Snickarpartyt

Monday morning

Kategori: Allmänt

Puh..
Har inte riktigt hunnit med att varva ner men tänkte uppdatera lite om vad jag gjort idag innan jag börjar med maten, är så j*vla hungrig!
Men ja, dagen började inte så bra eller jag vaknade trött som en gnu och när jag skulle till bussen så hittade jag inte mina vantar så jag fick så lov att gå utan dem, kallt! :( När jag skulle på bussen kom jag på att mitt busskort har ju gått ut så skramlade ihop lite cash som låg i fickan, tur där!
Busschauffören skämtade om hur dyr bussbiljetten var och att jag blir fattig när jag betalt den.. han skulle bara veta ^^
Var iväg på bokad tid numero uno vilket gick snabbt, skönt nog.. hade sedan tid att döda innan mötet på arbetsförmedlingen så var runt en sväng på kupolen.. var inte så länge och passade på att fylla på mitt busskort när jag ändå gick förbi busstationen på vägen ner på stan, hon tyckte det såg slitet ut så fick ett helt nytt och ett nytt plastfodral ;D tackar!
mötet på arbetsförmedlingen gick faktiskt bra, hon hade för en gångs skull vaknat på rätt sida eller nåt för glad och hjälpsam var hon, till skillnad mot annars då hon brukar vara helt tvärtom ^^ nu är det letande av praktikplats som gäller och hon skulle vidarebefordra mitt cv till en tjej i något projekt där som visste en plats öppen på ett företag i falun, maybe maybe.. inte riktigt inom mitt område men det hade vart spännande :) och om någon månad får jag några kronor in på kontot.. snaaaaaaaart!

Efter mötet var jag iväg till gymmet, var lite seg i kroppen så körde ett längre och halvintensivt pass istället.. säkert inte lika bra men whatever..  nästan en timme på löpbandet, 20 minuter crosstrainer (ska fanimej besegra den helvetesmaskinen! :P ) och sen en hel del mage och bröstmuskelträning.. känns bra efteråt nu ändå :) tjejerna som jobbar där brukar säga att dem aldrig tränar mer än en timme i taget så har fått för mig att det är det ultimata? iofs är ju dom redan vältränade så jag behöver väl antagligen det dubbla varje dag :o men då lovar jag att min motivation dör ut inom en vecka.. det får ta sin tid helt enkelt..blev trött iaf..
Men så trött får jag inte vara, för nu måste jag bli klar med pm-uppgiften som jävlas.. har gett upp den hur många ggr som helst nu så sista chansen att lösa den ikväll.. wish me luck!


Återhämtad

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

glömmer bort att den här bloggen existerar from time to time.. först när jag sitter med saker som måste göras som jag inte vill göra då jag kommer på den.. inte riktigt så illa men håller faktiskt på att försöka få ihop pm-uppgiften som ska lämnas in imorgon, det går inge vidare..
Ska även upp tidigt imorgon vilket innebär att jag behöver sova nu men det går ju inte förrän jag är klar..

Helgen är iallafall snart slut, känns ju lite surt men skönt är att jag nu börjar må klart mycket bättre från förkylningen jag åkte på.. idag var enda problemet på dansen att min näsa rann hela tiden haha ^^ men min hals har känts bra så jag tog en vända till gymmet när jag kom tillbaka till borlänge, hallelujah :P nu ska jag kasta undan allt jag låtit mig "tröstäta" under dagarna jag vart hängig..
Det var sån perfekt stämning på gymmet, ni vet då det är ganska lite folk och de som finns där sköter sitt och alla flåsar på.. typ ensamt i omklädningsrummen och minimalt med tjatter..lugnt och skönt helt enkelt med plats för alla :)
fast fick sån sjuk kramp i mina vader på löpbandet, det gjorde verkligen helt groteskt ont i dem .. vet inte om de var stelhet eller vad det var, klarade ju dansen utan problem och hade ju gått bra nån kvart på bandet också innan men iallafall, var tvungen att kliva av..stretchade dem och tränade styrka istället, försökte gå tillbaka till bandet senare men det gjorde fortfarande ont så fick bli en kort tur på crosstrainern, min värsta fiende innan jag tog mig hem.. hoppas det har lagt sig till imorgon :)

Kul inlägg om mina krämpor^^ bjuder på det.. det händer inget i mitt liv just nu, allt står still ..it kind of sucks till och med..

blä

Kategori: Allmänt

Goddag

Idag blir det inte många knop gjorda känner jag.. hinner knappt andas mellan alla nysningar och hela bröstet gör ont :( yr oavsett om jag ligger ner eller står upp och äcklig huvudvärk..är jag besegrad? betyder det här att jag måste dras med förkylning massa veckor nu? :/
Så idag satsar jag på att vila, får hoppa träningen och stanna inomhus istället.. så förhoppningsvis mår jag bättre imorgon :) än så länge har jag ingen hosta iaf vilket brukar vara ett bra tecken!

Däremot måste jag försöka skriva PMuppgiften.. jag fattar typ ännu mindre av den än den förra men nu har jag bara mig själv att lita på ^^ det kommer ju inte gå så bra känns det som.. :/

Watch the throne

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Försöker ta ork till mig att skriva den sista PMuppgiften, det allra sista (förhoppningsvis) som ska göras i skolan innan den är ööööver.. lämnar sen min trygghetszon ^^
Men har tyvärr inte mkt till ork eller motivation just nu, känner att förkylningen smyger sig på ännu mer och jag har en strid med min kropp och immunförsvar.. jag ska minsann vinna den kampen! ;) vill inte bli sjuk :( Huvudvärken och segheten säger dock något annat..

Sitter istället och väntar på att klockan ska bli 21.00.. Start för House ikväll! hur great är inte det :) har längtat efter nya avsnitt att titta på nu när jag kommit ikapp med de andra säsongerna..så då är nina bänkad framför tvn ;)

För typ första gången ikväll fick jag nytta också av skräpmejl.. haha, från sån biljettköpssida på Internet som snällt meddelade mig om att Kanye West och Jay-Z spelar i Globen den 29e maj.. JAG VILL GÅÅ! så letar lite fler intresserade, någon? :) Måste såklart leta utrymme för det i min budget, nu jävlar måste jag ha ett jobb!! Jag som senast för en liten stund sen pratade med mamma om att jag ville prioritera dansen nu i fattighetens tider och då hon sa att man kan inte prioritera bort sig själv för mycket heller, vilket är mycket sant :) frågan är, vad vill jag mest.. dans en termin eller en kväll med kanye? faktiskt riktigt svårt beslut för mig och min besatthet (A)

Ska direkt lägga upp en annons på blocket och sälja av lite böcker..någon som vill köpa skolböcker, eller kläder kanske? har en hel garderob full med fina plagg som jag aldrig använder ^^ har sagt det förr och säger det igen, många bäckar små ;)
    

                                      

Måndagsbarn

Kategori: Allmänt

Hej!

Hela helgen har gått..vet inte vart jag lämnade er läsare sist, lördag nån gång tror jag? Var iallafall på tjejkväll eller vad man ska säga på kvällen, firade lite födelsedagar med tacos och sjukt god chokladtårta :) mmmm! det var väldigt trevligt och härliga personer som ni visar mig vad jag gör kvar i Borlänge :)
Igår var det söndag, större delen av dagen gick åt att ta mig till och från Falun .. Terminsstart på raggan stod på schemat :) skulle väldigt gärna vilja återuppta det den här terminen också.. kul vare iaf och jag ser fram emot torsdag då även det är dags att dra igång street dance också! :D
Efter dansen åkte jag tillbaka till Borlänge, passade på att träna lite eftersom jag hade en timme att döda innan bussen gick, hade redan gått till och från dansstudion i Falun så kände inte för att gå ännu mer.. haha lite dubbelmoral när jag tänker på det :)

Idag har jag vart ganska seg men har även hunnit med att ta itu med lite viktiga papper och fixat upp golvet här.. man kan se det igen, framsteg! ;) har börjat känna mig småhängig på kvällskvisten tyvärr.. det verkar som en förkylning är på ingång, vägrar! det förstör min träning :( och äventyrar dansen på torsdag om jag blir tillräckligt sjuk, så nej jag fokuserar på att hålla mig frisk istället, bättre det! :)

Har inga planer för morgondagen, ringa samtal, söka jobb och träffa Evelina på stan som ska köpa en bok av mig är väl det enda, eller ja det finns ju plats för en heldags jobb där eftersom jag lär anstränga mig en del för att få nå jobb nånstans.. 

Men nu är det dags att sova, har jätteont i huvudet!
Ha de gött!

