Snickarpartyt

Hejja blåvitt!

Kategori: Allmänt

Oj, kan inte tro att det är sista kvällen på västkusten! har hunnit med så otroligt mycket under de senaste veckorna..har inte ens gått tre veckor men känns som jag vart här hela sommaren ^^
Idag satt vi och finulrade (haha fint ord) vid varsin dator på förmiddagen, fixade iordning oss och sådära inför fotboll i Göteborg.. Göteborg - Helsingborg..
Det blev en målfri match men en del spännande tillfällen ändå :) var riktigt kul att se match på riktigt på ullevi.. :) Regnade som tusan innan..helt galet, men vi hade turen att det slutade precis lagom till fotbollen började :D underbart!
Efteråt sa vi hejdå till Franks kompisar och tog spårvagnen hem mot honom.. när vi klev av kom vi på att Rix Fm festivalen höll på så vi vände snabbt och tog spårvagnen tillbaka igen till stan! Vi hann se några artister.. Ola, Darin, Apollo Drive och E.M.D.. inget att skryta om I know :D

När det var över gick Jennie jag och Frank och köpte oss en laddning holländska pannkakor :) mums! idag åt jag med choklad.. sist åt jag med nutella..

Nu har vi landat i soffan.. blir nog sängen snart.. Jennie börjar tidigt ochjag ska upp och packa inför hemresa..

Harekanin!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: