Snickarpartyt

Nej inte lördag!

Kategori: Allmänt

aaah orkar inte med lördag, inte en plugglördag åtminstone.. har ställt klockan för att skriva tenta.. usch, på en lördag!? Jag fattar inte ens frågorna och fronter är nedlagt.. weeee
Men ja, gårdagen gick rätt snabbt..som dagarna brukar.. ^^
Nu ska jag ta mig motivation att skriva, klockan börjar bli mycket och snart kanske Johan vaknar.. dissad av alla kompisar i byn har man redan blivit så ;) hehe.. härråå

På bussen

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen till Avesta, var uttråkad efter typ så där 2 minuter ^^ hehe.. tänkte plugga på tentan men orkar inte ta fram boken på bussen, har fullt med packning som det är..
Höll inte på att komma på bussen haha! chauffören skrattade åt mig, kul att man kan roa andra så lätt :P
Hann precis med 254an till stationen där älskling satt på också :) Slapp jag gå med all packning..

Nu ska jag njuta av lite skön musik och datorn dör snart..

Härrrååå hörs när jag är i skogen och har hälsat på vargen :P

Kommer aldrig tillbaka

Kategori: Allmänt

Tentan är påbörjad åtminstone, även om det går trögt som bara den, men det är svårast att komma igång så det löser sig förhoppningsvis..
Ska snart börja packa ihop det sista och gå till bussen, shit vad med packning jag får ihop jämt! tvätt böcker dator och ja allt möjligt :S jobbigt släp.. tur att det bara är en väg ^^
för jag kommer aldrig tillbaka! muahaha! (jora men jag tar snålskjuts med pappa upp)

Ny dag - Fredag

Kategori: Allmänt

Men suck! natten går alltid för snabbt och man hinner ju knappt somna innan det är dags att gå upp igen..
Men nu har jag tagit mig upp, har till och med öppnat boken.. tänkte försöka skriva lite på tentan innan jag åker hemåt.. allt de lilla man kan göra är bra right, har noll i motivation men vill ha den här så jävla bra! Så att den kan göra upp för illustratoruppgiften..
Sol sol sol idag med :) Men iofs så har den alltid försvunnit ett par timmar efter att jag nämnt det de senaste dagarna :O Så jag kanske inte borde säga nåt alls, haha!

Nej nu ska vi se om det händer något, om jag öppnar ett worddokument kanske jag kommer längre ;) hihi.. hörs :D

Läggdax

Kategori: Allmänt

Nu blire godnatt, sov gott allihopa! :)

För många glas?

Kategori: Allmänt

Jag är nästan lite upprörd, att jag sitter här utan att plugga :O Har nyss tagit mig igenom diskberget och börjar fundera över hur en ensam människa kan förbruka så himla många glas! Haha det är så klassiskt men ändå så påtagligt..
Har hittat min bok iallafall, shit vad skönt, hur vore det att skriva en tenta utan kurslitteratur? ^^ Kul nä..
Nu ska jag gå vidare med schemat och börja packa

Hejsvej

Boken är försvunnen!

Kategori: Allmänt

Jag hittar inte min bok!! Aaaaah neej kom igen!

My day

Kategori: Allmänt

Tillbaka i Borlänge.. Tog mig till bussen, Elisa och jag mötte upp Hero utanför henne och gick sen till soltorg, herregud vilken skola! Om Ksk till och med var finare kan ni ju tänka er hur skräp den är ;) :P

Alltså hur gick tentan? Jag vet inte alls, hade ingen ångest när jag lämnade in den och det var saker som stod i boken så klarar jag det inte så är det för att jag pluggat för lite.. inga konstigheter ^^ vissa saker gick ju inte alls bra så jag håller tummarna för att jag ska få tillräckligt med poäng! :) orkar inte plugga om till en omtenta..

Efter de var avklarat åkte jag hem till älskling, somnade.. haha surprise! Vi kom inte upp ur sängen förrän närmare tre, men det var rätt skönt ändå..ska försöka komma i säng tidigt ikväll så ska jag nog snart var utvilad sen..
Vad har vi mer gjort då? Ja inte mycket :) käkat varma mackor och tittat på tv typ :P
Är som sagt hemma nu igen, ska ta tag i disken så snart som möjligt.. det har samlat sig på hög (A)
Efter det ska jag packa inför helg i Möklinta

kommer ni ihåg?

Kategori: Allmänt

aaah :D sönderspelad! love it..åter igen minnen ^^

 

Finns fler som känner som mig därute tydligen, haha Hero ringde och beklagade sig lite ;D och ville påpeka att det är satans kallt ute!
Men nu hörrni är det dags för skola! wish me luck! Härrrrååååå

Minnen

Kategori: Allmänt

Låten får mig att gråta inombords varje gång, men på ett bra sätt..

 

Börjar dagen med musik

Kategori: Allmänt

Nu har jag laddat med musik, vet inte om jag är vaken  men nära på åtminstone.. ^^ Tentan är jag fortfarande rädd för, haha fan vad jag tjatar.. nu börjar ångesten komma för hemtentan istället :S och allt är frost ute, ser bra kallt ut.. men solen verkar hålla sig framme iallafall.. :)

Nu ska jag käka frulle, godmorgon på riktigt!

Känner mig galet sliten och det syns i spegeln med ^^

Varför skulle jag somna?

Kategori: Allmänt

Fy fan att jag somnade! trött så trött! har nyss kommit ut ur duschen, jaha om  man ska ta sig igenom lite anteckningar innan det är dags för att skriva.. mja, sen ska jag till Falun och sova ^^ hehe..

Wehoo

Kategori: Allmänt

Weho jag känner mig glad :) Kanske börjar det fastna nu..och ångesten försvann för Johans utgång :D eller ja även om det är jobbigt så iaf tänkte jag mindre på det än vad jag brukar göra.. positivt
Har bestämt mig för att sova ett tag nu, ska snart upp igen men ja.. kan behöva smälta all text..
Hörs senare innan tentan, annars får ni hålla tummarna för mig!

Vet ni förresten att det finns galet underbara människor därute?
Godnatt!

Men varför?

Kategori: Allmänt

Varför just idag? Varför ska alltid nåt komma ivägen som tar ifrån en all koncentration när man behöver den som mest!? sluta noja Nina!

heading for a breakdown

Kategori: Allmänt

Hallu, vet att jag borde plugga, har ju tenta imorgon.. känner just nu att det är skit samma hur det går.. jag är helt slutkörd i hela kroppen verkligen! Av många olika skäl..
Vet inte riktigt vad som hände men igår kväll så bröt jag ihop totalt, allt kändes ensamt och värdelöst och jag bara grät  ohejdbart.. Svårt att komma in på varför som sagt för det är så himla mycket just nu som samlar sig i en liten klump i magen och jag känner att ögonen tåras så fort jag bara tänker just nu..
In på natten övertalade Johan mig att få hämta mig, (Förlåt om jag gjorde dig orolig <3) Jag har en viss förmåga att stänga mig inne i en egen värld när jag är ledsen.. men hur som helst, klockan var väl nån gång mellan 1 och 2 då han kom till Borlänge och jag hade då lyckats samla mig rätt bra,  kan säga att en kram har aldrig tidigare känts så bra! <3 En riktig kärleksfull kram när man mår som sämst.. underbart!
Vi åkte till honom och myste ett tag innan jag tillslut somnade som en klubbad säl..

Idag gick jag upp runt halv 11, läste lite till tentan men ögonen drog ihop sig hela tiden så la mig bredvid Johan igen och sov ett tag till..
Åkte hem på eftermiddagen till Borlänge, sitter nu ensam igen.. har iofs sockerkick och skjuter ifrån all ångest men lär ringa till mamma snart.. känns inge bra =/ känns inte som rätt tid att åka till gbg nu tyvärr.. En till tenta som väntar direkt efter den här som ni vet.. herregud..

Men lite glada nyheter ska jag kunna bjuda på med, pratade med pappa och han och Jennie har sett till att boka resa till Idre :) mysmys! längtar redan, så i julklapp vill jag ha pengar till skidkläder! ^^
Och min kusin Johan och hans Josefin ska ha barn, äntligen! som de försökt.. :)

En sista kraftansträngning

Kategori: Allmänt

Jaha är det en sista kraftansträngning som gäller eller? 50 sidor kvar att sammanfatta innan jag kan börja plugga på riktigt, får bli imorgon..
Orkar inte, vill bara sova.. sova sova sova bort hela mitt liv

Inte ensam på facebook

Kategori: Allmänt

Ibland gillar jag faktiskt facebook, när man känner att man faktiskt inte är ensam med all ångest.. som nåt litet som en rad faktiskt kan öka ens motivation lite litegrann.. :)  Försöker att inte hetsa upp mig.. tydligen verkar inte hemtentan särskilt kul :S så ja, jag ska försöka glömma det nu till jag har salstentan gjord iallafall..

Besatt? :O

Kategori: Allmänt

Självklart när man pluggar måste man ha bra musik! och jag kan bara inte sluta lyssna på La Roux! :O Hon e helt galet tuff och hennes musik är grym..ska jag nånsin ha en flickvän på sidan om så ska det va hon! ;)

 

Det finns så mycket bättre intervjuer men det om pop-musik.. haha sant mjao!

Riktigt skrivkramp

Kategori: Allmänt

Godmorgon, har faktiskt sovit litegrann.. mycket mer än vad jag hade tänkt iallafall.. fick fruktansvärd skrivkramp i handen :O Seriöst aldrig känt sån smärta när jag har skrivit.. typ som att lederna gick av eller något ^^
Så vad ska man göra liksom, till och med de sista nattugglorna hade gett upp och gått och lagt sig.. klockan var 4 så ja, det var rätt duktigt ändå att stå ut och ändå vara uppe den här tiden :)
Vad gör jag nu då? Jo jag fortsätter skriva igen såklart.. tog mig igenom hälften av boken igår! och andra hälften lär bli idag, så är det bara! skittråkigt verkligen men det är livet ibland..

slut på socker

Kategori: Allmänt

Okej sockret börjar ta slut, klockan e inte ens tolv.. hur ska jag klara av natten :O får inte somna! ^^

Haha

Kategori: Allmänt

Men det här är ju löjligt! har fått i mig på tok för mkt vätska så ja, motion får jag snart iaf efter alla vändor fram och tillbaka i lägenheten.. hahaha, tur att den inte är så stor ;) :P

Ensamt

Kategori: Allmänt

Shit jag har suttit här rätt många timmar känns det som, iofs var pappa här ett tag och snackade.. men jag har läst två kapitel.. av 15 :S tror ni jag klarar läsa resten idag eller? ^^ Nej antagligen inte.. inte ens hälften..
Sjukt vad man kan vänja sig vid sällskap snabbt! Känns fruktansvärt ensamt just nu :( allt är tyst och ingen att bara liksom vara med.. hm.. inget roligt alls! usch

Jag lever!

Kategori: Allmänt

Jag lever, jag har bara inte suttit vid datorn ^^ Jag har levt i Falun de senaste dagarna :) Jag orkar inte ta upp allt som gjorts så ni får helt enkelt nöja er ändå :P Umgåtts, myst och massa film exempelvis.. som transformers, da vinci koden, änglar och demoner, we are marshall.. jaa.. you know.. :D massor av göttans :)

Men nu var jag tvungen att åka hem igen, eller ja till Borlänge, för Johan älskling fick jobb så han skulle iväg på introduktion ..
jag har laddat med socker för jag har planerat att vara uppe länge länge med världens roligaste bok! Nej knappast men ligger sjukt efter i tidsschemat, har typ halva boken att bara läsa igenom sen ska det börjas läras in också.. fy fan!
Får se hur det går, om jag hinner med göteborg nästa helg.. men det tar vi senare i veckan då jag märker hur jag ligger till tidsmässigt.. det här ska gå!

Rutiner

Kategori: Allmänt

Det känns verkligen som att jag gör samma saker varje dag, samma rutiner.. ^^ Åker hem på morgonen, tar det lite lugnt, tar mig igenom ett par kapitel i boken..hoppar in i duschen, gör mig iordning och åker tillbaka till Falun.. Har varit så de senaste dagarna, skulle kunna spy över dom där bussarna känns det som.. eller nej, men jag är skapligt hemmakär, trivs i min säkra miljö.. men trots det så är jag mer kär i Johan så Falun it is! <3

Mår dåligt

Kategori: Allmänt

aaaah jag har börjat må så dåligt! Eller inte kaotiskt dåligt direkt men jag känner mig helt skakis, fryser, har jävligt ont i halsmandlarna och det allmänt snurrar =/ Livrädd för att få den där svininfluensan.. :S tror att jag mår extra dåligt bara för att jag tänker på det med..aja, om det nu skulle vara så så slipper jag diskussionen om vaccin iallafall.. överlever jag så blir jag ju imun ;P det kan ju vara bra.. hihi..
Nej men jag ska försöka rycka upp mig nu, hoppa in i en varm dusch innan jag ska till Falun, är hellre med älskling än att sitta själv här..

...

Kategori: Allmänt

Ibland önskar jag att ingen läste min blogg så att man kan skriva vad man egentligen tycker och känner ^^

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Som ni kanske märkte, vad vet jag så försvann jag ganska hastigt igår.. ^^ eller nä.. men Johan kom och hämtade mig när han var klar på intervjun, sen åkte vi så han fick lite mat i sig och sen vidare till Falun..
Vi gjorde inte så mycket igår faktiskt, somnade när vi kom dit (A) och som vanligt lyckas pappa alltid ringa när jag sover och han tror såklart inte på mig.. nä då ska allt förstoras väldigt mycket :P
När vi fått lite mer energi åkte vi och handlade, hämta pizza och lite så.. Resten av kvällen spenderades framför tvn och film..trevligt trevligt..

Idag nu på morgonen åkte jag hem rätt tidigt, älskling ska vara flytthjälp och de är inte världsbäst busskommunikationer på helgerna så jag åkte till Borlänge direkt.. Kallt och regnigt men jag kände för att vara duktig och gå hem istället för att ta bussen, hade såklart glömt vantar så var lite småkallt men men :) kom ju hem helskinnad eller hur!
Det man har lärt sig är också att bilar mår inte bra av för mycket olja i motorn, men hur vet man innan man testat! hehe.. Harekanin!

Något hände

Kategori: Allmänt

Någonting hände! :O Jag satte på musik och hoppade in i duschen (btw vilken bas! hörs helt annorlunda när man är i ett annat rum, stackars grannar haha :D) När jag kom ut igen är jag på värsta bra humör, eller inte riktigt det kanske.. men jag känner mig helt sprallig.. måste vara musiken hehe ^^
Nu kommer dock problem upp igen, vad tusan ska jag ha på mig? :O :P

Bra dag?

Kategori: Allmänt

Jag har tråkigt, vill inte läsa mer.. känner massa stress och massa press! Vädret är fortfarande kasst och jag fryser.. ! Bra dag eller hur!

Vargen sätter Möklinta på kartan

Kategori: Allmänt

Tack vargen för att du sätter Möklinta på kartan, det behövs ^^ nä men det är läskigt och trist att alla ska behöva gå runt och vara rädda, såg en varg förra vintern där så ja, det är ju inget ovanligt att det stryker runt djur där.. det är ju ändå rätt mycket skog liksom.. Synd att deras hund råkade illa ut, verkligen! men det är lite naturens lagar..om ni förstår hur jag menar? men de där röda trähusen med vita knutar vet jag inte vart dom har hittat, vet då inte att det finns några i mitt område iallafall :P

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6002220.ab

Haha!

Kategori: Allmänt

Svininfluensa

Kategori: Allmänt

Det mest aktuella ämnet just nu känns ändå som att det skulle kunna vara vaccin mot svininfluensan, jag är skapligt splittrad!
Vi pratade om det igår och lyssnade lite på debatt.. men alla säger ju emot varanda och alla har olika åsikter, både för och nackdelar.. Så jag vet faktiskt inte hur jag ska göra, ska man vaccinera sig eller inte? Hur ska ni göra?

Födelsedag och tenta

Kategori: Allmänt

Idag fyller fröken Johanna Melin 20 år! :D wee stort grattis till henne!
Passar även på att önska henne och Lovisa lycka till med tentan de har idag, shit jobbigt med tenta på ens födelsedag :P men det kommer gå bra för er båda :)

Men igen, grattis grattis grattis!

kommentarer

Kategori: Allmänt

Jag funderar på en grej, hur väljer folk inlägg att kommentera.. det är alltid de mest tråkiga inläggen i min blogg som alla engångsbesökare kommenterar ^^
men ja, jag klagar inte, kul att det finns folk som ens uppmärksammar att min blogg existerar hehe och igår slogs det besöksrekord, igen! :D

På bussar sover man gott

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Kommer direkt från Falun, kände att det är lika bra att åka hem och plugga medan Johan är i skolan och så.. han ska btw på arbetsintervju idag så lycka till till honom! :) <3
Jag sov lika gott på bussen som alltid :D hehe.. (A) och idag ska jag börja i tid med att läsa i boken så att jag slipper sitta med den hela dagen, ska antagligen tillbaka till Falun i eftermiddag så..

Nu blir det frukost och nina har för en gångs skull mjölk i kylen (drickbar!) haha! så det blir oboy :D mumsigt!

Stress

Kategori: Allmänt

Åh nu vart allt typ jättestress! måste packa, klä på mig (igen ^^) och greja på typ 20 minuter.. Johan tog med sig kameran och åkte iväg för att fota till projektarbetet sen när han e klar ska jag med honom till Falun, så ni vet tyvärr vad det betyder.. ingen mer uppdatering för idag.. :O Men jag kommer tillbaka imorgon, antar jag ..Får höras då, kanske händer det nå kul tills dess så jag har nåt värt att skriva om :D haha..
Hejsvej!

dagens plikt

Kategori: Allmänt

Nu har jag läst klart för dagen bestämmer vi, eller nåt :) Iallafall dagens plikt avklarad ;) Nu ska jag till posten och hämta fröken melins present :D hihihi.. spännande, måste köpa till en grej också, hoppas jag inte glömmer det :O
Sen kommer Johan förbi så för att hinna utan stess drar jag nu!
Herrå :)

Motgångar och medvind

Kategori: Allmänt

Hej och hå! känner mig rätt flitig faktiskt :) Har läst 1½ kapitel idag redan :O wooo! nu är det bara ungefär 8 kapitel kvar att ta sig igenom ^^
Vädret är ju kasst idag också! Undrar när solen kommer tillbaka, kommer inte att orka med nästa vecka om vädret ska vara så här =/ då kommer jag att deppa ihop totalt!
Nu ska jag läsa det där sista halva kapitlet (ungefär 20 sidor) sen ska jag ut och hämta paket och sen får vi se om jag har resten av dagen ledig kanske :)

harekanin!

Av barn får man veta allt

Kategori: Allmänt

Hahaha fick ett roligt mail av mamma :D



(Here's the reply the teacher received from her mum the following day)

Dear Mrs. Jones,

I wish to clarify that I am not now, nor have I ever been, an exotic dancer.  
I work at a Home and Garden shop and I told my daughter how hectic
it was last week before the blizzard hit.  
I told her we sold out every single shovel we had, and then I found one more in the back room, and that
several people were fighting over who would get it. 
Her picture doesn't  show me dancing around a pole.  It's supposed to depict me selling the last
snow shovel we had at the shop.
From now on I will remember to check her homework more thoroughly before she turns it in.

Sincerely,

Mrs Smith

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Mina planer gick ju helt i kras ,.. haha kom inte i säng förrän 3 så vaknar jag nu med hemsk huvudvärk.. att man inte lär sig.. suck känns som att jag har massor att göra, men tror inte att det är det :)
Nu har jag betalt kent-biljetten till Helen så nu är det bara att längta in mars hehe :D skojsigt! nu ska jag nog hoppa in i duschen

Ciaaao

Pinsamt material

Kategori: Allmänt

Åh nej, fick lite panik nu igen, jag lär ju klippa mig korthårig och så ser jag kort nu när vi var på fjortisfesten hos sazzo när vi gick på högstadiet, många år sen kanske iofs men nej nej nej! vill inte se ut så :O Borde jag kanske skippa de helt? :S eller jag kanske har förändrats lite och har mer stil^^? det finns ju hårspray liksom..PINSAMT!

Övertrött

Kategori: Allmänt

Haha börjar bli övertrött, så där flumtrött :D haha sitter och skrattar åt mina egna skämt (A) och jag har rätt livlig fantasi i det här tillståndet! katastrof! :P

Världen är liten ibland

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag skulle ha sovit för längesen, gjorde dock misstaget eller vad man ska säga att sätta på musik vilket gjorde mig skapligt pigg :D hihi..
Ibland är världen bra liten har jag kommit fram till.. accepterade en vänförfrågan och en kille svarade, fråga vem jag var och att han inte velat bli vän med mig (haha diss) men det visade sig att vi bott på typ samma gata när vi var små :D haha hur kul är inte de! sammanträffande, inte för att jag känner killen men iaf.. hehe..
jaja.. sitter och läser lite databaser, jättekul, prova! Hahaha..

500 inlägg!

Kategori: Allmänt

Ville bara meddela att jag nu har kommit upp i inlägg nr 500.. ^^ Vad har jag åstadkommit så här långt? haha inte mycket alls om man ska tala från hjärtat..men vad hade vi väntat oss, det är ju Nina vi talar om :D
Det här firar vi med massa bra musik eller hur!? och kanske lite dans ;).. BRA! :D

Godnatt

Kategori: Allmänt

Jag känner hur tröttheten kommer tillbaka, vad drygt.. men ändå mysigt, förstå hur skönt med sovmorgon imorgon!? :O :D det behövs kan jag meddela! Sjukt vad jag kräver mycket sömn egentligen.. ^^
Funderar på att ge upp datorn och krypa ner i sängen..tvinga mig till att läsa igenom några sidor i boken innan jag somnar..
Imorgon ska jag hämta Johannas present som landat på posten ;) hihi :D flumflum!

Godnatt och harekanin! :)

sötnötar

Kategori: Allmänt

Aaaw så pluttinutt! jag vill ha en kissemiss, eller en liten hundvalp! :O snälla ge mig (A)

Uttråkad

Kategori: Allmänt

Jag har tråkigt! Ingenting att göra..som är roligt iaf (A) vill spela tv spel men det finns ju inget som e roligt att spela ensam.. hm..får väl fortsätta titta på Greys Anatomy istället..
Är godissugen som tusan! men mitt skafferi är ju tomt på sånt :O så det får bli en kopp te och ett äpple, satans kallt är det här inne med! helt galet :S

Tror pappa ska sova hos mig inatt, liksom bara väntar på det samtalet ^^ hehe.. men vi får väl se..

rysningar

Kategori: Allmänt

Har hittat ett ljud jag verkligen får ångest och rysningar av :O Dörrklockor! Huahua

Home again

Kategori: Allmänt

Återigen hemma från skolan, två gånger på en och samma dag ;) hehe.. inte dåligt.. eller nåt..
Hade Illustrator redovisning och jag hade enorm ångest för att visa det jag gjort, det kunde ha gått bättre men det kunde även gått sämre så i allmänhet är jag nöjd :)

Jag vet inte vad jag ska göra nu, vet vad jag borde göra dock (A) Men nu har skoldagen varit så lång så jag orkar inte plugga!! AAAH men jaha kan man se det här som min veckas lov eller? ^^ Har iofs två tentor att ta tag i men har inga föreläsningar på ett bra tag.. det vet ni vad det betyder, sovmorgon! :D weeee!

Kommunen ringde mig nyss, första gången jag inte låter så himla mesig, nästan lite stolt ;) muahaha

Naptajm

Kategori: Allmänt

Goddagens, känner mig någolunda nyvaken :P hehe..
Förstår inte varför men har vart så himlans trött idag! helt galet.. sov hos johan inatt de var mys som alltid :) Och i skolan har vi haft redovisning av projektet, gick la sådär.. men det får duga ^^ Eftersom vi hade typ tre timmar innan nästa redovisning så åkte jag hem och vilade lite och käka lite lunch, får se om jag blir nå piggare hehe.. Nu ska jag snart till skolan igen och redovisa telefon + affisch och de dära.. usch :S vilken ångest! Pinsamt värre hörrni! Så wish me luck :D nu ska jag torka bort allt svart under ögonen och göra mig iordning ..^^ Hörs sen :) Ciaaao

På G

Kategori: Allmänt

Nu är det på G iaf, pappa är på väg hit.. sen ska jag till Falun.. pluggningen skjuter vi upp till imorgon (A) nej men ska träna på projektredovisningen på bussen, perfekt att plugga på bussen! Inget som stör och tiden går snabbare :)
Vi hörs imorgon, harekanin!

Surt sa grisen

Kategori: Allmänt

Det går lite framåt för mig tror jag, eller nä jag vet inte.. har mycke plugg kvar men orkar verkligen inge mer nu! Sitter och väntar på att pappa ska sluta jobbet, slutar han inte inom en timme ringer jag honom , ska ju till Falun sen och vill inte att det ska bli helt jättesent..
Lär mig aldrig in vad jag ska säga till projektet! Surt sa grisen som hade citron i mun! Men så är faktiskt fallet.. hm..
Har väl gjort klart det mesta annars, fixa håret lite bara så det är kanske läge att gå igenom det en gång till .. yes vad lycklig jag blir! :O ;) Ironi

Åh nej!

Kategori: Allmänt

Nu är jag här igen, precis som jag inte skulle vara! :O Helt otroligt.. eller nä, det är ganska typiskt mig, skulle kolla om den andra gruppen var med oss imorgon men som tur är så är det bara mkv :) blir lite mindre pinsamt då (A) Jag känner nu när jag läst igenom projektet att nej nej ångest! Inte bra skrivet alls, fy Nina! Så jag lär typ hitta på andra sätt att formulera mig imorgon :S aja.. skit samma..kursen verkar inte kretsa runt det här projektet ändå..
Intelligenta hem är det som gäller för er som inte vet :P
Nu ska jag antingen hoppa in i duschen eller börja läsa i boken.. vet inte vad som e mest viktigt just nu, båda lär ju göras inom några timmar så ... ^^ vad är jag på , kapitel 4 tror jag, av 15 :O Ska hinna gå igenom allt det på en vecka.. mamma mia! det hör ni ju redan nu att det inte kommer att gå, speciellt inte när de 5 sista kapitlen inte ens är igenomlästa.. fan då.. jävla körkortsteori! kunde ha vart klar och godkänd nu om det inte vore för det! bläää

Stänger av

Kategori: Allmänt

Nej nu måste jag stänga av ALLT! Annars blir det ingen pluggning gjord :S
Ska till Falun senare så får se om det blir mer uppdatering, annars får ni önska mig lycka till med alla redovisningar imorgon ;) och så hörs vi imorgon kväll eftersom skolan slutar vid 5 :O
Hejsvej! :)

Nina är käääär på riktigt <3

Kategori: Allmänt

Ni vet att jag är lite seg..ingen nyhet men såg mina kommentarer nu och fick se vad Johan hade skrivit igår/inatt..aaaw älskling <3 <3 så himla gulligt! :) älskar dig!


Postat av: Johan

jag älskar dig så oerhört så de inte går att beskriva med ord..
dina andetag din skönhet ditt allt!..
du är alldeles perfekt nina och de vet du!..
De finns 10 namn på min topp tio lista..
Och du fyller ut hela listan..
Jag älskar dig ..
2009-10-20 @ 00:47:21

Ny smak

Kategori: Allmänt

Ursäkta? Under reklamen satt jag såklart och gjorde annat, tycker inte särskilt mycket om Tv-reklam :P hehe men jag fastnade för vissa ord, nämligen chips och bearnaise :S
Nämligen OLWs nya smak på chips.. euh.. jag vet inte ens om jag vågar testa..
Sourcream & Bearnaise, låter inte det som en annorlunda blandning? Lite småsurt sådär ^^ Och varför står basen alltid av sourcream? Passar det verkligen till allt? Liksom sätt in Sourcream och lera och du har höstens nya chips-smak, populärt! :D

Men man vet aldrig förrän man har testat.. Kan ju inte vara värre än rödbetschips :D hahaha

Nedrans cockerspaniel

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan, lyckades nästan missa två bussar imorse, eller ja, bussen var så sen att jag missade bussen från stan för att sedan istället hinna precis med 253an till skolan! När jag väl kom dit så var det ingen där :S nej då har vi bara fritt arbete ochska göra klart våra uppgifter.. finslipade och fick lite hjälp så nu är allt klart :) Skönt det iallafall..
Nu blir det att åka hem och plugga, tyvärr! Hörs sen! :)

Skaplig ångest

Kategori: Allmänt

Herregud vad jag är trött! Uppe alldeles för tidigt, man blir lätt bortskämd med sovmorgon och att börja skolan i hygglig tid minsann! Känner direkt ångest när jag kliver upp, helt sjukt vad ett hem kan stökas ner fort :S Jag som var så glad för några dar sen att jag faktiskt ordnat upp det, hm ja läget är inte detsamma längre kan jag meddela..

Kan däremot meddela istället att jag älskar Johan väldigt mycket, man vet inte vad underbar betyder förrän man träffat honom, nu vet jag vad riktig kärlek är <3

..

Kategori: Allmänt

Nu lägger jag ner datorn för idag.. har för mig att vi börjar skolan väldigt tidigt imorgon? Hm..
Aja godnatt :)

Allt klär en skönhet..

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma i Borlänge igen, är eran första gissning att jag har vart i Falun hos Johan? Alldeles riktigt isåfall ;D hihi ..
Mycket mysigt :) Han fick bland annat för sig att rätta till sin lugg, eller ja en liten tofs som tydligen var för tjock, så fram med rakmaskinen men det vart lite för mycket så vi fick ta ett varv runt hela huvudet.. ^^
Blev ganska kort men tur att allt klär en skönhet ;) Och inget misspryder en ful som Johan brukar säga då <3 haha!
Jag har aldrig gjort nå sådant förut iallafall så jag lovar inte att resultatet blev bra på det jag gjorde (A)

På bussen hem höll jag seriöst på att kräkas! Tjejen framför luktade som en hel askkopp, så himla äckligt!
Nu ska jag titta lite på tv och ta mig igenom resten av kapitlet i informatiksboken.. kul, nej!


Så grym att det skriker Nina om den

Kategori: Allmänt

Till nästa år och då säsongen blir lite mer lämplig ska jag ta mig pengar och köpa en ny cykel.. Jag har hittat min drömcykel :D och nu såg jag att i helgen var det rabatt :O free shipping och en gratis hjälm! Endast för $299.99, jag som ville ha!
Cykeln jag pratar om är en Pink Cadillac Eldorado Beach Cruiser, så grym så det skriker Nina om den ;D Det skulle sätta lite klass på Borlänge minsann :D

blogg.es?

Kategori: Allmänt

Hej tjohej! Klockan är ungefär sisådär 10 måndag morgon, hade egentligen tänkt åka till skolan idag och skicka in mina uppgifter.. men ne.. jag kände för att sova istället.. så typiskt mig, men jag hinner göra det senare eller imorgon :)
Vädret är inte det finaste idag heller, men det gör inte så mycket faktiskt för jag kommer att vara tvungen att hålla mig inne och läsa informatik ändå, inte så kul nej!
När jag skulle in på blogg.se nu så tryckte jag in namnet fel som alltid! Men skillnaden denna gång var att jag skrev .es istället för .se.. Kom ju in på en spansk bloggsida haha :D det tyckte jag faktiskt var lite roligt (A)
Jag är hungrig! Så jag ska nog ta och göra lite frukost, hörs sen mjaa
Härrrååå

Smånojjig

Kategori: Allmänt

Vad tråkigt jag fick det.. borde plugga..
Jag höll på att noja sönder igår ett tag :O Johan skulle sova hos mig efter han festat klart, vaknade av att jag fick sms av honom att han skulle åka till mig, han ringde jag missade såklart samtalet.. försökte ringa tillbaka men det klickades ner och efter det när jag försökte ringa så gick det inte att nå honom
Hallå Borlänge kl 2 på natten en lördag..(söndag) njaaa inte helt säkert eller vad liksom =/ Fick för mig det värsta (A) så ja, jag vart lite orolig när jag inte fick tag på honom.. Efter ett tag knackade det på fönstret, som att inte bara det skrämmer livet ur en ^^ haha! det var som tur var han :) Inte särskilt nykter dock..så fick ta hand om honom, ta fram hinken och sådära ;) man mår som man förtjänar, right? ^^
Somnade iaf tillslut..och sov ganska länge.. Har typ inte gjort nåt idag, lagat lite mat är väl typ det mest vettiga.. hm .. så nu måste jag börja plugga till informatiktentan.. neej vill inte! Ofta man orkar ta sig igenom boken en gång till :S Har inte ens läst de 5 sista kapitlen.. aja.. så är det i skolan..känns som att hela dagen typ  är borta, vilket den iofs är.. så det är inge kul att börja plugga så här sent.. =/ ska sluta klaga nu, hörs sen :)
Härrrrååå

Förresten behöver jag nämna att jag har ont i kroppen idag efter lasergamet? :D

Bäst på halloween!

Kategori: Allmänt

Jag har funderat ett tag på vad jag vill klä ut mig till på halloween, men tjing! Mia kom ju med lätt bästa förslaget :D vill haaaaaaaaa!


Ny skidanläggning

Kategori: Allmänt

Jag är så efter! Det ska ju bli en ny skidanläggning nu på Hemmeråsen utanför Idre :) Berget är lika högt som idres, nästan 900m Fallhöjden är 320 meter och den längsta backen kommer att mäta 4,2 kilometer. Låter inte så fel va :D Älskar att åka skidor, vill åka på skidsemester, det är så mysigt :) 
45 backar och 12 liftar är det planerat, spännande!

 

Blåslagen

Kategori: Allmänt

Haha jag sa ju det! såg att jag redan börjar få blåmärken, men vet faktiskt inte hur jag har kunnat få dom :P^^ Får se om det är borta imorgon eller har tillkommit flera ;)
Haha ser ni på min arm ^^ på riktigt ser det helt blått ut

Tönt-program

Kategori: Allmänt

Scream queens, haha så himla töntigt program egentligen :D vet inte varför jag ens tittar, men tjejerna i de huset är helt galna och letar verkligen bråk hela tiden ^^ Haha så fult när de ska försöka vara bra skådespelare..
För er som kanske inte tittar/tittat på det så är det en tävling som ett antal tjejer är med i och ska klara ett flertal utmaningar för att i slutändan försöka vinna en roll i den nya saw-filmen .. :P


Nybytta lakan och kärlek

Kategori: Allmänt

Finns det något mysigare än nybytta, nytvättade svala lakan i sängen? :D man vill bara gosa ner sig på direkten!
Jag är så sjukt galet trött! Ni förstår inte hur trött jag är :O Och just nu känns det som att jag kommer vakna upp full med blåmärken eller nåt imorgon.. har så ont på vissa punkter, kan det vara av västen kanske.. kommer säkert få träningsvärk med ^^ hihi.. som sagt, livet e hårt:P Köp en hjälm!

Ligger och tittar på True life.. Herre min skapare vilken fin klänning hon har :D (Handlar om par som ska gifta sig) vill ha, mjao!
Så gulligt också att hennes kille planerade hela bröllopet i smyg och gjorde det så perfekt :D massa tårar och massa kärlek!.. aaaw <3 medan den andra tjejen mest är bitchig hahaha!

rensat garderoben

Kategori: Allmänt

Jag har rensat min garderob, sjukt vad med kläder man har..får knappt plats med allt och ändå rensade jag ur en säck.. hm.. vill dock ha nya! livet e hårt

jaha

Kategori: Allmänt

Äntligen laddat upp lite energi, så att det skulle räcka några timmar till iaf.. så har jag ingen nytta av den! men aja.. blev ren iaf och jag dras ju alltid med mig själv alltid annars så varför inte ikväll!

Fredag och lasergame

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering, I know.. men skolan igår iaf.. vi fick ihop projektarbetet så nu är det inlämnat.. ska bara läras in till redovisningen..
Sen var jag med Johan resten av dagen, han följde med mig hem och somnade ^^ sen åkte vi med pappa och handlade innan vi åkte till Falun hem till Johan.. käkade mat och tittade på tv..

Idag åkte jag tillbaka till Borlänge runt 11.. de andra mötte upp mig och sen åkte vi och spelade lasergame :) Var roligt med fler personer faktiskt och ha lite större lag.. även kul med killar som man kan spöa ;D hihi.. fick mest poäng 2 av 4 gånger.. på de andra två spelen kom jag tvåa och trea.. :)
Kul att träffa gänget igen iaf :D

Nu är jag hemma och håller på att dö av trötthet..eller somna snarare.. hinner inte med det, får se om jag orkar följa med Johan ikväll..

Big fail!

Kategori: Allmänt

Ooh jag kände direkt att när jag satte mig i bilen skulle det gå kaos, och det gjorde det också! både på lektion och uppkörning.. körkortet får vänta en månad! koncentration på alla tentor istället är det nu som gäller :)

Neeej!

Kategori: Allmänt

Helvete, det regnar ju! :O :( Nooooo

Plågsam nervositet

Kategori: Allmänt

Ny dag och typ världens läskigaste dag! Har vart ständigt nervös nu ett tag och det är plågsamt! Apropå Ingenting, Jag somnade verkligen direkt igår :O Det var längesen! Men happ.. nu ska jag göra mig iordning och försöka få i mig nåt att äta innan jag drar iväg.. Ojoj ..wish me luck!

Vilken dag!

Kategori: Allmänt

Jaha jag kanske borde berätta nåt om dagen, som faktiskt har vart rätt fullbokad ^^ tog mig iväg till falun och det var bland det läskigaste jag gjort!:O men jag klarade det! :D weeho! Tack till alla grattis :) Alla e så snälla.. ändå har jag inte tagit körkortet än ;)
Hoppas att turen sitter i imorgon.. kanske det får bli en banan då ;) hehe..
När jag kom tillbaka till Borlänge så satt Elisa Hero och jag och sammanställde vårt projektarbete så gott vi kunde..eller samanstäla som jag stavade dokumentet hahah! Fail!
Seglade även ut ett tag och satt mest och snackade och letade halloweenkostymer :D hihi.. jag vill klä ut mig till Hello kitty!

Efter vi blev klara för dagen, typ vid 5 så åkte jag in till Falun för att träffa Johan :) mysmys <3 saknar honom, men vi kommer ju att träffas imorgon hihi så överlev! ;)^^
När jag skulle hem så åkte bussen ifrån mig :( Den bara vände och åkte.. så jag gick ner på stan istället, trots mitt dåliga lokalsinne som föresten är ännu sämre i mörker!  så kom jag ner på stan, Jonas ringde på vägen så det gick rätt snabbt.. "ingenting att göra här" Nää inte konstigt när man bor i Möklinta ;D haha!

Nu när jag vart hemma så har jag tagit tag i städningen, önskar jag bodde i hus så jag kunde dammsuga också, stort behov till det! men nu på första gången på länge så ser man golvet och bord.. :D kanske är det sant att man mår bättre när det är rent runt en.. jag tror det!
Nu är det nog bäst att jag kryper ner i sängen och försöker sova, ska upp väldigt tidigt imorgon! Godnatt :)

shit shit shit!

Kategori: Allmänt

Är det redan torsdag? :O Åh nej ångest.. vet inte när jag var så här nervös sist :S Det här som jag har skjutit framför mig alltför länge nu.. shit shit shit shit men det flummiga är att det jag är mest nervös för är hur jag ska göra när jag kommer dit :P Vart ska jag gå, vad ska jag göra? ^^ Hatar att komma till ställen där jag aldrig vart förut! BLÄÄ finns inte mkt värre.. men de positiva är att jag iaf inte känner särskilt många i Falun så om jag gör fel så kanske ingen känner igen mig (A)
Sazzo rekommenderade mig att äta en banan för att lugna ner mig, hm ja just nu ser det ut som att jag inte kommer hinna få tag på nån banan, neej! Nu kommer det ju aldrig gå!!
Efter provet ska jag till skolan, fixa med projektarbetet..antingen kommer jag vara på pisshumör eller ha satans huvudvärk när spänningen släpper.. bra dag? Vi får väl se...

...

Kategori: Allmänt

Det här känns inge bra!

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit tillbaka hem från trafikskolan, laddat med lite ny energi..kände att jag inte orkade sitta vid datorn nå längre utan att somna typ hehe ^^ Fick köra med en annan lärare idag, det var nog nyttigt..man blir mer skärpt då:) men jävla högerregel säger jag bara! och jag är långt ifrån att kunna klara teoriprovet imorgon..så gissa vad jag ska göra nu!? just det..ta fram min pluggissida och ge järnet! vill så gärna klara det här!!!!!

La Roux

Kategori: Allmänt

Hon e tuff :D


 

Orättvist

Kategori: Allmänt

Vadå snöoväder i Stockholm? Dem kan väl inte få snön före oss? :( vad orättvist! de var ingen bra början på morgonen.. eller jo solen skiner ju iofs :)
Ska upp och börja göra mig i ordning, hoppa in i duschen innan jag ska till trafikskolan.. men det är inte än på ett tag ^^ hihi..

Går det snett lägger jag ner bloggen

Kategori: Allmänt

Shit nu kommer jag nästan garanterat drömma om trafikregler inatt ..^^ känns dock som att jag inte lärt mig någonting och hittar inget samband i nåt :( håll alla tummar ni kan för mig på torsdag är ni snälla! Klarar jag inte de lägger jag ner bloggen typ.. eller nåt..
men älskling är snäll och hjälper iaf :) tack <3

Nu hade jag tänkt att sova iallafall, ska upp rätt tidigt imorgon eftersom jag ska köra, hoppas jag slipper lika mkt skäll som jag fick sist (A) Oops igen.. haha.. men vi hörs imorgon :) Nattinatti!

Oops

Kategori: Allmänt

Anjoviserat vatten? HAHAHAH Oj avjoniserat var det visst (A)

Vill ha ny frisyr

Kategori: Allmänt

Funderar som ni vet på att klippa av mig några kilo hår ^^ Men samlar mig mentalt ;) hihi.. Iallafall, hade tänkt en frisyr ungefär som de här.. blir bra mjaoo? :)


Thinking of you- haha!

Kategori: Allmänt

Bank och varm choklad

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan!
Jag överlevde skoldagen idag igen:O haha som att jag inte skulle göra det :) Det var faktiskt helt okej idag, inte så tankekrävande.. Artificiell intelligens (om det är så det stavas)
Efter skolan när vi kom ut i kylan kände Elisa och jag starkt behov av varm choklad från waynes :D så vi gick dit och drack de och käka morotskaka :)
Elisa följde även med mig till banken, fy satan vad jag hatar banker! ändå gick det ju bra så.. nu beställde hon en sån dosa till mig så att jag kan komma in på båda datorerna och bytte min e-legitimation till den här datorn, känns ganska friande faktiskt att ha det på datorn som man alltid har med sig typ.. bara för det lägger den väl av eller så^^

Vi funderar på att börja på friskis! :D det vore bra om hon kunde pressa mig lite så att jag blir lite nyttigare hehe..nu när jag ändå räknas som ungdom är det ju inte särskilt dyrt heller .. :)

Tänk va härligt om man tränar och kan få äta/dricka sånt här med gott samvete ;)

Usch för Internet

Kategori: Allmänt

Internet hatar vi! haha egentligen sjukt vad alla flippar så fort det krånglar :P inte beroende, nejnej ;) egentligen har jag ingenting att säga.. Gårdagen spenderade jag i skola och i Falun hos Johan:)
hm inget nytt lr spännande som är på G idag.. ska till banken så jag kan betala biljetten till Helen.. ^^ Sen lär jag läsa teori!

Nä nu måste jag göra mig iordning innan jag ska iväg, hareharegrävling

Kent-konsert bokad!

Kategori: Allmänt

Jag är lite glad nu faktiskt :) hihi.. Jag ska äntligen få gå på en kentkonsert :D den 3e mars med Helen i Gävle är det som gäller! wee .. det ska bli faktiskt himlans kul :)

Goodmorning

Kategori: Allmänt

Hej och godmorgon! Tillbaka i Dalarna, lite trött men det är ju förståeligt när man går upp tidigt haha.. vet inte riktigt hur jag ska fördriva tiden tills skolan.. hm borde inte vara alltför svårt.. somnar säkert snart ^^

Söndagsserier

Kategori: Allmänt

Nämen! jag får ju nästan lite ångest..har ju knappt uppdaterat bloggen idag..men det sägs ju att man inte ska blogga om man inte har lust eller inte vet vad man ska skriva om, kanske ligger något i det vad vet jag. Jag fastnade framför tvn jag ..lätt hänt! tittat på de traditionella söndagsserierna ;)

Har diskuterat hår och frisyrer rätt mycket med johan idag..han slog till på kortare och jag funderar nu på att göra det samma! vill verkligen bli av med mitt tunga slitna trista hår..så nu tar vi tag i det hela tycker jag..hämta saxen! ;)nerå..men de skulle vara skönt..även om jag gillar långt hår

Nu lär jag plocka ihop mina saker innan det blir dags att sova..känner mig trött idag, gårdagen tog alldeles för mycket energi..

Hare kanin!

Pluggishelg

Kategori: Allmänt

Vilken sjujädra pluggishelg :D men nu borde jag vara back on track med alla uppgifter :)
Ska bara försöka få ordning på teorin också så är allt på topp! eller det rullar åtminstone^^

Har inte gjort nåt speciellt idag, suttit vid tvn, gjort informationsblad (lr vad det heter) till telefonen.. och läst lite teori :) allt är så pisstråkigt! men men sånt ska då göras..
Nu ska jag leta upp lite fakta åt hero, till och med så långt har det gått att jag går över på de andras arbeten ;) nej men hon bad om hjälp.. sen ska jag plugga massa mer teori innan maten och tv-programmen!
Hejsvejs

Utklassad

Kategori: Allmänt

Då sitter jag själv igen.. börjar nojja.. men hade kul me johanna iallafall :) vi sökte upp massa roliga saker på google och spotify ^^ Spelade backpacker och 21 ..blev utklassad :O :(


Johanna hade en spännande utveckling ;)

Barcelona-turister

Kategori: Allmänt

Nu ska jag försöka få ordning på allt igen, pluggning blir det inget av nu längre..fan..får ge gärnet imorgon istället..viktigast är väl photoshopgrejen och försöka få ihop ett informationsblad..
Nu ska jag sortera kläder/tvätt och röja upp lite.. om en stund kommer Johanna som en räddande ängel <3 vi ska lära oss mer om barcelona ;)^^ hihi :)

Så nu ska jag väl rätta till ansiktet lite efter alla tårar och all frustration (A) och äta go mat, lasagne har pappa gjort idag :)

vi hörs när vi hörs

=/

Kategori: Allmänt

Jaha, ja det här kan man väl nästan kalla det första större grälet..fy fan vad det tar på krafterna, gör ont i varenda muskel i kroppen! Och allt grundar sig egentligen i att vi tolkar saker fel och vrider ord till konstiga vinklar..galet egentligen och min reaktion var då inte den bästa.. =/ hm men ja.. förlåt älskling iaf <3 hoppas du vill leva med mig ändå..

Jag tror inte på gud men nästan som att nån högre makt ville det så hittade jag nyss en av johans tröjor i min packning, vet inte hur den hamnat där, säkert från när vi var hos mamma.. men den luktar som han och det är underbart! Jag saknar dig Johan Belin!! <3<3

Skönaste filmen

Kategori: Allmänt

Nu är jag här igen med mina filmer, men Johanna det här var mästerverkets mästerverk! :D så jävla skön! haha

shopping i Avesta

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart med pappa i Avesta, blev en del shopping..jacka, 2 par skor, vantar, mössa och minneskortsgrej^^ så jag kan lägga in bilder från kameran igen... tänkte lägga ut bilder men det fucka sig totalt me den andra datorn.. sen råka jag ta bort dom så jaa.. får se sen om det blir nå nya

Mitt liv som känd

Kategori: Allmänt

Vi gör även film, i den här filmen är Lovisa också med..!

 


Melin och Johansson i olympiska spel

Kategori: Allmänt

Har jag glömt att berätta att jag och mitt gäng är ganska kända? vi är bra på det mesta faktiskt..Här är en film på när Johanna och jag är med i olympiska spel bara för att ta ett exempel

Vilken idé!

Kategori: Allmänt

jävlar vilken idé jag fick till min affisch! :D håll alla tummar för att det blir som jag tänkt ^^ hihi.. jag är inte riktigt bästa vän med photoshop än ;)

Folk på landsbygden

Kategori: Allmänt

Nu har man vart ute en sväng :) skönt att hämta lite äkta frisk lantluft ;D halvvägs upp i gammelgården hör man bara massa skällande och gläfsande hundar..4 stycken småskitar springer rakt emot oss i full speed^^  mötte även Kenneth och Maj, dem som ska flytta in i mormor och morfars gamla lägenhet i sala.. de kände inte alls igen mig och undrade om jag var hans dotter eller nya flamma..hm visserligen inget smink på mig men ser jag så gammal ut? :O ;) de la även fram att mormor och morfar är väldigt gulliga, men det är dom ju! :D
på tillbakavägen möter vi också Kent och deras lilla Flisa :) så söt hund :D social och ska pussas massor!

Så ni ser, det finns folk även här ute på landsbygden ;)

namnsdagarnas vecka

Kategori: Allmänt

Vilken namnsdagvecka det har vart :P Jennie morfar mamma farfar och johanna på samma vecka ^^ Säkert glömt nån stackare med.. hehe... och elisabet som fyllt år..
nu har jag käka lite grillat :) ska ut med pappa i det extremt fina vädret nu! :D be för att jag inte ska få håll ;) hihi.. hörs sen :)

Duktig nina

Kategori: Allmänt

Åh visst känner man sig duktig när man blivit klar med någon uppgift :D nu har jag skrivit min del till projektarbetet om larm och säkerhet i intelligenta hem ^^ bra! då kan jag bara köra vidare med nästa grej..

Influensatider

Kategori: Allmänt

Nu ska jag dryga mig med reklam igen, men har ni sett att på google så kan man se utveckling av influensan i sverige, där absoluta toppen btw låg mellan augusti och september.. men ja, jag vet inte riktigt om det är kul att veta, blir man inte mer nojjig om den nu skulle stiga igen? kan man förhindra att man blir sjuk bättre bara för det? kanske.. jag vet inte!

Men nu görs det ju reklam flititg på tvn om nya juicen "Bravo Friscus" som dessutom ska vara bra mot förkylningar, shooo gissa om inte den kommer sälja bra nu i influensatider ;) bra säljknep

planer för dagen

Kategori: Allmänt

Goodmorgon, eller goddag ^^ Vad som en passar! vaknade väldigt sent idag, närmare tolv..men det känns bra att kunna sova ut..dock följde huvudvärken med som den brukar när jag sover tungt och länge..
satt och tog det lugnt framför tvn ett tag och har myst lite med kisen :) hon tycker om mig mer nu när jag inte är hemma så ofta (A)
Nu iaf hade jag tänkt att jag ska installera photoshop och förhoppningsvis kunna använda det med..om inte blir det teori för hela slanten idag! Måste passa på när jag ändå inte har något runt mig som skulle kunna störa, förutsatt att jag håller mig ifrån mobil och msn då :P

Hoppas ni har en roligare dag än mig ^^

kläder i sängen

Kategori: Allmänt

Nu lämnar jag tillvaron för den här dagen och går och lägger mig, svinkallt i rummet så det blir kläder och en extrafilt på! Godnatt

Roliga klipp

Kategori: Allmänt

Johan hittar så sjuka klipp <3 men galet sköna killar haha!





håll tummarna!

Kategori: Allmänt

Ska försöka ladda ner photoshop till den här datorn nu, pray for me! ^^ funka funka funka snälla!

Hemma i byn

Kategori: Allmänt

Vad konstig min blogg ser ut på den här datorn! ^^ Men då sitter jag ute i byn, framför min riktiga dator..tack och lov!
Somnade nästan direkt då jag satte mig i bilen från Borlänge..^^hehe.. men väl hemma så satt honey och väntade på oss i kylan inomhus :) skrikig och kelig som hon brukar..sötnöt.. Det var bara 18 grader när vi kom hem så då skulle jag behövt värmen från Johan <3
Ja, kvällen börjar gå mot sitt slut även idag, och det är med blandade känslor faktiskt..hamnar i för djupa tankar och blir så less på hur människor behandlas, finns rätt och fel hos alla men ibland är de bra orättvist!

men jaha..

Kategori: Allmänt

Va bra att inte internet krånglar nå mycket iaf! (ironi)
Kan inte pappa sluta nån gång, sitter ju bara och väntar på att nåt ska hända ^^




torsdag

Kategori: Allmänt

Dåligt med uppdatering idag, yes i know.. men jag åkte tidigt från Falun imorse.. eller så himla tidigt var det väl inte.. men hade iaf körtid kl 8, den gick inge bra alls faktiskt.. ^^ Men men, i skolan hade vi lab och grejade i access, det gick för en gångs skull bra och hann med till och med VG-uppgiften inom tidsramen :D dvs innan vi slutade .. annars brukar man få sitta kvar typ en halvtimme efter bara för att bli klar med G-uppgiften hehe..
På lunchen gick jag och Elisa till kupolen, käka lunch och sniffade parfymer på kicks.. Hann även med en timmes föreläsning i skolan innan jag tröttnade och gick hemåt, vi fick lära oss bla. hur färger/ljus osv kan lura ögat.. rätt häftigt :O

Men ja, hem och packade så snabbt jag kunde och började med disken för att hinna nånstans innan Johan kom förbi :) Han skulle hämta sin mamma i Borlänge och jag ville träffa honom innan jag åker hem till möklinta <3 För det blev lite hastigt, fick reda på att pappa e ledig imorgon så jag lär åka hem till byn redan idag.. så nu sitter jag och väntar på att han ska sluta jobbet och komma och hämta mig.. vet inte alls hur jag ska få med mig all packning! har massa tvätt med mig hem (A)

Hörs senare! ciaaao

Blogg från Falun

Kategori: Allmänt

Ligger här i sängen i Johans nya rum :) han tog sig upp för att dricka te så jag tänkte göra en liten uppdatering ^^ Inte för att det har hänt så mycket under kvällen iofs :) men suttit och tittat när han spelat dator, sen var vi ut en sväng, hämtade mathias och åkte upp till maxi för att panta flaskor :P hehe sen åkte vi runt och hamnade på hemköp efter det..hm.. Happ men ni får ha det bra, för det har jag! :D vi hörs imorgon..det blir att gå upp tidigt för att komma till borlänge och trafikskolan i tid..

Nu kommer snart Johan tillbaka, myyys :D <3

Man ska inte klaga!

Kategori: Allmänt

Weee nu är jag lite glad faktiskt :) plopp plopp ett par proppar har börjat lösa upp sig! Imorse började vi med projektarbetet och det känns som att det kan lösa sig rätt bra faktiskt, har lite punkter att gå efter iaf, frågan är bara när jag ska hinna skriva på det ^^ men men.. sen hade vi illustrator och som jag klagat och klagat och klagat och kämpat! så nu fick jag faktiskt ihop hela telefonen på ett pass :O :D hjälpen från Lisa var faktiskt mycket användbar så nu får jag skämmas lite för att jag har klagat så mycket (A)

Nu ska jag slänga mig in i duschen och packa lite för i Falun väntar världens bästa Johan på mig! <3
Men jag uppdaterar imorgon! Herrå :)

Efter schemat

Kategori: Allmänt

Hej och godmorgon, har suttit och pratat med pappa hela morgonen så jag ligger skapligt efter schemat ^^ och det värsta är att jag måste laga mat också:O nooo fan va drygt :P men men bäst jag sätter igång,  har mindre än en timme på att göra allt!

Läggdax

Kategori: Allmänt

Nu blire sängen, sov gott allihopa! :)

pissblöt

Kategori: Allmänt

Mina tankar gick igenom, och det tydligen för ett bra tag sen... men tydligen öser regnet ner utanför :O och pappa stackarn ska gå hem till mig från stan.. haha.. han var redan pissblöt så får se hur det slutar för han ;D

Usch vad segt det går att läsa i boken idag! :O lär mig ingenting!
saknar älskling! <3

Ge mig pengar, tack!

Kategori: Allmänt

Reklam! kul, verkligen.. ^^
Och apropå reklam.. jag behöver en ny dator som stödjer de program som behövs till skolan, samt att jag känner att den här datorn inte kommer orka så länge till.. hm.. men jaa... jag skulle då vilja ha en Mac, men varför är dom så jävla dyra :( Inte någon som vet vart man kan hitta de lite billigare? Har inte råd att lägga 20-25000 kr på en dator liksom :S själva programmen kostar ju skjortan de med..  studentlivet är fattigt minsann!

To do list

Kategori: Allmänt

Yay! Har kommit ett steg längre i dagens "Måste göras".. jag har nu bara teori kvar att läsa och fixa inför pappas övernattning.. kanske inte nämnde det.. men han ringde förut och han ska sova här inatt..
Pratade med Hero också.. hon har börjat med sina superbantningspiller så nu har hon energi nog för typ halva sverige eller nåt.. ^^ skulle behöva dom pillerna nu till allt som ska göras de kommande veckorna..

Nu ska jag titta på Ugly Betty :P

Kanye West vs Kent

Kategori: Allmänt

Nu har jag aktiverat kontot på spotify som jag fick med när jag köpte hörlurarna till mp3n :) Som jag har saknat riktig musik, att kunna få spela det jag vill! :D när jag vill.. ist för att vänta på att de ska komma på radion eller nåt.. dock så har jag fastnat framför alla gamla sköna kent-spår :O ni som känt mig länge kanske kommer ihåg min kent-period för ett antal år sen :O :D får världens nostalgikänslor och jag kan fortfarande alla texter.. (A) en del av er skäms för mig nu ;) ska försöka att inte fastna i samma spår igen haha! eller ska jag lämna hiphopen och gå tillbaka till att bli kentare? ;D^^

Boven i dramat

Kategori: Allmänt

Jaha så jag gick igenom skåpen och letade efter något vitt ^^ Mycket riktigt så var det från ett föremål där, nämligen min oinkmugg :S (stor mugg med ritade grisar som det står oink på ;) ) där fattades det en bit som passade perfekt med den jag hittade i maten, mission complete! ;)

Det där kunde ha gått illa! version 2

Kategori: Allmänt

Nä men återigen så går nåt snett..som det brukar ibland,..men jag sitter och äter och helt plötsligt ilar det som tusan och jag känner att jag biter i nåt hårt! :O tankarna går direkt till att jag har bitit av min tand och måste direkt till tandläkaren.. men känner efter och det känns inte som det och det gör inte ont.. hm så hittar jag nån vit liten bit i maten (spottade naturligtivs ut den) tror att det är tanden först men nej den är för vit för det;) och brun på baksidan.. vette fan vad det är faktiskt :O om det är porslin av nåt slag kanske.. hm har jag nåt trasigt i skåpet kanske.. ska kolla efter på en gång!

Men nina mår bra så oroa er inte ;) hehe

Namnsdag

Kategori: Allmänt

Idag har systeryster Jennie namnsdag :) Inte helt korrekt men det närmsta man kan komma ;)
säg grattis ändå! :O

Fyndat idag!

Kategori: Allmänt

Hej hopp! Någon mer som sitter och väntar på regn? Vet inte varför men det ser lite mörkt ut och det skulle va mysigt bara ^^
Jag somnade inte om utan hann med bussen till skolan ;) Riktigt kallt var det imorse :O Men ändå härligt kallt som det brukar vara på vintern :) Så jag klagar inte, det är bara att ta på sig mer kläder hehe..
Tråkig föreläsning om program- och systemutveckling.. låter som att vi är smarta eller hur! Efter föreläsningen så gick jag och Elisa till kupolen.. skulle återigen titta kontot men nu såg jag ändå inte hur mycket pengar som lagts in, surt! men ja, jag hade lite fler ärenden och fick tag på lite nyttigt, så som smink, scart-adapter till tvn :D och nya hörlurar till mp3n.. wee! :D Helt kanoners! rikligt med bas, det gillar vi! ;)

Nu ska jag fortsätta titta på top model ^^ sen blire plugga plugga!
Hörs!

flip eller flopp?

Kategori: Allmänt

Nämen se på kalaskulan! tiden räckte till så att jag till och med hinner uppdatera ett inlägg till ;) :P dock lite värre att jag inte har nåt intressant att bjuda på.. hm, jag är varken emo eller självmordsbenägen.. men jag är faktiskt nyfiken på Kents nya album som kommer. Jag känner på mig att antingen blir det total flipp eller total flopp!

De här kunde ha gått mindre bra..

Kategori: Allmänt

Jag kliver upp ur sängen och gör mig iordning.. sen är jag smart nog att lägger mig i sängen igen och somnar ^^ Utan att ha någon klocka ställd.. hm :P Tur nog vaknade jag nu, halv 9.. bra marginal mot bussen men vågar inte somna om igen, för känner jag mig själv rätt så lär jag missa bussen då :P

Så nu måste jag leta upp kläder! och något att skriva på under föreläsningen.. samt fixa håret..Borde även äta frukost.. plötsligt känns inte marginalen särskilt stor längre!

Ända upp till besöksrekord!

Kategori: Allmänt

Va kul att så många nya läsare upptäckt min blogg ikväll :D hehe.. fortsätt läsa den nu då! ;) (A) nu har det till och med gått så långt som besöksrekord! :D weeee

Upp

Kategori: Allmänt

Nästa gång jag ska till mamma ska vi till Heron city och se Upp i 3D :D hihi.. verkar vara en sjukt skön film med riktig Nina humor^^
Bara reklamen får skrattmusklerna att dra ihop sig ;D hahaha

Statistiken går uppåt

Kategori: Allmänt

Idag har statistiken gått uppåt här på bloggen minsann, det tycker vi om! :P

torrt som i öknen

Kategori: Allmänt

Herregud vad trött jag blev :O säckade ihop totalt efter maten ^^ Jättetörstig är jag också men det är så långt till köket (A) Jag blir så förvånad..eller nä inte det heller..har inget bra ord..men hur kan en människa vara så här underbar? aldrig känt såhär..när det är rätt vet man bara <3

Nä nu ska jag hämta vatten innan jag torkar ur! ^^

Johan Belin

Kategori: Allmänt

Idag är det så att det firas en månad med älskling Johan Belin :) <3 Det var ju inte alls tänkt att det skulle bli så här, inte alls tänkt att jag skulle falla så hårt och så snabbt..
Men jag är så glad att jag träffade dig och den här tiden har gått otroligt snabbt och varit spännande, läskig men hela tiden helt underbar! <3
Är det någon som förstår verkligen hur det känns att vara riktigt älskad och att få kunna älska maximalt tillbaka?
Jag vet att jag har en hel del saker att jobba på, men du är så förstående och låter mig vara Nina! Jag ska se till att du ska få vara lika lycklig som jag är, ser fram emot många många månader tillsammans med dig! <3

Falun och tillbaka

Kategori: Allmänt

Lång dag återigen! skolan har jag ju redan klagat tillräckligt på ^^ Men ja, efter den tog jag bussen direkt till Falun.. myste lite med Johan och kollade på ronja rövardotter, haha! ;D  Var bara där nån timme, sen skulle han till sin mamma och fixa nåt.. så nu har jag landat i Borlänge igen, satans kallt ute! Skulle checka mitt konto men det var såklart tekniska problem.. nu är jag hungrig! så nu ska jag rota i frysen och se vad jag kan hitta där för smaskigt ;)

Jag ska uppdatera mer snart! Men känner att huvudvärken kommer smygandes så lär ha nåt i magen! härråååå :)

Gnällmail

Kategori: Allmänt

Jaha idag skulle vi photoshopa varandras ansikten .. eller ja retuschera (stavning?) Gick la sådär.. lite väl tillgjort tror jag.. men orkar inte mer med det.. Efter jag lämnat in det så började jag med illustratoruppgiften, kan det gå mer kasst? Nää och plus på det att det som jag fick gjort kunde inte ens sparas så där gick det åt pipan..måste göra om allt igen! Blir galen.. hon har fått ett gnällmejl nu iaf ;) ^^ Klockan är nu ganska mycket och jag är hungrig och sur.. funderar på att åka hem snart.. måst plugga.. fy tusan!
hejdå

In tha school

Kategori: Allmänt

Nu har jag tagit mig fram till skolan iallafall vilket jag är stolt över haha! Mitt humör har väl vänt litegrann.. det är Elisas positiva energi att tacka :D hihi.. jaha nu har Åsa dykt upp..hm trodde inte att det var henne som vi skulle ha idag men men.. livet går ju inte under för det :P
En macka har vi shoppat också om hungern slår till..
Elisa ska försöka att öpppna dörren till andra datorsalen, vi har dubbellabb med andra gruppen men det verkar som att det inte riktigt slog igenom ;) Får se hur det här ska gå till ^^

kattskit

Kategori: Allmänt

Jag bryter snart ihop! imorgon är det hjälptillfälle och då ska man ha något att visa upp, dvs mobiltelefonen..har jag det? Nää för jag fattar nada! :( De kommer bli kattskit av alltihop i den här kursen, jag lovar! (kommentera inte ens att det kommer lösa sig eller bli bra!)

sömnig

Kategori: Allmänt

Morrn morrn! Ny dag och ny vecka.. orkar inte skriva nåt djupt och ingående så säger bara att jag lever och ska till skolan om ett tag.. någon lab.. kan säga att skulle det vart föreläsning skulle jag hoppat den utan att blinka! (för då skulle jag ha sovit)
Jag hittar inga bra kläder att ta på mig, suck! i-landsproblem är bra påtagliga ibland..

Klockan på ringning

Kategori: Allmänt

Nu har jag ställt klockan på ringning, försover mig förhoppningsvis inte imorgon ;) såg klart på filmen iallafall.. kan inte säga att jag är såld, men ja.. helt okej då.. :P nu hade jag tänkt att sova faktiskt.. känner hur ögonen börjar dra ihop sig ^^
Vi får höras imorgon, hihi nu ska jag drömma om älskling ;) :D <3

Omplanering i schemat ^^

Kategori: Allmänt

Twilight får vänta en liten stund faktiskt, ska titta på upplösningen i mannen under trappan först :O Vette tusan varför.. helskum serie ju.. men ja nu lär jag ju se hur det slutar eftersom det är sista delen ikväll ^^ Äcklig gubbe

Kanelbullens dag och Twilight

Kategori: Allmänt

Nu är Nina tillbaka i dalarna igen! Helgen har gått så himla snabbt :O i fredags innan vi åkte till sthlm så var vi ner på stan, johan skulle äta lite mat och prata med sandra..
Jag fixade lite gott till tågresan också :) hehe.. tågresan gick dock ganska långsamt, satt och pluggade största delen av vägen..
Blev inte så mycket mer gjort den dagen.. käka mat och tittade på idol.. sen slocknade vi ganska snabbt ^^

I lördags var Johan och jag in till stan på dagen, lullade runt lite.. rätt kyligt men mysigt ändå :) <3
Mormor morfar och mamma hämtade upp oss i tumba igen eftersom det börjat regna så vi var hem och åt mat och sen efter de gick vi upp till mormor och morfar.. fick uppdrag att fixa kanalerna på hans Tv och vhs :S :P gick la sådär med videon.. kom aldrig riktigt på rätt lösning.. skyller på instruktionsboken ;)
Fika som alltid :P Med alla dess 7 sorter typ haha och snacka ett tag, var rätt längesen jag träffa dem så det var kul :) Även om det kanske inte var särskilt roligt för Johan kanske (A)

Idag däremot har det inte blivit mycket gjort.. drömde askonstigt igen om nån ond odödlig katt haha! började titta på twilight.. men kände att jag hellre följde med mamma och köpte kanelbullar ^^ ett måste idag på kanelbullens dag ju! (A) snälla döda mig inte för att jag inte blev fascinerad av filmen..
Tågresan hem gick ändå rätt snabbt, satt och läste tidning ^^ haha.. Nu iaf så är jag hemma igen och tänkte fortsätta titta på twilight, inte lika mycket som distraherar mig nu så kanske kommer lättare in i den :) ger den ett till försök ;)

Hörs senare eller imorgon :)

nyvaken

Kategori: Allmänt

Godermorgon! Lika seg som alltid på att ta mig upp ur sängen :P men nu ska jag ta mig upp iaf och packa det sista som e kvar och göra iordning mig.. senare ska jag möta johan i stan så ska han äta nåt innan vi åker och så där.. hinner säkert uppdatera innan dess ;) hehe.. hejsvej!

Vinter i luften och över 400 inlägg!

Kategori: Allmänt

wee jag såg nu att jag har tagit mig över gränsen för 400 inlägg :D det går snabbt framåt hehe.. :) nu har jag iaf packat det mesta.. eller ja allt utom det som måste packas imorgon.. nästa steg blir att hoppa in i duschen :P

Har ni tänkt på hur snabbt allt känns som vinter? eller kanske hösten kommer före ^^ men löven faller assnabbt och helt plötsligt är det som vinter i luften :O kanske snön kommer hit snart..hehe

Kass kamera

Kategori: Allmänt

Haha fick igång så att datorn faktiskt accepterade min telefon ;) men bara för det blev alla bilder på klockan kass! så jag ska investera ny sladd till kameran fortast möjligt, trött på såna här kassa bilder när jag har resurser för att kunna få mycke bättre :) roligare att fota då med! :D

Blingeling

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen från kupolen.. var rätt mycke folk faktiskt :O fast det brukar det väl alltid vara i affärer iofs hehe ;)
Elisa hittade iallafall mycket fint :) och jag är så nöjd med min klocka jag köpte :D weee har alltid velat ha en klocka och nu bara sa det klick ^^ Elisa köpte också en, en riktig blingbling :D så nu kan vi glänsa runt ;)  men min sladd till kameran funkar ju inte och datorn vill inte acceptera sladden till telefonen, så ni får helt enkelt klara er utan bilder :(

Nu hade jag tänkt att jag skulle packa till imorgon, så slipper jag det då.. kanske även plugga lite... omg omg nerverna har redan satt igång :O Sen blir det godnatt godnatt :)

Mot kupolen

Kategori: Allmänt

Jag har väldigt mycket som borde göras just nu, men det får skjutas upp en sväng.. för nu ska jag till stället som gäller ikväll, kupolen ;) kvällsöppet och jag ska träffa Elisa och Linnea :) se om de blir nå shopping, annars får jag nöja mig med fönstershopping hehe.. :D sen ska jag hem och duscha, packa och leta fram lite grejer.. typ pendeltågsgrejen..blir en sen kväll.. men vi hörs! hare bra

Dagens fail!

Kategori: Allmänt

Nina bakom ratten! Ja vad ska man säga, känns som att jag bara blir sämre och sämre på att köra bil.. trött på det här nu, nu ska jag bara kämpa kämpa kämpa! min chans kommer om ett par veckor^^

Och nyss ringde det på dörren, sån person som har sjukt barn och vill sälja bilder som de ritat.. ska man tro på dem? Är säkert synd om dom, men jag vet inte.. hm jag har ändå inga kontanter hemma så jag kan ju inte direkt komma med "tar ni kort" hahaha.. fel det skulle bli.. tänk om jag har förstört hans hjärtsjuka dotters liv nu!? :O :/

Tvättäkta pluggis

Kategori: Allmänt

Jag sov nog lite för bra inatt/imorse.. tydligen har jag stängt av väckningen eller allmänt inte vaknat av den för jag vaknade kl.09.05..Skolan började vid 10, tänkte skippa den helt först men så tänkte jag att jag har ju inget bättre för mig så jag skynda upp och stressa mig igenom allt på 10 minuter för att hinna med 09.20 bussen till skolan :P Bra en tvättäkta pluggis gör sånt ;)
I skolan hade vi föreläsning om affärssystem och ehandel.. så himla tråkigt så där ångrade jag mig en smula att jag tog mig upp ur sängen över huvud taget ;)

Efter det så fixade Elisa och jag med kurspaketet till nästa termin, skönt att ha det avklarat!
Nu sitter jag hemma igen och har nyss fått i mig lite mat.. hann ju inte äta imorse^^ så om en timme ungefär ska jag ner på stan till trafikskolan.. testkörning idag, omg! Kör bra nu Nina! Så slipper jag massa lektioner till innan uppkörningen!!