Snickarpartyt

fisken!

Kategori: Allmänt

Testing testing Tudelu

tjoho

Kategori: Allmänt

Elisa har lärt mig mobilblogga! ;D

Get back up

Kategori: Allmänt

Haha, hittar hela tiden nya kombinationer på ordet "hotmail" när jag skriver fel som låter roligt..
Jaajaaaa jag tycker det är roligt också när någon ringer och väcker en och frågar om de just gjorde det och man anstränger varenda fiber i kroppen, "Nejnej! inte alls"
Det hände mig nyss.. haha sanningen är ju dock att jag låg och sov, sällan Nina är uppe före 9 då man inte har planer före lunchtajm.
Det var iallafall min bonuskontakt på af, säger det för att jag slumpvis fick kontakt med henne genom min handläggare och hon har hand om projekt lite mer söder i dalarna för att få ut oss ungdomar till arbete och praktik.. Nu slåss dom om mig ;) nej men hon har hittat ännu en praktikplats som låter sjukt intressant! det är inget klart än men hon skulle iallafall tipsa mig.. Så now we wait..De skulle kontakta mig inom de närmsta dagarna om det blir nåt aktuellt så hoppas de ringer moi :) Börjar märkas att utbildning faktiskt lönar sig..
Det känns som att det är mer arbete att jaga runt och skicka alla papper, ringa alla samtal, söka runt än vad ett faktiskt arbete skulle vara ;) Nej jag får nog lära mig annat när jag kommer ut på arbetsmarknaden ^^

Det verkar vara hyggligt väder idag vilket betyder att jag åker med pappa till Uppsala i eftermiddag, åka bil dit för att köra bil hem.. det innebär att jag sover i Möklinta inatt .. Släpar nog inte med mig datorn men kanske hinner med fler inlägg innan jag åker iväg :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag skriva såna tråkiga brev ^^

Harekanin!

Fläskkotletter

Kategori: Allmänt

Tror ni inte att tanten inte svarade då.. jäkla shit! ska ta ett snack med min handläggare imorgon tror jag.. Var istället iväg och tränade.. sprang mer idag och kände hur benen blev tyngre än nånsin ^^ men jag kämpade så hårt ja kunde :)
Fick meddelande på vägen hem att jag ska ringa och boka praktikintervju nästa vecka, en hel vecka dit men tydligen är de intresserade så det kanske hinner ge mig mer tid att läsa på om redovisning och ekonomi :P impa lite när det väl är dags ;)

Har haft himla tråkigt under kvällen och håller på att skriva personliga brev hit och dit, det måste vara det svåraste som finns att skriva.. ännu värre nu när syster och magnus säkert kommer läsa det (snälla don't) haha.. men har jag tur ger det mig sommarjobb :)

Till mat blev det fläskkotletter som pappa "tvingade" på mig några veckor sen, nej det gjorde han inte men jag var anti och sa att de inte skulle bli gott men man ska alltid lyssna på sina föräldrar för tillsammans med sallad, sparris och champinjoner i grillpannan så blev det superbt! :D grillpannan måste nog vara det bästa ja fått på länge.. investera en sådan ni alla, extra bra att den jag har är i gjutjärn :)
Så nu sitter jag här.. uttråkad och ensam, svär över allt och tittar på tv ^^ Väntar på att det ska bli sovdags.. imorgon ska jag antagligen till Uppsala! :)

Baby, don't worry about it

Kategori: Allmänt

Och tillbaka i samma mönster igen då, jagar fortfarande den där damen jag måste prata med snarast.. ring tillbaka 11, ring tillbaka 12.. senaste tiden är 13.15 så får väl försöka då igen annars ger jag upp.. seriöst..
Har fullt upp med alla brev som ska skrivas hit och dit, jobb som ska sökas och praktikplats som måste hittas.. vill inte jag blir bara anti av den här skiten..

Tittar man ut i rummet ser man även det här, som att det bidrar med positiv känsla? nä..Det finns en anledning till varför kläderna ligger där..

                      

                     

Nämligen att garderoben redan ser ut så här... är dagen räddad eller?

Glädjeämnen

Kategori: Allmänt

Så vad har jag gjort idag förutom att skämma ut mig?

Började dagen med en tur på kupolen där jag träffade Hero, hittade jättefina örhängen :) :) gick runt med henne där tills jag var tvungen att gå till bussen för att åka till Falun.. Vet ni förresten att jag råkade ut för biljettkontroll hela två gånger idag, som att det skulle vara fler som åker olagligt på en söndag ^^ men men, hur som helst så var jag lite nervös att jag missade mycke eftersom jag inte var närvarande förra danslektionen, men med lite övning ska det nog ta sig :) Kul att dansa

När jag kom tillbaka till Borlänge så tränade jag ett tag, blev trött! men i veckan när bussarna går bättre ska jag ta ut mig ännu mer, dags att öka tempot nu när jag kommit igång så bra.. :) så att jag kan få se resultat nångång ^^
Såg en katt i en bil idag som var lös, skrattade inombords för att den såg så dum ut, slutade skratta när jag tänkte på vad som skulle kunna hända om de krockade..
Skrattade även inombords på gymmet åt en tjej som brukar vara där, hon är jättesöt, liten och blond :) men hon springer väldigt flummigt, lite kul att stå på en crosstrainer bakom banden och titta på henne, förlåt man får inte vara dum men som sagt, hon är söt.. och väldigt smal.. ska nog börja springa mer ^^
En annan tjej hade på sig ljuslila leggings med tofsar på, i kombo med grå, höga stövlar.. high fashion! även ett inombordsfniss kom fram där :P

Åkte sedan hem och slängde mig på sängen, lite seg efter dagen men det får man vara! kokade precis nudlar men till skillnad mot innan så kunde jag fnissa så högt jag ville åt de.. en viss nudelhistoria gör sig påmind, haha :)

Jag tittar inte på Big Brother ikväll, men varför behöver man det när man har facebook? hoho där får man uppdateringar om vad som sker och hur skandalöst det är ;) ska man orka sig på att titta på Dirty Dancing kanske? classic! men nja, känner inte för det riktigt så får se vad som blir av de sista timmarna på den här helgen..  

Harekanin!

                        

Det jag gjorde..

Kategori: Allmänt

Är en del som reagerat och frågat mig om de jag skrev på fb då jag sa att jag skämde ut mig för Faluns befolkning.. orkar inte skriva om hela tiden på telefonen vad det egentligen gällde, hatar att skriva med touch ^^ Men så här ligger det till iaf..

Jag klev av bussen i centrum, kom från dansstudion och då fastnar min vante i spännet på väskan som håller axelremmen ni vet, det gör den väldigt ofta men just idag lossnade de där spännet så väskan ramlar ner på marken, ut rullar min vattenflaska och jag får jaga den.. När jag får tag på den tappar jag istället vantarna på marken och automatiskt stoppar jag in flaskan i munnen för att få händerna fria att plocka upp dem.. Inser snart vad jag nyss gjort - stoppat in en flaska i munnen som några sekunder innan legat och myst på marken, som massor av folk går på om dagarna, uääääk! Det leder till att jag börja spotta hysteriskt utan att tänka mig för.. går sen vidare men kommer snart på att vantarna ligger kvar på backen så jag måste gå och hämta dem, där på bussar som ännu inte åkt sitter folk och skrattar åt mig.. pinsamt!

Suckar djupt och går vidare för att köpa bananer på Hemköp innan träningen eftersom jag inte ätit under dagen, även därinne lyckas jag med något så genialt som att bryta av bananer på mitten då jag skulle bryta loss ett par från en stor klase.. grattis!

Det var allt, kanske inte låter så illa eller pinsamt men just då ville jag mest hem och krypa in under täcket :P

Hej!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och stinker ladugård om mina fingrar.. haha det låter flummigt men har sån parfym- och acetonfri nagellacksremover som jag egentligen hatar.. den luktar så himla illa och har nyss skrubbat av det gamla lagret med nagellack, that's why :) vet inte vad det ska bli för färg nu.. hade aprikos sist så kanske mintgrön eller ljus bäbisblå, får tänka på saken en stund ;)

Har vart till kupolen en sväng idag, behövde se och vistas bland lite folk känner jag :P fick lite ångest när ett par tjejer gick därinne och klagade på att det inte fanns mer kläder i storlek 32 eller mindre.. de var ändå inte överdrivet unga heller, ojoj! dessutom skriver en tönt nyss till mig på msn "läget fetto?" igår var det the "n" word.. stört!men men,  hittade ett par t-shirts som jag verkligen verkligen vill ha känner jag nu efteråt, kanske åker dit en sväng och kikar igen imorgon innan jag åker till Falun och dansar, får se :)

Har även trotsat grannarna idag, sitter i köket nu och har kopplat i ljudet igen, så lite gör sån stor skillnad! men har laddat med kudde, låg bas och ingen perlström väggen bredvid så den här gången kanske de inte ringer på dörren och klagas ;) ska ta tag i disken sen och plocka in kläder i garderoben.. annars har jag inga direkta planer för dagen, får se vad som hittas på helt enkelt, blir säkert nå trevligt :)

Hej vårkänslor!

Kategori: Allmänt

Har nyligen kommit hem från stan, har vart på gymmet idag.. första gången på en vecka :O det kändes eller så var jag i allmän oform för jag blev äckligt trött och mådde typ illa efteråt.. men man ska väl vara trött om man tagit ut sig ordentligt antar jag ;) nya tag imorgon :)
Alla skryter säkert om dagens väder men plusgrader och sol har det inte vart så mycket av här uppe än så det var riktigt skönt ute! :) Älskar hur alla människor tar åt sig vårkänslorna, tar på sig solglasögonen, skippar ett par lager kläder osv. (de får antagligen lida för det lite senare) När jag kom till gymmet satt dessutom ett par tjejer och spelade Kanye West i omklädningsrummet.. man lär ju vara glad för det lilla i vardagen sägs det ju hihi ..

Efteråt tog jag mig till Hemköp och handlade..är van att annars oftast handla på kvällarna då det är tomt så nästan skönt att se lite folk därinne för en gångs skull :D hehe.. trängas lite med tanterna bland hyllorna :P ska göra mig antingen nån sallad sen, eller så blir det grönsakstortillas.. har inte riktigt bestämt mig än :)
Har inga planer för kvällen, funderar på att vara riktigt tråkig och städa.. eller så funderar jag också på att ta mig ner på stan.. ryktas ju om att Kissie ska till Borlänge ikväll.. hoho! nej inte därför :D thank god.. känner mig dock inte särskilt social today då känslorna inuti kroppen bråkar med mig

Unnade mig lite extra vårkänslor idag och köpte jordgubbar :) mums, de brukar inte vara mycket till smak i dem som man köper så här års tycker jag men joni! de var helt grymt goda
                         

In case you didn't know

Kategori: Allmänt

Hemma från Falun sen ett par timmar tillbaka.. visade sig att dansen livade upp min själ ändå, som den brukar göra :) gillar att lära mig nya saker, teknik, steg eller något så enkelt som att man kanske tycker att någon del går bättre än senast.. Jag gillar vår knasiga och spralliga lärare som sprider energi till gruppen och jag gillar att jag får chansen att spendera den tiden med Elisa som alltid får mig så glad :) Även resten av vår dansgrupp lyfter upp allt, utan varandra vore vi ju inte någon grupp.. Skulle jag nämna nåt negativt är det armhävningarna vi tvingas göra just nu haha ;) men tänk vad najs när man väl bemästrar dem någon gång i avlägsen framtid

På hemvägen handlade jag med mig lite frukost och frukt. tänkte göra fruktsallad när jag kom hem men det blev istället thaisoppa med nudlar, well.. lika glad är min mage för det
Är trött nu som att klockan vore typ 11-12 på kvällen kanske och funderar på om jag skulle ta och lägga mig extra tidigt ikväll.. har inte så mycket för mig och det är inge bra på tv under torsdagskvällarna..

Goddagens

Kategori: Allmänt


De jag behöver få tag på svarar fortfarande inte i telefon, frustrerande.. jag vet inte hur mkt mer jag orkar, snart ger jag upp.. det händer ju nada!
Det blev lite ensamt att komma tillbaka upp till Borlänge efter att ha spenderat så många dagar med familjen runt sig, men tur nog hade jag sällskap till kvällen att se fram emot.. Hann lagom kolla klart på biggest loser innan Andreas hämtade mig. Det var som vanligt, känns bra när man är där men så fort man kommer hem fylls man med tomrum igen..tänkte hålla mig vaken men somnade när jag kom hem imorse några timmar.
Är fullt med papper som ska ordnas just nu så har sorterat dem lite, ska skicka iväg ett par idag och måste skicka in mejl till af och då kan jag riva några till.. resten är ersättningspapper som jag måste vänta med tills nästa månad .. ingen "inkomst" nu i februari heller alltsåå, great 8-)
ringt runt men som sagt svarar inte så nu har jag lämnat massa meddelanden överallt, får se när/om de ringer upp moi

Är huuungrig och supertörstig så det ska jag ta tag i nu innan jag ska till Falun och dansa, har faktiskt ingen lust med det idag..vill bara gräva ner mig i sandlådan utanför.

cigarettes the wrong way

Kategori: Allmänt

Hej, goddag, I'm back..
Har spenderat de senaste dagarna nere på västkusten med familj..ett uppskattat avbrott från Borlänge :) tiden har gått väldigt snabbt, åkte hem igår med vägen om Uppsala så det blev några extramil, drygt snöoväder på slutet också..
Kom tillbaka upp till Borlänge imorse och har sovit lite på morgonen och försökt ringa runt men det underlättar ju om personerna faktiskt svarar i telefonen haha :) Ska ta en dusch nu sedan ska jag försöka igen, såna här gånger hade jag mer än gärna kunnat vara utan telefon, så att man slapp ringa runt ^^ 

        

Tekniskt handikappad

Kategori: Allmänt

Känner mig trött i kroppen efter dansen, vi införde styrketräning i programmet och övade massvis på det vi hittills lärt oss.. det sitter inte helt okej ännu men vi har ju som sagt en del kursgånger kvar så det ska sitta tillslut :) Fick även med oss tips på att hämta hem virtual dj så att man kan ändra takten på remixen/låten även hemma om man övar.. asnajs eftersom det kan behövas :D
Tur att man har dj-proffs i kontaktlistan så nu har jag fått veta lite hur man gjorde med det.. bra för mig som annars är totalt tekniskt handikappad haha :P

                             

Dansdag :)

Kategori: Allmänt

Hej på er :)

Vaknade, eller blev snarare väckt imorse vid sju-tiden då grannens barnbarn kom instampandes och skrikandes genom porten.. hon kan verkligen liva den ungen, believe me ^^
hade svårt att somna om för en gångs skull så låg kvar i sängen och tittade på tv en stund, sen bestämde jag mig för att gå till gymmet och träna lite, träningsvärken är faktiskt mestadels borta idag, träna bort träningsvärken kanske är det som gäller ändå :)

Annars har jag väl inte gjort så mycket, tv, duschat, pratat med Jennie i telefon och börjat packa inför helgen.. har fått lite hopp om livet genom ett mejl om att jag ska bli kontaktad för praktikintervju i Falun och även ett jobb som mamma tipsat om som jag ska söka.. Även Jennie sa att Magnus har goda möjligheter att kunna få in mig på jobb nere i varberg om jag flyttar dit.. mycket att tänka på!

Nu inväntar jag iallafall att maten ska bli klar, ska få lite energi i mig tills det är dags att byta om och åka till Falun för att dansa :) ruuuligt!

Break yourself

Kategori: Allmänt

Jag har idag uppmärksammat att jag saknar att klä mig i normala kläder, eller ja, vanliga vardagskläder.. fixa håret och sminka upp sig lite à la vardagsstajl.. De senaste veckorna har jag i stort sett enbart rört mig mellan lägenheten, gymmet och dansstudion vilket innebär att de kläder som används är träningskläder och mjukisar..varenda dag, håret uppsatt och inte för mkt smink som ändå rinner av när jag svettas
När jag ändå bara rör mig bland folk fram och tillbaka till stan, bussen och affären så känns det inte som att det behövs nåt speciellt.. tråkigt, tänk om jag går ner mig totalt och blir världens vrak :O


                            

Onsdag 8 februari

Kategori: Allmänt

Har känt mig näst intill sjuk idag.. har plågats av huvudvärk hela dagen som verkligen inte har släppt heller, trots tabletter, vatten, mat och sömn.. sjukt jobbigt :/
Var ändå iväg på ett body pump pass tillsammans med Hero ..denna gången klarade vi hela passet ut trots träningsvärk ^^ så nu har musklerna fått sig en genomkörare.. lite mer vikter på nästa gång :) efter det gick vi till löpbanden en stund, alla var inte lediga så en kille hamnade på bandet emellan oss.. Det var roligt eftersom Hero och jag pratade med varandra så kom han snabbt in i vårt samtal om amerikansk krigspolitik ^^ haha..Det första han säger är "brukar ni komma hit ofta eller?" hahaha jag höll på att dö av skratt inombords, förknippar de orden med en sjabbig raggningsreplik som dras ute på sunkiga krogar.. speciellt när man inleder ett samtal med den frasen vill säga.. höll mig lyckligtvis för skratt och fick till ett normalt samtal tills strax efter då Hero la fram att när, observera när och inte om, hon blir president i USA så ska hon utrota killar... Hans reaktion på vad hon sa var så kul, han höll på att ramla av bandet..vi hann även med ett missförstånd om orden "invandrare" och "invånare" innan han skröt lite om sin flickvän och drog sig vidare..

Nej nu ska jag göra nånting, är rastlös i kroppen.. ni får ha det bra :)

..

Kategori: Allmänt

Har en sjukt dålig dag idag.. hela dagen har jag bara känt för att sitta mig i ett hörn och grina eller nåt.. men man behöver dåliga dagar för att motivera sig för att komma tillbaka upp igen har jag hört, får lita på det..
Har nyss ätit lite mat, märkte att köksfläkten typ inte funkade.. otroligt seg så nu är det säkert dimma och kommer lukta stekos härinne en tid ^^
Blev inte mkt till träningsvärk i låren men rumpan däremot, ojoj kan knappt sitta haha.. var en sväng på gymmet tidigare och skulle egentligen på ett combat-pass med Hero nu ikväll.. men nej, Nina måste hålla sig hemma för att försöka få ordning på ekonomiuppgiften, måste göra om typ hela och jag har ingen lust, fattar fortfarande INGENTING! kommer bli en sen kväll .. men tisdag så ska åtminstone ta en timme ledigt sen och kolla på House..det får bli kvällens höjdpunkt
Plus på det här måste jag diska, städa, öva dans, leta upp telefonnummer.. ååååh jag orkar inte

Fatman

Kategori: Allmänt

Hellu!
Kom precis hem.. har spenderat de senaste 4½ timmarna på gymmet.. hahah hur knas är inte det :D aktiv tid dock typ nån timme eller så ;)
Skulle möta upp Hero för att vara med på ett core-pass men vi hann inte med det så vi testade lite nya maskiner istället .. brände lite lår och armar ^^ Vi ville vara med på ett annat pass men fick inte plats på det så vi valde att gå ett ass/legs pass istället.. det var jooooobbigt och om de inte var det innan så är mina lår officiellt döda nu.. kanske till och med oanvändbara imorgon :P
Innan vi gick därifrån så ringade vi in de pass som vi skulle vilja köra under veckorna, vi ska gå in för det här ordentligt nu! fast det gäller ju bara tills vi ordnar upp vardagen med jobb/skola lr något..
vägde mig idag.. har väl alltid haft en liten målvikt som jag vill nå men det innebär att jag måste droppa 10 kg, 10 kg!? jag!? visst att det finns att ta av runt kanterna men det låter som en hög siffra.. jaja se där.. får se hur siffran ändras med tiden, går huvudsakligen efter cm ^^

Vi passade även på att sola innan vi gick hemåt, med mina erfarenheter kan jag säga att det är billigt där.. typ halva priset mot vad det kostar på vanliga solarium vilket är bra.. det var skönt iallafall :) blir gärna lite brun och fräsch så här i vintertider så jag kan känna mig snyggare med mina nyfunna överviktskilon ;)

Nej nu ska jag fixa nåt att äta, tänkte göra egna hamburgare idag men orkar inte ställa mig och steka det nu kl 9 på kvällen, nää det får bli nåt annat.. ska även plocka ihop och sortera all tvätt så att jag smidigt kan kliva upp imorgon kl 7 för att tvätta ^^ skriva lista på företag och god knows what..

Harebra!

Closer to the edge

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :)

har vart vaken ett tag, tittat lite på tv, duschat och sådära.. tänkte äta frukost men det var för drygt att äta hårt bröd i och med min inflammation så det fick bli att enbart äta skinkan som var pålägget.. inte okej!
Ska snart börja med att göra iordning för dansen.. söndag idag vilket innebär ragga/dancehall på schemat.. och en hel del bussväntan ;) kallt som spikar ute idag också så det blir nog att ta på sig lite extra :)
Ska påbörja projekt leta upp kläder! vore bra om de passar som träningskläder också eftersom jag tänkt åka till gymmet efteråt.. Förresten, herregud vilken träningsvärk jag har i magen! :O helt galet :P får se hur väl det komponerar med dansen sen ;D haha.. keep it up!

                                 

charmtroll

Kategori: Allmänt

Haha älskar den reklamen, bortse att i videoklippet så pratar dem annat språk :P men det är hundarna som är så himla söta :D vill ha! jag dör lite, haha så roliga :D

              

Lördagskvällen fortsätter..

Kategori: Allmänt

Herregud, melodifestivalen blir bara för mycket för mina nerver, ännu mer rinner bägaren över när jag inte har någon i samma rum att yttra mig för.. de försöker verkligen korsa alla sorts gränser men nej, det är inte my cup of tea :P
Tur att jag laddade upp med popcorn och varm choklad :D annars hade min lägenhet lutkat ruttet lik om ett par veckor.. vill byta kanal  men nu måste jag ju se hur resultatet blir, vilket dilemma :D haha..

Ha en fortsatt bra lördag! :)

                             

Hypnotized

Kategori: Allmänt

Blev en ganska tidig middag, är inte van att äta innan 6 :P fast har inte ätit sedan jag kom hem från träningen iofs så var så hungrig :) stämmer det att man inte ska äta efter kl 7 på kvällen? inte för att det har betydelse för mig tror jag.. mer nyfiken..

Men stekte iallafall köttet i grillpannan.. tillsammans med sparris och ugnspotatis med rotfrukter till det, blev riktigt gott! :) tyvärr har jag inflammation i ungefär hela munnen just nu, överallt där jag har tandkött så det gör ganska ont att tugga :/ "kliade" rätt rejält medan jag åt.. förkylningens fel, brukar kunna bli så när jag är/nyss varit förkyld.. hoppas på att det är de sista av de som försöker lämna kroppen :D blev helt tårögd häromkvällen när jag borstade mina tänder för att det gör så ont :(

                    

biffen är kirrad, jao!

Kategori: Allmänt

Aloha

Redan lördag, helgerna ska alltid gå så himla snabbt! :/ Hade iofs en väldigt tråkig fredag :P var till gymmet och tränade ett tag.. träffade på Nathalie där :) har inte träffat henne på ett tag, sen e-handelskursen avslutades och vi har pratat om att gå och träna tillsammans rätt länge så får ta tag i det mer.. träffade även på Hero häromdagen .. har inte tränat med henne heller på hur länge som helst så det behöver också styras upp :) Allt är roligare med sällskap, även om jag kan behöva bara gå dit och fokusera helt på mig själv ibland, har en viss tendens att ta i lite mer då ..
Men men.. Fick grotesk huvudvärk under kvällen sen, tror det kan ha med träningen att göra, att jag spände nacken.. brukar kunna göra det när jag använder maskinen då jag tränar ryggen/axlarna och då jag gör situps på en sån "halvboll" Hur som helst blev kvällen lugn, tog mig ut och handlade lite godis och så (därför jag antagligen inte ser resultat av träningen ;) ) nej men man borde få unna sig någon dag i veckan :) tittade på film resten av kvällen och somnade ganska tidigt..

Fastän jag somnade i tid sov jag till typ halv 11 morse.. tittade slutet på masterchef, juniorversionen och fortsatte med att impas av hur duktiga barnen är på att laga mat, helt sjukt :D Därefter tog jag mig ut i kylan.. klädde på mig ett flertal lager och tyckte faktiskt det var riktigt skönt :) termometern visade -24 grader då jag tog mig hemifrån.. lite bitande för ansiktet var det ju såklart :P Tog mig till gymmet, surprise ^^ och god damn! vad mina magmuskler fick arbeta idag! den där bollen alltså.. känner hur det spänner i hela magen :D awesome!
Däremot störde jag mig på en kvinna som stod på crosstrainern bredvid, hon stirrade hela tiden på mina siffror och det kändes nästan lite som att vi tävlade om vem som var mest effektiv.. den som "vann" är dock oklart ;) haha.. sjukt störigt tycker jag att jämföra med andra och när dom jämför med mig.. man tränar väl för sig själv, right?
Passade på att ta en promenad sen innan jag gick in.. får passa på när det är sol ute liksom :) och när jag ändå redan hade massa lager av kläder på mig..

Ikväll ska jag göra.. ehm förresten har ingen aning! haha vilken värdelös helg :P men jag ska iallafall steka biff som jag hittade på extrapris igår, perfekt för min "nya" grillpanna jag fått med mig från Möklinta av pappa i och med att han fick en ny, mycket större i julklapp.. så det tror jag kommer bli jättegott :D ser fram emot det.. mums ;)

                                        

Oj..

Kategori: Allmänt

Såg att de inlägg jag skrivit de senaste dagarna inte har publicerats.. så inte mitt fel att uppdateringen vart dålig haha..
Är sur på min dator just nu, har försökt få iväg ett viktigt mejl hur länge som helst nu och den bara lägger ner.. finally! så gick det precis..
Kom tillbaka till Borlänge imorse efter att ha vart hemma i Möklinta ett par dagar med katterna och pappa :) är mysigt och välbehövligt att komma ifrån allt ibland, speciellt nu..
Men åkte tillbaka idag, för i eftermiddag ska jag till Falun och dansa, försökte öva lite hemma med större golv men gav snabbt upp eftersom Sixten, systers katt hoppade på mina ben heeeela tiden ^^ tappade lusten då hehe.. Kanske att jag hittar något typ av usb.-minne så jag kan få tag på remixen på dansstudion idag :) vore ju bra att ha så man kan träna hemma.. bli bäst ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen

Hörs!