Snickarpartyt

Läggdax och biljetter klara

Kategori: Allmänt

Se där då har jag efter mycket om och men beställt biljetter till sthlm över helgen, älskling följer med så det ska bli extra roligt! :D fick iofs nyss sms om att han blivit snorig, inte bli sjuk nu! okej? <3
Nu pga den dåliga sömnen i natt och att huvudvärken fortfarande sitter i så ska jag sova nu hade jag tänkt, har trotsallt skola imorgon så är väl lika bra att lägga sig i tid så att man kommer upp hehe..

Hörs imorgon :) Nattinatti

Tillbaka i livalong

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka i Borlänge igen.. johan kändes ganska sprallig ;D Hehe.. Vi tittade på film men fick spola fram för att hinna se slutet :P Haha men ja, så kan man ju också göra ^^
På bussen snackade jag med mamma, hon höll på att kolla på twilight, så det vill jag också göra nu snart :P
Sen när jag var på väg hem från stan så kom jag på att det är ju onsdag! :O greys anatomy börjar ju idag igen, var ju så himla dramatiskt vid säsongsavslutningen senast, så nu ska jag titta på de.. ciaao :)

Mot Falun!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag iväg till Falun, träffa Johan :D hihi.. passar bra för jag är kramsjuk (A) :D <3 hörs senare eller om jag somnar så hörs vi väl imorgon ..

Harekanin

Maktlös

Kategori: Allmänt

Jag vet inte vad som är värre, att faktiskt ha dåligt självförtroende eller att inte förstå att man faktiskt kan göra något åt det och tillvaron för övrigt.. Åhh det är så mycket jag skulle vilja få ur mitt hjärta just nu! Men jag vill inte ta upp andras liv .. men vissa vill jag bara hjälpa so bad! men ibland står man faktiskt maktlös och måste inse att en del saker i livet är inte upp till andra att ta hand om..

Inte mer vaken

Kategori: Allmänt

Klockan är mycket mer, men inte mycket mer vaken än sist ^^ hehe.. har iallafall fått lite i magen och tänkte att huvudvärken skulle försvinna.. men jag sov nog för tungt nu på morgonsidan.. Kan ju skylla ifrån mig på nån men nä det är nog bara helt enkelt mitt egna fel..
Får se om det blir Falun idag istället då..Visade sig att det vart stort missförstånd igår eller vad man ska säga.. Jag försökte få tag på Johan och Johan på mig men min telefon ville tydligen inte funka :S Så det gick inte att nå in eller ut på den.. skumt som fan! Så idag hoppas vi på bättre lycka.. Skulle ju till skolan idag, men tyvärr jag orkar verkligen inte! och jag har fortfarande tid på mig än så länge så.. nä jag behöver ta det lugnt idag känner jag

Harekanin!

Tillfälligt vaken

Kategori: Allmänt

Vid halv 5 ungefär somnade jag äntligen till.. satt framför msn tills dess ..hm
Har sån jävla huvudvärk just nu och vaknade hastigt av att trafikskolan ringde..vet att hon frågade nåt men kommer inte ihåg vad det var (A)

Sen stänger dom av och sätter på strömmen hela tiden! varför? eller är det nåt fel inne hos mig kanske..
Nej nu ska jag slumra en stund (A) :) Hörs sen!

mitt i natta

Kategori: Allmänt

Jävla Juice.. ont i magen och kan inte sova! Så sitter här istället mitt i natten uppe för ingenting ^^ kallt som fan är det också! Jag vill inte vara ensam :(


 

"You are everything in my life see the joy you bring
And ain't no one I can compare you to
And I know that you will never walk away from me no matter what
And that's why I plan to do the same thing for you
And I want you to know
And I don't care what they say
I'm gonna be with you" <3

en liter juice

Kategori: Allmänt

Kände mig törstig och det slutade typ med att jag drack nästan en liter juice :S jag är bra knäpp ibland!
Nej nu ska jag duscha och titta lite på Scrubs, sen ska jag ta och sova, ska se hur tidigt jag orkar upp imorgon om jag skulle till skolan..får se hur de blir med det faktiskt..om inte annat lär jag tvingas upp av att juicen trycker på ;)

Nattinatti!

Ny version av Idol

Kategori: Allmänt

Idol..Nä jag börjar förstå varför jag inte följer det faktiskt..Inte alls spännande..jag är inte ens lite nervös för vilka som går vidare! :O Ärligt talat får det vara vem som helst..dont care^^ Jag ska hitta på en ny version av Idol med mer action och där dom ska sjunga ständigt med helium och massa annat kul! ;)

Muse-uprising

Kategori: Allmänt

Säg vad ni vill, vet många som verkligen hatar den här låten.. dom kanske helt enkelt har hört nina sjunga den för mycket i badrummet på mornarna ;) haha :D


 

Illustrator

Kategori: Allmänt

Det ser ut som att datorsalen är ledig hela dagen imorgon, det blir nog att träna illustrator! skulle verkligen behöva det och hoppas på att man kan göra nåt i de skitprogrammet..Det stör mig så himla mycket att bara vänta på att saker ska ordna upp sig..kommer la bli panik iallafall tillslut

Låtval till idol

Kategori: Allmänt

Om man skulle vara med i idol och göra sitt första liveframträdande, undra vilken låt man skulle välja att sjunga..! vilken skulle ni välja?

tycker förresten att kvällens tjejer hittills har dvikit totalt!

kokta köttbullar

Kategori: Allmänt

Jag har inget plugg ikväll! :O Helt otroligt att jag kan få lite dagar lediga innan man måste börja plugga igen till nästa dugga och diverse uppgifter.. Trodde jag skulle till Falun men tar inget svar som ett nej.
Efter jag kört iaf så träffade jag Hero, hon hade tappat bort sin telefon stackarn :O hon skulle väl kolla hemma om den låg där bland kassarna..hoppas att den dyker upp^^

Skulle laga lite mat nyss men kände mig lat.. så jag bestämde mig för spagetti och köttbullar..bara att den här gången orkade jag inte steka köttbullarna så jag slängde ner dom i kastrullen tillsammans med spagettin istället, haha! funkar ju det med :P

Får se då vad som händer annars, jag vill se twilight som Elisa så snällt lånat ut :D Men jag skulle ju se den med Johan så får väl se när det blir då.. när man pratar om trollen, aja hörs, ciaao!

Trafikskolan

Kategori: Allmänt

Nu ska jag göra mig iordning och ta mig ner till trafikskolan, säkerhetskontroller here i come! ;)

Grattis!

Kategori: Allmänt

Herregud, oj :O Här sitter jag och maler på, på msn om allt möjligt..bla. med Dick, så har jag missat totalt att han faktiskt fyller år idag (A) :( Dum Nina! man glömmer inte en väns födelsedag! :O Skäms!
Så STORT grattis! Till mr Granberg :)

Några rader om lycka

Kategori: Allmänt

Jag somnade ett tag.. hörde telefonen ett antal ggr då sms ramlade in men ignorerade det..orkar inte nu magen gör ont!
Men tillslut så tog jag mig för och då har jag fått flera sms av sazzo om att vi ska ut och shoppa och Johanna undrar om jag hört nyheten! :O Whaaat jag blev nästan orolig (A)

Men det var ju världens härligaste nyhet! :) Är så glad för er, grattis! <3

Samtidigt med mina humörsvängningar just nu så tänker jag på allt runtomkring, tänk vad stort! vad blir annorlunda?
Är jag verkligen så gammal, inte gammal men så vuxen? när det gäller ens närmsta kommer det nära inpå en och funderingar startar vad jag har åstadkommit egentligen.. med mitt humör just då tänker jag att det är ju ingenting, bara kämpar med saker som inte ens går bra och tänker på alla som e långt borta och alla jag förlorat..är jag utanför?
tårarna sprutar och jag kan inte sluta grina..Sen helt plötsligt vänder allting och jag ser på det helt omvänt! ett par mil bort finns världens underbaraste kille för mig, nån egen att bilda en framtid med <3 Det känns så himla bra just nu! och mina underbara vänner som finns där <3 de som verkligen ställer upp för mig om det är nåt..Och även om det är kämpigt så har jag ändå möjligheter i livet, jag är lyckligt lottad med allt just nu helt enkelt för att göra allt kort! jag kan fortfarande inte sluta grina.. men nu är jag lycklig!

11.30

Kategori: Allmänt

Andra duggan avklarad..eller skriven åtminstone..vad man hörde på de andra efteråt har jag missat vissa uppgifter totalt och därför förlorat ungefär hälften av alla poäng..frågorna var inte särskilt svåra men var inte dom områden jag trodde skulle komma med på frågorna faktiskt.. nu ska jag vila upp mig en sväng, magen dödar mig långsamt och plågsamt! Ska plugga teori och sen ska jag iväg till trafikskolan för att köra lite bil^^

Frost på backen och snö i norrland..bevisar att det är skapligt kallt ute idag! Det kändes nästan som vinter tidigare..snart är den tiden här!

vi hörs!

Wish me luck!

Kategori: Allmänt

Herregud, wish me luck med duggan! ^^ Får se vilket humör jag är på när jag kommer hem om ett par timmar..

Konstiga drömmar

Kategori: Allmänt

Goodmorgon allihopa! Vaknade av skönaste mms:et..Haha Johanna är så rolig! Har drömt rätt roligt senaste nätterna igen, nämnde aldrig det igår, men då drömde jag att jag och Lovisa reste runt i Sverige och testade alla Burger King restauranger ^^ Haha! :P Och inatt drömde jag att jag var på cypern med pappa och Jennie där jag hälsade på Dick som bodde där i sin farmors lägenhet medan han gick i skolan..:P rätt flum faktiskt, vet inte vad alla drömmar kommer ifrån!

Nu ska jag börja göra mig iordning, hoppa in i duschen blir första steget till att vakna ordentligt :)

Gör jag inget annat?

Kategori: Allmänt

Nu ger jag upp allt plugg, är nog överpluggad så det kommer gå kasst imorgon! Så nu ska jag bara allmänt glömma omvärlden till imorgon..Får se hur den dagen kommer att bli. skola tidigt på morgonen, hoppar föreläsningen så slutar runt 10.. Sen har jag lång väntan till 15.35 då jag ska till trafikskolan.. plugga lite emellan kanske ;)  

Censur?

Kategori: Allmänt

Nej ni blir aldrig av med mig och mina onödiga inlägg! Men nu har jag faktiskt en seriös fråga.. Varför är det viktigare med censur i Tvn än i radion? varför censureras det saker i kommersiell tv men inte i Sveriges Radio? Jag vet att jag läser mediekommunikation men nej det här förstår jag icke!

Fått reda på att Jennie och Jocke landat nu iaf, hon frös ;) Muahahaha! nån mer information har jag dock inte på lager än ^^ Hihi..

Sista rycket

Kategori: Allmänt

Nej om man skulle lyssna på "mamma" kanske och göra ett sista ryck nån timme innan jag somnar ^^ ;) Jag har sån himla lust att göra nåt kul nån dag/helg.. är det någon som vill göra nåt? :D Förslag ja tack!


 

En andra mamma

Kategori: Allmänt

Kan man säga att min dator har blivit min andra mamma just nu när den lägger ner internet varje gång jag vill gå ut på någon roligare hemsida än det som rör skolan och bloggen? ^^

paus från verkligheten

Kategori: Allmänt

Nu tar jag min välbehövliga plugg-paus! Har kanske läst sisådär 5 sidor sen det förra inlägget då jag skrev att det flöt på (A) den trenden var snarare en fluga! Nu blire vänner och idol, ciaao! :)

Det flyter på

Kategori: Allmänt

Nämen nu flyter pluggningen på minsann! Har bara 30 sidor och lite till sidor att lära in mig, föreläsningsanteckningar..lära in mig alla "Online studyguides" på internet till 100% och läsa igenom alla kapitels sammanfattning i boken.. och om jag har tid så ska jag försöka lösa korsorden med på Internet.. jag kanske blir klar imorgon lagom till duggan börjar! ^^

La palma de la mano mágica-Den magiska palmen

Kategori: Allmänt

Hahahah så himla galet!
Johanna och jag drömmer oss bort till Spanien ett tag...^^

Melin säger:
Alltså detta är den roligaste meningen. Håll i dig

Melin säger:
Me gusta tu Eduardo de mama masculino

Melin säger:
Gissa vad det betyder!

Nina säger:
Eduardos mamma är maskulin

Melin säger:
Nej, "jag gillar dina manliga bröst Eduardo"

Melin säger:
Mama masculino, haha jösses

Nina säger:
Hahahahahahahaha jag gråter

wrooom

Kategori: Allmänt

Idag kommer Jennie och Jocke hem från Egypten :) håller alla tummar jag har att flygresan hem går bra (A) mamma skulle tydligen hämta dom senare :) litar inte riktigt på egypterna även om det kanske är ett skönt semesterställe hehe så nu vill jag ha hem dem^^



avklarad skoldag

Kategori: Allmänt

Då har jag klarat av dagens skola med :P fick lära oss lite mer om photoshop.. gick väl helt okej ^^ om jag kommer ihåg så mycket vet jag dock inte :P hehe.. Hero hade lite väl obekväma skor på sig tydligen med höga klackar så fick hjälpa henne hem efter skolan ^^ Nina fick agera krycka haha..
På vägen hem sen stannade jag och handlade lite, hittade en perfekt mogen melon som bara skrek efter mig! mumma!
Nu var jag ju dum och satte på datorn, jag ska ju plugga är det tänkt :O inte smart drag.. Men vill hellre göra nåt kul!

Skola

Kategori: Allmänt

Nu är det skolan som gäller! ska klä på mig och springa till bussen snart ^^ jävlar! heros böcker! Aja, hörs säkert sen när jag har tröttnat på allt plugg ;) :D Harekanin!

Vem är du?

Kategori: Allmänt

Åh vad roligt, folk som ringer fel och inte ens säger det! ^^ Eller allmänt bara ringer och inte säger något.. är jag så unlikeable? (om det är ett ord?) ^^ :D

Nakenchock?

Kategori: Allmänt

Har världen tänkt sig att jag ska gå naken idag? Jag har verkligen ingenting att ta på mig! Och apropå det gjorde jag mitt klassiska misstag idag (A) Ställde mig nyss och skulle sminka mig, har ju spegeln vid fönstret nu när kroken har lossnat och jag inte kan sätta upp den i hallen ^^ Har bara underkläder på mig och så ser jag att det står typ massa folk utanför :O Sisådär 5-6 pers.. tror inte att någon såg, hihi Nina klarar sig alltid :D

Inte som planerat

Kategori: Allmänt

Ny dag, nya krafter.. eller hur var det nu igen? ^^ Var tänkt att jag skulle gå upp rätt tidigt idag.. fixa lite saker innan skolan.. ehm ja här sitter jag nu och klockan är över 8 och har nyss kommit upp ur sängen! :P bara sisådär 3 timmar senare än tänkt eller något ^^ hehe

Hörde att det ska göras en "vänner" film .. :D Haha fatta roligt! Weee

21.54

Kategori: Allmänt

Jaha så snart är det dags att sova igen då.. himlans vad dagarna går snabbt! helt galet.. pluggningen har jag gett upp för idag känns det som,.. efter ett tag hänger hjärnan helt enkelt bara inte med!
Det är tyst här hemma, tomt :O Jag vänjer mig alldeles för lätt att andra runtomkring mig.. sova själv? trist :(

Imorgon är det skola igen, ännu en photoshoplektion har jag för mig..kan dock ha fel ^^ börjar tydligen iallafall inte förrän kl 10 så det är ju inte jättetidigt :)

Kon och pojken

Kategori: Allmänt

haha såg att det går en film på barnkanalen just nu, fransk långfilm ^^ den heter kon och pojken och
handlar om en pojke vars gård drabbas av galna kosjukan och måste slakta alla kor, men han vill hjälpa sin kalv så han tar kontakt med frankrikes president.. HAHA låter den inte fantastiskt underbar :D ;)

ångesten knackar på dörren

Kategori: Allmänt

Shit klockan e snart halv 5!? :O herregud.. Johan kom tillbaka iaf så har lagat lite mat åt honom, nu ligger han o läser medan jag försöker plugga ^^ Känner verkligen ångesten krypa upp i kroppen igen =/ kommer inte gå bra på duggan alls!

Trött

Kategori: Allmänt

Hua mig vad trött jag blev helt plötsligt :O somnade väl runt halv 4 och vid 10 vaknade jag och kände mig glad och pigg, bra tänkte jag! :P så jag passade på att läsa igenom lite anteckningar när Johan ändå sov.. så somnade jag igen =/ vaknade sen istället vid 1 och kände mig på allmänt drygt humör...
Johan åkte nyss tillbaka till Falun för att hämta sin mamma.. ska passa på att plugga lite mer ^^ sitter och myser i hans tröja :D hehe..

Fick sms imorse av Jennie, Fille har kommit hem under natten så det är ju bra :) hoppas han stannar där nu då! :O räddar deras semester iaf :)

Men ja, hoppas ni får en roligare söndag än vad jag får med all pluggning, kommer bergis missa alla tv-program ikväll också! katastrof

spela spela spela

Kategori: Allmänt

Sitter och lirar need for speed underground.. haha går det bra? Njaaaa ;)

Killar i huset

Kategori: Allmänt

Vad bra det är med killar i huset ;) dom kan städa och fixa sånt man inte klarar själv.. haha Johan sitter och pysslar med tvspelet/tvn.. försöker få de att funka (inte så svårt) Nu ska han försöka få in dammsugaren i städskåpet, lycka till med alla grejer som redan finns där! ;) <3

Väntar in maten, kyckling står på menyn.. luktar gott faktiskt :D Harekanin allihopa!

Grym hemsida!

Kategori: Allmänt

Har hittat grym hemsida :D assköna prylar! Perfekt för presenter, mina julklappsinköp kommer att inhandlas därifrån! ;) hehe så nu vet ni vad ni kan vänta er av mig i jul haha :D najs!

www.coolstuff.se

Legitimation tack

Kategori: Allmänt

Haha vi fick vara med om roligaste idag när Johan och jag handlade mat på Maxi.. Började med att mamma ringde när vi skulle in, hon var väldigt glad kan man säga :P uppåt och exhalterad ^^
Jo men till det jag skulle komma till :P Visste inte att man var tvungen att visa legitimation när man köper pärondryck (Alkoholfri päroncider) :O Skapligt chockade vi blev haha när han frågade.. jag kanske är efter nu men det är ju ganska onödigt eller vad säger ni? :) Inte för att det spelar någon roll hihi..

Kom hem Fille!

Kategori: Allmänt

Lilla Fille har sprungit bort! :( Jennie och Jockes lilla bebis.. hoppas han kommer hem snart!

Lördagskänslor

Kategori: Allmänt

Hej hopp idag är det lördag! Och jag har världens lördagskänslor i magen :D ni vet som man hade när man var mindre.. så mysigt ^^ Det bästa är att jag får sällskap också! Väntar på att Johan ska ta sig hit :) <3 ev får han med sig mathias också.. får se om han kunde.. Nu har webbradion varit  snäll mot mig igen! bara spelat bra musik den senaste halvtimmen iaf hehe :) Har fått lite plugg gjort idag och jag testade mig på internetfrågorna, hade ca 3-4 fel per kapitel.. (de första iaf) men jag känner mig helt lost när det gäller att förklara olika saker.. nä nu måste jag torka håret och diska!

Trevlig helg!

Klonade björnar

Kategori: Allmänt

Ja som sagt photoshop för hela slanten idag i skolan, gick faktiskt bättre än jag trodde och det var till och med rätt kul :) ska verkligen försöka lära mig de hära programmen nu!
Dagen har känts lång och jag har till och med sovit ett tag sen jag kom hem (A) men samla energi lär man ju göra med! hehe.. Nu ska jag sätta mig ner och plugga till duggan så man får något vettigt gjort!

Älskling

Kategori: Allmänt

Johan Belin, jag längtar efter dig! <3

Äntligen lite positiv energi!

Kategori: Allmänt

Yeees! eller va? nej jag vet inte :D kom fram till trafikskolan iallafall, ringde pappa på vägen och meddelade att jag ska stanna i Borlänge över helgen, han trodde jag hade nån surprise med uppkörning eller nåt :O Så han kanske blev besviken stackarn ^^ körningen gick bra och jag har kommit över mina svårigheter som jag skulle jobba på, förutom en del att jag kör för snabbt fortfarande (A) så kan det va! när jag satt som mest depp innan så kom det in en assnäll kille :) som muntrade upp mig faktiskt :O Inte för att vi snacka om nåt speciellt men han hade bara allmänt positiv energi som smittade av sig, så efter vi kom tillbaka och han nästan parkerat in oss ;) (För en gångs skull så äre inte jag som parkerat snett!)  satt vi och pratade lite igen innan de öppnade receptionen eller vad det heter därnere? och då fick jag beställt en till lektion och testkörning, omg omg nu ska jag ha det jävla körkortet snart! Även nisse var på väldigt bra humör förresten :O

Så nu sitter jag i skolan och väntar, men det känns inte lika jobbigt längre :) om en timme ungefär ramlar väl klasskompisarna in, då ska vi sitta hela dagen framför photoshop :O det däremot känns inte lika positivt ^^ hihi, hoppas Elisa kommer så att jag kan få mentalt stöd eller nåt ;)

Nu ska jag leta på nåt bra ställe att käka lite frulle och plugga till duggan

har ni märkt förresten hur tråkig min blogg ser ut utan bilder? :O så ge mig en ny kamerasladd! ;)

Harekanin! :)

Uppe med tuppen..

Kategori: Allmänt

Eller vad säger man? alldeles för tidigt för att kunna känna sig vettig iaf ^^ och plus på det så kom jag ju fram till att det är lång dag idag, så kl 5 på morgonen ställer jag mig och lagar mat :O vad ska jag göra, är ju inte direkt rik och kan köpa mat hela tiden :P Gjorde även iordning frukost som jag kan äta i skolan.. Om en halvtimme ska jag till bussen så nu får jag skynda mig på med allt annat istället.. grattis livet är underbart!

Lugnare själ

Kategori: Allmänt

Kan somna med en lite lugnare själ iallafall.. Det känns något lättare i kroppen nu..
lite nervös inför imorgon dock.. men det är skönt att det finns så bra människor därute! :)
Godnatt och sov gott allihopa!

Förlovning?

Kategori: Allmänt

Jag är nyfiken, kommer Jennie hem från Egypten med en ring på fingret nästa vecka? :O :D

Nära att bryta ihop!

Kategori: Allmänt

Shit vilken dag, har gått upp och ner som en bergochdalbana (sitter det ordet ihop? eller ska det vara berg och dal bana?) Hm.. skit samma säger jag!
Började med att jag med mycket seg hjärna kom fram till skolan, diskuterade den hemska illustratoruppgiften som ökade på min ångest med sisådär 300% sen skulle vi in på lektion och göra hemsida, jag kände mig faktiskt inte särskilt nervös för den för jag trodde jag kunde det mesta.. tji fick jag.. eller det är ju inte svårt när proppen väl släpper.. men innan den gjorde det! Alla errors och innan vi kom fram till hur man la dit en ny sida.. Herregud! Ångest och jag känner att jag är väldigt nära på att bryta ihop nu!! klarar inte mkt mer stress..

Efter skolan kände jag att allt är ju redan negativt så varför inte gå till trafikskolan på en gång, så det gjorde jag och fick tid imorgon! :O IMORGON!? neej vad hemskt, tidigt på morgonen så jag kommer få sitta typ 2 timmar i skolan innan vi börjar sen.. Hur som helst så kommer jag hem, ashungrig och sur så sätter mig vid datorn och försöker få igång internet, men se då på tusan då fick jag igång mitt fasta bredband! det är ju skönt^^ så jag tänkte testa ladda ner Illustrator till datorn.. segt som fan gick det! Samtidigt hade jag konversation med mathias på msn och han erbjöd sig faktiskt att försöka hjälpa mig, vilken ängel! sen får vi se hur bra det går då.. vill inte lägga över nåt ansvar på honom för jag måste ju ändå lära mig programmet till slutuppgiften liksom.. men jaja.. när jag äntligen fått ner programmet och ska installera så SYND! för lite RAM-minne.. där höll jag på att kollapsa! varför varför varför varför! När photoshop och indesign har funkat förut men nej det här ska vara så galet stort!!

Gav upp och läste i boken istället, hur kul är det? Får världens huvudvärk och lägger mig i sängen och somnar tillslut.. inte bra där förlorade jag lite tid.. men jaa.. vad ska man göra åt saken.. nu ska jag städa upp och sortera kläder.. kanske även ta mig igenom några sidor iallafall.. sen är det nog dags för sängen om jag ska upp typ kl 5 imorgon... AAAAAH Jag hatar min tillvaro just nu! Första gången nånsin istortsett som jag känner att jag faktiskt inte klarar av nånting.. iaf när det gäller skolan..värdelöst!

Hejdå

Torsdag

Kategori: Allmänt

Goodmorning! Har egentligen bättre saker för mig att göra eftersom jag nyss klev upp ur sängen ^^ Men tänkte vara kul och uppdatera.. bara att nu när jag väl sitter här har jag ingen aning om vad jag ska skriva! hahah jag är totalt misslyckad ibland ;)

Snart ska jag iaf till skolan.. hemsidor ska göras idag :) Det känns helt okej faktiskt, borde ju komma ihåg hur man gör, men man kan aldrig vara säker.. med tanke på hur resten av min vecka har varit/känts så kan vad som helst hända! (Nu börjar min mellanslagstangent lägga ner)

Nu hade jag tänkt att klä på mig kläder och sätta på ansiktet maybe.. hehe.. ses!
OOOH bra musik på tvn! glad jag blir :D :D

Jävla Illustrator!

Kategori: Allmänt

Inte mycket som känts bra idag! I skolan hängde jag väl med någolunda på det hon gick igenom, trodde jag! Efter genomgången satt jag och Elisa kvar en stund och skulle börja med våran uppgift att kopiera en telefon i Illustrator.. den studen blev tillslut 1½ timme och ingenting fick jag gjort! Fattar verkligen nada och allt känns värdelöst! Så det förstörde min dag tillsammans med att jag inte orkar plugga mer.. jag har inte tid eller ork till mer av det nu!
När vi kom ifrån skolan åkte jag till Falun och hem till Johan, finally bara kunna slappna av och bara vara :) Så det var det trevligaste i min dag kan jag ju meddela :) <3 Gick på nån slags slutenergi eller liknande ett tag så vart dock ganska dryg tror jag (A)

Nu ikväll har jag försökt plugga, har inte gått nå bra alls =/ har kommit typ 2 sidor längre ..,. inte mkt .. Snart kommer pappa, som ska sova här så det är väl lika bra att jag pumpar madrassen på en gång, kanske somnar där själv :O

Skoola

Kategori: Allmänt

Hm nu har jag mycket funderingar, mycket att jobba på känslomässigt :O
Men först ska jag till skolan snart..Jobba med Illustrator idag igen.. det kan bli intressant ;) ciaaooo! :)

Helikoptern till Borlänge?

Kategori: Allmänt

Hihi tänk om helikoptern kommer upp till Borlänge och snurrar lite! :O Ni vet den från värdetransportrånet? Vart om inte Borlänge hör brottslingar hemma? :O ;)
Måste säga att jag är lite imponerad av deras förberedelser.. det med bombhotade polishelikoptrar var rätt smart, erkänn?

Men nu till seriösa och allvarliga sidan.. läskigt sånt där! Hoppas de får fast på rånarna snabbt utan drama =/

Ytligt

Kategori: Allmänt

Nu ska jag vara lite ytlig.. ^^ jag vaknar som normalt.. går upp ur sängen och känner mig skapligt trött! går förbi spegeln in till köket och tänker att shit nu måste jag ha sett fel! men när jag går tillbaka och tittar lite mer noggrant så får jag faktiskt lite ångest! Jag ser skapligt tjock ut! :O Ser faktiskt gravid ut..det är sant! och nu när jag fått på mig kläderna känns det lite ångestladdat och vill bara gömma mig i nåt stort bylsigt.. men men.. det värsta är ju att jag inte vet varför.. Jag kanske blir som en boll och sprängs! Who knows... ^^ Skulle kunna visat men min sladd till kameran funkar inte.. alltid lika kul med teknik!

småsaker

Kategori: Allmänt

Jag är trött! på att plugga och trött på att känna mig negativ.. Elisa om nån fick väl bli medveten om min negativa energi idag ^^ men det är småsaker som går en på nerverna bara..
Hittade inte mitt paraply när det regnar ute
min ena hörlur till mp3n dog (Varför kan inte båda lägga av på en gång??)
Höll på att missa bussen
Liten dryg kille typ skällde ut mig på busshållsplatsen
Skolan kändes onödig
Press press och mera press!

Men nu är det dags att rycka upp mig tycker jag.. tror jag ska ta mig ut och ta en paus ifrån pluggandet.. en cykeltur eller något kanske så man får röra lite på sig :) Innan jag börjar på ett nytt kapitel i boken.. Eller ja jag har väl lite kvar att läsa om datorsäkerhet först.. får se vad som händer jao!

Höstdagjämning

Kategori: Allmänt

Vet ni att det är höstdagjämning idag!? :O 22 september kl 23.19.. det betyder att dag och natt är lika långa över hela världen.. sen blir det bara mörkare och mörkare och dagarna blir kortare.. :( vi får helt enkelt välkomna hösten ^^

Förkylning

Kategori: Allmänt

Hej och goddag! att man aldrig kan få slippa förkylningar! Jag har suttit och nyst massor hela morgonen igen och har ont i halsen.. satan , vill ju inte bli sjuk igen! har inte tid med det :O Inte så bra heller att Johan har blivit sjuk..men men,.. sitter och väntar på att skolan ska börja i stort sett.. hm har försökt plugga men det gick inge vidare.. är så trött på boken nu! och kommer få leva med den konstant varje dag typ i två veckor framåt! nästan 3 om jag ska vara extra pluggis.. ^^
Vet inte om jag ska åka 12bussen eller den 20 över.. sist vart den lite sen och kom lite sent.. det är drygt, men lika drygt är att behöva sitta i skolan och vänta på att föreläsningen ska börja! Dagens problem eller vadå^^

Jaha vad händer sen då? Behöver jag säga att jag ska sitta med näsan i boken? Nej tänkte väl det.. men man kan ju inte gräva ner sig helt i det heller så ska väl försöka hitta på nåt kul med! :)

Hörs!

Bläää

Kategori: Allmänt

Är huvet dumt får kroppen lida! Jag gjorde misstaget att inte tänka mig för så jag svepte i mig apelsinjuice men bara det att jag hade tuggummi i munnen.. mint och apelsinjuice :S USCH! ingen god kombination må jag säga! :O

Den ultimata staden?

Kategori: Allmänt

New York, Ja tack!  Vill åka dit och sen stanna där..

Omöjligt

Kategori: Allmänt

Bra att man saknar viktiga uppgifter som behövs och att man kommer fram på andra linjen.. aaa äsch skiter i det där idag! Städar lägenheten istället


Ingen motivation

Kategori: Allmänt

Ger upp för tillfället.. orkar inte läsa mer! blir så trött i skallen..och alla kapitel är ju så nedrans långa :O hatar att ha press på sig! allt som måste göras! Det tar bara bort motivationen totalt och jag gör ingenting istället.. !

Men ska väl försöka ta mig in i duschen, sen ringa com hem iaf.. samla schemat för veckan och nästa och fixa körtid.. borde inte vara så svårt tycker man!

Pluggis

Kategori: Allmänt

Nu blir det hejdå till världen för ett tag och hej skolbok! :(

Nyfiken

Kategori: Allmänt

Hm TV-reklamen förföljer oss alla som sagt.. även nu på morgonen.. men jag har tänkt på en grej den senaste veckan ungefär, kanske något längre.. men L'Oreals nya foundation, den som man rullar på.. vad konstgjort det måste kännas! Istället för att rolla på ny färg på väggen rollar man nu på ansiktet på morgonen (Lägg inte märke till alla mina "på") så fel :O eller kanske till och med rätt? Det kanske fungerar jättebra! ^^ Tydligen ska den ge ett väldigt jämnt resultat så jaa.. jag blir nyfiken.. gillar dock inte true match normalt.. och det kan ju inte få plats så mycket smet i den? men ja, jag är inte direkt rätt person att yttra mig om ett ämne jag vet så lite om..

Kanske helt enkelt ett fall för Johanna/Makeupjunkie? ;D  
www.makeupjunkie.blogg.se

Måndag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! eller bara morgon, bestäm ni..jag har vaknat och somnat lite till och från hela natten..känner mig inte direkt utvilad.. vaknat tidigt plus på det med^^ men så kan det vara eller hur!

Kan inte sova..

Kategori: Allmänt

Jag kan inte sova! Det gör mig galen..antar att jag är skapligt utvilad ^^
Tankarna bara snurrar..kan inte säga att det varken är positiva eller negativa tankar.. liksom bara slirar runt men ändå räcker hjärnaktiviteten till för att hålla mig pigg..
Imorgon (senare nu på morgonen) åker Jennie och Jocke till Egypten, han var ju inte riktigt pigg häromdan så hoppas verkligen det går bra och han slipper sjukhuset där nere! Och ha sin syster så långt bort :O nää de är smått jobbigt, jag nojar bara sönder..!

Nu ska jag försöka med min vanliga kur mot sömnlöshet, musik! Linkin Park på tvn får duga för inatt :)

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Godnatt allihopa! Sov gott :D


Ångest!

Kategori: Allmänt

Herregud min morgondag verkar vara full med trista saker! :O :S

  • Städa lägenheten
  • Gå till trafikskolan (beställa körtid och plugga teori)
  • Gå till skolan om datasalen är ledig och fixa med Illustratoruppgiften
  • Plugga informatik
  • Ringa Com Hem och försöka få igång mitt fasta Internet

Värst!

Kategori: Allmänt

TV-reklam, Finns det nåt värre!?

Tv-kväll

Kategori: Allmänt

Johan älskling skämmer bort mig med att vara så underbar hela tiden :O så nu känns det verkligen ensamt utan honom här där jag sitter inklämd i min lilla lägenhet ^^ men man kan ju trösta sig med att han inte försvinner iallafall :) <3 hihi.. längtan är bra sägs det ju ;)

Sen är det ju söndag trotsallt, har nyss kollat på One tree hill.. okej för att vara ärlig..klarar snart inte av allt sockersött i den serien :O lika sött som all cola jag trycker i mig (A) :D Ingen annan som tänkt på att den är väldigt pluttinutt? ^^ men men, tillhör ju tradition när man sett alla andra avsnitt :)

Nu ska jag fortsätta att titta på Top Model.. inte riktigt lika mycket sockersött där inte, spec inte när saxen kommer fram.. cry bitches cry! ;) haha! :D

Film

Kategori: Allmänt

Ja se där, Nina lever ^^ haha.. har levt i falun hela helgen :)
Lugn myshelg med en hel del film..
I fredags hyrde vi Män som hatar kvinnor, äntligen! har svenskarna lärt sig göra bra film :)
Meningen med filmvalet var att vi igår skulle se Flickan som lekte med elden, och så blev det, även den höll måttet bra :D

Hoola Hoop fail!

Kategori: Allmänt

Haha så himla gullig unge! :D


 

Kanye är fortfarande min man!

Kategori: Allmänt

Jahapp! jag har bara 10 sidor kvar att ta mig igenom på första kapitlet ^^ wee känns som en framgång ;) tog dock en paus, tittat på MTV Video Music Awards..igen! haha.. Ni får trasha Kanye hur mycket ni vill, han är still my man! ;) :P hehe.. Mer till mig om alla andra dissar honom ;)

Jaa jag är uttråkad och det märks!
Nu ska jag väl ta mig igenom sidorna, åh va kul! Excel handlar det om just nu.. usch :O sen ska jag börja fixa iordning mig så man ser mänsklig ut och packa ner lite grejjor!

Harekanin! :)

men hjälp mig!

Kategori: Allmänt

Åh nej jag gjorde misstaget att kolla framåt i boken hur mycket som behövs läsas och pluggas till nästa dugga, observera dugga och inte tenta :O sid. 142-353!!! jag tyckte jag har läst jättelångt men det visade sig att jag har 200 sidor kvar.. känns inte livet bra underbart ibland?  Ironi

Är jag vaken?

Kategori: Allmänt

Jag är vaken, varför är jag vaken?? Jag har ju inga föreläsningar idag, ändå ligger jag här i sängen och gluttar på vakna med the voice som vanligt och klagar över att jag är trött ..hm Så kan det va..
Men vi får väl se när jag kommer upp härifrån haha! Ska ta mig igenom några kapitel i boken idag och fixa iordning lite, helst till kl 4.. Det borde inte vara för svårt eller hur? :)

Nej ska man studera Kissie lite nu eller? hahaha nej, tönt :)

Lång dag

Kategori: Allmänt

ujujuj vilken lång dag känns de som :O kom upp ur sängen halv 5 imorse ungefär.. kom upp till Borlänge och hann precis packa av allting och försöka fixa cykellåset innan jag var tvungen att sticka till bussen..
Cykellåset fick pappa upp men nu går det inte att låsa istället så cykeln får numera stå inne i hallen och ta plats ^^ den stora tvn fick jag också upp, tyckte den stod väldigt knas eftersom den är så stor men nu så står den faktiskt rätt bra :)

Ja vi missade bussen inne i stan så jag och Elisa gick till skolan.. kom lite försent och där var det bara att börja sätta igång med Illustrator och Mac-datorer på en gång.. gick väl både bra och dåligt ^^
Uppgiften däremot, nej tack! Vill inte vill inte!

På lunchen/hålrummet mellan föreläsningen och seminariet så satt vi och försökte få ihop våran redovisning eller hur man ska förklara det.. det gick tillslut :) Dock behövde vi inte säga så mycket när det väl var dags :P

Efter skolan åkte jag direkt till Falun där Johan mötte upp mig <3 har gått över en vecka sen vi sågs sist så det var mys att träffas igen! :)

Nu har jag iaf kommit tillbaka hem till Borlänge.. massa trött så det blir nog att sova nu.. Goodnatt på er! :)

Back in Möklinta

Kategori: Allmänt

Goderafton! Nu är jag tillbaka hemma i Möklinta igen, skulle kunnat vara kvar där nere på västkusten ett tag till! men dom åker ju bort de små grisarna och jag måste hem till skolan.. :O Och så vill jag ju upp till älskling förstås :) <3
Han e så söt mot mig! små saker som betyder väldigt mycket :)

Ja men innan jag drömmer bort mig helt då, det visade sig att jag börjar kl 8 imorgon :O dvs jag måste fixa klart allt här hemma imorgon bitti innan Borlänge :O så jag ska upp mega mega tidigt! Typ så där vid 4, halv 5 :S Lite Johanna stajl ;) haha..
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och bli lite fräsch efter allt bilåkande.. jag körde hela vägen hem med :O skapligt mör efter 50 mil när man inte är van att köra.. min hjärna e lite mosig ;)

De senaste nätterna har btw vart flum :S Drömt helt sjuka saker.. känns inge vidare..
Imorgon ska jag väl till Falun efter skolan.. men kanske uppdaterar nåt innan jag går och lägger mig, Godnatt godnatt!

Bilder

Kategori: Allmänt

Ni vet ju att bilder säger mer än tusen ord ;) så här är lite pics från mitt senaste dygn på västkusten :P










Fjärås

Kategori: Allmänt

Haha farmor är för gullig :D läs allt! ;)

Pappa diskuterar om vad som hänt i svängen från då man skrev dagbok och ingen fick läsa till nu när man bloggar och alla kan/får läsa.. ^^

Nu ska vi åka iväg till Jennie, sova där inatt.. hälsa på pissarna :D weee så söta så :) vi hörs imorgon lr så.. godnatt harekanin

Farmor bloggar!

Kategori: Allmänt



smg<skallskriva <ett<brevtill<digf hälsningar <sif<johansson sidensvansvägen 86 gteorg<kuntgsbackaa<annebverg< divan johansson sitter<och< läser tidningar hela<kv-llen jenny och nina< har< varit< hososs<helakvällen
blicka lilla<stjärna <där<<och  undravar<du är fj-rran lockar< du< min syn likt en dyamant<häolsningar <sif<  johansson farfar sitter<ochl-ser tidningen  och rolf han sirter <bvreedv8id< honom hlsningar sifjohansson jenny sitter i <soffan och glorrn h-lsningar frän farmor sifjohansson jag< bor<på< s9densvansägen  80 vad<ät<vi tillmat< idag< hos<sif<det<< var bvara<en kottlett <fel<grillad<kyxcklung dom <har <varit hos<sun farmor<och sin farfar hela lördag<och söndag  tjosann  hefsan i   lingon skofen skogen hälsningarfrän sif<joahansson cad har<jag gjort<idagjo en spru8ta i rompan nej i armen menmar< jag <det var roligt att dom kom hit< tiöö<oss farfar läser  och han -sitter <och läser GT  . rolf och nina skall<åka ifrön oss det <var<int4<roligt<men vi ses ju  i morgon igen fadderi fadd3eraololan lej< farfar<sitter ï< xzfplen stolen och läser massa smörja<i tidninmgen pappa rolfsitter <bredvid<och glor hälsningar fränsif<johansson vderilsgatan ädlkf

Kungsbacka

Kategori: Allmänt

Godmorgon sömntutor! ;) eller vänta ni kanske har skola lr nåt :D hehe..nu har jag iaf kommit upp ordentligt så nu ska vi snart åka till kungbacka och handla mat till farmor och farfar..sen blir det väl att möta upp Jennie när hon slutat.. vi hörs! harekanin

Ett litet hej

Kategori: Allmänt

Ett litet hej ifrån Västkusten, Anneberg :) vi kom iväg tidigt imorse faktiskt, haha brukar bli att man kommer iväg typ en halvtimme senare än vad man planerar men näni idag var vi i tid ;) haha.. Jag körde för första gången hela vägen! skapligt trött :P tycker fortfarande inte om att köra bil.. oh no! Kan väl inte säga att jag har gjort så mycket mer ikväll/idag.. suttit och pratat.. tittat på One tree hill, Top Model och en del av kändisjungeln :P det ena värre än det andra ;) haha.. :D Jennie och Jocke har vart här ikväll :D Weee alltid kul! :)

Ganska skönt så här ändå att kunna ha internet men känner hela tiden pressen att det kommer kosta :O ^^

Nu ska jag nog krypa ner under täcket .. titta på tv lr något innan jag ska sova
Jag saknar Johan! :( <3 När jag kommer hem sen ska vi mysa ;D

Planning

Kategori: Allmänt

Det är bra med planering ibland.. tänkte ha en röd tröja på mig imorgon.. så jag lär ta bort mitt rosa nagellack innan dess ;) hahahaha

klockan börjar bli mycket!

Kategori: Allmänt

Jag såg nu att klockan börjar bli mycket! :O  dags för Nina att sova snart om det inte ska bli helvete imorgon ^^ hehe nej överdrivet.. men börjar bli lite trött :)

Men först ska jag duscha och packa!

Sultanen

Kategori: Allmänt

Hahahaha Johanna är grym på rap! ;)

 

Tiden med Melin

Kategori: Allmänt

Uppdatering var det ja! ^^ hehe.. Vi gick iaf och tittade på fotbollsmatchen, var mycke bilar där :O kändes dock inte som det var särskilt mycket folk ändå.. men ja, Möklinta vann med 4-0! wiii! vet inte dom det andra laget var allmänt dåliga eller om Möklinta har blivit bättre, de har ju vunnit en del matcher på senare tid ändå^^

Efter matchen gick vi hem till moi! flumma lite, käka mat och spelade spel.. nästan värt att lägga ut på youtube för att visa..hahah! vissa e bra humor :P
Vi gav oss först in på de där spelet då man får "ström" i sig om man trycker sist..nervförstörande! :P sen tänkte vi spela geni men varken Johanna eller jag kunde nå frågor så vi spelade Disneyspelet istället..Nina är fortfarande oslagbar ;)

Här är some pictures :P





Pappi tha grillmasta!



 "Jag är en sultan, o jag sitter på altan..dricker bärs med många pers..!"

Västkusten here I come!

Kategori: Allmänt

Imorgon åker jag ner till Västkusten! :) Ska bli skönt med miljöombyte trots den usla tajmingen.. =/
Hälsa på systeryster som det var på tok för längesen jag träffade! :O


segt

Kategori: Allmänt

Ibland vill jag ha snabb dator.. väntar på att alla bilder och filmer ska läggas över på datorn..det tar ju sån tid!! så uppdatering kommer snart :) Roligt jag haft det! ;D

Fotboll

Kategori: Allmänt

Nu är klockan snart kvart i vilket betyder att fröken melin säkert dyker upp när som helst :O jag måste fixa ordning håret.. ;) haha.. hörs senare efter la fotbolla!

Tidsfördriv

Kategori: Allmänt

Det fina vädret försvann ganska snabbt.. nu är det mest grått och trist ^^ men än är det inget regn åtminstone! Jag går istället runt mest och fördriver tid :P haha kul liv här på landet ;)

Nu ska jag titta på Run's house! brukar ni titta på det? haha skön familj det där :P

Nöjd

Kategori: Allmänt

Ja men se där då var det lördag, Nina är redo för en ny dag :) Nu är jag typ helt frisk :D lite snuvig men sånt kan man ju få leva med länge om man har otur ^^
Somnade nöjd, drömt härliga drömmar och vaknade nöjd igen! Det är inte varje dag hehe..

Har käkat lite frukost, nyss kommit ut ur duschen.. så nu ska jag ta det lite lugnt, gå ut en sväng i det fina vädret tror jag :) Pappa jobbar, vet inte när han kommer hem.. men i eftermiddag ska jag iaf träffa Johanna, vi ska se på fotboll as usual ;) Möklintas sista hemmamatch tydligen :P

Har saknat kisen, hon är mysig :) Lilla Honey

Dax för sömn

Kategori: Allmänt

Nu ska jag krypa ner i sängen, har inte sovit i den sängen på veckor! :O Vi hörs imorgon, nattinatti! :)



Charmtroll

Kategori: Allmänt

Alltid lika uppfriskande att titta på bilder sen man var liten, haha Jennie och jag lär ju ha vart världens charmigaste ungar! :D <3





Gynnings dejtingprogram

Kategori: Allmänt

Haha ja det finns ingen brist på fantasi hos dom som bestämmer programidéer iaf ;D


 

Musiktema

Kategori: Allmänt

Hm smått med musiktema ikväll det blev då (A) men musik är mitt liv! Speciellt när Johan inte är här :O Inte ens nåbar (är det ett ord) på telefonen..! då måste jag hålla mig ovanför ytan med nå annat <3

Lets go bananas och bli helt störda!

Kategori: Allmänt

"Jag vill ha min kaka och äta den mee, o jag vill äta min kaka ifree" Hahaha så bäst

 


Men hörrni som tycker att låten passar in på er, bli storbloggare vettja, det verkar faktiskt inte särskilt ansträngande :O ;)

Listen to this

Kategori: Allmänt

Hans röst, så mysig till viss musik..check him out ^^ :)


Yay favoritmusik!

Kategori: Allmänt

Ibland har livet sina uppåtvändningar.. nu har dom spelat mina favoritlåtar på rad här :D hihi.. lycklig jag blir så här när jag har tråkigt! :D

Svammel

Kategori: Allmänt

Nu har jag hamnat i Möklinta, hur gick det till? :O ;) hehe..
Har iallafall ganska långtråkigt, är inne på min andra maskin tvätt, betalat bredbandsräkningen och fixat det mobila bredbandet..så nu funkar även det, wiii :) det betyder att jag kan ha det i Göteborg om jag får absolut panikångest :O ^^ har iofs aldrig fått det innan..
Märks att jag har tråkigt för jag bara svamlar hehe :P

I'm back

Kategori: Allmänt

Nu tror jag att jag har fått med mig allt :P och lite till ^^ hehe som det brukar vara.. så härligt att känna mig som mig själv igen! :D riktigt känner hur energin kommer tillbaka!  ska aldrig mer bli sjuk! :O
Har suttit och lyssnat på radio hela dagen, älskar p3-street! ;D

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Ja efter jag kom hem från skolan igår slocknade jag en stund.. tills pappa ringde och frågade om jag ville med ut och äta och även meddelade att han skulle halvvägs upp till Sundsvall och därför ville sova hos mig. Så vi åkte till Forssa och käka sen slutade det med att jag följde med honom, hade ju inget bättre för mig och det är skönt med sällskap :) Så vi kom till Söderhamn, innan vi mötte upp nån som kom från Sundsvall (Jobbgrej) hämtade nåt (Vet inte vad det var) så då vände vi och åkte hem igen.. Kom tillbaka till Borlänge typ halv 1 inatt.. så det blev ganska sent.. men det gör inget alls :D är ju ledig idag

På bättringsvägen

Kategori: Allmänt

Så skönt att få vara ledig och sova ut, äntligen! :) var så himla längesen! bättre mår jag idag :) det är skönt det med! jag hostar och låter skumt.. men det är sånt man får leva med hihi.. en helt annan energi..
Nu ska jag mysa lite till i sängen sen ska jag upp och fixa iordning mig och packa.. senare idag när pappa jobbat klart ska jag åka hem till Möklinta, imorgon lr på söndag blir det att åka till västkusten, det är nice! förutom att jag och Johan går om varandra, så att han kommer hem då jag åker.. hm =/ :(

Mat

Kategori: Allmänt

Drar ut och äter nu! :) Ciaaao

Vinglig

Kategori: Allmänt

Nu så har jag kommit hem..var så vinglig på vägen hem så jag höll nästan på att trilla ett par ggr :S skrev klart uppgiften iallafall så nu har jag det ur världen :) mycke skumt folk som går på skolan, det är iaf säkert! ^^
Tänkte vila ett tag nu .. innan jag ska packa och så..hörs sen :)

Datorsystem

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan nu.. inklämd i datasalen.. Har som tur är Hero med mig.. då livas det upp en del :P Jobbar med våra datorsystem.. känns som att det aldrig kommer att bli klart :S måste vara klart innan helgen! aaah stress =/ jag mår så kasst! troligen har jag feber och jag bara snorar och hostar.. skapligt snett alla tittar på en.. alla tror väl att jag är ett monster som bär på dödligt virus :P muahaha

nej nu lär jag fortsätta skriva!

Försovit mig

Kategori: Allmänt

Jaag har försovit mig! eller nej inte riktigt.. vaknade precis vilket är typ en timme senare mint än vad jag tänkte ^^ så nu borde jag hoppa in i duschen! seee ya :)

Godnatt

Kategori: Allmänt

Jag klarar inte mer! min kropp skriker efter vila och sömn! så nu sussar jag! godnatt godnatt ! :)

Grissjukan

Kategori: Allmänt

Just ja, stackars lilla unge som satt på samma buss hem, så liten och han gick runt och slickade på allt möjligt :S äckligt både för honom och alla andra.. blir nog att tvätta händerna en extra gång from now on ;) Hoppas han inte får svininfluensan..!

Looong day

Kategori: Allmänt

Det var en jävla näsa att va täppt! :O hela huvudet känns som en uppblåst ballong eller nåt.. trött och fryser..and so on!

Idag har det vart en lång dag i skolan.. är inte riktigt van med det hehe.. dagen har dock gått lite snabbare än vad jag trodde den skulle göra..lite repetition på första föreläsningen.. pysselhörna haha! och satte ihop lite bilder.. lite pinsamt dock att visa upp och förklara hur man tänkt :S
På eftermiddagen satt vi i grupper och diskuterade design och de föremål vi tagit med oss.. det blev min hundrumpakrok haha! eftersom skrivaren inte ville funka.. ^^  sen fick vi äntligen åka hem! Eller jag gjorde ett stopp på stan, träffa Ade och snacka med honom.. vet inte vad jag ska säga..
Träffade på Timmie idag igen! haha lustigt värre :D :)

Är tänkt att jag ska skriva på mitt datorsystem nu..men jag vet inte om jag orkar.. ! slocknar nog när som helst! hoppas verkligen det kan bli tidigt i säng idag, skulle behövas soo bad!

Morgon igen

Kategori: Allmänt

Vart tog natten vägen? ^^ så skönt att sova hehe.. vaknat ett antal gånger dock =/ har sjuk huvudvärk idag! bara för att det är lång dag i skolan.. aah men men det är bara att bita ihop

Nu ska jag käka lite frukost, älskar att dricka juice ur små glas :O ^^

Ett nytt försök

Kategori: Allmänt

Jag och min vän design-boken säger godnatt ^^
ska upp om typ 5 timmar igen :P


<3

Kategori: Allmänt

Skulle inte jag sova? Jo det skulle jag.. snart! fastnade framför datorn och när jag skulle lägga mig fick jag order att ringa Hero.. ^^ men jaa.. det var ju inte det jag skulle skriva..

Jag lovade att nämna Johan på bloggen när jag fick riktigt Internet.. ^^ (A) vilket jag har nu.. vet dock inte vad jag ska skriva just nu.. för underbar för att förklaras med ord <3 lovar dig att jag ska skriva mer om dig imorgon eller så då jag kan tänka klart :) puss på älsk <3 saknar dig, kom hem!


Sån frihet!

Kategori: Allmänt

Förstår ni vilken frihet det är att ha riktigt internet? :O Ja klart ni gör, det har väl ni alltid haft ;) det hakar inte upp sig och jag behöver inte vara rädd varje gång jag flyttar på datorn eller kommer åt skärmen att signalen bryts.. :D Me like!
Nu har jag förflyttat mig till sängen..ligger och hostar.. alltid värst på kvällarna eller hur är det.. Får se om jag ens vaknar upp imorgon ^^
Om jag gör det så är det Falun som gäller för hela slanten! jag har till och med stått och lagat mat till matlåda ;) det ni! ska se om jag läser lite mer innan jag somnar.. men det ser ut som att det kan hinnas med imorgon med om det behövs.. prosit! (nina nös) nä måste ladda krafter nu.. harekanin!

Irriterande skrivare

Kategori: Allmänt

Men men men men men! min skrivare vill inte funka så kan inte skriva ut mina bilder till imorgon :( vad jobbigt! funkar det med svartvitt kanske? men det förstör ju hela grejen..bläääää

Nina tha singer

Kategori: Allmänt

Det är nästan så att jag kan erkänna mig själv som duktig sångare mot alla dem på tvn ^^

Apropå ...Saab

Kategori: Allmänt

Ja apropå igen, haha! lite skadad blir man ju av det man pluggar.. i mitt fall reklam :P man ser det inte som andra ser det alla ggr ;) men satt och tänkte nu under reklampausen.. lr har gjort det förut med.. men vem kommer på en sån här reklam? Det går att diskutera länge vad som är bra reklam, men den är ju så himla snyggt gjord! Speciellt om man tänker lite längre ner under ytan..:O Rätta mig om jag har fel..


Apropå värsting

Kategori: Allmänt

Värsting skön låt! :)



värsting idéer!

Kategori: Allmänt

Ja men för första gången på länge är jag insatt i en läxa ;) haha.. läser och försöker hitta nån bra design att diskutera.. tror jag har kommit på värsta värsta :D om min skrivare vill funka vill säga.. :) hihi..
Det tar jag lite senare.. ska plocka ihop lite fakta.. men nu ska jag ta mig en stund framför tvn, titta på min dagliga dos av vänner och kanske idol sen, det får vi se.. ^^

En liten flicka kom och plingade på dörren, hon ville sälja jultidningar.. nej tack sa nina och stängde dörren (A) DISS ;)

Dagen

Kategori: Allmänt

Ja dagen har väl kanske inte vart den bästa.. har känt mig halvt död hela tiden, satans ont i halsen och trött...nu har jag börjat nysa mer och blivit snuvig med =/ men ja, Ångest för duggan som inte alls gick bra! och en trist föreläsning efter det.. efter skolan gick jag iaf och köpte halstabletter så jag kunde bli lite levande igen.. ^^
Sen träffade jag och Elisa på Hero, satt i biblioteket och snackade.. var tänkt att vi skulle läsa i design-boken inför imorgon men blev inte riktigt så .. hehe.. gick och kopierade alla sidor istället.. tog slut på Heros utskrivtskonto :O och det tog typ en halvtimme eller nåt..

Sen åkte jag hem, käka lite mat och tog mig ner på stan.. ja ni vet resten :P

Kolla grannens Honey-copy var ute och traskade runt imorse :) så gullig den är! saknar Honeybus där hemma

Eget Internet!

Kategori: Allmänt

Vet ni vad? jag sitter på MITT EGNA internet! :) finally så har det kommit! så nu har jag vart ner på stan och hämtat alla grejor..Träffade Timmie på bussen, har inte sett han sen jag åkte hem i somras :O så jaa.. det var ett tag sen...^^
Nu ska jag läsa alla sidor som ska läsas till imorgon.. trist men det är på svenska i alla fall.. alltid nåt ;)

Ännu ett i-landsproblem

Kategori: Allmänt

Men grattis.. att man alltid lyckas ^^ min foundation är slut så jag tänkte att jag tar den andra jag har på lager, den har ju ändå fungerat hela sommaren.. men just ja, sommaren är slut och jag har gått tillbaka till min vanliga hudton.. nu ser jag ut som en clown istället! :O Kommer gå runt och skämmas hela dagen =/

Andnöd

Kategori: Allmänt

Har ni känt att ni vaknar mitt i natten och inte kan andas? =/ hänt mig sisådär 15 gånger inatt.. kändes så himla bortdomnad i halsen och även nu på morgonen.. sovit hur dåligt som helst! får se hur jag orkar med skolan.. kanske inte blir nån föreläsning efter provet..  men försöker bota mig med ipren och musik ^^

Godnatt

Kategori: Allmänt

Ja jag är trött, mår dåligt och allmänt seg..så nu ska jag lägga mig i sängen.. ta mig igenom några sidor i boken.. titta lite på pirates kanske :) sen ska jag sova, för imorgon är det skola igen :O har inte vart där på en vecka ^^ börjar kl 9 och jag måste ta bussen, får fortfarande inte upp mitt lås.. aja.. sånt är livet ibland
saknar bejb <3
så lyssna på lite bra musik och joina mig vettja :D


 

Smart smartare Nina

Kategori: Allmänt

Haha jag är så himlans smart ibland! :D bra att va kort.. min "hållare" till duschen har vart trasig ett bra tag nu.. men idag uppfann jag en ny version ;)

hmm

Kategori: Allmänt

På seminariet på onsdag ska vi bla. ta med nåt att diskutera designen på.. man borde fan ta med sig bild på 3ans nya design.. jag förstår inte vad dom tänkte med :S
aja ny säsong, ny design i guess^^

Snart död

Kategori: Allmänt

jag har så fruktansvärt ont i halsen! och nyser som en jag vet inte vad.. vart kom det ifrån? :O jag kanske har grissjukan :( hamna i respirator eller dö..

Försöker plugga, imorgon är det dugga som står på schemat.. och nå annan föreläsning med.. kul inte! sen är det bara att dra sig hem och läsa typ 88 sidor till onsdag och seminarium.. fick iaf boken idag så det kanske går ^^
inga datorer förhoppningsvis åtminstone ;) yeeeah..

sur

Kategori: Allmänt

Ja inte är det nån risk att någon stjäl min cykel iallafall! inte ens jag med nyckel får upp låset!!!!!! vad sur jag blir!

Min nivå

Kategori: Allmänt

Så här borde all information för Nina se ut! :D

Hungrig

Kategori: Allmänt

Jag är hungrig.. vad händer? :O Nina är aldrig hungrig! :P brukar äta efter klockan.. men nu känner jag faktiskt hur det kurrar i magen.. då blire nån lätt lunch hörrni! ;) för att lösa dagens i-landsproblem på sockenvägen^^

Bitch! ^^

Kategori: Allmänt

Okej! nu har jag hört massvis med versioner av samma låt, diskussioner över youtube vad som egentligen sjungs :P bitch, fish, fitch, chick.. variationerna är många :P måste dock erkänna att när jag hörde den på radion nyligen så lät det mer rätt (bitch) än vad jag hört förut.. haha knepigt egentligen.. ^^ Så där har ni nåt att fundera över! ;)




Tuff teknik

Kategori: Allmänt

Haha nice! läser i boken om olika teknik och sånt trist :P så läser jag att faktiskt så är det på uppgång nu att göra konstgjorda lukter lika som med syn och ljud :D fatta coolt!  "while you're virtually visiting your favorite beach resort, you might smell synthetic surf, sand and sunblock. of course computers can send information directly to other computers, bypassing human interaction altogether..."

Goodmorning

Kategori: Allmänt

Godmorgon allihopa! helt sjukt nöjd man kan vara då :) för första gången på mycket länge trivs jag i dalarna!
var ju tänkt att jag skulle plugga igår som ni vet.. blev väl inte så mycket av det dock, men lite :) gick ut på stan och träffade Johan, vi drog till kupolen en sväng.. där vi btw träffade på Elisa och Edvin :) vi stannade hur som helst inte länge utan vi gick hem till mig istället.. senare övertalade han mig att följa med honom till Falun..han skulle hjälpa mig och förklara lite grejer och att jag skulle va resesällskap då han skulle till hedemora för att hämta sin syster. yeah som att det blev plugga? :P nää när vi efter kommit hem till honom så käka vi pizza..hm som jag tror förresten nog var den största familjepizzan jag sett haha! :P sen tittade vi på lejonkungen2 ;) första såg vi häromdan..hehe ^^ hämtade/lämnade diskmaskin till hans mamma och åkte som sagt till Hedemora..
när vi kom tillbaka så var han så trött stackarn <3 klockan var väl iofs nån gång runt 1 med så vi bestämde oss för att jag skulle sova hos han istället för att behöva åka en vända till Borlänge med.. så nu har jag väl nyss kommit hem.. eller nyss och nyss.. :P men en stund sen.. har hunnit äta lite frukost så nu ska jag väl göra nån nytta :)




Gulligt!

Kategori: Allmänt

Haha det här har nog aldrig hänt förut.. att andra står och diskar åt en :O :P haha himlans gulligt! Johan gick in i köket och började diska åt mig för han hade inget att göra för tillfället.. haha bra jag är på att hålla andra roade.. NOT!

frustrerad!

Kategori: Allmänt

Nu har jag landat i Borlänge igen ^^ på bussen hem skymtade jag en i klassen lr ja jag vet faktiskt inte vad hon går för utbildning men men hur som helst så jag fick lite ångest och trodde vi hade skola idag iaf, men Elisa upplyste mig om att så var inte fallet :D skönt

Så märkte jag att jag inte sparat det jag skrev igår..smått frustrerande!!!!
Får se om jag orkar skriva om det igen eller om jag nöjer mig med att läsa i boken.. bäst jag sätter igång på en gång! lite mer uppdatering får komma sen ^^ ;P smaskigt

Falun

Kategori: Allmänt

Nu får det vara nog med plugg och skit för idag, nu åker jag till Falun och roar mig :) herrå! hörs imorgon I hope!

mjess

Kategori: Allmänt

Det är trist när det inte finns nå bra video till de låtar jag vill lägga upp ^^ så ni får nöja er med att lyssna på de sköna gänget :D haha

vinsten blev en lemur och en kanariefågel!

Kategori: Allmänt

Ibland blir saker bara inte som man tänkt sig, världen är inte större än att man snart har snott ihop sig i någon konstig knut ^^

Men nej jag tänker inte skriva nåt långt trist inlägg om alla känslor :P jag har det bra som det är och just nu vill jag bara ta saker som det kommer :) lite lustigt hur det kan bli ibland bara.. heh..

Sitter och skriver lite från boken.. borde väl hoppa in i duschen och fixa iordning mig snart.. det där med städningen gick la sådär ^^ just det, apropå det så ska jag dammsuga det första jag gör! haha där ser man.. jag vågade inte göra det imorse vid 9 ifall jag skulle väcka grannarna med min monstermaskin :P sen kom det annat ivägen..

Har ringt com hem också.. herregud! han var då inge kul att prata med må jag säga! dumförklarade mig och det visade sig att de glömt skicka ut modem till det fasta bredbandet.. så nu lägger jag det åt sidan ett tag och väntar på att det ska dimpa ner ett nytt brev i lådan :) de skulle även skicka ut ett nytt simkort till det mobila..aja..

Apropå brev, fick vykort av Johanna idag från västkusten, haha! du är skön Johanna :D det första vykort jag får med en egengjord rebus då man kan vinna en lemur eller en kanariefågel ;D jag hade rätt visade det sig och skulle få både och skickat med flaskpost :D

Flitig

Kategori: Allmänt

Idag är jag uppe tidigt! Ingen skola idag, men eftersom jag roade mig med annat igår så får jag lov att börja plugga idag.. hm inte särskilt roligt.. Internet funkade iaf inte! trist! finns ett par anledningar som kan vara orsaken, ska lösa upp det idag äre tänkt :)
Klockan är 8 och jag har redan hunnit med att göra rent i köket :O Betyder det här att resten av dagen går jättesegt lr vad istället då? ^^ har ju några rum kvar tänkte jag säga men det var väl att ta i.. men resten av lägenheten ska städas den med :P

Ska flytta ut på stan

Kategori: Allmänt

Haha man skulle bo ute på stan :P finns hur många nätverk som helst att välja på! ;) sitter och väntar på bussen..åker hem och fortsätter pluggningen ^^
Älskar det dalmål dom pratar här i Borlänge..haha så jävla skönt! :D

Hjärnsläpp, eller vad heter det?

Kategori: Allmänt

Haha vilket hjärnsläpp jag fick nyss :O läskigt.. skulle in på blogg.se men så kommer jag först inte ihåg adressen, sen kom jag in på blocket istället! hahaha mobbat :D kände att det inte var riktigt som planerat :P
Nu har jag kommit en bit på uppgiften, det tar lite tid när man inte fattar överdrivet mycket och måste läsa sig till en del svar.. har satt ihop två datorsystem nu men har fortfarande vad heter det (hjärnsläpp igen!) motiveringarna! kvar och den där listan.. hm men det märks kanske att jag är trött och okoncentrerad.. så jag orkar snart inte mycket mer.. vill hem och sova :P Biblioteket stänger om 45 minuter ungefär.. får se om jag sitter kvar tills då iaf och försöker få mer gjort.. eller om jag drar hem tidigare..

Har hämtat ut mitt startpaket idag :) till bredbandet :D så ska väl hem och installera det med.. hatar sånt.. det ska bara funka, man ska inte behöva installera och sån skit (A) men det blir nog bra :) hoppas det funkar bra!

Laborationer till max!

Kategori: Allmänt

Apdryg skoldag idag! iofs har tiden gått snabbt eftersom vi haft lab hela dagen, först skulle vi pyssla med word, lite krångel med dokumenten men ja det löste sig för mig tillslut iaf.. bra! :) sen lite snabb lunch innan nästa lab då vi skulle plocka isär lite delar i datorn och skriva lite teknisk fakta.. aaah vi fatta ju ingenting först :P Jag Elisa och Hero var ett team ;) och tillslut så kom vi på hur det låg till... sen att datorn inte startade efteråt.. vilket egentligen var hela grejen :O men tydligen hade han inte testat den datorn så vi får aldrig veta vad felet var.. kan ju vara att vi gjort allt rätt bara att den var trasig från början ^^

Nu sitter jag i biblioteket.. tyst och skönt.. ska skriva min labuppgift om datorsystemet.. fick ju hjälp igår så förhoppningsvis kan jag få ihop det nu :)