Snickarpartyt

Ovän med vädergudarna

Kategori: Allmänt

Wee värsta julafton! nej kanske inte riktigt..
Vaknade av att pappa kom in i mitt rum imorse vid 8 och meddelade att han hade galen huvudvärk så han åker inte bort idag som planerat..min enda dag hemma ensam :O ;( hehe.. närå
somnade i alla fall om, vaknade igen vid halv 10 ungefär och efter frukosten tänkte jag gå ut och sola..gick ungefär så där en 5 minuter sen bestämde sig molnen för att komma fram istället! :( så efter en stund gav jag upp och gick in, DÅ kom solen fram så jag ville ge det ett nytt försök..men nä tror ni inte att molnen kommer igen :O jag är ovän med vädergudarna haha!
Pappa bestämde sig för att åtminstone åka in till Sala och handla och när han kom hem hade han köpt en cykelpump åt mig nu när cykeln finally står uppe i Borlänge :) jätteflashig! så jag var tvungen att sticka ut direkt och testa på Jennies cykel hur den funkade, lyckligtvis hade den cykeln platta däck så jag fick se att den funkade mycket bra, mjao! :)
Han hämtade även ut mina böcker idag, usch vilka hemska ^^
och igår fick jag godis o grejer inför gbg-resan som btw bär av på måndag! :D äntligen! som vi har väntat..skiter i att det ska bli regn!

Jaja, nu är det planerat att jag ska hoppa in i duschen..ska träffa Johanna om ett par timmar..Ska käka mat från thai grejen här i Möklinta :) Premiär för mig!

harraharra!

Kommentarer

  • Elisa säger:

    Vilken otur du har ;D roligt med resa ;) bra att cykeln finns i blge nudå så slipper du busskort kanske ett tag framöver iaf, det tjänar man i massor på ;) hehe

    2009-08-09 | 18:22:08
  • Nina säger:

    hehe ja men om ja ska läsa i falun blir det nog busskort ändå:P lite jobbigt att cykla dit ;)

    2009-08-09 | 18:23:46

Kommentera inlägget här: