Snickarpartyt

Ännu en sömnlös natt..

Kategori: Allmänt

Har kommit hem från bion nu :) Tyckte filmen var helt okej faktiskt, man visste ju om innan att den skulle vara lite småflum.. det tillhör ju historien liksom :D hehe.. :)
Skönt med Elisas vanliga positiva energi :D

alltid ska seminarium ligga på så konstiga tidpunkter så nu blire knapert med pluggningen .. Eller iallafall när det råder olika viljor i gruppen.. får försöka kompromissa på ett så bra sätt som det går helt enkelt.. Ska mötas först i Borlänge och sen till Falun =/ oh my.. såå nu har jag typ hela natten för att läsa den där jäkla boken! Men så är det på helgerna antar jag, eller över huvud taget.. väljer man att göra annat så får man skylla sig själv senare!

Kommentarer

  • Elisa säger:

    Haha skönt med din positiva energi med! :D Och nästa gång jag ser en kanin ska jag följa den! :D Haha ja så det kan gå när olika viljor drar men hur skulle världen se ut om vi alla var likadana? Då skulle världen se bra tråkig ut! :D, tyckte faktiskt vi kunde få ha seminariet på en onsdag för en gångs skull dock, men vad kan man göra, vi får göra det bästa av situationen! ;)

    2010-03-14 | 23:47:28

Kommentera inlägget här: