Snickarpartyt

Up to date

Kategori: Allmänt

Oj stackars läsare som troget kikar in utan att jag uppdaterar.. Har vart så mycket att göra varje dag så har tyvärr inte hunnit.
 
Sammanfattning av resan: Oj vilken resa! vad kul jag har haft med Jennie och Matte på Rhodos. Utifrån vad vädret visade innan så visst fick vi bättre än väntat även om det kom en hel del regnskurar (även typ monsunregn en kväll) vet inte vad det heter men det var bland det värsta jag sett i regnmängd.. forsade vatten i trapporna utanför och på balkongen. Var även en hel del åska, satt uppe flera kvällar och spanade in blixtrar och blev nervös haha.
Hyrde bil gjorde vi också, åkte längs hela ostkusten av ön för att se massa grejer, gå genom en tunnel och blev 10 år yngre och åkte på läskiga småvägar som jag tyckte hela tiden gick uppåt med en svindlande utsikt. Fanns många ställen med fin utsikt över berg och vatten och ön :D Åkte till Rhodos stad och vandrade i gamla delarna, sightsade runt med bil sen typ överallt, tror det inte finns en vrå av den stan vi inte sett ;) Då vi skulle upp och kolla på akropolis-grejs för staden kom vi mitt i militärövning så de fick släppa förbi oss, haha kul!
Dagen efter då det var lite finare väder valde vi de södra delarna där vi red åsna i Lindos upp till de gamla ruinerna, och åkte ner till spetsen där medelhavet och egeiska havet möts. Ena sidan ska vara typ jättevågig och stormig medan den andra ska tydligen vara lugn. Märkte inte så stor skillnad då vi var där dock men häftigt att se :) Solat och badat har vi naturligtvis gjort också, hade fint väder de sista dagarna. Märktes ju dock att det var lågsäsong då vi frös sönder så fort solen gick i moln haha. Åkte rutschkanor i vattenparken också. Jennie och jag delade sån ring och det var hur kul som helst när vi väl fick upp farten. Åkte även själv en annan där jag snarare fick dödsångest hahah.. Annars har vi suttit och druckit drinkar, ätit massor av mat, shoppat, spöat britter i bingo, tittat på dålig underhållning och massa mer. Himla kul resa alltså och den var välbehövlig :)
 
Efter jag kommit hem var det direkt dags kände jag att ta mig ut för att leta upp en vinterjacka, said and done och åh vad skönt det är att slippa frysa! :) har fått träffa Elisa en hel del och dansat med henne, Anna-Malin och Nina flera timmar förra veckan på arenan. jättekul!

Fullt upp på jobbet har det varit, eftersom min chef åker på semester nu den här veckan och jag kom tillbaka efter min finns det helt enkelt oändligt med saker att göra. någon dag kändes det som jag gjorde tre års jobb på en dag. Men kul att vara tillbaka igen!
 
Fick läkartid till i torsdags då en operation bokades in under fredagen. För min tå alltså. Så nu kan jag sluta tjata om den ;) tack o lov att Elisa var med i och med så otroligt nervös jag var. Skönt nog gick det relativt smärtfritt och har en bra känsla av att den nu ska läka :) efter sisådär två månader ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: