Snickarpartyt

Trött som tusan!

Kategori: Allmänt

Nu är jag skapligt trött! sovit lite inatt som sagt och dryg skoldag.. höll verkligen på att somna under sista föreläsningen.. seriöst, åka in för designhistoria :S vad onödigt!
Så det var skönt när vi äntligen kom ifrån! Träffade på Johan utanför, han hjälpte mig att hitta grejer till labuppgiften :) det verkar så lätt för alla ;P utom Nina hehe..
Scary movie 4 hanns det också med att titta på..
Pratat me mamma som åker till Grekland imorgon, fusk :P vill också ha semester! säger jag efter 3 dar i skolan ;)
Senare kom Ade förbi me sin nya bil, tog en sväng me honom.. ja den rullar väl som andra bilar :P

Nu drar verkligen mina ögonlock ihop sig och imorgon är det labb hela dagen! 2 st.. word och plocka isär/ihop dator.. får se hur det går minsann!

Godnatt på er :)

Laddar inför Falun

Kategori: Allmänt

Godä godä!
Har överlevt halva dagen ;) haha.. haft föreläsning om hårdvarugrejs..mycke att smälta :P så nu är jag hemma en vända för att käka lite lunch.. om en stund ska jag till bussen som ska ta mig in till Falun... orkar inte med Falun just nu.. ^^ slutar inte förrän 5 heller..

I-landsproblem

Kategori: Allmänt

Jag är som antagligen dem flesta tjejer en person som gärna sprider sina hårnålar runtomkring sig och tillslut har man ingen aning om vart dom befinner sig :P
därför får jag köpa nya ganska ofta och jag brukar köpa dom från H&M, tycker att dom funkar väldigt bra tills nu den senaste förpackningen jag köpte, herregud! smärta! vet inte om det är måndagsexemplar jag fått tag i men när man ska sätta i dom så skrapar de i hårbotten, ungefär som de där lilla gummiaktiga längst ut försvunnit.. jag som är så håröm och typ grinar varje gång jag borstar ur mitt hår ^^ Nää inge nöjd är jag den här gången, blir till att leta upp nya snarast!

Lalalala

Kategori: Allmänt

solen skiner!

Kategori: Allmänt

Ja men godmorgon! :) kom i säng ganska sent inatt, upp tidigt.. men pigg är jag för det! :D just nu åtminstone.. hehe, jag har landat i Borlänge och här lyser solen med klarblå himmel :D frågan är bara hur varmt det kommer bli under dagen.. hm.. kanske inte lönt att hoppas på sommarvärme? jag vet inte riktigt hur jag ska klä mig.. jobbig period som kommer nu igen.. vädret kan ändas väldigt snabbt.. jag ligger långt bakom mitt tänkta schema så nu ska jag iväg och torka håret ;)

Höörs!

Nära skjuter ingen hare

Kategori: Allmänt

Då har ännu en dag gått då.. suttit och skrivit rätt mycket idag..
Johanna hittade ett pass nere i strömstad, Nina lekte spion och googlade på människan som var från luxemburg..utrikesdepartementet kom vi fram till.. men det var nog det enda också ^^

Jennie var nära på att hitta parfymen jag ville ha men den var inte tillgänlig nu tydligen, så det var ju synd :(

Imorgon är det skola igen..första gången i Falun sen innan sommaren..fast har först föreläsning i Borlänge..hm jao nu börjar Nina bli trött och sentimental så blir väl att plocka ihop mina grejer och krypa ner i sängen, ska ändå upp tidigt imorgon så kan vara skönt om man kan hålla ögonen öppna i skolan imorgon ;) hehe..

Vilken miss!

Kategori: Allmänt

Jag som tänkte va effektiv och översätta bokens kapitel till svenska..OMG har glömt hur drygt det är :P jag har kommit ungefär 10 sidor ^^ och har sisådär miljoner kvar ;) så nu har jag hämtat lite förfriskningar så jag förhoppningsvis överlever :P

Latsöndag

Kategori: Allmänt

Hej på er! slappardag idag ^^ som alltid i Möklinta ungefär.. vaknade vid 11 av att telefonen ringde där nere och precis när jag hunnit upp och skulle svara så tog pappa luren.. tydligen Jennie som ville ha reda på nån låt/grupp.. aja så jag fastnade framför tvn och där har jag suttit hela förmiddagen =/ ska dock förflytta mig till sängen nu och plugga litegranna! mår inte toppenbra heller..men vi hörs senare, heerrrå! :)

Mera film

Kategori: Allmänt

Från komedi till tuffing action ^^ stannade kvar på kanal5 och tittade även på Con Air, sett den förut men den är rätt bra :)

nu ska jag väl se om de är nå action på msn, blir sängen snart i alla fall :) What!? telefonen ringde nyss :O lär kolla vem de var jag missa hehe.. Godnatt :)

Date movie

Kategori: Allmänt

Date movie ikväll på 5:an :D riktigt skön och en av de få gånger man får höra the perceptionists på tv ;)

Jinxers på toaletten tillhör vår favorit ;) och Michael Jackson stackarn ;D

Krussidull

Kategori: Allmänt

VÄRLDENS ROLIGASTE FILM! :D

Jaa nu blir de länk igen när det inte funkar annars just nu och annars glömmer jag bort det.. men vilket mästerverk! Eller hur? :D äkta klassiker som funnits med genom åren ;)

http://www.youtube.com/watch?v=weewtg-tZHs

Come back to me!

Kategori: Allmänt

Jag gråter floder! jag vill ha min favoritparfym Nina Ricci-Liberty Fizz!  Det enda stället jag har hittat den på är nån ungersk sida eller vad det var.. ingen verkar ju sälja den längre! :/ iofs är den rätt gammal.. men jag älskar den! Den som hittar den eller köper den till mig blir för evigt älskad av mig!

Upp i serien?

Kategori: Allmänt

Hörde av pappa som i sin tur hörde av grannen ^^ att Möklinta vann senaste matchen (som gick idag tror jag) och det betyder att vinner de nästa fotbollsmatch med så går dem upp i serien, det tar sig för dom :D vad kul!

Gooo haaard! (nina sjunger)

så är det!

Kategori: Allmänt

haha det där med motivering var kul.. får kolla upp det där med en datorkunnig sen så att det blir rätt ;D haha.. nu ska jag ner och käka mat! grillad fläskfilé med hasselback står på menyn idag :) mumma!

Eländiga kryss!

Kategori: Allmänt

Jaha nej de funkar fortfarande inte att lägga in filmer för mig.. de där eländiga krysset!
Har suttit under dagen nu och försökt få ihop ett datorsystem.. mjaa det kan nog funka tillslut ändå! hoppas det..motivering varför har jag däremot ingen aning om! :O tror ni att "det låter bra" fungerar? ;)

Johanna the bloggmaster

Kategori: Allmänt

Yaaay Johanna är min bloggmaster! hon har nu väglett moi och hjälpt mig ta bort min profilbild :D den ökade mina stresshormoner en aning varje gång jag såg den! ;)
Hon lärde mig även att lägga in filmer från youtube tidigare, som jag ska testa snart ;D hehe ..är det här slutet för mina ökända länkar? :O

Johanna messias

Bredband

Kategori: Allmänt

Pappa har beställt bredband åt mig! :D det som jag har skjutit upp över ett år nu ;) passar bra att det är kombinerat mobilt och "vanligt" :) så nu ska jag snart ha ett fungerande eget bredband uppe i Borlänge! :D inge mer frustration förhoppningsvis ;)

sämst dag

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka i byn ^^ svårt för att vara ensam så det kändes som bäst val för helgen :)
Pappa mötte upp mig igår i Avesta, vi käka pizza och handlade lite innan vi åkte hemåt..tittade på kristallen och slocknade kl 11 (A) skapligt trött jag var igår :P hehe..

Riktigt skönt har jag sovit inatt, länge med..vaknade inte förrän halv 11
Idag tänkte jag börja med min läxa..men vet inte hur det går när jag inte kan nåt om datorer..får se.. ska iaf beställa bok och avregistrera mig från den andra kursen..
Blir väl att läsa i boken istället om jag inte fattar nåt av uppgiften ^^ och även körkortsteori ligger på schemat..rolig dag eller hur ;) ångest redan :P

lång skoldag

Kategori: Allmänt

Har nyss kommit hem från skolan.. lång dag! =/ jag har inte riktigt tid att uppdatera, ska packa och fixa iordning här innan bussen kommer.. ska åka hem över helgen :)
hade föreläsning med datafreaks idag ;) önskar jag fick va så smart.. men sen blev det ombytta roller när de fick läsa om design i slutet av dagen.. ha!
nu ska vi tydligen pendla till falun också.. och läsa photoshop i en av de obligatoriska kurserna.. så det blir att hoppa av digitalt bildskapande..

nej nu måste jag sätta igång! stressigt snart, lär snart dra! harekanin

Vad har jag nu lovat?

Kategori: Allmänt

Jag har ingen lust med skola idag! fast ska se till att komma väg i tid idag iaf, så att jag inte kommer till skolan helt äcklig ;)
Kom på när jag satt med telefonen, att Hero ringde mig igår.. hm halv 1 ungefär på natten.. då sov ju jag så grejen är den att jag inte kommer ihåg så mycket av samtalet.. det jag har svagt minne är att hon inte kommer till skolan, jag skulle göra nåt åt henne och möta upp henne.. hm men vad var det jag skulle göra :S det kommer jag inte ihåg ^^
Jag får nog ta och kolla upp det där :P

06.45

Kategori: Allmänt

Godmorgon, behöver jag nämna att jag är trött? hehe.. fast jag får skylla mig själv att jag är uppe så långt innan jag måste haha.. men så är det när man vill ha tid på sig..
Får se om jag orkar locka håret idag kanske :) va lite fin i håret.. men just nu orkar jag inte (A)

Sa han så?

Kategori: Allmänt

Har ni tittat på filmen än? :D hihi.. nu är jag iaf klar med allt så nu blir det sängen, ska btw tydligen behöva trängas 65 pers om 60 platser imorgon i skolan ;) spännande.. dvs med min ovanligt bra huvudräkning att det är 50 st förutom ordinarie klassen som ska va me :O Eller har jag drömt?

Godnatt :D <3

Och nu kommer mjölken!

Kategori: Allmänt

Hahahaha jag är så korkad så jag får det inte att funka att lägga in själva videorna på min blogg, därför ni får dras med mina länkar.. men snälla titta på den här! :D jag har nog inte sett nåt roligare!! HAHAHHA Mia som skickade länken till mig.. jag skrattar så mycket att det vrider sig i magen på mig!

Tim testar T.E.N.S
http://www.youtube.com/watch?v=AYWN8-RQR-E

Borde sova

Kategori: Allmänt

Jag måste ta mig in i skolrutiner igen.. och jag borde nog ha somnat för längesen.. men det är svårt såhär i början...
Massor har jag att göra innan jag ska krypa till kojs med, jag ska duscha, leta fram böcker, ta fram kläder (dock bara så att jag inte äger nå fina kläder! :( ) hm och allmänt tvätta av mig, borsta tänderna och den svängen.. ^^ bäst att sätta igång :P

Dam dam da dam

Kategori: Allmänt

Ni kanske har märkt att jag gillar musik? :D och att jag tycker om att lägga upp länkar ;)
men jag får aldrig nog av viss musik :O helt galet bra låtar det finns därute!

http://www.youtube.com/watch?v=UIoIzT2Hxb4

Idag bjuder jag på lite dead by april :D

Mitt öga svider!

Kategori: Allmänt

Aaaaj! det är så smärtsamt! ligger här i min säng och så helt plötsligt får jag mascara i ögonen, eller ja mer korrekt i mitt vänstra öga, hatar när de blir så.. det svider så jag blir galen! så nu ser jag ut som ett miffo :D haha bara för det kletats ut.. men jaa.. jag ska ändå gå och tvätta av det ^^ då lär ju svidandet försvinna

Stört

Kategori: Allmänt

Haha är det inte stört? igår fick jag meddelande om att internet numera är lösenordsskyddat..nedrans säger Nina och blir depp eftersom det ändå regnade och huvudvärken..ja hela dagen var väl inte så där jättelyckad kanske^^
men så testar jag nu och se där nu kommer jag in igen.. skumt, tur att jag ska fixa eget snart ändå :) slippa de här krånglet!

Jaha så idag var det första skoldagen :) kom iväg lite sent, skulle möta Elisa 8.30 och jag kom iväg ungefär sådär 08.20 ;) ganska äcklig när jag kom fram! haha men kom nästan i tid ^^
Hade nån typ av föreläsning om datorer/historia och lite praktiskt.. känns ändå rätt bra att komma igång igen, även om det känns som att det kommer bli galet med jobb den här terminen! Kul att träffa klasskompisarna igen :)
det fick livet i Borlänge se lite ljusare ut..

Efter skolan då så gicks det runt på kupolen med Elisa Hero och Evelina..vi träffa även på Heros bekanta några ggr :) de tyckte jag såg smal ut :O det tackar vi för ;) haha..
Tyvärr spenderades det pengar också.. men inte på nåt onödigt, jag investerade i ett usb-minne som kommer att behövas i skolan och så köpte jag en stor locktång, åååh jag har velat ha en sån så himla länge nu och idag kunde jag inte stå emot längre.. vill ha en i-curl men det känns som att 800 kr är lite mycket för min budget så det fick bli en annan version för några hundralappar mindre :)
Försäljaren inne på the phonehouse försökte sälja på mig gratisgrejer till mobilen .. om jag tog det så skulle jag få en hårddisk? var de det? till ett sänkt pris.. men Hero och jag lyckades bara pruta ner den en hundring så då fick de va ;)
Mat på donken blev det också.. surprise surprise ^^ haha!

Jaha ikväll då?  ja jag har ägnat stor del till att plugga körkortsteori och sen tittat lite på tv..
testat locka håret med såklart.. :D ooooh hollywood look out ;)

Nu ska jag fortsätta titta på That's amore, Domenico är så rolig :P sen ska jag sova och ladda krafterna för skola imorgon :) see ya

Fröken destroyer

Kategori: Allmänt

Jag har på senare tid hyllat Mr Kanye West ganska bra.. ^^ tycker att han är bra på att välja rätt samarbeten med..men varje gång jag hör den här låten dör mitt hjärta en smula! Rihannas röst gnager sig in i kroppen på mig och skär sönder min själ ;P Kalla kårar längs hela ryggraden.. Tycker inte om inte!!! nonono ...Fröken destroyer slår till ännu en gång

Run this town
http://www.youtube.com/watch?v=1ubfS18IPGw

Pissväder

Kategori: Allmänt

Jag känner redan nu att det här kommer att bli en dålig dag! huvudvärken finns där redan och regnet riktigt öser ner! =/ så jaha vad ska man göra åt det då? Pumpa glad musik och trycka i sig socker kanske ^^

Sitter du ner eller står du upp?

Kategori: Allmänt

HAHA så galet bra.. bästa inslaget i tvreklamen just nu! :D skrattar varje gång!

Fjortis!?

Kategori: Allmänt

Jag har nåt sorgligt att dela med mig.. Jag hörde ett par småbarn (13-15 år) som prata om fjortisar idag.. och så pekade dom på mig!? :O mig!? :(
Jaha bara att bli blond så att jag smälter in i samhället då ;)

Ben & Jerry's

Kategori: Allmänt

Jag unnade mig fest idag :D eller fest det var väl ett roligt ordval, men när jag handlade.. investerade i Ben & Jerry's glass :O jag var bara tvungen.. kände mig så fruktansvärt sugen på nåt sött och syrligt.. (A) älska älska älska!

Champagne

Kategori: Allmänt

Såg på kupolen när jag var där att veckans te på Kahls (stavning?) är champagne.. jag säger då det till alla er som dricker te att det är väldigt väldigt gott! så köp de tycker jag! :D jag köpte det nere i Göteborg och sen dess har jag levt på de ^^

20.16

Kategori: Allmänt

Då kom man in ännu en gång..grannarna måste tycka att jag är dum eller något för varje gång jag ska ut måste jag alltid vända i dörren för att jag har glömt nåt eller vill byta kläder efter väder :P
Cyklade den här gången till kupolen, handlade ett nagellack och lite frukostmat.. såg även att studiebidraget kommit vilket är bra för jag hade inte råd med hyran .. nu ska det sparas sparas sparas!

Pappa ringde, han har fått vända tillbaka upp till kraftverket..aaah jag kunde följt med upp ju om jag vetat att skolan inte börjar förrän i slutet av veckan..

Nu ska jag mysa framför tvn/datorn :)

Cykelrunda

Kategori: Allmänt

oooh  nu har jag vart ute på en liten cykelrunda ^^ eller ja den lilla cykelrundan blev en runda fram och tillbaka till kvarnsveden med omvägar :P det är ganska många kilometer ändå :O
Så när jag kom hem var jag seg och dödshungrig! Det blev att laga mat direkt och det blev kyckling med ris och grönsaker som stod på menyn :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu..solen lyser fortfarande så jag kanske tar mig ut igen.. förstår inte varför de är så men jag klarar inte att sitta härinne :O vill alltid ut och röra på mig ^^

Men kom igen!

Kategori: Allmänt

Internet laggar alltid när jag går in på skolans hemsida! fattar inte.. surt eftersom jag har världens sämsta tålamod! men jag börjar bli lite osäker på de där med schemat igen.. hm igår stod det att introduktion för de kurser vi ska läsa är på onsdag och torsdag.. hm nu står det torsdag och fredag.. kan dom bestämma sig nån gång??

Gå ut nu Nina!

Kategori: Allmänt

Nu har jag säckat ihop totalt :O lätt att fastna inomhus.. lägenheten ser ut som ett bombnedslag.. så ja det blir väl att plocka undan lite grejer sen ska jag ut på min dagliga cykeltur ;) stannar väl vid trafikskolan I guess.. tänkte även köpa lite fler ramar :)

morgon igen!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! känner mig helt mörbultad just nu, har sovit så himla tungt inatt! men så vakna jag av brevbäraren tidigt imorse som släpper ner all reklam! jag som har skylten uppe...eländiga brevbärare!
Så då kunde jag inte somna om.. men då låg ja o tittade på vakna med the voice istället..jag har saknat de under sommaren ^^ :P

Sitter och försöker få i mig lite frukost, det går långsamt men det går...^^

kvällen förstörd

Kategori: Allmänt

Just ja, min kväll förstördes precis..satt och tänkte på hur jag ska roa mig på sista sommarlovsdagen..så kom jag och tänka på att jag lär ju till trafikskolan imorgon..nedrans! nu blev jag deprimerad, nu vill jag sova ^^
Inte långt kvar till de där jäkla körkortet men ändå går de så galet långsamt! det går mig på nerverna!

Ändrad dygnsrytm

Kategori: Allmänt

Imorgon är det sista sommarlovsdagen, kanske borde man lägga sig och sova så att man kommer in i den vardagliga dygnsrytmen igen ^^

Tack för det televerket

Kategori: Allmänt

Jaha bara för att Internet funkar så har jag total bloggtorka och no action what so ever på msn.. vilket liv man har! ^^

Får lyssna på lite bra musik istället :P
http://www.youtube.com/watch?v=FF5Q1jr28PM (Alla härmar mig :O bara för att jag älskade den låten för månader! sen så ska alla göra det nu! :O ;) )

Effektivt?

Kategori: Allmänt

IM BACK

Kategori: Allmänt

Jag gråter snart glädjetårar! haha ;) nejdå.. men Internet funkar igen! :D Iaf just nu.. och det duger ;)
Så nu ska jag börja uppdatera igen :D
Nu har min den där blå menyradgrejen längst ner blivit cp istället, men det får jag väl leva med haha!

Kom för en liten stund sen hem från Hero, hon skjutsade mig på cykeln halva vägen hem .. hon var bra på det ^^ hiho!
Så det har vart en heldag med henne, men det var skojs :)  så mycket mat som hon gav mig skulle nog normalt räckt en vecka ^^

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Nämen heeej! ;) nej hoppa inte av glädje nu att Nina är tillbaka :O Sitter hemma hos Hero..därav internet ;)
Vi var till skolan imorse, fick tag på schema :) känns skönt.. börjar dock inte förrän onsdag.. hm.. asmycke vilsna folk där :D kul! vi fick med oss lite kartor och sånt hem ;)
sen var vi till bibblan ett tag och skrev ut kompendium.. sen har vi hamnat hos henne..tittat på deras semesterbilder..Michael Jackson spelas högt!
hon lagar väl mat nu tror jag.. ÄÄÄLSKAR deras nya lägenhet!! OMG VILL HA :O :D

Igår var jag till Dollarstore och hittade bra fotoramar, billiga! 3 för 20 kr..mjaaao det är studentpriser det ;)
Så nu blire att sätta upp foton :)

Borlänge är det bästa som hänt min hälsa tror jag, utan internet och tvn är de bara skit på så är jag ute och cyklar en massa! ^^ Med musik i öronen är det galet skönt! :D

Nää ville bara visa att jag lever :) surt att jag inte har internet, hittar saker att blogga om hela tiden! :O men  har ju inte råd med massa mms hela tiden..men men nu ska jag se om Hero behöver hjälp eller nåt.. Höörs! :)

Tjaa! Har landat i borlänge, dock

Kategori: Allmänt

74b7c722d05e68d92c89982d5c2e84b1.png

Kolla varifrån!

Tjaa! Har landat i borlänge, dock vill min dator inte låta mig komma in på internet =/ är iaf ute och går i det sköna vädret med Ade :) han får dras med mig hela dagen ;) försöker skaffa riktigt internet så snart som möjligt! Harekanin!

Fredag igen!

Kategori: Allmänt

Inte lika fint väder att vakna upp till idag, dock ändå varmt ute! men det kanske inte spelar någon roll just idag.. åker ju ändå om en stund upp till dalarna..Har fortfarande inte packat klart, rätt mycket smågrejer som ska med..^^
När jag kommer upp ska vi iaf handla lite käk och sånt så jag klarar mig :) hämta ut mitt paket :D:D sen hade jag tänkt att leta efter lite fina fotoramar..

Nu ska jag leka med kisse! herrå

ger upp

Kategori: Allmänt

Jag ger upp.. får inte plats med all packning! :O tar och skjuter upp problemet till imorgon istället..
"skjut aldrig upp till imorgon det du kan göra idag" eller hur var det nu? ;)

Bränd

Kategori: Allmänt

Ja men se där..jag somnade i soffan för första gången på väldigt länge ^^
Känner att jag har bränt mig i ansiktet idag =/ nosen är skapligt röd och det bränner i pannan på mig :P haha..shit happens ;) om man ändå fick vara melin-brun istället :D

Nä nu ska jag börja packa, mitt golv ser kaotiskt ut med alla grejer!

Besöksrekord!

Kategori: Allmänt

Besöksrekord! :D wiii..  och det har ökat sen jag gick hemifrån ;) mäktiga summor jag är uppe i nu! ^^ haha!
 + lite till nu :D

Solstolsbränna

Kategori: Allmänt



BTW! Nina har solstolsbränna! :(

2-0 & 19.19

Kategori: Allmänt


Nu har jag kommit hem igen, vi såg inte klart på matchen för vi gick hem och kolla på när Bolt sprang :) vi ska btw gifta oss med honom, johanna har fått hans nummer av greta garbo! ;)
När vi gick ledde Möklinta iallafall med 2-0..wiho!



satans myggor!

snart är det fotbollsdax

Kategori: Allmänt

Ja men se där.. lite mer tid av dagen har man fördrivit.. ^^ nyss käkat mat.. lasagnette, mumma! :) Det får bli min sista måltid i Möklinta den här sommaren.. =/ bäst för er uppe i Borlänge att ni tar hand om mig nu när jag kommer tillbaka! :O så att jag slipper va ensam och ha ångest ^^ (A)

nu ska jag snart fixa iordning mig..eller ja, det var att överdriva lite.. jag ska göra nåt åt burret till hår och byta kläder.. för om en stund äre dags för fotbollsmatchtittande me Johanna.. :) jag vet inte ens vilka de spelar mot! Men de blir trevligt :) molnen har gett med sig nu så det ser ut att bli en underbar kväll! :D

Herrå!

riktiga lantisaktiviteter

Kategori: Allmänt

Haha tittade på bilder från Möklintaveckan, så här ser äkta lantisaktiviteter ut ;)
Estländare lr möjligttvis lättländare? vet ikke

Kobingo


Kolbullar

Let me be your supernova

Kategori: Allmänt

Filmhösten

Kategori: Allmänt

Lyssnade på radio medan jag satt ute och solade.. filmhösten, hur den kommer se ut och så... ja :) jag kände faktiskt att några filmer vill jag se!

Instängd 2 - uppföljarskräck. (Bara för att jag har sett första och jag får sån läskig klaustrofobikänsla ;) )

2012
- katastroffilm av mannen bakom Day after tomorrow (Jag älskar day after tomorrow! och även fast det är förutsägbart så tycker jag om katastroffilmer.. ^^)

Upp - animerad Pixar-film i 3D (Har sett trailern några ggr på bio, den verkar så rolig :D med typisk Ninas onödiga humor!)

Avatar - James Camerons nya 3D-rulle (Har hört mycket om den och den verkar helt okej, och action i 3D :O mjaao)

Äppel päppel

Kategori: Allmänt

Yeeah nu har jag kommit in från solen, har precis tvättat av mig och så ;) hihi.. det var myscket skönt ute! det här var nog sista stekardagen eftersom jag snart åker upp till Borlänge och inte har nånstans att steka där sen..:P
Plockat äpplen har jag också hunnit med! :D de är bra med fruktträd ibland ;) bra smakade dom också..så det blir att ta med några upp till dalarna!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Hej världen! hehe, solen skiner och nu äre playan (bakgården) som gäller ;) seee yaa :D

Hej ångest!

Kategori: Allmänt

aaaaaaah! jag har lyckats få tag i fel bok till skolan! nooooooooooo! ångest! nu måste jag beställa ny, som att den kommer hinna komma? nää och vilken av versionerna ska man beställa tro :O finns ju typ 4 st.. hm..
den kostar 600 kr och jag har inte så mycket pengar.. fanfanfanfan

Läskigt!

Kategori: Allmänt

VAAAAAA? nu är karma här och hälsar på må jag säga! tröttnade på youtube och skulle sätta igång min "vanliga" musik istället.. plupp! så sjunk knappen igenom och försvann ner i tangentbordet...! det var ju precis det jag skämta om innan, att den knappen skulle gå sönder!! läääskigt

Hej smutsiga tangenter! (A) Oops

Yeah baby! ;)

Kategori: Allmänt

Haha det här ska bli Nina nästa Halloween (Hur stavas det!?) :O haloween, halloween, halowen, hallowen..skit samma.. :D
Tror att det kaumer aut blui jäuteläikeurt!
Ska vi gå ut tillsammans, vad ska ni klä ut er till? ;)

Nants ingonyama bagithi baba

Kategori: Allmänt

Det senaste inlägget och den länken väckte min underliggande disney-maniac ;) haha..börjar genast tänka/drömma tillbaka till de gamla klassiska disneyfimerna, den knackliga kvalitén, de vackra sångerna och rösterna..de djupa budskapen.. allt! :D
Lejonkungen ligger närmast hjärtat som alltid och jag kommer alltid att älska all disneymusik :D

Space mountain

Kategori: Allmänt

Hahahahaha låt mig skratta! jag vette tusan varför jag lägger upp det här egentligen, men det här är en äkta klassiker, minnen for life! ;) ni som såg lika mycket disneyfilmer som mig när ni var små borde garanterat känna igen den! ^^ det kanske ringer klockor redan nu tack vare rubriken..Kommer ihåg att jag tyckte den där grejen som åker ner såg ut som en legogubbe, och jag avskydde den lika mycket varje gång! :D dock gillar jag hans inlevelse nu när han pratar ;)

återigen, hahahahahaha!

http://www.youtube.com/watch?v=jlnjArXn0ow&feature=related

Nina letar vidare

Kategori: Allmänt

Hallu! händer det nåt intressant därute? ;) jag är så nöjd nu, så nöjd! :D har dock ingen vidare lust att berätta varför, det kommer bara tillbaka till mig sen..hehe

Sitter just nu och lyssnar igenom gammal musik som ligger i datorn, nöter snart ut knappen (där man byter låt) har inte mycket vettigt att lyssna på verkar det som ^^ gammal äcklig techno..nej tack! Nina letar vidare ;)

tveksamheter

Kategori: Allmänt

Märker ni skillnaden!? :O Nina har inte bloggat på hela dagen! ;) hehe.. Kan vara för att jag känner inte att jag har nåt att berätta lr skriva om ^^ Inte ens nåt litet intressant har jag gjort idag heller.. bara suttit ute i solen och tittat på tv ungefär =/.. känns som att jag bara går runt och fördriver dagarna helt enkelt till skolan börjar..men som andra med klagat på så vet man ju inte ens när den börjar! ;) känns bra, verkligen.. förstår inte vad dom tänker med på den skolan..

Åker nog inte upp till Borlänge imorgon som det var tänkt..pappa ska inte jobba längre och så är de ju fotbollsmatch i Möklinta imorgon..Johanna och jag hade tänkt titta på den! :D
Även om det är mycket som väntar på mig uppe i Borlänge drar jag mig för att åka upp.. =/ nu har jag ju bott hemma typ hela sommaren, vant mig tillbaka med att vara här! :O

Får se om jag uppdaterar nåt mer senare kanske.. ska försöka vara lite mer social nu..herrå!

Sentimental

Kategori: Allmänt

Jag blir alltid sentimental och känslosam på kvällar/nätterna..^^ :P
Så det här får bli nattens sentimentala låt till er ;)
ingen direkt mening med den här dock för min del.. men mysig att lyssna på..

http://www.youtube.com/watch?v=rzSl27pKj6k&feature=related

Tänkte titta på A walk to remember nu.. inte mer känslosam då heller.. nää ;) :) får se..hihi

nedrans cockerspaniel!

Kategori: Allmänt

Skulle behöva mitt usb-minne nu :P har massa bilder från sommaren som jag vill skicka över till min andra dator.. ^^ nu kommer det ta år och dar istället!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag har vart en full dag känns det som.. var in till Avesta..fick träffa bästa :D och eftermiddagen och kvällen har jag spenderat med Erika :)
Hon kom lämpligt och räddade pappas dag ;) han fick inte igång internet och hon hjälpte oss att komma på va vi skulle söka efter och så bara fick hon för sig att packa ner sitt usb-minne när hon skulle hit.. och de var precis vad han behövde! :D för Nina har ju såklart sitt i Borlänge ;)
Så ja.. de tog ett tag, sen har vi snacka massa med Peter, som det brukar bli ^^ flummat oss och ja.. umgåtts ^^



Jaha

Kategori: Allmänt

Hm, nu har jag ångrat mig igen.. registrerade mig på digitalt  bildskapande iaf.. hoppas det går att hoppa av om jag inte fattar lr hinner med.. fan nu glömde jag ju beställa de andra böckerna med som behövdes i kursen :S nedrans!
3 kurser plus körkort på samma gång.. känner stressen redan nu!

Lyssna!

Kategori: Allmänt

Jag tappar hakan! :O fin fin fin och det värsta är att texten passar bra just nu.. Nu slipper jag skriva långt känslosamt inlägg, lyssna på låten istället :D

(Nej inget ni behöver oroa er för eller bry er om vem det är, den som jag syftar på vet..jag mår inte psykiskt dåligt)


http://www.youtube.com/watch?v=MFtaSNiGWuc&feature=related

Hej!

Kategori: Allmänt

Jaha, min blogglust dog ut ^^ jag som var så aktiv tidigare idag, haha!
Har inte gjort nåt vettigt heller iofs.. Tittat på tv mestadels, och ätit glass :P
Imorgon ska jag till Avesta med pappa på förmiddagen, han ska titta på ny dator! sen så ska jag faktiskt träffa Erika på eftermiddagen :) har nog inte träffat henne på hela sommaren..

Jag har hittat på en jättebra låt! :O men den har inget namn på min dator så jag vet inte vad den heter! frustrerande :P

Brandvarnare

Kategori: Allmänt

Just ja! jag har fått en brandvarnare av mormor och morfar.. ! visste ni att jag har bott utan brandvarnare ända sen jag flyttade upp till Borlänge!? ;O nu ångrar ni som sovit där att ni gjort det antar jag.. ^^
Nej men det är faktiskt allvarliga saker så nu blire skärpning!

Flitigt ryck

Kategori: Allmänt

Oj nu har Nina vart flitig :D någolunda iallafall.. Började med mitt dagsverke att fixa upp alla kläder.. ^^ sen gick jag även vidare med städningen så jag har dammsugit, dammtorkat och skurat golven på övervåningen! även toaletten där nere fick  sig en städning och jag har nyss lagt in min tredje laddning med tvätt i maskinen ;)
Nu känns det trivsamt igen :)
Nu har det börjat regna istället! va tråkigt, då vill ju inte jag gå ut =/
Ser lite bättre ut nu va?

Lek med liten katt

Kategori: Allmänt

Går förbi en sovande kisse
Jag är ju Nina och måste gå närmre, hon vaknar
Nina, please dont eat me! (hon reagerar på blixten, jag är inte dum mot henne!)
Hon hoppar ner från soffan ^^ tycker att Nina börjar bli för närgången
Hon sätter sig nedanför bordet istället och ser söt ut ^^ får syn på kamerasnöret och börjar leka
Hon får inte leka med snöret, hon blir sur och går därifrån.. ^^

Haha Nina står för bästa inläggen ever! ;)

Städa?

Kategori: Allmänt

Jaa då fick jag svaret som blev att hon är i Sala..surprise surprise ;D
tog en titt runt om i mitt rum, jisses så det ser ut igen! packning precis överallt! så där har jag väl mitt dagsverke kanske.. sortera, tvätta och nästan packa ner det igen.. vet inte hur jag ska få med mig all packning upp till Borlänge lr hur/när jag kommer dit  ens :P börjar ju bli dags snart..


nyvaken

Kategori: Allmänt

Ja men godmorgon! ^^ eller ja vaknade för en stund sen, hörde att pappa fick besök ^^ så jag har hunnit med att läsa en kalle anka ;) yes you  heard me! haha..längesen men ja kom ändå ihåg serierna :D
Har slängt iväg ett sms till fröken Karlström och frågat om hon vill hitta på nåt.. rätt nyfiken på svaret faktiskt... :P

Solen bryter nästan igenom men inget playan-väder direkt så jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag =/ skulle behöva röra på mig så kanske tar mig ut på en promenad :)

Hörs senare mjaa!

Blekansiktet, muahaha

Haha!

Kategori: Allmänt

Haha så roligt, Nina är ju lite lagomt lättroad så här på kvällarna :P jag skulle titta om det fanns uppdateringar på skolans hemsida och helt plötsligt får datorn fnatt och massa fönster öppnades hela tiden! tror den dock stannade på 35-40 nånting.. haha.. där ser man!
 
mobilkameran är fortfarande bra att ha när man behöver nåt snabbt ;)


Gillar min frisyr jag hade imorse haha! luggen var för underbar ;D

Nu ska jag snart hoppa i säng så jag säger godnatt! :) Gaudnait!

min nya Idol ^^

Kategori: Allmänt

Wow svårslaget även för Bolt himself! 9.58 :O Galna människa! :D

GLAD!

Kategori: Allmänt

Jaha så vart ska jag börja? det har ju vart mini julafton idag, bara julskinan som fattas haha! ;) nerå.. men vi tog oss in till Västerås i alla fall.. Farmor och farfar kom iväg som de skulle, sen åkte jag och pappa efter det till Erikslund och Mediamarkt.. Jag ville titta på bläckpatroner till min skrivare.. vill skriva ut fler fina foton att ställa/hänga i lägenheten :)
Och bläckpatroner hittade jag! wiie! :D
Hittade även en dator som jag blev kär i :O (Den nedanför)

20.000 kr.. njaa inte riktigt min ekonomi just nu så den får vänta ;)
Pappa hittade dock ett par st som skulle passat honom i rätt prisklass :)
Sen gick vi vidare till kamerorna, jag har så länge velat ha en kamera så ville passa på att titta när jag ändå var där..
Vi snacka me nån som jobba där och kom fram till en med paketpris! :D Pappa erbjöd sig att ge mig den i för tidig julklapp.. Wiii tack pappa! <3 :D
Så nu är jag väldigt glad! nu ska jag börja fota massor!! :) alltid roligare när man har riktiga grejor och enligt han i affären var den över medel-bra till och med!


Annars ikväll har jag fastnat framför datorn =/ hm.. men inte varje dag det är så trevligt folk inne på msn :)
Men nu ska jag gå ner en stund innan pappa går och lägger sig..
Vi hörs! harekanin

Godmorgon

Kategori: Allmänt


Så här "tidigt" har jag nog inte vart uppe på länge ;) har snoozat en timme typ och börjat fixa iordning mig..
Går man ut idag blåser man väl bort :O så nån idé att fixa frisyr finns nog inte hehe..
Nu ska jag snart käka lite frukost, tycker mig höra tecken på det nerifrån ^^ Sen åker jag till Västerås till att börja med.. får se vad det blir utav dagen!

Harekanin

Lika?

Kategori: Allmänt

En sån där helt onödig tanke slog mig nyss igen när jag lyssnade på musik..bilden av Lykke Li dök upp innanför pannbenet då jag lyssnade på låten "Gifted"
Då tänkte jag efter och kom fram till att jag tycker hon är ganska så lik Whitney Port :P
Ser jag helt i blindo? ^^


Whitney                                                                      Lykke Li

Gooa skratt!

Kategori: Allmänt

Vill ni ha gooa skratt ska ni läsa dom senaste inläggen i Johannas blogg, haha! Det är så roligt att jag viker mig dubbel av skratt! :D Jag tvingar er inte att förstå humorn..men vem har sagt att man måste göra det :)

melinsvardag.blogg.se är adressen ;)

Höst i luften

Kategori: Allmänt

Har ni tänkt på att det börjar kännas lite som höst i luften nu? Det är soligt men inte riktigt den där sköna sommarvärmen som tidigare varit och temperaturen stiger ogärna över 22-23 grader..

Jag har nog inte gjort särskilt mycket vettigt idag heller, satt som sagt ute i solen en stund, blev mest ryggen men näsan svider en aning..hm.. aja :)
Satt och fördrivde eftermiddagen med småspel på datorn och nu ikväll har jag suttit ute på altanen med pappa farmor och farfar.. De åker hem imorgon redan :O dagarna går då fort! Så ikväll ska jag försöka ta mig i säng i tid så att jag kommer upp imorgon och kan följa med och lämna av dem i Västerås..


Haha förresten det syns ju nästan på bilden :D men drickan (den gula) som står i bakgrunden.. det ska vara passionsfrukt, men pappa upptäckte att den faktiskt inte smakade så bra :P när jag kollade på bäst före datumet stod det 02-05-2008 ;) haha konstigt då? :D nää och nu då när jag tittar ser jag att den faktiskt ser lite mörkare ut än normalt ^^


Goddagens

Kategori: Allmänt

Sitter ute och steker lite nu på förmiddagen, får passa på innan skolan börjar hehe :D
Smsar med johanna, jag vet inte hur jag ska förklara våra konversationer annat än egna ^^

 
Eun Kijsemuise saum heiter Hauneiy..

Nina tycker om!

Kategori: Allmänt

Rekommenderar den här cidern! väldigt god och läskande :D och som 2,25:or så känner man inte alkoholsmak vilket passar Nina perfekt :) tycker inte om inte! som Jennie sa när hon var liten ;)

En kul grej

Kategori: Allmänt

Har jag förändrats mycket genom åren?

samma miner, olika år:

2006                                                                         2007

2008                                                                     2009



                                              


 

Reeeegn

Kategori: Allmänt

Så, nu har man hälsat :P laddar för att vara mer social.. ^^
såg att det kommer upp en väldigt mörk svart kant från västeråshållet.., och enligt pappa var den oändlig :O så man får nog räkna med mycket regn snart då ^^ som vanligt


Nina posar i sin nya tröja ;)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att pappa ska komma hem med farmor och farfar som han hämtat i Västerås ^^ så idag kommer en liten del av västkusten till oss istället hehe..
Sov länge idag, nästan till halv tolv.. skapligt trött efter igår tror jag..plus så vart de lite sent i säng (A)
Testade mitt nya te idag (magiskt karamell te) Det var ett typiskt myste som passar på kvällarna när man är sugen på nå gott :)

Nu kom dom hem, lär sticka.. herrå!

Göteborg09

Kategori: Allmänt

Jaha då har man kommit hem från Gbg, som vi längtat hela sommaren och vips så är allt över :O vad ska jag nu se fram emot.. får bli skolstarten om ett par veckor hehe :D
det här inlägget kan bli långt.. tänkte snabbt skriva lite om dagarna där nere i götet :)

Måndag 10/8
vid 7 ungefär blev jag hämtad.. i bilen satt Lovisa och Johanna väldigt förväntansfulla :D hehe.. mötte upp Sazzo och hennes stora väska på centralstationen i Västerås vid 8..
På tåget fanns världens drygaste tjej (lr ja hon klev på i köping) hon stirrade på oss hela tiden och var allmänt jobbig..burr
När vi kom fram till gbg så åkte vi till lägenheten och fräschade till oss och lämnade av all packning.. höll på att gå förbi huset ;) sen åkte vi ner till stan igen.. åkte bort mot (jag vet inte var) där vi skulle spana in en restaurang som Johannas pappa rekommenderat.. de föll oss inte riktigt i smaken så vi beställde bord på restaurang cicero (hette den så?) istället..
Där borta hittade vi en jättetjusig kyrka! :) dit gick vi in och tände lite ljus och kikade.. kanske Lovisas bröllop blir där ;)
Vi åkte en vända tillbaka till centrum .. gick runt på nordstan och så innan det var dags för maten.. Pizza för hela slanten blev det.. hur god som helst! och efteråt drinkade vi lite och käka glass till efterätt.. :)
När vi kom därifrån handlade vi frukost och åkte tillbaka till lägenheten för att sova
Lovisa, Sazzo och Johanna






Tisdag 11/8
Haha efter den roliga incidenten under natten (Johanna vaknade av att Sazzo fick sms kl 4 och trodde det var dags att gå upp) nackspärr pga för kort soffa och jävligt uppblåst mage :P så gick vi upp för att åka spårvagnen åter igen ner på stan.. Dagen spenderade vi först på Universeum där vi spenderade mest tid vid tekniken och musikgrejerna :D Spelade in bästa rapremixen och gjorde fruktansvärt bra väderpresentationer ;) vi tittade även på lite djur^^
Efter det gick vi till Liseberg och var där resten av kvällen.. ni kan ju tänka ut själva vad vi gjorde.. dvs åkte roliga grejer ;D som tur var slapp vi regnet på eftermiddagen så vi fick sol :)
 aaah uppblåst!
















Onsdag 12/8
Vaknade återigen tidigt, gick upp och packade ihop det mesta innan vi åkte ner till trädgårdsföreningen, såg en korkek :O Visste ni att själva stammen faktiskt är som en enda lång kork? :P
sen gick vi till utkiken (läppstiftet) och åkte upp där.. fin utsikt :)
Resten av tiden spenderades i nordstan istortsett med lite shopping.. hittade ett par tröjor :) och massa te köpte vi :D och lite kaffe.. Lovisa tog nog rekordet ;) vi var där även i måndags och blev så förtjusta i affären så vi gick dit igen :) Min shopping där blev magiskt karamellte och champagne-te.. en tesil och i måndags köpte jag Irish cream-kaffe
Sen käka vi mat, de tog tid att få den så vi hann aldrig med paddan =/ så vi åkte tillbaka till lägenheten istället, hämtade grejerna och drog till tåget.. Vart en lugn första del av resan men den sista.. ojoj :D vi är bra galna hahaha.. mycket skratt så mina lungor hängde knappt med :P










Vissa detaljer om resan hålls mellan oss 4 ;D hihi.. men var hur som helst väldigt kul! :)

Åker iväg nu!

Kategori: Allmänt

Gooooodmoorron (Göteborgsk dialekt) haha! får försöka smälta in nu när vi åker ;) Har vart vaken sen 3 ungefär, tror det var pga en dröm för när jag vaknade kändes det som nån gjort slut med mig :O haha.. helt ledsen.. men ingen har ju gjort det mer än vanligt så jaja.. ^^
Pappa har nyss åkt =/ tomt i stora huset.. men om en timme blir jag hämtad...
Vet inte riktigt vad som står på programmet idag faktiskt.. hm..åka tåg, installera oss i lägenheten, ner på stan och göra nåt till eftermiddagen, köpa göteborgspass och på kvällen antagligen äta på nån bra restaurang..det återstår att se.. :)

Nu ska jag i alla fall ner och göra lite frukost och packa matsäck ;)

Hare bra alla!

:)

Kategori: Allmänt

Jag har lite dåligt samvete, som att vi tappade nån på vägen :O =/
Nu kan jag i alla fall inte ha glömt nåt, väskan är överpackad och jag har saker på listan som också ska ner.. hm
Lovisa och Johanna skulle komma över en sväng senare, de får kanske kontrollera en sista gång ;) hehe..

förbereder inför prishöjningen, haha!

Kategori: Allmänt

Jaha nu förbereder vi för prishöjningen! ^^ haha not.. men håller på att ta fram saker som ska packas ner :) är nog snart klar förutom de lilla småfixet som jag tar imorgon bitti... annars idag har jag solat lite.. solar men ingen skillnad i färgskalan.. :( trist!
Vem ringde mig idag, jo Hero! :O Längesen eller vad!? ett sms på hela sommaren.. så det var kul :) hon hade lite intressanta saker på hjärtat..

Jaha nu hann jag inte skriva mer..nu ska jag ner och käka.. :P harra! :D

wiiii

Kategori: Allmänt

snart äre bara 31 timmar kvar! :D

suck

Kategori: Allmänt

Tänk att så lite som en bild kan ändra hela tillvaron, nä kanske överdrivet.. men en bild och humöret vänder totalt! Kvällen som var så full med skratt byttes helt plötsligt ut till den där äckliga klumpen i magen =/ Huvudet känns tungt... Varför kan inte hjärtat känna samma sak som hjärnan för omväxlingens skull!?

Haha lustigt

Kategori: Allmänt

Haha måste bara upplysa er om tydligen nån gammal msn kontakt (förlåt jag har glömt vem du är och du var inte tillagd i kontaktlistan) Lite lustig person ^^


Simon säger (22:43):

När fyller du 16 då ? ..Du ser ut som en augusti tjej

•๋● Nina säger (22:45):

jag är lite äldre än 16

Simon säger (22:45):

Hm du fyllde nyss då med andra ord ?

•๋● Nina säger (22:46):

hur gammal e du?

Simon säger (22:46):

Ja e 93 o e sexton

Simon säger (22:46):

Va e du ?

•๋● Nina säger (22:47):

äldre än dig iaf  :P

Simon säger (22:47):

Haha Ok du e 92

•๋● Nina säger (22:47):

nej jag är 90a, 19

Simon säger (22:49):

Tyckte du va för söt för å va 16

Kväll med Johanna

Kategori: Allmänt

Jag förstår inte hur det kan finnas så mycket mygg! ja tycker man slår ihjäl massor hela tiden! ^^
Nu har lilla Johanna cyklat hem igen, hoppas hon klarar sig ifrån knarkarna :O
Vad har vi roat oss med ikväll då? Jo vi var och hämtade våran mat först.. stekt var då kycklingen och Johannas ananasbitar var ersatta med morötter.. haha! men det smakade bra :)
Sen spelade vi geni, det hörs ju på namnet att Nina vann eller hur ;) me det var jämnt.. Sen efter det gick vi till skolgården och gungade och allmänt lekte :D innan vi gick åter hem igen och tittade på film.. Date movie.. humor!

Jag tror faktiskt att jag ska börja packa nu! va redan? Jaa:D för imorgon är sista dagen sen åker vi! Himla skoj, cant wait!!








Ovän med vädergudarna

Kategori: Allmänt

Wee värsta julafton! nej kanske inte riktigt..
Vaknade av att pappa kom in i mitt rum imorse vid 8 och meddelade att han hade galen huvudvärk så han åker inte bort idag som planerat..min enda dag hemma ensam :O ;( hehe.. närå
somnade i alla fall om, vaknade igen vid halv 10 ungefär och efter frukosten tänkte jag gå ut och sola..gick ungefär så där en 5 minuter sen bestämde sig molnen för att komma fram istället! :( så efter en stund gav jag upp och gick in, DÅ kom solen fram så jag ville ge det ett nytt försök..men nä tror ni inte att molnen kommer igen :O jag är ovän med vädergudarna haha!
Pappa bestämde sig för att åtminstone åka in till Sala och handla och när han kom hem hade han köpt en cykelpump åt mig nu när cykeln finally står uppe i Borlänge :) jätteflashig! så jag var tvungen att sticka ut direkt och testa på Jennies cykel hur den funkade, lyckligtvis hade den cykeln platta däck så jag fick se att den funkade mycket bra, mjao! :)
Han hämtade även ut mina böcker idag, usch vilka hemska ^^
och igår fick jag godis o grejer inför gbg-resan som btw bär av på måndag! :D äntligen! som vi har väntat..skiter i att det ska bli regn!

Jaja, nu är det planerat att jag ska hoppa in i duschen..ska träffa Johanna om ett par timmar..Ska käka mat från thai grejen här i Möklinta :) Premiär för mig!

harraharra!

En bra idé?

Kategori: Allmänt

Nu är det redan augusti och skolan börjar snart..Om ett par veckor är det dags att flytta upp till Borlänge igen och jag vill göra lägenheten lite sådär höstfräsch och trivsam.
Jag har redan beställt lite fina kuddar som jag väntar på och ska investera i ett fint överkast..Jag har även fundering på vad man kan göra mer för att få det mer personligt, just nu ser det ut som en typisk studentbostad med få möbler och allt lite matchy matchy haha!
Hur som helst, det jag försöker komma fram till är om ni tror att det kan vara en bra/kul idé att ställa ut mer foton i ramar..med egna bilder givetvis! Vad tror ni? :)

Föräldrar

Kategori: Allmänt

Vad är det med föräldrar? ^^ Inte för att jag klagar och alla älskar ju sina föräldrar..Vet inte om det är pappa som aldrig är ute eller så men så fort de ska bort så ska allt planeras till 300% i detalj! Inte bara vad de själva ska ha med sig utan om man ska lämna barnen hemma själva så "vad ska du laga för mat?" "Vad ska du göra under dagen?" "Glöm inte katten" "Det är varmt så du behöver inte elda" osv. osv.
Herregud känner jag bara ibland, jag är 19 år och bor halva året ensam! jag ska nog överleva ett par dar ensam, det har jag ju gjort alla andra gånger..

Jag saknar dig

Kategori: Allmänt

Varför ska man nästan behöva byta ut sina vänner? varför är man tvungen att växa ifrån varandra och hur kan någon man bara träffat några fåtal gånger göra såpass stort långvarigt intryck?
På senare tid har jag tappat en väldigt viktig person, det är först nu som uttrycket "man vet inte vad man har förrän det försvinner" verkligen landar och jag kan förstå innebörden. Jag brukar få höra att jag är ung, jag ska inte stadga mig nu och att jag är i ett jobbigt vägskäl nu i livet då vi alla går åt separata håll mot olika karriärer. Ut i livet helt enkelt. Jag brukar även få höra att de som verkligen är ens riktiga vänner kommer alltid att finnas där. Jag vet att vissa personer kommer jag alltid att ha i mitt liv, tack och lov! Varför kan det inte bara vara så att man hittar nya vänner? måste alltid någon försvinna i ledet?

Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden några månader, kanske ett halvår för att se om jag kunde ha anat vad som skulle hända, vad man gjorde fel och vad man kunnat göra bättre. Skulle det kanske inte blivit så här om jag tacklat allt annorlunda, om jag skulle tagit andra beslut? Mycket möjligt. Men jag skulle inte ändra beslut som jag har tagit, bara ändrat på små detaljer som antagligen skulle ha gjort stor skillnad! Gått vidare direkt och kämpat mer för vänskapen! Ett stort ekande hål i hjärtat som gör så ont så det är obeskrivligt varje gång jag tänker på dig. Nu kan jag aldrig få tillbaka den där riktiga vänskapen, det där speciella bandet som just vi hade..Men jag vill fortfarande tro på att vi nånstans hittar tillbaka till varandra och att det inte blir fler uppbrott.. tror på att det kommer bli vi i slutändan <3 Som vänner, som partners. Kände direkt att de här var annorlunda, inte som med andra personer.. det är skillnad på känslor och känslor.. vet dock inte i vilket fack såna här känslor hör hemma, hur man förvarar dom och hur man skyddar dom. Varför lät jag dig gå?
På ett speciellt sätt fanns du för mig, många gånger svek du mig men i slutändan betyder det inte så stor roll, det är alltid ett leende där nånstans.  du förändrade mig..Jag tappade mig själv i dig när jag var yngre. Men jag har växt så mycket och vet att nästa gång håller det för evigt! Jag saknar dig <3

Träna!

Kategori: Allmänt

Nina fortsätter försökandet till att få fina armar, nu blire träning! :O

Cykling

Kategori: Allmänt

Jag har ont överallt känns det som haha! nejdå..min cykel är bara väldigt obekväm så jag kan knappt sitta just nu och mina ben ...känns.. haha! :)
4 mil på cykel idag! jätteskönt var det att röra på sig, men det var väldigt varmt ute så det var skönt att vi kom iväg i tid. har haft en bra dag för att sammanfatta allt haha.
Pappa har planerat kanske ännu en resa nästa vecka med farmor och farfar.. hinner precis komma hem sen ska man kanske iväg igen :D men va gör det!? vore kul om man kunde komma ut på nåt..Lutar åt Idre, Norrköping eller Nora/Grythyttan .. det var det sista jag hörde i alla fall, hehe.

Lägger in lite bilder från dagen
Nu ska jag fortsätta sjunga, jag älskar att sjunga! :D

Harra!






Onsdag

Kategori: Allmänt

Sitter här framför datorn, igen! humöret känns konstigt.. =/ det känns som att jag har svikit någon eller att nåt är allmänt knas.. inget ni känner? om det är nån som trycker på nåt får ni gärna säga det till mig!
Orkar inte med mer krångel och klumpar i magen nu!

Idag hjälpte jag till att flytta lite som sagt, det gick helt okej :) blir dock inte en till vända imorgon för  mig verkar det som.. de ska fokusera på de tunga saker som e kvar nu och så drar pappa och morfar ensamma till tumba =Nina ivägen
Nä så det ser ut att bli byte av fordon istället, till inget mindre än cykel ^^ Johanna ska få äran att ta med mig ut på LÅNG cykeltur imorgon, nämligen ända till Sala :O hur ska jag orka det nu när jag försoffat mig totalt!? stackars fröken Melin, hehe..

Nu känner jag mig hiskeligt trött! upp tidigt väldigt många dar i sträck nu, så det blir att hoppa in i duschen..fräscha till mig lite :) innan jag kryper till kojs

Hare kanin!

Tjohooo

Kategori: Allmänt

I MADE IT! :D very very nice :)

Hejs!

Kategori: Allmänt

Bran van 3000-Drinking in L.A, har ni hört den? den låten har surrat runt där i mitt musiklager i datorn väldigt länge..låten är ju inte direkt purfärsk haha! , jag vet inte vad det är med den eller varför..men den fascinerar mig på nåt sätt ..ville bara säga det :P

Hell-A-L.A!

Så spännande!

Kategori: Allmänt

Jag blev helt plötsligt nervös, loggar in på fronter och det står under nyheter "tentorna är rättade!" :O Whaat nu redan?? usch så nervöst, har inte läst än så jag vet inte om jag har klarat den lr inte.. =/ ^^ blir det att ta fram boken igen som står så fint som stöd under högtalaren i Borlänge, eller kan min kväll bli jävligt bra tack vare en god nyhet? :D

Surprise!

Kategori: Allmänt

Surprise surprise! vet ni vad jag ska göra imorgon? ÅKA BIL! =/
börjar faktiskt bli skapligt tröttsamt, pappa bytte bil i Borlänge så imorgon bitti, tidigt! (ska va inne i sala kl 8) så ska vi åka in för att hjälpa mormor och morfar att flytta och köra grejer till Tumba, vet inte hur många vändor det blir men hur som helst är det åtminstone typ 40 mil fram och tillbaka igen..på en av Sveriges tråkigaste vägar ^^

Roadtrip

Kategori: Allmänt

Goddagens Godafton!
Nu har jag kommit hem till Möklinta igen från Östersund och Rörvattnet ^^ Sjukt galet mysigt det är däruppe! Faktiskt så att jag skulle vilja stannat några dar till :)
Vi åkte tidigt från Möklinta för målet var att komma ifrån Borlänge och pappas jobb vid 8. Så de bär av upp mot Sveg först genom skogen där vi stannade och fika ^^ sen drog vi upp till Rörvattnet och lämnade av lasten vid kraftverket. Det låg värsta mysigt mitt ute i ingenstans, lugnt tyst och kluck från fiskar som hoppar bakom en i sjön.. hehe men jag är så fascinerad över efter resan nu att människor slår sig faktiskt  till ro överallt! mitt ute bland ingenting finns det alltid massa hus..ojoj
De var problem me nå grejer där (fattar inte riktigt deras jobbsnack) men efter ett tag åkte vi tillbaka till Östersund, letade upp vårt hotell och slog rot vi med :) assköna sängar på hotellet! på kvällen blev det att avnjuta en god middag samt en runda på stan ..varmt o skönt :)

Imorse vaknade vi mest, käka MASSA frulle och drog oss vidare hem, fast nu via vemdalen och älvdalen ner till Borlänge..Världens skumpigaste väg ett tag där med lastbilen så nästa gång lär jag ha njurbälte! ;) haha :D

Så ja sammanfattningsvis kan jag säga att det här är en av de bästa resorna i sommar by far! och de vanligaste skyltarna ute på vägarna är "Loppis" och "stuga" ;D

Vrålåket ;) :P
Världens största träbjörn i Sveg ^^



Vid kraftverket
Kraftverket
Marcus, pappa och Stig, shyssta människor som fan! :D
haha bra att man inte orkade gå ut ur bilen och ta kort ;) Alla fläckar syns..jaja..Östersund vid hotellet iaf :)

Namnskylt..HAHA
Nåt vi hittade på vägen hemåt :P ganska djupt!
spännande tyckte pappa hehe :P
Tog vägen om Sibirien ;)

fattig

Kategori: Allmänt

Jisses vad jag bloggar idag :O :P sitter och sörjer nu jag.. har lagt ut 1000 kr på skolböcker :'( och skolan har ju inte ens börjat! men nu så borde jag ju ha alla böcker innan terminen börjar så man slipper de klassiska krånglet :D Duktig Nina

Bilder

Kategori: Allmänt

Jag tänkte att nu har jag faktiskt lagt över mina jättebra (dvs suddiga) bilder på datorn, ni kanske vill se några? vill ni inte så blunda ;D
Tog galet många så det blir bara några stycken :)


Morfar och Simba hemma hos Jennie och Jocke


grillmaster Jocke


Jennie bowlar


Mamma kastar pinne med galen hund


Jävla hund :P


Hej jag är en snäll hund ^^


Mormor och morfar i Gottskär


Mamma i Gottskär


Lyx


Mariefred
j

Kissekattmamma och kissekattbebisar på Muskö




Hemma i Möklinta-tillfälligt

Kategori: Allmänt

Nu så har jag landat i Möklinta igen :)
Under veckan mer så har jag hunnit med ett besök till Mariefred (även hometown of bäste Dick ;D hehe) i onsdags och så blev det ett hastigt beslut i torsdags att vi skulle bege oss till Muskö med mormor och morfar. Så ja, där har jag vart under helgen och mått bra :) inget riktigt playaväder kanske men satt ute en del bland molnen ;) kollat på yle (samlingsnamn för de lilla kanalutbudet som finns där) och så var vi in till Nynäshamn och gjorde lite ärenden..Nina bakom ratten på bilen hehe.

Jätteskönt att vara tillbaka i Möklinta :) men här blir jag inte länge! för nu ska jag iväg och packa om väskan för att imorgon åker jag med pappa upp till rörvattnet (hette det så?) utanför Östersund.. han ska fixa lite jobb så jag passar på att se det som roadtrip..fint hotell och massa mat ska de bli :D kan nog bli mys, enligt rykten så är det fint däruppe :)

Kanske blir kvar i Borlänge någon dag med innan jag åker till Möklinta för att slutligen stanna där till skolan börjar :) som ni kanske har börjat fatta snart så Götet väntar ju nästa måndag :D en vecka imorgon!

Östersund