Snickarpartyt

Tillbaka igen

Kategori: Allmänt

Nu så har vi vart på en liten snabbisresa ner till Kungsbacka..regnet följde ju såklart med mig dit ner så har hört mycke klagomål på vädret ;) haha.. men det har vart bra :) Kul att komma ner dit igen! bra boende för att vara vandrarhem, kan vara för att det är hotell på vintrarna men iaf ;) hehe.. Vi gjorde väl inte överdrivet mycket.. var hemma hos Jennie och Jocke, åt mat, åt lite mer mat (nu är nina inte bara blek, nu är hon rund om magen med ;) ) sen bowlade vi.. jag slog iofs en strike! men gav upp efter halva serien så morfar tog över, han var faktiskt duktig för att spela för första gången.. hm vad gjorde vi mer.. Hälsade på farmor och farfar som vart jätteglada! :)
Idag åkte vi till Äskhultsby och lekte med en ihärdig hund.. han hade lite damp med sin pinne, sen var vi ut till Gottskär och åt glass..Idag visade sig åtminstone solen vissa delar så det var skönt!

Jag har tagit massa bilder! men vill inte/vågar inte/orkar inte lägga in dom på mammas och pers dator så ni får föreställa er hur det såg ut ;) jag som hade värsta roliga bilden på hundfan :O :D

Nu har vi passerat 2 veckors strecket så nu är det inte långt kvar till Göteborg! :D:D

Kommentarer

  • Elisa säger:

    låter bra attdu slog en strike ;D hahabra gjort :D låter bra att du haftdet bra :D

    2009-07-28 | 22:27:24
    Bloggadress: http://sweetelisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här: