Snickarpartyt

Friday, I'm in love

Kategori: Allmänt

tss.. nja inte riktigt va! men fredag är det iallafall, ledighet är nära.. långledigt dessutom (jag räknar det som ledighet fastän det är halvdag på måndag i "värsta" fall eftersom det bara är några timmar.. Slutar dessutom en timme tidigare idag..Har längtat efter den här dagen hela veckan men inte längre, pissfredag..men jag förstår situationen så inga dåliga samveten för det

Nu när jag känner mig lite låg så tittar jag ner på mitt armband och ser det fina berlocken (stavning?) som jag fått av underbara Elisa.. jag fylls då av värme igen och påminns om hur helt fantastiska människor jag faktiskt har omkring mig :') här och på avstånd.. ni är det bästa jag har! <3 kärlek till er!

                                               

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Har fått höra så mycket positivt om min hårfärg och mina glasögon de senaste dagarna, tack vad glad jag blir :) funderar därmed på att låta håret vara en stund till.. se hur det utvecklar sig.. har dock ett problem, min utväxt börjar komma fram i hårbotten och hur tusan gör jag för att få det i samma färg som det andra nu då när det blivit så mkt färgningar och blekningar hit o dit, kan ju inte bleka det för då blir jag vit och kan ju inte riktigt lägga i en annan färg heller, får suga på den karamellen ett tag..

Igår hade jag namnsdag, blev påmind av min kära familj annars hade jag glömt det eftersom jag har en person nära mig som fyller år den dagen :) Brukar inte fira namnsdagar men de är kul att höra ett grattis ibland hahah :D

Hade sista danslektionen igår kväll.. hade behövt träna mer inför uppvisningen känner jag men vi körde mest popping, jag suger på det så min kropp och hjärna var mest som ett surigt barn som inte får sitt lördagsgodis ^^ så nu blir det att träna mer hemma istället, det känns ju bra när jag får plats att göra ungefär halva rörelserna innan en vägg eller möbel tar emot och att jag får besök av familj i helgen, blir ju ingen träning då = jag kommer vara misslyckad på söndag uppe på scen! men wööörk it göööörl ;D haha

                                             

She doesn't mind

Kategori: Allmänt

Förstår inte vad det är med mig den här veckan!? är så galet trött om mornarna och jag vaknar inte av väckarklockan.. vaknar istället typ en halvtimme innan bussen går och får stressa sönder.. höll dessutom idag på att glömma maten så snabbt in igen för att hämta den, efter extrem huvudvärk och en sväng på gymmet igår så orkade jag inte laga mat när jag kom hem utan köpte istället med mig hem, räkcrêpes som är så sjukt gott så det blir jag glad av idag på lunchen sen, mumma! plånboken blir dock mindre happy.

Blev ingen dans för mig igår då jag inte orkade flänga runt som en galning så jag nöjde mig med en extrem powerwalk och mag o benövningar.. Hade en diskussion häromdagen om att man hinner gå en mil på en timme, Hampus brukar tydligen göra det och jag tänkte att ja men visst det kan väl jag med eftersom när jag stressar som mest så hinner jag ner till stan (2.5 km) på en kvart = ganska precis en mil på en timme, right?
Nu har jag försökt och försökt på gymmet..det gåååååår inte!! iofs kom jag på att jag hade lutning under ett försök vilket borde innebära att man inte kommer lika långt? Men mina vader brinner ju upp om ja ska gå så himla snabbt.. men jag tror det bara är jag som är stel så nästa gång ska det ta mig tusan gå! hur ont det än gör
Har iallafall sån extrem träningsvärk i magen, smärtsamt! men det visar ju hur himla otränad magmusklerna är så jag ska hålla i det där med att träna den mkt tills det försvinner ^^ hittar ett sånt perfekt läge när jag gör situps på halvbollen så det känns direkt, annars har jag hört att situps är ganska värdelöst.. ?

Blir ingen träning idag, ska fixa ett par andra ärenden efter praktiken inför helgen sen ska jag hem och städa och dona även det inför helgen.. wiii ett par dar kvar bara sen kommer älskade familjen upp! :)
Måste även öva dans hur mkt som helst, börjar nääääästan få koll på det jag haft svårt med, övning ger färdighet!


Testar in mina andra glasögon idag, lite större och en annan färg men det syns inte på bilden dåå..tycker det är så skönt att sitta framför en skärm med möjligheten att kunna se bra och ändå inte störas av att se bågarna i ögonvrån haha :)

Halluuu

Kategori: Allmänt

Klockan är halv tre och lite till.. dagen har gått himla snabbt! Vi har haft hjärt och lung-räddning/första hjälpen träning idag..man behöver verkligen färska upp minnet märker man! senaste gången var väl nån gång på gymnasiet har jag för mig..Var iallafall inge bra på övningarna så håller tummarna för att ni alla håller er friska därute!
Fick dock göra ett avbrott för att agera fotograf på en presskonferens uppe i vip-stugan. Fånigt att sitta där med mobilkameran när de andra hade sina enorma systemkameror ;) men var tvungen att twittra/facebooka på plats så behövde mobilen ..
Nu ska jag leta upp en huvudvärkstablett och kanske göra nå mer jobb förhoppningsvis innan jag ska åka till borlänge, har bokat in mig på afro-dansen ikväll som vanligt på tisdagar ^^ ont i huvudet känns inge vidare då

Allt och inget

Kategori: Allmänt

Måndag igen, usch vad tiden går fort och samtidigt som jag hatar måndagar, eller kanske inte varje men den här måndagen tycker jag inte om! no reason..
Har snor upp i hjärnan tror jag vilket är lite drygt, önskar att det försvinner snart..
Har suttit och kikat på lite kläder, vill ha något fint att ha på mig då vi ska fira min födelsedag o sådära men hittar verkligen ingenting :( har ni tips på var man kan hitta snygga och billiga kläder? (Som inte alla andra har)

Igår var det sista danslektionen med ragga för den här terminen, nu är det iofs saker planerat under söndagar framöver men det ska faktiskt bli lite skönt att få en extra helgdag ledigt :) men det är ju kul att dansa, misstolka mig inte bara att det tar sån tid med dåliga kommunikationer!
Var dum och anmälde mig till km också, i både street och ragga vilket jag ångrar idag, hellooo jag kommer komma råsist, utanför listorna! så nu kommer jag ha ångest för det och kommer vilja träna timvis varje dag, vilket jag absolut inte har tid med haha^^
Bra nog får man ju dansa hur man vill så tänkte ta bort/ersätta några steg i vår streetkoreografi som jag tycker är lite extra svårt.. hoho smart va ;)

Nu är det iallafall snart lunch, har suttit i möte under morgonen, mycke möten nu! och det kliar i fingrarna och hjärnaktiviteten med all planering, allt som måste göras, helst igår! mucho mucho så jag blir nästan alldeles stressad.. men nu kan jag ju inte påverka och jag kan inte göra nåt.. men vad kul det vore att få planera lite, checka av några saker från den oändliga listan inför vm :)

Till lunch ska jag trotsa alla dieter och trycka i mig massa potatiskroketter, så himla gott! till det har jag stekt kyckling med curry och svamp-stuvningsgrejs..helt okej gott faktiskt även om det är en udda blandning hehe :)

vi hörs!

Lördag

Kategori: Allmänt

Hade nog sämsta fredagen ever efter praktiken.. crap
Började iofs helt okej, vanlig fredag liksom sen började jag må så sjukt illa.. har ingen aning om varför men ja kunde verkligen inte röra på mig och var tvungen att stänga av alla ljud och släcka ner lamporna för att ens orka med mig själv, uscha! Tillslut, innan 8 var klockan så lyckades jag på nå vis somna, en liten kort powernap så det går över tänkte jag skulle bli bra.. när vaknade jag då? klockan 9, IMORSE! vafalls!?
Well illamåendet är ju över iallafall ^^ fick sova ut.. när ja vaknade var det snöstorm men nu äre sol och grönt ute, tror jag ska gå ut och hämta luft innan jag bestämmer mig för vad som händer resten av dagen och kvällen :)
klockan är redan alldeles för mkt!

Hämtade ut mina glasögon igår på posten, wiho! nu hoppas jag att ansträngnings-huvudvärken snart blir mindre eller obefintlig :D
Handsome görl ;D de ser sjukt breda ut på bilden men ni vet ju hur kameror fungerar, lägger på lite saker här o där hahah

                            

Dagens karriärer

Kategori: Allmänt

Åh jag är så himla nöjd :) Vad kan göra en gladare än vällagad, god mat? svårslaget!

Har testat på många karriärer idag.. först postmästare, som iofs började redan igår, vika tusentals papper och lägga i kuvert..Blev sedan åhörare då jag fick möjligheten att sitta med i möte mellan VM och deras internationella kontakter, dumt att säga nej! :D riktigt intressant att höra och lära sig mer om hur planering av stora, enorma evenemang faktiskt går till :)
Blev sedan hastigt servitris då jag förberedde lunch åt alla, dukade fram och grejer.. vi alla fick mat idag, hör på det här! Ungsstekt lax med räkor, smögensås, kokt potatis och två olika sallader med massa möjligt gott i.. ååååh ja dör vad gott det var! mums! och smördegskakor till kaffet efter, och efterblivna (hahah ouppätna) pistagebullar..satt som ett smäck de! :D därför är jag så nöjd nu.. fortsatte min karriär som servitris och dukade av och diskade.
Bytte sedan karriär igen till städare då jag städade upp i konferensrummet där vi suttit ..och here we are. Ska snart ladda i diskmaskin omgång två med allt som inte fick plats i den första, har stått och handdiskat kaffekoppar för att få plats med vinglasen i diskmaskinen haha :D duktig praktikant! Fått nya kontakter vilket alltid är bra, dock lite för sportinriktad på hög nivå för att imponeras av mig på ett högre plan. om en stund byggs listan på i form av chaufför då jag ska köra runt falun i det här skitvädret och skjutsa o hämta lite folk

Riktigt praktikantgöra idag alltså, som säkert hade fått många att ge upp.. men jag trivs rätt bra med att gå runt och småplocka där det behövs såna här dagar :)

Nu ber jag om en trumvirvel....! nä skoja men för att jag hjälpte till så fick jag nu chansen att ta med mig hem överbliven mat, åååååh vad jag kommer bli glad en gång till alltså :) lovely
Nu är det dessutom bara ett par timmar kvar till helg, eftersom jag jobbade under lunchen så fick jag sluta tidigare om jag vill.. beror lite på vad det finns att göra :)

Over and out!

We are young

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Har inte insett förrän långt in i mina rutiner imorse att det är fredag idag! weeey, helg igen :) ska bli skönt faktiskt men jag börjar ändå samla på mig energi från veckans förkylning så det vore ju kul med lite hålligång. Som bakgrundsljud varje morgon har jag vakna med the voice, reagerade på hur oerhört vad jag känner igen mig i Izabellas version av en typisk fredag.. Sitta hemma ensam, frossa i god mat, sötsaker och titta på film, tv etc utan att orka ta sig för till att göra mer. det läskiga är ju ändå att man trivs med det oftast ^^ kan ju inte bara vara jag som känner mig så där typiskt fredagstrött och slut fredagskvällar, finns ju ingen energi till mer.. men blir lite rädd när jag tänker på det, 21 år ensam fredag är ord som ekar i huvudet.. hjälp vad patetiskt. mys eller aktiviteter med par eller vara ensam, that's my life just nu ^^

Aja, har nu landat på praktiken igen, även om jag inte har några planer för heeeela helgen så känner jag mig ändå pepp på ledighet så jag kan knappt vänta till klockan blir 5 och jag får gå hem (härligt rim det där) :D
hoppas tiden går snabbt.. känner mig lite mjukis idag ändå så bjuder på lite skön fredagsmusik som håller mig vaken denna morgon..ber dock om ursäkt för att alla fuck och bullshit är reducerade i deuces ^^

Beslutsångest

Kategori: Allmänt

Jag överlevde danspasset idag :) behöver verkligen öva på känslan och finputsa detaljerna på stegen innan det för mig är godkänt att visa upp :P Har beslutsångest plus på det.. Dags att anmäla sig till klubbmästerskapet, ska jag strunta i att det kommer gå kasst och jag kommer bli krossad av allt motstånd, gå dit och dansa och ha kul ändå för en billig peng eller ska jag sluta min danskarriär på topp, nöja mig med dansuppvisningen som jag tror kommer bli tuffare än nånsin? :)

Om jag ska ställa upp, nästa fråga blir då i vilken dans? ragga? street? båda?


Hjeeeelp?

                            

Let the cool shoe shine

Kategori: Allmänt

För en gångs skull följer jag strömmen.. (vilket jag säkert gör oftare än vad jag tror haha) men hur som helst, ser flera tjejer om dagen på bussarna som har sina fina skor på sig och Nina måste bara ha! från början tyckte jag big no no men man kan ändra sig right? :)

Det känns ju alltid lite bättre att säga att man vunnit en auktion haha, men jag skulle ha fått dem till samma pris om jag hade köpt dem direkt, vilket jag var på väg att göra.. Men dessa skor inväntas nu, underbart!
Att det är sämre kvalitet och att det inte är äkta, tsss.. när jag får minst 4 såna par för samma pris som ett äkta par Jeffrey Campbell så gör det faktiskt ingenting :D Ni vet ju att jag innerst inne är en sneakers tjej vilket innebär att dessa troligtvis inte blir lika välanvända som mitt senaste skoinköp ;D Men att dem dessutom är lägre gör då ingenting det heller ^^ snarare plus i kanten. Vill ha de vita/beigea nu också.. vore kalas :)

A flower in may

Kategori: Allmänt

Goodmorning!

Trodde verkligen hostan skulle hålla mig vaken hela natten, men har faktiskt sovit rätt bra :) förutom de få gånger jag vaknat, vilket jag gör rätt ofta nuförtiden..tror det beror på stress

Kom på imorse att jag glömt laga mat till idag, så snabbt upp och på med spisen.. hahah äsch får fan äta nudlar till lunch idag ^^ har ändå ingen matlust
Idag kommer internationella skidnånting hit och det är tydligen jättehype och allt måste vara perfekt för dem, stod och putsade whiteboardtavlan igår tills den verkligen glänste, ställde upp bord och stolar etc i konferensrummet.. I eftermiddag ska det vara nå möte där som vi skulle åskåda vilket kan innebära att jag missar dansen :/ får inte hända! kul dessutom att sitta där och snörvla och hosta.. de kommer ju bli galna på mig :P

Är alltså tänkt att jag ska vara med på dansen ikväll, får väl se hur det funkar.. om jag känner att det inte går får jag väl gå åt sidan :) näst sista gången nu! kanske forever

Jag har även köpt majblomma idag, för att hjälpa barn till de som jobbar här, känner på mig att det säkert blir nån mer innan dagen är slut eftersom de finns några som säljer ^^  de är rätt söta iår faktiskt :)




Dessutom, iofs när jag väl fått lite längd på skiten, har jag nu önskemål och viljan att klippa av mitt hår igen.. det ser så mycket bättre ut kort har jag kommit på.. och för att slippa locka det varje dag så äre nog enda sättet, men jag är lite osäker med, långt hår är ju bra mycke roligare..det får helt enkelt bli en liten funderare :)

Nej om man skulle jobba lite kanske? :D hehe

Sjuuuuk

Kategori: Allmänt

Heej!

Har vart sjuk de senaste dagarna, känner mig fortfarande krasslig men vanligt förkylnings-krasslig med hosta och snuva så det räknas inte riktigt enligt mig som att vara tillräckligt sjuk för att vara hemma en dag till!
Åkte iallafall tidigare hem i måndags och var hemma hela gårdagen.. sov sov och sov.. fy attan vad skönt det var! att bara lägga ner allt och kurera sig själv

Idag kände jag mig inte särskilt trött ens när jag klev upp men jag tror att det är tecken att man hostar för mycket när busschauffören hälsar till en att man ska krya på sig då man kliver av (A) Oops, hatar ju själv när folk sitter på bussar och hostar.. men what to do! såna här gånger förstår man ju varför hehe..
Så jag satsar på att stå ut hela praktikdagen idag, ville chansa på att åka o träna efteråt men nej, det får jag lägga på hyllan ett tag till, kanske åker hem och övar dans istället inför imorgon om jag känner mig så pass pigg.. annars blir det att bara ta det lugnt även ikväll, för att inte råka på feber igen!

busskaos

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Ny vecka ..men mår fortfarande dåligt, bestämde mig dock ändå för att ta mig upp och till praktiken imorse.. ville vara med på ett kommunikationsmöte som de skulle ha inom VM
Om ni inte hört det så var det stopp imorse mellan Borlänge och Falun på vägarna pga olyckor och hala vägbanor. Klev av i centrum för att min buss var sen så tänkte kliva på 253an där till Falun men då var det ganska snabbt en kvinna där som meddelade att hon väntat där sen halv 7 imorse (vilket betyder en timme innan jag kom dit) så insåg ganska snart att trafiken varken gick till eller från stan så gick istället till resecentrum, skönare där än att stå ute i blasket och bli blöt, vilket jag iofs redan var av all snö ^^
Där satt jag sedan till efter halv 10. inte särskilt länge om man tänker efter men det kändes som lång tid när man väntar :P
När de sedan ropade ut att nästa beräknade buss skulle komma in vid halv två gav typ alla upp och gick hem, tänkte göra det även jag då det precis började rulla in bussar. Chauffören sa att han skulle ta en omväg för att det fortfarande var ett stopp längs vägen men nej, det gjorde han inte så det tog väldigt lång tid att komma till Falun kan jag säga ^^ Men kvart i 11 var jag framme på praktiken, smög mig in på mötet och har nu nyss ätit lunch som jag blev bjuden på.. jättegod sallad var det :)
Kände rätt snabbt att jag inte mår bra idag, min kropp har typ stängt av, funkar inte.. kan inte koncentrera mig eller fokusera på något och förutom supersnorig så värker huvudet extremt.. har vart mkt krämpor de senaste dagarna :/ jag har dessutom sovit extremt dåligt, näst intill ingenting inatt, det är inte vanligt!

Får se hur länge jag klarar av att vara kvar här, tror jag kanske åker hemåt lite tidigare när jag gjort allt jag måste..Jag vill hem o dansa :/ men då skulle jag nog officiellt dö tror jag






Living for the weekend

Kategori: Allmänt

Skojar ni med mig, det är redan söndag! helt sjukt vad helgen har gått snabbt! I fredags mötte jag upp pappa efter jobbet, handlade lite mat och sen skjutsade han mig för att hämta ut mina danskläder som landat på posten :D yay!
Tröjan är så sjukt skön så den kommer att användas flititgt under våren! :)
byxorna sitter bra, men vet inte om de räknas som tillräckligt stora för att dansa med på uppvisningen..får se
Blev inte så mkt mer av den kvällen, somnade tidigt ..skönt de :)
Igår hade ja massa smågrejs att ta tag i så gjorde det, och pratade med morfar i telefon..längtar efter familjen som kommer upp om ett par veckor :)
Sen umgicks jag med Billie resten av dagen.. promenerade till stan, käkade goood mat på coco thai :) mums .. stod rekordlänge inne på hemmakväll och gick igenom alla filmer tills vi tillslut valde en som vi hyrde hem och kollade på..
Blev lycklig när de hade fått in mitt favoritgodis, som ja åt när ja var liten och köpte på "godiscenter" i sala. efter det har jag bara sett dem i onsala på deras filmuthyrningsplejs.. Nämligen såna chokladöverdragna runda fyllda med skum och kolasås..mmmm! ni vet säkert inte va ja pratar om men de är goda iaf :D så många såna blev det i godispåsen ;)
På vägen hem pratade vi bland annat om att vara sjuk, haha!? random men iallafall så sa jag att jag aldrig blir förkyld.. tror ni inte jag vaknar mitt i natten till att börja med och har världens halsont så jag inte kan svälja, hur tungt som helst att andas och magen värkte som ett as..  lyckades somna om men när jag vaknade hade ja fortfarande lika ont :( lite lättare att andas dock som tur är :) men ont i halsen betyder kanske att jag inte riktigt borde dansa idag? hur farligt är sånt egentligen? och jag som brukar gymma efteråt med.. jahapp! så nu då?
Funderar på att åka in ändå, näst sista gången och jag vill veta hur platsbyten o så ser ut, viktigt inför uppvisning :)
Nu blire att hoppa in i duschen innan jag växer fast i sängen :P

London calling

Kategori: Allmänt

Nu när man är mellan allt och alla så frestar det galet mycket att dra iväg utomlands på plugg/jobb för en kortare tid.. Hittade en dansskola i New York som inte krävde förkunskaper och som är csn-berättigad.. Det är nästan som att jag drar imorgon! ;D

Nej men Vill väldigt gärna det här:http://www.blueberrysprak.nu/utlandsarbete/storbritannien/jobb.asp

Vilket innebär en språkkurs på 6 veckor och sen 6 månaders arbete inom serviceyrken..mitt i LONDON :) åååh jag vet att förutom grundavgiften så kostar ju resa, boende, mat, försäkringar, nöjen, transport och ja you name massa pengar. csn kan man få under de 6 veckor man studerar men sen är man ju on your own..tur är ju att man arbetar men frågan är hur långt det räcker.. kanske går att pussla ihop :) Men hur som helst, ett halvår av mitt liv.. tänk vilka möjligheter i vad jag känner nu, världens bästa stad! På riktigt, få typ sommarjobb och sen dra till hösten/vintern.. kommer tillbaka hem igen nästa vår.. fy fan vad underbart rent ut sagt!

Har ju pratat och funderat på några veckors språkkurs där så varför inte kunna göra något av det här istället, som ger minst lika mkt erfarenheter och eftersom jag vill arbeta serviceinriktat.. PERFEKT!  

Vad sägs? Vill du följa med? :D

                                    

Önskelista

Kategori: Allmänt

Har fått förfrågan på att skriva ner önskelista tills jag fyller år.. Hur svårt som helst att komma på konkreta saker när jag egentligen mest behöver pengar till hyra, resor som är planerade, språkkurs etc.. Ge mig ett jobb så är jag evigt tacksam ;)

Men iallafall, har skrivit en liten lista, som kan tänkas fyllas på längre fram.. 
Allting kostar ju så mycket pengar också :O


Men Ralph Lauren-parfymen (Nr 1 lr 2) har jag totalt förälskat mig i! den blå har jag fått hem prover på vilket startade det hela.. den luktar fräscht.. NÄSTAN lite åt kill-hållet haha.. men det är nåt med den jag gillar.. Den rosa luktar helt underbart sött och fruktigt, som är så härligt :) (OBS de nya dofterna, tror det finns äldre versioner av dem med)





Body butter har jag tänkt köpa länge nu, omg min hud torkar snart ut till sandpapper haha men har inte tagit mig för att köpa någon än.. är inte så kräsen men tycker om när det luktar fruktgt och gott :) Ni kan ju lukta er till nå bra ;) Det klassiska exemplet är ju de som finns på Body Shop :)



Å väska, blommig.. den finns på Åhléns och tycker den är himla söt, som sommar/festväska :)



House box säsong 5-7, ni vet att jag älskar att titta på House :D har säsongerna på datorn men inget slår boxar, då kan jag titta om och om igen med bra kvalitet! :) har redan de första 4 så måste fylla på samlingen :D





Komplett Vänner-box.. Menar då serien såklart.. (Tydligt att jag gillar serier? haha) Klassiker som alla borde ha hemma och såg nu att även om det är mycket pengar så kan man köpa de på cdon för 549 kr, nedsänkt över halva priset! :O helt galet bra erbjudande så tips till er som också vill ha den :)

Keps.. Åh det är stiligt, tufft.. har inte sett ut någon speciell men har länge pratat om att jag vill ha en keps, mitt enda krav är att det ska vara rak skärm/sreetstuk på den .. annars om ni har någolunda smak och känner till vem jag är så kan ni nog välja ut en helt awesome :D

Solglasögon, även det kanske lite svårt till någon annan men jag älskar solglasögon, väl känt! har många och vill ha ännu fler! :D gillar lite större versioner och pilotisar

Smycken, funkar alltid.. vilken tjej vill inte ha smycken.. älskar armband, halsband, örhängen oavsett färg, form och material.. Det får man aldrig nog av  :)

Det här innebär absolut inget köpkrav bara för att jag fyller år..! Förväntar mig ingenting och av min familj har jag redan fått allt.. men kan ju vara kul att veta vad jag önskar mig och skulle vilja ha just nu :)

All I ever wanted

Kategori: Allmänt

Hemma från praktik och dans, och vet ni vad.. magvärken släppte faktiskt under danspasset.. Känner av det fortfarande men inte alls så att jag vill lägga mig ner o dö.. Dansen ikväll gick verkligen botten, hängde inte med alls vad vi höll på med och ändå så borde jag kunna det hur bra som helst.. Fick placeringar också som sagt, vad tror ni inte om längst fram, första delen = den jag är så kass på.. bredvid de två tjejer som har mer hiphopkänsla i lilltån än vad majoriteten av gruppen har tillsammans.. crap! nu har jag ju inget annat val än att träna dans tills fötterna blöder fram till uppvisning haha :D
Trots de här fina motgångarna som ägt rum idag så känner jag mig faktiskt glad just nu, skön musik och singoalla cheesecake-kakor är då inte helt fel sällskap för kvällen!

Adrian Lux och Jocke Berg (Kent-sångaren för er som undrar) åh vilken härlig blandning, längtar till summerburst!

Haha

Kategori: Allmänt

Från det ena till det andra.. haha kul grej bara utan nyttigt värde, böjde mig ner för att ta fram min mobilladdare och skrattar åt mig själv för hur full min väska är.. Det viktiga sakerna för att ta sig igenom dagen.. skor, danskläder, matlåda, solglasögon och vattenflaska.. under det ligger även annat viktigt som plånbok och handkräm ;D  Haha :) jaani, om man tänker på inlägget jag nyligen skrev så får man väl hitta de små glädjeämnena man kan skratta åt i vardagen :) right?

                    

Back off and let me lose my mind

Kategori: Allmänt

Som sagt.. byter rubrik.. hah

Nu är jag på dåligt humör, på riktigt.. till att börja med fick jag sitta i telefon med försäkringskassan i nästan en halvtimme med krångel för att sen få ett svar nej- du har för låg hyra och inga barn, inga pengar till dig.
Nä, synd, okej!
Sen när straffar det sig att ha billigt boende, va fan!? seriöst.. och barn? lär man ha barn för att kunna ha en ekonomi som går runt..galet..blir att leta krogragg i helgen då, hahaha skämt!

Nästa utväg, Soc.. Nej jag har för mkt tillgångar, varav hälften är låsta två år framåt.. så även om jag plockar ur allt nu innebär det väntan på månader och behov av att ljuga.. känns verkligen inge bra det, tar emot som fan att gå på andras pengar som jag har ljugit mig till :S

Prio ett, hitta jobb.. "sök mer, ligg i mer, sök dig utåt" förutom de trådar jag drar lite i härifrån så söker jag flera jobb om dagen, minst en hand full varje dag och finslipar regelbundet på pb och cv. Ringer och följer upp mina sökningar och håller koll i tidningar, kontakter och Internet.. plus att jag nyligen vart personligen runt till hur många som helst, mått psykiskt dåligt av att "tränga sig på" och ständigt få nej..vad mer kan jag göra för att sköta min läxa? seriöst jag vet inte.. All stress tynger ner en så himla hårt, ni som inte är/vart arbetslösa nyligen eller i samma sits vet inte vad jag pratar om, tror ni tar för mkt för givet bara för att alla inte har samma glida in på bananskals-tur eller valde rätt utbildning. Och även om medlidande eller förståelse för situationen finns vet ni inte hur det KÄNNS

Min mage gör så jävla ont! seriöst jag grinar snart, hoppas det inte är nå fel på mig :( att jag måste in till sjukan..nä då har jag hellre ont en stund till.. Hoppas det går bra på dansen sen med, dagens ljuspunkt förhoppningsvis.. ska bli spännande med placeringar o så :) bara ja slipper stå längst fram i början så ska det nog bli kalas.. Elisa har fått hem våra linnen med så ska testa hur det sitter på ..det blir säkert jättefint :)

Som ett riktigt brev med frimärken

Kategori: Allmänt

Åhh goddagens! Blev lite glad imorse att solen lös.. sen förstod jag att det skulle ändras vilket det också gjorde, men det var trevligt ändå. Tog 53an in till Falun imorse vilket innebar extra tid för sömn på bussen :D hur skönt som helst!
Jag har dock massa krämpor idag, hua! huvudet värker, skavsår och blåsor på fötterna (jättebekvämt när jag ska dansa ikväll troligtvis) och har skumma krämpor i magen :/ det liksom värker, ilar, gör ont.. håller tummen för att det snart går över iallafall..
Har nyss slängt iväg lite inlägg på fb för praktiken och ska nu lära mig twitter, efter jag vet! men eftersom de vill att jag ska kunna sköta den så lär jag ju behöva kunna detaljer också ;D

Ska även ringa försäkringskassan snart, känner på mig redan nu att jag kommer bli irriterad på dem..får nog inte det svaret jag vill ha..gruff..

Men kul är att det inväntas en himla massa paket just nu :) hehe..
1. Bandana till uppvisningen
2. Kläder till uppvisningen
3. Linnen till uppvisningen
4. T-shirt
5. Glasögon nr1
6. Glasögon nr2
7. Tatueringar

Kommer bli stammis på posten så tur att Elisa har beställt ett par paket i hennes namn ;)

Raindrops

Kategori: Allmänt

Tycker inte ni att man blir så där härligt seg när det regnar så mycket som det gör ute? Man sitter inomhus, fryser och hör hur regnet smattrar på rutorna.. Vill hem och krypa ner under täcket.. bara sova, bara vara.. få känna mig varm och trygg.

Nu kom jag, apropå regn att tänka på denna låt.. oj vad längesen jag hörde den! man blir nästan lite partysugen

                             

Musikhumör idag

Kategori: Allmänt


..

Kategori: Allmänt

Haha wermland forever lär mig hur killar tränar och hur tjejer tuperar håret.. :D jag ska ALDRIG flytta till Karlstad! ;) haha förstår väl iofs att tv letat upp de mest tv-intressanta men ändå :D tycker det är kul att killarnas straff för att sno någons "pax" är dumstruten hahah .. nej nu blir det godnatt.. sov gott hörrni

good shoes won't save you this time

Kategori: Allmänt

Flitig eftermiddag/kväll.. ville så gärna hämta ut mina skor som landade idag så gjorde det :D skyndade mig sen hem, bytte om och slängde i mig lite ätbart.. tio minuter senare så var ja tvungen att ta bussen ner på stan igen för att hinna med power dance-passet.. Hero har blivit sjuk så tänkte skippa det men  i sista sekunden tvingade jag mig dit ändå ensam.. Men man blir ju inte direkt ensam när det är gruppaktivitet :P då äre ju mer ensamt att trampa i gymmet ^^ men det var iallafall roligt och konditionen tog det hårt på även idag! får hoppas att jag slipper sån enorm träningsvärk i ryggen bara eftersom dansen börjar på torsdag igen :D men har insett att det är nog ett bra pass för mig eftersom de ger möjlighet att träna in känslan i dans och koordinera olika kroppsdelar till olika rörelser, dvs sånt jag är kass på :D
Men jaha, så nu är jag hemma igen, maten är i full gång.. fläskkotlett med klyftpotatis får det bli today, eller ja till imorgon.. Sen blire att krypa ner i sängen, kanske städa upp lite på golvet med ..har kastat runt med kläder i all panikstress imorse haha (A) Den där jävla hockeyn har ju tagit bort House ur tvtablån med :(

                        

Här är iaf mina nya skor :) Dom känns jättelåga haha :D jämfört med mina andra men eftersom jag inte har råd med dem jag verkligen vill ha just nu så tror jag att dessa ändå blir toppen :) tycker dom är riktigt snygga så ja är nöjd! :D

Ljus-huvud

Kategori: Allmänt

Vem är motiverad att jobba nu? Inte jag.. har vant mig vid att vara ledig nu, skulle lätt kunna vara ledig minst nån vecka till :D Var lite segt att kliva upp imorse så fick stressa lite, men men .. hann ju med bussen ;)
Sitter och fryser, känns som de snålat och stängt av all värme under tiden de vart ledigt här :( uscha! Kan också ha att göra med regnet på utsidan.. det som vart soligt hela påsken!

Från det ena till det andra.. tycker när jag vaknade imorse att jag kände mig ovanligt ljus i håret.. eller så är det olika ljus.. tycker iallafall det är roligt att jag i vissa kamerainställningar ser riktigt blond ut :D haha vore kul att skrämma familjen som ännu inte sett resultatet och som strängt förbjudit mig till att bli de :P ursäkta den klassiska "täcka ögonen-målningen" men psyko-ögon är inte så vackert :D och de var ju ändå håret jag ville påpeka..

Snart är det iallafall lunch och jag är superhungrig! glömde bort morgonfikat också, typiskt mig! såå de ska bli gott med något i magen :) sen hoppas jag att det fortfarande är aktuellt ikväll att dansa power afro dance med Hero igen.. vi testade ju på det förra veckan och så slut som vi blev ;D på ett bra sätt eftersom det var rätt kul.. Hero sa iaf igår att hon skulle boka in sig då så jag håller tummen för de :) 


                                                                                                

Glad Påsk

Kategori: Allmänt

Påskafton idag, vet inte om jag ens kommer ihåg att vi brukar fira påsk och att vara ensam kändes inge konstigt alls tills andra började göra det till en big deal.. well what to do.. Har hunnit med att städa idag, putsa fönster och tvätta :) var så skönt att kunna hinna med att tvätta även täcken och kuddar så nu känns det fräscht :) Annars har jag sovit ett tag, vet inte varför men har klockan på ringning tidigt även nu när jag är ledig och är dum nog att gå upp.. så blir trött om dagarna och då frestar det med power nap när jag ändå kan ^^ Och så har jag tittat klart på American Horror Story, anledningen till att jag vart osocial på kvällarna som jag hört klagomål på haha.. När jag väl sätter mig in i en serie då äre djupt ;)
Lättskrämd som jag är trodde jag inte att det skulle funka men storyn höll mig kvar, även om den var rätt skum och komplicerad.. men vad nu då? nu lär jag ju hitta en annan serie att sätta in mig i.. filmer har inte samma effekt :)
Men det får nog bli någon film eller så nu, känns lite tidigt att sova redan ;D
Har ingen aning om vad som händer imorgon, beror lite på väder och vind och allt annat .. mja, det återstår att se..Glad påsk på er och harekanin!

Fredag 6 april

Kategori: Allmänt

Fredag idag, ledighet! skulle egentligen ha vart på bio ikväll men sedan igår kväll så har jag haft nån dryg huvudvärk och känner mig inte helt pigg så kände att mitt huvud inte riktigt skulle klara av de :( synd de!
Idag har jag iallafall träffat Johanna och Erik ett tag, de ska upp på påskmys i Tällberg så passade på att hälsa på mig när de ändå passerar :) de hämtade upp mig och så åkte vi till lager 70, jag sa till dom att varför, det finns ju ändå inget värt där! men ack så fel! och som vi shoppade ;D och fyndade..Hittade mina favoritbyxor billigt så det blev ett till par, ett par blå och sen ett par solglasögon.. fanns lite mer fint jag ville ha men de fick vara.. haha gick istället och valde kläder till Erik, pekade ut de jag ville ha, en t-shirt och en hoodie från Humör som var så snygga! och ett par solglasögon som inte passade mig.. så han fick köpa det istället haha ^^ Johanna fick med sig såna perfekta byxor hon med som jag och annat fint :)
Vi åkte sedan till kupolen för att äta mat och göra lite fler ärenden, dvs köpa lite mer saker.. hittade dock inga linnen som jag och Elisa skulle vilja ha till uppvisningen så det kanske kan beställas över nätet :) köpte silverschampoo för att försöka få ur de allra mesta gula tonerna i håret, kanske funkar who knows.. ska bli spännande att testa iaf :)
De skjutsade sen hem mig och jag gick och köpte mig cola, sen dess har jag typ legat död i sängen..helt mosig, hoppas jag slipper bli sjuk.. 

Nackdel med påsk är att det stinker ägg i trapphuset men fördel är att tvättstugan var ledig hela helgen så nu kan jag passa på att tvätta massor :) det blir bra det, satsar på att storstäda i helgen.. allt ska glänsa och skina!
Såg nu att tusan vilken kass bild jag fick till men orkar inte ta om och det ser dessutom ut som jag lever på en soptipp.. haha.. ni kanske förstår att jag bör städa ^^
Harekanin och glad påsk!

Here I am

Kategori: Allmänt

Ojoj hörrni..hade totalt förträngt att bloggen ens existerar.. hinner/orkar/vill aldrig uppdatera.. Hemma funkar mitt internet pissdåligt sen jag bytte till mobilt och mobilen är ju inte exakt hel så tycker inte om att skriva på den.. Idag är det skärtorsdag iallafall vilket innebär att efter mötet med UTA-Linda om en kvart så ska vi få här som jobbar åka ner till en reklambyrå de jobbar med och käka räkmacka, det är tydligen tradition och jag är medbjuden :) snällt! Efter det ska jag möta Elisa på stan då vi ska kolla på Linnen till dansuppvisningen och sen vidare hem till henne för att titta på tatueringar och göra annat kul :) kanske andra skulle dyka upp där lte senare med, trevligt. Jag har spenderat massor av pengar de senaste dagarna.. borde ha dåligt samvete men nej, vet ni vad det har jag inte.. för en gångs skull känner jag att jag har köpt nödvändiga saker. Danskläder, mjukisar då som ja behövde och en hoodie/jacka till det som jag förhoppningsvis kan ha nu till vår/sommaren. lite rädd att den blir för stor dock. återstår att se. Nya skor också, har dött av längtan efter ett par nya sneakers! gav upp letandet efter dem jag egentligen vill ha, i och med att de kostar en tusenlapp mer än dom jag valde nu också. men jag tror dessa även kan bli riktigt najs :D vita, ofc ;) that's the real thing! Två par glasögon! tvååå.. jajamen, de passar för lite olika tillfällen och har olika utseende beroende på hur mkt jag vill sticka ut under dagen ;D tror de blir bra tills ja kör bil, sitter vid datorn, tvn you name it.. känner verkligen under dagarna att mina glasögon, även de gamla är livsnödvändiga för att inte bränna sönder ögonen! Så nu har jag mycket att se fram emot att hämta ut :) Nu ska ja hålla i varenda krona inför malmö o kanye och summerburst där resten kommer att springa iväg så fint.. Är dansuppvisning om några veckor, ska bli kul att familjen kommer upp under helgen :) längtar efter dem Som sagt, hör av er om ni ska ha biljetter så får jag köpa dem på skolan. måste öva in danserna ordentligt nu tiden som är kvar så att de sitter perfekt! :D Nu ska jag ordna lite innan mötet, harekanin!