                                               

Dagens fail

Kategori: Allmänt

Blev lite fail imorse! haha.. skrev ju att jag tänkte stänga av telefonen och aldrig skulle ställa klockan på ringning imorse.. well.. kan ha glömt de där detaljerna.. Alarmet låg kvar på telefonen sen under veckan så den ringde vid 7tiden, suck! hade jättesvårt att somna om efter det.. ett par timmar efter vaknade jag igen att telefonen surrade.. sms! då gav jag upp och lät bli att somna om..
Ska snart ner på stan och handla lite till ikväll, får se vad pengarna räcker till :/ sen får jag nog ta och städa upp lite här.. alla kläder ligger på golvet, igen ^^

Har sjukt ont i huvudet så det första blir att leta upp en ipren! ciaao

Blame game

Kategori: Allmänt

Godkväll :)
Medan ni andra är inställda på partymode denna fredag har jag en kväll då jag näst intill vägrar att lämna sängen haha.. vet inte riktigt hur jag mår idag, har gått upp och ner.. fysiskt då menar jag.. mått lite halvdåligt men vissa stunder har jag mått normalt..
Har knappt sovit inatt heller, vaknat hur många ggr som helst, av drömmar, ljud och jag vet inte allt.. vart så sur när jag trodde jag hade fått sova jättelänge och så visade det sig att jag endast sovit 20 minuter sen jag vaknade sist :P

Har även vart i skolan idag, kanske var det sista gången? :O Hade tenta.. det kändes att antingen gick det asbra eller så gick det apa, hoppas på det förstnämnda.. men blev lite stressad när väldigt många drog efter mindre än en timme, what? hur är det möjligt tycker jag som alltid vill dubbelchecka allt minst så där 20 ggr innan jag ens vågar lämna in ^^ Känns iallafall skönt att ha den gjord och när jag kom hem idag tog det inte lång stund innan jag faktiskt kom att tänka på att jag kan slappna av, behöver faktiskt inte plugga idag! PM-uppgiften kan få vänta till imorgon eller nästa vecka :)

Träffade pappa en stund efter tentan, han hämtade mig på stan efter jobbet vilket passade väldigt bra eftersom min buss var försenad :P fick lite papper som ska skickas in så jag kanske förhoppningsvis får lite pengar in på kontot snart :) räkningar ska betalas ni vet^^ han fick det att låta så enkelt, så lugnt vilket lugnade mina nerver ett antal nivåer..ångesten ligger kvar men känns lite bättre iallafall :)

Frös så sjukt mycket ett tag och hade ont i magen, kanske har med mitt mystiska mående att göra idag? men typ två minuter efter att jag kom in så tog jag fram energi nog till att ta mig till gymmet, sprang som fan idag.. fast han bredvid var typ maratonlöpare lr nåt så lite i lä låg man väl ändå.. men tog ut mig så mycket tills jag mådde illa och sen kom magvärken tillbaka..körde lite styrka på det så att det blev riktigt segt att ta sig hem efteråt hehe :)

Så jaa, ikväll har det blivit sängen och snart ska jag sova faktiskt, usch vad skönt med sovmorgon imorgon! aldrig att jag ställer klockan på ringning och jag ska nästan till och med stänga av telefonen :o ska titta på nån film eller kanske lite House nu innan jag somnar.. ni får ha det så bra!

Rainbow faces

Kategori: Allmänt

Hej!

Tisdag idag redan.. var uppe tidigt för att åka in till skolan.. skriva ut affärsplanen som skulle redovisas idag, behövde inte säga nåt sååå jag vet inte om det är bra eller dåligt ^^ märkte att vissa delar fattades i den men hoppas att den blir godkänd ändå!
På schemat stod det att vi skulle hålla på till 15 men vi var klara redan strax efter 12.. sköönt! tog mig hemåt och slocknade en stund i sängen .. efter det satt jag och läste lite ekonomi inför tentan innan jag åkte ner på stan för att träna.. Var tänkt att jag skulle träffa Hero där men hon blev försenad och var ute på annat så jag var där själv istället.. sprang som en galning så jag blev helt slut! :D var jätteskönt.. har lärt mig att man faktiskt har konditionen till det bara man vill, fyllde på mp3n med lite ny musik idag som peppade lite extra :) Vill ha nya lurar som sitter i när man springer, nu får jag se ut som en mupp med band runt huvudet ^^ haha..

Nu ska jag fortsätta lite med ekonomin och fixa lite andra praktiska saker.. såna tråkiga måste-göra som bara ger ångest.. nu är man inte fattig student längre, nu är man bara allmänt luspank :/ Ska se om jag kan leta upp lite saker att sälja kanske..några kronor här och där, många bäckar små ni vet :)


Hittade en gammal bild.. sommarljuuuuust hår :P

Life goes on, it gets so heavy..the wheel breaks the butterfly

Kategori: Allmänt

Tillbaka uppe i Borlänge, somnade om lite väl länge när jag kom upp :/ så har inte hunnit med så mycket idag på förmiddagen.. nu har jag iallafall förberett och gjort mig iordning inför möte med jobbcoach.. lite nervöst men det ska nog gå bra :) efter det blire träning och åka hem för att plugga massor av ekonomi! förutom sista PMuppgiften så är det här sista veckan med stora ansträngningar i skolan, efter tentan på fredag är jag så gott som fri! slutet är nära :D måste klara det!

Vill även säga grattis till världens bästa Elisa som fyller år idag! :) woho! <3

You can hate but never break me

Kategori: Allmänt

Söndag idag, vilket innebär att ännu en helg har gått.. den här helgen har vart bra för min oroliga själ :) hehe.. Kom iväg till Sala i fredags, tåget var till och med i tid ;) Lovisa mötte upp mig på stationen och sen åkte vi till Johanna för att fixa iordning oss..senare kom Saz också :) Hon hade med sig jelloshots i oerhört stora plastmuggar så de var lite småkämpigt att svepa dem hehe..
Det var en kul kväll :) var ner och åt god mat på Lindströms och livade upp hela restaurangen ^^ sedan tog vi oss till festen vi var bjudna till.. johannas polers och annat nytt folk som var där..vi sjöng massa singstar och lekte runt med en flaska grädde (från shotsen) haha.. populärt!
Senare drog vi vidare till folktomma statt men vi röjde dansgolvet ändå :) tills vi drog vidare hem till Johanna för "efterfest" med tjejmiddagsfrågor och allmänt tjöt..när folket gått hem kröp vi ner och sov..

I lördags klev vi ändå upp rätt tidigt, Lovisa var väl först upp runt kvart över 9 lr så :P Vi spelade tvspel ett tag innan vi åkte ut och käkade pizza..mums :)
Sedan kom pappa och hämtade mig, åkte med honom hem till Möklinta.. satt och skrev lite på uppsatsen som ska in idag..hjälp!
Blev sen tillfrågad om jag ville följa med på bio tillsammans med Erik, Johanna och Johan så jag åkte in till Sala igen, där pojkarna hämtade upp oss och vi åkte vidare till västerås :) Satt på donken en sväng innan filmen, the darkest hour 3d.. lite spännande kanske men nja, har sett bättre filmer :) hehe.. men det var trevligt ändå..

Sov rätt direkt efter jag kommit hem igen, hade lite sömn att ta igen :)
Idag ska jag först och främst skriva klart uppsatsen, sedan ska jag förbereda lite inför imorgon.. Visste inte att Sala hade så mycket gott i sig och så sköna människor :D nästan så att man inte vill tillbaka hem till dalarna ^^ kanske är det här mitt hem ändå?


Far from home

Kategori: Allmänt

Hej!

idag tänkte jag att jag skulle gå upp tidigt, för att jag har så mycket att göra.. snoozar fortfarande två jävla timmar så nej så blev det inte.. gick upp och duschade sen så somnade jag ytterligare ett par timmar.. seriöst.. hur kan man vara så trött?
Skulle iväg och handla och förstod att det blåste mycket ute, hördes liksom på ljudet men passade på när solen ändå lös.. sen när jag kommit ungefär halva vägen till affären så ser jag verkligen den gråa väggen med snö komma mot mig och vilket kaos de blev! typ alla "sprang" dvs kämpade sig in genom dörrarna på hemköp..  var massa snö och så mkt blåst att man knappt kom framåt.. hehe..
Var något bättre när jag kom ut igen så gick hemåt iaf.. har redan förlorat fyra timmar på mitt dagsschema ^^ Så har pysslat hemma, ska till bussen/tåget om typ 45 minuter.. kommer inte ha axlar kvar, eller ben heller för den delen.. har enorm träningsvärk i mina ben, rumpa och bröstmuskler idag.. skriker lite varje gång jag måste böja mig ner haha.. men det jag ville säga var att min packning är tung ^^

Bestämt mig dock för att byta om och sminka mig hos johanna innan vi ska på middag och festen.. ansiktet kommer vara rätt förstört då jag väl kommer fram till tåget, tydligen äre rätt mkt snö i sala/västerås med.. där spar jag ju lite tid!
Nu ska jag packa ner datorn och sedan ska jag leta kläder tills idag/ikväll.. lycka till då! hehe.. ni får ha en bra fredag! :)

Harekanin!

Living for the weekend

Kategori: Allmänt

Försöker packa inför helgen.. går inge vidare, hittar inge bra att ha på mig och med alla böcker, dator, dricka som ska med så kommer jag ha hur mkt som helst att bära! :( blä!
Men imorgon åker jag iallafall till Sala, ska träffa flickorna.. vi har bokat bord på restaurang sen ska vi på födelsedagsfest hos fröken melins polers.. ska bli kul att träffa nytt folk :)
På lördag åker jag till Möklinta och stannar där över helgen, blir nog lugnast i och med allt plugg jag har.. Fick veta idag att vi inte klarade PM-uppgiften, grattis extra mkt jobb!

Annars idag har jag vart i Falun en sväng, träffade Mathias igen och bytte tillbaka nycklarna.. kändes lite mer den här gången, men vill inte sätta mig i den situationen igen och jag känner mig fortfarande oerhört sviken..Aja, Åkte sedan tillbaka till Borlänge, hann med en sväng på systemet innan jag åkte till skolan för att ha föreläsning.. gick igenom PMet som typ halva klassen inte klarat och sen repeterade vi lite kalkylering inför tentan.. Efter skolan, som jag slutade en timme tidigare, wiho :) så åkte jag ner på stan och tog ett träningspass tillsammans med Hero igen :) Hon tar verkligen slut på mig haha.. kämpade sönder våra ben och bröstmuskler idag.. kommer kännas imorgon kan jag looova! ^^

Ikväll har jag sjukt mkt att göra, förutom packningen så måste jag diska, städa, plugga och helst komma i säng tidigt.. det ultimata vore att hinna skriva klart affärsplanen så jag slapp släpa datorn till sala :)

Harekanin!

Work it hard

Kategori: Allmänt

Godkväll!

Passar på att skriva ett inlägg nu när jag känner mig stark och innan kvällsdeppet sätter igång.. :)
Idag tänkte jag vara nyttig och plugga hela förmiddagen vilket jag verkligen behöver men neejdå.. sov såklart till 11 igen.. usch, mitt nyårslöfte borde vara att sluta snooza! jaa så får det bli..Men lite plugg fick jag gjort ändå, blir dock sur på boken som antingen har dåligt förklarat hur man löser uppgifterna eller så är uppgifterna helt cp eftersom de inte hör ihop med texten för fem öre.. fattar ju ingenting av dem!

Åkte sedan ner på stan för att träffa Hero, finally blev det av att träffas.. vi tog en fika på stan och pratade, sen gick vi till gymmet, är najs att vi går på samma gym och kan göra sällskap! :) Vi påbörjade ett bodypump pass och klarade cirkus en halvtimme innan hennes träningsvärk i benen från gårdagen blev för mycket och vi lämnade salen.. pinsamt men what to do :) vi klarar det nästa gång ;) vi gick istället till de andra maskinerna och tränade istället, och typ bergsklättrade (sjukt mycket lutning) i väldigt snabb fart på löpbanden..hej vad och rumpmuskler! ^^

Nu ska jag försöka lösa lite fler ekonomiuppgifter, alternativt skriva klart uppsatsen som ska in på söndag!? har vart inställd på onsdag nästa vecka.. fuck.. ännu mer stress, grattis.. oooorkar inte..Ska även kolla på Sveriges Mästerkock och frestas av all god mat :D

Harekanin!

Said what?

Kategori: Allmänt

Något jag har tänkt på de senaste dagarna då jag försökt hitta saker som får mig att skratta, är Family Guy och de roliga uttalen Stewie gör..erkänn att liiiite kul är det? :)



Lemon tree

Kategori: Allmänt

Hej o hå

Dagen har gått ganska snabbt ändå.. haft föreläsning i ekonomistyrning, vi halva gruppen som läser nåt extra poäng på kursen.. har ju läst en hel kurs ekonomistyrning så det vore ju orimligt att jag inte skulle hängt med ^^
Efteråt drog jag till gymmet, fick verkligen slita mig dit men det är ju som det alltid är, att det känns bra när man väl är där.. bestämde mig för att gå in ganska hårt och trött blev jag.. kommer säkert ha träningsvärk imorgon också..Träffade på Hero där med :) Hon skulle på nå pass, vi kanske ska träffas imorgon och då kanske vi ska passa på att ta en träningsvända tillsammans också.. vore kul med träningsbuddy :)

På vägen hem gick jag förbi Hemköp och hämtade ut mitt paket som låg på posten, lite lukta gott grejer som jag har saknat hemma.. nu kan jag känna mig fräsch igen :) 

                                 
Body butter med doften "Clementine Crush"
Två flaskor med kroppsvatten/body splash med dofterna "Rasberry Juice" Samt "Peach & Apricot"
Och ett par gratisprover, nån parfym och en sjögräskräm

Allt luktar hur gott som helst, och det kanske är ganska tydligt att jag gillar fruktiga dofter? :) hehe, speciellt den blandningen mellan citrusdofter och lite sötare.. Så nu kan jag lukta gott! förhoppningsvis tycker andra det också

Just nu håller jag på och tittar på Sveriges Mästerkock, all mat ser så god ut..Efter det ska jag sätta mig ett tag och plugga till ekonomitentan.. det förstör ju kvällen/dagen ganska rejält.. även om känslan inuti redan förstört en hel del..

Harekanin

Without you

Kategori: Allmänt

Goddag

Gårkvällen slutade verkligen inte att gå neråt..nytt på nytt bara dök upp.. vill bara blunda och när jag öppnar ögonen så ska allt kännas bra igen..
Gick dock bättre än väntat i Falun, det kändes lite underligt faktiskt att alla känslor blev som bortblåsta, men blev inte ledsen som jag trodde och inte arg.. Efteråt kände jag mig mest tom, det gör jag fortfarande.. känns ändå tråkigt att man ska behöva lämna fem år med minnen bakom sig :/ Däremot blev det fel med nycklarna så måste fortfarande till Falun igen för att byta tillbaks dem..tillbaks på ruta ett..
Efteråt åkte pappa och jag tillbaka till Borlänge, åt mat på Max.. jag har undvikt socker i nån vecka nu och när jag drack colan där, den vanliga ni vet med socker.. trodde inte mina smaklökar men det var inte ens gott! :O what!? cola, inte gott? det smakar ju bara socker och slisk.. nu blir jag lite ledsen eftersom jag älskat de innan hehe :D men antar att det är något man vänjer sig av med ganska snabbt, sockret.. hoppas jag eftersom det vore ju rätt bra att inte behöva ha det behovet längre..
Kom hem runt halv 11, la mig rätt direkt i sängen .. tänkte igenom allt och alla vilket resulterade i att jag låg vaken till 3 inatt.. vid 7 ringde klockan för att pappa skulle upp till jobbet, tänkte att jag skulle hålla mig vaken, dra till gymmet eller nåt.. men lite Nina finns det tydligen kvar i mig, somnade om och vaknade vid 11 igen ^^
Idag känns allt lika vidrigt som igår, och som dagen innan det, och innan det... Har skola i eftermiddag, det är allt jag vet om dagen, borde fixa ett par ärenden dock, och plugga, och träna, och fixa nyckeln..längtar tills den dagen kommer då man vaknar upp glad igen, eller behöver inte känna mig glad men jag hade uppskattat lite ljusning och hopp just nu!

harebra

Heartless

Kategori: Allmänt

Blev inte riktigt de planer jag tänkt mig för idag.. Åkte in till stan och skrev ut papperna, kom på när jag lagt de på brevlådan att jag antagligen behöver ett extra frimärke så jag får väl skicka om dom.. segt..
Blev inte att träffa Hero eftersom hon var upptagen med annat, men vi ska försöka träffas senare i veckan istället :)
Har suttit vid tvn annars mest idag, pluggat lite ekonomi.. om en stund kommer pappa och då ska vi till falun för att möta upp Mathias, yep.. its true.. lämna hans saker och hämta nyckeln, sjukt splittrade känslor över det och jag är mest orolig för hur jag kommer att reagera.. troligtvis en hel del tårar efteråt och en fruktansvärd huvudvärk pga all stress och alla tankar inför det..
Pappa ska sova här med i och med att han jobbat över så får iofs sällskap, kan ju vara skönt.. hoppas jag, synd om honom om jag blir alltför ledsen eller arg över att mötas ^^

Ska försöka få i mig nåt att äta, de två senaste dagarna har det vart lite av lägsta prioritet.. börjar bli ganska hungrig heh..

Om jag överlever vilket kan bli antagligen bland den värsta kvällen på länge, så hör jag av mig mer imorgon.. Eller så känner jag väldig lättnad och allt vänder till det bättre..hur som helst..
herråå

Hard to say I'm sorry

Kategori: Allmänt

Hej på er..
Jag är trött, så trött! Har knappt fått nån sömn på två nätter nu och det börjar väl ge spår.. Hade en väldigt seg helg med massa plugg men liiite till sen ska jag nog vara klar med affärsplanen, då kan jag tentaplugga till ekonomin..som sagt, trött..
Hur som helst, ska snart åka in till stan, skriva ut papper och träffa Hero..vilket iofs var längesedan så det ska bli treevligt :) Får se om jag orkar med en träningsvända efter det, annars åker jag hem och dumpar mig i sängen.. Sveriges Mästerkock har premiär ikväll! whop whop! :)

Maximal crazy

Kategori: Allmänt

Usch nåt äckligt hände mig nyss.. har ingen direkt aning om varför och har inte känt så på flera år.. eller det var iallafall väldigt längesen..nästan lite som panikångest eller något :/
Sitter och skriver på uppsatsen och helt plötsligt börjar det krypa i hela kroppen på mig, gör riktigt ont i armen och typ uppe vid skulderbladet.. hypokondriker som jag är får jag alltid för mig att det är hjärtinfarkt och en känsla sätter in i kroppen.. jag är stensäker på att jag kommer att falla pladask ner på golvet, sluta andas.. Vilket gör det sjukt svårt att faktiskt andas vilket leder till att jag börjar hyperventilera..

Skönt nog har jag lärt mig knep med tiden som får mig att lugna ner kroppen och ikväll nu gick det ganska snabbt över med lite musik och djupa andetag :) Så pappi slapp paniksamtal som ofta inträffade när jag var mindre och hade såna här känslor återkommande.. ;D ^^
Men själva känslan, hjärnan som är så säker på att man ska kollapsa är så äcklig, jag vet inte ens varför jag fick de nu, satt ju bara och skrev :O knasigt..aja, nu är jag mig själv igen och de känns helt okej :)

Men ja, vad har ni för er denna fredag då? roligare än mig borde ni minsann ha :) hehe.. har suttit med uppsatsen nästan hela dagen, men har fått sjukt mkt gjort på den vilket är skönt.. har dock ändå massor kvar men Rom byggdes ju inte på en dag, right ^^ ska väl återgå till den nu innan jag antagligen slänger mig i sängen en stund sen och tittar på nåt skojs på tvn innan jag somnar :)

Vill på tal om nåt helt annat ha en liten mops :D dom är så sjukt söta och jag har alltid blivit utskrattad under alla år när jag pratat om de hehe :D men tänk vad gulligt att ha en sån springandes hemma.. sådan hund, sådan matte ;)

                                      

It's a brand new day

Kategori: Allmänt

Aloha!

Idag känner jag mig rätt pigg.. mot de senaste dagarna vilket är skönt.. Fick lite perspektiv igår och ja, well.. det är väl lite som det är..
Igår verkade det iallafall bli bekräftat att jag ska till sala nästa fredag :D det ser jag fram emot! :)
Var sjukt trött när jag vaknade imorse, kanske för att jag satt uppe sent inatt.. nej inte för hockeyn, är en sån tråkig person som inte klarar av sport på tv :D haha..Satt och pluggade :/
Idag ska jag försöka leta fram lite marknadsföringsböcker som jag vet att jag har hemma nånstans..frågan är bara vart ^^ Skulle behöva dem till marknadsplanen just nu.
Annars så ska jag försöka städa upp här under dagen, bara att få ordning på all disk i köket skulle antagligen göra rätt stor skillnad :P
Sen lyser ju solen så det skulle vara skönt att komma ut en sväng, antar att jag kommer att skippa gymmet idag också.. som jag gjort hela veckan ^^ Men nu har jag satt upp min definitiva regel om jag så ska behöva tömma skåpen, måste sluta småäta! :o Har blivit lite väl mycket av det de senaste månaderna..vilket har gett resultat i form av extra hull kring magen, inte okej!

Vet att det är fredag, så kanske unnar mig att göra nåt kul också, eller om jag skjuter upp det till senare i helgen och kör fullt race med att försöka komma framåt med allt plugg.. tänk vad skönt då det kommer en dag då man inte behöver plugga! asnajs

Dagens ilandsproblem måste iallafall vara att jag behöver köpa ny hårspray för att jag inte klarar av den tillgjorda bärlukten på den jag har :P jag luktar gammal ciderfylla haha^^

Härrå

                                              

Don't give up, you will make it!

Kategori: Allmänt

Hej!

Sitter och våndas över att lägenheten ser ut som ett världskrig och hur mycket det är kvar att göra i skolan.. Även fast jag fick in första PM uppgiften igår har jag satt upp ett mål att hinna skriva klart min marknadsplan innan helgen är slut..vilket är ganska mycket jobb :/ men det är för att jag ska hinna plugga till tentan och hinna skriva kommande uppgifter.. tycker jag gör så gott jag kan, ändå går inte en dag förbi utan att jag sitter och grinar för att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv.. ^^
Ska se till att komma ur skolan så snart jag kan och en del på vägen är att boka in tid med en jobbcoach som jag har på G.. plis plis plis håll tummarna att de gör nån nytta!

Igår var jag i Falun och spenderade dagen med Elisa, var tänkt att fler skulle dit men alla var tydligen upptagna så det blev bara jag och hon..vi sjöng, pratade och dansade :) kul vare, sen bjöd Elisa och Edvin mig på mat..supergulligt och väldigt gott vare :)
Åkte hem och pluggade och slocknade utmattad i sängen.. 

Tisdag 3 januari

Kategori: Allmänt

Goddagens!

Vet att klockan är över ett, men har varit väldigt seg på morgonen idag.. Hade svårt att sova inatt så får väl skylla på det eller nåt :)
Ska börja fixa iordning för skola nu jag.. har föreläsning/repetition idag i ekonomin.. vilket kan vara nyttigt, efter den ska jag iväg och handla lite sen blir det antagligen att plugga resten av kvällen :/ segt som tusan men what to do när man begravs i plugg och tiden rinner ut..

Harekanin!

Gott nytt år

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Har missat att uppdatera flera dagar nu igen.. hela julen och nyår..
Men för att uppdatera lite om det så har jag haft en bra jul med syster och pappa hemma i byn, åkte in en sväng till Avesta innan jag och syster åkte till tumba på annandagen.. lagom till stormen som drog in, hade varken ström eller vatten hemma i möklinta så det var inte så uppskattat att inte kunna duscha den morgonen må jag säga ^^ mamma hade inte heller ström så vi spenderade dagen i Kungens Kurva.. Käkade massa pizza på Pizza hut, shoppade och tittade på bio.. såg in time vilket jag hört en del negativt om men jag tyckte filmen var grym :D

Åkte tillbaka till Möklinta på tisdagen och stannade där ett par dagar till för att plugga i lugn och ro innan jag åkte tillbaka till Borlänge igen till nyår..

Hade ett riktigt kul nyår hemma hos Elisa och Edvin med massa härliga människor! :) så det kändes bra att för en gångs skull ha ett lyckat nyår :) tack för det<3

Igår mådde man väl inte toppenbra ;) men så får det vara hehe :D tog mig igenom några filmer och sov länge.. men jag träffade även Richard och löste ekonomiuppgiften, så det är skönt att ha den uträknad! nu äre bara småfix kvar innan den ska lämnas in :) awesome..
Idag har jag inte gjort nå vettigt alls, var ut en sväng för att få frisk luft men annars har jag tyngts ner av dryga känslor och huvudvärk deluxe..
Kan ha med mina knepiga drömmar att göra men har känt sån sjuk saknad och ensamhet hela dagen.. inte så att jag tycker synd om mig själv, nästan tvärtom men med jämna mellanrum stannar allt annat upp i min hjärna och så försöker jag förstå vitsen med att dra alla dessa lögner och hur man kan behandla en annan person på det viset som jag blivit.. it sucks, kommer hata mig själv om jag tillåter att en sån grej ska behöva påverka mitt liv.. Man får väl ta en dag i taget och låta tiden läka alla sår som det sägs, orkar inte känna så här längre..vill inte vara förstörd :/

Har nyss pratat en stund i telefon med Jonas, han vet hur han ska hålla humöret uppe iaf :) har tänkt på att nu när han flyttar från Möklinta äre inte många kvar där från den gamla goda tiden..byn kommer gå under utan oss ;)
Nej en lång varm dusch nu (förlåt grannar) sen ska jag krypa ner i sängen.. skola imorgon, tillbaka till verkligheten och slut på ledigheten ^^

Godnatt

Bjuder på en del bilder från nyår :)