Snickarpartyt

Torsdag 24 februari

Kategori: Allmänt

Pitchen imorse gick bra, trots att jag glömde mitt manus hemma där det stod vad jag skulle säga :) haha duktigt, så skrev snabbt ihop ett nytt i skolan..blev dock inte lika bra ^^ men vi tog oss igenom presentationen, kändes lite skumt när alla verkligen gick in för rollerna, blev nästan lite teater haha :)
Efter vi slutat och snackat lite med klassisarna som drar iväg åt alla möjliga håll nu inför praktiken så åkte jag och Elisa ner på stan för att fixa ihop en liten present till vår danslärare som slutar nu för att dra sig mot London.. hann inte se det färdiga resultatet som Elisa fixade hemma under dagen men de blev nog super :)
Var hemma rätt tidigt så pysslade lite hemma, tittade lite på tv innan mamma dök upp :) vi åkte sedan ner till stan för att käka thaimat.. åt nå mumsigt med räkor.. åååh va gott det var! :D muuuums!
Vi åkte sedan och plockade upp Elisa och drog vidare mot Falun och dans, hittade ganska bra till dansstudion med bil ;D lektionen flöt på som vanligt! med på film och kort nu med, haha.. vill gärna se hur den ser ut ^^
Nu sitter vi mest och tittar på tv, fördriver tid tills vi ska åka och hämta Jennie på tågstationen.. snaaart är vi alla samlade, imorgon är det skidor som gäller, spännande! :)

Harekanin!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: