Snickarpartyt

Värmer skönt

Kategori: Allmänt

Jag har ingenting att göra på tåget men det värmer skönt att ha datorn i knät så vill inte stänga av den heller (A) haha :) kyligt!

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget mot sthlm, har nyss fått i mig en varm macka med kyckling och soltorkade tomater samt en chokladmuffins :) Eller heter det muffin i ental? haha :D who knows..
Beräknas vara framme på centralen strax innan 2 och sen pendeltåget hem till tumba..
Ikväll blir det att gå upp till mormor och morfar, äta mat och sådära.. :) Tror man ser mycket fyverkerier och fint från 7e våningen :)

Det är massa kallt här på tåget :O Dom borde sätta på värmen tycker jag (A)
Men aja, tänkte önska er ett gott nytt år allihopa, hoppas ni får det bra ikväll.. ta det lugnt bara ;)

Klockrent

Kategori: Allmänt

Helt otroliga katter

Kategori: Allmänt

Nu så har vi för andra dagen i rad korkat upp vinet med hammare till hjälp haha ^^ går ju bra det med.. Och det är riktiga finsmakare till katter dom har.. Dricker vin och öl..käkar oxfilé och allt annat kött typ.. snusar och ja ni skulle bara veta :O :P haha helt galet :) men även helt galet söta :)

Nu har vi landat i soffan igen och händerna drar sig mot godisskålarna redan ;) jag måste banta! hahaha efter nyår är det slut har Jennie och jag bestämt ^^
Tåget går imorgon förmiddag så vi hörs kanske imorgon kväll eller så då.. hehe ha de bra!

Förresten...

Kategori: Allmänt

Haha tack Johanna för designen! helt galen och störtskön.. som mig ;)

Jippie Yay!

Kategori: Allmänt

Halloj! Nu har vi kommit hem från Stora stada Göteborg hehe :) Bestämde oss för att åka in dit en sväng.. det var ju dock satans kallt ute så vi hamnade mest inomhus ändå ^^
Fick av mamma nyårspresent (Vi fick ju inte kalla det julklapp pga julklappsfri jul ^^) haha.. men hur som helst, min efterlängtade gula jetset klocka :O :D weee helt underbart! :) Så nu sitter den fint på armen.. Jennie fick en rosa.. Jag gick emot de andras tycken om en transparent och utan blingbling.. jag valde en otransparent med blingbling (A) haha :) men vad vore världen om alla var lika eller hur..

På vägen hem var vi förbi Ikea, var på jakt efter lite saker åt en kompis till Jennie..

Nu står mamma i köket och steker oxfilé.. ooh vilken lyxmiddag :O

WARNING WARNING: Kapad blogg!

Kategori: Allmänt

Mohahahahahahahahahahahahaha

/ Johanna, även kallad Melicious. Även kallad Melin. Även kallad idiot.

Ny bloggdesign på G

Kategori: Allmänt

Och när jag ändå är i farten så kan jag varna er om att Johanna är igång med ny bloggdesign, den kommer bli heeelt  galen! ;) :D

Nöjd, jao! =)

Kategori: Allmänt

Hittills kan jag säga, sjukt nöjd! :) bättre än jag tänkt mig





Utsövd

Kategori: Allmänt

God morgon.. eller nåt ^^ haha.. fick upp mig själv utan väckning idag vid halv 10, känner att jag börjar bli skapligt utsövd :)
Igår så hände det inte så mycket, tog det lugnt tills Jennie slutade jobbet.. då åkte vi in till stan och handlade.. fågelmat och fågelmatare, mat till oss och telefon :D yay, älskar man inte känslan av att få kartongen i handen.. :O :D
Idag vet jag inte vad som händer, sista dagen innan det bär av till Stockholm..kan inte förstå att jag vart här i en vecka redan :O shiit.. men nu ska jag hoppa in i duschen innan de andra tycker jag är för seg ;) heeeråå:)

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Tjolahu!
Sitter mätt som en galning hemma hos Jennie och Jocke, mamma har anlänt idag med så nu är det snart full rulle..
Ungefär som gårdagen.. eller det blev en del tv tittandes innan vi kom fram till att vi skulle ut och äta på restaurang.. så vi begav oss till kungsbacka och det blev vitlöksbröd med aioli till förrätt och fläskfilé oscar till varmrätt :) mycket mumsigt.. men historien om servitören håller jag för mig själv hahaha ;) sjukt kul var de :D

Sen på hemvägen hyrde vi baksmällan, galet rolig film :D har velat se den hur länge som helst nu så äntligen :) och den höll sig till mina förväntningar också :D weee..

När vi kom hem gick vi ut och ropade på Fille, deras andra katt som har bosatt sig hos granntanten..vi såg han sitta inne i hennes fönster så vi knackade på.. efter mycket om och men fick vi med  katten hem och tittade på filmen..

Idag var Jennie och jag in till Kungsbacka igen och handlade kattsaker..han som jobbade i affären gav oss en lektion i hur hemsk kattmaten är som man köper ute i vanliga affärer..eeh :S vi bad inte riktigt om det..
Sen iaf gick vi på kungsmässan för  ja skulle köpa skidbyxor, och det fick jag hittat också :D yay bästa köpet på länge...

Nu iaf ska jag titta på tsunamiprogrammet sen får vi se vad roligt som händer :) Jennie slutar snart jobbet.. Vet att det är dåligt med inlägg de senaste dagarna men jag har ett liv här nere ;) hahahah.. hörs :D

Annandag jul

Kategori: Allmänt

Tjenamorsning! :P

Den här dagen har gått snabbt.. började med att vakna, göra iordning sig för att hämta Jennie i kungsbacka..redan där märker man av alla desperata människor som ska ut och handla på mellandagsrean ^^
massa folk! Har nog aldrig sett så många bilar där :P hehe..
Sen bar det av mot Orust, där det gick vääldigt långsamt med all trafik och saltbilar genom Göteborg och upp mot Kungälv.. och på vägen hamnade vi bakom en olycka så där fick vi stå ett tag med..

Ska försöka förklara en rolig grej...vi stod ganska långt fram i kön vid olyckan och pappa hade på tändningen, men bilen var tyst och "av" eftersom elmotorn styrde.. människor började ta sig ur bilarna och gick runt där.. så tog laddningen slut på batteriet, då startas ju bensinmotorn och bilen låter igen.. hahah då tror alla helt plötsligt att vi fick åka så de rusar in i sina bilar, stänger dörrar och startar motorn..HAHAHA är inte det kul :D fanns ju inget tecken på att få åka direkt.. de var i full gång med att få bort bilarna ur vägen.. som tur var så såg det inte ut som det var någon allvarlig olycka :) Kan tänka mig dock att det händer en del olyckor ute just nu =/

Sen kom vi iaf tillslut fram till Jan och Elisabet, en resa som normalt tar runt en timme tog idag 3 timmar :P
Fick massa god mat och satt och snacka till kvällen då vi åkte hemåt till Anneberg igen..
Skjutsade hem Jennie till Fjärås och jag fick för första gången köra ensam  i bilen på hemvägen :O :D haha najs.. de snöade och var lite halt på vissa ställen men hem välbehållen kom jag :)

Nu blir det lite tv innan jag somnar, ni får ha det så bra :) Imorgon ska jag väl hem till Jennie och Jocke efter pappa åkt hem och bosätta mig där istället.. muahaha..

Godnatt på er :)

Juldagskvällen

Kategori: Allmänt

Godkväll.. finns det några kvar inomhus eller är alla ute och partajar? ^^ hehe.. Jag är iallafall seg och det känns som att jag kommer att få banta i typ tre år efter den här julen :O
Jennie och Jocke har nyss åkt hem typ, de hade med sig gröt så pappa har lagat både vanlig risgrynsgröt och ris a la malta (stavning?) jag fick äran att vispa grädden..för hand ;) så nu har jag värsta musklerna i höger arm :O

Under kvällen annars har det mest vart tv och socialt runt bordet ^^ har tittat på massa shrek :P
Imorgon så ska vi åka upp till Orust, hälsa på Janne och Elisabet (släkt för er som inte redan visste :) )
Kanske blir det lite mellandagsrea däremellan med.. who knows ;)
Har ni några speciella inköp som ska ske nu under helgen? :)

Nej nu blir det lite mer tv, fast med pappa som sällskap nu istället för Jennie och Jocke, sen ska jag krypa ner under täcket och sussa :)

Hare kanin gangstahs!

Vilket busväder!

Kategori: Allmänt

Regnet öser typ ner, på termometern står det 7 plusgrader och det blåser massor.. riktigt ruggigt.. tur att man kan hålla sig inomhus :) hehe..
Snart slutar jennie och senare kommer hon förbi med mat.. eller ja, gröt närmare bestämt :)
Ser ut som man ska kunna bli mätt även idag ;) hehe

En del av min julafton

Kategori: Allmänt


Julafton samlade i några bilder.. bilder på julklapparna får jag lägga upp när jag kommer hem och packar upp dom ordentligt :)








Juldagen

Kategori: Allmänt

Jahapp så var julafton över..skönt till viss del hehe :) men det var överlag en bra dag, jennie och jocke är bra värdinnor ;)
Idag så blir det inga större planer.. sitter hemma hos farmor och farfar nu, de andra är ute och handlar mat.. jag pluggar lite så att jag kan skriva tentan sen ^^
Annars vet jag inte vad som står på schemat.. inget speciellt skulle jag tro :)

Lägger upp bilder från julafton när det ges tid.. blir dyrt och belastat nät när jag har mitt mobila bredband tyvärr =/ men några stycken skulle jag ju kunna bjuda på hehe :)
Nej nu ska jag ta mig igenom några sidor till innan de kommer hem igen..ha det bra!

En liten julhälsning

Kategori: Allmänt

God jul på er allesammans, hoppas ni får en bra dag med mycket snö, god mat och bra julklappar :)

Själva kör vi som jag kanske nämnde tidigare, julklappsfritt.. Sitter hemma hos Jennie och Jocke, pappa förbereder maten och farmor farfar och Jocke sitter och myser.. Jennie slutar jobbet vid två så snart är även hon på plats :)
Ja, några direkta annorlunda julplaner mot er andra finns väl inte planerat.. mat, mys och kalle anka ^^
Vilken anka väljer ni iår? ;)

Men ja, nu har jag hittat julmusiken som var mitt uppdrag :P nu ska jag återgå till familjen..Ha det så jättebra! :)

Nere på västkusten

Kategori: Allmänt

Hej på er! :) Nu har jag landat här på västkusten, vägarna har inte vart jätteroliga och en hel del trafik..men pappa kör lugnt och fram kom vi :) Är dock plusgrader ute =/ lite tråkigt.. tveksamt att snön kommer att ligga kvar hela morgondagen..

Nu blir det snart att hoppa i säng faktiskt, har sovit en del i bilen ner men är trött (A) Imorgon blir det att ta sig upp i tid, fixa iordning oss innan vi åker hem till Jennie och Jocke och firar julen där :) längtar efter julskinka! ;) haha :D

Så hörs vi inte imorgon så säger jag god jul nu :)

Haha flum

Kategori: Allmänt

Goodmorgon! Minst sagt intressant avslutning på gårdagen också .. ^^ haha den här staden alltså... är man väl vaken så händer det saker har jag lärt mig ;)
Nä men Andreas och jag bestämde oss för att träffas ett tag, han skulle komma och hämta mig.. det gjorde han iofs också :) haha direkt när jag satte mig i bilen sa han att det i stort sett bara är tidsfråga innan bilen lägger av ..Halvvägs hem till honom så blir det nåt fel på bilen, dvs ingen ström fungerar :P han misstänker att det är nåt med generatorn.. sån gång är det tur att man bor i stan så att man inte behöver lysen på bilen .. ^^ hehe..
Iallafall eftersom fläkten inte fungerar heller så immar rutorna igen och man ser typ ingenting, såg lite småflum ut när han var tvungen att ha huvudet utanför bilen i bitande kyla för att ens se vägen..
Kommer iallafall fram till att dör bilen så kommer den inte starta igen, plus att soppan snart är slut :O så han springer in och hämtar lite grejer men strax efter han kommit tillbaka dör bilen .. hehe så jaa.. stackarn ska ju upp till Härnösand idag så får hoppas att det löser sig för han :) 

För att komma över på ingenting, vilken skillnad på ljudnivå där och här :O här är det värsta spökstaden mot hans område.. både på gott och ont ^^ Har inte vart hemma hos honom på månader men det känns nästan fortfarande som lite hemma.. hemma är nog fel ordval men välbekant då? Med tanke på att jag nästan bodde där ett tag innan jag flyttade upp till Borlänge och den första tiden när jag flyttat upp.. :P

Men men, över till idag, vet att klockan är tidigt så ska till och börja med ta en låång varm dusch för att komma till liv hehe :) Sen blir det disk och försöka få ihop väskan igen (A) 

Intressant..

Kategori: Allmänt

Skapligt kallt det var ute :O nu har jag kommit hem från stan igen..mötte upp killarna på kupolen, gick runt och tittade på lite kläder och skor..
Efter en stund gick vi ner till stationen istället och satte oss där, vet inte riktigt varför.. mest hamnade där tror jag haha :)
Kul att lyssna på dom två när de går runt och klagar på sina kroppsbyggnader.. haha dom är som två tjejer.. ena vill gå upp i vikt och den andra ner, alltid nåt fel :P

Bussresan hem var typ lika intressant den :P först åker bussen åt fel håll men istället för att köra in på en annan gata som går runt och tillbaka så ska han krångla sig in på sibyllas parkering, backa och försöka vända..smidigt ;) haha och en kille bakom sitter och diskuterar med tjejen bredvid.. "Men ja, han kanske blev sugen på korv..eller kanske en hamburgare" hahahaha lät så himla skönt klockrent! :D
Så när han väl kommit runt så fungerar inte stoppknapparna i bussen så samma kille skriker igen "Vi plingar här bak! snälla stanna" hahaha.. som tur skulle de till samma ställe som mig så jag slapp skrika själv (A)

Oh my,. kommer sakna Borlänge de här veckorna.. allt knas och speciellt alla bra människor här runtomkring..

För ung för tunnbröd?

Kategori: Allmänt

Fick ett julkort idag med :) Från mormor och morfar.. tack! Skulle ta kort som med dom andra men orkar inte packa upp kameran^^
Har letat efter mitt mobila bredband halva dag men tillslut så hittades det i jackan... aaah varför letade jag inte där från början ^^ Så logiskt egentligen.. involverade till och med mamma, ifall det skulle ligga kvar där sen jag var där sist.. hehe,..

Nu ska jag vakna till lite.. eller hur man ska säga haha :P Är trött, var en snubbe som ringde på dörren nyss och ville sälja tunnbröd men han tyckte jag såg så ung ut så han förstod om jag inte ville köpa några.. eh tack eller vad säger man, kom undan smidigt iaf.. har inga kontanter hemma :P

Ska göra mig iordning nu (vet att jag skrev det förut men det blev liksom inte av) Sen ska jag till kupolen..idag igen ^^ Mathias och Frej är där för julklappsjakt, då hinner jag träffa dem med innan jag åker imorgon, yay :)

see ya lata alligata! hahaha

Tisdag

Kategori: Allmänt

Goddagens! Hahaha.. :) kom upp lite senare än tänkt men men, är ledig idag så spela roll.. sista dagen jag kan ligga och dra mig i min säng här uppe i borlänge på två veckor.. ^^
Solen lyser iallafall emellanåt och snön ligger kvar.. Jennie kom med tråkigt besked igår att det skulle bli plusgrader över jul nere hos dom :( Får passa på att njuta av snön idag då innan jag åker imorgon då den säkert inte kommer att ligga kvar ;)

Nu ska jag göra mig iordning och om inga andra planer dyker upp så ska jag ta mig ut och gå en sväng :)

Godnatt

Kategori: Allmänt

Ja inte slutade packningen så mycket lyckligare, väskan står skapligt överfull på golvet och jag har inte packat klart än :S jag får ta och fixa det imorgon.. nu ska jag mysa ner mig i sängen och titta på tv innan jag somnar :) men vi hörs imorgon, I promise.. godnatt! <3

Packning..

Kategori: Allmänt

Går inge vidare att packa, syns det haha :) försöker tänka ut vad som är viktigast och vad som jag verkligen vill ha med mig.. kommer aldrig få plats med allt i väskan! :O finns ingen chans.. hm..
Aja :) Sitter och är deprimerad över datorn :( den bara sprakar och är dum.. vill ha min musik nu! :'( fick hjälp av nån av jennies kompisar med att försöka fixa hem drivrutiner, gick inge vidare tyvärr.. trist!
Så jag sitter och lyssnar på mix megapol.. herregud kan det bli värre.. ja det kunde vara rix fm..

Shopping

Kategori: Allmänt

Hemma från kupolen, var mycket folk men inte så mycket som vi trodde faktiskt.. det enda stället som var riktigt fullt var donken då alla skulle käka mat samtidigt hehe ^^
Elisa hittade sina julklappar ganska snabbt och smidigt :) Mycket fint det hon köpte.. själv så la jag lite pengar på ett parfymkit som luktade så jättegott! Tänkte passa på när det ändå är julpriser (A) :) Var inge mycke pengar det handlar om.. en liten julklapp till mig själv ser jag det som.. sen köpte jag en foundation, behövs plus att den andra jag har är en aning för mörk för mig när jag inte går med halsduk eller polotröjor ^^ haha vilket jag aldrig gör typ :P
Så jag gick tillbaka till nivea igen, efter alla olika sorter jag testat så är det nog det jag gillar bäst :)

Nu ska jag titta igenom lite saker som ska med till göteborg :)


Två dagar kvar i Borlänge

Kategori: Allmänt

Idag är det hur som helst måndag igen, den sista måndagen uppe i borlänge för det här året ^^ två dagar innan jag och pappa åker ner till Jennie och Jocke på västkusten.. Jag som är van att bo själv kommer nu ständigt ha folk runt mig i nästan två veckor, kommer det kännas skönt eller kommer alla tillslut gå mig på nerverna? ^^ haha återstår att se ;) men det ska faktiskt bli kul att komma ner dit :) Känns som det bästa stället att fira jul på iår ändå..

Vad händer idag då? Jaa hörrni först och främst ska jag göra mig iordning, samla lite energi..Åker om en timme med Elisa in till kupolen där hon ska julshoppa det sista..
Efter det ska jag hem och börja packa inför jul och nyår :) Mer planer än så har jag inte gjort upp.. läsa i den där boken som aldrig blev av igår kanske =/

Men ni får ha en bra dag åtminstone :) det ska jag ha

vad betyder det?

Kategori: Allmänt

Hej och godmorgon, har vaknat i olika omgångar idag.. tidigt, lite senare och nu.. somnar jag om nu så kommer jag inte vakna än på några timmar så kändes lämpligt att ta sig upp ur sängen nu, har nyss kommit ut ur duschen..
Har drömt en del flummiga saker på morgonen faktiskt.. började med att jag var på nån skidort där Jennie och Jocke bodde, Jennie gjorde mig medvetet illa genom att trycka in handen i magen på mig :S eeh..skumt :P

Sen gick det över till att en sjuksköterska kom hem till mig för att ge mig vaccinationsspruta men eftersom jag redan tagit den så fick jag världens allergiska reaktion, så hon skulle skjutsa mig till sjukhuset men jag höll på att skicka sms med någon kille som blev sur på mig för att jag inte svarade på en tid när jag låg på sjukhuset..

När jag väl blev frisk så skulle jag åka med pappa till hans jobb.. han jobbade med att reparera ni vet såna vindkraftverk så han hade massa skärsår över hela sidorna från dom där snurrande sakerna :S Jag höll själv på att bli träffad några gånger så han bad mig att gå hem innan jag gjorde illa mig..

När jag kom hem så satt den där killen på trappen och väntade på mig, jag gick in och förklarade läget och han förlät mig efter mycket om och men.. Han kysste mig och sa att han älskade mig.. sen vaknade jag ..

Vi pratade ju några dagar sedan om att drömmar betyder saker.. någon som kan tänka sig vad det här betyder? :O Har ju ingen verklighetsförankring (Stavning?) alls.. haha :)

Oops

Kategori: Allmänt

Jag drabbades av sån fruktansvärd trötthet igen så jag somnade förut :O såå.. dagen gick ju fort iaf (A) men än är det inte så sent faktiskt.. :) hade tänkt läsa "teknisk psykologi" nån timme nu innan tv programmen börjar .. tråkigt men behövligt ^^

Fjärde advent

Kategori: Allmänt

Hej på er! Sitter här i sängen igen, grannarna lagar mat så det luktar matos ända in i min lägenhet till och med.. det händer inte ofta ^^ hehe :) Tyst och tomt nu när de andra åkt hem, men hade riktigt kul igår! :D mycket skratt :)
Mötte upp killarna, hämtade ut biljetterna.. käka thaimat och sen vidare igen till bion för att titta på luftslottet som sprängdes.. filmen var bra faktiskt :) Spännande att se upplösningen ;) hehe
Sen gick vi i det superkalla vädret hem hit, men Elisa och jag sa innan filmen att "tänk om det snöar när vi kommer ut" Och så gjorde det de :D snöade ganska mycket när vi kom ut från biografen..superhärligt! :)

Under kvällen sen så spelade vi spel, pictonary och med andra ord.. vi vann över killarna i allt! ;) sa ju det! :D haha.. Har kommit på att jag inte är särskilt bra på det där med att rita ^^

Möblerade om lite och tittade på film, the ugly truth.. den var rolig :)

Trodde inte jag skulle överleva natten :O haha nä det låter illa, men jag sov nedanför det öppna fönstret och det var skapligt kallt när det blåste in på mig! frös massor ^^ Så säger Elisa och Edvin som sov i sängen att de tycker det hade vart jättevarmt inatt :O whaat.? ;) haha.. :)

tack för igår! :D <3



14.54

Kategori: Allmänt

Nu börjar det närma sig eftermiddag :) Killarna är i borlänge om nån timme så nu ska jag bara invänta Elisa som ska komma hit med lite packning, sen bär det av mot centrum för bio och mat :)

Lördag, yay!

Kategori: Allmänt

Morrn morrn! Sitter och lyssnar på musikhjälpen.. folk har verkligen dålig musik ;) haha.. har kanske hört max 2 bra låtar under alla dagar.. ^^
men men, idag är det Lördag :D äntligen! Jag är skapligt trött, vaknade för inte så längesen.. har en del att göra på förmiddagen innan Elisa kommer och vi ska ta oss till stan..

Jag ska:

Duscha
Dammsuga
Handla
Leta kläder
Fixa iordning mig
Leta upp min bok till skolan

Dvs ganska mycket småsaker så går allt vägen så ska det nog gå rätt snabbt :P men bäst jag sätter igång :)

Städning, film och finbesök

Kategori: Allmänt

Jag har gett upp städningen nu, jag har kommit fram till att jag har alldeles för mycket saker så oavsett hur mkt jag än stuvar om allt så ser det ALLTID stökigt ut =/ men jaa.. hoppas att det går bra imorgon ändå ^^ hehe..
Jag kanske inte har sagt ens vad som gäller imorgon? :O ^^ Det är nämligen så att jag får finbesök av Elisa, Edvin och Markus.. vi ska gå på bio och se Luftslottet som sprängdes :) yay jag har längtat efter den filmen sen jag såg de andra två! :O :D hoppas den här är lika bra.. sen har jag ju filmen som jag la över från Hero, The ugly truth som antagligen kommer tittas på senare när vi dragit hem till mig :) och så ska killarna spöas i pictonary igen! får se hur det går när vi nu bara är två i laget, sist i Gävle var vi ju trotsallt tre (A) haha :)

Nu då? Jo jag hade tänkt poppa lite popcorn och titta på Eurotrip :) Elisa pratar ofta om den filmen och det var sjukt längesen jag såg den så jag måste uppdatera mig lite ;) hehe..

Vilken är målgruppen?

Kategori: Allmänt

Har ni lyssnat på "Klartext" någon gång? program på radion som förklarar nyheter på ett lätt sätt.. hahaha allt går jääättelångsamt och det är verkligen dagisnivå på språk och tonläge.. jag måste bara fråga, vilken är målgruppen? vuxna? barn? det låter roligt, förlåt (A) men det gör verkligen det.. speciellt när de skulle förklara om barn på ungdomshem

Klockren! =D

Kategori: Allmänt

Hahahaha vet inte om jag lagt upp bilden förut.. vet inte om den ens syns här.. men jag tycker den är skapligt rolig! :D

Sanningen är den..

Kategori: Allmänt

Jaha, psykologiföreläsning, han var rätt kul att lyssna på och det är ju intressant ämne.. men att få reda på att vi har tenta också, och är beroende av typ kursernas viktigaste bok, som jag inte ens vet om jag har :O Tror dock att den ligger i lådan bland de andra.. Elisa intalar mig att jag har köpt alla så jag litar på henne ^^
Hero dök upp till föreläsningen också :) kul överraskning..

Men okej, sanningen är faktiskt den nu att jag håller på att flippa ur totalt! av alla ställen, på alla bussar så ska Johan åka samma buss som mig..! den sista människan jag vill träffa just nu.. Alltså man borde egentligen tänka igenom hur man ska bete sig när man träffar på ex som vart så jävla onödigt taskiga mot en.. Ska man vara snäll? glad? arg? ledsen? Ska man vara som vanligt, glad och öppen istället för att behöva bitcha upp sig i onödan? tror inte att man tjänar på att vara sur.. samtidigt så finns det ingen människa just nu som gör mig lika arg.. Lätt att säga att man släppt det, javisst! men besvikelsen ligger ändå kvar nånstans däri fortfarande..

Nu ska jag lugna ner mig, eller nej det ska jag inte alls det.. jag ska ta vara på de här känslorna och städa järnet! nu är klockan inte mycket och det betyder att jag får dammsuga, tack för mig!

Föreläsning nästa!

Kategori: Allmänt

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss .. :P eller flashen la vi åt sidan och fokuserade istället på att fixa detaljer till våran hemsida.. det strulade och ingenting funkade på min användare så vi fick lägga över allt på Elisas istället.. Men nu har vi vart flitiga minsann, nu ser den nästan riktigt bra ut och så har vi fixat med det andra projektet och lämnat in dokument dit.. :) nedrans innehållsförteckning hehe..

Nu har vi lite dötid, jag är huuungrig.. men vi börjar en föreläsning kl 1 så det blir snart att ta sig över gatan till tenoren.. långpromenad i solen.. HAHA not :) tror det är psykologin som står på schemat..

Isglass

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan, vi lyckades få klart den första labben på mindre än en timme :) yay så nu har vi bara en kvar att göra i boken för idag men som vanligt finns det alltid nåt knas så att man fastnar :P ska försöka få tag på Hans ^^ hehe..

Skapligt kallt det var imorse :O kändes verkligen som att min  hjärna blev som en liten frusen isglass..muahaha...

18 december

Kategori: Allmänt

Ja inte är man då pigg iallafall.. har inte blivit så många timmars sömn inatt.. plus att jag är inte van att gå upp så här tidigt nu så det känns som att det skulle vara mitt i natten ;) men faktiskt så närmar sig klockan halv 7 och då är det nästan så att man kan kalla det morgon igen :)

Nu ska jag ta mig för att göra iordning mig, leta lite kläder som vanligt innan jag drar till skolan..Heldag med Flash och psykologi? Kan det stämma tro.. ja det tror jag :) så att jag säger till er, att ha en bra dag!

En mindre chock

Kategori: Allmänt

Haha ser ut som kaos härinne kan jag lova er :O Pga att jag kom hem såpass sent så fick jag inte dammsuga när jag väl röjt i hallen, så därför står alla skor och cyklar och allt de inne i rummet, pappa kommer få sig en chock imorgon när han kommer in för att hämta sina grejer ^^

Men julmattan har tagits fram och jag fick en mindre chock när jag såg hur mycket skor jag har tagit med mig hit under den korta tiden jag faktiskt bott här :O Använder nog inte nåt av dom paren, då skulle dom antagligen inte legat i garderoben..

Nej nu ska jag skynda mig i säng, ska upp om bara några timmar igen och det är heldag med skolan så måste kunna hålla koncentrationen på topp ^^

Nattinatt



Lång dag som gått snabbt

Kategori: Allmänt

Okej jag måste börja med att säga att snöstorm? Nää det var nog snarare virvlar mellan husen.. när jag kom ut var det typ ingen snö alls ^^ haha.. så fel det kan bli :)
Mötte upp Elisa på bussen, skyndade oss att göra lite photoshopbilder till hemsidan eftersom vi bara hade en halvtimme kvar innan salen blev upptagen, tog oss sen ner och la in allt på hemsidan :) Är den klar nu? Hoppas det..
Satt och snackade, tills det kom massa människor och en man helt plötsligt ställer sig upp "Välkomna!" eehm nånting kändes fel :P Och när dom började prata om civilingenjörsutbildning och vad de ska göra under kursen så förstod vi att det inte riktigt var menat till oss ;) kollade man runt sig såg man även att det var 99% killar typ också :P haha..

Vi gick till kupolen istället, satt på waynes och fikade en bra stund, pratade om allt och inget :) Sen var Elisa tyvärr tvungen att åka hemåt men jag och Hero gick runt och letade efter en viss telefon..ingen fattade vad vi menade och typ idiotförklarade oss :P
Sen när hon sa att dom hade döpt en mobil efter henne så trodde han som jobbade att det var ett skämt, "hero, hjälte haha jaså du" eeeh han fattade nog inte att hon faktiskt heter så ;)

Skulle följa med Hero hem på uppdrag av Elisa haha att lägga över en film till lördag :) Stannade på vägen hem hos några av Heros bekanta och försökte tyda hennes ovanliga dröm som hon haft inatt.. de läste ur nån drömbok på arabiska och som tur var kom det inte riktigt fram till nån dålig betydelse iaf, beroende på hur man ser det =/ Med tanke på att det stämde lite in på att hon kanske försvinner till sthlm med början på imorgon så är det ju dåligt för mig :(

Gick iaf hem till henne sen, la över filmen :) och hon fick mig att testa en av hennes klänningar som hon tyckte jag skulle ha på jul, fick ha på hennes kavaj och supersnygga skor med.. :D hehe weee då kände man sig ståtlig i dom klackarna ^^ hehe ..
Fick med mig klänningen hem tillsammans med lite julmat, hon är bra snäll Hero :)

Nu ska jag städa hallen innan jag kan sova.. klockan är mkt och skolan börjar väldigt tidigt imorgon :S Men ja.. det får gå :) Måste ha det snyggt till lördag och det stora rummet kommer ta upp typ hela morgondagen efter skolan :O

Men ni får ha det så bra, ursäkta det långa inlägget :) hehe.. godnatt på er :)

Snöstorm

Kategori: Allmänt

Titta jag hann klart i tid haha.. 8-) nä men nu är det skola som gäller, fick knappt i fötterna i mina skor med ett par extra strumpor haha (A) typ snöstorm ute :O inte det mysigaste ändå faktiskt .. flyger åt alla håll dom där flingorna..
Plus att jag kommer få ångra mig att jag gick ut med de här byxorna ^^

Ni får ha en bra dag allihopa! :) <3



Ett snabbt hej

Kategori: Allmänt

Goddagens.. Idag är det torsdag, jag har sjukt ont i magen =/ inge vidare.. har nyss klivit upp ur sängen och ska med tolv bussen för att träffa Elisa och Hero i skolan..
Lär skynda mig lite att leta kläder och så.. ville bara säga hej och godmorgon(A) men hörs säkert senare när jag kommer hem.. :) Om jag inte sätter igång med städningen direkt, siktar in mig på hallen idag först och främst.. ^^ För jag kommer hinna skita ner det stora rummet innan lördag ändå :O

Men härrråååå :) klingaklong

Skura skura..

Kategori: Allmänt

Nu har jag kämpat och städat litegrann iaf :) köket skiner och badrummet med.. känns extra bra på nåt vis att skura toaletten med ens ex tandborste.. ;) hahaha fråga inte varför :D sjukt.. Ja men nu är jag trött, har inte fått min dagliga sovstund på kvällen hehe så hade tänkt att lägga mig i sängen nu..

Imorgon hoppas jag att vi kan träffas i skolan igen, göra det sista på hemsidan, men Hero har inte svarat så svårt för oss att veta om hon kan eller inte..
Dricka vatten ska jag iaf göra! ;D hehe tööörstig :P

Godnatt :)

Städning i alla rum?

Kategori: Allmänt

Pappa var hit en sväng, hämtade upp sina matlådor, tyvärr tomma (A) haha :P och så lämnade han av min resväska .. så nu kan jag börja packa inför jul och nyår.. :) Eller ja.. kanske inte gör det nu, får nog ta en tvättruna innan dess kanske..
Känner mig sjukt galet trött.. så där som jag alltid brukar bli runt den här tiden på kvällen.. jag har fått in en dålig vana att sova en stund på kvällen.. kanske därför jag sitter uppe sent så ofta.. men ikväll ska jag tvinga mig själv att vara vaken, får hålla mig ifrån sängen bara :P haha.. :) ska nog börja med att röja lite här hemma.. ett rum i taget så har jag snart gjort allt till helgen.. Då tänker ni, hallå Nina du har ju bara ett rum.. ;) sant.. :D men jag syftar på kök, "stora rummet", hall och toalett.. :P
Ska nog leta fram min mp3 så att jag får lite musik att städa till.. gammal musik men ändå nåt som låter, annat än tvn hehe..

Sol gör en glad :)

Kategori: Allmänt

Nu är det ju mörkt ute igen.. lite tråkigt, men har vart sjukt skönt med solen framme idag :) Även om jag suttit inne i skolan (A) men på vägen dit och se genom fönstrena att det inte är lika mörkt som det brukar.. det gör en såå glaaad! :) Nu ska snöhögarna få växa på sig sen någon dag ska jag dra ut en viss mathias och ta revansch från förra året ;D hahaha..

Det finns bara en liten nackdel med snön, och det är att det tar längre tid att ta sig till och från bussen då man inte kan/vill ta samma genvägar som man annars tar haha :)

Fler julkort =)

Kategori: Allmänt

Fick julkort nr2 idag :) Tack Jennie, Jocke, Simba och Fille :D hehe

Rutiner

Kategori: Allmänt

Har man fastnat i rutiner eller vad ^^ Man går till skolan, är där till typ tre..kommer hem, sätter mig här :P
Jaa.. men hur som helst, är typ klara med hemsidan... har lagt in allt iaf så det är smågrejer kvar :) Men det är skönt så slipper vi sitta hemma över jul och jobba med den.. då kan man koncentrera sig på flash ist ^^
Jag är trött och seg nu så har ingen lust att göra nåt alls.. Får se hur kvällen artar sig

Mot skolan

Kategori: Allmänt

Lyckades ta mig upp ur sängen ;) hehe.. fått i mig frukost.. Ser att solen lyser ute :D åååh sjukt mysigt väder då juu! kan man bli annat än glad?
Nu ska jag iaf snart till skolan, får se hur länge man blir kvar där.. har fortfarande nada lust.. suck.. men men det är skönt att komma vidare med hemsidan :)

Nu ska jag ta på mig lite kläder och dra mig mot bussen så vi hörs när jag kommer hem

Blingaling, vi ses omkring! (Som Melin skrev till mig nyss..haha roligt rim)

Trött!

Kategori: Allmänt

Vad är det för dag idag? Onsdag? Shit redan inne på halva veckan.. 8 dagar till julafton.. läskigt.. fortfarande mycket snö utanför, yay :)
Jag har nyss vaknat och kännner mig alldeles för trött för mitt eget bästa haha.. vaknat på fel sida med så jag har redan börjat dagen med att driva med andra (A) inte bra..
Ska väl göra iordning mig och sådära nu innan jag ska till skolan.. vill verkligen inte idag!! Inte idaaaaaaaaaaag

Nattkompis

Kategori: Allmänt

Nu blir det att mysa ner sig i sängen med musikhjälpen på i bakgrunden :) skönt att ha en nattkompis på tv.. ^^ hehe :) Himlen är helt orange av snö och lampor.. snöar massa utanför så imorgon är det förhoppningsvis ännu mer snö utanför fönstret..

Ni får sova så gott allihopa! :)

Olycksfågel

Kategori: Allmänt

Shit jag måste vara olyckobringare eller nåt.. vad drar jag till mig för människor egentligen  =/ Eller snarare att på senare tid har det vart typ 4 breakdowns och alla råkar ut för dåliga saker..har säkert nåt med mig att göra ..

Back home

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem från Hero..Elisa missade bussen så jag kom dit lite före henne..
Det har kämpats med photoshop och tillverkning av header till hemsidan ^^ det gick väl helt okej tillslut :) Elisa kämpade som tusan..
Vi hann inte med bussen hem sen så jag och Elisa gick runt på stan en halvtimme i snön till nästa buss kom.. snöö :D hehe det kan aldrig bli fel..klarade mig till och med från att halka på vägen hem ;)

Nu är jag trött och ska titta lite på tv innan det blir sängen, imorgon ska vi träffas i skolan och lägga in allt i hemsidan..

Reklamen har aldrig låtit bättre

Kategori: Allmänt

Jag kände för att testa mina tekniska skills haha! så jag kopplade in baslådan och högtalaren till tvn nu när inte datorns ljud funkar.. :D haha funkar great! Förutom sladden som är dragen genom hela lägenheten 8-) Så nu har jag världens ljud till tvn istället ;) weeee.. ikväll blir det att titta på film :O ;)

"Din skärm är smutsig"

Kategori: Allmänt

Julkort

Kategori: Allmänt

Jag fick julkort idag! :O Hade inte väntat mig några :)
Det är mamma och Per som vart i farten hehe .. :) tackar

Godmorgon :)

Kategori: Allmänt

Vaknade förutom av booby (min sms-signal) av plogbilen imorse, då visste man att vintern är här :D hehe.. det var bra längesen :D så den fick väsnas hur mycket den ville, jag somnade om.. :) Har dock skaplig huvudvärk idag =/ lite jobbigt.. men det överlever man

Nu blir det att hoppa in i duschen.. hööörs

Ljusare på natten

Kategori: Allmänt

Klockan börjar närma sig två, måndag natt.. tittar man ut genom mitt fönster just nu så ser man att det är ljusare än vad det har vart på väldigt länge.. och ändå är det mitt i natten :O Det är lite galet.. Se vad det gör för skillnad med den härliga snön :)
Det snöar inte längre men enligt vädret så ska det fortsätta imorgon, så jag håller alla tummar jag har.. Inte för att jag har mer än två, men det räcker ju till right ^^

Nu börjar det faktiskt bli dags för att sova, ska försöka slita mig från msn.. (A) Ska träffa Elisa och Hero imorgon eftermiddag och photoshopa lite bilder till hemsidan, kommer bli bra :)

Godnatt på er allihopa.. hörs imorgon :)

Fattig student

Kategori: Allmänt

Jag brukar, trots min fina lapp på dörren få ner lite blad då och då i brevinkastet.. tråkigt som jag har gick jag igenom tidningen "Din bostadsrätt" Rubriken "Klirr i kassan" fick upp mina ögon då jag känner mig väldigt extremt fattig just nu ^^ Men så fick jag se en artikel som gjorde mig lite gladare.. eller det är väl synd att säga.. så säger istället.. Yeah! tur att man bor klokt ;)

Snöööööööööön är här nu!

Kategori: Allmänt

Massa vitt på backen! yaaaay.. alla blir typ som barn igen :) Nu vill jag att det ska fortsätta samla på sig under natten så man kan få se riktig vinter imorgon när man vaknar :) Det positiva är ju att det är kallt så att det kommer säkert ligga kvar iaf de närmsta dagarna.. :D
Har nog samlat på sig ett par cm nu och det snöar fortfarande.. lycklig! <3

Oh happy day haha =)

Kategori: Allmänt

Hola hola.. vilken glad dag det blev ändå :D hehe.. lite seg föreläsning i skolan.. men Elisa och jag satt sen och ordnade med hemsidan... vi kom faktiskt rätt långt :) Hittade en ny mall som stämde in lite bättre på våran design.. wee.. Så nu har vi lagt in lite bilder och sånt :) Börjar se någolunda ut..
Sen när vi kommer ut så snöar det! yay! jag som blev besviken när jag hörde om snön i sthlm imorse men nu har den även kommit hit :D Och kallt som det är så förhoppningsvis ligger den kvar.. håll tummarna!
Nu ska jag laga lite mat, jag är jättehungrig! Får se vad som hittas i köket.. hehe.. är sugen på spagetti.. :O :P

Bara undrar...

Kategori: Allmänt

Nu ska jag tönta till mig lite.. vet inte om ni brukar titta på Ullared på tv.. men iaf, jag trodde att de brukar köra sina egna märken och sälja det där.. det gör dom naturligtvis också.. men titta vad jag hittade hemma igår när jag städade.. det står Gekås på den.. men kan inte komma ihåg att jag har köpt kökssvampar när jag har vart på Ullared..Det har väl aldrig riktigt stått överst på inköpslistan :P alltså måste jag ha köpt det i Borlänge.. varför säljer dom Gekås grejer i Borlänge? :D bara undrar liksom.. haha..


Mååååndag

Kategori: Allmänt

Godmorgon världen! hehe :P Helt galet.. jag är trött men ändå pigg idag.. gäspar massor men har faktiskt energi.. det är ovanligt på en måndag hehe..Är till och med uppe väldigt mycket tidigare än vad som behövs men men.. då försover jag mig inte iaf.. Har ingen lust med skola idag.. css del2 är det som gäller idag.. usch! Det gick inge vidare sist så

Nästa vecka är det julafton! :O det är sjukt.. galet det med.. redan herregud jag blir helt störd.. jag måste ut i veckan och köpa julklapp till Jennie och Jocke.. aaah först ger du idén om julklappsfri jul och sen har ni redan köpt :O ;)

Tv-dag

Kategori: Allmänt

Har fastnat framför tvn rätt mycket idag.. tittat på Run's house och de klassiska söndagsserierna (A) men var ute och samlade luft förut, de var skönt :) Har inte haft nån lust att blogga ..har ingen aning om vad jag ska skriva..
Johanna har skickat lite bilder idag, HAHA! man blir ju nästan rädd för sig själv :D

Nu ska jag titta på Solstorm hade jag tänkt.. och ta tag i disken.. tror jag har skola imorgon och pga sömnbrist inatt så ska jag väl försöka få mig i säng i tid.. :)

Ha det så bra allihopaaa

 HAHA söt jag var ;)

Söndag

Kategori: Allmänt

Goddagens .. :P för en gångs skull är det någolunda väder ute :) Jag kunde somna tillslut faktiskt också.. runt 7 imorse så somnade jag :) Så idag känner jag mig lite sliten.. men det överlever man.. klockan är alldeles för mycket nu så jag måste skynda mig att göra iordning mig eller nåt och ta mig ut innan det blir kolsvart! Har fortfarnde lite ont i magen men det överlevs ... Hörs senare I guess.. Herrå :)

Mår katastrof

Kategori: Allmänt

Seriöst.. slå en klubba i mitt huvud på en gång eller nåt.. jag vette tusan vad som hände.. la mig efter filmen men vaknade snart av att jag mår fruktansvärt illa :S hemsk magvärk, huvudvärk och allt snurrar ..så de senaste timmarna har jag typ legat förlamad och stirrat i sängen ^^ :S aaah jag har inte mått så här piss på lääääänge..vet inte när.. har inte fått nån sömn heller så just nu känner jag mig katastrof :(

Kändes som att mtv försökte trösta mig där ett tag med att spela bulletproof och whatchasay efter varandra .. wee :) har velat höra bulletproof i evigheter nu känns det som haha! Lite svårt att påverka radio och tv.. men men, Nu kan jag ju uppenbarligen sitta upp vid datorn så det kanske är någon slags positiv vändning.. snurrandet har lagt sig lite så .. jaa.. när smärtan ger sig ska jag försöka sova.. som att jag inte gjort det hela natten 8-) tss

Vad äre för elak bacill jag råkat ut för? :O

julkänslor

Kategori: Allmänt

Jag tänkte på det förut.. att det är ju mitten av december nu.. nåt fattas på tvn.. coca colas julreklam :O Men så fick jag se den nyss så nu är allt som det ska ;) haha..

Lördagsfilm

Kategori: Allmänt

Åh filmen vid din sida eller ja, engelsk titel Stepmom går på 4an nu :) För att vara lite extra smörig så måste jag säga att jag faktiskt tycker om den :O riktig snyftfilm som är skön att vila ögonen på en ensam lördagkväll.. hehe..

snark

Kategori: Allmänt

jag vill soooooooooooooooooova!

Dator vs. Nina

Kategori: Allmänt

Ont om ledigt diskutrymme? :O Okej :S Finns det inget ljud så ska datorn hoppa på mig med nästa grej.. att tvinga mig ta bort bilder =/ Min dator har vänt sig mot mig totalt!

Nina=nästa robinson? :O

Kategori: Allmänt

Skulle ni klara av livet deltagarna har i robinson? (haha sjukt, min hjärna fick för sig sådär att robinson är ett helt vrickat ord och vet typ inte vad det betyder :P ) men men.. Undra hur länge man skulle klara sig på ön.. att leva på mindre mängd mat skulle nog inte vara några direkta jätteproblem tror jag.. inte för mig iaf.. som inte är så vältränad ;) Däremot att inte kunna få ha sin egentid och leva utan alla bekvämligheter som man har hemma.. Och allt gnäll som blir.. alla dåliga attityder! ;P det skulle vara värre för min del.. utan rätt personer skulle jag nog inte klara mig särskilt länge.. skulle säkert vara den som blev utrustad först för att jag gick alla andra på nerverna.. eller för att de kände mest hot från mig ;) hahaha.. :D

Skummaste drömmen ^^

Kategori: Allmänt

Har jag berättat om min helt otroligt knäppa dröm jag hade inatt?:O har inte glömt bort den än så jaa.. varför inte skriva ner den haha..

Började med att vi skulle ha lektion i Sala och Johanna gick helt plötsligt i våran klass.. så vi skulle gemensamt några stycken i klassen passa ett tåg till sala från borlänge.. Men nånting hände på vägen så att vi missade tåget..Istället bestämde vi oss för att ta "genvägen" förbi uppsala där Johannas bröder bodde i nån rolig studentkorridor.. hon ville träffa dom så vi åkte dit.. Där sprang jag runt i konstiga korridorer och letade efter en toalett med lås.. men det fanns inga :O träffade istället på Heidi och Spencer (från the hills om någon mot förmodan skulle missat det) Dom var sena till sitt bröllop och de letade efter en fotograf.. jag fick jobbet.. :S :P
Så där sprang vi allihopa runt.. tog kort på allt och inget tills vi kom fram till att shit tåget till sala går snart så vi var tvugna att skynda oss till stationen.. Heidi och Spencer följde med och på nåt sätt fick jag för mig helt plötsligt att  jag glömt fota själva bröllopet =/ Aja.. vi sprang till stationen och hann precis med tåget till sala.. dock bara halva gruppen! :O De andra vet jag inte vart de tog vägen.. Iaf så på tåget så dog Heidi och jag försökte få liv i henne igen.. hm.. vet dock inte om jag lyckades.. för mitt i allt så stannade tåget och sen vaknade jag :O

It's on bitch!

Kategori: Allmänt

Ett litet smakprov på typ världens bästa grej.. :P 

Melin! says:
ÅÅÅÅH, försöker blogga


Nina says:
skriv om makeup fau gangsthas


Melin! says:
Alltså, du är ju fett smart bitch!


Melin! says:
Kan inte du starta en gangstahblogg?


Melin! says:
Du och jag kan ha en tillsammans Typ inläggen kan se ut så här:


Melin! says:
Yo! Idag laggade jag upp från kärleksmadrassen typ vid 7ish. Fett najs! Nu ska jag supa oboy. Bye Bitches and hoes and broes!


Melin! says:
Blingaling! / Eran Superbitch Melin


Nina says:
its on bitch! yo!hanson, det får bli mitt nick


Melin! says:
Meliscious och Yo!Hanson


Nina says:
kaching!


Melin! says:
Yo! Idag ska jag chilla med bruschan min. Vi ska kasha kebab och knega framför en rullesh. Fett najs! Sen ska jag typ ut och röja med mina polers, Gangstah-Hasse och Gretish


Nina says:
eeey! fett sne på lirarn breve som fucking röjer kåken


Melin! says:
HAHAHAHAHAHA jag svimmar, Fett sne?! Du är bättre på gangstah än jag


Nina says:
ja chillar fett mycke me mina brushur


Melin! says:
Har dem fett mycket kroppsbehårish på kroppenish?


Nina says:
riktigt crapish faktish


Melin! says:
Tagga ner nu! Fram med den fucking hairhyveln!


Nina says:
chilla för fan! va är ditt fucking problem!?


Melin! says:
Muckar du? Jag fucking throwar mina brushor på dig din dvärgish!


Nina says:
aaukta ey! va ska du göra!


Melin! says:
Jag ska fett mycket kasta kebab på ditt nylle!

mumsfilibaba

Kategori: Allmänt

Osötad nyponsoppa.. oh my.. det är inte gott! :P men jag har hört att det ska vara bra med tanke på all mängd fibrer och c-vitamin.. och eftersom jag har resurser i skåpet så tänkte jag att det skulle kunna passa som lite frukost/lunchaktigt.. ^^ hehe..
Nej sen är det dags att fixa iordning sig och ta sig ut.. tänkte ta en prommis över till andra sidan stan eller något åt det hållet :)  Det snöar tydligen hemma :( ledsen jag blir..

..

Kategori: Allmänt

En väg utan hinder är ingen utmaning, lärdomarna kommer under resans gång, inte vid resans mål..

Var e du?

Kategori: Allmänt

Kom i säng lite för sent.. runt halv5 kanske.. fråga inte varför ingen vet ändå.. men jag lovar att när jag vaknade vid ett tillfälle imorse så lös solen! :O Det gör den dock inte nu.. tyckte det skulle bli snö i helgen, det visade dom på vädret häromdan.. så vart är du snöööööööööööööööö...

Telefoner

Kategori: Allmänt

Jag vill så himla gärna ha allt just nu ^^ Men allra överst på listan ligger faktiskt en ny mobil.. eller dator.. eller jag vet faktiskt inte vilket som kommer överst :O men skit samma.. har tittat på olika mobiler nu och det är några jag fastnat för.. modellmässigt vill säga :) Jag som varit så himla anti samsung har faktiskt fastnat galet mycket för ett par av deras modeller..



Annars så hittade jag några andra stiliga också ^^





Nödlösning

Kategori: Allmänt

Tog till nödlösning... radio! Va tusan.. vem lyssnar på radio nu förtiden? :S pop är inte direkt min favoritsmak på musik.. men men.. vad ska man göra..
Kopplade i min gamla telefon, lyssnat på roliga inspelningar när jag pratar med Mathias, Olles uttryck och det roligaste av allt, när Johanna pratar i sömnen :D haha.. så roligt varje gång..! hon var även omtänksam nog att eftersom jag inte har musik så spelade hon in en liten inspelning till mig och skickade.. vackert..mycket! :D
Har fortfarande tråkigt =/ Vet inte vad jag ska hitta på..


Dagens i-landsproblem

Kategori: Allmänt

Sitter och har vinnarlåten i skallen.. ^^ haha.. hejade på Calle men när man såg glädjen sen var det nog minst lika bra att Erik vann.. eller vad säger ni :) hehe..
Min kväll har vart lugn, minst sagt.. var till rätt pris och räddade kvällen/helgen.. frukostmat, schampoo..hårspray! ;) melon och godis.. (A) Fy Nina.. haha men det är fredag och då får man unna sig :)

Har tittat på lite allt möjligt på dumburken men inget vettigt direkt att vila ögonen på.. är inte trött heller längre vilket kan bli problematiskt då jag är sjukt uttråkad och har ingenting att göra! Plocka undan lite kläder kanske vore en bra idé.. eller plocka undan luftmadrassen och det dära från pappas övernattning..  Men kläderna jag plockar undan passar väl inte ens mig just nu haha så mycket som jag ätit idag känns det som =/ :P
Det får bli dagens I-landsproblem!

Superman

Kategori: Allmänt

Förresten.. jag är fortfarande frisk :O :D haha .. lite smått öm i armen och i vissa vinklar gör det kanske till och med ont..men fick sms av Hero som också tog den igår tydligen, hon ligger hemma med feber.. hm.. stackars människor :O Men jag kanske klarar mig iaf :) yay! jag är superman

Ska ha!!!!

Kategori: Allmänt

Oh my.. har ni nåt kul för er? Jag är trött och uttråkad.. tror jag ska mysa ner mig i sängen ikväll framför tvn..eller spela lite tv spel kanske ^^
Idag har jag vart i skolan, nähä ;) Fy fan vilken dryg flashlabb! alltid så svårt att hänga med när han babblar på hit och dit.. tryck här tryck där.. men det gick tillslut, Elisa och jag gick innan sista labben, gick till kupolen och tittade på julklappar och sånt.. bara för att vi kör julklappsfri jul så är det massor jag vill ha.. ni vet de där jet set klockorna? Den gula med glittrande stenar.. jag är som ett litet barn, vill ha vill ha vill ha!!!!!!!!! SKA HA snarare! :O

Jag lär ju också spara ihop pengar till ny dator, hur länge överlever man utan ljud.. utan musik.. :'(
Och mobilen vill jag ha ny också..! AAAAH vad allt kostar .. kostar skjortan alltihop

Elisa och jag gick till McDonals och käkade.. slutade med att vi satt där i närmare 3 timmar! :O Fråga inte hur, tiden gick och han som städade typ skrattade åt oss.. kanske för att vi satt kvar så länge? :P

Haha jag är rolig :P

Kategori: Allmänt

Jag har drömt om massa html-koder inatt.. vem drömmer om sånt? :O börjar bli hjärntvättad ;) hahaha.. vaknade inatt också av att det gjorde ont i armen :( Lite öm men nu äre inge mycke ändå :)
Så godmorgon på er! Nu ska jag käka frukoooooooost

Kan det bli mer misslyckat?

Kategori: Allmänt

Haha nu tog jag i.. men när jag kommer in i duschen ser jag att min schampooflaska har vält och allt åkt ut typ :O :( neeej.. hur kunde jag låta det hända.. och imorse tog typ min hårspray slut.. så imorgon kan det bli intressant hur håret löser sig :O Nu vet jag vad som står på helgens shoppinglista iaf haha.. Inget bra slut på dagen..

Värre än svininfluensan!

Kategori: Allmänt

Nu börjar klockan bli mycket :O jag är fortfarande frisk vet ni vad! hehe :) ingen konstig känsla what so ever.. så det är ju bra..
Har inte gjort så mycket ikväll.. sörjer över att mitt ljud på datorn inte fungerar :O:( Hur ska jag överleva det här.. det är ju värre än svinis ju.. :( :( :(

Pappa har landat efter julbordet också.. han verkar nöjd men trött.. så imorgon har jag personlig väckarklocka så risken att försova mig är nog väldigt liten.. ! :P Imorgon är det heldag i skolan med labbar för hela slanten, sen får vi se vad som händer.. :)

Nu är det iallafall dags för att hoppa in i duschen.. sen ska jag krypa neroch sova.. bra att ha nån här på kvällen med för då kommer man i säng i tid :) haha.. Nattinatti på er! sov gott :D

Smittad!

Kategori: Allmänt

Oj dagen har gått fort, ändå har den känts lång :O har suttit i skolan hela dagen med Elisa, vi har kämpat på med hemsidan.. fick pratat med Hans och fick veta att css inte alls är nödvändigt att använda till projektet, wiho! lovely! :D Så det gick ju lite bättre framåt då :)

Efter vi blivit klara för dagen så följde Elisa ner mig för att jag skulle vaccinera mig.. herregud! det var nästan hemskt att gå in där :O Själv för det första, Elisa väntade utanför.. och när jag kommer in så är det först typ tre pers som hoppar på mig och ger mig papper.. sen leds jag in i själva salen där massor av träbord står uppställda med trästolar :S stora gula nummerskyltar och en läskig sjuksköterska vid varje bord med sin korg med sprutor framför sig :S "min" sköterska var trotsallt rätt snäll ändå:) försiktig så det uppskattar jag väldigt! Vissa som tar sprutor är helt galna :P haha!
Så ja, får se om det var värt det nu då.. tror inte jag skulle blivit sjuk ändå så.. men då slipper jag tänka mer på det.. inom ett dygn ska jag ha blivit sjuk om jag nu ska bli det av vaccinet och än så länge ett par timmar efter känner jag mig fortfarande som Nina :D

Nu ska jag pumpa madrass.. Pappa ska sova hos mig inatt, han är på julbord.. så det är väl min uppgift som värd att fixa sovplatsen :P

Morrn!

Kategori: Allmänt

Morsning korsning :P haha.. nää åh vad allt känns värdelöst just nu.. men jag är åtminstone uppe i tid! Sitter kvar under täcket och myser men ska väl snart ta mig upp, magen kurrar och jag vill ha frukost :P
Har sovit ganska oroligt inatt och imorse vaknade jag med skaplig ångest =/ varför har jag ångest för :( Ingen aning..
men aja, hörs sen okiiiiii

Tagit ett beslut

Kategori: Allmänt

Jag har bestämt mig.. tror att det får bli vaccinering imorgon =/

Kreativt :D

Kategori: Allmänt

Bara för att jag är stolt över Elisas skiss över våran header :D
Såna här skills visar varför killarna fick spö i pictonary i Gävle! ;) hehe

röjning med matte

Kategori: Allmänt

Kvällen blev inte så tråkig som jag trodde ändå.. först skulle jag till Falun, sen skulle jag inte till Falun.. ^^ hehe.. men iaf, så fick jag sms om att matte var i stan på genomresa med sin lastbil :) Så jag träffade honom på kupolen där vi gick runt en sväng.. spenderade mesta tiden på Jula ^^ hehe.. (Nu är jag där med dom där jävla smileysarna iaf!)
Skulle skriva att vi tittade på gulliga fiskedrag, så nu har jag skrivit det med :P
Gick runt lite till och sen blev han hungrig och jag törstig så vi gick ut till lastbilen, stod där ett tag innan vi åkte till Burger King och käka lite :) Sen skjutsade han hem mig och helt plötsligt när vi närmar oss så skriker han ut "JA MEN HÄR HAR JAG JU VARIT FÖRR!" och det visade sig att medan han väntade på att jag skulle ta mig till kupolen har han stått alldeles i närheten på parkeringen och väntat på mig :O Skulle vi vetat det skulle han ju kunnat hämta mig direkt haha :P där ser man så det kan bli.. ^^

Nu på kvällen ringde pappa med inte så roliga nyheter dock =/
Men ja, nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova.. så att jag inte försover mig imorgon som jag gjorde idag..

Smileys

Kategori: Allmänt

^^ Hur förklarar man det? :O Vad betyder det egentligen? På de flesta smileys syns ju "uttrycken" Någolunda väl men har fått frågan några ggr hur man förklarar de här med "^^" Jag vet inte hur man beskriver det alls :P nåt man använder så ofta ändå.. haha galet :P

Någon som har en bra förklaring? ;) ^^ haha

Dagen

Kategori: Allmänt

Dagen började med att jag försov mig.. så lyckat att bara Nina klarar av det ^^ haha nej.. men vaknade 09.40 då bussen gick.. men jag skyndade på mig och åkte 10.00 bussen istället.. så blev ju ingen större försening.. :P  Mötte upp Elisa på bussen, wee :D kul att träffas igen efter en lååång vecka ^^ för mig iaf ;) haha men då är inte jag den som vart och njutit av solen heller ;P

Vi kom iallafall på en bra idé till projektet :) Så nu ska vi bara få ihop den.. började men så kom vi på att det kanske inte funkar.. Kanske lär göra om det i css istället.. får se när Hans svarat på mailet ^^

Jag vet inte alls vad jag ska göra ikväll :O Ha tråkigt I guess.. Ska iaf börja med att laga lite mat..

En halvmil på köpet ^^

Kategori: Allmänt

Hallu! :)
Förstår ni hur mycket jag fryser just nu! :O Ska alldeles snart byta kläder.. kommer direkt utifrån..Har vart i Falun och bussen hem var sen så jag fick gå från centrum, fick även gå in till centrum tidigare.. så aa.. gått en halvmil idag då, inte fy skam :P hehe..

Imorgon ska vi börja med hemsideprojektet.. får träffa Elisa igen, yay! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova.. ganska seg efter mitt omvända dygn (A) hehe godnatt allihopa

Frisk luft

Kategori: Allmänt

Nu så har jag vart och hämtat mitt inloggningskort och betalt min sista räkning som ligger och skräpar här.. :P skönt det var sista kostnaden till transportstyrelsen så nu kan jag helt glömma det där med körkortskostnader! :D weeee! för några år iaf ^^

Väntar på att Mathias ska vakna.. han gick och la sig typ lika sent/tidigt som mig imorse.. så jaa.. det lär väl dröja.. vet inte riktigt vad jag ska göra så länge.. plugga eller plocka undan grejer.. får se :)

Vad varmt det var ute idag förresten :O Vad tråkigt! jag vill ha vinterkyla nu nu nu nu!

Omvänt dygn

Kategori: Allmänt

Godmorgon allihopa, nu är jag tillbaka ^^ vet inte om jag känner mig särskilt levande dock.. hehe.. blev lite omvänt dygn..har suttit uppe hela natten och fixat på en grej.. kom i säng halv 9 imorse.. :O Vet inte när jag var vaken ett helt dygn sist.. (A) Men det är inget som kommer att ställa till problem så dont worry :) Lite mer sliten än vanligt bara ^^

Funderar på att gå upp och fixa iordning mig.. haha jag duschade och så innan jag la mig så slipper det nu (A) Jag är cp..Om allt går vägen så ska jag till Falun senare..ingen skola idag Men det är hög tid att sätta igång med projektarbete nr2 och ännu mera flashpluggning, samt xhtml/css pluggning och skriva powerpointsida till projekt nr1.. Ja hörrni låter det som att jag har tid att vara ledig egentligen?

Lär gå till posten med innan det är för sent att betala räkningen.. inte så förtjust i förseningsavgifter :P hehe :)

Tillfälligt avbrott

Kategori: Allmänt

Nej vet ni vad hörrni, nu ska ni få lite andrum från mig igen.. känner inte för att blogga mer ikväll.. återkommer imorgon.. godnatt på er!

wiho

Kategori: Allmänt

just ja, btw och apropå ingenting..toaletten är tyst :O yay! :D de höll på att gå mig på nerverna det där ljudet :P

Stora armbandsklockor

Kategori: Allmänt

Någon mer som lagt märke till hur stora armbandsklockor börjar komma fram alltmer? När jag köpte min var det åååh va stooor en sån kan man ju inte gå med.. värsta väggklockan på armen.. nu börjar det bli många som shoppar liknande modeller.. fan! Nu måste jag ju köpa nåt annat som bräcker det :O Jag vet vad jag vill ha så jaa om jag hittar det, då ni då kan ni ju drömma om att kunna härma mig igen ;)

Kom ihåg det sen när alla går runt med en väggklocka på armen..Nina var först! :O :D haha

Helvete

Kategori: Allmänt

jävla cp helvete satan äckel toalett! Sluta rinn! jag orkar inte med en trasig toalett! :O någon som vet hur man kan lösa problemet? Inte riktigt samma modell som hemma.. den brukar rinna där med.. men då kan man iaf lyfta och få bukt på problemet tillslut.. men nej nu har jag försökt och försökt.. ! AAAAAHHHHHH

En hälsning från Kalmar

Kategori: Allmänt

Jag blir så avundsjuk.. pappa ringde för en stund sen.. han tänkte på mig när han åkte genom Kalmar.. ååh jag älskar den staden! :O Vet inte riktigt varför den satt sig i min skalle..men sen första gången jag satte min fot där har jag bara trivts där på nåt sätt :) Garanterat en av Sveriges mysigaste städer!
Jag flyttar dit :O vem följer med? ;D hehe

Nu kan jag varva ner ^^

Kategori: Allmänt

Goddagens igen, visste ni förresten att jag brukar bli "mobbad" för att jag alltid säger goddag:P hah..kommer bara som nån slags reflex.. haha skit samma :)
Känner mig mycket gladare nu.. riktigt glad :D efter skolan så blev det istället efter mycket om och men att jag åkte direkt till Falun, träffade Mathias en sväng innan han började jobbet..Har saknat honom den senaste veckan, fick tillbaka välbehövlig energi :)

Orkar inte ta mig ut i regnet och hämta bankgrejerna på posten så gör det imorgon när jag är ledig.. jag vill baka lussebullar också :O kanske gör det nån dag om jag får paus från skolan^^

Nu blir det att titta på vänner och käka kiwi :P

Nina fattar nada

Kategori: Allmänt

Blir galen! Fattar nada av labben, nada nada nada! Ännu mer ångest.. och nu måste jag iväg för de andra står och köar för att få komma in och göra annat.. :S Hero drog och Elisa är borta.. vad bra det här projektet kommer att gå, den enda som går på lektionerna kan ingenting.. yay! Behöver mirakelhjälp eller nåt.. ^^

Så ja, det blir väl att ladda för bussen hemåt, vänta på att Mathias hör av sig, om jag ska ta mig in eller inte.. ska hämta ut mina bankgrejer annars :) och så var det nåt jag skulle köpa.. batterier tror jag:O Måste iaf hem med packningen, tack! ^^

skooola

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Eller det känns som jag har vart uppe väldigt länge redan :O Klev upp runt 6 och fixade iordning mig och packningen.. sen skjutsade pappa mig till krylbo där jag hoppade på Borlängebussen..
Snacka om seg resa :O hittade lyckligtvis min mp3 i väskan så det var lite räddning :)
Är så avundsjuk på pappa som får åka ner på kul saker!! jobb iofs men de runtomkring liksom :)

Kom fram till skolan så har precis överlevt föreläsning om css.. jag blir glad om jag själv förstår mina anteckningar hehe.. herrejisses..Lunch nu då.. funderar på att göra labben jag missat om tabeller, om inte css labben är uppe.. ska antagligen till Falun sen så ju tidigare jag blir klar, desto bättre mjao ..

Hungrig är jag också men har matlåda med mig :O Ser dock lite cp ut om jag sitter och äter det här.. ^^ eller jag vet inte.. lär ju ha nåt i mig.. nu ska jag försöka först och främst att locka hit Hero hit upp.. ryktas om att hon är där nere (A) :P

Frisören nästa!

Kategori: Allmänt

Nu har jag bestämt mig, under veckan ska jag ta tag i att beställa tid! Jag ska klippa av mitt långa tråkiga hår! :O

Gör ansvaret till någon annans än ditt..

Kategori: Allmänt

Seg söndag må jag säga.. men inget jag lider av.. suttit vid datorn mestadels..fy satan vilka töntar det finns därute!
Nej nu är jag på dåligt humör..nu ska jag sätta mig och lyssna på Kent en stund innan jag hoppar in i duschen.. det ska nog få upp det igen..
Blir nog tidigt i säng idag, ska upp tidigt imorgon och eftersom jag åker direkt till skolan så lär jag fixa iordning mig och allt hemma ^^

Myggor i december

Kategori: Allmänt

Det märks att man är ute på landet och använder ved som värmekälla.. haha, har bråkat med myggor två nätter i rad och imorse gav jag mig på en geting :O Som iofs gav sig på mig först ^^
Man skulle kunna tro att det är sommar hehe :P

Sunday without the sun ^^

Kategori: Allmänt

747 inlägg.. hehe 747 va roligt :)
Aja, sov till över 11 idag :O Lite trött är jag nu ändå.. blir så när man sover mycket ^^ hehe.. Har tittat lite på smörserierna som brukar gå på söndagar..så nu ska jag ta och skriva det där till skolan, skicka iväg det till carro sen får vi se om nåt roligare uppenbarar sig eller om det blir fortsättning på flash.. svårt att plugga på nåt när man inte vet vad man ska göra på tentan dock..

Höres jao!

Kvällen

Kategori: Allmänt

God kväll, god morgon, god natt.. vad ska man säga den här tiden egentligen ^^ hehe.. Vet inte vad jag gör uppe..antar att jag har fått dålig dygnsrytm så har svårt att sova så här "tidigt"
Har spenderat kvällen downstairs framför tvn med pappa.. Robinson, nån hajfilmsdokumentär och nån annan film..som jag iofs inte såg klart.
Imorgon (idag) är det söndag.. har inga planer för dagen..skriva klart det med skolan så slipper alla klaga sen.. har jag alltför tråkigt kan jag bada i alla andra skolgrejer med också.. ^^ hehe..

Jag vill följa med på pappas jobbresa nästa vecka.. han ska till karlskrona.. vill åka iväg nånstans.. bara få lite miljöombyte! men det innebär att jag blir borta halva veckan.. skola you know.. har iofs bara föreläsning på måndag och fredag.. sen vet jag inte hur mkt tid som ägnas till projekt.. Elisa kommer ju inte tillbaka förrän typ tisdag kanske?

Aja skit samma, nu ska jag tvinga mig till att sova! :P Godnatt allihopa <3

Humor

Kategori: Allmänt

Pappa drog ett fint skämt när vi tittade på program om hajar..

"Sjögurkor..är det dom vi kallar saltgurkor?" :D göteborgshumor är alltid av högsta kvalitet!


Kamel på motorvägen!

Kategori: Allmänt

Fick ett roligt sms av Jennie "Vi körde precis förbi en kamel på motorvägen! :O " haha :D galet vad man kan se på vägarna va.. Även om den nu stod i en trailer ;)

Det närmar sig konsert! :)

Kategori: Allmänt

Jag har nästan glömt :O december nu och en månad mindre kvar till mars och Gävle :)
Ni får säga vad ni vill men jag ser fram emot konserten minsann! kommer att bli grymt!

Nu ska jag försöka mig på labben i flash som inte gick så bra igår i skolan.. nämligen animera en liten fågel ;)



Intressant..

Kategori: Allmänt

Haha det här kan bli intressant, slängde med min halsduk in i tvätten, den har på nåt sätt blivit mer brun än vit inte mitt fel *host* ;)
risken är nu att den kommer att bli miniliten så jag är beredd på att lägga ut en kostnad för ny halsduk på budgeten den här månaden ^^

Minnen minsann

Kategori: Allmänt

Jag vill spola tillbaka ungefär 5 år av mitt liv..så mycket jag hade gjort annorlunda! och så mycket jag skulle vilja återuppleva :) men det är det som är så fint med minnen antar jag..
Hade lite svårt att somna igår så läste igenom min gamla dagbok eller vad man ska säga.. shit vilka minnen.. bråk med kompisarna för ingenting, Olles och min historia, familj, mathias.. oh my :)

Och apropå minnen, vill göra om min student! :O testade mössan idag och kom ihåg hur hemsk jag verkligen såg ut den dagen :O :D hjälp

 vackert..mycket vackert

Gammal dator blir som ny

Kategori: Allmänt

Hejsan, dåligt med bloggande igår :O men statistiken gick skapligt uppåt så det kanske är så ni vill ha det ;) få lite andrum från mig.. haha
Idag har jag kopplat upp den jättegamla datorn som vi har hemma, mammas gamla som hon köpte för typ 10-12 år sen :O gammalt.. spelade lite mario, keen och de klassiska spelen :D rätt kul..i  ungefär en kvart, sen tröttnade jag ^^

Nu ska jag försöka installera flash på min dator och träna lite.. funkar inte det så ska jag skriva metod2 det sista till projektet.. kul, inte!

Flash-igt^^

Kategori: Allmänt

Hej och hå vad det snöar :D typ det enda som känns bra just nu^^ eller nåt..
har kämpat med flash hela dagen, Har gjort några labbar nu så att jag börjar komma ikapp med allt känns det som..eller ja med fördel att jag ska komma ihåg och faktiskt kunna programmet sen =/ :P men den dagen den sorgen..

Jaha nu har alla gått tydligen :O Då går väl jag med då.. ^^ pappa ska hämta mig här utanför om sisådär en 20 min, en halvtimme..åker hem till landet..ska bli skönt faktiskt..ladda upp inför de två sista veckorna i dalarna ;) hehe :)

Morgon och det är vitt på backen :D

Kategori: Allmänt

Nu var jag på G med ett annat inlägg, men skit samma.. jag börjar om! jag tappade hakan när jag vinklade upp persiennerna.. det är vitt på backen.. alltså inte frostvitt utan vitt på riktigt! :O fotspår och allt :D hääärligt, jag som vart uppe halva natten.. att jag kunde missa en sån grej.. det måste ju ha snöat! ^^ najs!

KAN INTE SOVA!

Kategori: Allmänt

Jag blir så frustrerad, jag kan verkligen inte sova! :O Har försökt sen typ kl 11 att somna.,. slumrade till ett tag faktiskt men nej jag vaknar lika förbaskat igen!
Säkert bara för att jag måste upp tidigt imorgon! Tror att jag åker hem imorgon också så jag lär upp ännu tidigare för att packa med..

För att komma in på ingenting så fick jag mina nya papper idag på posten som pappa ordnat så snällt :) Från banken.. glömde att hämta ut mitt inloggningskort för typ en månad sen (A) Så jaa.. bättre lycka den här gången eller vad säger ni? ^^ Så snart kommer jag åt internetbanken igen, kan behövas då jag har en räkning som snart ska betalas ..

Men jaa.. för att komma tillbaka till huvudämnet.. hur gör man för att somna? :S eller ska jag helt enkelt bara sitta uppe och uggla tills det är dags att gå upp ändå? :S blir som sagt väldigt frustrerad..Där fick man igen för världens sämsta vecka och för att jag typ sovit mig igenom den..!

Nina är duktig :D

Kategori: Allmänt

Lyssnade på Sazzos kommentar om städningen och tog mig för att göra rent i lägenheten :D Förutom skrivbordet så ser det riktigt hyggligt ut faktiskt :) Skurat golv, dammsugit och dammtorkat.. diskat och skurat inne på toaletten.. känns bra :) nu äre fräscht här inne minsann!

En sväng på kupolen..

Kategori: Allmänt

Den här torsdagen blev ganska okej ändå.. hittills.. nu är det iofs kväll och det är då tankarna kommer.. har iaf fått livstecken från en someone.. de känns bra :)
Det var tänkt för ett par timmar sen att vi skulle ta oss hemåt, blev inte riktigt så naj! Vi stannade till på kupolen och fikade på Wayne's, latte med karamellsmak för Nina, vanlig kaffe för Hero samt kladdkaka och morotskaka blev det att dela på :) riktigt gott var det.. jag blir fascinerad varje gång så kloka ord Hero säger till mig.. hon vet verkligen hur man får andra att känna sig uppskattade..Det gäller egentligen alla mina vänner :) <3 Ingen har anledning att känna sig glömd!

Efter fikat så gick vi runt i lite butiker. Hon var mitt smakråd då de gällde smink..min mascara säger typ poff varje gång jag öppnar den, så kommer det massa svart damm ur ;) Så jag tyckte det var dags för ny :D haha Och min foundation är jag så sjukt kasst trött på! Den bara förstör min hy :S och jättemegaflottig är den med.. så nej tack, inte den nå mer :)

Lika kallt ute idag är det med.. men det är skönt när man är påklädd..snöade till och med förut litegrann :D ytterst lite dock.. så nej Det blir nog ingen pulka imorgon till skolan som Johanna föreslog :P

Jag tänkte vara lite annorlunda idag, nämligen skippa tvn.. ta hand om lägenheten och mig själv istället.. synd att jag inte har nåt badkar :O kanske nån granne har ;) hahaha skoja :D

Vad vore en dammsugare utan sug?

Kategori: Allmänt

Haha jag måste berätta om en rolig grej Hero kläckte ur sig för en stund sen! :P
Hon visade en dammsugare som hon köpt via tradera och vi tittade på specifikationerna ^^Då säger hon "Titta Nina vilka grejer den har! Sug och allt!"
så klockrent :D
Visade sig sen att den tydligen är ganska högljudd och varning för sovare.. bra klipp Hero! Yes! ;)

En bit på vägen

Kategori: Allmänt

Har suttit hela dagen i skolan med Hero känns det som.. men några timmar iaf..skrivit den där omtalade metod 2 som alla i gruppen spekulerar om^^ Så nu ska det nog vara ordnat förhoppningsvis, förutsatt att vi inte skrivit nåt dåligt hehe :P
Nu ska jag bråka med flash igen, tänkte vänta på Hero som gick ut för att röka.. men hon har vart borta typ en halvtimme :O Nu får hon komma tillbaka tycker jag! ^^jag är trött och hungrig och irriterad på allt som har med skolan att göra.. usch jag ligger efter alltför mycket!
kan iallafall sitta och roa mig med att lyssna på andra här inne som diskuterar hur man uttalar ordet crème fraiche.. :S "vissa säger creme fräsh och det gör mig så hiimla spyfärdig!" Hahaha :D töntar ;)

Ska träffa Hero nu..

Kategori: Allmänt

Lite ändrade planer.. Hero ville träffas innan 3 och jobba med projektet, så fine.. får passa på när hon kan.. håll tummarna att jag inte drabbas av hennes virus som härjar i kroppen bara :O så mycket som hon åkt in och ut från sjukhuset den senaste tiden.. ojoj =/ aja :) Sen drar jag som sagt till skolan och bråkar med flash..
Så vi hörs någon gång under eller efter det.. :)

Häärråå :)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Nämen jag kunde ha legat och sovit den här tiden nu ^^ De har lagt upp grejer på schemat iaf så kan inte komma åt datorn förrän efter tre.. hm okej.. men då blir det att städa lite hemma först istället :) om jag orkar (A) plocka undan kläderna är iaf ett måste! Lovar att skillnaden kommer bli stor bara tack vare det :P

Har ni själva sovit gott? Jag har drömt ganska konstigt om lite olika saker =/ ^^ men men..
Ser det inte lite extra kallt ut idag utanför fönstret? :O Har inte vart ute än men frosten ligger kvar.. tyvärr ingen sol idag .. men det här är ju Borlänge och det finns inte så många solstrålar som kommer igenom här ;)

Nattinatti

Kategori: Allmänt

Nu har jag läst på om metoder.. aah så förhoppningsvis träffar jag Hero imorgon så vi kan skriva ihop uppgiften, vore bra för gruppens skull :)
Såg även att Mac-salen var ledig hela dagen imorgon, det var den inte förut när jag kollade :OMen ja det vore ju kalas :) då kan jag dra dit i tid imorgon och jobba med Flash.. hoppas på att det funkar bättre då.. nu när jag har läst lite i boken med..
Nu är jag megatrött och hade tänkt sova! Men vi hörs imorgon

Harekanin! :)

Another breakdown

Kategori: Allmänt

Grattis, mer ansvar..! Ännu en uppgift man lär ta på sig för att allt ska gå ihop..Shit ligger verkligen efter och det finns knappt tid att ta igen det heller =/ Hur ska man göra under jul när ingen dator ändå klarar programmen och då man är på olika ställen? hur ska man kunna plugga till en tenta då ..

Musiken räddar kvällen

Kategori: Allmänt

Kylen full!

Kategori: Allmänt

Goderafton.. eller nåt :P hehe.. Fastnade jag i skolan eller vad hände? :O Nä faktiskt så funkade inte flash som jag ville så jag skrev ut papperna och tänkte ta mig hemåt.. pappa ringde och vi bestämde oss för att åka och handla mat åt mig :) Behövdes fyllas på lite i kylen..
Så jag tog mig hem, bussen var försenad så jag fick vänta på stan på nästa mot dala airport.. är det nån gång busschaufförerna är sega så är det när man har en tid att passa :O Bussen kommer in typ en minut innan avgång och ändå ska han ut och röka, prata och hela den svängen^^ haha men men :) Hämtade pappas pengar och så.. vi drog till coop, käkade lite macka innan vi handlade, vet ni vad jag saknat mest i mitt kylskåp nu ett tag ? FRUKT! Nåt gott och syrligt att kunna äta på kvällen... aaah nu har jag laddat upp med det med :) yay!

Jaa, så mycket mer har inte hänt hittills ikväll.. har tittat lite på tv.. har fortfarande ont i huvudet dock..nej nu ska jag hitta på nåt roligt :) skjuta undan alla dåliga tankar som kommer fram annars ..

Labbar

Kategori: Allmänt

Jaha nu har jag vart på föreläsning, vart mer om historia än det  riktiga ämnet känns det som.. nä men uppbyggnad och saker som ska tänkas på inför våran tenta sen då vi ska göra en multimediapresentation..herregud jag har ju missat alla laborationer hittills.. men dock nu så har jag fixat in mig i grupp 3 istället, var inga problem :) så jag gör de två senaste på fredag och nu sitter jag i skolan och ska göra övningslaben hade jag tänkt.. Får se hur det går ;) Har  ont i huvudet, tror det beror på stress =/ Känns som att allt bara knasar ihop sig..kommer aldrig klara de här två kurserna :S vill hoppa av skolan nu!
Btw ovant att sitta vid mac-dator :P haha.. blir helt virrig med alla kommandon .. var ett tag sen jag satt här minsann.. nu ska jag se hur det går att lösa labben så jag får komma hem och äta nån gång.. ^^ Härrrå

:)

Kategori: Allmänt

Visst älskar man den riktiga vinterkylan? :D
friskt, skönt och det knastrar så härligt under fötterna när man går :) Och så får man mysa in sig i tjocka kläder :)


Till skolan

Kategori: Allmänt

Så, nu börjar jag bli färdig.. ska iväg tidigare och försöka hinna ikapp lite på lunchen som sagt.. :) sitter nog kvar efter skolan också, men vi hörs när jag kommer hem i eftermiddag/kväll sen antar jag.. Ha en bra dag

Det ni!

Kategori: Allmänt

Nej solen ser faktiskt ut som att den stannar till ikväll, om man ska lita på SMHI ^^  såg även att det räknas bli snö senare i veckan, håller alla tummar jag har!

Godmorgon..

Kategori: Allmänt

xSolen skiner för tillfället idag med.. skönt det, men molnen ser ut att komma upp..
Ska till skolan om ett tag, fick mejl igår om att jag är inskriven i grupp 1.. bra jag som inte vart med på nån lab :S Måste försöka ändra det till grupp 3.. shit jag kanske borde skynda på lite, försöka komma åt skolans datorer under lunchen.. har ju hemsidan att jobba med också :S Men jag har ingen grupp! seriöst jag ger upp..

Det har verkligen vart så den här veckan.. eller ja, förra veckan var kalas men nu går allt tillbaka, når inte fram till dem som betyder och resten avskyr mig och tar ut all sin ilska på mig.. varför får alla andra förutom jag en ursäkt?

Aja, nu blir det duschen iaf..

Android, Windows eller Apple?

Kategori: Allmänt

Jag är fattig student, men ändå kan jag inte hjälpa att drömma mig bort efter ny mobil..mina nuvarande tejpade knappar börjar bli tröttsamma och att den hela tiden krånglar hjälper inte heller riktigt till att öka förtroendet för min telefon ^^
Min nästa telefon ska iallafall vara måttligt mer avancerad än vad jag har nu och jag ska satsa på någon som jag verkligen vill ha, som helst kan underlätta ännu mer i min vardag ..

Har tänkt på det där med Internet och olika operativsystem i mobiler.. har läst några artiklar och alla säger typ olika saker.. finns ju för och nackdelar med allt.. men om någon är mer kunnig i ämnet än mig.. vad bör man satsa på? :)

Exempel på länk om ämnet
http://www.nyteknik.se/nyheter/it_telekom/mobiltele/article637096.ece

Sen kväll med femman

Kategori: Allmänt

Allt känns så ensamt just nu!:O tiden går så långsamt och jag vill bara sova..!
Men ja, det är ju tisdag idag.. Christine, Brothers & Sisters och vänner på det.. det borde räcka för att få mig att somna, right..

Klättervägg

Kategori: Allmänt

Nästa vecka kanske det blir att utmana sig själv :D Eller ja.. Henrik och jag kanske ska klättra klättervägg ^^ hahafan va läskigt :P men vi ska se till att vara där då det finns instruktörer.. det kan behövas.. muahaha.
Men vi får väl se om det blir av.. vore kul att göra nåt som man inte håller på med varje dag :) Funderar även på att lära oss skejta :O oooh tänk Nina på en skateboard.. asnajs! eller fett nice! Som mamma skulle sagt ;)

Haha

Kategori: Allmänt

Mat och gamla One tree hill.. det är livet en tisdag eftermiddag ^^

Frisk luft från "köpstaden"

Kategori: Allmänt

Nu har jag komimt in, fått frisk luft i mig :) kallt och skönt hehe :D bra nu har vi fått riktig kyla, ge oss snön också ;) tänkte på en grej när jag gick förbi skylten som sitter när man kommer in mot Borlänge.. de har ändrat den.. säkert för längesen men har inte lagt märke till den förrän nu.. det stod iaf Borlänge - köpstaden.. HAHA.. med 80 butiker i centrum och 80 i kupolen.. wow :O ni måste flytta hit hörrni! ;)

Sista månaden på året..

Kategori: Allmänt

Shit det slog mig just.. 1 december idag! :O Sista månaden på året, snart börjar det om.. Det känns som att jag inte har lärt mig någonting, inte gjort nåt vettigt och som det ser ut nu så har jag hamnat tillbaka på ruta 1 tillslut ändå.. Några erfarenheter rikare ja, okej.. men i slutändan är allt precis som det var för ett år sedan ..läskigt

Solen!

Kategori: Allmänt

Man ser himlen idag :D yay! jag ska fixa iordning mig sen ska jag bara vara ute och njuta av vädret! :)