Snickarpartyt

Lördag 29 januari

Kategori: Allmänt

Hej på er! Är lite stressad men tänkte göra en snabb uppdatering :) Gårkvällen var väldigt trevlig med inflyttningsgalej hos Tommy, vi gick sedan ut en sväng på krogen.. väldigt intressant besök, haha! ringdans och solobattles ;) flum folk det fanns därinne.. Åkte sen hem och somnade rätt direkt :) Vaknade rätt tidigt idag med, kl 9 tror jag så segade rätt länge under förmiddagen så nu är jag jättestressad istället, måste packa ihop mina saker och få ordning på mig själv innan jag ska med tåget till Sala. Ännu en inflyttningsfest idag är det som gäller! Fröken Melin så att säga :) det ska bli riktigt kul att få träffa tjejerna igen! :)
Åker tillbaka upp till dalarna imorgon igen för dans, får se hur pigg man är då :D haha..

Hm undra vad man ska ha på sig idag! 

Harekanin!

                                          

Ett litet ansiktslyft för lägenheten

Kategori: Allmänt

Jag har ett bra tag nu nästan fått upp maginnehållet när jag är i min lägenhet för att allt matchar för mycket :P haha allt går i grönt, beige eller svart och det känns lite tråkigt, jag behöver mer färg i min vardag ^^ Idag när jag var ut o handlade hittade jag gardiner på rea, mhm! inga jag planerar att ha hela livet men tills vidare så tycker jag att det blev ett litet lyft :D det fick bli liiila gardiner och det känns bra med något annat faktiskt ;D hihi.. :) wei

                          

Fredag 28 januari

Kategori: Allmänt

Redan fredag idag! det är lite sjukt, men skönt :) och roligt! Idag är jag uppe tidigt, lite tidigare än vad jag tänkt mig dock ^^ men men.. klockan är lite över 8 och jag har vart uppe och beställt tågbiljetter, duschat, sminkat mig och så.. nu har jag bara resten av listan för dagen kvar ^^

* Leta igenom garderoben efter två dagars outfits dugliga för fest
* Dra till dollarstore på lite ärenden
* fixa dricka (läs inte alkohol)
* Ev. dra till kupolen och leta upp nåt att ha på mig
* Göra iordning överraskning
* Göra iordning mig
* Dra mot stan på inflyttningsfest
* HA ROLIGT!
* Åka hemåt och dumpa mig i sängen

Harekanin!

Mistakes

Kategori: Allmänt

Jag vet.. nu är jag här igen med min hiphop-musik.. men nu laddar jag inför dansen så får ha det som ursäkt :D lyssnade på den här låten hela vägen hem från stan, den är så najs! :) Immortal technique är najs! 

nej  hörrni, falun nästa, wish me luck!

Harekanin :)

                                

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Satan i gatan, kors i taket vad segt det var att gå upp ur sängen idag! hur trött som helst :) hehe..
men nu är jag uppe och ska snart åka iväg till skolan! tror det kommer gå rätt snabbt att fixa utkastet bara vi får tag på en dator ^^ Efteråt ska jag nog ta mig för ett par ärenden.. ta mig hemåt, byta om och åka in till Falun :)
Dans dans dans!

Gör som lilla figuren på min tröja och smajl! :P

                                        

Nattinatti

Kategori: Allmänt

Nu måste jag tvinga mig ner i sängen alldeles strax så att jag orkar upp i tid imorgon..skolan i borlänge får sig ett besök imorgon för omväxlingens skull ^^ hehe..
Åh vad svårt när man är så uppe i varv att tvinga sig att sova, lite som ett hopplöst fall känner jag mig nu..

Ääh packa väska och borsta tänderna nästa!

Efter att det har påpekats att jag nästan enbart lägger upp hiphop-låtar i min blogg så gör jag inte det idag bara för det ;D istället blir det något helt annat.. dör lite av lycka och värme inombords varje gång jag hör den här.. :)

                                

Harekanin!

Onsdag 26 januari

Kategori: Allmänt

Yo bro! ^^
Sitter och tittar på Sveriges mästerkock.. jag gillar hela masterchef idén och även om det är likadana moment inom typ varje land blir de ändå spännande :D hihi..
Idag annars har jag haft besök av både pappi och Elisa.. Pappi hjälpte mig att skruva upp magneter på garderoberna så att dom går att stänga, hur awesome är inte det då! :D super! Elisa och jag satt och planerade och kom fram till förslag på varumärken till reklamprojektet som är nästa kurs i skolan.. nu ska vi skicka in några slutliga förslag och sedan ska vi invänta svar från Karin som, om hon hinner svara ;), ska välja det slutliga förslaget som vi kör vidare på och utvecklar :)
Efter vi planerat klart sjöng vi en del singstar.. jag tycker vi rockar! hehe :D särskilt alla höga toner ;D

Nu är reklamen slut sen blire dans och sängen..

TORSDAG IMORGON! :D :D :D :D

:/

Kategori: Allmänt

Varför funkar det inte att länka klipp?

Tisdag 25 januari

Kategori: Allmänt

Nu är det redan kväll igen, tiden går faktiskt rätt snabbt ibland.. Vi fixade det som behövdes på uppsatsen och skrev ut den.. det som gav mest motstånd var faktiskt att vi inte hittade en tillräckligt stor häftapparat för att sätta ihop uppsatsen, som vi btw löste med en simpel hårnål ;D och att vi pinsamt nog fick springa runt som virriga hönor och leta efter vår lärares fack där vi skulle lämna in den.. (A) haha :) mötte turligt nog en annan av våra lärare som visade oss vägen, tjoho!
Åkte sedan tillbaka till Borlänge, hade tänkt göra lite ärenden men klockan var såpass mycket att jag inte orkade med mer än att besöka systemet..lite alkisvarning att ladda upp redan på en tisdag ;) haha men lika bra när man inte vet hur tiden ligger till resten av veckan..
Åkte hemåt och har mest tagit det lugnt, lämnat in uppsatsen i fronter med så nu äre bara att vänta på domedagen och vår bedömning hehe :D spännande! tränat lite dans med, jävla höfter att vara stela som jag vet inte vad ^^
Jag kan inte längta mer till torsdag! jag är laddad upp till tänderna för ny termin street! :D

Nu ska jag titta på tvn och försöka klura lite på reklamprojektet.. svårt det där med att vara kreativ på beställning ^^

Harekanin!

För mycket text i bloggen nu känner jag, så bjuder på en rolig bild jag hittade i datorn, ni anar inte vilka underliga bilder jag hittat idag haha ^^ Lite sommar skulle inte sitta fel ..

                        

Today

Kategori: Allmänt

Godmorgon.. eller vad det nu blir.. jag tycker att ju mer jag sover desto tröttare blir jag.. ^^
Nu ska jag iallafall alldeles snart ta mig till bussen, in till Falun och fixa det sista på uppsatsen med Elisa, den ska skickas iväg imorgon senast för bedömning.. spännande!
Sen blire nog en sväng på stan..tröök :D

Filmtajm

Kategori: Allmänt

Undrar om jag ska ge deja vu en tredje chans..Har aldrig tagit mig igenom hela filmen.. somnade sist nu för nån eller ett par veckor sen hos Mathias när vi skulle se den, vaknade sen upp i slutet och så var det massa spännande så jag vill se hela alltihop liksom :D Har ju hört att den ska vara så bra.. Kanske helt enkelt lyckas hålla mig vaken ikväll :)

Måndag 24 januari

Kategori: Allmänt

Hej!
Här sitter jag, ont i huvudet.. var dum nog och inte tittade bakom mig när jag lutade mig i sängen, fanns ingen kudde bakom och jag slängde snabbt med huvudet bakåt och smash! bakhuvudet trycktes upp rakt i sängramen.. :( det gjorde massa ont och jag blev massa yr..
Men men, idag då? Och igår.. jaa.. om man börjar igår så åkte jag upp tidigt till Falun och var där hela dagen, testade på ragga med Elisa och Linnea vilket var jätteroligt :) även om det var lite ont om plats i salen med alla tjejer.. och killen som var ensam där ;D
Efteråt gick vi upp til Linnea och fick i oss mat, hämtade ny energi och drog o testade på zumba-pass.. var sån gratis prova på gång uppe på lugnet, där var det väääldigt mycket folk! så fick skaka mycket på höfter och rumpa igår ;D
kom inte hem förrän efer 9 och hade rätt skapligt ont i huvudet så jag la mig i sängen direkt när jag kom hem, tittade på one tree hill och sedan somnade jag hur gott som helst efteråt :)

Upp tidigt idag för att åka till skolan, introduktion till nya kursen.. reklamprojekt.. verkar lite klurigt men det ska bli rätt kul ändå :) även om de blir mycket jobb äre ju annorlunda mot uppsatsen..
Var inte beredd på att vi skulle ha föreläsning efteråt men det gjorde inte så mycket :P det var intressant med säljteknik och pitchning.. haha ursäkta stavningen ;D
Efter föreläsningens slut satt jag och Elisa och gick igenom justeringar på uppsatsen som ska lämnas in i veckan.. det gick faktiskt smidigt så nu ska jag väl läsa igenom ikväll och se så att det låter bra och vågar lämna in den ^^
Åkte hemåt sen, pratade massa dans :) så när jag kom hem tränade jag lite på ragga-koreografin.. det ska bli så kul när vår street drar igång på torsdag! :D wiiie!
Har hunnit med lite besök också, och rensa golvet från saker.. flitig Nina!

Harekanin!

Lördag 22 januari

Kategori: Allmänt

Den här dagen har gått snabbt, småpysslade en del under dagen och helt plötsligt var det dags att gå ut för att möta upp Erika :) Vi kom fram till att vi inte har setts på 1½ år! :O Det mina damer och herrar är galet.. Vi hade som ni kan tänka er då mycket att prata om :) satt lite vid datorn, fixade käk och drinkade lite .. mycket trevligt :)
Följde sedan med ut o gick hem med henne så fick en liten extra promenad ^^ Annars har jag bara segat i soffan och tittat på tv med pappi resten av kvällen..sova nu för imorgon ska jag åka upp till dalarna igen, så vitt jag vet så äre dans på schemat imorgon? :)

Harekanin!
                            

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Jag har sovit oerhört dåligt inatt, vaknat hela tiden..så var uppe redan klockan 8 idag.. så kan de vara ibland! Rätt skönt att vara uppe i tid ändå..Då hinner man slänga in en extra laddning ved i spisen så det håller sig varmt inomhus :)
Idag är det lördag, ännu en dag att spendera här ute på landet.. ska hoppa in i duschen snart, städa undan lite och ladda tvättmaskinen, förhoppningsvis får jag träffa fröken Karlström idag, beroende på när hon kommer tillbaka från metropolen Avesta ^^
Även pappi kommer hem i eftermiddag så då blire lite socialt igen åtminstone :) tills vidare är det jag och Honey on our own ;D


Mr ekorre var på besök, kameran låg för långt bort så Nina hann varken ställa in den eller fokusera ordentligt på objektet ^^

Haha

Kategori: Allmänt

Hittade en rolig grej i en bild.. :D kanske fågel phoenix som återuppstår ur askan tonight? ;D 

         

Fredag 21 januari

Kategori: Allmänt

Hej o hå!
Blev lite impuls igår eftermiddag att åka med pappa hem till byn på uppdrag att vara hus- och kattvakt över helgen.. Pappa är i västerås och jobbar så jag sitter ensam hemma i stort hus.. småcreepy ..
Men jag har hunnit med rätt mycket idag ändå, har städat igenom huset och så har jag fotat lite.. lagat mat :) som blev massa gott.. vart ute, eldat, hämtat ved, kliat honey och handlat i lanthandeln som nu till och med har utökat sina öppettider till kl 20 på kvällarna.. utan att ha lunchrast ;) de ni..
Men jag har även hunnit med att ha rätt tråkigt, som nu typ :P tvn suger på fredagar, eller helger över huvud taget ^^ blir väl att se south park iaf en stund :) får passa på o titta när jag är här hemma ^^

                        

I drömmarnas värld

Kategori: Allmänt

Klockan är halv tolv och ändå sitter jag uppe, skäms nina! tar lite emot att lägga mig i sängen .. vet inte riktigt varför.. önskar nån låg och väntade på mig där :) jag försöker även smälta lite roligare saker, som att dansen börjar nu snart! roligt roligt! Ska nog även ta tag i tipset att skriva ner mina drömmar haha..helt galna grejer man drömmer, som tunnelbanorna jag skrev lite om förut och nu när jag somnade till ikväll drömde jag om att jag satt och sjöng singstar i en bil samtidigt som mathias desperat försökte förklara att han hade en dold identitet i ett annat land, crääzää! så om jag skriver ner vad jag drömmer så borde det ju bli en väldigt rolig läsning sedan.. :P

Nej nu ska jag tvinga mig ner i sängen och försöka koppla bort saknaden och frustrationen, bjuder på skön musik tills vidare.. godnatt!

                                

Onsdag 19 januari

Kategori: Allmänt

Godkväll..
Den här dagen har varit lång, men ändå inte .. blev väckt av sms 3 inatt.. drog mig till verkligheten från drömmarnas land och alla de tunnelbanor jag drömde om, haha! make no sense.. kunde inte somna om sen så blev till att gå upp tidigt, väldigt tidigt ^^
Men de var lite bra ändå för skulle upp tidigt till skolan, har glömt hur trist de var att åka buss i rusningstrafik med alla människor på supersmockfulla bussar..
Men vi kom fram och hann bli lagom nervösa inför opponering som ägde rum idag.. dagen med stort D liksom ;D jag måste säga att trots det hemska, konstant tjutande ljudet och den fruktansvärt kalla salen så skötte vi oss riktigt bra :) fick bra feedback på vår egen uppsats, vart positivt överraskad faktiskt :) kändes massa bra! svårt att försvara sig inför frågorna bara dock ^^ men men det tog vi igen på vår opponering där det kändes som dem höll med om att vi hittat relevanta synpunkter :)

Gick med Elisa på stan efteråt, käkade kina-buffé vilket var mycket gott :) mums.. och gick igenom Faluns utbud av affärer en vända med.. haha roligt att jag satte igång larm och typ hade sönder soptunnan inne på kicks ^^ good job!

Handlade lite frukostmat på vägen hem, satte mig i sängen, tvärslocknade såklart! typ det sista jag och Elisa pratade om innan jag åkte hemåt, somna inte när du kommer hem nu ;) vaknade igen halv 9.. ojojoj! fail, big fail.. men tänkte ändå ladda för sängen snart.. vore skönt att sova ut, utan att behöva sova bort halva dagen imorgon :)

Harekanin!

Tisdag 18 januari

Kategori: Allmänt

Hejhej..
Kom hem för lite mindre än en timme sedan, har vart hos Elisa hela dagen.. vi har skrivit ner och granskat inför opponering på uppsatserna imorgon.. jag har verkligen huvudvärk nu! och det värsta är att efter typ 8 timmar pluggning, slut för dagen? Näää jag ska ta mig igenom de andras uppsatser med för att ha koll på dem.. ^^ fan va drygt... kommer få sitta uppe hela natten..
Har gått runt med enorm saknad hela dagen, riktig abstinens.. skulle lätt velat bara springa o knacka på dörren.. men har man lovat att inte höra av sig så har man.. :)

Nej tablett och ett stort glas vatten nu! lägga mig i sängen, lyssna på musik och gå igenom uppsatser ett antal timmar framöver.. satsar pengar på att jag kommer somna ^^ Så kommer jag försova mig och glömma åka till skolan bara för att man inte haft lektion sen vad är det nu, november kanske? haha :P

Harekanin!

En gnällig Nina

Kategori: Allmänt

Vilken segdag! jag orkar verkligen inte ta mig för nåt alls! :/ blir helt galen på mig själv.. har försökt börja läsa uppsats hur många gånger som helst nu men allt låter bla bla bla och känner jag Helen och Helen rätt så är det verkligen inte det dem har skrivit! :P Tvn är samtidigt bara skit idag, brukar normalt leva på mtv under söndagarna men nu när kanalen är borttagen ur grundutbudet så ja, då blire lite svårt att titta.. ^^ vet verkligen inte vart jag ska ta vägen, snart kryper jag under täcket och bara sover bort resten av den här dagen..

Igår kväll

Kategori: Allmänt

Tog jag seriöst bort det förra inlägget? fan va smart jag är.. aja..
Skrev iallafall att jag var hos Elisa igår med hennes kompisar och firade hennes födelsedag :) det var roligt och vi åt pizza, dansade kinect, testade nytt spel som hon fick av mig och Elin.. det var rätt svårt haha :D men tror de flesta fick grepp om det tillslut ^^ Vi såg även på film.. Lägger upp lite bilder istället för att skriva i ord

Lördag 15 januari

Kategori: Allmänt

God eftermiddag på er!
Gårdagen och natten spenderades i Falun med ett litet inslag av Borlänge tillsammans med Mathias.. :) Åkte hem i förmiddags och kände mig skapligt ofräsch och nästan lite illamående på bussen hem.. vet inte vart dagen tagit vägen men nu är klockan iallafall över halv 5 och jag har en buss att passa kl 6! Dags att göra nåt åt mig själv så att inte duschen var förgäves ;) haha.. ska iväg ut till Romme och hem till Elisa som håller i lite födelsedagsfirande :) 22 år blir hon imorgon, woho!
Så nu ska jag sätta på ansiktet, leta ut nå kläder och försöka fixa håret :P
tror kameran får hänga med ikväll :)

Ha en bra lördag allihopa!

Harekanin!

Torsdag 13 januari

Kategori: Allmänt

Det här är typ första gången jag sätter mig ner på riktigt för den här dagen..förutom den slötiden jag hade imorse då innan jag klev upp ur sängen ^^
Har vart ute och tagit vara på det fina vädret :) superhärligt, gick förbi och köpte lite städgrejer för att ta tag i lägenheten, dock började jag med att rensa garderoberna när jag kom hem..shit vad med skräp! har vart ut med kassar hur många vändor som helst, ändå är hallen full med saker som ska slängas.. men nu är det lite renare iaf :) dörrarna går faktiskt att stänga.. haha..Jag gjorde även ett nytt försök att hänga upp spegeln på väggen, får se hur länge den sitter uppe nu ^^ haha passade även på att skura golv o möbler och köket efter jag lagat en hel del mat, en laddning lasagnette med curry och grönsaker, den var så himla god ni anar inte! :) muuuuums! sen gjorde jag även en laddning köttfärssås.. alltid skönt att ha matlådor o så om man inte orkar laga mat varje dag..^^ Skurade badrummet efter maten och lite så.. nu orkar jag inge mer, är trött så det blir nog att slänga mig i sängen framför tvn eller så..läsa uppsats kanske.. såå nej hörrni jag hann inte med hela mitt "Rom-bygge" idag men jag fick ändå en del gjort :) det behövdes ju göras..

Harekanin!

Rom byggdes inte på en dag..

Kategori: Allmänt

Gosh! jag har så mycket jag vill göra imorgon! (eller ja, senare idag haha) 

Jag vill iväg o köpa massa saker till en verkligen storstädning! och lite småpul som ska fixas här hemma..
Jag vill göra om min blogg så jag vill spåna o pula med den
Jag vill iväg o köpa lite inredningssaker som jag vill ha hem så det kan bli lite nytt o fräscht här
Jag vill klippa mig
Jag vill fixa present till Elisa
Jag vill baka! (men det betyder att jag måste äta upp det med, NO! haha)
Jag vill iväg o träffa härliga människor
Jag vill börja sätta mig in i uppsatsen som vi ska opponera på nästa vecka
Jag vill ut och fota
Jag vill ha mysig filmkväll
Jag vill laga massa mat o göra matlådor
Jag vill träna
Jag vill ha lång sovmorgon
Jag vill få igång min jävel till skrivare
Jag vill rensa ur mina garderober

Jag kan se det som omöjligt att hinna med allt det på en och samma dag va? :/

Kategori: Allmänt

                           

Onsdag 12 januari

Kategori: Allmänt

Oj vad dagen har rusat på! gick upp tidigt för att läsa igenom och fixa det sista på uppsatsen som sedan lämnades in..this is it! bara vänta på vad folk tycker då.. haha :) har redan upptäckt fel i den.. whooops (A)
Gjorde mig sedan iordning och åkte ner på stan, eller rättare sagt tog mig till kupolen för att träffa Hero :) Vi gick först runt och fyndade i affärer.. för 80 kr fick jag med mig hem ett par tröjor och lite underkläder.. billigt! Vi satt sedan och fikade innan vi gick hem till Hero.. på vägen stannade vi på tempo och handlade med oss lite mat o grejer.. Hero bjöd på god mat :) mums! Efter det satt vi och pratade om Tunisien och startade även upp en blogg åt henne ;D Tog halv 11-bussen hem och nu sitter jag här.. trött som bara den..

funderar på att klippa mig imorgon, är det en bra idé tro.. håret börjar bli lite slitet ^^

mjodu

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Jag orkar inte engagera mig i bloggen idag heller, imorgon tar vi nya tag känner jag.. vet inte om jag har haft en bra eller dålig dag.. fullt upp! men storhandlat fick jag gjort iallafall.. har nu välbehövligt fyllt upp köket med mat för ett bra tag framöver :) är det nåt jag inte har dåligt samvete att spendera nästan 700 kr på så äre mat!
Nu ska jag träna lite innan jag kryper till kojs.. jag orkar inte en natt till utan sömn.. då går jag under jorden seriöst..! 

Godnatt

Kategori: Allmänt

Avslutar kvällen med något lättsamt att lyssna på.. ^^

                      

Segis

Kategori: Allmänt

Hemma igen efter att först ha varit uppe hela natten och sen varit i Falun.. riktiga vänner ska man vara rädd om :) är rätt skapligt trött faktiskt fastän jag har sovit större delen av dagen, kanske det som är orsaken haha .. Ska ta o göra mig lite mat nu och sedan ska jag leta upp nån film som jag ska mysa ner mig framför..blir en lugn lördag

Harekanin!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Förstår inte att jag som sov så länge inatt kan vara så trött nu! dagen har gått sjukt snabbt! satt ett bra tag och läste igenom uppsatsen.. man är så insnöad så man ser knappt fel alls :) haha.. tog sedan avbrott från den och åkte in till Falun istället för att träffa Mathias.. vi tittade på ett par filmer innan det var dags för mig att gå till bussen.. det är ju "söndag" idag så det är ju inte direkt överflöd av bussar ..innebar även att jag fick gå hem från stan med.. tur att det inte är så kallt ute iallafall :) supertrött är jag nu! ska nog bädda ner mig i sängen och titta på south park, wiho! upp och plugga imorgon igen..

Harekanin!

..

Kategori: Allmänt

Jag tvärslocknade igår kväll.. kommer knappt ihåg nåt av att jag la mig i sängen :P relativt tidigt var det och sent vaknade jag idag ^^ så kan det gå.. har drömt sjuka saker inatt..
nu är klockan redan tolv så jag måste sätta igång o läsa uppsats, vi ska ha godkänt!!

Harekanin!

How to be gangster..

Kategori: Allmänt

Haha älskar de här killarna! deras videor är så grymma :D 

                 

What to do

Kategori: Allmänt

Klockan är 5 och jag har tvättat, jag har pluggat med Elisa, jag har ätit på restaurang med pappa och jag har fotat och övat med kameran .. Känner inte för att varva ner riktigt än, klumpen i magen har växt till sig igen så jag vill ha annat att tänka på.. Väntar på att Mathias ska vakna men det kan dröja så jag förbereder mig själv för en kväll hemma ändå, mickarna som ligger där på golvet under tvn ser lockande ut..ska man tönta till sig lite och sjunga lite singstar med sig själv kanske ^^ haha :) eller borde jag träna.. lite rädd för att jag kommer få håll direkt nu när magen är full med mat :)

Fördel med liten lägenhet

Kategori: Allmänt

Måste säga att bland den grymmaste julklappen måste vara mina sammanlagda 7.5 meter sladd jag fick av Jennie till lurarna :D tänk vad najs att kunna gå runt hela lägenheten och pyssla samtidigt som man hela tiden kan ha lurarna på sig och lyssna på bra musik :) Askalas!

                            

Mittiveckan

Kategori: Allmänt

Godmorgon! weird jag som nyss sa godnatt till Mathias som skulle sova ^^
Igår tror jag att jag somnade före 12 :O det har jag inte gjort sen jag kom hem till Borlänge..det var skönt och det hjälpte mig att komma upp i tid imorse till min bokade tvättid kl 7 :) bestämde mig till och med för att inte sova en extra timme medan maskinerna gick utan höll mig istället vaken och bytte sängkläder och msnade en stund.. Nu har jag nyss hämtat in allt från tvättstugan och fixat iordning mig, Elisa kommer hit runt 11 så vi ska fortsätta med uppsatsen.. Tills dess blire att läsa igenom teorierna igen..

Harekanin!
                                                     

Det som inte dödar härdar

Kategori: Allmänt

Tro det eller ej, jag hann upp imorse innan strömmen slogs av ^^ skapligt segt att ha klockan på ringning.. det är man inte van med längre då det blivit vana att sova sisådär minst 10-11 timmar varje natt.. Jag hann iallafall fixa iordning mig och till och med utnyttja fön och brödrost innan jag åkte iväg ut till Romme. Jag och Elisa satt fram till halv 3 och mixtrade med uppsatsen..att den aldrig ger sig ;D Efter det så dansade vi med deras kinect istället.. det var massa roligt :) svårt haha.. fick spö i typ alla danser :D jag bjuder på det ^^
Åkte hem med 5-bussen och har suttit och läst igenom lite på uppsatsen till imorgon..teorier och forskning..gjorde mig själv typ världens mest lyckade hallon-smoothie..jag blandade allt på känn och det blev perfekt!
Hittade även bortglömda bilder på datorn, haha vad mycket kul man har haft för sig :)

Nej nu ska jag packa ihop lite tvätt och ställa klockan på ringning igen innan jag kryper ner i sängen framför tvn. Förhoppningsvis somnar jag tidigt eftersom jag ska upp innan 7 imorgon.. vilken ovanligt behaglig dag :)



  

21:30

Kategori: Allmänt

Snart är det slut för idag! Var en ganska trög morgon ändå, blev inte mycket till städning gjord.. gav tillbaka Richards saker och gick sedan ut på fotorunda med Billie. kallt och grått var det utomhus men roligt för det och vi fick lite bilder tagna.. hittade ett par glasögon och en ballong under vägens gång med, haha..hur tappar/glömmer man ett par glasögon?
Lite senare på eftermiddagen var som sagt pappi förbi och sa hej :) pratade lite med honom, han var inte så chockad som jag trodde över mitt kameraköp ^^ Tog en träningsvända efteråt.. kändes inte lika jobbigt idag, förutom att jag har träningsvärk i vaderna som var skapligt jobbigt.. ätit mat och suttit vid datorn.. det var min dag ^^ Nu ska jag titta på CSI och lite annat gottigt innan det är dags för att sova, kommer vara strömlöst här imorgon fram till kl 14.. se till att ha datorn och telefon laddad eller vad ;D

Harekanin!

Better days

Kategori: Allmänt

                             

♪ ♪


                               

3e Januari

Kategori: Allmänt

Wow, jag har nog inte varit med om en sämre början på ett nytt år.. allt känns bara katastrofalt.. Men idag är dagen då jag ska börja gå vidare äre tänkt..lämna all skit bakom mig och gå in för att börja trivas med mig själv :) lite som ett nyårslöfte..tillsammans med att fokusera mer på fotograferingen då..
Testade en ny träningsvideo som jag fick med mig hem av mamma, känns verkligen cp att stå och träna framför tvn men de här var faktiskt rätt kul, men JOBBIGT! jag är aningen otränad så när jag äntligen överlevt pulsträningen och kom in på styrkan..ÄNNU MER PULS blandat i det! oh my..
Ska ge det ett nytt försök idag, innan dagen och planerna kommer igång.. det blir lite städning, träffa lite människor, vilka det blir riktigt vet jag inte än ^^ Tror pappi skulle komma förbi efter jobbet med..Trodde nästan det skulle bli soligt idag ute, men ack så fel man kan ha..