Snickarpartyt

Äventyr med automater / ännu ett blonde-moment ^^

Kategori: Allmänt

Hero och jag fick i uppdrag att gå ner och köpa lite förfriskningar och eftersom kafeterian är stängd så fick vi använda oss av automaterna, vi gick först till de som var närmast och köpte en cola till Elisa..vi tänkte att vi skulle gå till andra sidan byggnaden och köpa en macka eller något till Elisa också, fanns inget roligt så det blev en varsin kopp wienermelange (heter det så?) sån där med kaffe, choklad och mjölk ^^
Eftersom det fanns större utbud vid de förra automaterna så bestämdes det att vi skulle tillbaka dit och köpa nåt att äta iallafall..
På vägen genom korridoren kom vi på att ingen av oss tog Elisas växelpengar från colan ur automaten :O det diskuterades hej vilt vem som hade dom men vi hade ju inte pengarna i handen någon av oss så det var ganska tydligt att dom låg kvar nånstans ^^

Efter samtal till Elisa som satt kvar uppe i datasalen så kom vi fram till att köpa wasa sandwich till henne och kexchoklad till dom båda så när vi stoppat i pengar i automaten kom jag fram till att ja! man måste trycka på returknapp för att få växelpengarna tillbaka (smart)
Så vi blev helt till oss att då måste ju pengarna ligga kvar i den andra automaten..vi stod och skrattade en stund och glömde bort Elisas wasa sandwich i automaten bredvid som nu hade låst sig eftersom vi inte var snabba nog att ta ut mackan..

"Nina vart tog hennes sandwich vägen?" åh nej den låg kvar i maskinen! så jaha efter mycket räkning av pengar och köp av kexchokladen så bestämde vi oss för att vi måste ju få ut den på nåt sätt, fanns liksom två alternativ, det ena att vänta på att någon annan skulle komma förbi och använda automaten eller att lägga i mer pengar och köpa en till.. det fick bli det sistnämnda.. jag var hungrig så jag fick den (A)

Nu vart alltid frid och fröjd till slut och vi kunde gå tillbaka upp till Elisa med våra förfriskningar :) skam den som ger sig ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: