Snickarpartyt

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag har vi hunnit med ganska mycket, åkte in till Göteborg och skulle låta GPSen guida oss till Blåvittshopen, gick la sådär.. fast det var inte direkt svårt att hitta dit :) Blev lite shopping till matchen imorgon :D hihi.. vi ska ju heja mest! ;)
Sen åkte vi ner och gick runt på stan, åkte sightseeingtåg och åt Holländska pannkakor :) det var riktigt gott :D Speciellt med nutella som vi hade på dem istället för sylt..
Åkte sedan tillbaka till Onsala, spelade en vända minigolf.. såg inte direkt bra ut för min del poängmässigt men i slutändan så var det bara 6 poäng som skiljde, woho ^^ Han killen som hade hand om betalning och grejer lät oss betala barn-pris :D haha tack för den! Likaså mannen i ett klockstånd inne i Göteborg tyckte min stora bruna klocka var jättesnygg! Säger ju det! :D

Efter minigolfen så åkte vi till Hemköp och handlade mat, och löste in glasscheckar som vi fått av morfar :) smaskade på dem innan vi åkte hem.. lagade mat och bänkade oss i soffan .. najsprajs.

Himlen är väldigt röd och fin utanför så det blir nog så fint väder imorgon som de lovat! yaaay! :)

                         

Kommentarer

  • Elisa säger:

    Dansen börjar på söndag =) Men du kanske inte är hemma då?=) Men isf kan du ju skicka ett mail och höra om man kan hoppa in i efterhand=)

    2010-08-15 | 22:21:15
    Bloggadress: http://fashionandwriting.blogg.se/

Kommentera inlägget här: