Snickarpartyt

One of a kind

Kategori: Allmänt

God eftermiddag!
Satt igår och skrev ihop en del blogginlägg faktiskt, men sen så ångrade jag mig och det slutade med att jag inte publicerade ett enda :) haha.. så kan det gå! Klubbmästerskapet gick la sådär, jo men jag är nöjd :) kom till semifinalen men sen tog turen stopp hehe.. åt lite mat sen åkte jag med Elisa och Edvin tillbaka till Borlänge.. satt och pluggade lite på kvällen, annars var jag rätt slut i kroppen faktiskt.. sömnbrist märks av :)

Trodde att jag hade tvättid imorse så jag rusade upp och letade desperat efter tvättmedlet o grejer.. hittade det i en garderob där det visade sig att hela sköljmedelsflaskan har läckt över tvättmedlet så det var ju en ganska skaplig katastrof.. fixade iordning det lite snabbt och såg sen att det är imorgon jag har tvättid, grattis ;) gick in och la mig en stund till..somnade sjukt skönt :P
Har rättat till lite på artikeln som jag nu annars skickat in till min handledare för bedömning, eller ja.. en liten igenomkoll inför ett handledarmöte som jag har imorgon :) sista innan inlämning.

Pratat lite i telefon med Emil som bakade kladdkaka och livade men nu väntar jag mest på svar om det blir Falun idag eller inte.. hoppas ju på det eftersom det var typ sisådär sjuuukt längesen jag träffade Mathias.. men han skulle höra av sig så vi väntar väl på det då..
Biobiljetter inför ikväll är bokade iallafall så det ska bli kul :) alltid mys med bio!

Harekanin!

Dangerous

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Försöker komma i normal form efter gårdagen haha ;D under dagen fick jag faktiskt en hel del gjort på artikeln, skönt måste jag säga :) har dock ändå massa jobb kvar innan den är klar för inlämning.. en vecka kvar!
Tog sedan tag i lite städning, disk och så..skönt att ha det lite renare i lägenheten :)
Kvällen spenderade jag med Jimmy och några av hans kompisar i Torsång och Borlänge.. blev sent men hade faktiskt riktigt roligt.. lite sliten idag men jag skyller ifrån mig på tiden och ölen :) tack för det!
Kämpigt att cykla hem idag i hemsk motvind haha, men kom hem,. skönt med mat i magen och en dusch..Inväntar nu pappa som kommer förbi, är skjuts åt honom till domnarvet ikväll.. jag är även bjuden på middag där :) annars känner jag på mig att kvällen blir massa lugn, har ju klubbmästerskap imorgon i Leksand så ska lyssna in låtarna, öva snurrar på golvet och bara peppa dans! :) får se om artikeln hinner byggas på med..
Harekanin!

Lööööv it =)

Kategori: Allmänt

                     

tolka inte texten bokstavligt bara ^^

High and only high

Kategori: Allmänt

Idag fick pappa ringa och väcka mig imorse när han skulle åka till jobbet så att jag skulle lyckas orka mig upp till skolan (A) Jennie kallar mig bortskämd.. yes I am..! Bad några andra också att ringa men samtliga glömde bort det ;) haha tack för det! :P

Seminariet gick faktiskt rätt bra ändå, Sofia har lagt ner grymt arbete på att granska min uppsats och har skickat ett dokument med massa bra åsikter och tips :) så skönt att få en utomstående blick på artikeln när man annars snöar in sig så mycket i den.. :) Efter skolan åkte jag hemåt, snackade med Jennie en stund innan jag tog mig till kupolen för att ge avslutningskläder en ny chans.. hell no att jag hittade nånting då :/ men hittade en svart bikini och ett par sandaler till Grekland iallafall! :) då kan jag checka av det från listan..
Vet ni vem jag träffade på då? eller vilka.. Per och Martin :) har nog inte träffat dem sen min födelsedagsfest förra året.. speciellt inte nu när Per bor i Portugal.. trevligt trevligt!
Åkte sedan hemåt, åt jättegod thaisoppa :) mumma!
Har nu annars suttit med artikeln och gått igenom dokumentet som Sofia skrivit..eller håller på med det.. :) Känns lite konstigt nästan att sitta hemma så länge i sträck :P har vart ute på så mkt de senaste dagarna känns de som ^^ men det är välbehövligt för pluggandets skull..

Håller dessutom på att fixar låtarna till helgens KM så man kan känna på dom lite innan :) Hade ju dansträning igår, bra nervöst ett tag :D hehe.. men de var kul :)

Fick presenter av Elisa igår med! Hon lyckas alltid verkligen träffa klockrent när det gäller presenter :) även iår fick jag en flaska med  min favoritparfym från Nina Ricci :D åååh de luktar så gott! helt sjukt :) så glad att mästerdetektiven Elisa lyckas få tag på den :D
En ram med inramat foto från Londonresan fick jag också, så nu kan jag tänka tillbaka på den grymt bra resan varje dag och flera gånger om dagen då jag ser fotot :D

Det slutar inte här! darumdumdum (trumvirvel) haha.. nej men plus på de här så fick jag även världens snyggaste t-shirt med min man, Kanye West på! :D awesome! så najs och jag är jätteglad för alltihop, tack Elisa! :) <3
Ni ska få se bilder på alltihopa, men kameran är urladdad så det får kanske vänta nån dag till :)

Bjuder istället på musik.. gillar inte henne men gillar remixen :) vrid på ljudet och basen ungar :)

                    

Gårdagen fast idag

Kategori: Allmänt

Jag tror inte att min väckarklocka fungerar.. haha isåfall borde jag inte ha vaknat typ 12 istället för 8 ^^
Lite tråkigt att jag inte hinner med blogguppdateringar under dagarna så börjar alltid med att berätta om gårdagen.. haha :) men men.. bättre sent än aldrig eller vad säger folket ^^
Så gårdagen då ;) var sjukt seg på förmiddagen innan jag kom iväg till kupolen, tror inte ens jag skulle kommit iväg om det inte hade varit för att Jimmy pusha mig lite :P han skulle ändå dit så varför inte göra sällskap.. Vi gick runt där ett bra tag, fast jag hittade verkligen ingenting som föll mig i smaken :/ men lyssnade på barn från musikskolan gjorde vi en stund, haha :) söta barn! Uttråkade sedan blev vi och åkte istället hem till honom.. Elisa ringde då och undrade om jag var hemma så hon kunde lämna över presenter.. :O lite nyfiken blir jag allt! dessvärre var jag ju inte det så det får bli en annan dag :) 
Hemma hos Jimmy kollade vi på ett par filmer, ena var helt sjuk..galen.. ^^
När jag kom hem igen, vilket var rätt sent (närmare 12) så la jag mig direkt i sängen och tittade på lite Seinfeld :) fast hann inte så långt innan Emil ringde..han trodde jag skulle vara sur på honom men tss sen när är Nina en bitter människa :)
Om man återgår till idag istället så vaknade jag ju som sagt lite senare än planerat, förlorat värdefull artikelgranskartid ^^ men nu blir det att läsa igenom artklar tills det är dags att åka in till Falun, det är dans idag :) extra träning inför söndagens klubbmästerskap.. det blir intressant men framförallt väldigt kul :D Sedan blir det att åter igen ta mig hem för att plugga och läsa artiklar.. yay ^^ imorgon är det seminarie där vi får respons på artikeln so far.. spännande :)
Harekanin!

Vad jag har haft för mig

Kategori: Allmänt

Förra veckan gick otroligt snabbt :) Det var skönt att vara hemma i byn några dar.. umgås med Jennie, Magnus och hans barn :) Mycket lek och misslyckad bakning hehe :) i Torsdags var det födelsedag, spenderade förmiddagen med pluggning och tårtbakning.. Annars var dagen rätt lugn, många telefonsamtal haha :) som det brukar vara.. det var först under kvällen då det blev lite mer liv, mat, tårta och sällskap förutom de ovan nämnda plus pappi så kom Jonas och Erika förbi :) Det var mycket roligt.. vi spelade kubb tills vi nästan förfrös fingrarna ^^ nej men kyligt var det.. Men en mysig födelsedag :)



I Fredags tog jag det rätt lugnt.. var till lekparken med Jennie och Wilma o lekte ett tag :P fixade mat och hängde framför tvn.. inväntade min skjuts till borlänge av Sebastian som kom från Härnösand för att hälsa på mig i helgen :) blev lite mer komplicerat än tänkt men upp till dalarna kom vi och helgen har sprungit fram även den :) marknad, kupolen, film/tv och matlagning bland annat har vi roat oss med :) har haft det riktigt bra om jag får tala för iaf mig själv ;D haha :)


I Måndags förmiddag åkte Sebastian hem och jag gjorde iordning mig för att cykla och möta Elisa på stan.. trodde jag skulle välta i all blåst men på nåt sätt lyckades jag ta mig fram :) vi gick till kupolen och inhandlade lite nyttigt.. fick med mig ett par nya skor till avslutningen och ett par säsonger Seinfeld hem :)
under kvällen sa hjärnan stopp efter en trots att det inte låter så, en ganska intensiv vecka med mycket pluggstress i tankarna dessutom.. slocknade rätt tidigt och sov väldigt tungt :) Vaknade dock vid 7 imorse av ösregn och massa blåst.. var rätt pigg då så tittade lite på tv, glad och lättad som attan, för vad låter vi vara osagt :) tyvärr somnade jag om och vaknade efter 11 istället, haha så nu är jag seg igen :P ska sätta igång med plugg och sedan kanske ännu en sväng till kupolen för att leta klänning till avslutningen..

harekanin! 

Vinst som vinst

Kategori: Allmänt

Nu kan jag slappna av, nu är huset tyst hehe.. :) varit fullt upp hela dagen verkligen känns de som.. full rulle.. på kvällen nu så var Jonas förbi så vi fyra spelade kubb.. Jonas och jag vann 2/3 ggr tack vare att Magnus missade kungen ..muahah.. säger som Jonas, vinst som vinst.. ^^ Nu ska jag passa på att skriva lite på artikeln, fick ju bra synpunkter på handledningen så ska ändra lite i mitt resultat o så :) Sen blire godnatt.. Födelsedag imorgon! :) då måste jag vara alert!

Back home

Kategori: Allmänt

Jisses..här var det dålig uppdatering minsann :) Kom hem från London i söndags.. har haft det hur bra som helst med Elisa där borta :) skulle kunna uppdatera om hur mkt som helst.. men min tid räcker inte till ^^ Men shopping, sevärdheter och privat guidning av pubar och sevärdheter av Cissi.. trevligt folk överallt, sol, Dans, karaoke och jaa.. :) massa massa mer!
Igår åkte jag till Västerås med Johanna och Sazzo för att springa vår ruset.. det gick väl bra :) tog inte riktigt tid eftersom vi promenerade runt.. fast vi hade även skapligt tempo och great teamwork Johanna och jag ..Saz fick en bra tid och var duktig att orka springa runt alla 5 km :)
Efteråt unnade vi oss pizza.. smakade riktigt bra! Mycket skratt och flum den kvällen :) hihi..
Nu har jag landat i Möklinta.. Jennie, Magnus och hans två barn är även här på besök.. så det är roligt :) senast jag träffade honom var för flera år sedan.. Så idag har det vart full rulle med bakning och leka med Wilma :P Nyss haft handledning till artikeln också.. de andra är inne i Sala så det passade bra med lite lugnt och skönt då.. ;D det var iallafall välbehövligt med handledningen så jag har chans att skriva om mitt resultat innan artikeln ska lämnas in på måndag..fast varför stressa när jorden ändå går under om ett par dar ;) hahaha..(kommer inte skratta om det är sant iofs^^)
Så nu blir det plugg ett tag tills gänget kommer hem igen, då blir det att fortsätta med bakningen.. wish us luck!

London Bäjbä!

Kategori: Allmänt

Klockan är snart 3, har fått ett par timmars sömn..knappt ^^ trött så det heter duga.. men uppe är jag iallafall och allt börjar bli klart för att dra till London.. lite oroad över alla åskoväder som det ryktas om på facebook hehe :)
Men är laddad för en grym helg i London med Elisa, resan kommer att dokumenteras noggrant ;) ha det så bra i Sverige tills vi hörs igen!
Harekanin! :)

Full rulle

Kategori: Allmänt

Godmorgon hela bunten!
Klockan är inte ens 7 och jag är glad för att jag är uppe :) hehe..
Det har tyvärr inte blivit så mycket plugg gjort i veckan hittills så nu ska jag skynda på innan vi åker tidigt imorgon :) börjar få resfeber hihi :)
Men igår var jag iallafall duktig och skrev en del innan jag tog mig ut i solen, träffade lite people för att spela basket vid Domnarvet.. det gick la sådär ^^ men inte helt fy skam :D hehe..
Efter det fick jag skynda mig hemåt då det bestämdes att jag skulle åka hem till Andreas .. Jag blir sån när jag ska bort att jag vill träffa så många jag kan innan jag åker ^^ men ja, där tittades det lite på tv innan dagens mängd friska luft knockade mig och jag har sovit såååå sköööönt :) Därav att jag är uppe tidigt, har nyss kommit hem och jag ber med allt jag har för att jag ska orka stå emot att lägga mig i sängen och somna om några timmar till..behöver verkligen varenda timme idag :P
på dagens schema står:
Packa
Plugga
Åka till Falun och växla pengar
Träffa pappi
Städa upp i lägenheten
Fixa iordning allt praktiskt inför London/hemresan
sova tidigt så jag kanske hinner få några timmar sömn innan jag ska upp igen :)
Wish me luck! vi kanske hörs senare :)
adios!

People in the house with them hands in the air

Kategori: Allmänt

Haha galet med uppdatering det har blivit idag då ^^ innan jag seriöst tar tag i pluggningen igen så slänger jag in filmklipp på vår streetdance uppvisning från gårdagen :) tror de flesta redan sett det via Facebook men om ni missat så enjoy! :)
Skulle vilja se hur raggan såg ut med! :)


       

Lemon tree

Kategori: Allmänt

Mina nykomlingar i garderoben, ett par linnen som jag fick av mamma :) samt ett par solglasögon som införskaffades i helgen :) Nu är solen och värmen mer än välkomna :D
Syns dåligt hehe ^^ det svarta linnet har iaf en ficka på bröstet och är av lite kortare modell.. och solisarna är pilotisar med fläck/leopardmönster med "metalldetaljer" :) Det ljusa linnet är dessutom gult och inte vitt ;)

                       
Lägger även in en bild på mina fina blommor med stenen som jag fick av Jennie och mami igår efter min dansuppvisning :)

                       

Rollin'

Kategori: Allmänt

Haft en mysig och rolig helg tillsammans med mamma och Jennie :) ätit god mat, shoppat och haft det allmänt bra. sjukt snabbt har helgen gått och igår var det ju dags för dansuppvisning.. var med peppad än nervös faktiskt och trots att genrepen på de båda danserna inte gick så där himla bra så tycker jag att vi ändå var sjukt duktiga på uppvisningarna! :D fått så mycket positiva ord om min dans, tack alla :')
Efter den sista föreställningen åkte jag med pappa till Borlänge för att käka mat :) blev premiär för att sitta på uteservering för mig! :D sjukt varmt att sitta där, soligt och härligt åååh :)
Annars under kvällen gjorde jag inte så mycket, blir alltid så tyst när man är van att ha folk runtomkring sig och när man sedan blir ensam.. :/

Hahaha

Kategori: Allmänt

Nu har Facebook gått överstyr.. nu missbrukar vi bara sidan ;)
Om Möklinta finns med på listan så är det katastrofläge :D hahah

                             

Yeah

Kategori: Allmänt

Snart är det helg! har fått tillåtelse att gå hem nu om jag vill.. Men det känns lite desperat ;) skulle dock vilja ha o smörja in mig igen, som det kliar!
men senare kommer iallafall mamma upp! och vad jag fattar det som, Jennie med i och med hennes ändrade helgplaner :D jag saknar min familj nu så det ska bli mys! :)

Harekanin!

The last day

Kategori: Allmänt

Fredag.. sista dagen på min ordinära praktikperiod är snart slut..
Började dock dagen med att vakna mitt i natten av att det kliade så innihelvete över hela kroppen! vet inte riktigt varför.. torr hud är min gissning..  blev iallafall galen och smetade på mig typ så där en halv burk fet kroppslotion överallt.. tror det lindrade lite för jag kunde somna om tillslut iaf.. fick dock ligga på handdukar inatt för att inte smeta ner lakanen ^^
Upp klockan 7 för att vandra till tvättstugan .. det var skönt att få det gjort :) har väntat på min tid länge nu.. Vid 9 hade jag det sista nätseminariet, skönt att ha det avklarat och jag fick en hel del hjälp inför skrivningen de kommande veckorna, great :)

Tog sedan cykeln till kontoret, sista gången till det här stället.. sitta här vid mitt lilla skrivbord, som egentligen är mycke större än den ytan som alla andra trängs på..Som vi våndades över de här tio veckorna, sprang runt, ringde runt och letade platser.. och nu har tiden bara flugit iväg.. "kommer aldrig överleva tio veckors praktik!" men jo.. det gjorde jag.. Har ju blivit van med att gå hit varje dag..stämningen är alltid bra och folket på topp.. kommer ju sakna det lite ändå..Fast kommer ju tillbaka inför festivalen..så det tar ju inte tvärstopp precis nu :)

Fick tårta och massa fina ord av kontoret nyss :') snälla dem är!
Så nu blir det att fokusera på skolan I guess.. har ett par veckor att skriva artikeln..bara att köra på!

                        

Lilla ego, sitt still

Kategori: Allmänt

Kvällen är snart slut.. tänkte göra massa nytta.. men nä.. jag har vart så totalt utmattad hela dagen så jag orkar bara inte.. det var först nu nyligen efter att jag dansat lite som jag fick energi tillbaka.. känns dock lite sent att börja sätta mig och plugga nu .. sitter på golvet just nu och lyssnar på bra musik :D det har gjort mig sådär överflummig ^^ men snart ska jag lägga mig i sängen, varva ner och titta på House :) börjar snart bli dags att köpa säsong 3 :O :D
Känner även att mitt ryggont börjar försvinna som jag fick när jag var i Eskilstuna, för några veckor sen haha :D duktigt..
Nej disken och sängen nästa!

Det är ingen som läser min blogg så jag kan bjuda på mig.. muahahah

Harekanin! 

Tudelu

Kategori: Allmänt

Den här dagen har faktiskt gått fort.. klockan närmar sig redan 4, sen är det bara nån timme kvar + lite till innan jag har tillåtelse att gå härifrån haha :)
Tiden kanske har gått fort för att jag har kollat massa planering för Londonresan idag, eller snarare kollat upp bra information och grejer.. en vecka kvar idag bara tills vi åker, wiho! kul som attan! :) Behövs verkligen nu att göra nåt extra roligt ..börjar känna mig skapligt utmattad och känner att jag närmar mig mitt sömn-mode.. då stressen tar över och jag bara sover hela tiden..som en liten koma hehe :) Därför har jag bestämt att jag ska lägga pluggningen åt sidan i helgen med när mamma kommer upp..

Ikväll måste jag dansa massa ragga.. spelar det iofs någon roll när jag ändå inte vet hur våra platsbyten ser ut och jag inte kommer ihåg vart jag stod? tveksamt.. kanske borde hoppa över den dansen på uppvisningen ^^ Att hitta på en bra slutpose till street ligger också på schemat :P

You can't fight the tears that ain't coming

Kategori: Allmänt

Vill bara vara hemma, sätta mig på golvet i nåt hörn och vrida upp volymen i lurarna.. spela Goo Goo Dolls - Iris för att den får mig att gråta och sen bara sjunka genom jorden totalt för en stund..allt känns som på helspänn just nu så jag orkar inte med mer snart..vill bryta ihop och ta mig upp igen med nya krafter.. om en vecka åker i iallafall till London och i helgen så kommer mamma upp och så blir det dansuppvisning :) ser fram emot den, är massa laddad!

..

Kategori: Allmänt

Det finns så mycket man vill göra när man är ung
växa upp och göra allt, och känna sig som en kung
men alla drömmar man har, det finns så mycket frågor och svar
Det är inte lätt när man är ung
  ♪ ♪

 

Indestructible

Kategori: Allmänt

Godmorgon förresten ^^
Morgonen började iofs inte direkt bra, eftersom jag pratade länge i telefon igår kom jag i säng sent och var därför hiskeligt trött imorse när jag vaknade.. frös dessutom grymt mycket i samband med min dusch så jag låg i sängen och skakade en stund :P Skulle ladda min telefon som inte hade nåt batteri, såg sen att jag har ju inte ens tryckt på strömmen.. så den kommer ju dö under dagen ^^
Sen blev jag försenad för att jag skulle pumpa min cykel, gick la så där och när jag väl kommit iväg så NO SHIT ..min dator ligger hemma.. bra där Nina ;) bara att vända!

Dag 3 iallafall på min sista praktikvecka.. som ser ut att kanske inte bli den sista? För att hänga med i den snabba stegringen inom press och organisation här så kommer jag behöva sitta här åtminstone en dag i veckan efter min praktikperiod.. men det kan nog bli bra.. behöver ju vara uppdaterad när festivalen sätter igång och att skolan går först var det inga problem med :)

Vad händer idag då? Alltså det kan bli en rätt spännande dag... först har jag praktik då, skulle ha kollat på Patricias danslektion i modernt idag med Elisa men ändrade planer.. så jag åker nog hem för att kanske plugga lite, städa, och det mest spännande av allt.. tänk om jag får besök idag :O vet inte riktigt hur mycket jag vågar hypa här men isåfall återkommer jag om det :)

Harekanin!

Hello smartskaft

Kategori: Allmänt

Det här upptäckte jag nu.. tyckte det var mer najs än det "vanliga" sättet jag brukar köra på när jag bläddrar sidor.. hihi.. bättre sent än aldrig va ;)

                         

Aloha

Kategori: Allmänt

Yeah bäbä!
Nej förlåt.. jag försöker samla krafter för att orka med dagen.. haha :) min väckning på telefonen bråkade med mig imorse igen, dvs. den stänger av snoozningen och vibrationen samtidigt som den sätter på standardmelodin på lägsta nivå.. ett under att jag vaknade och kunde ställa om den till normalt haha :) lätt att man missar den annars..

Igår efter praktiken så cyklade jag till skolan.. omg jag tror mitt liv är slut varje gång jag sätter mig på den cykeln.. ^^ så dryg den är.. men iallafall där i skolan satt jag och Elisa till sent in på kvällen och pluggade, fixade skoluppgiften iaf som ska lämnas in idag :) vi unnade även oss att skaffa mat från donken .. nära och bra (A) :) så Nina cyklade iväg och kom sen på att kortkoden till skolans passerkort är som bortblåst! Så nu är mitt kort spärrat ^^ Oops..
Sitter på praktiken nu igen, dag2 på denna sista vecka.. fick nyss mail från läraren om uppgiften jag nämnde här ovanför.. oh help.. blir att kolla över den en extra gång.. har nog missat lite analysmetoder ^^
Snöar gör det även ute! men till skillnad mot igår så har jag både jacka, halsduk och vantar på mig idag :) najs..
Harekanin!

I guess I love the way it burns

Kategori: Allmänt

Verkligen downhill idag känner jag, med allt och ingenting.. vissa människor vet bara inte hur man ska bete sig.
Vad tiden går lååångsamt! men nu är det bara ett par timmar kvar här sen ska jag ta min, antagligen väldigt blöta cykel till skolan för att skriva på artikeln.. Jag och Elisa har bestämt att vi ska försöka peppa varandra idag och försöka samla lite motivation nu när det inte är så lång tid kvar innan den där jävla artikeln ska vara inne.. ja jag skriver jävla artikel innan den ens är skriven.. blä

Kategori: Allmänt

                  

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Kategori: Allmänt

Skulle ni varit med i helgen skulle ni garanterat skratta åt min rubrik på de här inlägget :D
Mitt internet hemma har slutat funka hörrni.. lite surt.. gjorde det redan i fredags och ville inte funka igår när jag kom hem heller, så jag lever där på mitt mobila = inget Internet för Nina förrän det andra funkar igen ^^
Helgen har iallafall varit grym :) för en gångs skull tog Nina dock inga bilder :O whaaaaat ;)
Men åkte ner i fredags med tåget till Sala där Johanna mötte upp mig på stationen, vi tog oss till centrum och inväntade Lovisa :) Sedan var vi runt på lite ärenden innan vi åkte hem till Johanna.. efter ett tag kom även Sazzo :) Kvällen spenderades med att fritera räkor, leka utomhus och spela spel.. mycket härligt :) Lovisa var dock tyvärr tvungen att åka hem under kvällen så det blev Saz och jag kvar hemma hos Johanna.. Vi spelade dansspel på hennes Wii typ resten av kvällen :D haha så roligt :) Vi fick sedan för oss att Bollywood var det bästa vi visste ;)
Dagen efter vaknade vi rätt tidigt och tog oss ner för morgonfika/frukost på Johanssons (för er utanför Salas kretsar så är det ett klassiskt fik i stan där man egentligen hängt sen barnsben ;D ) Sedan satt vi ute en stund tills solen försvann och det blev kyligt.. vi gick istället då in och dansade och började fixa iordning oss för kvällen :) Under kvällen så var vi ute i parken för en stund vid brasan, tog oss hem och la till några lager kläder och stod efter det ute och kollade på bilar som cruisade runt.. Johanna haren viss kärlek till mustanger fick jag lära mig ;) ^^ När vi kom hem runt 12-tiden så somnade fröken Melin medan Saz och jag tittade på gamla bilder, haha :) 

Igår vaknade jag tidigt igen av att dem knäppte kort på mig och hoppade i sängen ^^ När även jag vaknat till så gick jag och Johanna ner på stan en sväng, fixade frukost och samlade på oss värme.. God frukost med vaniljbulle till efterrätt och film i soffan (dumma mej) innan det var dags att ta sig till tåget..
Upp mot Falun och som vanligt är SJ alltid försenat ;) en halvtimme ungefär.. dock passade det bra nu när jag hade en halvtimme annars att vänta på Elisa innan hennes buss landade i Falun :) Vi gick och fixade ett par baggy jeans till henne på stan och jag gjorde henne orolig med min tidsuppfattning, trodde dansen började en timme tidigare haha ^^
Men iaf.. vi tog oss till dansstudion och laddade för märkestagning.. båda var lite nervösa men det fick helt enkelt bli som det blidde lite :) Satt och laddade upp med Linnea, Markus, Carro och Edvin som kommit dit för att peppa på Elisa och David från vår dansgrupp. Jag ska ärligt erkänna att jag misslyckades med en del steg men försökte ge järnet då jag kunde istället och det verkar ha lönat sig :) 98/100 poäng blev iallafall resultatet med kommentaren "Skön känsla, du dansar med hela kroppen" med understruket "hela" ;) jag är nöjd! :)

Tog sedan bussen hem, handlade lite på vägen och sen satte jag mig framför tvn, somnade redan klockan 9 vilket är helt galet haha :) men har ändå lyckats ha sms konversation såg jag imorse? farligt sånt..
Nu är det ny vecka och det innebär sista veckan på praktiken.. jag har det ju bra här, trivs med människorna och jag har liksom vant mig med att vara här nu, ändå 9 veckor som jag spenderat på det här kontoret :) så det känns på nåt sätt lite trist.. samtidigt som jag tycker att det känns lättande att få kunna fokusera på skolan, enbart skolan nu när det är så mycket att skriva i och med artikeln .. mjaa..
Nej nu ska jag sluta plåga er med text, ett måndagsmöte väntar..
Harekanin! Ciaaao