Snickarpartyt

hur mycket krämpor kan man ha?

Kategori: Allmänt

Fattade inte vad det var först men när jag klev in i mitt rum på jobbet så bara kände jag att nåt var annorlunda.. kom efter en stund på, elementet är på! Möttes inte av samma iskalla vägg som jag normalt gör. Åh vad härligt! Kan inte påstå att det är varmt men nog gjorde det skillnad allt :)
 
Det gör mig pyttelite mer glad idag. och det faktum att det är fredag!
Vaknade imorse och kände  hur mitt högra öga värkte..kunde knappt få upp det.. crap! Insåg redan innan jag klev upp ur sängen att nåt var fel och korrekt! heeelt rött och äckligt :( blir så trött att krämporna bara läggs på!  Ingenting försvinner det bara byggs upp med mer o mer.. vill ge upp och bara byta kropp.

Tur i oturen att det är helg, då förhoppningsvis hinner det bli lite bättre tills på måndag igen men otur i oturen är att alla stirrar och frågar och att jag ska på maskerad imorgon.. fest bland 20-talet människor och se ut så här!? funderar på att bara stanna hemma ist. Eller använda solglasögon hela kvällen..sur!!!
 
Lyckas jag med mitt mål att sluta tidigare idag ska jag försöka med att få träffa pappi. Har typ gått veckor sen sist och nu ska han vara ledig nån vecka. Sen ska jag väl (om jag går) fixa det sista inför maskeraden och hämta ut ett paket som ligger på posten, troligtvis mitt smink som väntar på mig :)
 
Sen blir det att stänga in mig, så här kan jag ju inte visa mig bland folk mer än nödvändigt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: