmänt

Blir nästan lite förälskad! Har inte varit särskilt förtjust i Lupe Fiasco tidigare, tycker hans musik har varit lite ansträngande för öronen att lyssna på.. jobbig rap för att förklara det dåligt :) haha.. Har dock lyssnat igenom hans nyaste album "Lasers" ikväll.. jag erkänner att det är bra nästan rakt igenom.. skön, härlig och välkomponerad musik som absolut klarar av att spelas i mina lurar! mjess! Loveliii!


                        
                                        Lupe Fiasco – Lasers - länk till albumet på Spotify

Kategori: Allmänt

                              

Dalatrafik - nästan som SJ

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Fullt upp har det varit fredag och lördag so far :) hehe.. efter seminariet igår så åkte jag till stan och klippte mig.. blev ett lyft faktiskt :) Efter det åkte jag hem och pluggade.. tränade massa dans också.. När jag sedan tänkte ta det lugnt åkte jag istället hem till Andreas och sällskapade.. Imorse när jag vaknade var de strålande sol ute och superhärligt :D Så det skottades lite gångar o grejer och så tog vi fram ett par solar och satte oss ute o njöt av solen vid husväggen medan musik spelades inifrån huset med öppet fönster.. kändes som riktigt härligt vårväder! :) Andreas tände även en liten brasa av lite vedpinnar o grejer :D som han dessutom lyckades flytta med hjälp av snöskyffel ;D inte illa!
Runt tolvtiden så gick jag mot busshållplatsen för att ta mig tillbaka in mot stan, där var det inte lika härligt kan ja säga! sjukt kallt att vänta på bussen när de blåste och var skugga.. som grädde på moset var bussen väldigt försenad :( Tappade känseln i varenda kroppsdel tror ja haha.. usch!
Kom hem tillslut och hoppade direkt in i en varm dusch... sååå skönt att tina upp igen :D sen åkte jag in mot Falun för att möta upp Elisa, det var tänkt att vi skulle ha Workshop idag med ragga/dancehall på dansstudion.. men när vi väl promenerat dit.. lapp på dörren.. INSTÄLLD! bläää då blev vi besvikna och gick tillbaka till stan igen.. inget var ju öppet den tiden på eftermiddagen så vi handlade lite på Hemköp istället ^^
Skulle åka med halv 5 bussen tillbaka till Borlänge, bussen kom 17.05.. grattis, ännu en sen buss ;) som dessutom var sviiiinkall.. somnade ändå och vaknade när vi var i Borlänge centrum, haha tajmat! Gick hem eftersom jag inte hade lust att vänta på ännu en buss :P har fått lite nog av det idag känns det som .. Och jaa.. nu sitter jag här.. har tittat lite på tv, tänkte ta tag i lite plugg nu om det inte händer nåt annat roligare, laddar upp inför nästa helg ;)

Köpte en sån där minneskortsgrej till telefonen idag, så ja kan lägga över saker till och från telefonen igen :D lite nya väckningssignaler in och videor och bilder in på datorn.. wiho! :)

Harekanin!

Helgen är nära nu!

Kategori: Allmänt

Godmorgon.. klockan är bara runt 10 och det känns som jag varit vaken i evigheter! sen 7 that is.. som resten av veckan.. så egentligen inte konstigt med det.. hade dock tillåten sovmorgon idag så tänkte somna om men nope! de funka inge bra ^^ Har precis varit ner till tvättstugan och hämtat upp alla sängkläder som jag har vart flitig att tvätta under morgonen.. Måste bara ta upp det här med människor som använder tvättstugan under någon annans tid, är det okej eller inte? Alltså jag är lite osäker.. hm.. Ogillar ju att andra människor tar sig in där jag ändå har min tvätt, vet ju vänner här i stan som blivit av med nästan en halv garderob kläder genom att folk snor kläderna i tvättstugan.. nog för att jag vill ha nya kläder men jag vill ju samtidigt inte att någon skulle ta dem jag redan har ^^
Däremot så ser jag ju ofta att det är barnfamiljer med flera kassar kläder .. Varför skulle dem först och främst vara intresserade av mina kläder och för det andra så äre ju självklart att en tvättid på tre timmar inte räcker till för att tvätta och torka den stora mängden kläder.. Då kan jag väl bjuda på lite extra tid..

Såå jag vet inte riktigt.. får fortsätta vara lite villrådig.. så länge som inget försvinner äre väl lugnt I guess :D

Nu så ska jag få på mig lite andra kläder, fixa till mig lite och så innan det är dags för sånt där tråkigt seminarie över datorn igen.. åter igen kan det gå precis hur som helst! :P

Återhämtad

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu är jag återhämtad efter en onsdag som bestod mestadels av sömn faktiskt, mådde himla dåligt igår med hemsk huvudvärk och illamående så det fick bli sjukanmälan till praktiken.. kändes inge vidare faktiskt.. men men.. imorse när jag vaknade mådde jag helt okej igen och kunde därför gå tillbaka och jobba :) Klockan är redan snart halv två, tycker dagarna går snabbare och snabbare! Har blivit skrämd ett antal ggr idag, betyder det att jag är lättskrämd eller att jag är för fokuserad på mitt jobb? ^^ Hör dessutom hur de sjunger där borta i de andra rummet.. ojojoj!
Är lite pepp på att det är torsdag idag! :) det betyder iofs skola och seminarium imorgon.. men det betyder även att det är dans idag! :) det i sig betyder att jag får träffa Elisa, wiho! :) Har inte tränat så mycket på stegen som ja borde men ja tror att det löser sig ändå:) så himla kass är man ju inte :D ååh nu blev ja lite extra pepp.. det ska bli kul! diskuterade lycka igår.. det här är ett sånt tillfälle när man känner såna små lyckorus i vardagen..när man har något kul att se fram emot samtidigt som man lyssnar på skön musik och tänker på någon speciell :)
Plötsligt spelar det ingen roll att solen praktiskt taget försvann och det väntas massa snö imorgon..

Harekanin!

                                

Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns

Kategori: Allmänt

Men dåså hörrni! :) Kvällen är snart slut..
Mötte upp pappa efter att jag slutat praktiken, vi åkte till Forssa och käkade pizza, det smakade mycket bra :) Mätta och glada åkte vi sedan mot domnarvet för att handla lite innan pappa skulle lämnas av hos en arbetskamrat för en fotbollskväll ..
Därinne i affären möttes vi av en väldans social tjej i kassan, hon verkar väldigt härlig :P de kom snart fram till att både hon och pappa har bott i samma område nere i Göteborg, lite skojsigt hehe :) Jag fick ta över bilen och efter jag lämnat av pappa åkte jag hemåt för att plugga.. har väl inte kommit så långt dock.. :/ de står helt still i skallen.. blää..
Så har blivit rätt mycket slötid framför datorn, surprise! not.. :P
Väntar på att pappa antingen ska komma hem hit snart eller att jag ska hämta honom igen.. Har hunnit dammsuga så att han slipper se de värsta grushögarna ;D haha..
Imorgon är det onsdag, halva veckan gone, wiho!

Harekanin!

Bort med det risiga!

Kategori: Allmänt

Nu har jag tagit tjuren vid hornen och bokat klipptid! :) det behövs verkligen! :D

Champion no matter what

Kategori: Allmänt

                             

..

Kategori: Allmänt

Godmorgon.. Idag känner jag mig allmänt sjuk :/ blää.. ont i huvudet, yr och fryser som attan.. meen ja pallrade mig till praktiken ändå.. och här sitter jag nu ^^ Jag tror dem håller på att byta ut skrivaren därute i hallen .. jag som nyss lärt mig använda den gamla ^^
Jag borde även ta tag i fältuppgiften som ska göras i veckan.. känns så himla omotiverat när man ändå vet att man inte kommer ha användning för den..
Livet är hårt ibland! nu ska jag sätta igång med dagens arbete..

Vill bara inflika också att matduellen med jonas tog Nina hem^^ även om det var jämnt in i det sista :) Bild nummer ett var det..

Harekanin!

High hopes

Kategori: Allmänt

 

                            

Vilken maträtt ser godast ut?

Kategori: Allmänt

Just nu pågår det en liten intern tävling mellan mig och Jonas, vi lagade mat igår på varsin sida av landet typ ^^ och har lagt ut en bild på Internet där folket får rösta vilken maträtt som ser godast ut ;) satan i gatan vad jämnt det är! :D haha.. håller på till ca kl 18.00 ikväll sen ska vi räkna ihop rösterna.. det är en restaurangmiddag och väldans massa ära som står på spel! ^^

Vilken ser godast ut?
                    

Hej

Kategori: Allmänt

Måndag, idag hatar jag måndag.. haft en dålig morgon och jag slår seriöst sönder telefonen snart för att den krånglar så himla mycket! eller inte egentligen men jag får konstant samma meddelanden, vet inte vad det beror på? om och om igen får jag likadana sms från alla som skickar och jag måste starta om den för att ens kunna ta emot nya.. tröttsamt!
När jag kom till praktiken imorse var det ingen här, förutom vi praktikanter som inte har nycklar in..snällt stod vi utanför och hade trevlig pratstund innan ungefär 20 minuter senare nästa person dök upp med nycklar i handen.. En hel dags jobb framför mig med en hel del skola på toppen av det, underbart! ^^

Historien upprepar sig, och slutar alltid likadant..

Kategori: Allmänt

Godmorgon, goddag..vad ni nu vill kalla det.. tror jag väckte grannarna lite för tidigt idag med min musik, jag ber om ursäkt.. har drömt så himla kasst inatt så är på riktigt dåligt humör.. Förtränger gårdagen och hoppas på att humöret vänder inom de närmsta timmarna då jag ska in till Falun och dansa ragga :) Får se om eftermiddagen bjuder på så mycket städning och plugg som skulle behövas..

Harekanin!

:)

Kategori: Allmänt

Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig, och ibland är det till det bättre :) fick ett samtal igår från Mathias som åkte till Borlänge :) så jag fick sällskap hela natten, mysigt! :) Var upp ändå imorse för att ta tag i tvätten, nu har jag massor av nytvättade kläder och det är så härligt! :D Det är dessutom superhärligt väder ute.. kan den här dagen ha börjat bättre? Nää tror inte de faktiskt :)
Ska till att slänga in mig i duschen nu och bli lite fräsch :D

Harekanin!

Fredag 11 mars

Kategori: Allmänt

Jag orkar inte tänka ut nån fyndig låttext haha.. Nina är trött.. Idag fick jag sluta tidigare från praktiken, mötte upp Elisa på stan och åkte bussen hem :) Pluggade, diskade och laddade lite inför hip hop jam på arenan i Falun.. runt halv 6 åkte jag med Elisa in till Falun, dödade lite tid på Åhléns först, haha tror vi hittade på sämsta barnboken nånsin.. mobbing rakt igenom ;D Tog sedan och gick mot arenan för att titta på lite grymma dansare och andra mindre bra ;) :D kul att se duktiga människor och lyssna på bra hiphop! Fick även sällskap av Mathias en stund :) mycket najs även om jag dock inte fick upp honom på dansgolvet ;) Edvin kom också efter ett tag :) När klockan var lite över 9 så åkte jag med Elisa och Edvin ner på stan där jag tryckte i mig en kebabtallrik..har inte ätit idag, skäms på dig Nina! så var skapligt hungrig :) Skyndade efter maten till bussen.. det kändes lite som att flyga när man inte såg marken utanför och när den brummade som attan haha! Gick faktiskt hem från stan eftersom jag inte orkade stå och vänta 20 minuter på nästa buss.. håll fick jag på vägen!
Nu blir det att lägga mig i sängen och titta på en film innan jag ska sova, upp i tid imorgon för att tvätta.. denna gången SKA JAG INTE MISSA min tvättid!!! nu är alla rena kläder slut :P

Harekanin!

Tjolululu

Kategori: Allmänt

Godmorgon :) Igår var det praktik som gällde hela dagen som vanligt ^^ åkte sedan in till Falun för dans :) mötte upp Patricia på stan eftersom hon skulle följa med och titta på vår lektion..det var en rolig lektion :) det funkade bra även med ny lärare hihi :D Vi satsar på både klubbmästerskap och märkestagning i street den här terminen.. det blir väldigt mycket utmaning! :)
Vi åkte efter lektionen tillbaka till Borlänge, stod ute och väntade på bussen i alla stora snöflingor typ 20 minuter innan bussen kom.. trist med snö igen!
När jag kom hem gick jag typ o la mig direkt, somnade alltså vid 10-tiden igår :O helt galet.. :D vaknade dock runt 12 igen och tittade lite på tv för att jag inte kunde sova ^^
Idag vaknade jag runt 7, solen skiner ute och det är superskönt väder :D håll i dig nu vädret! Fick även mail om att vi fick VG på vår reklampitch, YAY! :) värsta kul! bra jobbat tjejer :D

Nu sitter jag på kontoret igen, tänkte dock försöka fokusera på skolan i eftermiddag.. behövs! Inväntar lite folk som ska ramla in på kontoret, sen är dagen i full gång!

Harekanin!

Are you ready for the future?

Kategori: Allmänt

Hahahahahaha älskar den! :D

                    

Ett litet bara..

Kategori: Allmänt

Haha det känns som västkusten ute, grått kallt och blåsigt med lite pudervitt på marken.. på parkeringen på vägen in mot kontoret vem möter jag inte där? Hundmannen! av alla personer.. ^^ flummigt.. och när jag kommer upp på kontoret så ser det ut som ett rejv efter gårdagens partaj och ingen är här förutom tha head of it all som har möte.. snyggt att nina klampar in mitt i allt ^^ åh herregud, längtar tillbaka till sängen!

I took a chance with my heart, and I feel it taken over

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Har sovit rätt skönt och väldigt djupt inatt.. när jag väl somnade :/ hade lite problem med det  först.. Jag är så frustrerad på mig själv! kanske sätter det spår i mina sömnvanor..
Igår hände väl inget speciellt så ni missade inget i och med min dåliga blogguppdatering.. ^^

Today är det torsdag, den 10 mars för att vara exakt.. torsdag innebär återigen dans, det ska bli så roligt så :) bra stämningshöjare i vardagen! Betyder också att jag lär dra tidigare från praktiken (A)
Jag har även en lista på viktiga saker som behöver göras innan veckans slut som jag ska försöka ta tag i! Om jag fick bestämma hade dock dagen sett helt annorlunda ut! :)

Harekanin!

These words wouldn't keep you dry, or wipe tears from an open sky

Kategori: Allmänt

Idag är det onsdag, mitt i veckan.. jag vet inte riktigt varför men jag känner mig bara så frustrerad och jag hade gärna hoppat över den här dagen .. tycker inte om onsdagar.. Imorgon är det iallafall torsdag och dans! Ligger så sjukt efter tidsmässigt nu på morgonen.. måste fixa iordning mig..

Harekanin!

I just came to say hello

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Kom hem tidigare från praktiken idag.. var hemma redan vid 5, rätt skönt :) Så duschade och bytte om till myskläder direkt :D hihi..
Har suttit vid datorn och tittat lite på tvn, men som alla misstänkte så tog det ungefär 3 sekunder innan jag totalslocknade :D vaknade dock av att pappa ringde.. tror jag.. har ett svagt minne av det.. i det svaga minnet har jag också för mig att jag pratade ovanligt högt, haha.. störd jag är :D
Nu ska jag tvinga mig att vara vaken iallafall nån timme till innan jag lägger mig för kvällen..
Morgondagen tror jag kommer bli intressant

harekanin!

Will you be there

Kategori: Allmänt

Hej på er igen! klockan är över halv tre.. inne på den andra halvan av dagen alltså.. Har nyss varit ute på lunchpromenad och samlat på mig lite nyttiga solstrålar :) blåste lite kallt men annars vare riktigt skönt ute.. fick en chock när jag tittade mig i spegeln..mina ögon omg! syns ju skapligt att man inte har sovit och suttit framför datorn hela dagen på det med ^^ haha :) spännande ..
Fick väl ett uppvaknande med när Pelle sprang in på kontoret och skrämde mig, haha! :P
Så nu blir det att ta ut de sista krafterna de här timmarna som är kvar.. har red bull som hjälp ;D nä men känner mig piggare nu faktiskt :D jag lyckades btw kopiera mitt första tidningsuppslag idag, muahaha.. kopiatorn har inte bråkat med mig ännu ;)

Nej hörrni, bloggarna here I come!

                                            
                                                              Random bild ^^

As if by magic

Kategori: Allmänt

Hej och hå, besöksantalen ökar mer och mer, why? :D haha.. men vad roligt :)
Gårdagen lyckades gå väldigt snabbt faktiskt! rätt skönt :) stack iväg runt 6 från praktiken..tog ut pengar och hann snacka ett par ord med Timmie med som jag träffade på busshållplatsen innan jag åkte hem till my crib, haha! Var hemma en stund och höll näst intill på att somna i sängen trött som jag var.. Men istället åkte jag in till Falun och hem till Mathias :) Vi tittade på några filmer och sådära, Bland annat såg vi på Gullivers resor och Paranormal activity 2.. lite småcreepy den sistnämnda hihi.. Nina är för lättskrämd^^
Tiden hade helt plötsligt passerat halv 6 på morgonen! förstår inte vart tiden springer iväg ibland :) Somnade iallafall och halv 8 klev jag upp för att göra mig iordning för praktiken.. massa trött såklart och nästan lite febrig.. jaajaa :) jag klagar inte! I would do it again! :D heh
Nu har jag iallafall installerat mig på kontoret och ska snart göra en titt i tidningarna och se vad/om det sägs nåt om P&L i dem..Känner på mig att idag inte kommer att gå lika snabbt som igår :P

Harekanin!

Like what the hell am I doing right?

Kategori: Allmänt

                       

The strong will continue

Kategori: Allmänt

Yäääh.. sitter på praktiken, halva dagen har gått.. och lite till! :) Förmiddagen gick snabbt med att leta i tidningar och vara med ute och glida runt på ärenden runt Borlänge..Det betyder att jag inte behövde sitta framför datorn fram till typ 12 :D rätt skönt.. Nu för ett par timmar sen dog dock Internet .. för tydligen en väldigt stor del av dalarnas befolkning :P IKEA-bygget som är orsaken där dem lyckats gräva av nån kabel ^^ smått kaos ..eller nä.. men vi här är ju rätt beroende av Internet.. speciellt Nina som ska ha koll på massa bloggar ;) Turligt nog hade jag med mig mitt egna, mobila bredband så jag kunde koppla upp mig ändå :) Ska tydligen vara fixat nu problemet men det verkar inte funka här iallafall :P dom börjar bli otåliga här ;D speciellt när den där fruktansvärda tutan utanför låter som fan och de flesta har miljoner saker att fixa iordning till imorgon då de åker till USA..^^ tycker lite synd om dem :)

Det blir nog ganska mycket en glidar eftermiddag..sitta och leta bloggar, lyssna på skön musik och sådära..

Harekanin!

Just give me a chance to get it right

Kategori: Allmänt

Alla förtjänar en touch av Kanye west på morgonen

                        

I'm addicted and I just can't get enough

Kategori: Allmänt

Godkväll på er! Redan snart är det läggdags och imorgon redan börjar en ny vecka.. vilken väldigt kort helg! vad orättvist ^^ Men det har vart en väldigt bra helg :) Igår gjorde jag väl inget överdrivet vettigt under dagen, på kvällen däremot kom Timmie och Mathias på besök.. vi gled bokstavligt talat till Rätt Pris, sen hann vi inte med så mycket innan Timmie var tvungen att sticka hem.. Kvar blev dock Mathias :) Vi satt och tittade på filmer som var på tvn resten av kvällen typ.. Superhärligt att få umgås med honom igen :) Imorse vaknade jag tidigt och var superpigg, såklart haha :D höll mig ändå lugn till typ halv tolv då jag väckte sömntutan och jag gjorde iordning för att dra till Falun för dans :) längs vägen mötte vi upp de andra..Elisa Carro, Linnea och jag promenerade till dansstudion och  kom fram till att det inte tar särskilt lång tid :P
Danslektionen gick väl helt okej..fast massa övning krävs innan jag kan kalla mig själv duktig ^^ Bussen till stan var sen vilket ledde till att vi även missade bussen till Borlänge så eftersom vi var lite hungriga dödade vi tid genom att äta pizza, det var iofs ett väldigt behagligt sätt att döda tid på, gott var det :) Tog sedan och gick hem från stan när jag kom till blge, svinhalt verkligen! Men hem kom jag och jag hann till och med att handla lite nödvändigt på vägen .. Kollade lite på tvn innan jag återigen tog mig ut.. denna gången för att möta upp Richard för att fota borta vid tågstationen.. Asläskigt med skumt folk ute och snorhalt när man bär på en kamera för massa tusenlappar ^^ Men fram och tillbaka kom jag och jag hann till och med träffa på Tommy på vägen ner till station, nämen! Dessutom verkade Richard vara på bra humör :)
Så jag har gått rätt mycket idag, fått mycket frisk luft i mina lungor så snart blir det att dumpa mig på sängen så att jag kan samla på mig sömn inför praktiken imorgon..

Harekanin!

                                      

I promise, so easy to say, and easy you failed

Kategori: Allmänt

Skapar lite härlig fredagsstämning för grannarna ;D

                               

Fredag 4 mars

Kategori: Allmänt

Goddagens!
Seminariet imorse gick väl helt okej, vissa tekniska problem :P men kom igenom det ändå ^^ Mest information om de kommande kurserna nu om den vetenskapliga artikeln.. kommer bryta ihop ett antal gånger den här sista terminen känns det som .. heh..
Efteråt fick jag i mig lite mat och fick även tips på litteratur så drog mig hastigt till campus i Borlänge och deras bibliotek.. hittade några böcker som kan vara av nytta.. berget fylls på ;)
På vägen hem, veckans höjdpunkt, träffade på Elisa som också var på väg hemåt :D kul att träffa henne igen! är så van att få vara i hennes trevliga sällskap typ varje dag annars :) hihi..
Åkte som sagt hem, la böckerna åt sidan en stund och började med lite städning innan pappi kom förbi för att hämta det sista i skidväg, dvs pjäxorna som stått i hallen.. Så nu har jag hunnit med att dammsuga och dammtorka lite, börjar kännas fräschare härinne nu igen..(jag känner mig bara så frääääsch, hahaha! tänker tillbaka på den helt underbara reklamen :D) ska fortsätta lite med det nu tänkte jag, innan jag tar mig ut och handlar lite mat, går igenom lite av böckerna och tillslut somnar utmattad på sängen :D hah.. det stör mig inte alls :)

Måste ju även tillägga att nu är solen framme igen och jag gick till tvättstugan förut utan jacka, jag frös inte alls! :D hur härligt som helst! nej nu säger till och med Nina, BORT MED SNÖN! :)

Harekanin!

                                              
                                             Borde snart vara uppe i mina 1500 obligatoriska sidor ^^

You're like a riddle

Kategori: Allmänt

Godmorgon! idag är det FREDAG! Eftersom jag inte har haft en lugn helg sen januari ser jag fram emot en sådan nu :) hoppas dock på imorgon då jag förhoppningsvis får träffa Mathias :) håller tummen!

Vilken enorm skillnad det gör hörrni att vakna glad på morgonen, vad man märker skillnad även på de runtomkring :) HÄÄRLIGT!
Nu hoppas jag att det håller i sig med så att jag inte desperat kollapsar på golvet och börjar grina ikväll eller nåt.. den där lagen ni vet.. för bra är det helt enkelt otillåtet att må! ;)

Men jaha, jag försov mig faktiskt idag, vaknade halv 8 och orkade inte skynda till tvättstugan för att tvätta.. gick istället dit och bokade om tiden, passade bra när det ändå var reparatör där.. så nu laddar jag inför seminarium istället, jag och Elisa testade snabbt igår kväll hur ett sånt där rum funkade, haha flum :D de här kan gå precis hur som helst! ;) jag hade iofs gärna varit med i Elisas grupp o fått se henne upp och ner ;D

Idag är det även 4e mars, MORMORS FÖDELSEDAG! så jag har nyss ringt och grattat henne :) hurray hurray!

                        FamilyTajm

Sometimes in my tears I drown, but I never let it get me down..

Kategori: Allmänt

Oj oj! klockan är sjukt mycket redan och det är snart dags att sova.. fastnade i att läsa en av Erikas "böcker" som hon har skrivit .. hon är duktig på att skriva och jag känner verkligen igen henne i sättet hon skriver :D
Nu ska jag titta lite på tv innan jag snart somnar, pluggningen får bli imorgon.. Ska upp tidigt för att tvätta, sen ska jag ha seminarie över datorn, det ska bli spännande att se hur de går till :O :P efter det blire nog praktik ett tag tills jag slutar för dagen..

Godnatt! :)

No rest for the wicked

Kategori: Allmänt

Haha fan va rolig ja e.. vill börja med att säga att eftermiddagen på praktiken bjöd på blåbärstårta, det var riktigt gott! :) mums! vad glad jag blir.. haha.. (A) gick hem lite tidigare, eller ja.. var iväg till biblioteket som sagt.. nu har jag nyss kommit hem, satt igång spotify och ska till att ta fram allt som ska tvättas imorgon.. som vanligt sätter jag  upp håret, skulle byta tröja och sätta på mig nå annat, skönare och lite slappare :P tänker inte så mycket på det tills jag går förbi spegeln, hahah ofc var det peace & love -tshirten som åkte på! hahaha.. vem vare som sa att man normalt inte tar med jobbet hem? ;) de tyckte jag var lite kul ^^ Nu ska jag slutföra de uppdraget, slappa lite sen blire plugg resten av kvällen..

Harekanin!

Vad svårt det blev..

Kategori: Allmänt

Vecka 27..sommarens höjdpunkt! Iår är det särskilt mycket bollar i luften.. extra många val som ska göras.. Har slutat skolan, alltså borde jag ha riktigt jobb, om inte så åtminstone sommarjobb..P&L-festivalen i full gång med verkligen grymma band! vill sååå gärna gå på den! innebär massa kostnader om jag inte ska jobba som  funktionär, eller assistent-liknande-göra-alltmöjligt grej som jag har en liten öppning för här.. det sistnämnda innebär ingen plats för riktigt festivalliv men däremot grymt bra jobbmeriter till kommande karriär..
Samtidigt den veckan äre ju streetdance-läger, hur grymt skulle de inte vara att få vara på de då :) kostar dock även de en hel del pengar, men dans en hel vecka där man får utvecklas och även där träffa massa härligt nytt folk :)

ÅÅÅÅH fan vad svårt rent ut sagt! jag vet inte alls vad jag ska göra :/

Hellu! (varning för flummigt inlägg)

Kategori: Allmänt

Direkt from tha insajd av Peace & love-kontoret! muahah.. busigt :) Har nyss suttit och intervjuat, eller egentligen mer frågat ut min handledare i skolsyfte.. nu har jag lite att renskriva innan ja återgår till bloggöversikten.. ^^ Just nu är det en reporter eller nåt åt det hållet nere i caféet som ska göra repotage om P&L idag.. tror dem kommer upp hit snart till kontoret..spännande!
Solen lyser utanför, helt blå himmel :D de ger mig massa energi! skulle dock ge ännu mer om man fick ta sig ut ;)
Jay-Z och Lily Allen sitter som vanligt på väggen och stirrar ner på mig.. dom ser nog till så att jag jobbar ordentligt ;) hahaha :D flum ja är idag.. vill bara hem! men nej jag måste till biblioteket efter praktiken.. nu när jag kom ihåg mitt lånekort.. seegt :)

Nu borde jag jobba på! Harekanin!

Good morning reality!

Kategori: Allmänt

Uppe med tuppen som vanligt, även om jag nästan sover mer nu än när jag går i skolan ^^
Är iallafall redo för en ny dag..en till dag på praktiken, numero 4 för att vara exakt.. Jag har så himla ont i örat idag av alla ställen, undra om jag börjar bli förkyld eller så..det gör så ont i vänster öra att jag bara vill skrika ibland :/ ajaj!
Men men, förhoppningsvis kommer jag in i normala banor igen, dvs. inte är trött hela tiden..trots fullt upp ska jag försöka uppdatera bloggen mer.. läser så många bloggar varje dag så jag borde ju få inspiration, tyvärr är det nästan tvärtom just nu.. efter en dag på praktiken vill jag knappt höra ordet dator eller blogg haha! ;)
Nej nu ska jag pyssla lite och plocka ihop det sista innan jag ska till bussen, ciiaao!

                               

Onsdag 2 mars

Kategori: Allmänt

Godkväll allihopa! Mycket jobb och näst intill ingen fritid :P sov bort hela kvällen igår.. var verkligen så himla trött! min kropp får spader av alla nya intryck hihi ^^ funkar bra på praktiken iallafall.. har ett par större projekt att pyssla med :) mycket ansvar! har även fått uppleva presskonferens idag, de var intressant att se hur de gick till :) roligt! Man blir verkligen pepp på festival må jag säga..! gött att sitta mitt i "kaoset" samtidigt som det spelas massa musik.. men men..Nu ska jag få till lite plugg, sen ska jag krypa ner o sova :) men först Sveriges Mästerkock!

Harekanin!